|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Creamy Natural - 57968, Nude - 58008, Natural Beige - 57882, medium Beige - 57984. I jakby co to ten podkład kosztuje 0,52 grosze...
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:38 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Rozeznanie
|
U mnie zamówień na nowe tusze zero. Co więcej dałam go do przetestowania 5 klientkom, jedną uczulił a pozostałym czterem sklejał rzęsy. Nadaje się chyba dla osób z gęstszymi rzęsami.. W kazdym razie na podkłady się nie załapie.
meakeangel Tobie gratuluję ale póki co to jeszcze robie zamówienie na 3 termin z 4 kat. |
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy macie internetową ofertę specjalną do katalogu 7? mi się nic nie wyświetla mam do 6 ale do 7 nie
jeśli bym mogła Preint Scrn`a prosić będę wdzięczna
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
już coprawda zadawałam te pytanie tutaj ale nadal nie wiem jaki odcien wybrac tego lekkiego podkladu (prezent z programu motywacyjnego za zakup 3 tuszy) natural beige czy creamy natural skoro uzywam z podkladu rozswietlajaco antystresowego odcien almond? czy ktoś wie ktory bedzie blizszy almond?
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
chyba czas zacząć brać przykład z koleżanek z Rosji i zmienić sposób fotografowania kosmetyków
![]() np. wersja romantyczna: http://www.avon-forum.ru/4images/det...d70419f06e66e6
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Więc co, nie warto brać tych tuszy???
To może wezmę coś innego ![]() Mam ten tusz, mnie nie uczulił ale i też nie wydłużył rzęs
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-24 o 00:20 |
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie ma problemu, czego sie najbardziej obawiałam, z tymi drobinkami wydłużającymi- nosze soczewki i jeszcze nie zdarzyła mi sie żadna "awaria' przez ten tusz, nic mi do oka nie wpadło, drobinki widac jedynie przy demakijażu |
|
|
|
|
#3791 |
|
Przyczajenie
|
u mnie ze zmywaniem tego tuszu jest tragedia, co wieczór wyglądam jak panda
ratuje mnie avonowy płyn do demakijażu co nie zmienia faktu że tusz jest suuuperr
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro z podkładu rozświetlająco-antystresowego używałaś almond, który zalicza się do grupy różowych to ja na twoim miejscu z tego nowego lekkiego podkładu wybrałabym również odcień różowy czyli creamy natural, jeśli akurat ta intensywność koloru ci odpowiada, bo odcień medium beige również należy do różowych tylko jest ciemniejszy od creamy natural. |
|
|
|
|
#3793 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli nie chcesz podlegać pod lidera ani oms to może sama nim zostań? Nie rozumiem w czym masz problem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może wypróbuj czegoś do demakijażu?A z tymi soczewkami to nie jest do końca tak jak mówisz, bo mikrowłókienek nie odczuwasz, ale one się przedostają tak czy siak na soczewkę i sprawiają że ona się po prostu szybciej zużywa. Dezynfekuje się je płynem katalitycznym, a jeśli masz zwykły płyn to soczewka może nie zostać w pełni zdezynfekowana i możesz sobie zakazić oko przez nagromadzony na soczewce brud i bakterie które się w nim lęgną. Tego nie widać gołym okiem, stopień zużycia soczewki może ocenić jedynie okulista pod specjalną lampą. Czyli może się okazać że np soczewka miesięczna po 2 tygodniach jest już zużyta. Dlatego ostrzegają żeby nie używać tuszy wydłużających przez użytkowników soczewek kontaktowych.
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 Edytowane przez olla74 Czas edycji: 2010-03-24 o 09:48 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam prośbę, może ktoś wkleić linki do HT6 i HT7 bo w katalogowym nie mogę znaleźć?
I mam pytanko: Próbował już ktoś może kurację do twarzy z kwasem glikolowym która jest teraz w demo i może się podzielić opinią? Czy to coś choć trochę nawilża, bo chciałabym sobie ją kupić pod krem? I czy trzeba używać w czasie jej stosowania filtry przesciwsłoneczne jak przy kwasach AHA i BHA? Proszę jakąś biochemiczkę o opinię.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-03-24 o 09:56 |
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja muszę pochwalić kremiki z serii 'źródło młodości'. po ponad tygodniu regularnego stosowania rano i wieczorem zauważyłam, że skóra nabrała blasku i jest żywsza. poza tym, po kilku godzinach nie czuję ściągania, więc kremik super nawilża i odzywia skórę. pisze to o tym nowym, podwójnym. na dzień jest troszkę gęstszy, na noc decydowanie lżejszy.
krem pod oczy także na plus. po stosowaniu codziennie rano i wieczorem zniknęły mi opuchnięcia [zawsze rano miała] i rozjasniła mi się troszkę skóra pod oczami. oba kremiki super współgrają z podkładem. pochwalę także wodę toaletową Aromadisiac - bardzo trwała! kredka mineralna, którą niestety już wycofali [?] także świetna. miałam sobie wziąśc ten korektor rozswietlający, ale widzę, że opinie na kWC są tragiczne... ;/ poza tym ciekawa tez jestem tego nowego podkładu - wzięłam sobie Creamy Naural. miłego dnia, Avonomaniaczki! |
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no jeśli z tym zamówieniem nie dostanę, to dzwonię i odmawiam, niech sobie naprodukują i mają dla siebie
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Ci się poszczęści.
|
|
#3799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoja droga zastanawia mnie dlaczego wprowadzaja ta kuracje przed latem, kiedy jest to surowo wzbornione. kwasy oslabiaja ochrone przed promieniowaniem UV. zalecam zastosowac ta kuracje dopiero na jesien
Absolwentka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego ![]() ![]() Licencjonowana Kosmetolog Studia magisterskie: ![]() 1. Kosmetologia PUM 2. technologia chemiczna ZUT Edytowane przez emza Czas edycji: 2010-03-24 o 11:25 |
|
|
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w w okregu jaz maje dostaja
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
Witam w kolejny sloneczny dzienMoj kiepski nastroj poprawil mi dzis...pan paczkowy
dostawe powinnam miec w piatek a tu telefon-jestem u Pani pod domem![]() No i mam 2 Maje ktore zamawialam tym wieksza moja radosc bo jedna dla mnie.TYlko szkoda ze nie ma szelki na ramie przy niej,spryciarze dodaja dopiero do bocznych haha
|
|
|
|
#3802 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
No piknie,zamawialam ulotke z logo,na fakturze jest na rozpisce z wagami produktow tez a ja jej nie mam,przeszukalam nawet katalogi ktore zamawialam czy gdzies w srodku nie ma ale zonk.
|
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie dotyczące tej promocji z kat 05, że jak zamówimy trzy tusze to otrzymamy w prezencie podkład i próbki perfum. Czy z tego może skorzystać każdy kto zamówi te tusze czy musi osiągnąć konkretny pułap zamówienia, np powyżej 1000 zł. odpiszcie prosze
i jeżeli nie musze osiągnąc tego pułapu to wystarczy do zamówienia wpisać nr wybranego podkładu? |
|
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego programu może skorzystać każdy, nie ma wymagań odnoście wysokości zamowień. Wystarczy podać numer podkladu, probki przychodzą automatycznie.
|
|
#3806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Edytowane przez Taste Czas edycji: 2010-03-25 o 14:08 |
|
|
|
|
#3807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a przy wykręcanym błyszczyku Coral - czerwone
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
zadzwoń do Wa-wy
|
#3810 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki
ostatnim dniem składania zamówień jest środa i zamówienie można składać do 24.00 czy tak?????
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

bo posiałam gdzies moje ulotki

jeśli bym mogła Preint Scrn`a prosić będę wdzięczna

i teraz podlegam tylko pod oms, raczej nie przydzielają konsultantek pod inne liderki, bo to raczej by bez sensu było