|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
e, ja tam na różne sposoby tęsknię
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
hehe - taki wlasnie mam zamiar jutro poprzymierzam cos, obfoce sie i mi doradzicie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jfvqM6KzIPw - macie Nas nie dogoniat w wersji moich kolegow to "ukloncie sie" na koniec to B. krzyczy - akurat jak dal sie wyciagnac na koncert to mnie nie bylo
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-03-23 o 19:21 |
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno. W NAJGORSZYM razie moja mama powiedziała, że weźmie ten stary abonament na siebie, bo zwykle przekraczała swój akurat o tyle co ten mój wynosi, więc płacąc za dwa wyjdzie jej to samo. Ale najpierw opierdzielę ich od góry do dołu jak zadzwonią. |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Mi akurat ten nowy plan taryfowy pasuje dużo bardziej. I żeby nie było - PRZECZYTAŁAM wszystko co było na temat przedłużania umowy i tego właśnie planu w internecie. Mojej własnej, indywidualnej umowy niestety tam nie znajdę. Poza tym nie pierwszy raz załatwiam takie rzeczy, więc wiem jak to przebiega - nigdy nie było problemów ergo to oni zawalili lub świadomie czegoś mi nie przekazali. Proste.
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole to ja powinnam blondynka byc chyba
- rozmawiam ostatnio z kolezanka - i ona mowi ze wszyscy wiedza co to jest saga "Zmierzch" nawet jak w niemczech byla teraz i gadala tam z babkami to znaly - a moja pierwsza, jakze blyskotliwa mysl - "ciekawe jak one to tam w niemczech czytaly jak to po polsku jest" arrakis miszcz intelektu
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozarłam się z tżtem przez telefon i z nerwów aż paznokcie obgryzłam, a już miałam takie fajne |
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dzięęęęki
uwaga, zrobiłam sobie full wypas zdrową kolację!
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kochana
no tak w piątek wieczorem poszłam z koleżankami na miasto a w weekend byłam u Tża brakowało mi Was![]() Cytat:
![]() ![]() no jasne jutro wrzuc zdjecie ![]() Cytat:
![]() ![]() uciekam do Tża ![]() Claris biedna pogodzicie sie a o co poszło??Naj jaką ??
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-23 o 19:40 |
||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Maju
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę robić obiadek na jutro - chili sin carne ;-) Uwielbiam to, zwłaszcza na drugi dzień
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz cholera po 1. o brak czasu, że on nie ma teraz do końca kwietnia (!!!) czasu, by pojechać obejrzeć te zaproszenia, nie ma też czasu kiedy poprawić nasz filmik (a to kwestia nagrania filmu sprzed sali w dobrej wersji i wstawienia go) i go powypalać w ilości 4 narazie, kij, że na wielkanoc jak przyjedzie do nas moja chrzestna, ciotka i wujek to rodzice chcieli już dać im te zaproszenia przy okazji, a tydzień potem jak odwiozą prababcię na wieś to też rozdać tam rodzinie
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
CARMEL, ja nie jestem tak wybitną kucharką jak Ty, ale zrobiłam kanapki z chlebka pełnoziarnistego pieczonego przez moją znajomą (pyyyyszny
) z sałatą, fetą, pomidorem i ogórkiem (warzywa ze sprawdzonego sklepu ) i do tego zielona herbata
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-23 o 19:55 Powód: pomyłkowy nick! aaaaa! zły nick! aaa, głupia ja! |
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
a najgorsze, że mam teraz okropne paznokcie i się nie mogę skupić na nauce
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- the best ja to w ogóle kucharką nie jestem |
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra! U mnie zawsze młodzi przyjeżdżali (z rodzicami lub bez), ale jak macie taki kawał drogi, to wystarczy jak ty to zrobisz z rodzicami Pocztą to się wysyła tylko wtedy, gdy wypada zaprosić, a nie zależy nam bardzo na tych gościach, bądź nie lubimy ich, ale patrz wcześniej - po prostu wypada. Po to się daje osobiście, żeby odczuli, że zależy Wam na ich obecności, a nie tak na odwal się (zwłaszcza, że tam będziesz. Co innego, jakbyś musiała kilkaset km jechać specjalnie - wtedy poczta wygląda inaczej. Ale jechać tam z pustymi rękami, a tydzień później wysyłać zaproszenie na ślub? Porażka...)
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-03-23 o 19:55 |
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a że czasu nie ma do końca kwietnia to ja może przemilczę. ech, faktycznie gorzej niż baba... |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na paznokcie zamieniam się w ciemno Madzia dobrze prawi ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
