Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 13:56   #1321
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
mi bez roznicy

ja moge wszedzie dojechac - tylko ten termin to tak jak pisalam u mnie najwczesniej druga polowa sierpnia badz poczatek wrzesnia wchodzi w gre...
To inny zlot, jak ktoś zorganizuje, bo mnie w tym czasie nie będzie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

EDIT: a mi się marzy taka przyczepa campingowa, i takie wojaże po Europie w wakacje....
Przyczepa ma jedną zasadniczą wadę - wolno się z nią jedzie. A biorąc pod uwagę, że do Barcelony jechaliśmy samochodem 2 dni, gnając przez Niemcy jakieś 230-260 km/h, to naprawdę trzeba mieć dużo czasu na jeżdżenie z przyczepą
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a ja zapisałam sie do dietetyka!! we wtorek mam wizyte
gratuluję
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Witajcie lachony

Ja podejrzewam, że do Rogalina połowa dziewczyn nie pojedzie bo nie będzie można dojechać w 4-5godzin, a taki był warunek...
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
nie wiem jeszcze prawdopodobnie Hiszpania

a co to ten Rogalin? i ktoś wie, ile się tam jedzie z Kato? no i kiedy?
jak mam jechać 7 godzin, to się, niestety, nie piszę

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Nigdy nie będzie tak,żeby wszystkim pasowało. Może nie pasować miejsce,może nie pasować termin. Liczy się to,co może większość.
Jesli ja nie będę w stanie przyjechać na spotkanie,bo za daleko,albo termin nie ten to pozostanie mi Wam zazdrościć. Ale fakt jest faktem-większość zawsze wygrywa
Cytat:
No to ja też muszę dojechać najpierw do Poznania.Sądzę,ze większość z Nas. I dlatego mówiłam Gwizdakowi,że jak chcemy się zebrać w jakiejś mniejszej pipidówce,to potem będzie problem z transportem z dworca w tej większej miejscowości do tej pipidówki.A Gwizdak powiedziała,że wynajęłoby się busy.Rogalin nie jest daleko od Poznania.
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Na Rogalin się niestety nie piszę.
Dziewczyny, jak napisała Motylek nie da się wszystkim dogodzić i nie łudzę się, że wszystkie będą. Wiem Motylku, że kłopot z dojazdem może być, ale znalazłam na stronie poznania, że to jest blisko, poza tym jeździ miejska komunikacja, poza tym będą samochody, poza tym, np. ze śląska możecie przyjechać grupą razem i podstawi się Wam transport. Możemy zrobić zlot w jakimś mieście - wtedy nie będzie kłopotu z dostaniem się pod miasto. Natomiast moim zdaniem uczciwiej jest zrobić zlot w PL centralnej, gdzie każdy ma równe szanse dotarcia, niż np. w Szczyrku, gdzie na bank nie dotrą dziewczyny chociażby ze Szczecina. Z Warszawy do Zakopanego np. też się jedzie więcej niż 5h, ale ja bym przyjechała, bo mi to akurat specjalnie podróżowanie nie przeszkadza. Ale już z Gdyni czy ze Szczecina tam jechać to masakra. Dlatego padła propozycja Poznania - tam jest w miarę blisko i ze śląska i z Wawy i z Zachodniego Wybrzeża. No ale wiadomo, że się wszystkim nie dopasuje.

To konkrety teraz - Kto się pisze na zlot w Rogalinie pod koniec kwietnia? (I nie piszcie - "ja odpadam Tylko kto będzie -> poszukam miejscówki. Jak nie, to poszukajmy innego miejsca).

Cytat:
Gwizdaczku powiedz mi, czy śniadanko złożone z serka wiejskiego- 200g zwykły, rzodkiewek- pęczek ok.100 g i czerwonej herbatki jest ok ?
tak, tylko zamień czerwoną na zieloną., dodaj pieczywo ciemne i surówkę

Sluchajcie, a może naprawdę w Wawie? Dojazd zewsząd jest akurat zapewniony (tylko ze Szczecina daleko), jest Zalew Zegrzyński, jest Puszcza Kampinowska, są lasy koło Otwocka - jest mnóstwo terenów rekreacyjnych z dobrą komunikacją.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2010-03-24 o 14:00
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 14:02   #1322
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Ale z drugiej stony propozycja spotkania nad morzem lub na Mazurach była jeszcze gorsza. Jednak większość dziewczyn jest z południowej Polski i większości lepiej byłoby przyjechać do Szczyrku niż nad morze. Jak mówiłam-niestety decyduje większość.

Jednak również uważam,że najlepszym i najuczciwszym rozwiązaniem jest centralna Polska.Dojazd do Poznania dla nikogo nie jest żadną masakrą.I ja też mówiłam,że Rogalin jest blisko Poznania-na pewno uda się coś zorganizować.
A tereny są naprawdę przepiękne

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 14:03   #1323
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z drugiej stony propozycja spotkania nad morzem lub na Mazurach była jeszcze gorsza. Jednak większość dziewczyn jest z południowej Polski i większości lepiej byłoby przyjechać do Szczyrku niż nad morze. Jak mówiłam-niestety decyduje większość.

Jednak również uważam,że najlepszym i najuczciwszym rozwiązaniem jest centralna Polska.Dojazd do Poznania dla nikogo nie jest żadną masakrą.I ja też mówiłam,że Rogalin jest blisko Poznania-na pewno uda się coś zorganizować.
A tereny są naprawdę przepiękne
Tak, ale chociaż równe szanse trzeba dać wszystkim.

To zbieram chętne
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-24, 14:08   #1324
pagka
Wtajemniczenie

Jeśli naprawdę chcecie dać równe szanse wszystkim zazdrośnicom na dojechanie to uważam, że jednak okolice Łodzi będą lepszym rozwiązaniem. Sprawdzałam połączenia pkp i naprawdę da się dojechać zewsząd w 4-5 godzin. Wiem, że tereny może nie są piękne, ale chyba bardziej nam zależy na spotkaniu aniżeli na pięknych widokach?

A poza tym argument typu - "więcej dziewczyn jest z południa" do mnie nie przemawia. To, że dziewczyn np. z pomorza jest mniej, nie znaczy, że mają mniejszą ochotę na spotkanie.
Stary 2010-03-24, 14:11   #1325
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli naprawdę chcecie dać równe szanse wszystkim zazdrośnicom na dojechanie to uważam, że jednak okolice Łodzi będą lepszym rozwiązaniem. Sprawdzałam połączenia pkp i naprawdę da się dojechać zewsząd w 4-5 godzin. Wiem, że tereny może nie są piękne, ale chyba bardziej nam zależy na spotkaniu aniżeli na pięknych widokach?

A poza tym argument typu - "więcej dziewczyn jest z południa" do mnie nie przemawia. To, że dziewczyn np. z pomorza jest mniej, nie znaczy, że mają mniejszą ochotę na spotkanie.
Pagka, mi tam obojętne gdzie jade, ale jak fajna pogoda na dworzu, to fajniej się poopalać w ładnej scenerii niż w brzydkiej Na razie się dowiedzmy kto by przyjechał do Rogalina
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-24, 14:16   #1326
butterfly20
Zakorzenienie

Nie mówię,że ktoś ma mniejszą ochotę
Mówię,że jednak decyduje większość jak to w demokracji.
Przecież jeśli większość będzie chciała datę i miejsce,które mi nie odpowiadają,to będę musiała zrezygnować- takie już jest życie.Będę zazdrościć,ale jak się nie da to nie.

Głupie byłoby robienie spotkania ogólnopolskiego nad morzem,jeśli byłoby o połowę mniej dziewczyn niż wtedy,kiedy byłoby ono na południu.

I ciągle powtarzam,że wszystkim trzeba dać równe szanse i ciągle gadam o centralnej Polsce.

Stary 2010-03-24, 14:18   #1327
carmelova
Zakorzenienie

Ja jestem za Polską centralną. Z Krakowa do Poznania jedzie się pociągiem 7,5 h ....
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 14:19   #1328
Gwizdak
Zakorzenienie

to kto ma ochotę przyjechać do rogalina na ogólnopolski zjazd zazdrośnic pod koniec kwietnia?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-24, 14:21   #1329
pagka
Wtajemniczenie

Motylku ja nie mówię o morzu, tylko o bardziej centralnej Polsce niż Poznań, bo wg mnie nawet Warszawa jest bardziej centralnie położona
Stary 2010-03-24, 14:24   #1330
butterfly20
Zakorzenienie

Z Bielska tez jedzie się 7- 8 godzin z przesiadką w Katowicach...

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

A do Łodzi 5

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

I widzicie

Ja się tu wypowiadam odnośnie miejsca spotkania,a przecież nawet termin mi nie pasuje

Zobaczcie sobie dziewczyny na stronie PKP ile macie do Poznania,a ile do Łodzi lub Warszawy no i myślę,że najlepiej jak wybierzecie opcję,która dla większości będzie oznaczała lepszy dojazd

Stary 2010-03-24, 14:29   #1331
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki.
Nigdy nie może być normalnie Za dwie godziny miałam mieć pociąg do Gdańska, a chwilę po 6 zadzwonił P., że musi wracać do domu, bo jego Tata miał udar mózgu To, co się ostatnio wokół mnie dzieje, to jakaś masakra
Też będę wracać, P. będzie miał przesiadkę w Iławie, to się spotkamy...
nieszczęścia chodzą parami mam nadzieję, że wydobrzeje
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Poza tym krew mi leci z nosa i nie poszłam na zajecia I co, muszę znowu sobie zwolnienie załatwiać albo się z babką ugadam, żeby nie dzwoniła do dziekanatu, że nie uczęszczam (bo już mam 2 nieobecność, jedną wcześniejszą uspr.) - 2 nieobecności mogą kwalifikować się do wypisania mnie z listy studentów
strasznie restrykcyjnie tam macie
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dziewczynki obfocilam sie w tym w czym chce na ta impreze isc w piatek i doradzcie mi bo nie moge sie zdecydowac - poczta oczywiscie
pierwszy zestaw
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
liczę po prostu na to, że to zwykłe przewianie/przeziębienie i niedługo przejdzie
dostaniesz po pupie, nawet o sobie nie możesz pomyśleć w chorobie tylko wtryniasz jakieś proszki
Cytat:
Kurcze ja to się nie znam na tych wszystkich lekach.Szczerze mówiąc to ja bardzo rzadko choruję (tfu tfu). Ostatni raz miałam anginę...w 1 klasie gimnazjum
A tak to może zdarzały się jakieś delikatne przeziębienia,ale bardzo rzadko.
ja od kiedy zaczęłam leczy anemię już tak nie choruję
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki piszę odwołanie do prorektora , coby mnie z tych studiów jednak nie wywalał. I mam pustke w głowie. JAk ładnie napisac, że chciałabym skonczyc studia coby te lata nauki i kasa wyrzucona na czesne nie poszły się j*****. Ratujcie
zagraj mu na uczuciach ale grzecznie
Cytat:
Jeśli naprawdę chcecie dać równe szanse wszystkim zazdrośnicom na dojechanie to uważam, że jednak okolice Łodzi będą lepszym rozwiązaniem.
a mamy kogokolwiek z Łodzi ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 14:30   #1332
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja to bym na Waszym miejscu założyła jakąś sondę

Ja się nie wypowiadam, bo mi termin nie pasuje, niestety
Stary 2010-03-24, 14:36   #1333
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

czyli widze ze wygrywa pierwszy zestaw ja tez jestem bardziej do niego przekonana
wiec zostanie zesaw pierwszy na impreze a drugi na sobotni spacer i bedzie ok
jak to nie zadziala to juz nie wiem co

co do zlotu to koniec kwietnia u mnie odpada bo na weekend majowy jade w gory a nie moge sobie zrobic wolnych dwoch weekendow pod rzad, zreszta finansowo nie dam rady tyle wyjazdow...
Stary 2010-03-24, 14:37   #1334
carmelova
Zakorzenienie

Aaaaa ! Ale śliczna torebka! http://etorebka.pl/s03.php?f=0257
Stary 2010-03-24, 14:41   #1335
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
też się na nią czaję tylko czekam na real zdjęcia, coby zobaczyć, czy duża jest
Stary 2010-03-24, 14:45   #1336
butterfly20
Zakorzenienie

Carmi noooo ładna

Mi też potencjalnie nie pasuje ten termin,bo niby jadę do Paryża.No ale jak większość będzie za tym terminem to przecież naturalne,że będę musiała przecierpieć

Stary 2010-03-24, 14:49   #1337
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
super

mi też termin nie pasuje
Stary 2010-03-24, 14:53   #1338
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Śliczna,tylko szkoda,że te male rączki nie są odpinane, Już długo szukam jakiejś takiej eleganckiej torebki,zakładanej "przez głowę" ,która mieściłaby A4

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 14:56   #1339
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
też się na nią czaję tylko czekam na real zdjęcia, coby zobaczyć, czy duża jest
Pozwolisz, że skorzystam z Twojego kodu

Cytat:
Carmi noooo ładna

Mi też potencjalnie nie pasuje ten termin,bo niby jadę do Paryża.No ale jak większość będzie za tym terminem to przecież naturalne,że będę musiała przecierpieć
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
super

mi też termin nie pasuje
Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Śliczna,tylko szkoda,że te male rączki nie są odpinane, Już długo szukam jakiejś takiej eleganckiej torebki,zakładanej "przez głowę" ,która mieściłaby A4
Dzięki za opinie, właśnie zamówiłam
Stary 2010-03-24, 15:00   #1340
Gleniusia
Zakorzenienie

Hejcia

nadrabiam, ale wolno mi idzie wyprodukowałyście tyle, że

co do zlotu ogólnopolskiego to jestem za, też bym nie chciała 10 godzin w pociągu spędzić...najbardziej mi się podoba opcja z wynajęciem domku, bo to najbardziej swobodne i wygodne rozwiązanie chyba - a gdzie to już wsio rybka
co do terminu to wolałabym nie w sesji i nie 30 kwietnia, bo na wesele idziemy

Naj, Rain - oby się Tż-ty paskudne otrząsnęły, bo jak nie to już ja im pokażę, gdzie raki zimują

obejrzałam Crozee prezentację i...wzruszyłam się, pięknie zrobiona...wyślę Tż

i...

kupiłam sobie pierścionek! a co
taki zwykły, niezbyt drogi, ale mi się podoba wczoraj miałam go na palcu ale Tż dopiero dzisiaj zauważył (mistrz spostrzegawczości), jak mnie w rączkę całował - i mówi: A co to? Pierścionek? Skąd masz?
Ja na to: No kupiłam sobie wczoraj Spodobał mi się
Tż: No nie...żeby dziewczyna sobie sama pierścionek kupowała? Ale wstyd...co Ty masz za faceta

hehe może coś go ruszy
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:01   #1341
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Carmi, no pewnie że pozwolę, a nawet się bardzo ucieszę
Stary 2010-03-24, 15:03   #1342
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
taki zwykły, niezbyt drogi, ale mi się podoba wczoraj miałam go na palcu ale Tż dopiero dzisiaj zauważył (mistrz spostrzegawczości), jak mnie w rączkę całował - i mówi: A co to? Pierścionek? Skąd masz?
Tż: No nie...żeby dziewczyna sobie sama pierścionek kupowała? Ale wstyd...co Ty masz za faceta

hehe może coś go ruszy
Ja bym powiedziała, że od kochanka

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:03   #1343
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki za opinie, właśnie zamówiłam
szczęściara jak nie buty,to torebki

Cytat:

hehe może coś go ruszy
Hej

poka pierścień no powinno Twojego Tża ruszyć
Stary 2010-03-24, 15:07   #1344
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

śledź i zielona herbata to chyba nie był dobry pomysł...
Stary 2010-03-24, 15:10   #1345
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Łeeeee zaś się wszystkie umawiają. Ja bym chciała kawę,ale w weekend dopiero mogiem.

Hawwa jeju ale mi przykro.Czemu tak jest,że jak się wali to wszystko po kolei?? Trzymam kciuki za Tatę TŻa.

Antii a to masz 2 tygodnie czy tydzień?Sam wypoczynek?
Ja chciałam brać tę ofertę za 2,5 tys ( tydzień wypoczynku i tydzień objazdu),no ale teraz to nie mam co rezerwować.Ale zazdroszczę
2 tygodnie pełnego wypoczynku.
Jeszcze będziesz szukać.
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
A my prawdopodobnie wzorem zeszłego roku spakujemy plecaki, weźmiemy namiot i ruszymy samochodziszczem na płd Europy Tylko tym razem na 3 tygodnie
A co z Kubą w końcu?
3 tygodnie wypoczynku, mmmm bosko!
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
BO myślałam, że Tobie Naj chodzi o spotkanie w granicach południowych Poza tym krew mi leci z nosa i nie poszłam na zajecia I co, muszę znowu sobie zwolnienie załatwiać albo się z babką ugadam, żeby nie dzwoniła do dziekanatu, że nie uczęszczam (bo już mam 2 nieobecność, jedną wcześniejszą uspr.) - 2 nieobecności mogą kwalifikować się do wypisania mnie z listy studentów

Motyl, ja też i w weekend chyba będę mogła - jak pogoda dopiszę, to mój się wcale u mnie nie zjawi
I tak od razu skreślają? Czlowiek się pochorować nie może...
[QUOTE=carmelova;18099541]Hawwa

Cytat:
A ja dzisiaj pierwszy raz od 4 lat nie prostowałam włosów Mam kręcone dzisiaj
Pokaż zdjęcie!
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a ja zapisałam sie do dietetyka!! we wtorek mam wizyte
To opowiedz potem co ci powiedział.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
jak ja lubię serek z rzodkiewką
Ja też!!! Uwielbiam rzodkiewki, ale teraz te jeszcze są takie bezsmakowe...

Ale się dzisiaj naaaaalatałam, a teraz nauka.
I się dzisiaj wkurzyłam w banku, grrr. Aż sobie musiałam torebkę kupić na poprawę humoru.
Stary 2010-03-24, 15:26   #1346
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Skończyłam ^^

idę mordować ananasa
oł je
Agadoo-doo-doo, push pineapple, shake the tree...

co do pierdzionka, to zdjęcie cyknę jak wrócę z zajęć, o ile aparat będzie sprawny pamiętam, że miałam fryzurkę cyknąć, ale zapomniałam, jak włoski umyję to też zrobię, bo dziś mam takie klapnięte

jak dla mnie to moze być i Rogalin, i Warszawa, tylko oświećcie mnie jaki dokładnie termin w Warszawie to na imprezkę można by było pójść, a w Rogalinie to nie wiem
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:34   #1347
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie miałam internetu od soboty, dlatego mnie nie było (chociaż i tak pewnie nie tęskniłyście, ale trudno, przeżyję).
Z racji tego, że nadrabianie zajmie mi pewnie duuuuuuużo czasu, chwilowo napiszę sprawozdanie z weekendu.

Piątek- no to już pisałam że mnie sponiewierało, czy impreza udana... no do końca to nie wiem bo padłam po 1 w nocy a chłopaki siedzieli do ok. 4 rano [pomijam fakt że spałam w tym pokoju gdzie wszystko się działo i nawet nie wiem co i jak]. No ale... jak przyszłam do nich to ich było czterech, potem dołączył ich współlokator, później przyszło jeszcze dwóch kolegów więc trochę nas tam było. Graliśmy w "TABU" Później mi się film urwał więc niebardzo wiem co się działo. Obudziłam się rano pod jedną kołdrą z kumplem- ubrani- żeby nie było domysłów. Wstałam,wyszłam do przedpokoju, Czarny- ten współlokator sie uśmiechnął, spytał "herbatki?", ja "chętnie", on "to sobie zrób, wiesz gdzie co jest"... Tia, fajnie. Jak wychodziłam to mnie nikt nie odprowadził do drzwi bo im się nie chciało nawet wstać...
No ale fajnie było.

Sobota- przyjechała Kawucha No i co... pogadałyśmy, zrobiłam obiad (ponoć dobry, ale nie wiem czy rzeczywiście smakował czy próbowała być miła:P), Kawucha zrobiła drinki, zrobiła mi makijaż (no powiem Wam- szał był jak się zobaczyłam w lustrze). Później przyszły moje 2 koleżanki, które Kawka też wypimpowała i poszłyśmy, wydawało nam się, że na balety... Jedna dyskoteka była zamknięta więc poszłyśmy do "Fashion"... Nie wiem czy Ola Wam coś pisała na ten temat, ale ja muszę napisać coś od siebie...
ŻENUAAAAAA
Zasada nr 1- jak jesteś kobietą i nie masz na nogach szpilek min. 10cm- jesteś tam nikim (tu już odpadłyśmy, bo obie byłyśmy w sportowych butach)
2. jeśli jesteś mężczyzną i nie masz na sobie sweterka w romby- jesteś nikim
3. jeśli jesteś kobietą i nie kleisz się do każdego faceta który przejdzie obok Ciebie- jesteś nikim
4. jeśli nie dajesz się obmacywać- wiadomo, jesteś nikim
5. jeśli nie wciągniesz krechy przed wejściem na parkiet- jesteś NIKIM
Chyba nie muszę tłumaczyć, że nie pasowałyśmy do tego lokalu
Masakra... kolesie niedość, że właśnie- w sweterkach takich, to jeszcze albo nawaleni albo po jakimś innym dopalaczu...
Ja byłam zdegustowana. Kawa zażenowana. Magda chyba też. Kornelia- no ta to się akurat dobrze bawiła.
W każdym razie, zmyłyśmy się chyba po godzinie [także zaszalałyśmy że hoho]. Odprowadziłyśmy Magdę na autobus, same poszłyśmy zjeść wypasione kanapki na ciepło i wróciłyśmy do domu gdzie wykąpawszy się, złożyłyśmy swe piękne główki na podusiach i usnęłyśmy.
Kawuchę odprawiłam na autobus na 11, no i co... i tyle w sumie.

Cóż mogę powiedzieć o Kawie... nie zapraszajcie jej do siebie!!!

Żart oczywiście Fajna dziewucha, wcale nie torbofon jak zawsze narzeka, sympatyczna, wbrew pozorom nie taka straszna suka...
Ale następnym razem chyba poprzestaniemy na piciu drinków w domu
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:36   #1348
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ola, a gdzie zdjęcia makijażu ??
Stary 2010-03-24, 15:46   #1349
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ola, a gdzie zdjęcia makijażu ??
O matko no, później będą, daj mi się nacieszyć internetem
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:51   #1350
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
To konkrety teraz - Kto się pisze na zlot w Rogalinie pod koniec kwietnia? (I nie piszcie - "ja odpadam Tylko kto będzie -> poszukam miejscówki. Jak nie, to poszukajmy innego miejsca).
...
Sluchajcie, a może naprawdę w Wawie? Dojazd zewsząd jest akurat zapewniony (tylko ze Szczecina daleko), jest Zalew Zegrzyński, jest Puszcza Kampinowska, są lasy koło Otwocka - jest mnóstwo terenów rekreacyjnych z dobrą komunikacją.
Mi pasuje i Rogalin i do Warszawy też mogę się wybrać - to jeszcze jest droga do przełknięcia
Cytat:
Do Szczyrku niestety nie puszczą mnie ani rodzice, ani TŻ. Moooże gdyby większa grupka jechała ze Szczecina - ale aż tyle to nas tu nie ma na północy...
Cytat:
Łódź i okolice też mi pasuje
Cytat:
Naj, Rain - oby się Tż-ty paskudne otrząsnęły, bo jak nie to już ja im pokażę, gdzie raki zimują
Mo to teraz śpię spokojnie, bo wiem, że mnie obronisz

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dzień dobry
2. jeśli jesteś mężczyzną i nie masz na sobie sweterka w romby- jesteś nikim
Eee? Coś przespałam chyba i nie jestem na czasie - mi się zawsze wydawało, że taki sweterek to synonim nerda i innego dziwaka
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości