|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
always be yourself, without_demur, 3martyna3- upolowaneOwinę je w biały aksamit, przewiąże wielką, czerwoną kokardą, zapakuje do maleńkiego pudełka i wyślę do Ciebie wraz z dopiskiem: ‘dla tego, na którego tyle czekało’… dostaniesz w prezencie moje serce.
Serce serce prosi- niech je serce w sercu nosi Tak oto tysiące naszych chwil wymazałeś 23-minutowym ‘zapomnieniem’, „brawo”! |
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
nienaruszona -
Love_HateYOU - ![]() ___ uspokajający błękit jego oczu. wolałabym, by pocałował inną, niż żeby jej na przykład powiedział, że ja źle całuję czuję jak wszystko we mnie topnieje. niefrasobliwe i pogodne, ale zawsze o niczym. z przekrzywioną głową i otwartymi ustami dumam nad znaczeniem tych słów. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-03-24 o 10:28 |
|
|
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
![]() * i dalej idę sobie z tą karteczką przyszytą do czoła, na której widnieje od zawsze interesujący i zachęcający wszystkich drani napis "szybko się angażuję, rozkochaj a potem kopnij z całej siły w dup.ę". a Ty milczysz, bo myślisz, że tak będzie mi łatwiej? akurat. po prostu milczenie nie wymaga od Ciebie fatygi, poza tym musiałbyś się w końcu sam przed sobą przyznać, że to Twoja mina. a ja? nigdy nie byłam w tym związku Tą Której Uczucia się Liczą. jakoś przeżyję, prawda? co to takiego, ta cała 'wzajemność'? początek wiosny, koniec uczucia. normalka. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-24 o 10:39 |
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym miała wybierać pomiędzy kochaniem Ciebie, a oddychaniem, chciałabym wziąć ostatni oddech, żeby powiedzieć Ci, że Cię kocham.
|
#3095 |
|
Przyczajenie
|
W bałaganie, pośród własnych myśli, szukam Twojego uśmiechu.
To takie paskudne uczucie jechać pociągiem wiedząc, że na dworcu już nikt na Ciebie nie czeka.
... Edytowane przez morena88 Czas edycji: 2010-03-24 o 11:06 |
|
|
|
#3096 |
|
Raczkowanie
|
..przesyłaj choć puste koperty..chcę wierzyć, że wciąż kochasz mnie...
''nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem.. '' Nagle swiat się mieści w twoich oczach Jeszcze obok ciebie, moje ramię A jednak szukamy się rdzawy pył gorzkich dni Życie to równanie z nieskończoną ilością niewiadomych "jeśli czasem coś się dzieje źle to nie ma odwrotu, bo kochamy się"
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-03-24 o 13:50 |
|
|
|
#3097 |
|
Rozeznanie
|
daciaaaaaa -
![]() ache – Witam ![]() Opisos: Emanuję seksem. On. Taki mały pokus. A cieszy ![]() Ostatnio liczyłam facetów, których spotkałam na swojej drodze. Zasnęłam, same barany ![]() Hm, bita śmietana i te sprawy ? ;] Mam ochotę na zabawę w Twojej pościeli… Serce owinięte ciasno w bandaż Zero miłości, żaden angaż.
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-03-24 o 13:30 Powód: Literówka |
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
guziki xD - chyba żartujesz? . niepozwalam.
_________________ Serduszko , no już , możesz mu powiedzieć , żeby się wynosił i nie wracał. Jesteś zbyt głupia żeby to zrozumieć. ![]() Bo ja chyba kogoś za bardzo lubię i tu jest właśnie problem .. Daj sobie spokój , i tak nie uda Ci się zatruć mi życia. yyy. kim jesteś że możesz mnie tak ranić. ??. . Ach tak , to ty , ta sucz zwana miłością.. Spiżdżasz z mojego życia i już dla mnie nie istniejesz. Dla mnie umarłeś.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-03-24 o 13:48 |
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
'mam oczy smutne i serce jak bunkier, ku*wa'
pie*dole bliskich dzis sam z życiem się zmagam krzyżują mnie ciągle zewsząd słyszę ich głosy mam dosyć. Ja wierzę w miłość tylko taką, która jest życia przyczyną Bo ona wytrwa, a Sodoma i Gomora zginą. Nie znasz mnie, nie rob sobie jazdy, Nie jestem osobą co chce mieć statut gwiazdy.
|
#3100 |
|
BAN stały
|
witam . w jakimś sensienowa ale jestem z wami już od jakiś dobrych 5 wątków wstecz .witam w śnie . w którym nigdy się nie zasypia . pewnego dnia tak po prostu zaistniałeś w sferze moich marzeń . pojawiłeś się obracając moje życie o całe 180 stopni . miał być jednym jedyny i niepowtarzalnym . a jednak jak reszta też znikł . to coś co zaistniało pomiędzy nami nigdy nie zaistniałoby . nie zaistniałoby bez odrobiny uczucia . więc chyba jednak coś do mnie czujesz . obiecałeś miłość do końca życia . odwróciłeś się i odszedłeś mówiąc. że idziesz się zabić by dotrzymać swojej obietnicy. . Edytowane przez byklaudiaa Czas edycji: 2010-03-24 o 14:27 |
|
|
|
#3101 |
|
Rozeznanie
|
Frizzelicous ![]() 'but we aint even thinking that far'. Nie zapuszczamy się myślami tak daleko w przyszłość. 'So we live a life like a video When the sun is always out and you never get old And the champagne's always cold And the music is always good.' Bo nasze życie jest jak taśma wideo Kiedy słońce jest zawsze po za ujęciami , a my nigdy się nie starzejemy Gdzie Szampan jest zawsze schłodzony A muzyka zawsze wpadająca w ucho. 'So lets just stay in the moment, smoke some weed, Drink some wine, Reminisce talk some shit forever young is in your mind.' poprostu żyjmy chwilą, jarajmy zielsko Pijmy wino Powspominajmy o wszytskich pierdołach o których gadaliśmy, że bycie wiecznie młodym to tylko wytwór twojej wyobraźni.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3102 |
|
Raczkowanie
|
Przepadam za Twoją rutyną...
Echo tamtych dni...
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Już teraz kwitną we mnie Twe ogrody...
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Odurzona heroiną.
Cały świat jest naćpany. Choruję na śmierć. W żyłach lęk krąży zamiast krwi. Czy modlitwy bywają wysłuchane? Czym jest samotność? Buntem? Pokorą? Lękiem? Winą? Czy wiara jest samooszukiwaniem? Czy wytrzymam swoją samotność z wyboru? I zamkną moje marne zwłoki w białej trumience. Cieszyłeś się, że kiedyś nie będziesz umierał sam. Ile może być krzyku w milczeniu? Jakie są granice samotności? Jaka bywa cena spokoju? Kto ma w sobie taką moc, by powstrzymać ciosy? |
|
|
|
#3105 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa- uwielbiam twoje miodkowe serce! w zamian masz moje - zielone i groszkowe <3
może już nie jestem modna, ale on kocha mnie nadal. nieprzyzwoitość wylewa się z pończoch. Malinowy Król! <3 nienazwana myśl, co rysą jest na szkle. chmurnooki. <3 podpalasz mój świat, łatwopalny jak lakier do włosów. miły mój! księżyc, co kocha się w twych oczach. słońce, co kradnie twe uśmiechy. ja, która poluje na serce. może nie mam teraz Ciebie, bo płacę za to, że kiedyś mieli mnie wszyscy?
Kobietę poznaje się nie po tym co mówi, ale o czym milczy. warszawska studentka prawa. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2010-03-24 o 14:43 |
|
|
|
#3106 |
|
Rozeznanie
|
Jak Ty liczę dobre dni
![]() Szukam w deszczu nut Szopena Każdy ma to co drugiemu skradł Na serce dziś umiera miłość nam Znajdę Go rozbiję cichy krąg
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy czas . Czas którego potrzebujesz .
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham na Ciebie patrzeć, ale nienawidzę Cię widzieć z okna kiedy idziesz z fajką w ustach.
Tak jak na fajkach,
mogłoby Ci zależeć na mnie. Chcę by twoje usta witały mnie rano przed szkołą, i żegnały codziennie wieczorem pod blokiem ! Trudno, że sąsiedzi patrzą ! Jest późno, zimno, pada deszcz. Pożegnaj mnie słodko i spadaj kochanie .. uświadomiłam sobie że bardzo Cię kocham i bardzo za tobą tęsknie. . .
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
panna_miodowa - <3! zabieram Twe serducho i Twe opisy kradnę bezczelnie! ;-*
sanderson93 patrysiowa_ - dziękuję Gwiazdki. ;-* budząc się każdego ranka cieszę się szczęśliwym dniem, chodzę z uśmiechem na twarzy, kochanie nie narzekam. moc Twojego uśmiechu może uleczyć wszystko. przed siebie iść, gdy wiatr wieje Nam w twarz. mając tyle możliwości, których nie ograniczy czas. masz wszystko to, co potrzebne jest, lecz korzystać z tego nie umiesz. ciągle chcesz więcej, ciągle chcesz prędzej. zatrzymaj się.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-03-24 o 15:11 |
|
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
potrzebuję iluzji, złudzeń jak powietrza podnieś się, głupia ! Mistrzyni niezdecydowania, nieambitności i pieprzenia sobie przyszłości, miło mi. Pomilczmy. najpiękniej wygląda kiedy nie ma zamiaru nic mówić.Zamilczmy. Tak będzie lepiej. nie da się zjeść ciasto i mieć ciastko. 30 cm ponad tym wszystkim. a potem szła, szła jak najszybciej, czujac ból, który płynął z ziemi poprzez piętę uderzającej w nią stopy. Jeśli to iluzja to pokocham tę iluzję. Brać głębokie wdechy i zatrzymywać powietrze. Próbować zachować spokój przez coraz dłuższe i dłuższe okresy. Stać się małą i podobną do kamienia. Podwinąć brzegi swojego ja i wetknąć je pod spód, gdzie nikt ich nie zobaczy. Nie mów, że nie warto jak sam zazdrościsz ludziom. -i w co wchodzisz? żyjemy złym życiem-w kobietę. Gdzieś, kiedyś, coś, po coś, ponieważ... Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2010-03-24 o 15:16 |
|
|
|
#3111 |
|
Zadomowienie
|
*
za co Cię tak nienawidzę? za to, że byłeś, a nie jesteś. i za to, że pozwoliłeś się zakochać. moje hobby? kolekcjonerstwo. zbieram frajerów. tych dotkliwie raniących. jesteś wśród nich. zadowolony? moment, w którym wszyscy zaczną nazywać Go po prostu kolejnym frajerem nie zasługującym na osobę taką jak Ty. ten okres, w którym każdy wyciąga Cię na piwo, mimo, że nie jesteś teraz duszą towarzystwa. czas, w którym, głęboko wzdychając, zawieszasz się na każdym możliwym punkcie swojego pokoju. chwile, kiedy chcesz płakać, wiesz, że Ci to pomoże, ale brakuje Ci łez i jesteś zmuszona dusić to w sobie. sytuacja, w której niegdyś Nim po brzegi wypełnione dnie starasz się zająć czymkolwiek. codziennie musisz sama sobie powtarzać, że jesteś silna, że dasz radę, że co nie zabije to wzmocni. łudzisz się, że następnym razem nie dopuścisz do tak silnego zaangażowania, nie zaufasz zbyt wcześnie. jesteś wypompowana z uczuć i teraz żyjesz z dnia na dzień, szukając jakiejś motywacji, konkretnego celu. znasz te uczucia? znasz te etapy powolnego pękania serca? dziś ja to przeżywam. w dwóch słowach - kompletne dno. skoro jestem taka idealna, że - jak mawiacie - nikt jeszcze nie zasłużył sobie na mnie, to czemu nie widzę za sobą kolejki chętnych na związek? *
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
_mandarynka & blondii69 - już się, Skarby, zabieramy do roboty, nie damy temu wątkowi zginąć
<3ciiri & frizz - szczęka opada ![]() I za wszystkie pochwały, które widziałam, jak przeglądałam wątek, baardzo dziękuję Nie przynoś mi tulipanów, goździków czy nylonowych rajstop,
cudem zdobytych na wyprzedaży. Ofiaruj mi swe serce w pocerowanej chusteczce do nosa. Najważniejsze, żeby było czerwone, mocno biło i szybko przyspieszało na mój widok. Regularnie posyłała wszystkich ludzi w diabły.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2010-03-24 o 15:20 |
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
martiska - miło.
_________________ Gdybym tylko mogła latać.. Czuła się jak mała dziewczynka, która powinna cichutko rozłożyć swój domek dla lalek, ale nie potrafi. Jak mała dziewczynka, która zgubiła wszystkie swoje ulubione zabawki i nie potrafi ich znaleźć.. Czasami chciała mieć skrzydła.. Takie malutkie, schowane pod koszulą, by móc na nich latać daleko, gdzieś poza tę rzeczywistość.. Dotykać nimi nieba, dotykać ustami nieba tak niewinnie jak smakuje się gorącą czekoladę, gdy człowiek boi się, że się oparzy. To musiałoby być takie piękne latać sobie ponad tym wszystkim, tak od niechcenia.. Składać ostatnie pocałunki słońcu i czuć, jak wiatr pieści jej piersi w locie, czuć delikatny powiew poranka.. Widziała ślady łez na policzkach wspomnień, doszukiwała się utajonych prawd gdzieś między poczuciem winy, a żalem.. Kilka chwil, kilka godzin, minuty, sekundy.. Wszystko przemija. Zatrzymaj to, wszystkie te chwile. Tutaj w swojej głowie zachowaj na zawsze.. ...
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągła myśl zagnieżdżona w ten jeden, główny punkt. On.
Bądź mi ukojeniem. Zamknęłam oczy. Woń Jego ciała nasiliła się. Kocham ten zapach. Gdybym mogła zamknęłabym go w słoiku i napawała się nim. Byłby to mój osobisty, wyjątkowy tlen. Nie zapomnę o Tobie. Po pewnym czasie, wszystkie barykady, oddzielające mnie od tej myśli, rozpadną się. To wróci, prędzej czy później. Brakuje mi Ciebie, to oczywiste. We lost ourselves. [ tracimy siebie ] We're in love, we two [ jesteśmy zakochani, my dwoje ]
|
#3115 |
|
Przyczajenie
|
` mimo wszystko ona ciągle miała nadzieje. ' pamiętam pierwsze spojrzenie , pierwszą rozmowe. ale co mi z tego jeżeli teraz nie jesteś w stanie powiedzieć chociażby to głupie 'cześć'. nie wiem jak mogłam pokochać takiego egocentrycznego głupka jak on. ` obojętnoś mam już chyba opanowaną do perfekcji. . błądząc w tym bezsensownym świecie ` ewidentnie mi go brakuje. ` opętana samotnością. ` i chciałabym żeby mi tak cholernie nie zależało. _________________________ ____________________ " Tylko ty wypełniasz moje sny". <3
Edytowane przez wonderfully Czas edycji: 2010-03-24 o 16:12 |
|
|
|
#3116 |
|
Rozeznanie
|
:-*
jest mi chol.ernie miło, że ktoś o mnie jeszcze pamięta
dziękuję ![]() _______________________ nie jest łatwo czekać na 'jutro', gdy nie jest się pewnym dnia dzisiejszego.
'na szczęście jest szczęście' ekscytacja wzrokowa. trudno mi się do tego przyznać, ale.. szaleje za Tobą. Przyjacielem można nazwać osobę, która jest przy Tobie na dobre i na złe. Która wysłucha i doradzi. Której możesz bezgraniczni zaufac. Która pochwali ale i skrytykuje. Przyjacielem jest ten, przy którym nie musisz nikogo udawać. Jesteś sobą, bo jesteś jaki jesteś. Ale pamiętaj, jeśli chcesz mieć przyjaciele, musisz być przyjacielem!
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-03-24 o 16:02 |
|
|
|
#3117 |
|
Zadomowienie
|
zabieramy, zabieramy
Czy wciąż masz problemy z odróżnianiem życia od marzeń? Za bardzo Cię potrzebuję i zbyt wielką egoistką jestem, by pozwolić Ci odejść.
|
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
UpsentMinded , CukrowaPanna -
Moje nove miłości.! <3. xxgroszek07xx , nieliczylamwcalesie , _Panna_Migotka_ , 3martyna3 - niemuszę pisać , bo wy wiecie. ![]() Moje Panny Cudownie Utalentowane. __________ Uciekniemy razem , Tylko ty i Ja , nikt nie znajdzie nas. <3 Co ma być to będzie , faceta znajdę wszędzie ![]() Swoim uśmiechem wypełniasz mnie. Łatwo przyszło , łatwo poszło. Proste ..
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
niech zdycha stary świat.
najtrudniejszą częścią żegnania się jest robienie tego ponownie każdego dnia. żałuję dziś. tyle chwil ... wszystko przepadło. nie chcę zamykać oczu. ale muszę, żeby łzy nie raniły mojego serca. lepsze jutro było wczoraj.
|
|
#3120 |
|
Przyczajenie
|
Bez was naprawdę się nie da żyć! - c o r n e l s.
![]() Dbaj o siebie, mianowicie o to, co kocham. Czego mała dziewczynka nie pokocha, tego duża kobieta kochać nie będzie. Znów bezwstdnie opycham się życiem. Wracam myślami, do tego, jak było między nami. Bądź. Nic więcej. Książkę możesz o nas napisać. Nie romansidło, kryminał. Bo jeszcze jeden dzień, a naprawdę stracisz każdą kończynę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

upolowane

ale jestem z wami już od jakiś dobrych 5 wątków wstecz .

dziękuję