![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
właśnie przyszły do mnie dziurawe skarpety od Svinecki, niezłe, fajny kolor. Tylko mam wrażenie, że dość wąska podeszwa a ja mam nogi jak kaczka. Poprzymierzam dokładniej w domu. W pracy i tak się ze mnie śmieją, że pewnie już nie mam w domu miejsca na buty, bo co chwilę coś przychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarne legginsy, nową dżinsową bombka ze Stradiego ![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę zacząć robić to samo. Ja powiem szczerze mam problem z posiłkami.....warzywa sa takie do niczego teraz ![]() ![]() Czekam z utęsknieniem na świeże warzywka ![]() Cytat:
![]() Myśle że nie warto łamac nogi ![]() Jakoś przeżyjesz ![]() Szkoda że znowu ten hotel w Jędrzejowie ![]() ![]() Cytat:
Materdejku...mąż o nich nie wie ![]() Miśku czym Svin wysłała?? paczką czy listem??
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 08:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie mam pomysłu na posiłki w dni białkowe... Sama jeszcze jakoś daję radę, ale TŻ ma ciężko, a ja przy nim też wymiękam. My trochę grzeszymy. Na samym początku diety - przez pierwszy tydzień - byłam nabuzowana tak, że nie potrzebowałam napić się alkoholu, zjeść czegoś słodkiego. Teraz ta euforia już opadła i mam więcej pokus ![]() Bilans diety Dukana (od ok. 10.02.2010): ja - 6 kg, TŻ - prawie 6 kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się przekonałam o tym, że tylko taka dieta ma sens, która nie zmusza do głodzenia się i sprawia, że czujemy się jeszcze lepiej, niż przed nią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Asiuk, Haniu...ależ Wy musicie cudnie wyglądać w pracy
![]() ![]() Ja jakoś ostatnio nie mam weny, żeby dobrze wyglądać ![]() Chociaż moje szare wywietrzniki zrobiły furorę w pracy ![]() no i kupiłam osttanio cudne dżinsy, już je kocham...obcisłe (co dziwne, dobrze w nich wyglądam), trochę za długie, więc się marszczą...do balerin, czy obcasów-do wszystkiego pięknie wyglądaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To pięknie schudłaś, uważaj z tymi pokusami, bo to często tak sie kończy że jak popuścisz sobie to umiaru nie ma i zaprzepaścisz wszystko....tzn. ja tak robię, albo rygor albo laba i kg wracają ![]() Mnie się jakoś nie chce zagłębiać w tego Dukana, weszłam na SB, bo znam zasady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie kupienie szarej torebki..szczególnie że mam uzbierane 23 zł rabatu..ale nie mogę tego zrobić ![]() ![]() Muszę mu kupić buty bo mi go szkoda ![]() Powinnaś mieć do tego błyszczące leginssy i londyńskie skarpety ![]() Marynarki zazdraszczam ![]() O kurcze to niezłe wyniki!!! Dobrze że robisz czasem odstępstwa od diety - lepiej odpuścić w tych 10% niż męczyć się, męczyć...po czym w chwili kryzysu zjeść paczkę ciastek przegryzając czekoladą ![]() Jak ja bym schudła 4 kg to byłabym idealna ![]() A przecież to dla mnie żadne problem..tym bardziej że 2 razy w tygodniu ćwiczę ![]() Dobra biorę sie za siebie od dziś!!!
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- To dobrze, awizko mi przyjdzie ![]() Idę na pocztę bo zaginęły moje 2 bluzki z alla wiec wezmę przy okazji buty i schowam. Kurcze na prawdę mi głupio przed mężem. Jak chciał kupić buty ostatnio to mu powiedziałam że kasy nie mamy, a sama w samym Krakowie wydałam 250 zł...o allegro i butach nie wspominając ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ..jak szłam do pracy to chłopcy w wieku lat hm..18/19 mnie zaczepiali ![]()
![]() |
#1664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, mi głupio przed TŻ-em... Wiszę mu trochę kasy, a jutro idziemy do galerii szukać mi kiecy na niedzielę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
znowu nie zdążyłam na wentylatorowe baleriny na sigmie
![]() Trzeci raz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ja się nie dziwię, że Cię zaczepiali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli nawet tak jest i dobrze sie czujesz nie jedząc nic to i tak miesiąc byś na niej nie wytrzymała
![]() Więc nie jest dietą idealną ![]() Poza tym weź pod uwagę to że nie jedząc zżera ci mięśnie...w większym stopniu jak tłuszcz. Tłuszczu zeżreć nie może bo organizm za wszelką cenę utrzymuje zapasy tłuszczu...więc tak na prawdę mimo utraty wagi otłuszczasz się ![]() Głodząc się długi czas stałabyś sie bezmięsniowych, wychudzonym tłuściochem ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Natomiast moja torebka kosztowałaby mnie jakiś 30 zł- na nią jeszcze mam ![]() No nic czekam na pensję.....a to jeszcze cholerne 2 tygodnie ![]() Czyli wyjdzie na to ze buty na urodziny dostanie ![]() Postawiłam na nogi chłopców z rocznika 92 ![]()
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, jak tak Was czytam...też bym sobie coś kupiła ładnego
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, mogę Wam zadać ślubno-stylistyczne pytanie?? Jaką mam suknie wiecie...nie chcę welonu, tylko kwiat we włosach. Mój TŻ chciałabym żeby miał czarny, lekko połyskliwy garnitur i koszulę w kolorze mojej sukni (śmietanka)..żadnych muszników, kamizelek z materiału obiciowego itp ![]() I teraz pytanie do Was...czy myślicie, że pasuje mi (te, które mnie widziały) bukiet z fioletowych (śliwkowych) kantadesek: http://www.dobrzewiedziec.pl/wp-cont...008/02/212.jpg i do tego w tym samym kolorze kwiat we włosy, a do kompletu taki kwiat w butonierce TŻ i krawat w takim kolorze? I jeśli tak, to jaki makijaż do tego? Tzn w jakich kolorach? |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=hania811;18126017]Jeśli nawet tak jest i dobrze sie czujesz nie jedząc nic to i tak miesiąc byś na niej nie wytrzymała ![]() Więc nie jest dietą idealną ![]() Poza tym weź pod uwagę to że nie jedząc zżera ci mięśnie...w większym stopniu jak tłuszcz. Tłuszczu zeżreć nie może bo organizm za wszelką cenę utrzymuje zapasy tłuszczu...więc tak na prawdę mimo utraty wagi otłuszczasz się ![]() Głodząc się długi czas stałabyś sie bezmięsniowych, wychudzonym tłuściochem ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Kupiłabym mu ale brakuje mi do nich 160 zł ![]() Natomiast moja torebka kosztowałaby mnie jakiś 30 zł- na nią jeszcze mam ![]() No nic czekam na pensję.....a to jeszcze cholerne 2 tygodnie ![]() Czyli wyjdzie na to ze buty na urodziny dostanie ![]() Postawiłam na nogi chłopców z rocznika 92 ![]() Kurcze, że też nie może być męskich na sigmie, 50 zł. i chłopaki by byli happy jak my ![]() ![]() No i to jest Twój bezapelacyjny sukces ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś delikatniejszego bym wybrała ![]() Jesteś ciepłym typem urody i nijak mi te kwiaty nie pasują. L_V taki bukiet miała..niby też ma jasną karnację i włosy, ale jednak w zimnych barwach. Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że ciuchy nauczył się outletach kupować i ma same wypas firmóweczki za grosze ![]() Do tego właścicielka jednego z outletów leci na niego i przywozi z myślą o nim rozmiary M ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 10:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie myślałam o jakimś kotraście, czymś rzucającym się w oczy, bo suknię mam skromną bardzo, beż żadnych ozdób, kamyczków, błyskotek itp... A jaki makijaż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie ma opcji jaśniejszego fioletu? Sam pomysł dopasowania krawatu do kwiatów i wpięcia ich we włosy bardzo mi się podoba. Nie optuję też za kremowymi czy białymi, bo się zleją, ale może jakiś inny kolor. Chociaż w zasadzie, jeśli ten ci się podoba, to czemu nie... Całość z sukienką będzie się super prezentować, już sobie wyobrażam a jakieś zielone kwiaty tego kształtu też są? mi by pasowały Jeśli zostaną te, to może z makijażem trochę poszalejesz i zrobisz coś z fioletem. może być wyraźniej, jeśli cała reszta będzie skromna Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-03-25 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są jakieś zielone kwiaty?? ![]() I zielony makijaż z lekkimi złotym akcentem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam fiolet... Ale chciałabym, żebyście szczerze mi doradziły, czy taki kolor mi pasuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do złotawej, słonecznej karnacji i złotawych włosków Butter nie będzie dobrze wyglądał ten czarny fiolet ![]()
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Ten bukiet TAK.
Jest cudny i zdecydowanie będzie pasował..jeszcze z tymi zielonymi listkami..BOMBA.
#1677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jeśli chodzi o zielony makijaż, to się nie zgadzam. To ciężki i nietwarzowy kolor moim zdaniem i mało komu pasuje. ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o fioletowy makijaż to moim skromnym zdaniem, to jeden z niewielu kolorów, który pasuje i brunetce i blondynce i typowi chłodnemu i ciepłemu. Kwestia dobrania odpowiedniego odcienia i połączenia go odpowiednio. Bo można na zimno łączyć fiolet z szarością - srebrem, albo na ciepło ze złotem, czy jakimś beżem cielistym. Można ładnie fiolet złamać brązem. Ja jestem blondyną i często się na fioletowo maluję za tym ciemny też nie jestem, ale ten jasny, co Butter wkleiła, już mi się podoba |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Butter a mnie się szalenie taki pomysł z bukietem podoba ![]() ![]() ![]() Ten jaśniejszy fiolet też spoko, ja bym szła w stronę fioletu właśnie ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-25 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I akurat Butter i zielony to połączenie idealne ![]() Pierwszy raz jak sie widziałyśmy miała zielony makijaż i zielone kolczyki i wyglądała cudnie ![]() Ale Butter jak lubisz tak fiolety, bierz fiolet tylko nie ten ciemny ![]() Ah..i jeszcze chciałam dodać że sukienka jest w mocno romatic stylu, a ten bukiet ciemny i surowy pasuj raczej do klasyki czyli właśnie do takiej kiecki jaką L_V miała- prostej i klasycznie skromnej.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za wszystkie rady
![]() Myślę, że pójdę w stronę fioletu. Jedna kantadeskia we włosy...mam nadzieję, że będzie ładnie ![]() Tylko ten makijaż mnie dalej zastanawia...boję się, że będę wyglądać jakby mi ktoś oko podbił. Myślałam o jakichś kolorach ziemi...złoto itp...no nie wiem sama.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.