|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
ja też mam + 10
![]() anoxa grzywka szybciutko odrośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tydzien temu bylam 3kg na plusie. a tu brzus troche schowany ale najnowsza fotka
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-03-24 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja jeszcze nie znam płci więc nie licytuję ale te które znają-patrzcie jakie piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() http://allegro.pl/item970805573_slic...ec_0_3_mc.html http://allegro.pl/item969517646_mega...0_3_6_mcy.html http://allegro.pl/item974028325_cork..._m_63_szt.html te dla dziewczynki to się normalnie zakochałam!!! ![]()
#3574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3576 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Dzieki za porade ![]() ![]() Nie wiem czy juz je kupowac czy nie za wczesnie.. Gdzies moze juz ze 106 w biodrach jest.. wiec moze te co w biodrach na 110 są wziac bym mogla.. Ahh sama nie wiem.. :/ ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne te zestawy Carmena ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
a mi sie zaczal strasznie podobac kolor wozke na ktory wczesniej nie zwrocilam uwagi bo dzisiaj widzialam go na zywo i jest cudowny http://allegro.pl/item955604284_nowo...parasolka.html nr6 gdzie wczesniej sie napieralam ze nie bedzie czarnego
#3579 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie ustalam imiona z tż-tem po raz SETNY chyba
![]() a więc Amelka zostaje ![]() a dla chłopca jak na razie: Oliwier ![]() ja się już mamuśki kładę spać, więc dobranoc tam wszystkim ![]()
#3583 |
Zadomowienie
|
ustawiam sobie cytowania żeby nie zapomnieć co mam odpisac i oczywiście znowu połowe mi wcieło ;/
aniaa22 mi najbardziej podobają się rampersiki ( chyba tak to się nazywa ? ) z rybami słodziutkie są ![]() hd ale dobrze masz w tej firmie ![]() anoxa mój mały tez jest w ułożeniu pośladkowym ja jestem w 21 tygodniu ale ma mnóstwo czasu jeszcze zeby sie odwrócić chyba ? ![]() niezawsze brzuchol pięęęęękny i ogromny i tylko 2 kg to tak jakby był powietrzem wypchany ![]() ![]() a ja wczoraj miałam usg połówkowe i 20 minut oglądałam małego dalej ma jaja ![]() ide spać cały dzień was nadrabiałam bo wczoraj nie miałam czasu czytać a jestem taka ze nie moge ominąc żadnego posta i zanim napisze cokolwiek musze się dokopać do końca ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
witam popoludniem
![]() farminka smutno mi z Twojego powodu. Mam nadzieje, ze z ta budowa da sie cos poradzic, bo mogloby to byc rzeczywiscie uciazliwe. Chociaz moze Twoja mala tak sie przyzwyczai, ze potem bedzie spala przy kazdym halasie ![]() kasandra te misie to swietna sprawa i naprawde dzialaja usypiajaco ![]() niezawsze ale masz juz niezly brzuszek ![]() idealnecialo ja jakos nie kupuje teraz dla siebie za duzo ciuszkow, bo zbyt dlugo sie nie przydadza, wiec uwazam, ze szkoda kasy A! jeszcze mialam o pepku napisac ![]() Spacer moj dzisiaj baaardzo udany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w poprzedniej ciazy chodzilam jesien zime, i bylam bardzo niepocieszona. Kupione mialam tylko spodnie-sztruksy -ktorych nienawidze teraz, i zawsze do tego duze swetry, bluzki (bez podciecia pod biustem) tylko to co mialam.. I czulam sie fatalnie ![]() W drugiej ciazy chcialam chodzic latem (z malym brzuszkiem) by moc pokupowac jakies ladne bluzki, sukienki, by czuc sie ladnie i kobieco nawet w ciazy. No a wyszlo troche inaczej, bo juz mam duzy brzuch ![]() No ale jednak bedzie to lato i chce sie czuc dobrze ![]() Ale moze rzeczywiscie 5 bluzeczek to za duzo troche.. Bo potem jakas 1 sukieneczka by sie przydala. Te getry 3/4 i spodnie biale 3/4 tez. Wiec musze sprawe przemyslec.. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Nieee to nie duzo! Ja mam 103cm.. czyli jednak nie masz tak duzego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Kurde... miałam zaznaczone cytowanie i mi wcięło!
Niezawsze Brzucholek na zdjęciu wydawał mi się być ogromny.. ale jak podałaś wymiary to mi mina zrzedła bo ja miałam na ślubie (13 marca) 105cm w najszerszym miejscu ![]() Z resztą już dosyć dawno pokazywałam brzucha to niewiele się zmienił do teraz, nie wiem dlaczego tak szybko i "na pusto" mi go tak wywaliło a teraz stoi. Zaś jak ruszy to aż strach ![]() I Ty kurcze przytyłaś tylko max 4 kilo... ja mam 16 na plusie! Więc nie wiem czy brzuch od dziecka mi nic nie urósł tylko od tłuszczu czy gdzie to się wszystko podziewa? A! A co do wody w organizmie to aż niesamowite..we wtorek lekarz nakazł mi tą bezsolną dietę.. no to soliłam mniej i dużo piłam.. w niedziele sie zwazyłam i miałam 1,5 kilo mniej niż na wizycie wtorkowej! Więc tak naprawde nie wiem ile mam tej wody, ile tłuszczu a ile od samej ciąży przybytku masy.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-03-24 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Zadomowienie
|
idealnecialo sukienka to dobry pomysl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzis ide sobie pracy, po tem do rodzicow, ja mam 5kg na plusie ![]() ![]() ![]() A spac nie moge od 5:30 ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Rozeznanie
|
Dzien dobry wszystkim. Dzis znow piekna pogoda. Super. Az chce sie zyc!!!
![]() Cytat:
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!! Cudowny dzień, aż mi się chciało wstać po 6
![]() Do dentysty dziś idę, kończyć ten kanał. MIłego dnia kochane! Cytat:
Widze, że dziś też masz dobrą noc. MAm przynajmniej taką nadzieje, bo nie widać Cie jeszcze na watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Carmena śliczne te zestawy. Najlepsze bo oglądam sobie te zdjęcia i myslę sobie " o jaki ładny bobasek" potem patrzę dokładniej a to lalka ![]()
![]() |
#3593 | |||
Rozeznanie
|
dzien dobry o poranku
![]() Cytat:
u nas tez obowiązuje cegiełka 100 zł ;/ Cytat:
![]() martwi mnie odległość tylko bo to ponad 80 km, ale chyba dam rade ![]() Cytat:
ja dzis mam na sobie taką jak ta czwarta i jestem z niej meeega zadowolona ![]() pokaz aukcje na ktorej wynalazłaś?? ![]() ja mam 5,5 na plusie, ale bardziej niż kilogramy martwi mnie ta woda... bo palce mi dosc mocno puchną tak ze nie mogę zdjąć obrączki, a dość luźna jest więc też stopuję z solą.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() alquien ile jestes na plusie? idealnecialo sliczne te tuniczki, ja czekam wlasnie az do mnie przyjda...jedna z ta biala wstawka, a druga bombka Lece dzis do fryzjera ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Raczkowanie
|
idealnecialo to może poczekaj jeszcze troche aż się ociepli.takie bluzki możesz kupić w każdej chwili
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jadę zaraz do neurologa. coś mają z telefonem i muszę jechać osobiście się zarejestrować :/ a potem mnie czeka [fanfary]- meblościanka ![]() ![]() vette trzymaaaam ![]()
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
anoxa papeteria Witam w klubie
![]() ![]() anoxa ladny ten wozek ,choc zdjecie moze nie oddawac tego jak wyglada na zywo. Mi ze zdjec podoba sie ten Bolder SD http://allegro.pl/item961128031_impl...10_nowosc.html idealnecialo Na twoim miejscu nie kupowalabym zbyt duzo ubran ciazowych , tylko takie ,ktore jeszcze po ciazy bedziesz mogla zalozyc czyli sukienki,tuniki,bluzeczki odcinane pod biustem,bluzeczki ,ktore da sie naciagnac na brzuch itd. ja takie zakupy robie teraz i wybieram rozmiar z przed ciazy. vette trzymam kciuki za fryzjera ![]() My dzis idziemy do banku sprawdzic nasza zdolnosc kredytowa ,ciekawe ile bank nam zaproponuje ,potrzebujemy minimum 700 tys. zl. No i przydaloby sie zeby przyznali nam kredyt zanim urodzi sie maly ,bo potem to juz bedzie duzo nizsza suma.
![]() |
#3597 |
Rozeznanie
|
Do klubu chudniemy po ciąży to i może ja dołączę jestem +8
![]()
#3598 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam z ponownie słonecznej stolicy
![]() Wyspałam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() Ja mam w pasie 95 cm a brzuchol wielki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Raczkowanie
|
licytuj...po to je tu wkleiłam
![]()
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Nosidełka- dziękuję za opinie.
Zastanawiam się nad nosidełkiem tylko dlatego, że mamy psa. Wymyśliłam sobie, że jeśli zdarzy się, że będę musiała szybko wyjść z psem, dosłownie na 10 minut to takie nosidełko będzie dobrym rozwiązaniem. Wyprawa z wózkiem to już dłuższa historia. Zgadzam się, że nosidełko na dłuższe spacery się nie sprawdzi bo wysiądzie mi kręgosłup. Wesele: 150 km to sporo... Chociażw ten weekend jedziemy do moich rodziców (Mazury) czeka nas 250 km. Wesele na 100 % sobie odpuścimy, ślub - zobaczymy. Oczywiście potwierdzimy, że nas nie będzie aby nie bukowali dla nas miejsca na weselu a jeśli będę się dobrze czuła tego dnia to zrobimy sobie wycieczkę i pojawimy się na samym ślubie ![]() Dzięki za Wasze opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.