![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnij razem ze mną ! :):))
hmm , nie wiem czy bym chciała, ale raczej wrażenia by to na mnie nie zrobiło .. sama mam hm no nazwijmy ' nieciekawą ' przeszłość jedzeniową .. naszczęście wbiłam już sobie do głowy, że nie warto się głodzić i za Ciebie też trzymam kciuki
![]() kurdę.. też chce sobie pobiegać, ale nie mam kiedy ! ![]()
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
Mam rowerek za soba
![]() Na kolacje zjem mała biala kielbase (mama kupila a wprost ją uwielbiam) z ketchupem i kromke chleba graham |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http ://wdziek. info/cwiczenia_na_plaski_brzuc h.html proszę ![]() pozdrawiam i powodzenia ;* ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- teraz leć ! xdd zamist siedzieć przed komuterem ![]() sporo mówiłyście o serku wiejskim na kolacje.. ale z czym go jecie?;>
![]() |
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a serek wiejski z pomidorkiem i cebulką jest pycha ![]() bo na słodko to mi raczej nie smakuje .. ![]()
![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
pastella , dziękuję ;*
no i miłego tańczenia ;D ja idę potańczyć z odkurzaczem -,- choć słyszałam, że przy odkurzaniu też się traci kalorie xdd .
![]() |
#486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ś. 2 kanapki z sałatą i pasztetem IIś. jabłko o. 4 placki cynamonowe. głodówka. jak nic. i nie dziwię się, że mam napady. muszę w końcu wbić sobie do głowy, że robię krzywdę. tyję, nie chudnę. ale trochę się boję jeść więcej. i takie błędne koło. ;/ ![]()
![]() |
![]() |
#487 |
Raczkowanie
|
ech , przełam się.. postaraj się jeść troszkę więcej , a jeśli zjesz tyle co jesz teraz i jesteś najedzona, to ok, jedz takie porcje jak teraz, ale postaraj się trochę częściej . małe porcje, a częściej . trzymam kciuki !
![]() |
#488 |
Rozeznanie
|
Wlasnie co do tego serka chyba sobie zrobie jutro
![]() A ile tak tego serka dajecie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ...i jak Wam idzie,mnie nie najgorzej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
własnie jem serek wiejski. wzięłam sobie połowę , wkroiłam do tego pomidora. siedzę i wciskam to w siebie. nie smakuje mi ;o ech.. ';d
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
Ja zjadłam mandarynke ;d
No a tak to pije wode ![]() A jak tam wieczor mija?/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam serek wiejski z truskawkami i szczypiorkiem. no i teraz też popijam wodę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwierz, że wiem jak trudno się przełamać .. ale wbij sobie do głowy, że to z korzyścią dla Ciebie .. ułóż teraz prawidłowy jadłospis na jutro i trzymaj się go bez względu na wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moje jadło: śn. 150 gr serka homo nat z gruszką i wkruszonymi 2 ciastkami owsianymi śn. grahamka z chudą wędliną i papryką , jabłko o. kurczak pieczony z sałatką z fetą k. serek wiejski z pomidorkiem i kawałek papryki amen . ![]()
![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
No pastella fajny masz jadlospis
![]() Ja musze przez weekend cos w moim pozmieniac ![]() Cholera czuje jak mnie nogi bola od tego jezdzenia .... Ale czuje sie o niebo lepiej niz jak siedzialam caly dzien z dupa na fotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
wiecie co jest najdziwniejsze? że coś mi się przestawiło.
wcześniej powtarzałam sobie w kółko `musisz mniej jeść` a teraz śniadanie, obiad , to właściwie w siebie wpycham , bo wiem, ze muszę.. nie wiem jak to opisać. toczę w środku, w psychice sama ze sobą walkę. bo nie chcę jeść, najchętniej nie jadłabym nic wgle. a z drugiej wmuszam w siebie jedzenie, bo wiem, ze muszę jeść.. i tak wczoraj wygrała ta pierwsza strona. nie jadłam. dziś ta druga. ale dosłownie zmuszałam się do tego zeby coś zjeść prawie ze łzami w oczach, bo z każdym gryzem mam wrażenie ze tyje. czy ja jestem nienormalna? ![]()
Chcę być sobą, wredną dziwką w sukni od Prady, którą każda chciałaby być, którą każdy chciałby mieć uwielbiam być psychiczną masochistką. to smakuje jak czekolada ![]() ![]() Edytowane przez malaxdd Czas edycji: 2010-03-24 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
joanna110977 ja jutro na sniadanie napewno platki z mlekiem 0,5%
A dalej sie zobaczy ![]() Na szczescie mam tyklo 6 lekcji Hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#498 |
Raczkowanie
|
wmusiłam w siebie ten serek. aż mi niedobrze, brzuch mnie rozbolał ;|
![]() |
#499 |
Rozeznanie
|
Mandarynke teraz przy okazji jadlam
Wczesniej na kolacje jadlam kromke grahamka i kielbase biala no i czerwona herbate pilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Raczkowanie
|
ja pamiętam swoje początki z wieśniakiem.. też mi nie smakował, i to nawet bardzo
![]() ![]() no ale nie zmuszaj się .. racja, że jest wiele innych smaczniejszych rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() * wiem, wiem... jestem upierdliwa z tym jedzeniem.. oczywiście, jeśli Ci starcza to się nie czepiam ![]()
![]() |
![]() |
#501 |
Rozeznanie
|
No w sumie nie jestem glodna
![]() Ja jeszcze lykam tabletki gigamax na wzmocnienie wiec witaminki same wpadaja w sumie ![]() Ale tabletki od dawna juz lykalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
pastella, hmm, dziękuję Ci. jakoś mnie podtrzymujesz. ;*
a zastanawiałam się jeszcze, żeby jeśc normalnie, mało a często, i zwiększyć aktywność. to tam w szkole mam wf, ale w domu pochodziłabym sobie na stepperze, nie codziennie, bo nie chcę rozwalić sobie masy mięśniowej, jak myślisz? ![]() suve, a gdzie twoje śliczne jadło na NCJ? ![]()
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
Pastella Wlasnie wez mi podaj przykladowy moj np. jadlospis (siedze w szkole od 7 rano do 15.40) bo sama nie wymysle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
linkaaaa12 a jesz 5 posiłków?
![]() |
#505 |
Rozeznanie
|
4
Jem tak rano o 5,50 kromke chleba graham z szynka z indyka i dwa plastry pomidora . W szkole tak z dwie kanapki grahamu z tym co rano lub ogorkiem zamiast pomidora ... Obiad ziemniaki z surowka i ryba lub kawalki z indyka lub ryz z wazywami . Kolacja 1 kromka chleba ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Zmykam Spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Rozeznanie
|
co o tym sadzisz joyeuse???
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmm , nie jestem ekspertem, więc może lepiej jakby skierować to pytanie do jakiegoś wątku gdzie udzielą 'fachowej' odpowiedzi, ale .. przede wszystkim : tak (!) jedz zdrowo, mniejsze porcje, a często ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
przed szkołą pierwszy posiłek : płatki z jogurtem/mlekiem/serkiem i jakiś owoc ok. 10 - 11 : kanapka z chleba razowego z warzywiem i chudą wędliną ok. 13- 14 : albo kolejną kanapką , albo serek (najlepiej naturalny) i owoc , np. jabłko ok. 16 tak jak wracasz do domu : jakieś mięsko lub rybe z sałatką i np. kaszą czy ryżem brązowym .. może być też makaron pełnoziarnisty ok. 18 możesz gdzieś wcisnąć garść orzechów jeśli będziesz głodna ok. 20 - białko, czyli np. serek wiejski z czymś jeśli lubisz ja tak jem .. jak widać raz mniej, raz więcej ale staram się to jakoś co 3 godziny rozplanowywać .. ![]() ![]() a czytałaś może wątek 'nasze codzienne jadłospisy' ? tam znajdziesz dużo inspiracji ![]()
![]() |
![]() |
#509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie za dużo tego chleba? a śniadanie za mało. może owsiankę? musli? jajkownicę albo omlet? na II kanapka w szkole to najlepsze rozwiązanie, ale w weekend możesz sobie wszamać serek/jogurt z owocami. obiad raczej ok, a na kolację może coś białkowego. kanapki tez mogą być, ale z dodatkami. smakuje Ci taka sucha skibka? boisz się serów(białe, twarogi, żółte to zło) , że nie ma w jadłospisie? nnkt? owoce ? ; p edit. zapomniałam. jajka są też ważne i zdrowe. o może skusisz się na sałatki? ostatnio mówiłam swojej mamie, zeby mi zrobiła raz taką na obiad. sałata, jajeczko, tuńczyk i inne warzywka ![]()
Edytowane przez joyeuse Czas edycji: 2010-03-24 o 21:56 Powód: zapomniałam się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Rozeznanie
|
Pastella dzieki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- No nie bo uwielbiam serki ;p Poprostu musze wziasc sie za siebie hehe ;d I bede musiala czesciej zagladac do lodowy co mam ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.