|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
aktywną pianę również kupiłam, ale tą co mam dam na prezent baaardzo dobrej klientce
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy się pomylili - nie wiem, moja przedstawicielka za tydzień dostanie paczkę (też ma teraz 3 etap) to zobaczymy co ona dostanie ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Może dają 4 produkty a liczą tylko 3,00zł bo to 3 etap ?
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie dostałam paczkę jakąś godzinke temu
i wszystko już mam rozprowadzone teraz już zbieram zamówienia na kwiecien bo na marzec nie ma co sie rzucać ;p
|
#1114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi lepiej dla nas co nie Ale też się nie spodziewałam liczyłam na 3 produkty a tu niespodzianka
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pytanko
Czy żeby mi naliczyli bonus za sprzedaż grupy to ja muszę mieć własną sprzedaż na min 100 pkt czy nie trzeba ? Fajne te prezenty teraz w Łatwym starcie - jak ja się zapisywałam, to było mniej
|
#1116 |
|
Rozeznanie
|
Purple, jak chcesz miec przyznany rabat za obrót grupy i swój np za marzec, to w marcu musisz miec 100 pkt, natomiast na początku kwietnia możesz ten rabat odebrać z 1-go juz zamówienia, które nie musi byc na 100 pkt
|
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie może dlaczego mam puste pole w rubryce "twoje pieniądze" na moim koncie po zalogowaniu? Mimo tego iż mam nareszcie 1 poziom-3%?
|
#1118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w marcu miałam rabat 3 % i w kwietniu również będę miała ![]() A ludziki jak Wy to robicie, że zapisujecie nowych przedstawicieli?? bo tak sie napaliłam na te piękne kubeczki z oferty marcowej ale ludzie jakoś podchodzą do B. na dystans i od lutego jeszcze nikogo nie zapisałam Jakie Wy macie motywy przekonywujące dla osób, które do siebie zapraszacie? Buziaki
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Wypracowany rabat pokaże się dopiero po zakończeniu miesiąca - 1 kwietnia zobaczysz ile zarobiłaś
|
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Ale bez sensu.... sprawdziłam- po godzinie nawet jeśli się jest zalogowanym i w trakcie składania zamówienia- zostaje ono anulowane... ;/
nie wyobrażam sobie piątku żeby wszystkie produkty złapać w godzinę
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
się właśnie dowiedziałam, że preparat do oczyszczania biżuterii (ZESTAW DO CZYSZCZENIA BIŻUTERII Kod: 39127) jest "niezadowalający"
czyli, ze nie czyści.. no cóż..
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
to może znajdziesz na niego jakiś patent i zadziała
![]() i się podzielisz i będę mogła powiedzieć swojej klientce co robi nie tak.. a jak faktycznie jest zły, to będziemy wiedzieć, że to nie jednorazowa opinia.. no cóż firma młoda, nie wszystko możemy obmacać i okukać, więc się doświadczamy.. mnie też jakoś nie przekonuje niebieska praska do czosnyczku.. mam wrażenie, że połamię i muszę ściskać wyżej niż się zwykło trzymać..a może mam stary i miękki czosnek i dlatego.. a sama nie wiem..
|
#1125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sprzedałam już chyba z 5 sztuk i z tego 3 sztuki że jedna Pani drugiej poleciła bo rewelacyjny.... |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
miałąm taką praskę ze skelpu za 2,50 i nie bałam się dociskać, a tu się boję, że mi się złamie, bo czuję jak się poddaje plastik.. Poza tym dziwi mnie że "blok dociskający" jest gładki, a z drugiej strony są te "bolce" tak jakby do czyszczenia.. W tej za 2,50 to właśnie te bolce dociskały czosnek..
|
|
#1128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
PRZECIEŻ TAM PISZĘ CZARNO NA BIAŁYM,ŻE PO WYJĘCIU TRZEBA SZCZOTECZKĄ JESZCZE PRZELECIEĆ ![]()
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, ja Jej nie pytałam, ale zakładam, ze jest kumata i doczytała.. mam nadzieję..
|
#1130 |
|
BAN stały
|
mam 10 zamowien na ten plyn do przypalen... powariowali
|
|
|
|
#1131 |
|
BAN stały
|
U mnie jak na razie góruje obieraczka z ostatniej strony - szczerze to boje się tego 1 kwietnia jak sie wszyscy rzucą to znów bedzie zablokowana strona....
|
|
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te "bolce" są do wyczyszczenia praski jak w "dziurkach" pozostanie czosnek a nie do wyciskania może masz jakiś ubytek w prasce temu czujesz jakby miała się złamać
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja też jakoś z tą praską sobie nie radzę i nie używam, wolę taką metalową "mocniejszą" hehe. To spróbuje jeszcze raz, może mi się nie złamie ten plastik ;P
|
|
|
|
#1134 |
|
BAN stały
|
ja mam ta okragla do czosnku, i jak dla mnie byle jaka , sok leci po rekach , rozdrobnione nie rownomiernie,cholernie ciezko docisnac , zeby te bolce byly moze ostre to by bylo lepiej. wole swoja stara metalowa.
|
|
|
|
#1135 |
|
Rozeznanie
|
A widzieliście - koleżanki i koledzy - wyprzedaż marcową? Ceny duzo niższe niz w promocji
|
|
|
|
#1136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1137 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajna, ale minus za brak zdjęć:/ Ja jestem półtora roku w Betterware iniektóe rzeczy kojarzę, ale kto kupi tak w ciemno bez zdjęć? ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Powinny być zdjęcia dodane, tak czy siak. |
||
|
|
|
#1138 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby jakies wizażanki były chętne budować grupę to jestem chętna zapisać się (okolice Siemianowic, Sosnowca bądź Katowic)
![]() edit: już się zapisałam Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-24 o 17:45 |
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
Fakt, zdjęcia dopiero na stronie głównej po wbiciu kodu....
|
|
|
|
#1140 |
|
Rozeznanie
|
I niestety do wszystkich produktów nie ma zdjęć
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

szkoda tylko że tą aktywną pianędo mycia lodowki kupiłam juz w tym miesiacu
aktywną pianę również kupiłam, ale tą co mam dam na prezent baaardzo dobrej klientce 
czy się pomylili - nie wiem, moja przedstawicielka za tydzień dostanie paczkę (też ma teraz 3 etap) to zobaczymy co ona dostanie 

bo tak sie napaliłam na te piękne kubeczki z oferty marcowej ale ludzie jakoś podchodzą do B. na dystans i od lutego jeszcze nikogo nie zapisałam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)