|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
a ja zawsze odbieram paczki w filii... bo mam 200m od wydziału. ale może kiedyś spróbuję wziąć paczuchę do domu
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
witam konsultantki oriflame, mam pytanko
![]() czy woda AFTER HOURS jest dostępna poza katalogiem? może orientujecie się czy będzie znowu dostępna? a może wycofana na stałe?
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to była moja najulubieńsza woda z ori
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
złamanie regulaminu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-03-24 o 19:09 |
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
Przywieźli mi paczkę coś po 12-stej!!! Jakże ogromna była moja radość, gdy ujrzałam torbę startową z próbkami, na której tak mi zależało
Poza tym rzeczywiście-jest segregator z długopisem, mnóstwo papierkowych rzeczy,2 zestawy po 10 próbek za 1zł każdy zestaw,oczywiście katalogi (nawet jeszcze 4 mi podrzucili..),ulotki i inne ciekawe rzeczy, także te 19 zł to nie taka strata jak niektórzy myślą No to ja się cieszę dalej, a Wy piszcie jak otrzymacie przesyłkę!!
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie przed chwilą otrzymałam paczuszkę
Pierwszy raz kupiłam sobie karmelek. Jak on bosko pachnie ^^ ach zaraz się zabiorę za moją ulubioną rzecz, zaraz po testowaniu nowych nabytków - rozpisywanie rachuneczków i pakowanie kosmetyków do torebek
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
Dostalam paczke z pomylka..zamiast serum do biustu dwa kremy do twarzy.szkoda slow
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam cały czas na telefon od kuriera a tu cisza;/ byłam dzisiaj u fryzjera i sprzedałam Pani puder z ulotki zadowolona była kazała zostawić nawet katalog
może zdobędę nowe klientki ,zobaczymy
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-03-24 o 14:44 |
|
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
ale jestem zła:/. dostalam smsa ,ze paczka bedzie dzis a do tej pory nic nie otrzymałam.. ehh
caly dzien zmarnowalam na czekanie, a mialam troche planów..
|
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Jak często stosujecie chłodzący scrub Optimals Balance?
Wczoraj moja podopieczna Konsultantka, która zawsze robiła zamówienia na ponad 100PP, co katalog, oznajmiła mi, że przeszła do Avonu i że odchodzi z Oriflame. Zepsuła mi cały wieczór ;/ ehh...
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do scrubu, to ja stosuję ok. raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie. Jak mi się przypomni Tzn. staram się stosować na zmianę z pomarańczową maseczką (jeszcze mam w zapasie), bo jak za szybko użyję jedno po drugim, to mam podrażnioną cerę
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
a ja dzis dodatkowo zapisalam się do avonu. ale z ori nie zrezygnuję. jest rewelacyjne i na pierwszym miejscu u mnie
!! a paczki dalej nie ma . To normalne? Zdarzało sie Wam ze dostawalyscie pozno przesylke?
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce zamówić ten scrub na zapas ale zamówie jak wstawią ulotkę
|
|
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1810985 6]Zdarzało sie Wam ze dostawalyscie pozno przesylke?[/QUOTE]
Ja czasem dostawałam po 17:00. Cieszę się, że dzisiaj przywieźli paczkę przed 14:00.
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1810877 3]ale jestem zła:/. dostalam smsa ,ze paczka bedzie dzis a do tej pory nic nie otrzymałam.. ehh
caly dzien zmarnowalam na czekanie, a mialam troche planów..[/QUOTE]dlatego ja zawsze dzwonię do centrali danego przewoźnika i proszę panią na infolinii żeby się skontaktowała z kurierem co jeździ po moim rejonie i albo mu powiedziała, ze np. jestem do 16:00 a potem nikogo nie będzie, albo żeby się dowiedziała o któej planuje u mnie być. Cytat:
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1810985 6]a ja dzis dodatkowo zapisalam się do avonu. ale z ori nie zrezygnuję. jest rewelacyjne i na pierwszym miejscu u mnie !! [/QUOTE] zawsze mnie zastanawia jak z wiarygodnością konsultantów działających na 2 fronty. Nie boisz się, że ktoś Ci zarzuci, że skoro sama nie możesz się zdecydować, to może żadne z tych kosmetyków nie są dobre? Albo coś w tym guście? Bo już pomijam że regulamin Ori zabrania rozpoczynania współpracy z inną firmą
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie jak to jest, przeciez ori zabrania współprace z innymi firmami, a przeciez wiele jest osob, ktore dzialaja rowniez i w avonie ... hmm...
|
|
|
|
#2538 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Radzę Ci kuriera nie przezwyczajać do tego,jak się nauczą tak później bedzie zawsze! U mnie nie raz było,tak że nie przywiózł mi paczki w ten dzien co trzeba. No wtedy jak w nerw i dzwonie zeby sie umowic na inny termin (bo tak trzeba zrobic) i odrazu mowie co mysle,ja juz tych czubków znam,spieszy im sie zawsze do domu a mi paczke ciezko podwieść !? Nie raz juz skarge składałam i dziala na nich !!!!! |
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też już kilka razy robiłam akcje w firmie kurierskiej, jutro chyba też zrobię im niespodziankę, wyszukam numer w necie i zadzwonie, cały dzień czekam a tu cisza , ostatnio chociaż zadzwonił i tłumaczył się a dzisiaj to już nie ;/ |
|
|
|
|
#2540 |
|
Konto usunięte
|
paczki dalej nie ma, niedawno wyjzalam przez okno a tam samochod z firmy ktora miała ja dostarczyć. zanim zdazylam wyjsc to odjechal
. Proboje sie dodzwonić na podany w mailu nr ale nikt nie odbiera
|
|
|
|
#2541 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też by mogli przywieźć już paczkę
Zwłaszcza, że mam jedną klientkę, która bywa u mnie raz na dwa tygodnie i akurat teraz przyjechała. Dzisiaj albo jutro wpadnie, a ja mam dla niej jeszcze kosmetyki z 4, bo ostatnio też kurier zamiast w piątek, to przywiózł w poniedziałek Myślałam, że dam teraz wszystko razem, ale czy się doczekam? ![]() Albo nie będę czekać tylko pójdę na spacer Szkoda siedzieć w domku, a jak paczka przyjdzie, to już nie ucieknie
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
Mam już ten nowy błyszczyk OB. Dosyć dziwne opakowanie, chociaż fajnie wygląda. Pod koreczkiem silikonowa szpatułka, wbrew pozorom dobrze się nią nakłada błyszczyk. Co do koloru-delikatny transparentny róż, lekko rozjaśniający usta (moje są z natury bardzo jasne, nie wiem jak będzie na bardziej czerwonych). Nie ma brokatowych drobinek (ufff) tylko takie delikatne, jak mika. Nie klei się. Myślę, że będzie wydajny
Bardzo mi się podoba. Jestem zadowolona.
|
|
|
|
#2543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
nie jestem oficjalnie konsultantką tylko robię zamówienia dla innej konsultantki tak więc nie łamię regulaminu. bo to co robię z nimi dalej to moja prywatna sprawa
|
|
#2544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest to sprzeczne z regulaminem aczkolwiek nie sądzę by Oriflame badało takie naruszenia z własnej ręki. Pewnie i zdarzyły się takie przypadki w których za to przewinienie wykluczono członka Oriflame z klubu, ale na pewno były to sytuacje niezwykle rzadkie i będące owocem donosu sympatycznej"koleżanki". |
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame zabrania współpracy z innymi firmami kosmetycznymi sprzedaży bezpośredniej... ale czy rzeczywiście robią coś w tym kierunku ?
|
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
Ja też dostałam już paczusie, kurier był u mnie przed 15tą, ja mam numer bezpośredni do niego i jak mnie nie ma to albo ja dzwonię i mówię że mnie nie będzie albo on dzwoni że ma paczkę i gdzie się spotkamy. Zapisałam sobie jego nr jak kiedyś do mnie co paczkę dzwonił gdzie jestem i gdzie mi ją dostarczyć ponieważ w domu żadko bywałam. W skrócie ja nie mam żadnych problemów z moim kurierem z dhl
Próbka pomadki faktycznie śmiesznie zapakowana i tak właśnie zareagowała moja klientka jak zobaczyła ją w reklamóweczce z kosmetykami, był jeden wielki śmiech ![]() Już pomału zbieram na drugie zamówienie aby dobić do 100pp ale zaczekam na ulotkę i dopiero złoże zamówienie.
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam paczuszkę nie otrzymałam próbek z serii home , wy dostałyście??? próbki pomadek mnie rozbawiły
|
|
|
|
#2549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dałoby radę żebyś zrobiła zdjęcie jak ten błyszczyk wygląda na ustach?
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Nie depcze krokusów
|
Byłam dziś na szkoleniu i oglądałam nowości.
- Czarny cień mineralny ma zielony połysk, jest intensywny. - Niebieski cień mineralny jest mniej kryjący. - Nowe serie Swedish Spa pachną ładnie, ale mało intensywne. - Mydełko złuszczające śmierdzi. - Krem do ciała Chiffon jest bardzo intensywny, ale ma delikatniejsze nuty niż perfumy.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Swoją drogą ciekawe dlaczego?

. Proboje sie dodzwonić na podany w mailu nr ale nikt nie odbiera
Zwłaszcza, że mam jedną klientkę, która bywa u mnie raz na dwa tygodnie i akurat teraz przyjechała. Dzisiaj albo jutro wpadnie, a ja mam dla niej jeszcze kosmetyki z 4, bo ostatnio też kurier zamiast w piątek, to przywiózł w poniedziałek