|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
Dzień dobry |
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
aaa dziś do ślubu 499 dni!!! a to jest 1,4 roku i 12 dni prawie tyle ile jestem z TŻ
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale napisałyście od wczoraj Mam czas to nadrobię Lemon super grzywka Justi trzymam aby wszystko się udało i żebyście nie musieli przekładać ślubu :cmokLanai ja też skorpion ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja hondą civic z 2002 (ale nie moja więc nie ma się co cieszyć)moi tak samo mówią mi ciągle że powinniśmy przed ślubem się sprawdzić i już zamieszkać, ale kurde nas nie stać jeszcze z pół roku będziemy zbierać i wtedy zdecydujemy co robić , powinniśmy wtedy mieć 10.000 złco do zwierzątek, odkąd mamy kota nawet tata zmienił nastawienie i dokarmia bezdomne kotki tym co nasz nie zje hrabaia a tak w ogóle to trzeba go odrobaczyć profilaktycznie bo wczoraj widziałam jak pióra sobie zjada na podwórku wczoraj P się zdziwił jak mu powiedziałam ile zostało do ślubu, stwierdził że to niebezpiecznie się zbliża ![]() i po wypłacie chyba skoczymy na zakupki, jakieś balerinki by się przydały i bluzeczki
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
stresuje się chłopak
zwłaszcza tym się zmartwił że wizja na mieszkanie gdzieś się rozmyła
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie znów piękna pogoda, a ja dostałam jakiegoś kopa do pracy Miłego dnia |
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też słoneczko świeci i jest cieplutko zmykam na praktyki, będę po 12.00 |
|
|
|
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też suuuper pogoda słoneczko od samego rana ![]() Muszę doprowadzić się do porządki i śmigać na zakupki
|
||
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
ciągle mam nadzieję
jutro ostatni dzień wstawania |
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale piękna pogoda Miałam dzisiaj już na start dnia trochę rozrywki....stoję w busie, nagle sie odwróciłam w stronę jednego chłopaka który siedział na końcu a tam jego tel skierowany w moją stronę i cyk nagle no i tak się gapię, ten zauważył, zgasił się jak pier.on....schował telefon....wyszłam z busa, odeszłam trochę, stoję i czekam. IDZIE zauważył mnie, znowu mu się glupio zrobiło. A ja z uśmiechem na ustach "Dlaczego Twój tel robił mi zdjęcie? " on mówi że jakiś tam program sprawdzał, czy się da bez błysku czy coś tam. No to ja mu grzecznie " To sprawdzaj sobie na kimś innym, i nie chce być w Twojej skórze jak znajdę to zdjęcie na necie" a on że nie, on taki nie jest. Ja mówię że nie wiem.Dodam że chłopak ode mnie ze wsi więc nie było sensu się kłócić...poszłam...on mnie dogonił, mówi że mi pokaże jak usuwa i że sorki. Ja mu że nie mam czasu czekać.A wczoraj szłam skrótem do pracy i jakieś psy na mnie wyleciały. Często widuję tego gościa jak z nim chodzi na spacer koło mojkego biura. A wczoraj jakoś zaczęły szczekać na mnie. Ten gościu parę dobrych metrów dalej a ja się dre" Może by pan zabrał łaskawie te pieski!!!" I tym sposobem mam umiloną drogę do pracy codziennie
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz przygody |
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Ela może to jakiś wielbiciel
![]() mi po spotkaniu z policją ostatnio też starczy przygód na dłuższy czas, nie mam już naklejek
|
|
|
|
#4126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
i z autkiem i z mieszkaniem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pewnie chlopakowi glupio było i dobrze
|
|
#4127 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja juz jestem w pracy po sniadanku. nie mogę sie już wypłaty doczekac
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Jak Wam się podobają te obrączki?
Załącznik 2977833 Edytowane przez Sareczka1987 Czas edycji: 2010-03-25 o 12:28 |
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai a ja też mam jutro wyjątkowo ostatni dzień wstawania, to będziemy razem świętować
|
#4130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i na ptaki poluja![]() Cytat:
![]() heloł ![]() ja ne umiem juz dlugo spac 9:30 i po spaniu.bu. ranny ptaszek ze mnie![]() ide cos wszamac chyba a potem musze popracowac,popisac i na zakuy swiateczne z mam jechac![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() i zwrotu podatku
|
|||||
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro wypłatę, ale nie będzie mnie w pracy to mam nadzieję, że mama weźmię moją działkę
![]() I też czekam na zwrot podatku ![]() Kolegi ciotka pracuje w naszym US i powiedziała, że narazie nie mają pieniędzy na wypłacanie ![]() Zmykam do miasta. pa
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-03-25 o 09:47 |
|
|
|
#4132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() A w tym miesiącu jeszcze bilansówka ![]() Ale obiecałam sobie ze wszystko na oszczędności.
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta-i tak to pojdzie na sale![]() paaaa niech mnie ktos wywali z teg lozka-nie wstane sama z siebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- ja sobie obiecalam,ze z tej wyplaty-wyrownianie za 3 miechy-pojdzie na oszczednosci ale juz wiem,ze mam pilniejsze potrzeby, ciuchy i kosmetyki;p wiec moze stowka sie ostanie z tego
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele nieee, my sobie z T'ai liczymy ile razy trzeba jeszcze wstawać, a ponieważ jutro ostatni dzień roboczy to jeden raz
bo w sobotę i niedzielę spanie
|
#4135 | |||
|
Zakorzenienie
|
oj tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
ale od srody bede miala urlop
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
do szkoly wstaje o 5:30,a do malego o 6:30
ale to cos gorszego-swiadomosc,ze tyyyle pracy przede mna i nie moge dnia marnowac tak sobie wkrecilam,okropne.ale i tak na razie lezeEdytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-03-25 o 10:08 |
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
korzystaj póki możesz ![]() Kasia te twoje odliczanie w podpisie to są kg które zrzuciłaś? ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- wczoraj mi promotor powiedzial ze to co teraz robie ma kluczowe znaczenie i jest to trudne zniechecil mnie
|
#4138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Ale w sumie ja wstaje codziennie o 8 30 wiec nie narzekam na wstawanie
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wogole to najchetniej wzielabym do siebie wszystkie potrzebujące zwuierzaczki ale wiem, ze to nierealne Kiedys w necie krazyly takie filmiki o tym jak futra robią... raz probowalam obejrzec ale zobaczylam pierwsze 10 sekuns filmu i podziekowalam... pozniej mialam koszmary... W jednym horrorze tez na poczatku byl puszczony ten filmik.. ze niby jakis psychol go oglada... jak ja plakalam ![]() ![]() Cytat:
![]() Nienawidze jak mi sie pajaki snią. A czesto mam takie sny.. i tak ich pelno... na calej podłodze.. i deptam po nich i lażą po mnie... to straszne.. i tez sie czesto budze jak jakis psychol i szukam pajakow w pokoju czy nie chodzą zadne, strzepuje koldre.. wszystko ehhCytat:
![]() Tego kolesia to bym chyba udusila:| RÓWNE 2 TYGODNIE ZOSTALO Aaaale u mnie piękna pogoda.. Poznije pojde z mamą i malutką na dłuugi spacer ![]() aaaaa dzis czwartek? jupii jutro ostatni raz wstaje
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-03-25 o 10:09 |
|||
|
|
|
#4140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
przez Ciebie nie mogłam odejść od kompa i smarkałam na niego co chwilę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziecko mojej koleżanki też twierdzi że jest za mały żeby robić kupę do nocnika ma 3 lataCytat:
![]() Cytat:
![]() cześć !! |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

aby wszystko się udało i żebyście nie musieli przekładać ślubu :cmok
a ja hondą civic z 2002 (ale nie moja więc nie ma się co cieszyć)
, powinniśmy wtedy mieć 10.000 zł
a tak w ogóle to trzeba go odrobaczyć profilaktycznie bo wczoraj widziałam jak pióra sobie zjada na podwórku 

no i tak się gapię, ten zauważył, zgasił się jak pier.on....schował telefon....wyszłam z busa, odeszłam trochę, stoję i czekam. IDZIE
zauważył mnie, znowu mu się glupio zrobiło. A ja z uśmiechem na ustach "Dlaczego Twój tel robił mi zdjęcie? " on mówi że jakiś tam program sprawdzał, czy się da bez błysku czy coś tam. No to ja mu grzecznie " To sprawdzaj sobie na kimś innym, i nie chce być w Twojej skórze jak znajdę to zdjęcie na necie" a on że nie, on taki nie jest. Ja mówię że nie wiem.Dodam że chłopak ode mnie ze wsi więc nie było sensu się kłócić...poszłam...on mnie dogonił, mówi że mi pokaże jak usuwa i że sorki. Ja mu że nie mam czasu czekać.
i z autkiem i z mieszkaniem 

i dobrze
9:30 i po spaniu.bu. ranny ptaszek ze mnie
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)