|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cytat:
Zgadzam się. Trzeba się szanować, bo jeśli będziemy im tak pobłazac to zostaniemy kurami domowymi tłuczonymi i poniżanymi przez facetów na każdym kroku. Świadomość własnej wartości i dobra samoocena to podstawa w związkach.. A ja chora i wydałam 16zł w aptece, a wczoraj jeszcze 24zł na jedzeniowe. I też okres mi się spóźnia
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
hehe
z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę ![]() mi się skończył właśnie |
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba mieć albo wielkie szczęście, albo wielkiego pecha
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zgadzam się z tym, że trzeba się szanować, skończyło się latanie za nim, KONIEC
|
|
|
|
|
#3486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza jak sie ma tak jak ja okres co 60 dni wydaje Ci,ze dzis płodne, a tu dupaa... [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18126328]hehe z tym okresem to jaja, może jak raz wszystkie pozachodziły w ciążę na wiosnę ![]() mi się skończył właśnie to byśmy założyły nowy wątek mamuśki wiosenne ![]() chyba jednak wielkie szczęście.. w takich chwilach mi sie przypomina jak pani na kursie przedmałżenskim mowila,ze w ciagu miesiaca kobieta ma tylko 7h kiedy moze zajsc w ciąże... weź teraz traf Cytat:
![]() ja niestety tez zawsze ulegam mojemu mężowi
|
|
|
#3487 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Tutaj się nie zgodzę - Pani była niedoinformowana Płodne zależą od cyklu, śluzu itp. Koleżanka 3 tyg temu urodziła bliźniaki gdzie między nimi w zapłodnieniu jest 7 dni różnicy ! Sam profesor powiedział, że to nie często się zdarza aż tyle różnicy ale zdarza
|
|
#3488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-25 o 12:04 |
|||
|
|
|
#3489 |
|
Komplikatorka
|
byłam u lekarza, stwierdził, że to u mnie normalne, stres, praca na zmiany, nocki itd. Mało snu i brałam juz rózne tabletki po których tyłam i puchłam, a okres sie i tak niewyregulował.
To dobrze, że byłaś i wiesz że wszystko wporządku. Najgorzej jest coś zaniedbać a później mieć pretensje do wszystkich a nie do siebie. tak pani mówiła ale no juz mi kilka osob mówiło różnie lekarz też. Ale 7 dni róznicy w zapłodnieniu, to dla mnie szok ale w takim razie blizniaki sa chyba różne- co?? Heh są zupełnie różni ! Borys jest większy,jasne włoski, nos, oczy, uszy wszystko ma "z taty". Mikołaj malutki, czarne włoski, identyczny jak mama ! Nawet charaktery mają różne. Borys spokojnie w łóżeczku leży, czasami sobie tylko zakwili a Mikołaj non stop na rękach chce być noszony i drze się strasznie
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
no prosze- w koncu musza byc rozni - dzieli ich tydzień hehe
![]() ale to CI przypadek, no no szok ! ![]() bede na długo pamietac ten przypadek ![]() niedawno rozmawiałam o tym z mężem. Stwierdzilismy,ze jak juz bedziemy miec to mieszkanie, wiedziec jak z tym kredytem itd bo nie wiemy jeszcze ile wezniemmy ile rata itd to zaczniemy sie 'prawdziwie mocno starac' a jak nie ebdzie dalej wychodzic,to wtedy juz specjalistycznie badania. Ale jesli jednak nie bedzie nam dane miec dziecko, to nie bedziemy rozpaczac... kupi sie jakieś na allegro ( żart )
|
|
|
#3491 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() W staraniach najważniejsze jest "nie nakręcanie się" znam mnóstwo par które się starały i nic, a jak np sobie odpuścili po jakimś czasie i kochali się "dla przyjemności a nie dla dziecka" to odrazu zaskoczyli Los bywa przewrotny
|
|
#3492 | |
|
after hours
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18125078]Trzymaj się jesteśmy z /Tobą Ja też mam znów kryzys w związku ale tym razem chyba ostatni, bo tyle razy juz mu wybaczałam do tego razu ![]() Niestety Faceci to średnio inteligentni osobnicy.[/QUOTE] a co się dzieje?? wiosna, to czas miłości, wszystko się poukłada.. ja dzisiaj kupiłam skarpetki 5 par za 10 zł ![]() i owocową fantazję za 1,05 zł ![]() +1 zł za bilet u prywaciarza. ![]() jeszcze wydam 2 zł dzisiaj na bilet i mam nadzieję, że na tym się skończy
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zawsze jak się dziecka mocno pragnie się go nie ma, jak się nie pragnie ono jest
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja się za specjalnie nie staram zobaczymy co z tego wyniknie za jakiś czas jak bedzie to dobrze, jak nie bedzie w tym roku to nie umre ![]() poza tym fakt od czego jest allegro
|
|
|
|
|
#3495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą, gdyby było tak(odpukać), że nie będzie mi dane zostać matką nie zastanowię się ani minuty nad adopcją. Kocham dzieciaki i na pewno któreś by moje serce podbiło. No, ale Ania zapewne będzie mieć swoje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Coffe kochana
dla Ciebie. Lepiej teraz niż później po latach płakać Z facetami to różnie bywa, ale nie warto iść na wieczny kompromis, zwłaszcza gdy druga strona wcale nie zamierza współpracować Co do dziecka to my decydowaliśmy się świadomie
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Ja na razie decyzji nie żałuję, najgorsze będą wieczory... Ale mam nadzieję, że się wszystko jakoś ułoży, na razie mam zamiar rozpocząć prawdziwe życie studenckie ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Wróciłam już z deseru i zabieram się za sprzątanie ładna pogoda jest, więc pomyję okna do później Dziewczynki |
||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nie wydałam nic - pojechałam z mamą do supermarketu i mama płaciła - zarobiłam 1zł z koszyka
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
Odwazna decyzja Coffe
ja zaluje, ze nie mam w sobie tyle sily, zeby sie raz na zawsze odciac od mojego eksa. Facet wchodzi mi na glowe.. Dzisiaj dzien bez wydatkow. Bylam w lumpie, ale nie bylo zupelnie nic. Jutro szkola, wiec wydatek tylko na benzynke. |
|
|
|
#3500 |
|
Konto usunięte
|
a ja dzis zmieniłam opony na letnie
';45zł ![]() leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9 ![]() czekam na wypłate |
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
Aniołki moje chce zalozyc sobie konto w banku. A totalnie się nie orientuję co i jak. Padło na mBank [mam najbliżej bankomat
] i wlasnie nie wiem co i jak. Myślicie ze dobry mBank to dobry pomysł? Myślałam też o PKO. Nie mam dochodów zadnych, jedynie chce tam włapłacić jakieśtam oszczędnosci ale w razie czego dostęp do bankomatu.
|
|
|
|
#3503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Opowiem Wam w skrócie. Wczoraj mu napisałam, że mogę jutro (czyli dzisiaj) około 18 się spotkać, nie odpisał mi nic aż do dzisiaj, ale mniejsza o to. Dzisiaj specjalnie nie poszłam do pracy (50zł poszło... ) żeby się ładnie zrobić na wieczór, tak jak lubi itp. żeby zobaczył co traci W dzień umówiłam się z najlepsza koleżanką, z którą nie widziałam się od grudnia No i tak sobie siedzę, a on do mnie pisze, czy się spotkamy teraz, bo ma czas, ja napisałam, że umówiłam się z koleżanką i że pisałam mu wczoraj, że mogę spotkać się ok 18, a on mi piszę, że jego kolega napisał do niego, że nie może się teraz spotkać, tylko wieczorem nic tylko ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3504 | |
|
after hours
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18135490]a ja dzis zmieniłam opony na letnie ';45zł ![]() leki na stawy-cos mnie strasznie łupią-33,9 ![]() czekam na wypłate mnie dziś wszystko boli nie wiem co mi się stało, nogi plecy, mam nadzieję że to nie choroba mnie rozkłada jutro kolokwium z matmy na które prawie nic nie umiem jeszcze wiec musze być w pełni sił na szczęście jest o 15 ja dziś tylko xero 1 zł |
|||
|
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez Was pomecze o ten mBank.. interesuje mnie najbardziej czy mozna za darmo wyplacac kase ze wszystkich bankomatow? Jezeli pobieraja jakies oplaty to za co? Ta karta z mBanku mozna placic normalnie w kazdym sklepie?
|
|
|
|
#3510 | |
|
after hours
|
Cytat:
![]() http://www.mbank.pl/przewodnik/tpio/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

dobra decyzja 

wydaje Ci,ze dzis płodne, a tu dupaa...

dla Ciebie. Lepiej teraz niż później po latach płakać
i zabieram się za sprzątanie
) żeby się ładnie zrobić na wieczór, tak jak lubi itp. żeby zobaczył co traci
No i tak sobie siedzę, a on do mnie pisze, czy się spotkamy teraz, bo ma czas, ja napisałam, że umówiłam się z koleżanką i że pisałam mu wczoraj, że mogę spotkać się ok 18, a on mi piszę, że jego kolega napisał do niego, że nie może się teraz spotkać, tylko wieczorem