Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 14:56   #1381
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
martucha - masz bardzo troskliwego meżulka dla niego.
no ba moj rycerz
Stary 2010-03-24, 15:05   #1382
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

prawda jest taka, że każda z Nas ma takiego męża jakiego sobie wybrała
a nawet jak czasem nie bywa idealny to przeciez i tak kochamy bez konca
Stary 2010-03-24, 15:10   #1383
agus87
Zakorzenienie

ej faktycznie
ja jestem slepa
dzieki

dzisiaj ugotowalam na obiad swoja zupe ogorkowa i nallesniczki
Stary 2010-03-24, 15:18   #1384
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

my również dzisiaj bedziemy na obiadek jesc naleśniczki z nutella mmm... takie raz na tydzien slodyczowe cuś
Stary 2010-03-24, 15:21   #1385
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
widziały gały co brały
Cytat:
my również dzisiaj bedziemy na obiadek jesc naleśniczki z nutella mmm... takie raz na tydzien slodyczowe cuś
z nutellą...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-24 o 15:43
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:32   #1386
Sysunia_d
Zakorzenienie

Eloooo

To ja powiem tak Ja też mam kochanego męża , rozpieszcza mnie itp no ale jak kazdy ma swoje zalety i wady. Zreszta ja też hehe

Ja gotuje bo mąż nie umie , ale za to on zmywa naczynia , wiesza pranie , myje lodówke , okna - w soboty zmuszam go do wspólnego sprzatnia bo niby czemu tylko ja mam to robić , razem jezdzimy na zakupy bo tu zeby zaoszczedzic robimy zakupy raz na tydzien w supermarkecie wiec ja nie mam zamiaru tego tachac w rekach skoro mamy auto Moj mąż zawsze jak go o cos prosze to mowi zarazzzz wiec ja ton wyzej i wtedy szybciutko robi co mu powiem. Jedynie to szkoda ze nie gotuje od czasu do czasu

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:42   #1387
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

To znowu ja Czysta i pachnąca po kąpieli
No i nawet nogi ogoliłam
Jeszcze musimy dziś jechać kupić halogenki do łazienki i wc więc nie wiem kiedy ja się wyśpię przed pracą:/

Dziewczyny Wasza dyskusja o zboczuchach rewelacyjna, ale się uśmiałam

A Maja ten wstęp erotyczny to normalnie wymiata

No i tak czytam tą dyskusję o tym robieniu kanapek i ja to jakaś dziwna jestem. Małż wstawał do pracy o 6:45 ja dopiero mam dziśna 22, więc powinnam gnić w łóżku a wstałam i mu kanapkę zrobiłam i nawet jabłko umyłam Bo dla mnie to sama przyjemność, zrobić coś dla męza i usłyszeć fajne słowa, że pyszna kanapka Ale to działa też w drugą stronę, teraz np. kolega od remontów wychodzi, brud cały został więc jak pójdę do pracy to małż będzie miał co sprzątać

anika222 pewnie tż nie ma normowanych godzin pracy, jak jest robota do wykonania to ją trzeba zrobić. Wiem, że to trudno tak ciągle się umawiać i potem nici z tego. Może powiedz mu, że piątek po południu, sobota i niedziela nalezą tylko dla Was i miejscie te 2,5dnia tylko dla siebie. A i tak dobrze, że się widujecie chociaż trochę w ciągu dnia i śpicie razem. Bo niektóre nawet tego nie mają...

kliwia trzymam mocno kciuki za bank tzn. pracę w nim. A tak w ogóle po ćoś taki wielki kupowała?

gold-fish gratuluję podwyzki i trzymam kciuki za gina

martucha84 dzięki, ale końca remontu jeszcze nie widać, została do skończenia łazienka, kibel, przedpokój i kuchnia do pomalowania. A nieruszone w ogóle salon, sypialnia i dwa pokoje, normalnie końca nie widać.

Agatek trzymam kciuki, poradzisz sobie. I napisz co zdecydowałaś?

diamondbabe
ja bym napisała do tej laski, że chciałabyś zobaczyć swoja kiecę jak sie prezentuje na niej i takie tam. No i trzymam kciuki za gina, a co ci za niespodziewajki robi organizm?

mona_ja ja mam dziełkę na takich ogródkach działkowych, wprawdzie ona jest rodziców, aleja z niej połowę zjadam A co masz za nasionka? Na opakowaniu owinno pisać jakie mają być odstępy, żeby potem dobrze się je pikowało i przesadzało. ale ja zawsze sieję coś do takich kuwet stawiam na parapecie i sieję tak z wyobraźnią, że jak coś wyrośnie to nie będzie miało ciasno. No musisz spróbować pierwszy raz potem już pójdzie gładko

No to ja uciekam. Jadę na miasto a potem po małża i po te halogenki w końcu. Pewnie znów wrócimy o 20 i za niedługo do roboty. To do jutra rana

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:49   #1388
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski pytanei z innej beczki

czy mozna reklamowac buty jak na czubkach się pościerało i bardzo przemakają?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 15:52   #1389
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

diamondbabe[/B] ja bym napisała do tej laski, że chciałabyś zobaczyć swoja kiecę jak sie prezentuje na niej i takie tam. No i trzymam kciuki za gina, a co ci za niespodziewajki robi organizm?
Kochana mam jakies zaburzenia hormonalne chyba od kilku miesiecy przezywam koszmar bolesny podczas okresu.. nawet gdy go nie mam mam takie silne ataki podbrzusza...
okres mi sie zazwyczaj spoznia w ogole mam objawy ciazowe jak nic.. ostatnio test robilam i myslalam ze moze to dzidzius i nic... a najgorszy byl ostatni okres. 3 dni przed planowana data okresu zobaczylam plamke krwi, dnia nastepnego kolejna plamka i nastepnego kolejna - to chyba nie okres??

a 4 dnia runeło ze mnie jak z cysterny i tak mam od jakiegos czasu
nie wiem mysle ze to jest spowodowane tym ze 4,5 roku bralam tabletki sama juz nie wiem nie bylam u lekarza 2 lata i siedze tylko i sie denerwuje .... chyba te objawy nie wróżą nic dobrego
i tak wszystkich nie wymienilam bo bym sie opisala..
Stary 2010-03-24, 15:57   #1390
Maja102
Zakorzenienie

uśmiechnąć się laski
> > Zięć do teścia:
> > -Sssss?
> > -Sssss sssss!
> > Tłumaczenie:
> > -Jest żmija?
> > -Są obie.

> > Do fryzjera wbiega dres i mówi:
> > -Opie**dol mnie, tylko krótko!
> > -Ty ch**u!

Stary 2010-03-24, 15:59   #1391
kliwia
Zakorzenienie

za zdarte czubki na pewno nie mozna zlozyc reklamacji, ale za przemakanie to nie wiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:03   #1392
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
uśmiechnąć się laski
> > Zięć do teścia:
> > -Sssss?
> > -Sssss sssss!
> > Tłumaczenie:
> > -Jest żmija?
> > -Są obie.

> > -Ty ch**u!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
za zdarte czubki na pewno nie mozna zlozyc reklamacji, ale za przemakanie to nie wiem
tak raczej za zdarte nie bo to niby uzytkowanie a za przemakanie to chyba kwestia materiału, wiec nie wiem..
kiedys mialam z kolei taki problem ze zlozylam reklamacje torebki dlatego ze byla strasznie wrazliwa na otarcia i po miesiacu popekala w kilku miejscach skorka wiec zlozylam reklamacje, uwzględnili, ale w zyciu mialam wiele rzejsc z reklamacjami i roznie bywa zalezy od tego jaki to sprzedawca itp.. ale zawsze warto sprobowac
Stary 2010-03-24, 16:10   #1393
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Kochana mam jakies zaburzenia hormonalne chyba od kilku miesiecy przezywam koszmar bolesny podczas okresu.. nawet gdy go nie mam mam takie silne ataki podbrzusza...
okres mi sie zazwyczaj spoznia w ogole mam objawy ciazowe jak nic.. ostatnio test robilam i myslalam ze moze to dzidzius i nic... a najgorszy byl ostatni okres. 3 dni przed planowana data okresu zobaczylam plamke krwi, dnia nastepnego kolejna plamka i nastepnego kolejna - to chyba nie okres??

nie wiem mysle ze to jest spowodowane tym ze 4,5 roku bralam tabletki sama juz nie wiem nie bylam u lekarza 2 lata i siedze tylko i sie denerwuje .... chyba te objawy nie wróżą nic dobrego
Kochana, najpierw wypadałoby Cię nieco ochrzanić, jak można tak długo zaniedbywać swoje zdrowie i nie iść do lekarza? Że nie wspomnę, iż cytologia co rok, to obowiązek A tym bardziej, że masz takie objawy, to lepiej siedzieć i się denerwować zamiast biegiem już dawno do gina?? EJ, no, tak nie można
Tabletki nie mogą mieć wpływu na takie długie "sensacje".
Mam nadzieję, że to jednak nie będzie nic poważnego i tego Ci życzę.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-03-24 o 16:11
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:19   #1394
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kochana, najpierw wypadałoby Cię nieco ochrzanić, jak można tak długo zaniedbywać swoje zdrowie i nie iść do lekarza? Że nie wspomnę, iż cytologia co rok, to obowiązek A tym bardziej, że masz takie objawy, to lepiej siedzieć i się denerwować zamiast biegiem już dawno do gina?? EJ, no, tak nie można
Tabletki nie mogą mieć wpływu na takie długie "sensacje".
Mam nadzieję, że to jednak nie będzie nic poważnego i tego Ci życzę.
dziękuję za ochrzanik i za słowa wsparcia, wiesz troche sie bałam isc do lekarza bo u mnie w rodzinie co chwile slysze ze ktos chory a noz by mi ktos wynalazl cos i by byl problem tak naprawde boje sie ze to cos powaznego i wolalabym chyba nie wiedziec :/ no ale jak juz 4 testy co miesiac robie bo ewidentnie objawy ciazowe byly i nic dziwne..
ale dzis ide !!!
na banczek!!!!
Stary 2010-03-24, 16:22   #1395
kliwia
Zakorzenienie

diamondbabe lepiej wykryc chorobe we wczesnym stadium, niz ma byc za pozno
daj znac co tam na wizycie uslyszalas.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:23   #1396
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
diamondbabe lepiej wykryc chorobe we wczesnym stadium, niz ma byc za pozno
daj znac co tam na wizycie uslyszalas.
oki na pewno napisze ide sie narazie kapac i te nogi zgolic
Stary 2010-03-24, 16:24   #1397
stokrotka24
Zakorzenienie

hej laski
Cytat:
o ile jest w polsce bo ja takiej nie widzialam

zadnego PKO, najgorszy bank pod sloncem.

ogladalam wczoraj Nigdy nie mow nigdy z Wieczorkiem i Dereszowska, faaajny babski film
ja właśnie poluje na ten film, bo słyszałam, ze fajny jest

Cytat:
Trzymajcie kciuki moze dostane prace w banku
trzymam kciuku

Cytat:
a nawet jak czasem nie bywa idealny to przeciez i tak kochamy bez konca
dokładnie zgadzam się z tobą. Mój mnie czasami wkurza, ale nie wyobrażam sobie życia bez niego

[QUOTE]
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
To znowu ja Czysta i pachnąca po kąpieli
No i nawet nogi ogoliłam
Jeszcze musimy dziś jechać kupić halogenki do łazienki i wc więc nie wiem kiedy ja się wyśpię przed pracą:/

Dziewczyny Wasza dyskusja o zboczuchach rewelacyjna, ale się uśmiałam
nie martw się już niedługo będziesz miała swoją łazienkę, dobrze, ze udało się wam znaleźć kabinę jaką chcieliście. Co do wybrania tych fug, to niby mała rzecz ale bardzo cieszy co do luster o które pytałaś to chodzi mi o takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/94890300 kupiliśmy 2 szt za 50 zł, będziemy je wieszać obok siebie, fajnie to wygląda, widziałam już u kilku osób. My będziemy się wprowadzać albo ostatnie 3 dni czerwca, albo 1 lipca. Sprzedający mają zwolnić mieszkanie do 30 czerwca, więc jakos tak to będzie. oboje mamy wtedy urlop, więc zapowiada się miło. Niestety nie mamy kasy na remont ani na meble, dzisiaj spłukaliśmy się totalnie po zapłaceniu wszystkich rzeczy (jeszcze z wypłaty babce z agencji nieruchomości mamy zapłacić) golasy jesteśmy ale mam nadzieję, że na łózko chociaz uzbieramy.
Podpisaliśmy dzisiaj akt notarialny i mieszkanko jest już nasze. umowę kredytowa i wszystkie papierki tez mamy z głowy, teraz tylko przeleją kasę na rachunek sprzedających i będzie oki. Wieczorem świętujemy nie wierzyłam, że to się kiedyś stanie. Och jestem taka szczęśliwa z tego powodu jeszcze trzy miesiące i adijos teściowie

martucha super, ze dzidzia już kopnęła, na pewno musi być to wielkie przeżycie, gratulacje

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:26   #1398
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
dziękuję za ochrzanik i za słowa wsparcia, wiesz troche sie bałam isc do lekarza bo u mnie w rodzinie co chwile slysze ze ktos chory a noz by mi ktos wynalazl cos i by byl problem tak naprawde boje sie ze to cos powaznego i wolalabym chyba nie wiedziec :/ no ale jak juz 4 testy co miesiac robie bo ewidentnie objawy ciazowe byly i nic dziwne..
ale dzis ide !!!
na banczek!!!!
Ja wiem, co to jest strach i że wtedy się myśli "lepiej nie wiedzieć", ale trzeba się jednak przemóc i iść, bo im później, tym gorzej, a samo przejść nie przejdzie.
Poza tym dużo osób ma różne przypadłości, które nie muszą oznaczać od razu najgorszego
Odwagi i optymizmu życzę i dania znać co i jak już po wizycie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:32   #1399
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Możesz reklamować, ale 99% odpowiedzą Ci, że otarcie to Twoja wina, bo ich odpowiednio nie użytkowałaś, a przemakanie bo ich nie impregnowałaś. Jak to zimowe to reklamuj, nic nie szkodzi

Cytat:

Smaruj do lekarza, jak mają coś znaleźć to niech znajdą na początku a nie jak cholerstwo się rozwinie.

Cytat:
uśmiechnąć się laski
> > Zięć do teścia:
> > -Sssss?
> > -Sssss sssss!
> > Tłumaczenie:
> > -Jest żmija?
> > -Są obie.

> > -Ty ch**u!

[QUOTE=stokrotka24;1810966 9]hej laski
ja właśnie poluje na ten film, bo słyszałam, ze fajny jest
trzymam kciuku
dokładnie zgadzam się z tobą. Mój mnie czasami wkurza, ale nie wyobrażam sobie życia bez niego
Cytat:
nie martw się już niedługo będziesz miała swoją łazienkę, dobrze, ze udało się wam znaleźć kabinę jaką chcieliście. Co do wybrania tych fug, to niby mała rzecz ale bardzo cieszy co do luster o które pytałaś to chodzi mi o takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/94890300 kupiliśmy 2 szt za 50 zł, będziemy je wieszać obok siebie, fajnie to wygląda, widziałam już u kilku osób. My będziemy się wprowadzać albo ostatnie 3 dni czerwca, albo 1 lipca. Sprzedający mają zwolnić mieszkanie do 30 czerwca, więc jakos tak to będzie. oboje mamy wtedy urlop, więc zapowiada się miło. Niestety nie mamy kasy na remont ani na meble, dzisiaj spłukaliśmy się totalnie po zapłaceniu wszystkich rzeczy (jeszcze z wypłaty babce z agencji nieruchomości mamy zapłacić) golasy jesteśmy ale mam nadzieję, że na łózko chociaz uzbieramy.
Podpisaliśmy dzisiaj akt notarialny i mieszkanko jest już nasze. umowę kredytowa i wszystkie papierki tez mamy z głowy, teraz tylko przeleją kasę na rachunek sprzedających i będzie oki. Wieczorem świętujemy nie wierzyłam, że to się kiedyś stanie. Och jestem taka szczęśliwa z tego powodu jeszcze trzy miesiące i adijos teściowie
martucha super, ze dzidzia już kopnęła, na pewno musi być to wielkie przeżycie, gratulacje
Może kalendarz sobie zrób i odliczaj dni skreślając po kolei A meble - dorobicie się powoli, każdy od czegoś musi zacząć.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 16:44   #1400
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
uśmiechnąć się laski
> > Zięć do teścia:
> > -Sssss?
> > -Sssss sssss!
> > Tłumaczenie:
> > -Jest żmija?
> > -Są obie.

> > -Ty ch**u!

hahaa dobre, szczególnie to ze żmijami

Cytat:
uwielbiam naleśniki z nutellą, odkryłam je kilka lat temu nad morzem i teraz często je jem. My piekliśmy na obiad udka z kurczaka i pieczone ziemniaki, pychotka wyszło

Cytat:

nie mam pojęcia, ale znalazłam preparat do kupienia w boti) przeciw przemakaniu butów. To jest na wszelkiego rodzaju materiały, szczególnie te zwykłe, ten... no mech (uciekło mi słowo), na skórze też się sprawdza dobrze. Przetestowałam i jestem zadowolona, moje stare wysłużone kozaki przetrzymały mrozy i roztopy, a wcześniej przemakały do suchej nitki.

ja właśnie robię stroiki na groby, tylko nie moge się doczekać aż mżż pójdzie ze mną po kamienie do doniczek lub zagipsuje mi je. nie mogę go odciągnąc od gierki na kompie. w sumie niech gra, bo potem nie będzie miał na czym, bo nasz komp to stary grat a teściów jest nowszy. Telewizora też nie będziemy mieli, zostanie nam tylko sex i rozmowy

Łukaszek
Stary 2010-03-24, 16:54   #1401
mona_ja
Wtajemniczenie

Stokrotka, fajnie że wam tak szybko poszło z tym mieszkankiem, a w ciągu 3 miesięcy pewnie uda wam sie uzbierać na łóżko, a jak nie to materac tez wystarczy
diamondbabe, no to trzymam żeby wszystko było ok ja też dawno nie byłam u gina, tak odwlekam bo nic niepokojacego się nie dzieje, no ale z wiosną trzeba będzie sie zmobilizować. I musze poszukać nowego lekarza, ostatnio byłam u starego gbura na kase i więcej tam nie pujde
SSR, na razie kupiłam nasiona cebuli, koperku i rzodkiewki, jeszcze kupie marchew, fasolke szparagową, sadzonki pomidorów(ale to chyba później?) i kwiatki jakieś chce,do wazonu, np słoneczniki ozdobne. C
hcialam tulipany ale wyczytałam ze je się sadzi na jesień.No i jeszcze maline bym chciała A to trzeba najpierw pikować czy można tak od razu do gruntu zasiać?
Fajnie że w końcu znalazłaś kabine

Laski narobiłyscie mi smaka na coś słodkiego, coś bym upiekła ale nie przygotowana jestem, mam jajka, mąkę, cukier, pół kostki margaryny, kakao, jogurt naturalny i puszke brzoskwiń. Co z tego upichcić?

Włożyłam moje zimowe buty do pralki, takie sportowe kozaki, i się zastanawiam co sie pierwsze rozleci, buty czu pralka

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-03-24 o 16:57
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 17:07   #1402
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Możesz reklamować, ale 99% odpowiedzą Ci, że otarcie to Twoja wina, bo ich odpowiednio nie użytkowałaś, a przemakanie bo ich nie impregnowałaś. Jak to zimowe to reklamuj, nic nie szkodzi

Może kalendarz sobie zrób i odliczaj dni skreślając po kolei A meble - dorobicie się powoli, każdy od czegoś musi zacząć.
dobry pomysł z tym kalendarzem, ale pewnie tz by mnie wyśmiał. Teraz tak szybko mi czas leci, ze nim się nie obejrzę będziemy się wprowadzać. Już sama myśl, że mamy to mieszkanie wpływa na moje samopoczucie, wiem, że już blisko i nie będę słuchać narzekań i jęków teściów i rozbijania przez teścia kotletów o 7,30 w niedzielę, albo piłowania piłą od 7 rano Co do mebli to będzie ciężko, ale damy radę, dobrze, że kuchenne są

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Stokrotka, fajnie że wam tak szybko poszło z tym mieszkankiem, a w ciągu 3 miesięcy pewnie uda wam sie uzbierać na łóżko, a jak nie to materac tez wystarczy
diamondbabe, no to trzymam żeby wszystko było ok ja też dawno nie byłam u gina, tak odwlekam bo nic niepokojacego się nie dzieje, no ale z wiosną trzeba będzie sie zmobilizować. I musze poszukać nowego lekarza, ostatnio byłam u starego gbura na kase i więcej tam nie pujde
SSR, na razie kupiłam nasiona cebuli, koperku i rzodkiewki, jeszcze kupie marchew, fasolke szparagową, sadzonki pomidorów(ale to chyba później?) i kwiatki jakieś chce,do wazonu, np słoneczniki ozdobne. C
hcialam tulipany ale wyczytałam ze je się sadzi na jesień.No i jeszcze maline bym chciała A to trzeba najpierw pikować czy można tak od razu do gruntu zasiać?
Fajnie że w końcu znalazłaś kabine

Laski narobiłyscie mi smaka na coś słodkiego, coś bym upiekła ale nie przygotowana jestem, mam jajka, mąkę, cukier, pół kostki margaryny, kakao, jogurt naturalny i puszke brzoskwiń. Co z tego upichcić?

Włożyłam moje zimowe buty do pralki, takie sportowe kozaki, i się zastanawiam co sie pierwsze rozleci, buty czu pralka
chyba powinno się udać uzbierać na łózko, no i może na farbę do jednego pokoju. No i koniecznie lodówkę musimy kupić, ale już na raty.

dziewczyny a co można sadzić w doniczkach w domu? bo też bym chciała jakąś pietruchę czy inne rzeczy mieć swoje, ale niestety działeczki brak. Coś mi się przyjmie w domu?

Łukaszek
Stary 2010-03-24, 17:27   #1403
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dobry pomysł z tym kalendarzem, ale pewnie tz by mnie wyśmiał. Teraz tak szybko mi czas leci, ze nim się nie obejrzę będziemy się wprowadzać. Już sama myśl, że mamy to mieszkanie wpływa na moje samopoczucie, wiem, że już blisko i nie będę słuchać narzekań i jęków teściów i rozbijania przez teścia kotletów o 7,30 w niedzielę, albo piłowania piłą od 7 rano Co do mebli to będzie ciężko, ale damy radę, dobrze, że kuchenne są

chyba powinno się udać uzbierać na łózko, no i może na farbę do jednego pokoju. No i koniecznie lodówkę musimy kupić, ale już na raty.

dziewczyny a co można sadzić w doniczkach w domu? bo też bym chciała jakąś pietruchę czy inne rzeczy mieć swoje, ale niestety działeczki brak. Coś mi się przyjmie w domu?
zerknij tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185445

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 17:32   #1404
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Mogę się pochwalić, że dostałam podwyżke. 200 zł chciałam 300, ale trudno
gratuluje podwyzki
dobre i te 200zl

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

bo teraz w ciazy to mi niewolno "dotykac nic chmicznego.. domestosow plynow proszkow.. .a tymbardziej w rozpylaczu - pronto czy cos w tym guscie...
dziwigac mi nie wolno.. wiec napewno mam nie myc podlogi bo jak przeniose te wiadro z woda... zakupow tez nie moge nosic.. "

dobrze ze choc moj maz mi samej oddychac pozwala
kurcze dla mnie by to bylo troszke uciezliwe po jakism czasie ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 17:43   #1405
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

juz jestem wykapciana i wrocilam do Was
szkoda u mnie juz sloneczko zaszło
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

ja mam w doniczce (w 2 podłużnych) i w trzeciej pietruche i szczypior
przyjmie sie ale musi byc w słonecznym miejscu i trzeba regularnie podlewac
ja uwielbiam pietruche do kazdego dania bym ja dodawała a nie ma to jak urwana z własnej uprawy (czytaj z własnego parapetu )
Stary 2010-03-24, 18:27   #1406
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

niestety nie

stokrotka24 jak z pizzeria? kiedy otwarcie?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kurcze dla mnie by to bylo troszke uciezliwe po jakism czasie ...
etam ja sie do konca nieslucham

hokus pokus jest pyszne ale niestety poszlo do kosza bo sie cala folia powatapiala i niedalo sie wyciagnac.. a lizanie nam nieodpowiada... nastepnym razem wyleje na sylikonowa forme a nie na aluminiowa z olejem....

bylam z mezem na prawie 2 godzinnym spacerze ale sie dotlenilam mrrr romantico
Stary 2010-03-24, 18:31   #1407
agus87
Zakorzenienie

kurcze mialam dzisiaj myc okna
ale jutro chyba to zrobie, bo juz sie ciemno dosc zrobilo a nie lubie po ciemku
wazniejsza jest praca licencjacka...
okna moge w weekend myc albo ewentualnie w poniedzialek/wtorek
Stary 2010-03-24, 18:40   #1408
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

etam ja sie do konca nieslucham

i tak trzymac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 18:44   #1409
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kurcze mialam dzisiaj myc okna
ale jutro chyba to zrobie, bo juz sie ciemno dosc zrobilo a nie lubie po ciemku
wazniejsza jest praca licencjacka...
okna moge w weekend myc albo ewentualnie w poniedzialek/wtorek
ambicja
wlazlam na twoj blog kulinarny czemu niegadalas ze mas ztakie swietne ciasto czekoladowe... i przepis na tortille pychaaaa
bede korzystac

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
i tak trzymac
ale milo wiedziec ze tak o nas dba bynajmniej wiem ze jak sie rozchoruje to ja i dziecko niezostaniemy sami sobie... bardzo mi pomaga

a moja fasola sie rozkopala na dobre
Stary 2010-03-24, 18:45   #1410
Rybulka
Zakorzenienie

Aniu84, butki kupiłam w CCC- jedne balerinki, drugie na koturnie W szoku byłam, wchodząc do wodzisławskiego CCC, że mają taki wybór, bo w dwóch rybnickich CCC nic mi się w oczy nie rzuciło

Kliwia, co z tym bankiem?

gold-fish, gratuluję podwyżki

Cytat:
Kawa z pianką i ciasto z kaszy manny wg przepisu Rybulki.

Rybulka
nastepnym razem dam chyba mniej margaryny, bo mi to ciasto stezalo, ale lekko wyplywa na talezyku
Hmmm, nie wiem, bo ja zawsze robię tak samo i nigdy mi nic nie pływa Aleś je zmodyfikowała! Nie wpadłabym na to

Jutro też je robię, bo mnie TŻ już zmolestował w tej kwestii

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
(...)
ciasto z manny to smak mojego dziecinstwa-mialam w podstawowce, a potem w liceum taka kolezanke, ktora zawsze na wigilie na moja prosbe robila ciasto z manny tylko to jej ciasto to bylo na herbatnikach-kurcze musze odszukac przepis
To ciasto jest na herbatnikach, więc może to coś podobnego .

Agatek, stawiaj warunki!

Cytat:
moj tez nie lubi wieszac prania
(...)
Mój też! Zresztą, ja bym powiedziała, że on je rzuca na sznury, a nie wiesza Wolę zrobić to sama

Cytat:
(...)
bylam z mezem na prawie 2 godzinnym spacerze ale sie dotlenilam mrrr romantico
Mnie też TŻ wyciągnął- regularnie mnie dotlenia
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości