Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 20:12   #3331
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Anouk. Pokaż wiadomość
U nas jest podobnie: do gości ze strony TŻ wysyłamy 30 zaproszeń (ma bardzo małą rodzinę i znajomych tylko najbliższych zaprasza), a do gości z mojej strony ok. 170 zaproszeń (moja rodzina jest wielka i mam akurat dużą stałą paczkę bliskich znajomych). Ale i tak przeciez wszyscy goscie przychodzą dla Was, a nie dla jednego lub drugiego
No widzisz,u nas będzie mały ślub/wesele, bo to będzie ślub/wesele dla najbliższej rodziny.Dokładnie,goście przychodzą do nas/dla nas,a nie albo tż-ta albo do mnie.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Co za czubek z tej Twojej szwagierki Już widzę jak ona będzie się jarać obrączkami jak sobie wreszcie kogoś znajdzie (powinnam raczej napisać "o ile sobie kogoś znajdzie")
Oby złapała welon albo inaczej niech zrobią ustawke by owy welon złapała.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 20:20   #3332
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Hej dziewczyny!
Zupełnie za Wami nie nadążam tak pędzicie.

W każdym razie mam pytanie i może mi pomożecie- widziałyście może w którymś z sieciowych sklepów niedrogie płaszczyki wiosenne?
Pilnie potrzebuję kupić, nie mam czasu na bieganie po wszystkich galeriach w mieście, a w dodatku kasy właściwie nie mam

Dosłownie 3 godziny temu zmarł dziadek Tż-ta Mimo, że prawie go nie znałam, to dół towarzyszący mi z powodu braku pracy, mocno się pogłębił
Muszę kupić płaszcz, żeby mieć w czym iść na pogrzeb
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 20:21   #3333
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hejka
fajnie wam w wiekszosci spodobala sie moja suknia.
Kupilam sobie dzis spodniczke. I jestem mega zadowolona bo wykorzystam ja na swieta a potem na proszenie gosci.
Tylko teraz kolejny problem, musze dokupic do niej jakas bluzeczke
No to gratuluje zakupu spódniczki. A czemu odnośnie zakupu bluzki do spódnicy???

OMG Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-24 o 20:23
Stary 2010-03-24, 20:24   #3334
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

No tak,jak przyszłam to milczycie.
Wszystkie dwanascie

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:

OMG Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333
Jakies przeklenstwo nad toba wisi
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 20:40   #3335
madmuazelle
BAN stały

Tosiu,bardzo mi przykro spowodu śmierci dziadka tż-ta.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wszystkie dwanascie
i całej 12-stce lanie się należy.

Cytat:
Jakies przeklenstwo nad toba wisi
Nawet nie chce o tym myślec.

Cytat:
Toż to nasz Pan Zdziszek - ludzki odpowiednik wizażowego brzydala
Ja nawet niewiedziałam,że to coś- ma imie-Zdzisiu.

Cytat:
Teraz będę Was rzadziej odwiedzać, bo TŻ ma wolne do piątku
To miłego spędzania czasu z tż-tem.

Cytat:
Z newsów ślubnych - kupujemy jutro robota wieloczynnościowego jako prezent ślubny od mojej Babci (bo chciała oprócz kasy dać nam jakiś prezent, żebyśmy mieli pamiątkę) i do tego kupiliśmy jeszcze komplet sztućców
To super,że jutro kupujecie sprzęcior i kupiliście komplet szcztuccy.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-24 o 20:42
Stary 2010-03-24, 20:48   #3336
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

W każdym razie mam pytanie i może mi pomożecie- widziałyście może w którymś z sieciowych sklepów niedrogie płaszczyki wiosenne?
Pilnie potrzebuję kupić, nie mam czasu na bieganie po wszystkich galeriach w mieście, a w dodatku kasy właściwie nie mam

Dosłownie 3 godziny temu zmarł dziadek Tż-ta Mimo, że prawie go nie znałam, to dół towarzyszący mi z powodu braku pracy, mocno się pogłębił
Przykro mi

na allegro cos takiego jest: http://www.allegro.pl/item972241535_...szczyki_m.html
tylko, ze nie taki tani znowu. Są tańsze ale kolorowe http://www.allegro.pl/item970075222_...plaszcz_s.html
Stary 2010-03-24, 20:58   #3337
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
On niby juz 24 lata ma, ale ciagle jeszcze dla mnie jak dzieciak sie zachowuje i pewnie z tego nie wyrosnie, bo jest bardzo podobny do taty
To już nie taki z niego młodzian,ale też nie stary. trzeba mieć nadzieje,że może z tego jednak wyrośnie.

Cytat:
Ja czasem takie rzeczy mowie, glupek jedenJak pojechalismy ustalac menu na sale, to wlascicielka powiedziala mi, ze lubi ze mna rozmawiac, bo sie zawsze usmieje
To mają z tobą wesoło.

Cytat:
Wymyśliłam tam jeszcze: "niech ktoś spowolni te rumaki, bo z nerwów dostaniemy padaki"
Dobry tytuł.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
No wlasnie, a tym bardziej, ze te osoby na kawalerskim np. mogly rozmawiac o ślubie i głupio by było tej osobie niezaproszonej
No też tak sądze,mi również byłoby głupio na miejscu takiej osoby.
Stary 2010-03-24, 20:59   #3338
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile??????????
A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!!

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ogłoszenia parafialne:
Metkaa 24 dni do ślubu
Guska1979 i Remmi 31 dni do ślubu

jesteś dopisana już jakies 2 godziny, wiec proszę uprzejmie nie zawracać mi gitarki
No dziś już miesiac równo został ....czyli za miesiac o tej porze będzie

Cytat:

dzisiaj tz dzwonil do swojego dalekiego znajomego- organisty , i sie pyta go ile bierze za granie , a ten mówi, ze po znajomości i, że tyle ile damy.Orientujecie sie ile kasy sie daje? 100zl ?
u nas dużo bo 250-300 krzyknęła..

Cytat:
ach, i przez to wszystko zapomnialam jaki temat chciałam poruszyc

wiem ze nie pierwsza i nie ostatnia, ale szukam alternatywnej piosenki na podziekowania dla rodzicow (oczywiscie alternatywnej dla "Cudownych rodzicow mam").
szukalam juz troche w internecie, ale propozycje ktore znalazlam albo brzmia jak disco polo albo są o samej matce. HELP!
Mniem urzekła pisenka Małego Chóru wielkich serc - Dzięki Wam... serio popłakałam się, wzruszająca jest i powiedział, ze tylko ta i zadna inna!

Tosia trzymaj się!!!!!

Ja stwierdziłam, że cokolwiek złego by się nie działo (a niestety się duzo dzieje) to mamy siebie i to zawsze będzie najważniejsze

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-03-24 o 21:01
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:02   #3339
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18117020]Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile??????????
A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!!

No dziś już miesiac równo został ....czyli za miesiac o tej porze będzie

u nas dużo bo 250-300 krzyknęła.. [/QUOTE]

No to rzeczywiscie duzo,,, my damy , co łaska Ale fajnie, ze juz tylko miesiac Ci zostal

Pierwszy raz od 3 lat zmienilam avatar
Stary 2010-03-24, 21:02   #3340
kaska87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18117020]Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile??????????
A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!![/QUOTE]
ciesz się, że ja się nie odzywałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:10   #3341
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ciesz się, że ja się nie odzywałam
Chwała Ciiiii za To!!!!!!!!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:26   #3342
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

ide chyba spac, bo oczy mi sie zamykaja, a jutro jade na przymiarke sukni
dobranoc
Stary 2010-03-24, 21:28   #3343
Anouk.
BAN stały

coś wątek pustoszeje chwilowo - wszyscy poszli na You Can Dance?

PS. wreszcie sprawdziłam! jeszcze 164 dni do ślubu
Anouk. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:39   #3344
madmuazelle
BAN stały

Dobranoc dziewczynko.

Ja oglądam na TVP2-Czego pragną kobiety.
Stary 2010-03-24, 22:10   #3345
moniczka2123
Zadomowienie

Wróciłam z pracy jestem padnieta ja też oglądam tvp2 a swoją droga to strasznie trudno was nadgonic po jednym dniu

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 23:18   #3346
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wymyśliłam alternatywę dla nieaktualnego tytułu:
"Koszmary ślubne nas nawiedzają, kolejne śluby już się zbliżają - PM2010 cz. 16"
Podoba mi się

Dziewczynki, nie da się Was nadrobić
Pędzicie jak te rumaki normalnie
Zanim wrócę z pracy i Was nadrobię, to Wy już w tym czasie drugie tyle napiszecie - no niemożliwe jesteście

Z tego wszystkiego zapomniałam, co komu miałam odpisać

Idę śpiochać i Wy też byście mogły to jutro nie musiałabym tak dużo nadrabiać
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 07:14   #3347
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejoooo dziś już czwartek
Jeszcze tylko jutro i weekend nie dojść ze mam szkołę to czekają mnie mega porządki świąteczne okna umyć w szafkach przetrzeć ciekawe ciekawe kiedy to zrobię ale i tak się cieszę z weekend
a dziś idziemy z TZ na urodziny do mojego "przyszłego teścia" pytanie co mu mamy kupić

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja poradnię miałam dosyć lajtową (na razie jedno spotkanie, za tydzień mamy drugie i ostatnie, bo na trzecie nie ma już terminów) - koleś najpierw nam jakieś dziwne pytania odnośnie wiary pozadawał, a potem oczywiście zaczął mówić o kalendarzykach, śluzie itp. itd. Powiedziałam, że biorę tabletki, więc nawet nie mam jak kalendarzyka sobie porobić. Powiedział, żebym to przemyślała, bo to niezdrowe i tyle... Można powiedzieć, że rozjaśnił nam trochę spraw z tą płodnością Za tydzień ma nam mówić o ciąży i macierzyństwie i tyle
koleś ?? o matko jak by mnie jakiś koleś miał jeszcze pytać o to co mam w majtkach to sorry bardzo byłabym tym zniesmaczona Co oni mogą wiedzieć

Cytat:
w kwestii podziekowan dla rodzicow to my z TŻ wpadliśmy chyba na zupełnie nowy pomysł:
dogadaliśmy się z kamerzystą, że zrobi nam wczesniej filmik, ktory wyswietlimy podczas wesela (grunt zeby byl sprzęt: rzutnik i projektor). Filmik bedzie krotkim reportażem o naszych rodzicach. Beda nasze wypowiedzi, zdjecia rodzinne (niektore moze jakies zabawne fotomontaze). Poczatek filmiku chcemy zrobic z jajem, zabawnie; z czasem bedzie sie robilo trochę powazniej i na koncu podziekowania od nas ale z ekranu. Krotko ale od serca

Nie chce mowic rodzicom na zywo do mikrofonu podziekowan bo sie pewnie rozkleje (a to jest takie oklepane) i nie bede wyraznie mowila. Goscie beda troche poirytowani albo znudzeni itp. czyli tak jak to zwykle wyglada. Filmik to dobre wyjscie i na pewno zainteresuje gosci i zaskoczy rodzicow
nie no pomysł fantastyczny jak bym miała możliwość to bym się nad tym zastanowiła ale nie stety z TŻ nie mamy takiego artystycznego charakteru i raczej wyszłaby z tego głupawka jakaś ale pomysł mi się na pewno podoba i pamiątka na całe życie SUPER

milutkiego dnia

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:00   #3348
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
a sami drukujecie czy dajecie projekt do drukarni?
Na razie w planie sami. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Tekst mamy taki:
Pragnąc wspólnie radować się z uroczystości zaślubin
Ellin i Quatec
mają zaszczyt zaprosić

na swój Ślub, który odbędzie się dnia 7 sierpnia 2010 roku
o godzinie 17.00 w Kościele p.w. Świętego Idziego
na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu.
Chcielibyśmy wypowiedzieć słowo "tak" w Waszej obecności!

Po uroczystości zaślubin zapraszamy na uroczystą kolację.
Prosimy o potwierdzenie przybycia do 30 czerwca
Ellin Quatec
nr tel nr tel

Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów
obdarujecie nas praktycznym upominkiem: kuponem lotto, butelką słodkiego wina…

A okładka będzie taka:
Załącznik 2977695
A taki do wizytówek na stoły
Załącznik 2977698

Do tego mamy jeszcze zawiadomienie. Wyślemy je do znajomych ze studiów i współpracowników.
Ellin
i
Quatec

z radością zawiadamiają o uroczystości
Zawarcia Związku Małżeńskiego,
który odbędzie się dnia
7 sierpnia 2010 roku
o godzinie 17:00
w kościele pod wezwaniem
św. Idziego
na Ostrowie Tumskim
we Wrocławiu.

a obrazek będzie taki:
Załącznik 2977706

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-03-25 o 08:10
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:48   #3349
angluka
Rozeznanie

Hej
Chilanes jakoś tak między mną i TŻ sie nie układało. W sumie to była juz taka powazna rozmowa, czy sie rozstajemy ...ale juz jest wszystko oki
Powiedz mi na jakim etapie przygotowań jesteście? masz suknie juz? zaproszenia kiedy zaczynacie dawać.
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:19   #3350
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Jestem ponownie,ale chyba na chwile.
Przed chwilą dyskutowalam z tż-tem na temat gości i mamy nie lada problem z ich ustaleniem.Tż-towi np głupio że z jego strony będzie więcej niż u mnie.Nie potrzebnie,bo z mojej strony będzie bardzoo malo osób,a to dlatego że nie będe zapraszać cioć-wujków,kuzynów-kuzynek z ktorymi nie mam kontaktu od paru lat.
U nas jest podobna sytuacja z mojej strony z rodziny jest 17 osób a od TŻta 54 :O dojda znajomi i robi sie 90 osób..... kiedys przyszla tesciowa jakos na poczatku i pyta ile gosci mamy a ja ze 80 a ona O Boze to ile ty ludzi zapraszasz a ja 17 to od was jest 54...... sluchajcie za wesele mozna zaplacic karta ale jej mina BEZCENNA : hahaha:

Cytat:

Toż to nasz Pan Zdziszek - ludzki odpowiednik wizażowego brzydala

Trzymam żeby spodobało Ci się w nowej pracy.
A TŻta przyślij do nas, już my mu nagadamy

Nadrobiłam
Teraz będę Was rzadziej odwiedzać, bo TŻ ma wolne do piątku

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Z newsów ślubnych - kupujemy jutro robota wieloczynnościowego jako prezent ślubny od mojej Babci (bo chciała oprócz kasy dać nam jakiś prezent, żebyśmy mieli pamiątkę) i do tego kupiliśmy jeszcze komplet sztućców
Nie dziękuje... zobaczymy jakie bede miala wrazenia w poniedzialek mam caly weekend zeby sie psychicznie nastawic do nowej roboty tyle ze mam szkole wiec za duzo sie nie przygotuje ale moze to i dobrze bo nie bede sie stresowac
A TŻ to postanowilam ze w weekend siadam do zaproszen ostatni raz i zamowie sama projekt i juz a on bedzie musial sie juz zgodzic jak nie to zamawiam sama i juz nie bede sie przejmowac bo ile mozna czekac az sie facet zdecyduje on nie rozumie ze trzeba juz dawac ludzie sie zczynaja zastanawiac nad urlopami a jak nie wiedza o weselu to jak maja miec czas....

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Na razie w planie sami. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Tekst mamy taki:
Pragnąc wspólnie radować się z uroczystości zaślubin
Ellin i Quatec
mają zaszczyt zaprosić

na swój Ślub, który odbędzie się dnia 7 sierpnia 2010 roku
o godzinie 17.00 w Kościele p.w. Świętego Idziego
na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu.

Po uroczystości zaślubin zapraszamy na uroczystą kolację.
Prosimy o potwierdzenie przybycia do 30 czerwca
Ellin Quatec
nr tel nr tel

A okładka będzie taka:
Załącznik 2977695
A taki do wizytówek na stoły
Załącznik 2977698

Do tego mamy jeszcze zawiadomienie. Wyślemy je do znajomych ze studiów i współpracowników.
Ellin
i
Quatec

z radością zawiadamiają o uroczystości
Zawarcia Związku Małżeńskiego,
który odbędzie się dnia
7 sierpnia 2010 roku
o godzinie 17:00
w kościele pod wezwaniem
św. Idziego
na Ostrowie Tumskim
we Wrocławiu.

a obrazek będzie taki:
Załącznik 2977706
Fajne te obrazki

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:31   #3351
Aaś
Zakorzenienie

Heloł

Ktoś chciała katalog wizażystek -> https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=36

Cytat:
To było w części 11. Ale miałam wenę pod koniec wątku
Wymyśliłam tam jeszcze: "niech ktoś spowolni te rumaki, bo z nerwów dostaniemy padaki"
miszcz

Cytat:
"Koszmary ślubne nas nawiedzają, kolejne śluby już się zbliżają - PM2010 cz. 16"
fajny

Cytat:
Hej dziewczyny!

Tosiu bardzo mi przykro
Ja niedawno kupiłam czarny płaszczyk w Orsayu chyba za jakieś 120zł...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:33   #3352
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
w kwestii podziekowan dla rodzicow to my z TŻ wpadliśmy chyba na zupełnie nowy pomysł:
dogadaliśmy się z kamerzystą, że zrobi nam wczesniej filmik, ktory wyswietlimy podczas wesela (grunt zeby byl sprzęt: rzutnik i projektor). Filmik bedzie krotkim reportażem o naszych rodzicach. Beda nasze wypowiedzi, zdjecia rodzinne (niektore moze jakies zabawne fotomontaze). Poczatek filmiku chcemy zrobic z jajem, zabawnie; z czasem bedzie sie robilo trochę powazniej i na koncu podziekowania od nas ale z ekranu. Krotko ale od serca

Nie chce mowic rodzicom na zywo do mikrofonu podziekowan bo sie pewnie rozkleje (a to jest takie oklepane) i nie bede wyraznie mowila. Goscie beda troche poirytowani albo znudzeni itp. czyli tak jak to zwykle wyglada. Filmik to dobre wyjscie i na pewno zainteresuje gosci i zaskoczy rodzicow
Super pomysl
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Oczywiście że są Na indywidualne spotkania chodzi się we dwójkę a ogólne to oczywiście ileś tam par. I co najlepsze Na tych ind. kobieta TŻ będzie wypytywać o wszystkie szczegóły, bo przecież też ma wiedzieć o co chodzi

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

a czy to prawda, ze podczas spisywania protokolu ksiadz moze zaczac odpytywac z roznych przykazan itp? spotkalyscie sie z czyms takim
U nas tego nie bylo

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:41   #3353
201701300931
Konto usunięte

Dobra dziewczynki, ja się żegnam na kilka dni, bo zaraz jadę do domku I mam zamiar zrobić odwyk od komputera i pogrążyć się w książkach, żeby wrócić w pełni sił na pisanie magisterki

No i zapewne po powrocie powklejam zdjęcia fryzury ślubnej, biżuterii, sukienki świadkowej i może coś jeszcze się wymyśli
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:59   #3354
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
ale tu produkujecie...
sukienka śliczna
Cytat:
zgadzam sie, pieknaaa (...)
Cytat:
(...)
Umiesz, umiesz, bo ja (chyba) kumam jak to będzie wyglądać
Będzie ślicznie
(...)
dziękuję

Cytat:

bardzo ciekawy pomysł

Cytat:
Odgrzebałam Ale już jest naieaktualny
"głupie sny mamy, na 2010 rok czekamy - PM2010"

the best

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:00   #3355
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
A ja znowu zapomnialam, mariiasiu ta sukienka jest sliczna A jak bedzie wygladac gora?
dziękuję a góra będzie taka: dekolt serduszko obszyty koronką, taką jak przy dole sukni, od lini pod biustem do lini gdzie zaczynają się te falbanki-zakładki będą takie drobne zakładeczki układane jakby w "choinkę", gładkie bez ozdób. (mam nadzieję, że jasno to opisuję ) i welon taki jak hiszpański obszyty koronką tylko że złożony na pół. I cały czas myślę o etoli, Pani z salonu powiedziala, że można zrobić taką bardzo delikatną, a nie taką futrzastą, ale to jeszcze zobaczymy
Cytat:
oficjalnie głosuję za tym tytułem!!
Cytat:
Hej dziewczyny!

przykro mi Tosiu...
Cytat:
(...) OMG Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333
nie no ty jesteś niereformowalna
Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
U nas jest podobna sytuacja z mojej strony z rodziny jest 17 osób a od TŻta 54 :O dojda znajomi i robi sie 90 osób..... kiedys przyszla tesciowa jakos na poczatku i pyta ile gosci mamy a ja ze 80 a ona O Boze to ile ty ludzi zapraszasz a ja 17 to od was jest 54...... sluchajcie za wesele mozna zaplacic karta ale jej mina BEZCENNA : hahaha:
(...)
oj na pewno jej kopara opadła

witam was w kolejny piękny słoneczny dzień, który spędzam w pracy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-25, 10:02   #3356
lusmarija
Wtajemniczenie

ja tylko na chwilę bo musze

ANGLUKA gdzie Ty się Kochana podziewałas?????? Nawet sie ostatnio zastanawiałm co się dzieje z Tobą!!!! Widze, ze czarne chmury nadciagnęły, ale cieszę sie, że jednak wszystko sie dobrze kończy
Pisz co słychac u Ciebie, jak tam domek???? I widzę, że sie po suknie wybierasz, fajnie Ja juz mam kupioną, Chilli i Tancia tez, nie pamietam jak reszta dziewczyn z 21 (wybaczcie )
wybraliśmy juz zaproszenia, musimy się jeszcze dogadac co do środka i bedziemy zamawiać w poniedziałek ostatnia poradnia i chyba na razie to tyle
pisz co u Ciebie, bo sie steskniłąm

i jeszcze Mariiasia bardzo ładna sukienka, dół ma śliczny

Tosia

wszystko przeczytałam, ale wiecje nie pamietam kurcze skleroza wiecie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:13   #3357
mariiasia
Zadomowienie

dziękuję Lusi

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-25, 10:19   #3358
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! hej!
cisza coś tutaj...
ja próbuję się emocjonalnie wyciszyć..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:22   #3359
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Dziewczyny jakis czas temu (niedawno) ktos wklejal fotki kolorowych butów do sukni slubnej ... nie moge znalezc ktora pomoze ??
CO sądzicie wogole o kolorowych butach ?? mialam chec na czerwone-bordo ale kurde tak ogladam i żółte tez mi wpadly w oko

Black Angel to nie ty wklejałaś??

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:33
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:41   #3360
chilanes
Zakorzenienie

asiulek1705 ja bym nie owijała w bawełne i tyle

Cytat:
Jestem ponownie,ale chyba na chwile.
Przed chwilą dyskutowalam z tż-tem na temat gości i mamy nie lada problem z ich ustaleniem.Tż-towi np głupio że z jego strony będzie więcej niż u mnie.Nie potrzebnie,bo z mojej strony będzie bardzoo malo osób,a to dlatego że nie będe zapraszać cioć-wujków,kuzynów-kuzynek z ktorymi nie mam kontaktu od paru lat.
u mojego brata z naszej strony bylo 16 osób, a od strony Młodej było 165 osób, to dopiero dysproporcja
Cytat:
zgadzam sie, pieknaaa

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

madmuazelle : no pewnie , nie ma co nad tym rozmyślać zapraszasz kogo chcesz
Z 3 lata temu bylismy zaproszeni na wesele do kolegi tz-a , i ten jego kolega mial paru blizszych znajomych , których zaprosil tylko na kawalerski kapiaście , to wyszło strasznie. No, bo to w koncu to byli jego koledzy ze studiów. Ja w zyciu nie zapraszalabym kogos tylko na panienski/kawalerski , a na slub nie
na ślub mogli zaprosić, w kosciele się przecież by ludzie pomieścili
Cytat:

[.....]
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

[/COLOR]Z newsów ślubnych - kupujemy jutro robota wieloczynnościowego jako prezent ślubny od mojej Babci (bo chciała oprócz kasy dać nam jakiś prezent, żebyśmy mieli pamiątkę) i do tego kupiliśmy jeszcze komplet sztućców
takie wybrane przez siebie, przemyślane i przydatne prezenty lubię
Cytat:

eee to nie jest nowy pomysł, takie filmiki były modne kilka lat temu
A co do podziękowań to ja do mikrofonu mówić też nei zamierzam, powiem od siebie do nich i tyle
Cytat:
Odgrzebałam Ale już jest naieaktualny
"głupie sny mamy, na 2010 rok czekamy - PM2010"

Cytat:
fajny, jestem za
Cytat:
Hej dziewczyny!

widziałam fajne w Tesco, po 100zł
Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Hej
Chilanes jakoś tak między mną i TŻ sie nie układało. W sumie to była juz taka powazna rozmowa, czy sie rozstajemy ...ale juz jest wszystko oki
Powiedz mi na jakim etapie przygotowań jesteście? masz suknie juz? zaproszenia kiedy zaczynacie dawać.
Cieszę sie, że Wams ie ułożyło

My obecnie jesteśmy na etapie nic nie robienia, tudzież wręczania zaproszeń
Zaproszenia już rozdajemy, bo teraz mamy jeszcze czas, by się z większością gości spotkać i wręczyć osobiście, po świętach pójdą ostatnie i spokój.
Zostanie dokumentacja, pierdoły i dodatki, alkohol i napoje.

Mamy:
- zamówiona suknia z bolerkiem(1 przymiarka w maju)
- obgadana i zamówiona sukienka na poprawiny (szycie czerwiec/lipiec);
- buty, welon, biżuterię, pończochy i biustonosz ślubny;
- garniak, buty i koszule;
- mundur dla Tż (ale jeszcze trzeba go obszyć);
- zamówiony fryzjer i makijażystka;
- zamówiona kwiaciarnia i wymyślony bukiet i dodatki;
- upatrzona hurtownia napoi i alkoholi;
- zamówiona organistka;
- potwierdzona godzina w kościele;
- nauki i poradnia
i nie pamiętam już, bo sporo tego jest

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dobra dziewczynki, ja się żegnam na kilka dni, bo zaraz jadę do domku I mam zamiar zrobić odwyk od komputera i pogrążyć się w książkach, żeby wrócić w pełni sił na pisanie magisterki

No i zapewne po powrocie powklejam zdjęcia fryzury ślubnej, biżuterii, sukienki świadkowej i może coś jeszcze się wymyśli
czekamy!

lusmarija a za mną to nie tęskniłaś małpeczko

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:47
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości