|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Nie ma to jak konkursy z matmy ![]() Cytat:
![]() Moja pierwsza reakcja ta sama. Po chwili - no tak, przecież kontuzyjka się musi dogoić po sezonie, żeby Stefanek w pełni sił, jak jurny tur (czy coś ) do boju w MŚ stanął! Także - panie Blę - miło, że troszczy się Pan o naszego kochanego Stefanka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nawet ze dwa lata temu robiłam sobie powtórkę z Czarodziejki... i przyznam, że, kurna, już ![]() A Boże broń! Zresztą, jakbym kogo w czymś takim wyrwała, to bym mu się w twarz roześmiała, że taki łatwy jest ![]() Ja też nie znoszę pająków. Ale nie potrafię ich dotknąć, nawet przez gazetę i nawet przez kapcia. Wołam brata i on je rozwala Kiedyś nie wrócił do domu na noc, a u mnie w pokoju akurat taki jeden zagościł - to wyemigrowałam Cytat:
![]() No ale ślicznie. Teraz, jak już zaczęli dzwonić, to telefony będą się urywać... ![]() Cytat:
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-24 o 21:24 |
||||||
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Joa Joa Joa! Czy Ty moglabys mi dostarczyc informacji wszelakich na temat męskiej Gwardii Wroc? Bo oni strone maja w przebudowie a ciocia wikipedia ma stare dane
A ten teges wlasnie dostalam w swe ręce dział siatkówki który nie istnieje i musze go stworzyc i jak to okreslil mój przełożony 'dostanem sprzencior z radyja i bendem se jezdzic po meczach bo to w sumie co zrobie to kwestia mych chęci i kreatywnosci' a jak powszechnie wiadomo jeśli o siatkarzy chodzi zarówno chęci jak i kreatywności mam jak piasku na pustyni Mam juz nawet sztanaPlan i tak tak ujęłam Cięm w nim jako benefit podziękowania za pomoc PS: KAROLA! Wchodze sobie wlasnie przed chwilą na nk do mojej koleżanki a ona ma zdjęcie z dziewczyną która nazywa się jakże znajomo 'Karolina Kurek' i jest w opola ( a jak wiadomo powszechnie z geograficznych wiadomości z podstawówki Opole blisk Nysy jest! ). To żem zostawila mojej kolezance na gygy takom oto wiadomość: Ja 21:13:30 hmm wiesz twoja koleżanka Karolina ma bardzo interesujące nazwisko xD Ja 21:13:43 hmm pięknie brzmiące i jakoś niesłychanie szalenie intrygujące Ja 21:16:07 na wypadek gdybys nie wiedziała a zapewne nie wiesz ja sama nie wiem czemu naziwko KUREK kojarzy mi się bardzo ale t bardzo jednoznacznie z niejakim BARTOSZEM KURKIEM to taki tam jeden maluczki nic nie znaczacy miszcz europy z 2009 roku gracz najlepszej drużyny w Polsce Skry Bełchatów a do tego tak całkiem przypadkowo bożyszcze nastolatek i połowy globu ( ja jestem w tej drugiej polowie z ewidentnych przyczyn na Z. ) no ale tak mnie to jakos zaintrygowało i pomyslalam ze moglabys podszepnąć kolezance słówko z zapytaniem o jakieś pokrewieństwo z niejakim Bartoszem z Nysy całkowicie przypadkowo jednym z najlepszych siatkarzy z nysy Proszę? <haha>Ja 21:16:57 siatkarzy w Polsce miało być w ostatnim zdaniu Pardon! Teraz z niecierpliowscią czekam na odpowiedz ![]() PS2: Ewa mimo wszystko dygam przed jutrem zwłaszcza tym archiwizatorem zebym sie w cos nie wkopała
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Kuna, no. Arki przyznam się szczerze, że o męskiej Gwardii to ja ciula wiem...
Raz byłam tylko na meczu, jak ze Skierą grali, ale to 3 lata temu było - za to do tej pory mam bilet Ale wsje informacje jestem pewna, że będziesz mogła wyciągnąć w siedzibie, na Krupniczej. Of kors, powiedziawszy, po co Ci to Żałuję, że nie mogę Ci pomóc Bo naprawdę nic o nich nie wiem
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Kufa nie łam mnie nawet!
A nie wiesz czy Pan Stary ale Ja...yrosh dalej trenerzy tam? I czy niejaki Tomasz brat Damiana Drzyzga dalej tam pogrywa? Nic a nic? Niic?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
No, widzisz, Kasia wie więcej na ten temat niż ja
Co do Jay-rosha seniora to też tak stawiałam
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Arki, dowiedziałam się jeszcze kilku rzeczy od koleżanki..
trener Ireneusz Kłos najbardziej znany siatkarz w Gwr. Maciej Krupnik, reszta to młodzi zawodnicy są w III lidze, zajeli pierwsze miejsce i dalej waczą. o awans do II. wygrali 17 meczow, przegrali tylko 1 i podesłała mi link do jakiegoś art. http://www.gazetawroclawska.pl/sport...-gry,id,t.html aaa i mówiła, że na tej str. internetowej Gwr to nawet nie ma aktualnego składu, a zdjęciu drużyny to jest z zeszłego sezonu ;]
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No tak. jak zwykle Karola i Ania na dyżurze Rano zamiast pracować to na wizażu siedzim
|
|
|
|
#3219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeba z nim pogadać bo sobie za dużo pozwala dziadu ![]() ![]() What?? No co Ty gadasz?? ![]() Cytat:
Hmmm... Czy dziwnym trafem na naszym zacnym wątku udzielają się same singielki?? ![]() Patrzta no. Ci siatkarze to nam pisani są jednak ![]() To zrobimy Ci taki ładny hełm ---> założysz i dopiero do ludzi będziesz mogła wyjść ![]() ![]() ![]() Pod warunkiem, że wypijemy też za mnie i za Qrka Cytat:
Szacun za tekt i za bity Cytat:
ODA DO CZAJNIKA ![]() ![]() ![]() Czajnik amanta dla singielek To podstawowe wyposażenie uwodzicielek Jak bez łeb faceta zdzielisz To z radości się ocielisz Później ładnie go przeprosisz Gdzieś na randkę go zaprosisz A po spacerze w pięknym parku Strzelicie sobie po browarku Po czym on zauroczony Rzeknie do Cię- "szukam żony" Ty totalnie zaskoczona Myślisz- "Misja zakończona"! I od teraz aż po wieki Nie zabraknie Ci opieki Przez życie z mężem będziesz kroczyć W bólu i szczęściu się z nim jednoczyć I podziękujesz nam kiedyś za szczęście Wasze Ot! Tak działają czajniki Nasze! Kuźwa. Przepraszam za to ale chyba mi słonko wczoraj za mocno dogrzało ![]() O to czyściutko musiałaś mieć w pokoju jak Ci się taki okaz wyhodował ![]() Izi... U mnie też takie latają ![]() Ej no dajcie spokój. Antiga! Przekozak! I co?! No tak. Pierre jest ![]() ![]() HA! I co?! I co?! I co?! Mówiłyśmy że będzie dobrze ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-25 o 09:51 |
||||
|
|
|
#3220 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale fakt kontuzja była i trzeba ją do końca wyleczyć... także z jednej strony troche szkoda, ale jednak mimo wszystko to i dobrze, że go nie powołał... niech się kuruje kiedyś czytałam nawet wypowiedź Stefka o bardzo ludzkim podejściu trenera do zawodników![]() Peggy no to noga mu się raczej nie polepszy... Cytat:
![]() ruch w interesie![]() Dzien dobry
Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-03-25 o 09:48 |
||||
|
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On nie może! ![]() ![]() Ale ta kontuzyjka już jest praktycznie wyleczona. jeszcze ze dwa tygodnie i juz Stefek będzie całkiem na lajcie śmigał po parkiecie. Już przecież pogrywa sobie troche i lekarze i fizjoterapeuci mówią że z kolanem gitara. Więc nie wiem o co im chodzi ![]() Ciekawe co na to Ania ![]() Egzekli. Też sobie obejrzałam kilka odcinków i jakoś tak... Magia zniknęła ![]() I ten fagas gdyby nie te róże to też taki do kitu. A kiedyś się sikało za nim Cytat:
Ja mam sporo znajomych o tym jakże zacnym nazwisku ale żadne z nich nie jest spokrewnione z Kurasiem. Juz się wypytałam i wybadałam wszystko Także ja żądnych powinowactw z nim nie mam ![]() ![]() Ale ta Karolina <mysli> nom... Czekaj na odpowiedź i poproszę o relację jak się czegoś dowiesz ![]() Karolina Kurek Ja miałam mieć na pierwsze imię Karolina i co I się zes.rało Ale tam... ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam stresa i dyga. Ze mnie to taki tchórz ze szok. Może gdyby ktoś ze mną tam poszedł to inaczej a tak
|
|
|
#3223 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niunia będzie dobrze. Stres to naturalna reakcja na taką sytuację. Ale skoro zadzwonili do Ciebie tzn że cos im w Tobie pasowało i nie należy się denerwować. będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki, chucham i dmucham na szczęście ![]() |
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
A pisałam wczoraj
Nie no rozmowa na 12. Trzeba jeszcze dojechać dlatego zaraz idem sie szykować. Ehh nie wiem co ubrać. Do tego sklepu pojechałabym normalnie ale na tego archiwizatora tm emm sama nie wiem Ostatnio niby byłam na 'rozmowie' to nikt nie był ze tak powiem na galowo
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Arki- pisałaś, że masz rozmowy ale nie pisałaś że nie chcesz tam iść sama
![]() Mi tam się wydaje, że na rozmowę jak idziesz to bez większego parcia. W końcu to tylko obgadanie szczegółów i takie tam... Akurat wybadasz sprawę jak się będziesz musiała do pracy ubierać. Także proponuję elegancko ale bez przegięcia. Załóż jakieś ciemne jeansy i jakąs bluzkę elegantszą. Zawsze to lepiej wygląda niż jakiś T-shirt kolorowy
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie czemu ja musze być takim tchórzem
Wogole mam teraz taka masakre na mieszkaniu. Od jakiegos czasu po prostu giną nam rzeczy. Najpierw drobne jakieś jedzenie jogurty słodycze. Potem nagle żel pod prysznic perfuma a wczoraj koleżance ktoś dmuchnął całą nowiusia nie odpakowana paczke tabletek anty za 50 zł i inne lekarstwo tez drogie! I chyba sie wynosimy za miesiąc. Mialysmy czekac i w maju no ale...
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak po prostu giną??
No hello. To albo ktoś z mieszkających (w co wątpię bo hello jak się razem mieszka to takie rzeczy nawet do głowy nie przychodzą. Kurde. Takie rzeczy w ogóle do głowy nie przychodzą)... Albo ktoś kto jeszcze ma klucze do mieszkania. Od kogo Wy to wynajmujecie?? :/ Masakra :/ |
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak nie ona to kto inny. No chyba, że jednak któraś z Was na stałe mieszkających jest kleptomanką
A tamta panna i tak się nie przyzna :/ Więc jak macie coś na oku to lepiej sobie darować pomieszkiwanie w tym lokum i przenieść się gdzie indziej
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dobry
Arki ściskam uda żeby sie udały rozmowy ![]() Karola, Ania w Wy co od rana spam tworzycie ??? Do roboty się zabrać a nie wątku pilnować jak strażnik z teksasu ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Karola wyślij tego swojego chwasta do Mam talent może coś wygra ![]() Wiem, że zaraz posypia się głupie komentarze ale co tam macie http://www.reprezentacja.net/siatkowka/aktualnosci/26256 Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-25 o 11:39 |
|
|
|
#3232 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ktoś tu musi porządku pilnować ![]() siatkarz na dziś: Grzegorz Kosok julian: hańba Ci! (yyyyy ale za co??? )laska: zrób boski chillout ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Kurki jak kurki ujdą w tłoku. A gdzie Karola wsiąkła już licytuje czy zbiera śline z klawiatury
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Konto usunięte
|
Karola apropos wczorajszej rozkminy nad Miguel'em
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Niech naciągnie na nią gumki będzie mogła wymieniać codziennie
|
|
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej ładne te... Kurki Jak to Kurki... Nie ma brzydkich Kurek Ale na serio mi się podobają. Dużo ładniejsze niż tamte aniołki. Chłopaki chyba na jakies warsztaty plastyczne uczęszczali ![]() A Kurek rapujący i zachęcający do licytacji kurczaków---> ![]() Będe brał cię + w stepie szerokia a'la Behemoth, teraz to... On jest głupi ![]() Ale wygląda ![]() Sylwia zapewniłaś mi nadprogramowy napływ śliny do końca dzisiejszego dnia ![]() No i Gatoooo ![]() Juz wiadomo czego Ty tam na tych Skrowych stronach szukasz ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Właśnie o tym napisałam Nie licytuję. Nie stać mnie ![]() A poza tym ja tam swojego "Kurka" mam ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18127077]Karola apropos wczorajszej rozkminy nad Miguel'em [/QUOTE] O właśnie I już wszystko wiemy ![]() Wole bez No widzisz! Byłam z Anią była kultura! Przyszłas i od razu się gÓpie tematy zaczynają ![]() Idę jeszcze raz obejrzeć męża w roli rapera ![]()
|
||
|
|
|
#3237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale na ulotki reklamowe się nada... ![]() Cytat:
Interview'erzy wiedzą, że się ma stresa przy rozmowie. To też ludzie - przynajmniej w większości Mam nadzieję, że byłaś/będziesz dzielna ![]() Cytat:
Na przesłuchanie numer dwa w Re (tj. jak drugi raz tam chciałam pracować) odstrzeliłam się w różową spódnicę (spoko - ładno-jasnoróżową ). Ale i tak mnie wzięli, bądź co bądź już znali ![]() Dzień do-bry! Śniło mi się dziś, że miałam lecieć do Włoch. Potem zamiast Włoch miałam lecieć do Barcelony, z Krakowa albo Katowic, gdzie jeszcze wpadłam z Mamą na meczyk siatki (nie pytajcie, kto z kim grał, miałam beznadziejne miejsca, prawie nic nie widziałam ). Gdzieś pod koniec meczu podchodzą do nas ochroniarze/kontrolerzy i odprowadzają kawałek na bok. Ja się nie bałam - miałam bilet, więc luz, ale mojej Mamie się akurat skończył (podejrzewam, że chodziło o autobusowy, okresowy), więc poszli z Nią gadać. Do mnie też podszedł jeden z tych kontrolerów i wziął na bok. Jakiś taki wysoki blondyn, jasna karnacja, ale niezbyt urodziwy - przynajmniej na pierwszy rzut oka I zaczął mnie wypytywać, czy jestem studentką, czy mam indeks i legitymację - i o jakieś inne pierdoły. Ale te pierdoły to były rzeczy, których nie mógł o mnie wiedzieć tak po prostu - musiał mnie znać skądyś. Toteż pytam - skąd on to wszystko wie. Odpowiedział, że zna mnie z Wupertalu. Myślę Wuppertal? przecież ja w tej części Niemiec nigdy nie byłam...! W tym momencie wpadła do mojego pokoju Ma, mówiąc, że może bym już wstała (a dopiero 10 była Ale jak mi świadomość na ten moment przebudzenia wróciła, to się zorientowałam, że on nie mówił o Wuppertalu, a o W-portalu - w domyśle Wizażu Łocia fink? Jesteśmy inwigilowane? ![]() No i zła jestem, bo myślałam, że jednak polecę do tej Barcelony. Nawet lotnisko, na którym mieliśmy wylądować, nie znajdowało się poza miastem (jak się leci do Barcy, to albo do Girony, kilkanaście km na północ od miasta, albo na takie, co znajduje się...), a dosłownie kilka km od Camp Nou
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-25 o 12:00 |
|||
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
No Karola trafił Ci się utalentowany mąż
Talent muzyczny ogromny, prawie jak Janko Muzykant I od siuraj sie ode mnie z wiesz czym ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() Kultura ??? Chyba w jogurcie I co ja znowu takiego zrobiłam, podesłałam Ci rapującego Kurka i sie czepiasz o Ty niewdzięcznico
|
|
|
|
|
#3239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaminę C, tabletki antykoncepcyjne, tabletki z krzyżykiem, węgiel, amfę i poiłam wszystko Tequilą Ej na serio mi na baniak wali ![]() O mamo. Ty brałas chyba to samo co ja Jaki dream! Inwigilowane... Nie od dziś to wiadomo ![]() Cytat:
![]() Móóój Z czym? Z Gackiem? Znowu sie go wypierasz niewierny Tomaszu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
(później ewentualnie po zabawie jeszcze pieluchy i wstawanie w nocy ale ja tam wolę opcje bez konsekwencji )Za Kurka dziękuję wielce! ![]() ![]() Jaki on jest poryty xD ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Jak Janko Muzykant?? No jeszcze by brakowało żeby na skrzypkach pitolił |
|||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Kurki śliczne
Jakiś nauczyciel plastyki się tam pewnie na boisku pałęta wśród nich ![]() The Siurak Rap ![]() A jak Gato swymi oczami zarzuca i zachęca... aż chce się brać Kurki, króliki... zawsze wiedziałam, że ci nasi chopcy to prawdziwe dzikie zwierzęta, bestyje ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Raz byłam tylko na meczu, jak ze Skierą grali, ale to 3 lata temu było 

założysz i dopiero do ludzi będziesz mogła wyjść

nie martw się, będzie dobrze
Ostatnio niby byłam na 'rozmowie' to nikt nie był ze tak powiem na galowo