a jeśli nie można, a zależy, to się przeprasza i wysyła pocztą, pewnie zrozumieją. jednak lepiej jest, jak się da osobiście lub przez rodziców.
|
||
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mi sie podoba ![]() alez skad - chodzilo mi o to ze ja sie czasem zachowuje jak taka typowa blondi z kawalow
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Taka sytuacja jest inna, bo musiałabyś jechać specjalnie, a logiczne jest, że nie będziesz jeździć z jednego konca kraju na drugi specjalnie z zaproszeniem. Odnoszę się do sytuacji Claris, jak ja to odczuwam, bo skoro tam będzie, to... a zresztą, wszystko napisałam. Po prostu moim zdaniem wyglądałoby to dość niefajnie, gdyby zrobić to wg "wspaniałomyślnego" pomysłu TŻ Claris.
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba lepiej jak oni nawet sami dadzą i przy okazji się zorientują jakie prawdopodobieństwo, że tamci przyjadą, niż wyślemy zaraz potem pocztą... Zaproszeń i tak wszystkich nie mamy szansy rozdać sami, dużą część rodziny mam pod sama granicą białoruską, w okol. puszczy białowieskiej, nie mamy szans tam pojechać ![]() Taaa wielce zajęty, tak samo jak i nie wie czy w czw. będzie mógł pójść na tańce na 21.30 czujecie? A termin pod niego dostosowałam, bo wcześniej kurde też nie mógł. Powiedział, że teraz może i chce, to poszukałam i nas zapisałam. Narazie cicho siedzę, ale jak w czw. się okaże że on nie może, to będzie akcja Bo się kurde ojcu nie umie postawić, że nie może i już, a wcześniej też nie powie, żeby tam zadzwonić i uprzedzić, przełożyć i kasa nie przepadnie, bo on po prostu nie wie co będzie w czw. wieczorem
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w domu... kupiłam citrosept
![]() jestem mega zmęczona i chyba zaraz pójdę spać ;| |
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otworzyłam sobie prezentację od crozee i już słyszę Sarę Mclaughlin - Angel |
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ale jakoś głupio by mi było czasem jechać z zaproszeniem do kogoś kto mieszka daleko. Np. TŻ ma rodzinę nad morzem od nas ze świętokrzyskiego to cała wyprawa. Nie dało by się pojechać na godzinkę i wrócić tego samego dnia. Trzeba im zabrać więcej czasu a to jakoś głupio wpraszać się i robić kłopot jak można pocztą wysłać i tylko zadzwonić grzecznie, żeby porozmawiać chwilę.
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() naj, przeczytałam to, co pisałaś wczoraj w nocy albo dzisiaj już, nie wiem dokładnie... Ech, wiem co czujesz, u mnie podobnie - tak strasznie chciał, a teraz nagle to wesele to coś tam, to dla mnie itp. Tak że ściskam ![]() Claris, NIE OBGRYZAJ PAZNOKCI!!!!!!!!!!!!! Mam fisia na tym punkcie!!! Nienawidzę, jak ktoś obgryza paznokcie, skórki, no po prostu nienawidzę, moje psiapsióły już dostają nerwicy, bo za każdym razem cisza na zajęciach, a ja nagle na cały głos: nie obgryzaj! Nie wspomnę o TŻcie, który ma manię obgryzania skórek no, ale póki co z pilnowaniem jego mam spokój, bo dalej się nie odezwał od czwartku więc czekam dalej A co do zaproszeń, no to u nas młodzi zawsze dają, nie rodzice, więc... nie wiem, może to zależy od rejonu Polski.Dzisiaj rano wychodziłam z domu ze słowami brata mojego w głowie: "Chyba powinnaś się rozejrzeć za innym autem" i )Uf... A w ogóle to źle mi bez TŻa.
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast jakbym miała ja czy luby rodzinę w całej Polsce, to na bank bym nie jeździła, a i nikt z tych ważnych by się nie obraził
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych zaproszeń, to u nas też rozdają młodzi, ale skoro my tam na wiochę i tak nie pojedziemy tylko byśmy wysłali pocztą, ale za to będą tam moi rodzice to nie rozumiem, czemu nie mieliby tych zaproszeń dać
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, najważniejsze, że auto będziesz miała
zapomnij o tamtych kłopotach co do mojego i Twojego chłopa to...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

13.03.2008

- rozmawiam ostatnio z kolezanka - i ona mowi ze wszyscy wiedza co to jest saga "Zmierzch" nawet jak w niemczech byla teraz i gadala tam z babkami to znaly - a moja pierwsza, jakze blyskotliwa mysl - "ciekawe jak one to tam w niemczech czytaly jak to po polsku jest"
arrakis miszcz intelektu 

no tak w piątek wieczorem poszłam z koleżankami na miasto a w weekend byłam u Tża

) z sałatą, fetą, pomidorem i ogórkiem (warzywa ze sprawdzonego sklepu