|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
ja chcę już 15 odciiiiinek ;d ale ostatnio mają słabsze ciuchy ;d
|
|
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
jak tak w najlepszej akcji tak pyknie...:O:O...
dramat!!! |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
to sobie ściągajcie odcinki jak nie możecie zmienić ip ;> ja tylko routera cyknę i mam
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzięki temu limitowi nie oglądamy tych odcinków jak poje*ane, tylko z umiarem 1-2 dziennie
![]()
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i musze sie logarytmow uczyc;/ kompletnie tego nie czaje
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
jol
|
#2138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie są $fF!t4Śn3
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wydało się nie no nie mieszkam;d w sumie w małym miescie mieszam (w sumie i tak dziura )byłam dzisiaj na wakach ;dd
|
|
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam czarne i biale ztmosphere i ostatnio zamowilam sobie czarne za kostke na rzepy, wlasnie przyszly i sa boskie :d
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ei zaraz ide do kosmetyczki na oczyszczanie.. ale nie wiem czy nie wroce bo mam maly katar, wiec jej o tym powiem..;d i zobaczymy czy mnie odesle czy nie..:P
|
|
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja chcę linka !!
śliczna Cytat:
![]() ![]() MNM ma przeze mnie problemy nawet mi się nie chce już do Berlina jechać
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
tellme co za ślicznota
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- noir yyy czemu?
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzizaaaz to chyba ja Was na jakas terapie powinnam wyslac, a nie Wy mnie Cytat:
Ogladam po 5 odcinkow na dzien Ale ost brak czasu ... Spieprzaaam mam jutro 2 poprawy .... |
||
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha! umiem logarytmy juz! ]:->
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
logarytmy są proste jak dla mnie
w czwartek mam z potęg, funkcji wykładniczej i właśnie logarytmów spr i chcę mieć z niego co najmniej 4!
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
ciągi zaczelismy juz ale ja musze nadrobic kart z logar bo mnie nie bylo. ciągi to masakra jakas;d kompletnie nie czaje tego dziadostwa
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nic jakie ładne włoski!
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!!!
Kur wa! Pozarlam sie z tż Normalnie tak mnie irytuje, wrrrr.... nie moge miec swojego zdania na niektore tematy, bo jego wielkie ego zostaje zaraz urazone...
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
lily moze kiepski dzien mial, a w czym nie mozesz miec wlasnego zdania?
a ja mam taki miód od kilku dni z tżem, że...
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moge napisac, bo wiem, ze ta panna looka na wizaz. Ale dobra zaraz napisze i edytuje posta.
Niby nic- pokaz mi sie ! |
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jest fota niby nic?
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- niby ale jesteś łaaadna nigdy cię nie widziałam wcześniej daónie!
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytowac!!!
Zaczne od tego, ze na lekcji mowie do tz, ze musimy na przerwie pogadac, ze wazna sprawa itp. on ze ok. No i ja na chwile na przerwie wyszlam z klasy, wracam, tz siedzial z kumplem. Wstał i idzie do mnie, ale nagle do naszej klasy wszedl jego najlepszy przyjaciel i mowi "K. chodz..." no i tż oczywiscie poszedl za nim. Mowie do niego jak wychodzili "Masz erekcje..?" (wczoraj mowie do niego, o patrz B. a on zaraz gdzie gdzie i wscieklizna, a ja ze nie ten kumpel tylko taki inny, a on "łeee"). Skonczyla sie przerwa i pytam sie go co on znowu chcial isc na bilarda... A tz, ze on ma straszny klopot z dziewczyna. Nie wiem ocb ale cos, ze jej sie okres miesiac spoznia, ze robila 2 testy ale negatywnie wyszly i mama ja do gine umowila (coz za dziwny zbieg okolicznosci) i lekarz jej mamie kazal byc podczas jej badania!!! I ona sie mamie przyznala, ze dziewica nie jest i ta matka zabronila jej sie z tym B. spotykac. No to ja mowie do tz tak: 1. Po co ona mamie mowila 2. Ze lekarza bym pozwala, bo jak sie ma 16 lat skonczone to rodzic NIE MA PRAWA bycia ani bez zgody pacjenta nie moze sie dowiedziec nic co pacjent niechcialby mowic, ze co to za lekarz, ze jakis debil... 3. Ze oni i tak sie widza w szkole i co niby za dramat robia 4. Ze tak to jest jak sie dzieci za seks biora (oni sa mlodsi) i ze czego oczekiwala, ze mama ja po glowce poglaszcze czy jak... 5. Ze ten B. to sukinsyn, bo zostawil wspaniala dziewczyne dla tej panny. Ta laska teraz to przezywa, siedzi z nim w lawce, placze, ma depresje... A tż sie na mnie zucil, ze ja ludzi obrazam, ze jestem jakas egoista, ze sie smieje z nieszczescia, zebym przestala... Ze ta mama ma 35 lat czy cos, ze miala 18 lat jak urodzila ta dziewczyne... No to ja mowie, ze ok, bo sama zapewne wpadla i teraz chce corke chronic, ze o sie dziwic, ze taka ma zasade do łba wpojona i nie zmienia tego. A tak wogole to czemu sie mna nie zajmie, jak mam problem chcialam pogadac tylko jakas suk* sie martwi, ze co on jest... Pozniej sie zapytalam kiedy idzie z tym sukinsynem na bilarda, a on, ze mi nie odpowie dopoki sie normalnie nie zapytam, wiec zapytalam, kiedy wielmozny pan wybiera sie ze swym wielce szanownym przyjacielem B. A on, ze jestem załosna. Wiec mu pow. ze widze ze orientacje zmienil, ze dwa pedały z nich, ze taki sam sukinsynek jak z niego... I juz. Moja kuzynka urodziła |
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo wyprostowane to ładne, na codzien troche gorzej wyglądają
Ale dziękiCytat:
Samaś daón![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-23 o 16:58 |
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
nuuudy ;d
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piernicze, jakie mam cisnienie... Wrrrr...
Chcialam w czwartek przerwac celibat, ale nie zrobie tego, o! Wogole to jak sie nie bedzie chcial godzic, to nie pojde do niego, ha! |
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie wypowiadam bo znasz już moje zdanie na temat twojego związku ;D
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
No ale co ja takiego powiedzialam, to co mysle, ani zadnych klamstw ani nic.
Pozniej mu (specjalnie!) powiedzialam, ze powiedzialam to mojej przyjaciolce, a on, ze wie i ze juz nigdy nic mi nie powie w tajemnicy, i chooj Wiec jak ma takie zaufanie do mnie to niech wypier dala! ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ja nie wiem czy on by chcial, zebym jego znajomych tylko chwalila, glaskala po glowce i mówiła "Tak, dziecinko, robisz bardzo poprawnie" bo on tak chce... Kuzwa, co to ma byc... Ej nie wiecie, czy mozna odwiedzac kobiety po porodzie w szpitalu? |
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
ta, ale ty zawsze widzisz tylko swoje problemy, masz się za pępek świata chyba...
a i mówisz że co za dramat robią skoro się w szkole widują- ty się z nim widzisz i w szkole i po szkole a widzisz problem jak chce przyjacielowi pomóc... Jeszcze bagatelizujesz tamtego problem, bo przecież ty chcesz z tż akurat porozmawiać chociaż mogłabyś to zrobić w 100 innych momentach -_- "Wiec jak ma takie zaufanie do mnie to niech wypier dala! " no sama dziewczyno mu powiedziałaś, że jakiejś innej powtórzyłaś to nie dziwie mu się -_- aa i jeszcze fragment że ten zostawił 'wspaniałą dziewczynę' dla innej, no chyba nie będzie z nią na siłę skoro jej nie kocha. |
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogole to w czym on ma mu pomagac bo ja nie wiem, co ma isc do jej mamy i ja namowic, ze B. to jednak dobry chlopiec i moze pani pozwalac na spotkania swojej corki z nim... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Normalnie tak mnie irytuje, wrrrr.... nie moge miec swojego zdania na niektore tematy, bo jego wielkie ego zostaje zaraz urazone...
Samaś daón