|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Ja chcę Robaczka i koniec .!
![]() Chcę Ciebie więcej, nie potrzebuje już nikogo Dzięki Tobie jestem sobą , tęsknie gdy nie ma Ciebie obok Tylko w Tobie widzę siebie, Ty jesteś moim niebem. Jeszcze raz mnie przytul , pokaż jak mocno kochasz ; ** Chcę byś kochał mnie taką jaka jestem , nie za coś , lecz mimo wszystko ..
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
Ty masz chyba ze sobą jakiś emocjonalny problem !
rób co chcesz. nie żyj tylko nadziejami. mój dzisiejszy : spontaniczne nazywane nieplanowane akcje <3 |
|
|
|
#3033 |
|
BAN stały
|
Na śniadanie starcza mi twój uśmiech, za obiad błysk w oczach twych służy, kolacją jest pocałunek ale na noc muszę mieć Ciebie- to mi się nigdy nie znuży! Wraz z Twoim odejściem 3-krotnie wzrosło zużycie ptasiego mleczka, bitej śmietany i chusteczek higienicznych |
|
|
|
#3034 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mi ; ) Cytat:
nie wszystko co tu dodaję, jest mojej twórczości. ostatnio są to fragmenty wierszy ; ) ale najważniejsze, że podobają się ; ) _________________ Czerwone róże i ulotny Twój zapach.
Tylko tyle znalazłam dziś rano..
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Primadonna - dobrze jest mieć do kogo wracać? ale też dobrze mieć na kogo czekać. ; *nienaruszona - dziękuję. ______________
powracając do miłości. oddech wiosny. ja zauważałam nanosekundy bez Niego. zapach każdej z chwil. tak się składa, że bez Ciebie nie mogę zmrużyć oka.
|
|
#3036 |
|
Rozeznanie
|
without_demur - wiem, bo ślinię się na widok tego awataru za każdym razem.
dziękuję. uwielbienie odwzajemnione. Primadonna - miło Cię tu znów widzieć. ![]() Nikt nie wie jak radzić sobie z własnymi kłopotami, natomiast wszyscy wiedzą jak rozwiązywać problemy innych ludzi. Ach, jaka szkoda, że ludzie nie mogą zamieniać się swoimi problemami! a kiedy zapytał ją dlaczego płacze, odpowiedziała cicho 'paznokieć mi się złamał'. przecież nie mogła mu powiedzieć, że to on jest powodem jej łez... może nie ma odpowiednich momentów, odpowiednich facetów ani odpowiednich odpowiedzi. może czasem musisz po prostu powiedzieć co ci leży na sercu. i tyle. Chciałabym spotkać Kopciuszka i zapytać ją, jak udało jej się zdobyć Księcia bez pokazywania piersi. Robisz to za każdym razem. Za każdym pi*przonym razem! Czy ty masz jakiś radar? Na przykład w stylu 'Piip, piip! Ona może być szczęśliwa. Czas wkroczyć do gry i znów spi*przyć jej życie'!? Czy kiedykolwiek żyłeś moim życiem? Spędziłeś choćby jedną minutę w moich butach? Jeśli nie, to powiedz mi; DLACZEGO MNIE OCENIASZ!?
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2010-03-23 o 19:46 |
|
|
|
#3037 |
|
Rozeznanie
|
jeeeaa wróciły moje gwiazdy nareszcie nareszcie ![]() dzięki za pochwały mysze czekałam i czekałam aby poczuć odgłos twoich kroków i usłyszeć twój oddech
może po prostu potrzebowałam kogoś na kogo bym czekała teraz mogłabym namalować twój portret nawet gdybym już nigdy miałabym cię nie zobaczyć Trzy łzy zachowałam dla ciebie Więc leżę wygodnie w słodkiej klęsce która mnie kocha z niczym do stracenia Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-03-23 o 19:46 |
|
|
|
#3038 |
|
Raczkowanie
|
,
jaram się Tobą choć nie pale, uzależniaj mnie dalej |
|
|
|
#3039 |
|
Rozeznanie
|
Others only read of the love. The love that I love. | Inni mogli tylko czytać o miłości. Miłości, którą kocham.
See, I'm all about them words, over numbers, unencumbered numbered words. | Widzisz, chodzi mi o słowa, o ilość niezahamowanych wyliczonych słów. I'm tired of waiting. | Jestem zmęczona czekaniem. Someday I'll wish upon a star wake up, where the clouds are far behind me. | Któregoś dnia zapragnę ponad gwiazdami obudzić się, gdzie chmury będą daleko za mną. Trouble melts like lemon drops. | Problemy rozpływają się jak cytrynowe krople. And I think to myself, what a wonderful world. | I tak sobie myślę, jaki piękny jest świat. Elizabet0909 kraaadnij ile wlezie. ![]() ChupaChupsxd po to masz zaśmiecać, żebym potem te śmieci zbierała i sobie wrzucała do mojego prywatnego śmietnika ![]() więc spróbuj mi tu znowu zniknąć. <396LadyPoziomka96 a ja myślałam, że Pani to już zapomniała do reszty o Nas.
|
#3040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty masz piękne opisy <333 __________
-Wiesz jaka jest różnica między : Pustynią a moim serduszkiem ? - Niee ? - Taka ze na pustyni istnieje miłosć .
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
'tęsknie za chwilą, za tą myślą..'
Zobacz tylko jacy szczęśliwi. Drwią sobie z ludzi i są naiwni. 'Dzień, w którym ze sobą skończymy, będzie dniem kiedy umrę. '
|
#3042 |
|
Zadomowienie
|
m4dziar4, xxgroszek07xx, kamisha, _mandarynka, dontgivemenames, nieliczylamwcalesie, latin, always be yourself, grise, ciiri- aaaa! miodkowe serce jest waaasze<3
______________ jestem ostatnią osobą o której myślisz. dalej będę się kochać w Tobie bez wzajemności. z a k l e p a n e. w pudełeczku trzymam miłość. najgorsze jest zabić miłość. podobno nie umiem kochać. karz mi przestać
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
dreams_x33 - przeczytałam bana i tak się wystraszyłam
poprostuAsiss - ja Chirurgów uwielbiam ![]() Love_HateYOU, nienaruszona - dziękuję Maniuuur, Margaretta_1, poprostuAsiss - okradłam ![]() _______________________
Swego szczęścia nie buduję na cudzej krzywdzie. 'Nie pamiętam, kiedy się ostatni raz całowaliśmy, bo nikt nie wie, że ten właśnie pocałunek będzie ostatni. Człowiek myśli, że miłość będzie trwać wiecznie, ale tak nie jest.' 'Po drugie szacunek, lojalność po pierwsze.'
|
#3044 |
|
Raczkowanie
|
te Twoje oczy...
co one takiego w sobie mają, że tak mnie zniewalają? Dzikość słów mówiona szeptem. W słonecznych promieniach smutek nabiera pięknego blasku. Odszedłeś w ciszy i spokoju. Nie zostawiłeś po sobie żadnego śladu. Przepraszam, że dziś tak często dodaję dziś opisy... wena mnie trafiła... może nie idealna ale jak zwykle dodaję ![]() Miłego wieczorku Dziewuszki. ;p
|
#3045 |
|
Raczkowanie
|
ekheem.
kawasaki600 ? showmeyourteeth ? powinnam ? xDJakJaCieLubiexD ? suve ? agattee ? myszka23101 ? amozefrytkidotego ? ratatamm ? Nensie ? remembrance ? ![]() poprostuAsiss - ![]() 'Nie znajdziesz jej tam gdzie wiatr porywa szczęście. Gdzie na twarzach innych widnieje uśmiech. Nie będzie jej tam gdzie każdy niesie radość. Zauważysz ją.. Patrząc na zakapturzoną dziewczynę.. Która z każdym krokiem gubi jedną łzę.. Która w swojej głowie ma miliony pytań.. Wciąż marzenia i sny.. Które tak na prawdę nigdy się nie spełnią..' Zdawało mu się, że uśmiechnął się do niego los. Potem okazało się, że był to uśmiech ironiczny… 'Patrząc na swoją dłoń, relatywnie potrafię stwierdzić, że mam 5 palców. A jednak patrząc na niektórych ludzi i tak nie wierzę własnym oczom... ' - 'Śniłam o Aniele...' - zaśmiał się sarkastycznie - Turkusowe oczy i blond kosmyki, ahh. - zatrzepotał rzęsami, uśmiechając się żałośnie - Obudź się Aniołku, bo Twój Książę to jeden wielki oszust. Opuści Cię lada dzień. gdzieś tam parę kroków jeszcze przede mną jest słońce ukryte w czyichś dłoniach
|
#3046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może kiedyś walnę sobie go na opis! tylko że na razie, jest dokładnie odwrotnie..
o miłości mogę sobie poczytać.. ; * ________________ a włosy moje do ust przytul..
|
|
|
#3047 |
|
Przyczajenie
|
ja mam jakos brak weny na cokolwiek...
dziewuszki ma ktoras z Was jakies pomysly? pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
Love_HateYOU-ja tam? Ajj dziękuje
![]() ' Wiesz ludzie mówią żę samotność mi służy 'zaczynamy od nowa, teraz ja ustalam zasady. 'Ty jesteś już tylko przeterminowanym szczęściem. 'klucz do mojego serca jest poza Twoim zasięgiem. ' wszystko to iluzja i magia. 'chciała go mieć blisko, a gdy zobaczyła go z inną gotowała się ze złości. 'podpatruję Cię z daleka. 'otworze oczy. otrząsne się. 'boje się Twojego uśmiechu. 'Chodzę bez celu. 'Marzenia tracą kształt. ' Mała dziewczynka , która zbyt szybko weszła w ten wredny świat. 'pomiedzy kolorami. ' Nie zawsze będzie idealnie, niech chociaż będzie dobrze. ' sztuką jest nauczyć się żyć z problemami. 'cała ulica błyszczy Twoim uśmiechem. jestem z innej epoki. nie nadążam. ' to taka pora, żę wszystko zaczyna się od nowa. 'i znowu nie wiem czego chce.
staram się przytyć ![]() F R E E http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png Pokonałam skoliozę! Edytowane przez Elizabet0909 Czas edycji: 2010-03-23 o 20:30 |
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
ale nie ma co narzekać, co kiedyś bolało, dziś już tylko lekko ćmi... za dużo wódki i papierosów. tymczasem moje życie popada w ruinę. nie wiedzieć czemu w Jego obecności jestem najbardziej niedostępną osobą na tym globie. chciałabym umieć coś zmienić. włożyć baterie, byś zaczął mówić. nawet związać cię ciasno sznurkiem, żebyś tylko coś powiedział.
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
wyskakując z samolotu z moim sercem zapomniałeś otworzyć spadochronu naszej miłości..
miłość i inne pajęczyny.. niedorzeczna rzeczywistość męczy mnie.. bo należysz do przeszłości pokrytej warstwą kurzu. od teraz żyję teraźniejszością.
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
'I dont ever wanna be like you . / nigdy nie chcialabym byc taka jak ty .'
'I dont wanna do the things you do . /nie chce robic rzeczy ktore robisz ty . ' 'You found a million ways to let me down . / znalazłeś milion dróg aby mnie zawieść .. ' 'Give me the truth, even if it hurts . I don’t care no more, no . / daj mi prawdę , nawet jesli to boli . nie zalezy mi juz , nie .' 'I'm surrounded by your embrace. / jestem otoczona przez twoje objęcia' 'chain our hearts together. / skuj nasze serca łańcuchem' 'Nothing can stop this lonely tears from falling/Nic nie może powstrzymać moich łez przed spływaniem' 'He's a sweet talkin' sugar coated candy man/ On jest słodko mówiącym oblanym cukrem Cukiereczkiem' 'In your eyes I know I'll find the light my way/W twoich oczach Wiem że znajdę Światło, którę oświetli mi drogę' 'I just reach for you and I can reach the sky again/ Tylko sięgam po ciebie I znów mogę dotknąc nieba'
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-03-23 o 20:53 |
|
|
|
#3052 |
|
Zadomowienie
|
Ja kocham. On? Nie. Kiedyś zapomnę. Uda mi się. Nigdy nie widziałam bardziej skomplikowanej miłości. wonderfully - wiem, że na pewno kilka opisów, które dodałaś nie jest Twojego autorstwa. Primadonna - no, i to ja rozumiem! Bo takim czasie upominania się o Ciebie wreszcie wróciłaś. też kocham. <3Toogether93 - no ejjj! nie przeklinaj, bo dostaniesz ostrzeżenie! xddddddd |
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
Pod zapaską nocy przemyciłam miłość z dnia poprzedniego.. Kiedy nikt nie patrzy, nabieram jej pełne garście. Sycę wygłodniałe serce.
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Mrs Unfabulous
- Nie martw się . Nie Ty urządziłeś ten świat.
|
#3055 |
|
Zadomowienie
|
without_demur - Ty - o mnie ? szok. ;o
marikab - mam identycznie ![]() *
moja motywacja do budzenia się z uśmiechem na twarzy? po prostu odeszła. razem z Tobą. gniew? przy Tobie nie wiem czym jest. Twoje oczy odstraszają moje negatywne emocje. tak, rozumiem. znaczy się.. wyjaśniłam sobie wszystko po swojemu, wg moich czarnych scenariuszy. no, czyli tak jakby rozumiem. szczęście to pojęcie względne, zależne, relatywne, uzależnione od Ciebie. jest naprawdę dobrze. z naciskiem na naprawdę. z akcentem na dobrze. po co pytasz o cokolwiek, skoro tak dobrze czytasz z moich oczu? najpierw byłeś niczyj, później Mój, następnie Ciebie straciłam. ale to sinusoida, kwestią czasu jest Twój powrót, prawda? *
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
"Za uśmiech nie płacisz, z uśmiechem nie tracisz, gdy innych trzęsą nerwy, Ty uśmiechaj się bez przerwy"
( znaleziony..)`oczyy zwierciadłem duszy...? hmmm.. w takim razie masz boską duszę <3 ;**
|
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
mówiąc szczerze straciłam zapał. na jakiś czas znikam . bye ;*
Realistyczna rozmowa w naszej sytuacji jest niczym w porównaniu rozmowy na gg. Nie potrafisz popatrzyć mi w oczy i powiedzieć to samo .
|
#3058 |
|
Rozeznanie
|
Opis :
Już niedługo powiem ci żegnaj, już nie długo powiem spieprzaj !
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
Z innej bajki . <3 moja ulubiona ;* !
Trzy krople o parapet uderzyły.
Chwyć mnie za rękę i zabierz na koniec świata. |
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
spodobał mi się, Ci powiem ; ) ; *_________________ W Twej ciszy wiem, że mnie kochasz. Także Ty, kiedy ja milczę, wiesz, że Cię kocham...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

<3

; *