|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
nie wtrącaj się w życie innych, już ci to pisałam kiedyś.a ty jak masz problem to nie chcesz się wygadać? |
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Lil rodzic moze ale nie musi byc przy badaniu nawet jesli masz 17 lat. Lekarz przewaznie pyta z kim jestes. Jak powiesz, ze z rodzicem to go zaprosi do gabinetu i badanie odbedzie sie przy mamie (oczywiscie za parawanem). Natomiast lekarz nie ma prawa pytac czy ogbylas juz swoj pierwszy stosunek, czy jestes dziewica. Nawet jesli rodzic zapyta ;]
Poza tym uwazam, ze ciut przesadzilas ;p Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-03-23 o 17:37 |
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Emdz- tak mi tz mowi, na biezaco... Z reszta ok, moze nie mowi mi wszystkiego, moze czegos nie wiem. Niech se robia co chca, tylko po co lata do mnie i wiecznie sie pyta "jakie tabsy biore", "do jakiego gine chodze" to sro... Jak taki madry to niech sam sobie radzi. Z reszta ja sie nie mieszam i nie mowie, jak ma postepowac tylko wyrazilam swoje zdanie.
Kredzia- gine mojej kolezanki zaprasza ja sama do gabinetu a pozniej sie pyta co ma mamie powiedziec a co nie... Ja z mama nie chodze wiec tego problemu nie mam. |
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
lily, ja kiedys nie nauczyłam jednej waznej rzeczy: olewać to co dzieje sie u innych (za wyjątkiem przyjaciół) generalnie mi to lotto co dzieje sie u innych, pilnuje wlasnego nosa, wlasnego chłopaka, i swoich problemow.
i nie gadaj że niech sobie wy pie rda la bo bys tego napewno nie chciala
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
W zwiazku lil jest taki problem, ze widuja sie codziennie
Wiadomo, ze jak sie jest z tz to chcemy aby cala uwage poswiecal nam. W tym wypadku nie jest to mozliwe. Przeciez sa tez znajomi, z ktorymi Twoj tz powinien utrzymywac kontakty Chcialabys byc przy nim, rozmawiac z nim w kazdej wolnej chwili ale Kochana to jest szkola :PP Sa znajomi sa przyjaciele, ktorym tez trzeba poswiecic troche czasu Lil kiedys Ci napisalam, ze jakbyscie nie chodzili do jednej szkoly to NA BANK nie byloby tych nie potrzebnych uniesien :P---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Rodzic ma obowiazek wiedziec co sie dzieje z jego niepelnoletnim dzieckiem
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale Mov, powtarzam, wyrazilam swoje zdanie na temat tej calej sprawy, nie udzielalam jakis rad ani nic... Mnie to szczerze nie interesuje, ale jak tż sie pochwalil to powiedzialam. Niech go broni, klepie po pleckach. Ja tego typa juz troche znam i wiem, ze niezle ziolko z niego. Z reszta oni jak tylko sie z moim tz spotkaja, to tworza niezly duet. |
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Acha i jeszcze jak zareagowalam usmiechem na twarzy jak sie dowiedzialam, ze ta mama urodzila ta dziewczyne w wieku 18 lat, to tż sie oburzył. A pozniej powiedzialam... (wyzej) I powiedzialam mu, ze mnie ta panna malo obchodzi nie znam jej dobrze, ale moja przyjaciolka byc moze tez jest w ciazy i sie nia martwie, a tż ze ona sie na prawo i lewo puszcza (yhy, ma chlopaka stalego). To o mojej przyjaciolce powie "dziwka" a o dziewczynie kochanego przyjaciela "biedna dziewczynka"
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
wysyła na pw ;d
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Ty cicho!
Bo akurat jak pisalam do Ciebie esa, to dostalam 1 ze sluchania z angola, ale za to 4 z wypracowania i jeszcze 5 z bioli (Mov, mialam maxa za ten sprawdzian dzisiejszy!!!!) i -5 z histy, ale mnie gosc wkurzyl, bo sie chyba zczail, ze mielismy pytania od innej klasy i kazdy kto 5 dostal bedzie odpowiadal z tego materialu... Zrobil dzisiaj kolejna... Okropnie mi poszlo ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Wlasnie, Kredzia ocb z ta koszulka dokladniej...? |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
jak to nie mozesz?
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
noo :/ powiedziała że tobie nie można ufać i zabroniła.. tyle :/
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, to mozna odwiedzac w szpitalu te kobiety po porodzie czy raczej nie wpuszczaja?
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratuluje :d Kumpeli men ma urodziny i wymyslilysmy, ze zrobi dla niego koszulke z napisem cos tego typu. Z przodu "jestem zaj.ebistym chlopakiem..." A z tylu "...mojej wspanialej dziewczyny". I gdzies widzialam takie napisy na koszulki jestem pewna, ze to na wizazu xd ale gdzie to nie wiem
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
lil pozwól, że nie będę się wypowiadać, bo mam takie ciśnienie, że bym musiała po Tobie pojechać i powiedziałabym o kilka zdań za dużo
przecież ja się nie znam, bo nie miałam faceta jest mi kure**** źle, kure**** zimno i wszystko jest kure****. Najpierw G. mi rano mówi, że się przenosi na inny dzień wolontariatu, bo już nie może w środy potem się dowiaduje, że w czwartek będę musiała wstać za 10 6 i będę w domu dopiero ok 19-20 bo konkurs trwa od 8 (spóźnię się) do 17 a na końcu dowiaduje się od facetki z TI, że MNM ma nieprzyjemności bo robił mi tą prezentacje na konkurs i się nad nią skupił, a coś tam dla szkoły odwalił tak sobie z takim jeszcze jednym gościem, który robił prezentacje drugiej dziewczynie, która jedzie ze mną i dostało im się od dyrekcji i jest gadanie, taką łatkę im przykleili, że masakra (oni się zawsze wywiązywali i za***iste prezentacje robili szkole) i w ogóle dyrektorka, że mają iść się uczyć do dziewczyny z 2TE robić prezentacje (że niby do mnie) , a przyznać się nie mógł, że to on robił mi tą prezentację, bo by było gadanie, że mi zrobił, a dla szkoły nie.
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
zabronila MI wysylac, zapisywac etc ;]:PP
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Aaa noo to tez. Jak rozsylala nam foty, to wlasnie napisala pod spodem aby Ci nie dawac bo cos taaam .... ;
|
|
|
|
#2180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a drudzy znajomi mają jestem chłopakiem A.B/ jestem dziewczyną M.N fajny pomysł
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Noir- nie musisz nic mowic, wybaczam.
Teraz tak siedze i mysle, to moze fakt, niektore rzeczy moglam przemilczec, ale ja tak nie umiem... Jestem jak taki zaciety karabin, jak juz zacznie strzelac to do wystrzelenia całej amunicji... Zadzwonie do niego, zapytam czy jego ego nadal jest na mnie złe... Ugh! Wogole Wam powiem, ze mam rekolekcje od jutra Kredzia- fenk ju... A co do koszulek, to moj kumpel robi takie ale ciulowe sa... ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=HkTJO...eature=related Waltornia... moje marzenie... ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Ide na spacer w ciemnosciach... |
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i macie nie rozsyłac i nie zapisywać też, bo to własność prywatna
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
chcę
lubię
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce juz byc z tż.
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

nie wtrącaj się w życie innych, już ci to pisałam kiedyś.

nigdy cię nie widziałam wcześniej daónie!

, a przyznać się nie mógł, że to on robił mi tą prezentację, bo by było gadanie, że mi zrobił, a dla szkoły nie.
lubię