|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
|
|
|
|
#2432 | |
|
Raczkowanie
|
ja bym chciala jak mozna
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
Moja paczka jest już spakowana
W tym dla mnie lakier do paznokci Expert, płyn do kąpieli, nowy błyszczyk i spray do domu I duuuuużo próbek z BK. Cieszę się jak dziecko. Ogólnie zamówienie na 129 pkt, zobaczymy co dalej będzie.
|
|
|
|
#2434 |
|
Nie depcze krokusów
|
Li O - bardzo zgrabna ulotka!
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki jest PW w k 5?
|
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie taki sam jak poprzedni - czyli 20zł, 30zł i kuferek za 19,90zł - tylko opłata wpisowa wynosi 19zł - ale za to ten zestaw starterowy z segregatorem i długopisem jest
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy jest może taka opcja, że jeśli zamówienie zrobi się na 100pp w ciągu 5 dni od dnia rejestracji to zamiast opłaty 19zł będzie 0zł lub 1zł? |
|
|
|
|
#2439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znieśli chyba to 5dni od dnia rejestracji.
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanko, żeby dostać jakiś prezent za sponsorowanie trzeba zapisać 3 osoby, które przejdą PW?
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że jest kilka chętnych osób na ulotkę
![]() Zrobiłam jeszcze jedną wersję, w której dodałam elementy tła i troszkę poprawiłam tekst. Linki do pobrania wrzuciłam na katalogowy żeby nie zaginęły, ale podam i tutaj ![]() czysta: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=g9F1XUNh z dodanymi elementami tła: http://wyslijplik.pl/download.php?sid=rKcu9YCz
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja używam zupełnie normalnie - najpierw maluję górmne rzęsy później dolne przy nakładaniu wykonuje ruchy najpierw "poziomo" a póxniej normalnie od "nasady do końca rzęs" wiem, ze pewnie niewiele zrpzumialaś z tgeo mojego bełkotu , ja używam go dłuższya czsa i jestme zadowolona bo ładnie podkęrac rzęsy i delikatnie pogrubia zużyałm ze 2 opakowania Wonder-a ale nie byłąm do końca zadowolona, mam cienkie rzęsy a po nim to już wogóle wyglądały jak nóżki pająka![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mam pytanie: czy ktoś z Was używał zelu do mycia twarzy i toniku jagodowego? mam cere tłustą, ze skłonnością do wyprysków, do tej pory uzywałam żelu aloe vera albo tea tree no ale nie ma ich w nowym katalogu i chciałabym zamówić jakiś w zastępstwie ( a w promocji jest tylko ten) i nie wiem zcy nadaje się do takiej twarzy, tzn. nie musi jakoś strasznie wysuszac i oczyszczac bo ja używam mleczka do zmywnaia makijażu poza tym nie o wysuszenie mi chodzi bo wtedy jeszcze mocniej sie przetłuszcza. Obawiam się tylko czy nie wyskocza mi po nim jakieś "niespodzianki" no ale tego nikt mi nie powie , sama muszę przestestowć. |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a wypryski, nawet małe, (bo przecież nikt nie ma nieskazitelnej cery ) znacznie rzadziej występują. Krem jagodowy w porównaniu do innych kremów (aloes, winogronko) wydaje mi się gęstszy. Nie wiem jak ta seria sprawdzi się u Ciebie, ale myślę, że żel i tonik będzie ok, nie wiem jak z kremem.
W związku, od 26.12.2006r. „Nie ma kobiet brzydkich, są tylko leniwe" ![]() I cel (osiągnięty II cel: 60-59-58-57-56-55 Edytowane przez gosha2504 Czas edycji: 2010-03-23 o 13:37 |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2450 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może czy jest juz Katalog 6 polski ?
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
A na stronie Oriflame chyba jeszcze nie ma ?
|
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak sobie patrzę,że niektóre z Was są nie tylko konsultantkami oriflame, ale też avon czy innych firm..jak Wy to robicie?
Udaje Wam się z zamówieniami?
|
|
#2454 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Chyba nie ma. A co to za różnica? Jest tutaj i tak samo się go przyjemnie ogląda ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Ja swoje pierwsze 100punktów miałam dopiero w tym roku, w 2 katalogu z Oriflame. Zawsze mam większe zamówienia z Avonu, chociaż sama wolę Oriflame Ale prawda jest taka, że prawie wszystkie moje klientki wolą np. kosmetyki kolorowe z Oriflame, a pielęgnacyjne z Avonu. Sama też tak mam Chociaż mam też i takie klientki, które albo wolą Avon i z Oriflame nie zamawiają i odwrotnie ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Daj znać jeśli byś mogła jaki ten nowy błyszczyk jest jak go dostaniesz Który kolor wzięłaś? Bo sama się nad nim zastanawiałam, ale może w 6 katalogu go zamówię
|
||
|
|
|
#2455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście, że dam znać co i jak, sama się doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Jak już go dostaniesz, to jeśli to nie byłby kłopot - zrób zdjęcie tego jak on wygląda na ustach. Bo w katalogu jego kolor jest dosyć intensywny.
|
#2457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten, który wygląda na intensywny, to Pink Lustre
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wzielabym go sobie w szostce, ten Frosted Rose, jesli bedzie podobnie jak w/w Powerek, mniej intensywny. Intensywny nie znaczy ciemny :p
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy opłaca się zamawiać czy nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

W tym dla mnie lakier do paznokci Expert, płyn do kąpieli, nowy błyszczyk i spray do domu

, ja używam go dłuższya czsa i jestme zadowolona bo ładnie podkęrac rzęsy i delikatnie pogrubia zużyałm ze 2 opakowania Wonder-a ale nie byłąm do końca zadowolona, mam cienkie rzęsy a po nim to już wogóle wyglądały jak nóżki pająka