|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Tylko jak go będziesz wkrapiać do herbaty to pilnuj, żeby ją wypić puki gorąca, bo jak zacznie stygnąć to te kropelki mocno czuć, a gorzkie są okropnie bleee... w gorącej za to nie czuć ich w ogóle, tylko taki aromacik grejpfrutowy zostaje
![]() Dzień po najgorszym egzaminie na moich studiach, sterana fizycznie i psychiczne wędrowałam do łazienki wziąć prysznic. Nie wiem która to była godzina, ale było już ciemno. Mam tak mieszkanie rozplanowane, że do łazienki wchodzi się z kuchni - no i idę tak przez kuchnię, ale nie zapalałam światła bo stwierdziłam, że bez sensu marnować prąd skoro zapalę sobie światło tylko w łazience. W połowie drogi stwierdziłam, że jednak przed prysznicem coś jeszcze zjem, więc wróciłam się do drzwi kuchni, gdzie stoi lodówka. Już, już miałam ją otworzyć, kiedy cofnęłam rękę i zapaliłam światło w kuchni. Pytanie - dlaczego zapaliłam światło ? Odpowiedź: Bo stwierdziłam, że jak nie zapalę światła w kuchni to nie zobaczę co w tej lodówce jest ![]() |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
mój facio to burak
w ramach pocieszenia zamówiłam se japonki i też zrobię sobie dobrą kolację
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka japonki!zostało mi pół kromki, poczęstujesz się? ![]() rain, dobre ![]() ja tam jestem mistrzynią tępoty... ostatnio w pracy: mamy rejestratory miesięczne w Excelu: odnotowujemy w nich czas pracy itp., a odpalamy od razu po włączeniu komputera. no i pewnego słonecznego już dnia, bodajże w ubiegłą środę, Patrycja dostaje ataku histerii w połowie pracy, gdyż weszła w swój rejestrator (by odnotować czas czytania stron... masakra z tą biurokracją), i widzi, że ma tylko dzisiejszą datę. czyli że przez cały miesiąc nie było jej w pracy. I Patrycja tak: "ejjj, co ja mam zrobić? zadzwonić do informatyków, że mi rejestrator usunął cały miesiąc?", na co koleżanka wzięła mi myszkę z ręki i... przesunęła tabelki! okazało się, że zjechałam przypadkiem na dół tabelek... tak jakbym spanikowała, bo widzę tylko ostatnie posty na forum, więc wcześniejszych nie ma |
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zaproszeń to myslę,że dużo też zależy jak liczna jest ta Rodzina z daleka. Jesli miałabym większość Rodziny rozsianą po całej Pl,to raczej bym powysyłała wszystkim zaproszenia-żeby ktoś nie poczuł się lepiej,a inny gorzej potraktowany.
Ale w tej sytacji jak ma Claris to fajnie,jak jej Rodzice zaproszą Rodzinkę. Ja mam tak,że zależy mi tylko na obecności rodziny z Jarocina z takich co mieszkają dalej.I do nich na bank pojadę.Tak samo pojechał mój Brat z Bratową i tak samo oni kiedyś (tzn. para co się chajtala)wzięli wolne,przyjechali do Nas na mały urlopik i przy okazji rozdali zaproszenia. Ale np.z Rodziny z Częstochowy Państwo Młodzi też przyjechali Nas osobiście zaprosić. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Sorki za nieskłądne pisanie,ale padam z nóg i mózg mi zjadło.
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a japonki takie o - czarne. Mam już 3 pary zamówione u tej organizatorki i żadnej nie mam u siebie, bo czekają na wysyłkę za jednym razem
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
nie jest to słodkie, bo takie motywy to ja mam raz w miesiącu przynajmniej, więc chyba faktycznie rozumem nie grzeszę
![]() za to w pracy zdarzyło mi się to pierwszy raz, a że pracuję tam rok, to nie jest tak źle ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
szkoda, że mam zmutowane stopy, bo bym sobie takie sprawiła ![]() a co do spaghetti to luby mi wmawia, że z pełnoziarnistym makaronem jest zdrowe
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-23 o 20:34 |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przypomniała mi się moja kumpela z pracy, tez jest taka zabawna![]() Claris fajne butki
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj na obiad jadłam podobnie - poszłam z koleżanką na pizzę to lunch baru, a skończyło się na sałatce z fetą, oliwkami, papryką, ogórkiem i pomidorkiem. Dobrze, że nie odwrotnie ![]() Claris no z tym "brakiem czasu" to Tż przegina. Żeby nie wygospodarować kilku godzin w ciągu miesiąca na dokończenie filmiku??!!! I skąd on wie, że w kwietniu będzie taki zajęty??? Masakra Justynka mam nadzieję, że już wszystko potoczy się po Twojej myśli i będziesz się bujac po mieście bejcą
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam tępe zagrania jak przystało na blondynkę
![]() Np. dzisiaj na laboratorium byłam w zespole z kolegą. Coś nam średnio ćwiczenie wyszło
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Claris też zamówiłam te buty
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
rain na ulotce pisze zeby z herbatka melisowa czyli melisa pić więc tak robie
puki gorące
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przypomniało mi się, że jak mojego brata potrącił autobus i byliśmy spłukani finansowo, bo grube pieniądze szły na jego rehabilitację, a w tym samym czasie ślub brał chrześniak ojca, to moja mama pożyczyła kasę, żeby dać ten 1000 zł, co w naszej sytuacji było ogromną kwotą (na leczenie Patryka szło około 2000-3000 zł miesięcznie), no i oni wiedzieli, co się stało. i wiecie co... od tamtego czasu się do nas nie odezwali... moja mama dowiedziała się od innej ciotki, że "Grażyna była rozczarowana, że na chrześniaka żałujecie"... dlatego - uwaga! jak ja daję pieniążki, to nie podpisuję koperty Claris, dobre miałam podobnie: obgadałam prowadzącego, który stał za mną na szczęście nie miałam już z nim zajęć i mieć nie będę ![]() Ilsa, ja też nie mogę uważam, że te skarpetki są objawem dyskryminacji i nietolerancji, bo ja mam 6 palców w jednej stopie, a one są na 5! kurde, Remedios, gadasz jak mój on chyba jest ze mną, bo ja takie wtopy zaliczam... |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o Twoim dodatkowym paluszku wiem, za to ja mam syndaktylię
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
luffka, kłamczucho! miałaś dać zdjęcia fryzury i mężczyzny!!!
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Claris ja tak sobie myślę, że zawsze możesz też kupić zaproszenie(a) dla tej rodzinki, do której rodzice jadą, żeby mieć z głowy. A potem wybierzecie z TŻ-tem wzór który dostanie reszta gości. Nigdzie nie jest napisane, że wszyscy muszą mieć takie same.
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
rain, naj, claris
mozemy zalozyc klub "blyskotliwych" ![]() ja mam wiecznie takie wielce blyskotliwe zagrywki
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eeee, to ja też mam syndaktylię! bo mam 5. palec z 4. i 6. sklejone ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już do spania..
dobranoc kobietki kolorowych snów o wieeeeeelkich klejnotach
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Deszczowa niezła jesteś :P
Cytat:
![]() Ja kiedyś wysłałam oficjalnego maila zgłoszeniowego, a potem zadzwoniłam po serwis wewnętrzny (serwisantów-informatyków) bo mi komputer nie działał.... W międzyczasie próbowałam dojść co jst nie tak. Sprawdziłam wszystkie wtyczki, kabelki, gniazdka i nic... Okazało się, że listwa była wyłączona.. W ostatniej chwili odwołałam serwisantów, ściemniając, że sama naprawiłam bo to był problem z dostawą prądu i mi się coś zawiesiło... I tak pewnie wyszłam na idiotkę
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam na drugich i trzecich palcach. Jak byłam mała chciałam zoperować ale tak teraz patrzę że to wtedy fuj wygląda http://www.szlarb.pl/przypadki/syndaktylia_stopy2.jpgCytat:
|
||
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to ja raz wysłałam pomyłkowo e-mail do szefa o treści, że szef jest śmiesznie ubrany na szczęście zdołałam go usunąć, zanim przeczytał, bo akurat był na kawie ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że mój oblubieniec pozbawił mnie przez 3 miesiące innych kanałów niż TVP 1 i TVP 2, gdyż... włączył antenę zbiorczą ze złej strony, a zaklinał się, że wszystko sprawdził i jest dobrze. jak mu powiedziałam "weź jeszcze raz przełącz, sprawdźmy, przecież to jest sekunda" to nagle się okazało, że jednak mamy i TVN, i Polsat (dziś żałuję, bo takie bzdury tam lecą )ale fajnie, że nie ja jedna bywam kretynką
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-23 o 20:59 |
||
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
carmi
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Pani dr i dyr instytutu opowiedziała kiedyś na zajęciach jak prosiła swojego faceta, żeby mikrofalę obejrzał bo nie działa. Chłop popatrzył, wpiął wtyczkę do prąd i się naprawiło
Ale to ponoć jeszcze nic, bo jej koleżanka zadzwoniła do sklepu, że nowa lodówka nie działa - też nie wpięła do prądu.
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ta rodzina jest jakaś dziwna. Nie powinni mieć pretensji, skoro wiedzieli jaka jest u Was sytuacja. Moim zdaniem 1000 zł to bardzo dużo, nawet jak od chrzestnych. My daliśmy temu chrześniakowi 1000 zł (tylko mama jechała na wesele, bo tata, brat i ja byliśmy wtedy w Londynie) a jego siostrze (chrześnicy taty) 5 lat wcześniej 1500 albo nawet 2000 zł... I ona nie robiła wesela, tylko obiado-wesele w restauracji na 20 osób.
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Jeszcze kiedyś w pół-oficjalnym mailu napisałam: P-i-z-drawiam, K.....(tu moje imię i nazwisko)
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-03-23 o 21:03 |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie zapomnę, jak pani na muzyce w gimnazjum (tak, jestem z tej epoki...) chciała nam puścić jakiś tam utwór Bacha, więc włożyła płytę do boomboxa nowej generacji i nic... ktoś jej odłączył z prądu. ona nie sprawdziła. skończyło się tak, że ktoś tam się zlitował i jej podłączył, po czym zabrzmiała włączona na cały regulator reklama w radio o treści: "ŚMIERĆ NADEJDZIE JUTRO" (seria Bonda). Pani od muzyki to wyłączyła i przerażona wyszła z sali. chyba sądziła, że to przepowiednia
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że skoro ta rodzina Naj nie jest jakaś zamożna to pewnie zapożyczyli się na wesele. A potem kalkulowali czy się zwróci. Zawsze mnie śmieszyło takie podejście ale każdy robi jak chce.
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz być pewna, że nie Ty jedna
ze mnie grupa ma tak średnio 2 razy w trakcie zajęć polewkę ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Dawno nie wysyłałam żadnych swoich fotek, to wysłałam na pocztę z dzisiaj z zajęć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

w ramach pocieszenia zamówiłam se japonki i też zrobię sobie dobrą kolację

) z sałatą, fetą, pomidorem i ogórkiem (warzywa ze sprawdzonego sklepu 
13.03.2008