|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Itakasia to niezle, ze jej pomoglas, ja chyba bym nie umiala byc przy rodzacej tuz przed swoim porodem bo balabym sie, ze uprzedzen nabiore jakby cos poszlo nie tak
![]() ![]() JA dzis do dentysty ide, przynajmniej sie troche odstresuje i chyba na zakupy sie przejde po jakas kamizelke. |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
dzidzia
ja rodzilam w miejskim i tam chce tym razem tez ![]() niezawsze tak, bylam do konca ![]() ![]() ![]()
#3273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dziękuję raz jeszcze
![]() kassate u nas po fakcie jeden gość gdy nie przyszedł tłumaczył się , że źle by się czuł jako singiel(nie miał aktualnie połówki) ale dwa dni wcześniej zapewniał, że przyjdzie.... nie mówię , że moja kumpelka była sama bo jej facet akurat w trasie był i świetnie się bawiła. Wszystko zależy od człowieka Znajomy też miał przyjść z kimś a przyszedł sam nie uprzedzajac wcześniej. A jedna osoba o czym dowiedzieliśmy się po fakcie zaproszona na nasz ślub przez teściową ![]() anoxa dziury okropne wszedzie to fakt dzidzia ważne że już chodzisz do okulisty świetne to imie Gniewko.Podszepne Tż towi pewnie z pod byka na mnie spojrzy ![]() gratuluje kopów anoxa o jakieś doświadczenie masz przy maluszkach ![]() dilarka witaj ![]() misiulka zgaga to chyba indwywidualna sprawa.ciesz sie.Moja siostra urodziła się 3 dni przed tobą tylko że ona dopiero 13 hehe .Jesteś lewkiem ![]() itakasia to faktycznie dzień pełen wrażeń jusdan z tym kopaniem też tak mam w różnych miejscach, ale nisko też poza tym czasem kłucie w pochwie kapuśniak ![]() bajka mnie tez najczesciej po lewej ale ogólnie to z każdej strony ostatnio był główką do dołu niezawsze no to obrót o 180 stopni, ale oboje zdecydowaliście i ważne że jesteście zgodni w tym temacie ![]() dziewczyny które mają dziś wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
niezawsze u nas też się wszystko zwaliło naraz, szukaliśmy działki przez dwa lata ale to było takie szukanie, że jak się coś trafi to będzie super ale specjalnie nie rozglądaliśmy się bo kasy nie było zabardzo a poza tym mój M powtarzał, że inni mają gorzej od nas i dają radę a prawda taka była i jest, ze on sie bardzo boi nowych rzeczy i dobrze jest jak jest, jak się okazało, że jestem w ciązy to oznajmił, że teraz to już musimy kuoić dziełkę więc na zasadzei on nie szuka tylko dużo mówi, ja się zawziełam i zaczęłam szukać nie chcieliśmy przez pośrednika ale teraz to ciężko kupić od właściciela pojeździłam pooglądałam i znalazłam działkę za dobre pieniądze, więc już widziałam przerażenie w jesgo oczach, że tak wszystko naraz i wogóle czy damy sobie radę i ja też przez to doła, ale dużo osób nas wspiera i myślę, że będzie dobrze.
itakasia - podziwiam, ja bym nie mogła tego wszytkiego oglądać
#3276 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny. Jeszcze Was nie nadrabiałam.
jestem po usg 3d/4d. Wszystko ok ![]() ![]() ![]() Jestem teraz bardzo bardzo szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
dzidzia
no wlasnie mieszkam dokladnie z drugiej strony ![]() ![]() ![]() jesli bedziesz w toruniu na zakupach itp to mozemy sie umowic na kawe. bo chyba ty mieszkasz najblizej ![]()
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie umiem dodawać fotek z tego filmiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Na pocieszenie kupie malej dwa bodziaki, co o nich myslicie? http://www.allegro.pl/item963756893_...2szt_62cm.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
anuszka
gratuluje ![]() Misiulka, niezawsze ja mam jakby mieszane podejscie: wiem ze jestem w ciazy i musze urodzic ![]() ![]() ![]()
#3281 |
Zakorzenienie
|
anuszka gratulacje super, że wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy coś jeszcze.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
papeteria
przylaczam sie do zyczen, wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
#3286 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziękuję za super przyjęcie mnie do Waszego forum!
![]() ![]() Kurcze, ale Wy tu macie fajowy kontakt ![]() ![]() Ja jeszcze nie znam płci Dzidzi, a już bym chciała wiedzieć. W poniedziałek idę do gineksa, to może się czegoś dowiem, to na pewno dam znać ![]() A jak tam Wasze apetyty, Mamusie? ![]() Mój mąż się ze mnie śmieje, bo ja bym najchętniej jadła tylko lody-najlepiej czekoladowe-i arbuzy ![]() ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję za milusie przywitanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
anuszka napewno nic sobie nie wkręciłaś
![]() itakasia ![]() ![]() dilarka no ja właśnie kocham mięso teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Zakorzenienie
|
dilarka witaj
![]() Ja płci dzidzi też nie poznałam. Ostatnio moja gin mówiła, że chyba chłpoiec, a dziś byłam u innego lekarza na 4d i mówił że penisa nie widzi. Czyli nie wiem co, lekarz powiedział, że w 100% płeć określa się przy porodzie ![]() A z moim apetytem to jest tak- na początku ciąży nie miałam ochoty na mięso ani na słodkie, ogólnie na nic. Schudłam wtedy. teraz za to mam ochotę na wszystko po kolei ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
anuszka
ja wlasnie ostatnio mam duuuzy apetyt. wciaz szukam pretekstu do jedzenia ![]() ![]()
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Co do zgagi- ja mam ją po leczo, bigosie i innych kwaśnych. Mam zamiar zjeść właśnie takie kwaśne żelki jabłkowe, ale boję się tej zgagi.
Co do kreski na brzuchu i pępka- kreski nie mam i pępek tez mi jeszcze nie wyszedł i mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo strasznie mi się to nie podoba... |
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
teraz mi się chce ale nie ma nic słodkiego, tylko dekorki.... które własnie zjadłam. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- ja bąbelki czułam w 16 już... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 |
Zadomowienie
|
anuszka1401 Super, że wszystko z dzidzi wporządku to najważniejsze
![]() niezawsze - dokładnie my własnie dopiegamy 30 M ma w tym roku więc akurat jak sie wybudujemy to będziemy po trzydziestce. A te bodziaki są przeuroczę ![]() dilarka to tak ja ja oprócz lodów ale arbuzy regularnie od jakiegoś czasu kupuję i pochłaniam wielkie ilości a potem tylko siku latam. Co do mięsa też nie mogę zwłaszcza jak jakiś czas temu się strułam teraz jak widzę mięso zwłaszcza smażone to odrazu mnie cofa tak samo mam z ziemniakami, pieczrkami, pierogami tylko zupy i sałatki. itakasia właśnie mój M się dopytuję, czy się boję i wogóle no boję się chyba jak każdy no ale co mówię mu, że nikt za mnie przecież nie urodzi a narazie staram się o tym jeszcze nie myśleć.
#3293 |
Zakorzenienie
|
No i powiem Wam jeszcze, że ja faktycznie jestem mamusią lipcowo sierpniową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Rozeznanie
|
dilarka witaj
![]() jusdan mnie też niekiedy nisko kopie, ale przeważnie po bokach. Misiulka ja nie wiem co to jest zgaga, nigdy nie miałam i teraz też nie. Co do okularów to ja od siedmiu lat nosiłam soczewki, a w tym roku sprawiłam sobie okulary i cały czas noszę. Soczewki ubieram tylko na jakieś większe wyjścia. A ja mam basen pod nosem, ale na tym moim zad..upiu nie mogę sobie stroju kpić ![]() Kupiłam dzisiaj jedynie krem przeciw rozstępom Pharmaceris M Foliacti za 48 zł w tym jeden w prezencie. Słyszałam o nim dobre opinie. Najadłam się obiadu, a teraz mam ochotę na rogalika z nutellą. Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-23 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do kopniakow to czuje tak, jakbym wogle nie miala z lewej strony macicy ![]() MIalam zgage tak 4-5 razy do tej pory i zawsze pomagalo mi wypicie szklanki coca coli ![]() Cytat:
![]() Natomiast ta ciemna kreska na brzuchu nigdy mi sie nie podobala i ciesze sie ze mi jeszcze sie nie pojawila (oby wcale).
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Jak mi wypchnie pępek, ze będzie go widać przez bluzkę jak trzeci sutek to zakleję go plastrem żeby ukryć
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bylam u mamy na obiadku, pogadalam sobie troszke i dzionek zlecial, w pracy mialam troszke zajecia i fajnie bylo...umowilam sie z kolezanka ze pojade od niej zobaczyc co ma dla dziecka to mi pozniej da w czerwcu, podgrzewacz, laktator wrazie co itd.
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.