Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 21:22   #3211
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Aaa i w ogóle pojechałam dzisiaj na konkurs powiatowy z matmy. Kompletny żywioł, 0 przygotowań. I zajęłam drugie miejsce To się nazywa fart
Rzułfik, mósku! Nie ma to jak konkursy z matmy
Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Aj noł. Mnie zdemotywował... Jak prawdziwy demot
W końcu ja tez sama.

Ej właśnie. Obejrzałam dziś sobie Wojewódzkiego z siatkarzami... I Kuba się pyta chłopaków po kolei: macie żony?
I Kurek powiedział, że NIE MA
Będzie wpi**ol
Kuna no. Bura się, że Mąż nie mówi o tym, że ma żonę, a sama twierdzi, że jest sama. Ja widzę, że dzisiaj u państwa Siuraków będzie Wojna państwa Rose chyba
Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
Francja nie powołała Antigi na LŚ
Moja pierwsza reakcja ta sama. Po chwili - no tak, przecież kontuzyjka się musi dogoić po sezonie, żeby Stefanek w pełni sił, jak jurny tur (czy coś ) do boju w MŚ stanął!
Także - panie Blę - miło, że troszczy się Pan o naszego kochanego Stefanka
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
nie, żebym się śmiała, ale same zobaczcie, tzn. posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=n76QdNC5fW0
Meeeen. Całego nie dam rady przesłuchać, nie chcę jeszcze umierać
Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
bedziemy mieć działalnosc gospodarczą wypuścimy na rynek czajniki amanta dla singielek i będziemy trzepać kapuche

ale czarodziejka z księżyca szła na polsacie
banda drombo oo mi przypomniałaś

wyrwałas jakiegoś chwasta?

ja nie znosze pajaków. ble. jeszcze te korsarze chudzinki takie to niech śmigaja ale te corne takie z tymi gługimi girami to masakra! dzis jak pitrasiłam to biurko to mi jeden taki klient wylazł spod Niego jakzem wzieła zamach, jakzem go gazetą zdzieliła france jedną.. i zabrzmi to irracjonalnie ale przezyl to a mało tego zwiał mi za łóżko. Koniec końcem odsunelam wyro i złapałam dziada do szklanki i za okno z Nim. Poleciał jak Henk
A to genialny pomysł jest, wiesz? Będą szły jak woda (woda idzie? przeca nóg ni ma...) Nie wątpię, że znalazłoby się kilka...set tysięcy singielek pragnących tego patentu

A nawet ze dwa lata temu robiłam sobie powtórkę z Czarodziejki... i przyznam, że, kurna, już nie urywa. Nawet ten jej gach, Tuxedo trochę zmarniał w mych oczach. Tyle tylko, że zawsze różę ze sobą miał

A Boże broń! Zresztą, jakbym kogo w czymś takim wyrwała, to bym mu się w twarz roześmiała, że taki łatwy jest

Ja też nie znoszę pająków. Ale nie potrafię ich dotknąć, nawet przez gazetę i nawet przez kapcia. Wołam brata i on je rozwala Kiedyś nie wrócił do domu na noc, a u mnie w pokoju akurat taki jeden zagościł - to wyemigrowałam
Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Meldujem że wlasnie dzwonił do mnie Pan i jutro mam dwie rozmowy kwalifikacyjne.

Druga to jest jako archiwizator danych. Szczerze powiedziawszy już nie pamiętam tego ogłoszenia i próbuje wykminić co ja bym tam miala robić?

No ale jutro będę kursowac po mieście z jednej rozmowy na drugą
Pewnie robota przy kompie - także wizaż, dużo wizażu
No ale ślicznie. Teraz, jak już zaczęli dzwonić, to telefony będą się urywać...
Cytat:
i dobrze za okno dziada,a nie ci sie w nocy bedzie po łóżku szwendał
Po łóżku w nocy to się Mąż szwendać może, nie pająk

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

Edytowane przez joaa
Czas edycji: 2010-03-24 o 21:24
joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:28   #3212
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Joa Joa Joa! Czy Ty moglabys mi dostarczyc informacji wszelakich na temat męskiej Gwardii Wroc? Bo oni strone maja w przebudowie a ciocia wikipedia ma stare dane
A ten teges wlasnie dostalam w swe ręce dział siatkówki który nie istnieje i musze go stworzyc i jak to okreslil mój przełożony 'dostanem sprzencior z radyja i bendem se jezdzic po meczach bo to w sumie co zrobie to kwestia mych chęci i kreatywnosci' a jak powszechnie wiadomo jeśli o siatkarzy chodzi zarówno chęci jak i kreatywności mam jak piasku na pustyni
Mam juz nawet sztanaPlan i tak tak ujęłam Cięm w nim jako benefit podziękowania za pomoc

PS:
KAROLA! Wchodze sobie wlasnie przed chwilą na nk do mojej koleżanki a ona ma zdjęcie z dziewczyną która nazywa się jakże znajomo 'Karolina Kurek' i jest w opola ( a jak wiadomo powszechnie z geograficznych wiadomości z podstawówki Opole blisk Nysy jest! ). To żem zostawila mojej kolezance na gygy takom oto wiadomość:

Ja 21:13:30
hmm wiesz twoja koleżanka Karolina ma bardzo interesujące nazwisko xD
Ja 21:13:43
hmm pięknie brzmiące i jakoś niesłychanie szalenie intrygujące
Ja 21:16:07
na wypadek gdybys nie wiedziała a zapewne nie wiesz ja sama nie wiem czemu naziwko KUREK kojarzy mi się bardzo ale t bardzo jednoznacznie z niejakim BARTOSZEM KURKIEM to taki tam jeden maluczki nic nie znaczacy miszcz europy z 2009 roku gracz najlepszej drużyny w Polsce Skry Bełchatów a do tego tak całkiem przypadkowo bożyszcze nastolatek i połowy globu ( ja jestem w tej drugiej polowie z ewidentnych przyczyn na Z. ) no ale tak mnie to jakos zaintrygowało i pomyslalam ze moglabys podszepnąć kolezance słówko z zapytaniem o jakieś pokrewieństwo z niejakim Bartoszem z Nysy całkowicie przypadkowo jednym z najlepszych siatkarzy z nysy Proszę? <haha>
Ja 21:16:57
siatkarzy w Polsce miało być w ostatnim zdaniu Pardon!

Teraz z niecierpliowscią czekam na odpowiedz

PS2: Ewa mimo wszystko dygam przed jutrem zwłaszcza tym archiwizatorem zebym sie w cos nie wkopała

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:40   #3213
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Kuna, no. Arki przyznam się szczerze, że o męskiej Gwardii to ja ciula wiem... Raz byłam tylko na meczu, jak ze Skierą grali, ale to 3 lata temu było - za to do tej pory mam bilet
Ale wsje informacje jestem pewna, że będziesz mogła wyciągnąć w siedzibie, na Krupniczej. Of kors, powiedziawszy, po co Ci to Żałuję, że nie mogę Ci pomóc Bo naprawdę nic o nich nie wiem

Stary 2010-03-24, 21:43   #3214
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Kufa nie łam mnie nawet! A nie wiesz czy Pan Stary ale Ja...yrosh dalej trenerzy tam? I czy niejaki Tomasz brat Damiana Drzyzga dalej tam pogrywa? Nic a nic? Niic?

~dbam o włosy
Stary 2010-03-24, 21:48   #3215
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Kufa nie łam mnie nawet! A nie wiesz czy Pan Stary ale Ja...yrosh dalej trenerzy tam? I czy niejaki Tomasz brat Damiana Drzyzga dalej tam pogrywa? Nic a nic? Niic?
ja coś wiem. Jarosz już tam dawno nie jest trenerem, lekko mówiąc nie lubią go tam, obecnie grają w III lidze z szansą na awans do drugiej. Tomasz Drzyzga obecnie gra w Farcie Kielce - I liga
Stary 2010-03-24, 22:51   #3216
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

No, widzisz, Kasia wie więcej na ten temat niż ja Co do Jay-rosha seniora to też tak stawiałam

Stary 2010-03-24, 22:59   #3217
KaasiaaK
Zakorzenienie

Arki, dowiedziałam się jeszcze kilku rzeczy od koleżanki..
trener Ireneusz Kłos
najbardziej znany siatkarz w Gwr. Maciej Krupnik, reszta to młodzi zawodnicy
są w III lidze, zajeli pierwsze miejsce i dalej waczą. o awans do II.
wygrali 17 meczow, przegrali tylko 1

i podesłała mi link do jakiegoś art. http://www.gazetawroclawska.pl/sport...-gry,id,t.html

aaa i mówiła, że na tej str. internetowej Gwr to nawet nie ma aktualnego składu, a zdjęciu drużyny to jest z zeszłego sezonu ;]
Stary 2010-03-25, 08:54   #3218
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Dzień dobry

No tak. jak zwykle Karola i Ania na dyżurze
Rano zamiast pracować to na wizażu siedzim

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:37   #3219
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
kuciak

uuu biedny Kurek,ale raz na jakiś czas jak go zdzielisz to nic mu nie bedzie

Kuciak w cicie na otrom

Trzeba z nim pogadać bo sobie za dużo pozwala dziadu

What?? No co Ty gadasz??

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
kupisz nowy i od razu pochwalisz się Plinie !

zgadzam się, bom i ja singiel

mecz jednak chciałabym oglądnąć

a za mnie i.. i.. Kadzika?!
No ba! Na LŚ od razu do niego polecę z krzykiem że mam nowego markiera i pozwalam go wypisać mimo, iż kosztował duuużo piniendzy

Hmmm... Czy dziwnym trafem na naszym zacnym wątku udzielają się same singielki??
Patrzta no. Ci siatkarze to nam pisani są jednak

To zrobimy Ci taki ładny hełm ---> założysz i dopiero do ludzi będziesz mogła wyjść

Pod warunkiem, że wypijemy też za mnie i za Qrka

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
nie, żebym się śmiała, ale same zobaczcie, tzn. posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=n76QdNC5fW0
W Wieluniu to nielada gratka u nas gra Pamapol Siatkarz
Szacun za tekt i za bity

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
bedziemy mieć działalnosc gospodarczą wypuścimy na rynek czajniki amanta dla singielek i będziemy trzepać kapuche

dzis jak pitrasiłam to biurko to mi jeden taki klient wylazł spod Niego jakzem wzieła zamach, jakzem go gazetą zdzieliła france jednądziada
ODA DO CZAJNIKA
Czajnik amanta dla singielek
To podstawowe wyposażenie uwodzicielek
Jak bez łeb faceta zdzielisz
To z radości się ocielisz
Później ładnie go przeprosisz
Gdzieś na randkę go zaprosisz
A po spacerze w pięknym parku
Strzelicie sobie po browarku
Po czym on zauroczony
Rzeknie do Cię- "szukam żony"
Ty totalnie zaskoczona
Myślisz- "Misja zakończona"!
I od teraz aż po wieki
Nie zabraknie Ci opieki
Przez życie z mężem będziesz kroczyć
W bólu i szczęściu się z nim jednoczyć
I podziękujesz nam kiedyś za szczęście Wasze
Ot! Tak działają czajniki Nasze!

Kuźwa. Przepraszam za to ale chyba mi słonko wczoraj za mocno dogrzało

O to czyściutko musiałaś mieć w pokoju jak Ci się taki okaz wyhodował
Izi... U mnie też takie latają

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
właśnie widziałam i jeszcze wychodzę z szoku
ale Pierre jest
Ej no dajcie spokój. Antiga! Przekozak! I co?!

No tak. Pierre jest

Cytat:
HA! I co?! I co?! I co?! Mówiłyśmy że będzie dobrze

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-03-25 o 09:51
Stary 2010-03-25, 09:46   #3220
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

Cytat:
Byłam ostatnio w sklepie (...)
Módlcie się żeby się udało
Humor z miejsca lepszy
uda się
Cytat:

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
To co trzeba nie martw się

właśnie widziałam i jeszcze wychodzę z szoku
ale Pierre jest
Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Moja pierwsza reakcja ta sama. Po chwili - no tak, przecież kontuzyjka się musi dogoić po sezonie, żeby Stefanek w pełni sił, jak jurny tur (czy coś ) do boju w MŚ stanął!
Także - panie Blę - miło, że troszczy się Pan o naszego kochanego Stefanka
Marti moja reakcja była taka sama :/
ale fakt kontuzja była i trzeba ją do końca wyleczyć... także z jednej strony troche szkoda, ale jednak mimo wszystko to i dobrze, że go nie powołał... niech się kuruje kiedyś czytałam nawet wypowiedź Stefka o bardzo ludzkim podejściu trenera do zawodników

Peggy no to noga mu się raczej nie polepszy...

Cytat:
Meldujem że wlasnie dzwonił do mnie Pan i jutro mam dwie rozmowy kwalifikacyjne.

Druga to jest jako archiwizator danych. Szczerze powiedziawszy już nie pamiętam tego ogłoszenia i próbuje wykminić co ja bym tam miala robić?

ruch w interesie

Dzien dobry

Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Czas edycji: 2010-03-25 o 09:48
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:47   #3221
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Kuna no. Bura się, że Mąż nie mówi o tym, że ma żonę, a sama twierdzi, że jest sama. Ja widzę, że dzisiaj u państwa Siuraków będzie Wojna państwa Rose chyba

A nawet ze dwa lata temu robiłam sobie powtórkę z Czarodziejki... i przyznam, że, kurna, już nie urywa. Nawet ten jej gach, Tuxedo trochę zmarniał w mych oczach. Tyle tylko, że zawsze różę ze sobą miał
Ale ja mogę mówić że jestem sama
On nie może!

Ale ta kontuzyjka już jest praktycznie wyleczona. jeszcze ze dwa tygodnie i juz Stefek będzie całkiem na lajcie śmigał po parkiecie. Już przecież pogrywa sobie troche i lekarze i fizjoterapeuci mówią że z kolanem gitara. Więc nie wiem o co im chodzi
Ciekawe co na to Ania

Egzekli. Też sobie obejrzałam kilka odcinków i jakoś tak... Magia zniknęła
I ten fagas gdyby nie te róże to też taki do kitu. A kiedyś się sikało za nim

Cytat:

PS:
KAROLA! Wchodze sobie wlasnie przed chwilą na nk do mojej koleżanki a ona ma zdjęcie z dziewczyną która nazywa się jakże znajomo 'Karolina Kurek' i jest w opola ( a jak wiadomo powszechnie z geograficznych wiadomości z podstawówki Opole blisk Nysy jest! ). To żem zostawila mojej kolezance na gygy takom oto wiadomość:
Aaaaa!!!! Szał! Ja mam sporo znajomych o tym jakże zacnym nazwisku ale żadne z nich nie jest spokrewnione z Kurasiem. Juz się wypytałam i wybadałam wszystko Także ja żądnych powinowactw z nim nie mam
Ale ta Karolina <mysli> nom... Czekaj na odpowiedź i poproszę o relację jak się czegoś dowiesz
Karolina Kurek
Ja miałam mieć na pierwsze imię Karolina i co I się zes.rało Ale tam...

Cytat:
Umarłam dwa razy

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 10:07   #3222
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Ale mam stresa i dyga. Ze mnie to taki tchórz ze szok. Może gdyby ktoś ze mną tam poszedł to inaczej a tak

~dbam o włosy
Stary 2010-03-25, 10:16   #3223
Konto usunięte

Cytat:
Ale mam stresa i dyga. Ze mnie to taki tchórz ze szok. Może gdyby ktoś ze mną tam poszedł to inaczej a tak
nie martw się, będzie dobrze kciukam za Ciebie
na która ta rozmowa?? może ja z Toba pojade??
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:26   #3224
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Trzeba było wczoraj napisać to byśmy ze Stefanem podskoczyły do Wrocka

Niunia będzie dobrze. Stres to naturalna reakcja na taką sytuację. Ale skoro zadzwonili do Ciebie tzn że cos im w Tobie pasowało i nie należy się denerwować. będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki, chucham i dmucham na szczęście

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 10:35   #3225
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

A pisałam wczoraj

Nie no rozmowa na 12. Trzeba jeszcze dojechać dlatego zaraz idem sie szykować. Ehh nie wiem co ubrać. Do tego sklepu pojechałabym normalnie ale na tego archiwizatora tm emm sama nie wiem Ostatnio niby byłam na 'rozmowie' to nikt nie był ze tak powiem na galowo

~dbam o włosy
Stary 2010-03-25, 10:42   #3226
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Arki- pisałaś, że masz rozmowy ale nie pisałaś że nie chcesz tam iść sama

Mi tam się wydaje, że na rozmowę jak idziesz to bez większego parcia. W końcu to tylko obgadanie szczegółów i takie tam... Akurat wybadasz sprawę jak się będziesz musiała do pracy ubierać. Także proponuję elegancko ale bez przegięcia. Załóż jakieś ciemne jeansy i jakąs bluzkę elegantszą. Zawsze to lepiej wygląda niż jakiś T-shirt kolorowy

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 10:47   #3227
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

O ludzie czemu ja musze być takim tchórzem

Wogole mam teraz taka masakre na mieszkaniu. Od jakiegos czasu po prostu giną nam rzeczy. Najpierw drobne jakieś jedzenie jogurty słodycze. Potem nagle żel pod prysznic perfuma a wczoraj koleżance ktoś dmuchnął całą nowiusia nie odpakowana paczke tabletek anty za 50 zł i inne lekarstwo tez drogie! I chyba sie wynosimy za miesiąc. Mialysmy czekac i w maju no ale...

~dbam o włosy
Stary 2010-03-25, 10:50   #3228
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Ale tak po prostu giną??
No hello. To albo ktoś z mieszkających (w co wątpię bo hello jak się razem mieszka to takie rzeczy nawet do głowy nie przychodzą. Kurde. Takie rzeczy w ogóle do głowy nie przychodzą)... Albo ktoś kto jeszcze ma klucze do mieszkania. Od kogo Wy to wynajmujecie?? :/ Masakra :/

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 10:53   #3229
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
Ale tak po prostu giną??
No hello. To albo ktoś z mieszkających (w co wątpię bo hello jak się razem mieszka to takie rzeczy nawet do głowy nie przychodzą. Kurde. Takie rzeczy w ogóle do głowy nie przychodzą)... Albo ktoś kto jeszcze ma klucze do mieszkania. Od kogo Wy to wynajmujecie?? :/ Masakra :/
No wlasnie sprawa ma sie tak ze mieszkamy niby w 5 ale jedna dziewczyna wogole nawet t nie bywa bo to mieszkanie to dla niej podobno przykrywka dla rodzicow zeby mogla z facetem mieszkac i ona wlasnie tez ma klucze... No to wiadomo od razu na nią myśl bo w kazdej chwili mogla z kims przyjsc itp i napisaly do niej dzisiaj dziewczyny grzecznie a ona z gębą i zaczęła do niech z wyzwiskami skakać.

~dbam o włosy
Stary 2010-03-25, 11:13   #3230
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Ale jak nie ona to kto inny. No chyba, że jednak któraś z Was na stałe mieszkających jest kleptomanką
A tamta panna i tak się nie przyzna :/
Więc jak macie coś na oku to lepiej sobie darować pomieszkiwanie w tym lokum i przenieść się gdzie indziej

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 11:35   #3231
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Dobry dobry

Arki ściskam uda żeby sie udały rozmowy

Karola, Ania w Wy co od rana spam tworzycie ??? Do roboty się zabrać a nie wątku pilnować jak strażnik z teksasu

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Karola wyślij tego swojego chwasta do Mam talent może coś wygra
Wiem, że zaraz posypia się głupie komentarze ale co tam macie http://www.reprezentacja.net/siatkowka/aktualnosci/26256

Edytowane przez s_ylwiaa
Czas edycji: 2010-03-25 o 11:39
s_ylwiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 11:40   #3232
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez s_ylwiaa Pokaż wiadomość
Dobry dobry

Arki ściskam uda żeby sie udały rozmowy

Karola, Ania w Wy co od rana spam tworzycie ??? Do roboty się zabrać a nie wątku pilnować jak strażnik z teksasu
bry
ktoś tu musi porządku pilnować

siatkarz na dziś: Grzegorz Kosok

julian: hańba Ci!
(yyyyy ale za co??? )

laska: zrób boski chillout

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:

Wiem, że zaraz posypia się głupie komentarze ale co tam macie http://www.reprezentacja.net/siatkowka/aktualnosci/26256
jakie cuuudne te kurki
Stary 2010-03-25, 11:47   #3233
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Kurki jak kurki ujdą w tłoku. A gdzie Karola wsiąkła już licytuje czy zbiera śline z klawiatury
Stary 2010-03-25, 11:49   #3234
Konto usunięte

Karola apropos wczorajszej rozkminy nad Miguel'em
Cytat:
Jest żonaty, ma syna Daniela i córkę Sarę.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Kurki jak kurki ujdą w tłoku. A gdzie Karola wsiąkła już licytuje czy zbiera śline z klawiatury
zaśliniła pewnie klawiaturę... powinna mieć wodoodporną
Stary 2010-03-25, 11:55   #3235
s_ylwiaa
Zakorzenienie

Niech naciągnie na nią gumki będzie mogła wymieniać codziennie
Stary 2010-03-25, 11:57   #3236
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:

No ja właśnie w pracy siedzę więc proszę mnie tu nie zarzucać, że siem obijam

Ej ładne te... Kurki
Jak to Kurki... Nie ma brzydkich Kurek

Ale na serio mi się podobają. Dużo ładniejsze niż tamte aniołki. Chłopaki chyba na jakies warsztaty plastyczne uczęszczali

A Kurek rapujący i zachęcający do licytacji kurczaków---> Ale na końcu zamiast kurczaki powinien przyrapować "kurki" i byłabym spełniona wtedy
Będe brał cię + w stepie szerokia a'la Behemoth, teraz to...

On jest głupi
Ale wygląda w tej fryzie

Sylwia zapewniłaś mi nadprogramowy napływ śliny do końca dzisiejszego dnia

No i Gatoooo

Juz wiadomo czego Ty tam na tych Skrowych stronach szukasz

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
A skąd wiedziałas o tej ślinie Właśnie o tym napisałam

Nie licytuję. Nie stać mnie
A poza tym ja tam swojego "Kurka" mam

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18127077]Karola apropos wczorajszej rozkminy nad Miguel'em [/QUOTE]
O właśnie I już wszystko wiemy

Cytat:
Niech naciągnie na nią gumki będzie mogła wymieniać codziennie
Wole bez

No widzisz! Byłam z Anią była kultura!
Przyszłas i od razu się gÓpie tematy zaczynają

Idę jeszcze raz obejrzeć męża w roli rapera

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 11:58   #3237
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
ODA DO CZAJNIKA
Czajnik amanta dla singielek
To podstawowe wyposażenie uwodzicielek
Jak bez łeb faceta zdzielisz
To z radości się ocielisz
Później ładnie go przeprosisz
Gdzieś na randkę go zaprosisz
A po spacerze w pięknym parku
Strzelicie sobie po browarku
Po czym on zauroczony
Rzeknie do Cię- "szukam żony"
Ty totalnie zaskoczona
Myślisz- "Misja zakończona"!
I od teraz aż po wieki
Nie zabraknie Ci opieki
Przez życie z mężem będziesz kroczyć
W bólu i szczęściu się z nim jednoczyć
I podziękujesz nam kiedyś za szczęście Wasze
Ot! Tak działają czajniki Nasze!

Kuźwa. Przepraszam za to ale chyba mi słonko wczoraj za mocno dogrzało
Men, człowieku, co Ty wczoraj brałaś? No, ale na ulotki reklamowe się nada...
Cytat:
Hej, hej, dont łory!
Interview'erzy wiedzą, że się ma stresa przy rozmowie. To też ludzie - przynajmniej w większości
Mam nadzieję, że byłaś/będziesz dzielna
Cytat:
Mi tam się wydaje, że na rozmowę jak idziesz to bez większego parcia. W końcu to tylko obgadanie szczegółów i takie tam... Akurat wybadasz sprawę jak się będziesz musiała do pracy ubierać. Także proponuję elegancko ale bez przegięcia. Załóż jakieś ciemne jeansy i jakąs bluzkę elegantszą. Zawsze to lepiej wygląda niż jakiś T-shirt kolorowy
Tak, bardziej elegancko, ale na luzie Na przesłuchanie numer dwa w Re (tj. jak drugi raz tam chciałam pracować) odstrzeliłam się w różową spódnicę (spoko - ładno-jasnoróżową ). Ale i tak mnie wzięli, bądź co bądź już znali

Dzień do-bry!

Śniło mi się dziś, że miałam lecieć do Włoch. Potem zamiast Włoch miałam lecieć do Barcelony, z Krakowa albo Katowic, gdzie jeszcze wpadłam z Mamą na meczyk siatki (nie pytajcie, kto z kim grał, miałam beznadziejne miejsca, prawie nic nie widziałam ). Gdzieś pod koniec meczu podchodzą do nas ochroniarze/kontrolerzy i odprowadzają kawałek na bok. Ja się nie bałam - miałam bilet, więc luz, ale mojej Mamie się akurat skończył (podejrzewam, że chodziło o autobusowy, okresowy), więc poszli z Nią gadać. Do mnie też podszedł jeden z tych kontrolerów i wziął na bok. Jakiś taki wysoki blondyn, jasna karnacja, ale niezbyt urodziwy - przynajmniej na pierwszy rzut oka I zaczął mnie wypytywać, czy jestem studentką, czy mam indeks i legitymację - i o jakieś inne pierdoły. Ale te pierdoły to były rzeczy, których nie mógł o mnie wiedzieć tak po prostu - musiał mnie znać skądyś. Toteż pytam - skąd on to wszystko wie. Odpowiedział, że zna mnie z Wupertalu. Myślę Wuppertal? przecież ja w tej części Niemiec nigdy nie byłam...!
W tym momencie wpadła do mojego pokoju Ma, mówiąc, że może bym już wstała (a dopiero 10 była ).
Ale jak mi świadomość na ten moment przebudzenia wróciła, to się zorientowałam, że on nie mówił o Wuppertalu, a o W-portalu - w domyśle Wizażu
Łocia fink? Jesteśmy inwigilowane?

No i zła jestem, bo myślałam, że jednak polecę do tej Barcelony. Nawet lotnisko, na którym mieliśmy wylądować, nie znajdowało się poza miastem (jak się leci do Barcy, to albo do Girony, kilkanaście km na północ od miasta, albo na takie, co znajduje się...), a dosłownie kilka km od Camp Nou Pech!

Edytowane przez joaa
Czas edycji: 2010-03-25 o 12:00
Stary 2010-03-25, 12:05   #3238
s_ylwiaa
Zakorzenienie

No Karola trafił Ci się utalentowany mąż Talent muzyczny ogromny, prawie jak Janko Muzykant I od siuraj sie ode mnie z wiesz czym

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Wole bez

No widzisz! Byłam z Anią była kultura!
Przyszłas i od razu się gÓpie tematy zaczynają
Ja też ale trzeba uważać

Kultura ??? Chyba w jogurcie I co ja znowu takiego zrobiłam, podesłałam Ci rapującego Kurka i sie czepiasz o Ty niewdzięcznico
Stary 2010-03-25, 12:12   #3239
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Men, człowieku, co Ty wczoraj brałaś? No, ale na ulotki reklamowe się nada...

Śniło mi się dziś, że miałam lecieć do Włoch (...)
Łocia fink? Jesteśmy inwigilowane?
To co zwykle Witaminę C, tabletki antykoncepcyjne, tabletki z krzyżykiem, węgiel, amfę i poiłam wszystko Tequilą
Ej na serio mi na baniak wali

O mamo. Ty brałas chyba to samo co ja Jaki dream!
Inwigilowane... Nie od dziś to wiadomo

Cytat:
No Karola trafił Ci się utalentowany mąż Talent muzyczny ogromny, prawie jak Janko Muzykant I od siuraj sie ode mnie z wiesz czym
Talent, zdolności i kreatywnośc
Móóój

Z czym? Z Gackiem? Znowu sie go wypierasz niewierny Tomaszu

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Ja też ale trzeba uważać

Kultura ??? Chyba w jogurcie I co ja znowu takiego zrobiłam, podesłałam Ci rapującego Kurka i sie czepiasz o Ty niewdzięcznico
Jest ryzyko- jest zabawa
(później ewentualnie po zabawie jeszcze pieluchy i wstawanie w nocy ale ja tam wolę opcje bez konsekwencji )

Za Kurka dziękuję wielce!

Jaki on jest poryty xD

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Jak Janko Muzykant?? No jeszcze by brakowało żeby na skrzypkach pitolił

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-03-25, 12:15   #3240
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Kurki śliczne , widać, co chopaki robią na treningach Jakiś nauczyciel plastyki się tam pewnie na boisku pałęta wśród nich
The Siurak Rap Kurde, no tego człowieka nie da się nie lubić
A jak Gato swymi oczami zarzuca i zachęca... aż chce się brać
Kurki, króliki... zawsze wiedziałam, że ci nasi chopcy to prawdziwe dzikie zwierzęta, bestyje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości