Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r. - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 09:03   #2131
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o samochody to ja zgadzam się z AniąP. Preferuję automaty ale to też ze względu na warszawskie korki. Czasami jadę do pracy (mam 16 km) 1,5 godziny i cięgle pierwszy bieg i luz, jedynka i luz itd. Noga wysiada. A jeżeli chodzi o trasę poza Wawą to oczywiście fajniej jest z manualną - człowiek się nie nudzi i samochód berdziej czuły na komendy.

.
No w łaśnie szału można dostac w korkach wczoraj stałam 1.5 h myślałam że oszaleje z nudów . Dobrze że mały ma DVD w aucie to sobie oglada teletubisie jak jedziemy albo przez szklany dach gapi się w niebo. Pominę juz fakt że mogę coś mu podac czy wyjąć z torby jak nie musze cholernych biegów zmieniać . Mój dostał auto z pracy na dziesiekjsza delegacje z normalna skrzynią i jeszcze nie wylazł z domu a już wyklina tego " kija "
Co do cesarki to wszystko jest niebezpieczne jakby się doczytac nawet wit C .. ale oby nic tam się złego u Ciebie nie działo

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Dusiak przesliczne te metryczki ja kiedyś tez bawilam się haftem krzyzykowym ale szybko mniE to znudziło jak znajdę cosik to wkleje

Młoda ja ostatnio jak zafarbowalam pranie to namoczylam odrazu w wodzie z proszkiem i soda oczyszczona a na drugi dzień po nocy wymienilam tylko wodę i dodalam do niej taki proszek jest do kupienia w markecie w saszetkach odplamiacz czy coś takiego niemiecki z zielonym napisem jest tam gdzie wanish chyba w auchanie go kupowalam

To chyba miałas odplamiacz dr. beckcahm czy jakos tak niemiecki . Sa mydełka i kulki i proszki i inne cuda tej firmy . To jest niemieckie i czasem własnie jak coś vanishem nie idzie to tym złazi . Mozna też w kauflandach to kupić

Darussiiaaa - fluidy przesyłam

Miłego dnia kochana ja ide z małym na dworek bo u mnie 20 stopni
Stary 2010-03-24, 09:30   #2132
drcron
Zakorzenienie

o wlasnie Aniu to byl ten bardzo go lubie maja tez sol do firanek potem firanki sa takie bialusie
doslownie zasypiam na stojaco a jak sie klade to niunia tak strasznie kopie ze nie moge oddychac

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 09:33   #2133
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A u mnie tak daje słonce w okna, że termometr wskazuje ponad 30 stopni heheh...
A ja bidula muszę leżeć w łóżku. Może dziś na chwilę na balkon wyjdę się przewietrzyć?? Bo tu skisnę w tym domu...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 09:34   #2134
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Znam to ja tak mam juz od 22 tygodnia Dlatego wylądowałam w szpitalu. Teraz nadal to mam ale na tym etapie mam sie juz nie przejmowac. Boję się tylko, że przegapie prawdziwy porod, bo do tych napinań już sie tak przyzwyczaiłam, że zyję z nimi normalnie, jak gdyby nic się nie działo nie zwracam na nie zupełnie uwagi...
Eh ja mam tak samo od 20 tygi teraz to już nawet uwagi na to nie zwracam-traktuję jak coś co musi bycnawet się już przyzwyczaiłam do tych kłucio-skurczy-mam od 30 tyg,ale to akurat boli jak diabli

A dzisiaj rano jak szłam do sklepu to myślałam,że joanna może już PO ,bo coś dawno jej u nas nie było i rano czytam,że GABUSIA już na świecie jestGratuluję serdecznie

A moje dzidzi tak się wypieło,że mam rogaty brzuszek-uwielbiam jak tak się ułoży.
Wiecie co moja córa to straszny kręcioł i tak sobie myśle,że jak się urodzi to co ja zrobię bez tych przepychanek,kopniaczków i przeciągania?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 09:49   #2135
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
ja nie rozumiem
PO CO KRASC TUJE SKORO MOZNA JE KUPIC ZA 6 ZLOTYCH W AUCHANIE ALBO KUPIC ZA 8 ZLOTYCH W OBI a jak sie bedzie chcialo od sasiada to zawsze mozna podejsc i poprosic zeby dal nam kilka jesli ma duzo a kobieta w ciazy sie nie odmawia
dla mnie to dziwne
az bede musiala sie wujka prokuratora zapytac czy to prawda wiem ze jelsi sa dane gdzies na necie udostepnione to mozna z nich kozystac ale nie mozna ich wykozystac bez nakazu prokuratury takie sa polskie przepisy nieststy wiec co z tego ze ktos sobie poczyta jak nie zrobi z tego uzytku
Tak to jest. Nie czytamy regulaminów stron, na których się rejestrujemy tylko je akceptujemy. W każdym z nich jest zawsze adnotacja dotycząca podanych przez nas danych osobowych. Wszystko jest zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.Jeżeli coś akceptujemy to znaczy, że zgadzamy się na udostępnianie swoich danych osobowych.Efekt jest taki, że jesteśmy m.in. zasypywani setkami różnych ofert itp. Dlatego jeeli tylko się da nie podajmy wszystkich informacji o obie, typu dokładny adres, nr telefonu a już napewno nie Pesel czy NIP. Policją bym się nie przejmowała, są inne "organizacje", które korzystają z naszego roztargnienia.
Stary 2010-03-24, 09:58   #2136
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Wiecie co moja córa to straszny kręcioł i tak sobie myśle,że jak się urodzi to co ja zrobię bez tych przepychanek,kopniaczków i przeciągania?
Wiem, mam tak samo. Jak sobie pomyslę, że będę się budzić, położę rękę na brzuchu żeby poczuć maleństwo a tam cisza... to smutno sie robi. Ale za to już będzie spala sobie obok w łóżeczku
Ale na pewno na początku będzie nam tego brakowało. Chyba że nie będzie czasu o tym nawet myśleć

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Tak to jest. Nie czytamy regulaminów stron, na których się rejestrujemy tylko je akceptujemy. W każdym z nich jest zawsze adnotacja dotycząca podanych przez nas danych osobowych. Wszystko jest zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.Jeżeli coś akceptujemy to znaczy, że zgadzamy się na udostępnianie swoich danych osobowych.Efekt jest taki, że jesteśmy m.in. zasypywani setkami różnych ofert itp. Dlatego jeeli tylko się da nie podajmy wszystkich informacji o obie, typu dokładny adres, nr telefonu a już napewno nie Pesel czy NIP. Policją bym się nie przejmowała, są inne "organizacje", które korzystają z naszego roztargnienia.
Dokładnie. Dla mnie tez to dziwne, że ludzie podają tyle swoich danych. Ja zawsze tylko co najwyżej imię i nazwisko, żadnych adresów, nr telefonu itp. Lepiej dmuchać na zimne. Tyle zboczeńców na tym świecie

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Drcron- należy Ci się lanie przez Ciebie uzależniłam się od Anatola waniliowego

P.S. Czekam dalej na fotki fryzurki

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 09:59   #2137
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Czy dostałyście w szpitalu skarb malucha, niebieskie pudełko z próbkami, ulotkami i mini - poradnikami ?

Tu moi chłopcy i zabawki z sh.
Zastrzegam sobie prawo do usunięcia zdjęcia.

Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Czas edycji: 2010-03-25 o 07:39
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 10:09   #2138
anakazar
Zakorzenienie

Moja bratowa ma kilkumiesięczne dzieciątko i pamiętam,że jak byliśmy u niej pierwszy raz w szpitalu i wzięłam na rączki dzidzię to już wtedy byłam w ciąży,a jeszcze o tym nie wiedziałam...i ona teraz jak do mnie przyjezdza to zawsze"daj ,daj poczuc jak się malutka rusza,bo ja tak za tym tęsknie"

Ej dziewczyny wy zawsze o tym anatolu waniliowym,a ja nigdzie nie mogę go znalezc-owszem zwykły jest,ale waniliowego brak,a juz w szpitalu dziewczyny mówiły mi,że pychotka.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-03-24, 10:13   #2139
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja kupilam w zwykłym sklepiku spożywczym. Na pewno gdzieś znajdziesz Mmmm... pychotka

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 10:17   #2140
mrowak
Zakorzenienie

Dzień dobry, oto moja próba wstawienia fotki, może wreszcie nie będę marudzić madziwni

Fotka z wczorajszego spacerku- siedzę jak potłuczona bo nie wzięłam kółka a ławka twarda, auć

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2010-03-24 o 10:22
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 10:20   #2141
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
proba
Zazdraszczam Zaliczacie pierwsze ciepełka Super!! Pięknie wyglądasz

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 10:27   #2142
mrowak
Zakorzenienie

Chyba wreszcie umiem
To teraz sie nie opedzicie- jeszcze jedno, tym razem główna aktorka Cały spacer przespała.

A ja jestem happy bo jutro idę do fryzjera się podciąć lekko, bo zarosłam.

Idziemy na 13-14 do pediatry- jak zrobiłam sobie listę pytań do niej to mi prawie pół strony wyszło Czy to pediatra czy otropeda może zalecić szerokie pieluchowanie?

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2010-03-24 o 10:28
Stary 2010-03-24, 10:32   #2143
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Zdjęc dzieciątek nigdy za wiele

A ja mam pytanie. Kupowałyście pościel do wózeczka?? Co się na początek wkłada do wózeczka?? Bo chyba nie kładzie się bezpośrednio w wózeczek na ten materacyk co jest? Przykryć to moge kocykiem. Czy poduszeczke to na poczatek wkladać??

Help me!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 10:33   #2144
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupilam w zwykłym sklepiku spożywczym. Na pewno gdzieś znajdziesz Mmmm... pychotka
to prawda pychotka
ja tez sie od niego uzaleznilam szkoda tylko ze nie ma rozpuszczalnego tylko z tymi torebkami trzeba sie meczyc no ale moz ekiedys wymysla wtedy by bylo cacy ja juz mam spakowane jedno opakowanie do torby do spzitala
moj maz od rana co chwile pyta czy przyadkiem mnie nie zawiesc do spzitala no wariat niesamowity juz mnie denerwuje jak mu mowie ze to jeszcze nie to bo moge mowic i oddychac to on sie upiera ale faktycznie cos sie zmienilo bo zawsze o 5 rano skurcze mijaly a teraz prawie 11 a one sa dalej w odstepach co 30 minut wiec za czeste przerwy

Stary 2010-03-24, 10:34   #2145
mrowak
Zakorzenienie

nie mam pościeli do wózka. Na materacyku leży tetra, na tym śpiworek, a w środku mój potworek- taki rymek
Stary 2010-03-24, 10:37   #2146
drcron
Zakorzenienie

Cytat:

A ja mam pytanie. Kupowałyście pościel do wózeczka?? Co się na początek wkłada do wózeczka?? Bo chyba nie kładzie się bezpośrednio w wózeczek na ten materacyk co jest? Przykryć to moge kocykiem. Czy poduszeczke to na poczatek wkladać??

Help me!!
MROWAK promieniejesz
a Gabrysia przecudna no i zazdroszcze spacerkow

Asiulek ja kupilam podusie i kolderke do wozka na spod poloze kocyk taki cieniusi a podusie wyciagnelam i tyko sama poszewka zostala bo ona taka falbaniasta sliczna jest i ladnie bedzie wygladala w wozeczku tak mi sie wydaje no i kolderka bede przykrywala a potem to juz cienkim kocykiem albo wcale bo cieplo bedzie

Stary 2010-03-24, 10:40   #2147
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A ja nie mam takiego śpiworka Mam tylko takie bez rękawków. Ale ja myśle, że zanim ja wyjde z mała po urodzeniu to już bedzie na tyle cieplo, że tylko kocyk wystarczy. A pod główkę to i tak chyba nic się nie podkłada, co?? Czy taka tycia, cieniutka podusia może być??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 10:47   #2148
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam takiego śpiworka Mam tylko takie bez rękawków. Ale ja myśle, że zanim ja wyjde z mała po urodzeniu to już bedzie na tyle cieplo, że tylko kocyk wystarczy. A pod główkę to i tak chyba nic się nie podkłada, co?? Czy taka tycia, cieniutka podusia może być??
Ja mam taką cieniusieńką podusie i kołderke,ale zanim ja wyjdę z malutką na spacer to już ciepło będzie.Jeszcze mam komplet do wózka dostac.Ja kupiłam dla niuni w sumie 3 kocyki,ale wszystkie są takie raczej cieńsze,bo myślałam,żeby kupic ten wiecie gruby akrylowy-ale po co mi?zimy nie ma,żeby ją szczelnie okrywac,no a poza tym mam kołderke

A ja mam już 3 dzień luzny bardzo stolec-przepraszam za dosłownośc i pierwszgeo dnia myślałam,że to przez to,że wypiłam kubusia,ale no nie.Dzisiaj myślałam,że już przeszło,ale no nie i nie wiem czy się mam martwic...?nie jest to typowa biegunka,no ale...

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-03-24 o 10:50
Stary 2010-03-24, 10:47   #2149
MadCat
Raczkowanie

Cytat:
Kupowałyście pościel do wózeczka??
Ja nie mam. Zanim wyjdę na pierwszy spacer to będzie maj, mam kocyk do wózka a sąsiadka mi taki fajny, duży rożek uszyła - też będzie do wózka, zawsze można z niego kołderkę zrobić.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 10:55   #2150
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
a ja wczoraj się pochwalilam ze się wyspalam hehe no i to by było na tyle od 2.00 nie mogę spać a zasnelam o 23.30 wiec to wyspanie było tylko jednorazowe leze w łóżku i zaraz padnie mi telefon
no to WITAJ W KLUBIE.. tylko ja jestem o niebo lepsza!!!

od 23 do 3 próbowałam zasnąc ale miałam bolesne skurcze bez przerwy prawie... juz myslałam że sie rozkreci i cisza od 3.
Potem do 7 walczyłam aby zasnąc spałam 1,5 godz. do 8,30 i jestem na nogach.....
boziu..... jak mi przyjdzie rodzic dzis to zasne podczas porodu jestem padnieta!!!
A POCHWALIŁAM SIE CAŁA NOCA PRZESPANA!!!

PS ita napisała smska ok 3 w nocy naszgeo czasu wiec nie wiem o któej u niej była godzina...
odeszły jej wody i jest w szpitalu...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 11:13   #2151
drcron
Zakorzenienie

to trzymamy kciuki za Ite

Madzia ale pocieszmy sie tym ze juz niedlugo i sie wyspimy chyba

Stary 2010-03-24, 11:28   #2152
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
to trzymamy kciuki za Ite

Madzia ale pocieszmy sie tym ze juz niedlugo i sie wyspimy chyba
Hmmm... no właśnie "chyba" Ale dla mnie już samo to, że będę mogła się położyć na brzuchu... tęsknię za tym

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-24, 11:47   #2153
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja pracuje w banku, to koleżanki z windykacji przez NK dłużników szukają

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;18100972]Czy dostałyście w szpitalu skarb malucha, niebieskie pudełko z próbkami, ulotkami i mini - poradnikami ?

Zastrzegam sobie prawo do usunięcia zdjęcia. [/QUOTE]

Fajna brygada

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:

Help me!!
Na spód możesz pieluche planelową taką kolorową, lub tetrową, a do przykrywania kocyk. Podusia to już później jak będzie dzidzia chciała więcej świata zobaczyć, choć słyszałam też że niektóre wózki mają jakiś moim zdaniem błąd bo główka czasem jest niżej niż reszta.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
To na początku rożek wystarczy zamiast śpiworka, jak by było chłodno

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Dzisiaj zrobiłam sobie pranie, nowy płyn do płukania tak ślicznie pachnie, wystawiłam na balkon, żeby na świeżym powietrzu powisiało, a tu sąsiadka z góry sobie na balkonie trzepanie dywanów i kocy zrobiła

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 11:55   #2154
ania p
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;18100972]Czy dostałyście w szpitalu skarb malucha, niebieskie pudełko z próbkami, ulotkami i mini - poradnikami ?

Zastrzegam sobie prawo do usunięcia zdjęcia. [/QUOTE]

Tak a przez to że podałam dane w ankiecie nie raz do mnie wydzwaniają i musze ich spławiać

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Moja bratowa ma kilkumiesięczne dzieciątko i pamiętam,że jak byliśmy u niej pierwszy raz w szpitalu i wzięłam na rączki dzidzię to już wtedy byłam w ciąży,a jeszcze o tym nie wiedziałam...i ona teraz jak do mnie przyjezdza to zawsze"daj ,daj poczuc jak się malutka rusza,bo ja tak za tym tęsknie"
.
A ja nie będę teskniła chce mieć dziecko w łóżku i płaski brzuch

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Chyba wreszcie umiem
To teraz sie nie opedzicie- jeszcze jedno, tym razem główna aktorka Cały spacer przespała.

A ja jestem happy bo jutro idę do fryzjera się podciąć lekko, bo zarosłam.

Idziemy na 13-14 do pediatry- jak zrobiłam sobie listę pytań do niej to mi prawie pół strony wyszło Czy to pediatra czy otropeda może zalecić szerokie pieluchowanie?
ortopeda pediatry nie ma pod tym wzgledem co słuchać

Cytat:

Help me!!
Nie bo to mało przydatna rzecz . Ja miałam flanelke w wózku jako przescieradełko i kocyk. Mały zima też miał koc tylko gruby akrylowy i był w kombinezonie . A teraz pogoda się robi to już wogóle kocyk wystarczy

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

PS ita napisała smska ok 3 w nocy naszgeo czasu wiec nie wiem o któej u niej była godzina...
odeszły jej wody i jest w szpitalu...
No to trzymamy kciuki
Stary 2010-03-24, 11:57   #2155
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja pracuje w banku, to koleżanki z windykacji przez NK dłużników szukają

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Fajna brygada

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Na spód możesz pieluche planelową taką kolorową, lub tetrową, a do przykrywania kocyk. Podusia to już później jak będzie dzidzia chciała więcej świata zobaczyć, choć słyszałam też że niektóre wózki mają jakiś moim zdaniem błąd bo główka czasem jest niżej niż reszta.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

To na początku rożek wystarczy zamiast śpiworka, jak by było chłodno

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Dzisiaj zrobiłam sobie pranie, nowy płyn do płukania tak ślicznie pachnie, wystawiłam na balkon, żeby na świeżym powietrzu powisiało, a tu sąsiadka z góry sobie na balkonie trzepanie dywanów i kocy zrobiła
nie ma co sasiedzi w blokach sa niesamowici jak by nie mogla wyjsc na dwor i na trzepaku tego zrobic brak wyobrazni
ja juz bym poszla do niej z pytaniem co mam teraz zrobic z tym zakurzonym praniem co powiesilam na balkonie a zakurzylo sie od jej trzepania

Stary 2010-03-24, 12:12   #2156
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
nie ma co sasiedzi w blokach sa niesamowici jak by nie mogla wyjsc na dwor i na trzepaku tego zrobic brak wyobrazni
ja juz bym poszla do niej z pytaniem co mam teraz zrobic z tym zakurzonym praniem co powiesilam na balkonie a zakurzylo sie od jej trzepania
Nawet do nich nie idę bo oni jacyś dziwni są, mają fajnego pieska kundelka, to go nie wyprowadzają tylko wsadzają do windy, i piesek jeździ aż go ktoś na dwór wypuści, jak się załatwi to pod drzwiami czeka aż go ktoś do bloku wpuści, i jak jeszcze ktoś tu mieszkający to się lituje i pieska na 9 piętro zawozi, szkoda psiny było jak na dworzu było -20

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 12:13   #2157
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

No to ita się doczekała trzymamy kciuki i czekamy na wieści

Madziwnia ja miałam ostatnio to samo ... skurcze od 23-3 regularne, nasilające się... O 3 poszłam zjeść kolację coby głodna rodząc nie być i tak oto nastała CIIIISZA

mrowak tylko ortopeda może to zalecić

ollencja fajną masz brygadę męską I fantastyczny brzuszek Ciąża Ci służy jak widać

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 12:26   #2158
Carol77
Zakorzenienie

Witam serdecznie

Mam do przekazania smska od DARUSI:

" Zrobili mi zapis ktg i nie wiadomo czy dziś zostanę czy jeszcze wrócę do domu. Jestem generalnie zła"

Pozdrawiam wszystkie mamuśki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 12:31   #2159
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Oj, coś tą naszą Darusie ta ginka w bambuko robi... nieładnie... Tylko ją stresuje. Przecież po to tam jechała żeby jej wywoływać ten poród, nie?? No ja już nic nie kapuje...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2010-03-24 o 12:42
Stary 2010-03-24, 12:48   #2160
mloda1989
Zakorzenienie

no wlasnie...jeszcze wyjdzie ze niepotrzebnie ja tak ganiala i wczesniejsze terminy ustalala...grrr

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

pewnie babka myslala ze ma wiecej do gadania w tym szpitalu...i jej nie wyszlo....
tylko zeby daria sie tym niepotzrebnie nie stresowala...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości