|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Hej dziewczyny!
Zupełnie za Wami nie nadążam tak pędzicie. W każdym razie mam pytanie i może mi pomożecie- widziałyście może w którymś z sieciowych sklepów niedrogie płaszczyki wiosenne? Pilnie potrzebuję kupić, nie mam czasu na bieganie po wszystkich galeriach w mieście, a w dodatku kasy właściwie nie mam ![]() Dosłownie 3 godziny temu zmarł dziadek Tż-ta Mimo, że prawie go nie znałam, to dół towarzyszący mi z powodu braku pracy, mocno się pogłębił![]() Muszę kupić płaszcz, żeby mieć w czym iść na pogrzeb
|
#3333 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A czemu ![]() OMG Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-24 o 20:23 |
|
|
|
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie dwanascie
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Jakies przeklenstwo nad toba wisi |
|
|
|
#3335 | |
|
BAN stały
|
Tosiu,bardzo mi przykro spowodu śmierci dziadka tż-ta.
i całej 12-stce lanie się należy. ![]() Nawet nie chce o tym myślec. ![]() ma imie-Zdzisiu. To miłego spędzania czasu z tż-tem. ![]() Cytat:
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-24 o 20:42 |
|
|
|
|
#3336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na allegro cos takiego jest: http://www.allegro.pl/item972241535_...szczyki_m.html tylko, ze nie taki tani znowu. Są tańsze ale kolorowe http://www.allegro.pl/item970075222_...plaszcz_s.html
|
|
#3337 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
trzeba mieć nadzieje,że może z tego jednak wyrośnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3338 | |||
|
Konto usunięte
|
Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile?????????? A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tosia trzymaj się!!!!! Ja stwierdziłam, że cokolwiek złego by się nie działo (a niestety się duzo dzieje) to mamy siebie i to zawsze będzie najważniejsze
Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-03-24 o 21:01 |
|||
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18117020]Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile?????????? A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!! No dziś już miesiac równo został ....czyli za miesiac o tej porze będzie u nas dużo bo 250-300 krzyknęła.. [/QUOTE] No to rzeczywiscie duzo,,, my damy , co łaska ![]() Ale fajnie, ze juz tylko miesiac Ci zostal ![]() Pierwszy raz od 3 lat zmienilam avatar ![]()
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18117020]Wiecie ile ja Was nadrabiałam??????
Ile?????????? A tylko 1,5 dnia mnie nie było!!!!!! No litości nie macie!!![/QUOTE] ciesz się, że ja się nie odzywałam
|
#3341 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
ide chyba spac, bo oczy mi sie zamykaja, a jutro jade na przymiarke sukni
![]() dobranoc
|
#3343 |
|
BAN stały
|
coś wątek pustoszeje chwilowo - wszyscy poszli na You Can Dance?
![]() PS. wreszcie sprawdziłam! jeszcze 164 dni do ślubu
|
|
|
|
#3344 |
|
BAN stały
|
Dobranoc dziewczynko.
![]() Ja oglądam na TVP2-Czego pragną kobiety.
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z pracy jestem padnieta
ja też oglądam tvp2 a swoją droga to strasznie trudno was nadgonic po jednym dniu
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki, nie da się Was nadrobić Pędzicie jak te rumaki normalnie Zanim wrócę z pracy i Was nadrobię, to Wy już w tym czasie drugie tyle napiszecie - no niemożliwe jesteście Z tego wszystkiego zapomniałam, co komu miałam odpisać ![]() Idę śpiochać i Wy też byście mogły to jutro nie musiałabym tak dużo nadrabiać
|
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejoooo
Jeszcze tylko jutro i weekend ale i tak się cieszę z weekend ![]() a dziś idziemy z TZ na urodziny do mojego "przyszłego teścia" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak bym miała możliwość to bym się nad tym zastanowiła ale nie stety z TŻ nie mamy takiego artystycznego charakteru i raczej wyszłaby z tego głupawka jakaś ![]() milutkiego dnia
|
|
#3348 |
|
Rozeznanie
|
Na razie w planie sami. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Tekst mamy taki: Pragnąc wspólnie radować się z uroczystości zaślubin Ellin i Quatec mają zaszczyt zaprosić na swój Ślub, który odbędzie się dnia 7 sierpnia 2010 roku o godzinie 17.00 w Kościele p.w. Świętego Idziego na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu. Chcielibyśmy wypowiedzieć słowo "tak" w Waszej obecności! Po uroczystości zaślubin zapraszamy na uroczystą kolację. Prosimy o potwierdzenie przybycia do 30 czerwca Ellin Quatec nr tel nr tel Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów obdarujecie nas praktycznym upominkiem: kuponem lotto, butelką słodkiego wina… A okładka będzie taka: Załącznik 2977695 A taki do wizytówek na stoły Załącznik 2977698 Do tego mamy jeszcze zawiadomienie. Wyślemy je do znajomych ze studiów i współpracowników. Ellin i Quatec z radością zawiadamiają o uroczystości Zawarcia Związku Małżeńskiego, który odbędzie się dnia 7 sierpnia 2010 roku o godzinie 17:00 w kościele pod wezwaniem św. Idziego na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu. Chcielibyśmy wypowiedzieć słowo "tak" w Waszej obecności! Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów obdarujecie nas praktycznym upominkiem: kuponem lotto, butelką słodkiego wina… a obrazek będzie taki: Załącznik 2977706
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-03-25 o 08:10 |
|
|
|
#3349 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Chilanes jakoś tak między mną i TŻ sie nie układało. W sumie to była juz taka powazna rozmowa, czy sie rozstajemy ...ale juz jest wszystko oki![]() Powiedz mi na jakim etapie przygotowań jesteście? masz suknie juz? zaproszenia kiedy zaczynacie dawać. |
|
|
|
#3350 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A TŻ to postanowilam ze w weekend siadam do zaproszen ostatni raz i zamowie sama projekt i juz a on bedzie musial sie juz zgodzic jak nie to zamawiam sama i juz nie bede sie przejmowac bo ile mozna czekac az sie facet zdecyduje on nie rozumie ze trzeba juz dawac ludzie sie zczynaja zastanawiac nad urlopami a jak nie wiedza o weselu to jak maja miec czas.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ktoś chciała katalog wizażystek -> https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=36 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja niedawno kupiłam czarny płaszczyk w Orsayu chyba za jakieś 120zł... |
|||
|
|
|
#3352 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3353 |
|
Konto usunięte
|
Dobra dziewczynki, ja się żegnam na kilka dni, bo zaraz jadę do domku
No i zapewne po powrocie powklejam zdjęcia fryzury ślubnej, biżuterii, sukienki świadkowej i może coś jeszcze się wymyśli
|
|
|
|
#3354 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3355 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i welon taki jak hiszpański obszyty koronką tylko że złożony na pół. I cały czas myślę o etoli, Pani z salonu powiedziala, że można zrobić taką bardzo delikatną, a nie taką futrzastą, ale to jeszcze zobaczymy![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
witam was w kolejny piękny słoneczny dzień
|
|
|
#3356 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tylko na chwilę
bo musze ![]() ANGLUKA gdzie Ty się Kochana podziewałas?????? Nawet sie ostatnio zastanawiałm co się dzieje z Tobą!!!! Widze, ze czarne chmury nadciagnęły, ale cieszę sie, że jednak wszystko sie dobrze kończy Pisz co słychac u Ciebie, jak tam domek???? I widzę, że sie po suknie wybierasz, fajnie )wybraliśmy juz zaproszenia, musimy się jeszcze dogadac co do środka i bedziemy zamawiać ![]() pisz co u Ciebie, bo sie steskniłąm i jeszcze Mariiasia bardzo ładna sukienka, dół ma śliczny Tosia wszystko przeczytałam, ale wiecje nie pamietam kurcze skleroza wiecie
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Lusi
|
|
#3358 |
|
Adwokat diabła
|
hej! hej!
cisza coś tutaj... ja próbuję się emocjonalnie wyciszyć..
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakis czas temu (niedawno) ktos wklejal fotki kolorowych butów do sukni slubnej ... nie moge znalezc ktora pomoze ??
CO sądzicie wogole o kolorowych butach ?? mialam chec na czerwone-bordo ale kurde tak ogladam i żółte tez mi wpadly w oko Black Angel to nie ty wklejałaś?? Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2010-03-25 o 10:33 |
|
|
|
#3360 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
asiulek1705 ja bym nie owijała w bawełne i tyle
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do podziękowań to ja do mikrofonu mówić też nei zamierzam, powiem od siebie do nich i tyle ![]() Cytat:
Cytat:
fajny, jestem za ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My obecnie jesteśmy na etapie nic nie robienia, tudzież wręczania zaproszeń ![]() Zaproszenia już rozdajemy, bo teraz mamy jeszcze czas, by się z większością gości spotkać i wręczyć osobiście, po świętach pójdą ostatnie i spokój. Zostanie dokumentacja, pierdoły i dodatki, alkohol i napoje. Mamy: - zamówiona suknia z bolerkiem(1 przymiarka w maju) - obgadana i zamówiona sukienka na poprawiny (szycie czerwiec/lipiec); - buty, welon, biżuterię, pończochy i biustonosz ślubny; - garniak, buty i koszule; - mundur dla Tż (ale jeszcze trzeba go obszyć); - zamówiony fryzjer i makijażystka; - zamówiona kwiaciarnia i wymyślony bukiet i dodatki; - upatrzona hurtownia napoi i alkoholi; - zamówiona organistka; - potwierdzona godzina w kościele; - nauki i poradnia i nie pamiętam już, bo sporo tego jest ![]() Cytat:
lusmarija a za mną to nie tęskniłaś małpeczko
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-03-25 o 10:47 |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333

i głupio by było tej osobie niezaproszonej

ale i tak się cieszę z weekend 

żeby spodobało Ci się w nowej pracy.
)