Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 21:15   #3571
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

ja też mam + 10
anoxa grzywka szybciutko odrośnie
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:15   #3572
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Jestem jak najbardziej za zreszta juz od dwoch miesiecy czeka u mnie w szafie takie nosidelko na dzidziusia, maz bardzo chcial i mowi ze bedzie uzywal. Natomiast do chust jestem bardzo sceptycznie nastawiona, ostatnio nawet bylo o nich glosno jak dzieciatko sie w nim udusilo.
Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
to własnie w nosidełku takim łódeczkowym dziecko sie udusiło, nie w chuscie. chuste trzeba umiec uzywać, ja osobiście nie bardzo siebie widzę jakt to wiążę
dokladnie to w nosidelku ale kto kilkudniowe dziecko do nosidelka wklada ja tez mysle ze nie potrafilabym wiazac tej chusty a poza tym jakos mi sie dziecko wydaje scisniete takie w niej

ja tydzien temu bylam 3kg na plusie. a tu brzus troche schowany ale najnowsza fotka

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-03-24 o 21:20
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:21   #3573
Carmena_
Raczkowanie

dziewczyny ja jeszcze nie znam płci więc nie licytuję ale te które znają-patrzcie jakie piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym znała płec to już kupuję któryś z tych zestawów:

http://allegro.pl/item970805573_slic...ec_0_3_mc.html

http://allegro.pl/item969517646_mega...0_3_6_mcy.html

http://allegro.pl/item974028325_cork..._m_63_szt.html te dla dziewczynki to się normalnie zakochałam!!!

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:26   #3574
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
nr 1 i 2
http://www.allegro.pl/item970190236_...ka_gratis.html te rybaczki lepsze, ja poprostu nie lubie zbyt krotkich dlatego bym wybrala te
A rzeczywiscie wygladaja na dluzsze.. a ja tez za krotkich nie lubie
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:32   #3575
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
A oto moj brzuchol wielgasny ;P z krechami dwiema, ktore uwielbiam!!! a i te po prawej odgniecenia to od ubran a nie rozstapy, po prostu lezalam na boku ;P
rzeczywiscie duzy brzusio, sliczny

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:34   #3576
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
dziewczyny ja jeszcze nie znam płci więc nie licytuję ale te które znają-patrzcie jakie piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym znała płec to już kupuję któryś z tych zestawów:

http://allegro.pl/item974028325_cork..._m_63_szt.html te dla dziewczynki to się normalnie zakochałam!!!
Sliczne są!!!!! Az kusza!

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
jakoś ładniej wygląda materiał na zdjęciu i jakby lepiej się układał, ale wiem że tym się nie ma co sugerować (photoshop te sprawy). A kolor biały, bo reszta wzorów mi się po prostu nie podoba
Mi chyba tez najbardziej biale
Dzieki za porade teraz kase szporowac

Nie wiem czy juz je kupowac czy nie za wczesnie.. Gdzies moze juz ze 106 w biodrach jest.. wiec moze te co w biodrach na 110 są wziac bym mogla.. Ahh sama nie wiem.. :/

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
A oto moj brzuchol wielgasny ;P z krechami dwiema, ktore uwielbiam!!! a i te po prawej odgniecenia to od ubran a nie rozstapy, po prostu lezalam na boku ;P
To jak? Ile masz a najszerszym miejscy brzuszka?
Stary 2010-03-24, 21:41   #3577
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość

Sliczny! Nareszcie jakis porzadny ,nie bede moze osamotniona sie czuc:P
A ile masz w brzuszku w najszerszym miejscu?
92cm mam to duzo?

Fajne te zestawy Carmena , ale nie wklejaj dopoki nie wygrasz bo jeszcze ktorejs z nas sie spodoba i Ci konkurencje zrobi ;P

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:45   #3578
anoxa
Zakorzenienie

a mi sie zaczal strasznie podobac kolor wozke na ktory wczesniej nie zwrocilam uwagi bo dzisiaj widzialam go na zywo i jest cudowny http://allegro.pl/item955604284_nowo...parasolka.html nr6 gdzie wczesniej sie napieralam ze nie bedzie czarnego
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:48   #3579
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
Fajne te zestawy Carmena , ale nie wklejaj dopoki nie wygrasz bo jeszcze ktorejs z nas sie spodoba i Ci konkurencje zrobi ;P
spoko spoko...ja tak będę myśleć o takim zakupie zestawu w min. 6 miesiącu jak będę znała płeć wiec póki co pokazuję Wam, może akurat którejś się spodobają i uda jej się tanio taki zestaw kupić do mojego czasu jeszcze setki takich zestawów mi przeleci przed oczami

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a mi sie zaczal strasznie podobac kolor wozke na ktory wczesniej nie zwrocilam uwagi bo dzisiaj widzialam go na zywo i jest cudowny http://allegro.pl/item955604284_nowo...parasolka.html nr6 gdzie wczesniej sie napieralam ze nie bedzie czarnego
mi się 6teczka też podoba ale cena już mniej

maleństwo
Stary 2010-03-24, 21:56   #3580
niezawsze
Zakorzenienie

aaaaaaaaa myslalam, ze juz licytujesz;P

Maciuś
Stary 2010-03-24, 22:19   #3581
Basia84
Rozeznanie

Cytat:
jejku jaki wielki brzusio ale jaki zgrabniutki. widze ze wszystko ci idzie w brzuszek
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 22:32   #3582
Carmena_
Raczkowanie

a ja właśnie ustalam imiona z tż-tem po raz SETNY chyba
a więc Amelka zostaje
a dla chłopca jak na razie: Oliwier

ja się już mamuśki kładę spać, więc dobranoc tam wszystkim

maleństwo
Stary 2010-03-24, 22:33   #3583
wiolek1
Zadomowienie

ustawiam sobie cytowania żeby nie zapomnieć co mam odpisac i oczywiście znowu połowe mi wcieło ;/

aniaa22 mi najbardziej podobają się rampersiki ( chyba tak to się nazywa ? ) z rybami słodziutkie są

hd ale dobrze masz w tej firmie

anoxa mój mały tez jest w ułożeniu pośladkowym ja jestem w 21 tygodniu ale ma mnóstwo czasu jeszcze zeby sie odwrócić chyba ?

niezawsze brzuchol pięęęęękny i ogromny i tylko 2 kg to tak jakby był powietrzem wypchany mam nadzieje że też będe mieć taki ładny bo narazie na boki mi się rozlewa

a ja wczoraj miałam usg połówkowe i 20 minut oglądałam małego dalej ma jaja i lekarz wszystko posprawdzał i ok wszystko ale nie mam podanej ani wielkości ani wagi małego nie wiem czego ;/

ide spać cały dzień was nadrabiałam bo wczoraj nie miałam czasu czytać a jestem taka ze nie moge ominąc żadnego posta i zanim napisze cokolwiek musze się dokopać do końca ;/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 22:51   #3584
niezawsze
Zakorzenienie

Wiolek Jaki buziak slodki wyszedl!!

Maciuś
Stary 2010-03-24, 23:02   #3585
Alguien
Zadomowienie

witam popoludniem
farminka smutno mi z Twojego powodu. Mam nadzieje, ze z ta budowa da sie cos poradzic, bo mogloby to byc rzeczywiscie uciazliwe. Chociaz moze Twoja mala tak sie przyzwyczai, ze potem bedzie spala przy kazdym halasie
kasandra te misie to swietna sprawa i naprawde dzialaja usypiajaco
niezawsze ale masz juz niezly brzuszek i tylko 2kg na plusie, wow!
idealnecialo ja jakos nie kupuje teraz dla siebie za duzo ciuszkow, bo zbyt dlugo sie nie przydadza, wiec uwazam, ze szkoda kasy

A! jeszcze mialam o pepku napisac Moj jak sie patrzy z boku to czasem lekko wystaje, ale nie jest na wierzchu, tzn mam nadal dziurke, tylko nieco plytsza, a po prostu obrzeza pepka tak lekko nabrzmialy...

Spacer moj dzisiaj baaardzo udany
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 23:15   #3586
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
idealnecialo ja jakos nie kupuje teraz dla siebie za duzo ciuszkow, bo zbyt dlugo sie nie przydadza, wiec uwazam, ze szkoda kasy
Wiem wiem . Bo przeciez ile tez bedzie tej wiosny i lata w ciazy.. Hmm choc wlasciwie te bluzeczki moga sie przydac tez potem.Z paskiem lub bez.. choc maz mnie w takich nie lubi . Mam kilka dla ukrycia brzuszka -tego sprzed ciazy.. I zawsze buczał jak sie ubieralam.. Moze dlatego ze sadzil ze inni beda mysleli ze w ciazy jestem.. sama nie wiem..

Ja w poprzedniej ciazy chodzilam jesien zime, i bylam bardzo niepocieszona. Kupione mialam tylko spodnie-sztruksy -ktorych nienawidze teraz, i zawsze do tego duze swetry, bluzki (bez podciecia pod biustem) tylko to co mialam.. I czulam sie fatalnie niekobieca, brzydka.
W drugiej ciazy chcialam chodzic latem (z malym brzuszkiem) by moc pokupowac jakies ladne bluzki, sukienki, by czuc sie ladnie i kobieco nawet w ciazy. No a wyszlo troche inaczej, bo juz mam duzy brzuch a w lato to bedzie gigant, a ja 5 razy taka niz jestem (tak wiem przesadzam)..
No ale jednak bedzie to lato i chce sie czuc dobrze (oczywiscie juz teraz).
Ale moze rzeczywiscie 5 bluzeczek to za duzo troche..
Bo potem jakas 1 sukieneczka by sie przydala. Te getry 3/4 i spodnie biale 3/4 tez. Wiec musze sprawe przemyslec..

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
92cm mam to duzo?
Nieee to nie duzo! Ja mam 103cm.. czyli jednak nie masz tak duzego..
Stary 2010-03-24, 23:49   #3587
Siala_Bala
Zakorzenienie

Kurde... miałam zaznaczone cytowanie i mi wcięło!
Niezawsze
Brzucholek na zdjęciu wydawał mi się być ogromny.. ale jak podałaś wymiary to mi mina zrzedła bo ja miałam na ślubie (13 marca) 105cm w najszerszym miejscu
Z resztą już dosyć dawno pokazywałam brzucha to niewiele się zmienił do teraz, nie wiem dlaczego tak szybko i "na pusto" mi go tak wywaliło a teraz stoi. Zaś jak ruszy to aż strach
I Ty kurcze przytyłaś tylko max 4 kilo... ja mam 16 na plusie! Więc nie wiem czy brzuch od dziecka mi nic nie urósł tylko od tłuszczu czy gdzie to się wszystko podziewa?

A! A co do wody w organizmie to aż niesamowite..we wtorek lekarz nakazł mi tą bezsolną dietę.. no to soliłam mniej i dużo piłam.. w niedziele sie zwazyłam i miałam 1,5 kilo mniej niż na wizycie wtorkowej!
Więc tak naprawde nie wiem ile mam tej wody, ile tłuszczu a ile od samej ciąży przybytku masy.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-03-24 o 23:53
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 23:54   #3588
Alguien
Zadomowienie

idealnecialo sukienka to dobry pomysl Pewnie, ze trzeba miec tez na lato jakies spodnie, spodnice. A co do bluzeczek, to moze masz w swojej szafie jakies dluzsze, ktore dadza sie naciagnac na wiekszy brzuszek? Bo ja narazie tak kombinuje
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 05:04   #3589
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
śliczny brzucholek, a jaki duzy
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dokladnie to w nosidelku ale kto kilkudniowe dziecko do nosidelka wklada ja tez mysle ze nie potrafilabym wiazac tej chusty a poza tym jakos mi sie dziecko wydaje scisniete takie w niej

ja tydzien temu bylam 3kg na plusie. a tu brzus troche schowany ale najnowsza fotka
Słodko i deszczowo

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
Te wózki sa fajniusie sama taki mam tylko kolor inny

Cytat:
a ja właśnie ustalam imiona z tż-tem po raz SETNY chyba
a więc Amelka zostaje
a dla chłopca jak na razie: Oliwier

ja się już mamuśki kładę spać, więc dobranoc tam wszystkim
Śliczne, chlopczyk tez mial miec tak na imie u mnie
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ustawiam sobie cytowania żeby nie zapomnieć co mam odpisac i oczywiście znowu połowe mi wcieło ;/

aniaa22 mi najbardziej podobają się rampersiki ( chyba tak to się nazywa ? ) z rybami słodziutkie są

hd ale dobrze masz w tej firmie

anoxa mój mały tez jest w ułożeniu pośladkowym ja jestem w 21 tygodniu ale ma mnóstwo czasu jeszcze zeby sie odwrócić chyba ?

niezawsze brzuchol pięęęęękny i ogromny i tylko 2 kg to tak jakby był powietrzem wypchany mam nadzieje że też będe mieć taki ładny bo narazie na boki mi się rozlewa

a ja wczoraj miałam usg połówkowe i 20 minut oglądałam małego dalej ma jaja i lekarz wszystko posprawdzał i ok wszystko ale nie mam podanej ani wielkości ani wagi małego nie wiem czego ;/

ide spać cały dzień was nadrabiałam bo wczoraj nie miałam czasu czytać a jestem taka ze nie moge ominąc żadnego posta i zanim napisze cokolwiek musze się dokopać do końca ;/
To super ze oki

Ja dzis ide sobie pracy, po tem do rodzicow, ja mam 5kg na plusie w sumie wiekszosc brzuch i troszke boczki Mala juz kopie, ide zaraz bo bulki na sniadanko

A spac nie moge od 5:30
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 05:45   #3590
alutka78
Rozeznanie

Dzien dobry wszystkim. Dzis znow piekna pogoda. Super. Az chce sie zyc!!!

Cytat:

Bardzo mi sie podobaja te zestawy. Ja tez nie znam plci. Naprawde warto kupic.
Stary 2010-03-25, 06:06   #3591
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry!! Cudowny dzień, aż mi się chciało wstać po 6 JUż po śniadanku, zbieram się do pracy.
Do dentysty dziś idę, kończyć ten kanał.
MIłego dnia kochane!

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
A co myślicie o nosidełkach?
Załączam przykładowe zdjęcia
Załącznik 2976991Załącznik 2976992Załącznik 2976993
JA bardzo chcę chustę. KOleżanka ma mi się w Anglii rozejrzeć, albo na e-bay'u bo na allegro sa bardzo drogie.
Widze, że dziś też masz dobrą noc. MAm przynajmniej taką nadzieje, bo nie widać Cie jeszcze na watku
Stary 2010-03-25, 06:36   #3592
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
No to mam dylemat. Wybralam bluzki ktore mi sie podobaja. Nawet kolory.. ale jest ich az 5! wszystkie ok 30zl + przesylki . Razem bym zaplacila ok 182 zl! Nie stac mnie na tyle

Ehhh..

A są takie jak w zalącznikach (takie kolory)
Dla mnie 1 i 3. Ale ta filetowa też jest b.ładna. Zresztą ostatnio bardzo lubię taki jasny fiolet, uwielbiam

Carmena śliczne te zestawy. Najlepsze bo oglądam sobie te zdjęcia i myslę sobie " o jaki ładny bobasek" potem patrzę dokładniej a to lalka

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 06:54   #3593
pilotka f16
Rozeznanie

dzien dobry o poranku

Cytat:
Wiesz moj tez byl ostatnio ulozony posladkowo.. I jeszcze nic ginek nie mowil o cesarce czy czyms takim. Sadze ze jednak dzidzia ma jeszcze czas sie odworcic.. Tak samo jak z głowkowej na posladkowa moze.
Jeszcze duzo czasu nie przejmuj sie. Napewno sie odwroci..

A ja chyba nadal mam posladkową bo dalej czuje ruchy tak samo, w tym samym miejscu mnie kopie co zawsze.

Mysmy musieli placic 100 zl. Ze niby "cegielka" na szpital.. durnostwo..
nie martwcie sie ulozeniem - mojej przyjaciolce córa odwrocila sie w 34 tygodniu ciązy - a gin mowił jej że to standard i że do 35 tygodnia może sie odwrocić
u nas tez obowiązuje cegiełka 100 zł ;/

Cytat:
Odwiedzili nas znajomi. Dostaliśmy zaproszenie na ślub w połowie czerwca Hmmmmmm..... chyba sobie odpuścimy w moim stanie ...
my idziemy w polowie czerwca, ale to moj najlepszy przyjaciel i baaaardzo się cieszę, że sobie życie wreszcie układa z fajną dziewczyną i nie mogę tego odpuścić
martwi mnie odległość tylko bo to ponad 80 km, ale chyba dam rade

Cytat:
No to mam dylemat. Wybralam bluzki ktore mi sie podobaja. Nawet kolory.. ale jest ich az 5! wszystkie ok 30zl + przesylki . Razem bym zaplacila ok 182 zl! Nie stac mnie na tyle
bluzeczki śliczne! szczególnie ta druga i czwarta
ja dzis mam na sobie taką jak ta czwarta i jestem z niej meeega zadowolona
pokaz aukcje na ktorej wynalazłaś??

ja mam 5,5 na plusie, ale bardziej niż kilogramy martwi mnie ta woda... bo palce mi dosc mocno puchną tak ze nie mogę zdjąć obrączki, a dość luźna jest więc też stopuję z solą..
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 06:58   #3594
vette
Zadomowienie

Cytat:
oooo wow! ale piekny bebenek!
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

ale ladna z Was para! i brzus juz dobrze widac, a tu tylko 3kg super!

alquien ile jestes na plusie?

idealnecialo sliczne te tuniczki, ja czekam wlasnie az do mnie przyjda...jedna z ta biala wstawka, a druga bombka

Lece dzis do fryzjera trzymajcie kciuki
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 07:04   #3595
Carmena_
Raczkowanie

idealnecialo to może poczekaj jeszcze troche aż się ociepli.takie bluzki możesz kupić w każdej chwili a na allegro tego jest pełno. potem dopasujesz wszystko do samopoczucia i brzucha

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
Carmena śliczne te zestawy. Najlepsze bo oglądam sobie te zdjęcia i myslę sobie " o jaki ładny bobasek" potem patrzę dokładniej a to lalka
ja tylko na pierwszym tak myślałam

ja jadę zaraz do neurologa. coś mają z telefonem i muszę jechać osobiście się zarejestrować :/ a potem mnie czeka [fanfary]- meblościanka ale jak na razie mi się chce ją całą myc. zapewne jak wrócę to dopiero mi się odechce

vette trzymaaaam

maleństwo
Stary 2010-03-25, 07:26   #3596
żabka19
Raczkowanie

anoxa papeteria Witam w klubie Pozniej trzeba bedzie zalozyc jakis watek "Chudniemy po ciazy"
anoxa ladny ten wozek ,choc zdjecie moze nie oddawac tego jak wyglada na zywo. Mi ze zdjec podoba sie ten Bolder SD http://allegro.pl/item961128031_impl...10_nowosc.html
idealnecialo Na twoim miejscu nie kupowalabym zbyt duzo ubran ciazowych , tylko takie ,ktore jeszcze po ciazy bedziesz mogla zalozyc czyli sukienki,tuniki,bluzeczki odcinane pod biustem,bluzeczki ,ktore da sie naciagnac na brzuch itd. ja takie zakupy robie teraz i wybieram rozmiar z przed ciazy.
vette trzymam kciuki za fryzjera

My dzis idziemy do banku sprawdzic nasza zdolnosc kredytowa ,ciekawe ile bank nam zaproponuje ,potrzebujemy minimum 700 tys. zl. No i przydaloby sie zeby przyznali nam kredyt zanim urodzi sie maly ,bo potem to juz bedzie duzo nizsza suma.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 07:43   #3597
kassate1203
Rozeznanie

Do klubu chudniemy po ciąży to i może ja dołączę jestem +8

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:01   #3598
hd2005
Zakorzenienie

Witam z ponownie słonecznej stolicy
Wyspałam się przez całą noc tylko raz wędrowałam do łazienki

Cytat:
No to mam dylemataz . Wybralam bluzki ktore mi sie podobaja. Nawet kolory.. ale jest ich az 5! wszystkie ok 30zl + przesylki . Razem bym zaplacila ok 182 zl! Nie stac mnie na tyle

Ehhh..A są takie jak w zalącznikach (takie kolory)
mi się podoba II

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
o jeju jaki fajny duży brzusio. Podczas ostatniego spotkania wydawało mi się, że jest dużo mniejszy. Ach te nasze ubrania

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
92cm mam to duzo?

słusznie już się zastanawiałam czy nie licytować

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Kurde... miałam zaznaczone cytowanie i mi wcięło!
Niezawsze
Brzucholek na zdjęciu wydawał mi się być ogromny.. ale jak podałaś wymiary to mi mina zrzedła bo ja miałam na ślubie (13 marca) 105cm w najszerszym miejscu
Z resztą już dosyć dawno pokazywałam brzucha to niewiele się zmienił do teraz, nie wiem dlaczego tak szybko i "na pusto" mi go tak wywaliło a teraz stoi. Zaś jak ruszy to aż strach
I Ty kurcze przytyłaś tylko max 4 kilo... ja mam 16 na plusie! Więc nie wiem czy brzuch od dziecka mi nic nie urósł tylko od tłuszczu czy gdzie to się wszystko podziewa?

A! A co do wody w organizmie to aż niesamowite..we wtorek lekarz nakazł mi tą bezsolną dietę.. no to soliłam mniej i dużo piłam.. w niedziele sie zwazyłam i miałam 1,5 kilo mniej niż na wizycie wtorkowej!
Więc tak naprawde nie wiem ile mam tej wody, ile tłuszczu a ile od samej ciąży przybytku masy.
Nie powinnyśmy brać pod uwagę tylko obwodu bo to nie jest wymierne. Wszystko zależy od proporcji. Jeśli ktoś ma 180 cm wzrostu to z założenia ma więcej w pasie niż ja przy moich 156 cm Podobnie jest z wagą.

Ja mam w pasie 95 cm a brzuchol wielki Niezawsze może potwierdzić To wszystko zalezy od proporcji.

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:01   #3599
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:

słusznie już się zastanawiałam czy nie licytować
licytuj...po to je tu wkleiłam

maleństwo
Stary 2010-03-25, 08:09   #3600
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość

JA bardzo chcę chustę. KOleżanka ma mi się w Anglii rozejrzeć, albo na e-bay'u bo na allegro sa bardzo drogie.
Widze, że dziś też masz dobrą noc. MAm przynajmniej taką nadzieje, bo nie widać Cie jeszcze na watku
Marta, dziękuję! tak, wyspałam się

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Nosidełka- dziękuję za opinie.
Zastanawiam się nad nosidełkiem tylko dlatego, że mamy psa. Wymyśliłam sobie, że jeśli zdarzy się, że będę musiała szybko wyjść z psem, dosłownie na 10 minut to takie nosidełko będzie dobrym rozwiązaniem. Wyprawa z wózkiem to już dłuższa historia.

Zgadzam się, że nosidełko na dłuższe spacery się nie sprawdzi bo wysiądzie mi kręgosłup.

Wesele: 150 km to sporo... Chociażw ten weekend jedziemy do moich rodziców (Mazury) czeka nas 250 km.
Wesele na 100 % sobie odpuścimy, ślub - zobaczymy. Oczywiście potwierdzimy, że nas nie będzie aby nie bukowali dla nas miejsca na weselu a jeśli będę się dobrze czuła tego dnia to zrobimy sobie wycieczkę i pojawimy się na samym ślubie
Dzięki za Wasze opinie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości