Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 08:09   #3601
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Dzień dobry mamusie, pogoda piekna i dzisiaj ma być tak ciepluyko, muszę dzisij trochę posprzątać bo straszy bajzel w domu mam.
niezawsze jaki duży brzucholek, ale jaki ślicny
anoxa bardzo fajny ten wózek i znowu mętlik w głowie nie mam pojęcia jaki ja kupię
Carmena bardzo ładne imiona, znajomy ma syna Oliwiera.
wiolek1 jaki piekny bobasek
żabka19 ten wózek też jest fajny i cena przystępna
kassate1203 ja a plusie mam 3kg.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:44   #3602
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

witajcie sloneczka

ja juz po badaniu, obawiam sie jednak ze szalu nie bedzie w tej morfologii dowiem sie po 14
niezawsze
wygladasz rewelacyjnie, nastepnym razem poprosze fotke calosci, brzuszek piekny a ty szczuplutka
idealnecialo
bardzo ladne te bluzeczki, ja jednak jak dziewczyny nie chce kupowac za duzo ciazowych, ale to pewnie tez zalezy od zasobnosci portfela, jak sobie mozesz pozwolic to szalej
vette
czekamy na efekty
hd
ja tez sie zastanawialam nad nosidelkiem bo jak bede musiala wyskoczyc po dziecko do szkoly to moze sie przydac, jeszcze nie wiem

jesli chodzi o wage w ciazy to zalezy ona nie tylko od wzrostu ale rowniez od wagi startowej, bo osoby szczuple powinny tyc wiecej niz te z wyzsza waga, taka jest moja teoria ktora wyczytalam i bede jej bronic jak niepodleglosci - zawsze ja sobie powtarzam satajac na wadze. w poprzednich ciazach tylam ok 18 kg i teraz moim marzeniem jest 12 a juz nie wiecej niz 15.

Edytowane przez itakasia
Czas edycji: 2010-03-25 o 08:46
itakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:47   #3603
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

aniaa brzuszek na fotce super

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
spoko spoko...ja tak będę myśleć o takim zakupie zestawu w min. 6 miesiącu jak będę znała płeć wiec póki co pokazuję Wam, może akurat którejś się spodobają i uda jej się tanio taki zestaw kupić do mojego czasu jeszcze setki takich zestawów mi przeleci przed oczami
ten pierwszy i drugi zestaw jest juz licytowany ktorys raz z kolei bo oni chyba cene sobie podbijaja sama chcialam licytowac i przy cenie 80zl nie chcialo jej przebic wiec zrezygnowalam

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
a ja właśnie ustalam imiona z tż-tem po raz SETNY chyba
a więc Amelka zostaje
a dla chłopca jak na razie: Oliwier
moja kuzynka ma dwojke dzieci (6 i 5 lat) i corka jest Amelka a synek to Oliwier

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

anoxa mój mały tez jest w ułożeniu pośladkowym ja jestem w 21 tygodniu ale ma mnóstwo czasu jeszcze zeby sie odwrócić chyba ?
ja jestem w 25tc wiec w sumie miesiac roznicy i ginka mowila ze powinien sie obrocic juz teraz ale ze ma nadzieje ze jeszcze sie obroci jesli nie to poprostu powiedziala mi co sie wtedy robi tzn ciecie cesarskie a to mnie muli bo chcialam sama urodzic

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
idealnecialo ja jakos nie kupuje teraz dla siebie za duzo ciuszkow, bo zbyt dlugo sie nie przydadza, wiec uwazam, ze szkoda kasy
tez tak mysle ja kupilam kilka tuniczek i legginsy i w tym teraz mi najwygodniej nie chce nie wiadomo ile pieniedzy wydac na ciuchy ktorych pozniej nie zaloze a te tuniki po ciazy tez bede nosila

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość

Te wózki sa fajniusie sama taki mam tylko kolor inny
wiem wiem dla mnie sa one fajne i sprawdzone duza i wygodna jest gondola a tak samo jest pozniej ze spacerowka jest duza i dzidzia spokojnie sie w niej miesci

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
anoxa papeteria Witam w klubie Pozniej trzeba bedzie zalozyc jakis watek "Chudniemy po ciazy"
anoxa ladny ten wozek ,choc zdjecie moze nie oddawac tego jak wyglada na zywo. Mi ze zdjec podoba sie ten Bolder SD http://allegro.pl/item961128031_impl...10_nowosc.html

My dzis idziemy do banku sprawdzic nasza zdolnosc kredytowa ,ciekawe ile bank nam zaproponuje ,potrzebujemy minimum 700 tys. zl. No i przydaloby sie zeby przyznali nam kredyt zanim urodzi sie maly ,bo potem to juz bedzie duzo nizsza suma.
tez go wczoraj ogladalam ale nie widzialam na zywo i chyba troszke za ciemny jest a tamten poprostu mnie zamurowalo jak go na zywo zobaczylam w aptece stalam maja taka sciane ze szkla i stalam i sie gapilam a tz siedzial w samochodzie chcialam jak najszybciej wybiec zeby zobaczyl niestety musialam stac w kolejce ale okazalo sie ze sam zwrocil uwage na ten wozek

jej to na dom az tyle kredytu?????

a ja sie dzisiaj kiepsko czuje nogi to mam wrazenie jak bym cala noc gdzies biegala tak mnie bola

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

vette zdjecia kuchni wkleje pozniej bo wczoraj nie byla cala zrobiona dzisiaj ja koncza montowac
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:48   #3604
papeteria
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Piękna pogoda od razu człowiek jest tak pozytywnie nastawiony.

ania ślicznie
wiolek słodziak mały i dobrze, że wszystko ok
pilotka no ja z sola tez musze przystopowac i późno wieczornym jedzeniem kiedy to najbardziej głodna jestem
vette za fryzjera a raczej fryzure
żabka za bank i dużą zdolność
Oj dziewczyny pewno, że damy rade zrzucić po ciąży dzieciaki nam w tym pomogą
hd ja też ostatnio przesypiam cala noc tylko na picie sie budze , szklanka wody zawsze wypita, a siku rano po przebudzeniu.
ubrania ubraniami, ale brzuś niezawsze pewnie ostatnio tak wyszczelił, bo mnie ludzie co tylko tydzień nie widzieli też są w szoku,że w tak krótkim czasie się powiększył.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Nie powinnyśmy brać pod uwagę tylko obwodu bo to nie jest wymierne. Wszystko zależy od proporcji. Jeśli ktoś ma 180 cm wzrostu to z założenia ma więcej w pasie niż ja przy moich 156 cm Podobnie jest z wagą.

Ja mam w pasie 95 cm a brzuchol wielki Niezawsze może potwierdzić To wszystko zalezy od proporcji.
dokładnie

Tylko ja mam 160 cm i teraz 99cm w najszerszym miejscu 24tc i 2 dni czyli jak niektórzy liczą leci 25tc...

Ważyłam 55 a teraz 65 kg

Ja z ciążowych ciuchów mam dwie pary spodni i spódnice którą kupiłam wczoraj a bluzki jeszcze żadnej.Mieszcze się w elastyczne t-shirty które miałam przed ciążą.Tylko biustonosz biały muszę jeszcze dorwać, bo nie bede ciemnego z jasna bluzka nosic a tylko taki mam dobry.
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:51   #3605
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
92cm mam to duzo?
Ja mam niby 83, ale to dopiero 19 tydzien.
No wlasnie jak myslicie? duzy czy maly jak na 19 ? bo mi sie wydaje, ze bardzo sie zaokraglil przez ostatni tydzien ale znowu jak porownuje z waszymi to ciagle jest maly ;/
macie foty z 19 tygodnia?

Wszystkie foty zawsze robie w czarnych szortach zeby przy podsumowaniu zdjec fajnie to wszystko wygladalo.
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:56   #3606
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Odebrałam wyniki i nie są już takie jak poprzednie tzn. gukoza - dobrze, mocz - dobrze, ale morfologia granulocyty i RDW (nie mam pojęcia co to) - powyżej normy, Eozynofile, Hemoglobina i hematokryt - poniżej normy, no nic zobaczymy co w niedzielę powie gin, poniżej mój brzuchol w 25tc.
vette - no mały ten twój brzucholek ale ja też miałam mały w 19tc nic sie nie martw.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-03-25 o 08:57
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:57   #3607
caprica6
Wtajemniczenie

Vette wlasnie zrobilam sobie fotke brzuszka Moim zdaniem masz malutki U mnie w pepku jest juz 90cm! A w poprzednim tyg mialam jeszcze 86. Rosnie jak szalony ten moj brzuch

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 08:58   #3608
Carmena_
Raczkowanie

anoxa wiem że na to się nie patrzy, ale jakie są te dzieciaki? grzeczne, rozkapryszone?

vette ja sama mam mały więc wiem co czujesz ale pewnie dlatego że szczuplutka i wysportowana jesteś ja tam mam to pewnie po matce, bo do szczupłych siebie nie zaliczam

misiulka też maluśki jak na 25tc

caprica w takim razie już się nie mogę doczekać porównania całości

EDIT: lecę na do lekarza

maleństwo

Edytowane przez Carmena_
Czas edycji: 2010-03-25 o 09:02
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:00   #3609
itakasia
Zakorzenienie

Misiulka
jaka masz hemoglobine?
Misiulka, vette, caprica
ide sie zalamac, az mi sie odechcialo mojej princessy do kawki, pieknie wygladacie szczuplaczki
Stary 2010-03-25, 09:04   #3610
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
hd
ja tez sie zastanawialam nad nosidelkiem bo jak bede musiala wyskoczyc po dziecko do szkoly to moze sie przydac, jeszcze nie wiem

jesli chodzi o wage w ciazy to zalezy ona nie tylko od wzrostu ale rowniez od wagi startowej, bo osoby szczuple powinny tyc wiecej niz te z wyzsza waga, taka jest moja teoria ktora wyczytalam i bede jej bronic jak niepodleglosci - zawsze ja sobie powtarzam satajac na wadze. w poprzednich ciazach tylam ok 18 kg i teraz moim marzeniem jest 12 a juz nie wiecej niz 15.
zgadzam się z Tobą

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
No wlasnie jak myslicie? duzy czy maly jak na 19 ? bo mi sie wydaje, ze bardzo sie zaokraglil przez ostatni tydzien ale znowu jak porownuje z waszymi to ciagle jest maly ;/

Wszystkie foty zawsze robie w czarnych szortach zeby przy podsumowaniu zdjec fajnie to wszystko wygladalo.
maleństwo nasza zgrabna koleżanko

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:05   #3611
anoxa
Zakorzenienie

papateria ja tez musialam kupic staniczki ale to juz kupilam wczesniej bialy i czarny

vette brzuszek jest sliczny nie jest duzy ale zobaczysz ze zacznie rosnac po 20tc

dzidzia jak nazywala sie ta dieta o ktorej kiedys pisalas???

zastanawiam sie dziewczyny nad jakas lekko strawna dieta bo ostatnio sie mecze po jedzeniu raz zjadlam szaszlyka na drugi dzien biegalam do kibelka... wczoraj u babci pierogi ruskie (jako tluszcz bylo maslo) bez zadnej cebuli czy boczku polanych na wierzchu i wieczorem tak mnie po nich meczylo odbijalo mi sie az mi niedobrze bylo....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 09:06   #3612
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Misiulka, vette, caprica
ide sie zalamac, az mi sie odechcialo mojej princessy do kawki, pieknie wygladacie szczuplaczki
Ojj ja to na pewno nie taki szczuplaczek

Stary 2010-03-25, 09:08   #3613
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki i nie są już takie jak poprzednie tzn. gukoza - dobrze, mocz - dobrze, ale morfologia granulocyty i RDW (nie mam pojęcia co to) - powyżej normy, Eozynofile, Hemoglobina i hematokryt - poniżej normy, no nic zobaczymy co w niedzielę powie gin, poniżej mój brzuchol w 25tc.
vette - no mały ten twój brzucholek ale ja też miałam mały w 19tc nic sie nie martw.
Misiulka - jak na 25 tc to tez maleństwo
Przepraszam ale wszystkie porównuję do swojego. W 22tc mam dużo większy
Pamiętajmy - każda z nas jest inna i każda inaczej przechodzi "przemianę"

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Vette wlasnie zrobilam sobie fotke brzuszka Moim zdaniem masz malutki U mnie w pepku jest juz 90cm! A w poprzednim tyg mialam jeszcze 86. Rosnie jak szalony ten moj brzuch
och, wy nasze ślicznotki
Naprawdę zgrabne dziewczyny mamy na tym wątku

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Misiulka
jaka masz hemoglobine?
Misiulka, vette, caprica
Daj spokój! SMACZNEGO

Stary 2010-03-25, 09:09   #3614
anoxa
Zakorzenienie

carmena sa super sa tak grzeczne ze masakra mam porownanie bo mam siostrzenice prawie w tym samym wieku i normalnie taka roznica ona taki czupur a one jak aniolki a zwlaszcza Amelka uwielbiaja sie tulic Oliś czasem kaprysny jest tzn fochy stroi i jak to chlopak nie chce po sobie sprzatac i czasem sie marze tzn placze ale takie mankamenty to mysle ze tyle co nic

dziewczyny sliczne brzuszki
Stary 2010-03-25, 09:09   #3615
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

och, wy nasze ślicznotki
Naprawdę zgrabne dziewczyny mamy na tym wątku
Jejku dziekuje Kochana, ale patrzac na Vette mam kompleksy

Stary 2010-03-25, 09:10   #3616
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry dziekuje za mile opinie

sliczne brzuszki dziewczyny ide wreszcie zjesc jakies sniadanko
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:13   #3617
anoxa
Zakorzenienie

hd zapomnialam wczoraj to napisac tez mi sie przypomnialo.... przepraszam
sliczne te zakupy dla maluszka ja tez chce kupic takie pojemniczki na smoczek nawet nad dwoma myslalam jeden przy wozku zeby byl drugi przy kolysce a z bubchena kosmetyki podobno sa bardzo fajne i tez napewno je kupie zwlaszcza ze w niemczech nie sa one jakos kosmicznie drogie a co do wozka to naprawde masz swietna firme i ludzi w niej pracujacy az sie czlowiek roczulic moze gdy slyszy ze sa tacy fajni ludzie...
Stary 2010-03-25, 09:13   #3618
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Jejku dziekuje Kochana, ale patrzac na Vette mam kompleksy
no vette to mistrzyni naszego wątku (moja opinia)
Ale na serio nie masz się czym martwić bo świetnie wyglądasz!

Ach, musze sobie zrobić zdjęcia puki mi duuupa nie urosła za bardzo

Stary 2010-03-25, 09:15   #3619
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość

bo ty cała mała jak by to misiulka nazwała dżunia jesteś
a misiulka następna dżunia
caprica ślicznie kolejna dżunia

WSZYSTKIE BRZUCHOLKI UROCZE

itakasia to ja ci poprawie humor zaraz moim brzuchem
anoxa a ja właśnie poluje na jeden model z triumpha bo lezy na mnie idealnie i fason sprawdzony a e 75 lub 80 nie moge dorwac nic bede sie musiala rozejrzec za innym

Naszła mnie ogromna ochota na mięte świeże listki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

poza tym jeszcze śniadania nie jadłam i nawet głodna nie jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 09:16   #3620
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój! SMACZNEGO
skoro tak namawiasz ide po zestaw rozweselajacy
Stary 2010-03-25, 09:18   #3621
Zuziunia
BAN stały

vette masz zgrabny brzuszek i tyle....

ja z 34 zrobiłam się w brzuchu 40 prawie 42... jak pojadę mierzyć sukienkę to nie wiem czy się wcisnę
w nogach może delikatnie przytyłam... ręce też szczupłe mam.

Dzisiaj na pewno spacer i wygrzewanie się na słoneczku..

anoxa mi gin powiedzieła że wątrąba i tak ma ciężko więc lepiej nie przesadzać z ciężkim jedzeniem, ja unikam już ciężkich rzeczy po 2 atakach bólu.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:18   #3622
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
no vette to mistrzyni naszego wątku (moja opinia)
Ale na serio nie masz się czym martwić bo świetnie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
caprica ślicznie kolejna dżunia
Dzieki Babeczki

Stary 2010-03-25, 09:21   #3623
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hd zapomnialam wczoraj to napisac tez mi sie przypomnialo.... przepraszam
sliczne te zakupy dla maluszka ja tez chce kupic takie pojemniczki na smoczek nawet nad dwoma myslalam jeden przy wozku zeby byl drugi przy kolysce a z bubchena kosmetyki podobno sa bardzo fajne i tez napewno je kupie zwlaszcza ze w niemczech nie sa one jakos kosmicznie drogie a co do wozka to naprawde masz swietna firme i ludzi w niej pracujacy az sie czlowiek roczulic moze gdy slyszy ze sa tacy fajni ludzie...
dziękuję

Tak, mam świetnych ludzi w firmie nic dziwnego, że pracuję tam prawie 10 lat Kochane dziewczyny...

Ostatnio jak byłam w firmie to na serio wszyscy mnie wygłaskali (dosłownie). Duża firma, wiele działów ale w każdym znajdzie się kilka świetnych osób.

Muszę przyznać, że strasznie mnie to rozczula gdy widzę jak wszyscy się cieszą i chcą pomóc Tym bardziej, że wiele osób wie, że długo czekaliśmy na maluszka. Nie musiałam opowiadać... wystarczy, że wiedzieli, że jesteśmy kilka lat po ślubie, że nie mam 25 lat itd.

Taka bezinteresowna pomoc jest niesamowita...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Co do pojemniczków na smoczki to na opakowaniu było zdjęcie kobiety z pojemnikiem przyczepionym do spodni. To jest dobry pomysł Wychodzę, przyczepiam i wiem, że nie zginie

Stary 2010-03-25, 09:23   #3624
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry w ten piękny dzień

hd fajne te butelki Lovi ja mam taką aktywne ssanie. Ile dałaś za podgrzewacz?
niezawsze brzuszek faktycznie duży, może będzie duży dzidziuś?
vette, misiulka, a wy takie szczuplutkie to dlatego takie fajne małe brzuszki

Ja mam dzisiaj myć okna, ale mój M powiedział żebym sobie darowała to on pomyje, już to widzęjak mi się zachce to sama się za nie wezmę.
Ja mam 1,5 kg na plusie w końcu zaczęłam tyć bo wcześniej ani grami mi nie przybyło. Co do ciążowych ciuchów to ja dostałam od koleżanki 2 pary spodni i na razie jeszcze nic nie kupiłam.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk3r9isfema.png
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:23   #3625
anoxa
Zakorzenienie

naprawde rzadko spotyka sie takich ludzi fajnie ci sie trafilo
Stary 2010-03-25, 09:29   #3626
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
hd fajne te butelki Lovi ja mam taką aktywne ssanie. Ile dałaś za podgrzewacz?.
ten model kosztuje ok. 99 zł

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
naprawde rzadko spotyka sie takich ludzi fajnie ci sie trafilo
wiesz, jak wszędzie są ludzie fajni i mniej fajni Musze przyznać, że u mnie też trafiają się hieny...
ale takie sytuacje pokazują kto jest mi bliski

Stary 2010-03-25, 09:31   #3627
papeteria
Zakorzenienie

ok dorzucam mój dzisiejszy brzuch co by niektórym się humor poprawił, na drugim zdjeciu na biodrach widać troche moje rozstepy z okresu dojrzewania reszta to odgniecenia od leżenia i plamy od aparatu.
Dziś 24tc2dni. + 10kg , 99cm w najszerszym miejscu tuż pod pępkiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 09:33   #3628
papeteria
Zakorzenienie

wyglada jakbym się przeginała, ale naprawde stałam prościutko
i przed śniadaniem jestem ide coś zjeść

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-25 o 09:34
Stary 2010-03-25, 09:34   #3629
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

papeteria mi się wcale humor nie poprawił, bo masz super fajny brzuszek
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 09:35   #3630
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ok dorzucam mój dzisiejszy brzuch co by niektórym się humor poprawił, na drugim zdjeciu na biodrach widać troche moje rozstepy z okresu dojrzewania reszta to odgniecenia od leżenia i plamy od aparatu.
Dziś 24tc2dni. + 10kg , 99cm w najszerszym miejscu tuż pod pępkiem
10 kg???? nie wierzę
Świetnie wyglądasz. Masz ślicznie zaokrąglone biodra, gładziutki brzuszek, nie rozlewa się ... Super !

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości