|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Fajnie jest przy każdej okazji , pokazywać mi że nigdy nie będę jego , bo on jest Twój. ? Idź walnił łbem o ścianę , może wreszcie zmadrzejesz?. I po co to było ? .. '- Kocham Cię. - Grozisz Mi?. ' I powiedz Mi jak zapomnieć mam .. Bo nie da się od tak , na zawołanie zapomnieć o człowieku , tym bardziej o takim bliskim jakim byłeś Ty. Mam ochotę się na kimś wyżyć , najlepiej byłoby jakby tym kimś byłeś ty , może zrozumiałbyś co do Ciebie czuję..
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx – zajumałam ;D
Opisos: End Credits /koniec kredytów / punktów / uznań Incarcerated heart /uwięzione serce Trap for the dreaming /Pułapka na marzenia Dreams are dangerous /Marzenia są niebezpieczne My own Cocobeetles ![]() /Mój własny czekoladowy żuczek
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Teoretycznie jest Fantastycznie, a Generalnie jest Fatalnie. |
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
świat się zaciął i zaczął zgrzytać dawno temu.
naprawdę. nie miałam pojęcia, że wyrzucanie z pamięci to taki męczący proces. pośród kłopotów znaleźć sens ... wyrzuciłam wszystkie Jego rzeczy, porządkując swoje serce. to co wokół gorzko mnie nastraja. trochę trudno mi być uprzejmą, skoro mam bardzo prozaiczną ochotę obić mu mordę. ot tak, dla osobistej przyjemności. niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam.
|
|
#3275 |
|
Rozeznanie
|
Bliskość ukochanego ciała i ulubionej duszy.
Odetchnęła świeżym powietrzem i roześmiała się zadowolona. Wszystko jest takie nierzeczywiste, mało realne. Dotyk... ten najprzyjemniejszy z możliwych. *
|
|
#3276 |
|
BAN stały
|
ChupaChupsxd, minimum4znaki, _FallenAngel_- upolowane
latin- widzę, że też lubisz teksty Markowskiej ![]() Złapana przez mrok siedzę w ciemnej jaskini, duszę się powietrzem, w którym nie czuję Ciebie
Uwielbiam gonić Cię wzrokiem, ukradkiem spoglądać co robisz i szybko zmieniać kierunek patrzenia, byś przypadkiem tego nie zobaczył „Wiem, że nigdy się nie dowiesz, że zabijasz mnie każdego dnia” |
|
|
|
#3277 |
|
Raczkowanie
|
Gdy przyjdzie się ułożyć do snu pierwszy raz I szepnąć z przekonaniem kocham Cię Znów mi do głowy przyjdziesz Ty. |
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
Obolałe narządy wewnętrzne . Między innymi płuca i serce.
Czuję Twoje dreszcze, kiedy całuję Cię po szyi. A w następnym życiu będę kapryśną księżniczką, która będzie miała wszystko. Ciebie także. A swoje płuca niszczę przez Ciebie.
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Światem rządzę ja, nie świat mną. Zapamiętaj sobie to.
Choć ziemia osuwa się spod stóp, ja idę dalej... Zimna królowa Twojego serca. Słowem błądzę w Twojej głowie. Wspomnieniem Twym najpiękniejszym, najgorszym koszmarem zarazem...
|
|
#3280 |
|
BAN stały
|
powódź małych spraw.
codzienny kac. w moim świecie nie ma miejsca dla nieba. normalny już dziś jest tylko świr. |
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
CukrowaPanna - skarbeczku dziękuję ,za tak urocze słowa ;** ahh tam ja wole czytać i okradać Ciebie niezależnie czy opis jest krótki, średniodługi, czy długaśny ![]() wiesz ja zbieram serca jak i piersi więc wiesz bój się <3 uwielbiam <3 -- Uwielbiam gdy uśmiechasz się tylko do mnie. barwy mojego świata są biało-czarne.. ,Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach,które nosi,w jej figurze lub sposobie jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach,ponieważ są one drzwiami do jej serca-miejsca gdzie mieszka miłość.''Audrey Hepburn "Jeśli pragniesz być twórczy, spróbuj choć na chwile zapomnieć o doświadczeniu" Twój gniew pali mnie od środka. uwielbiam całować Twój nagi tors , i nagie ramiona. zabawne czekałam na Ciebie tyle lat, a pojawiłeś się właśnie wtedy gdy chciałam zapomnieć. |
|
|
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
I od dziś już nie jestem Twoim cwaniaczkiem.
Zatraciła sie w jego niebiańskim wzroku. Tańczyła samotnie wśrod gwiazd,wiedziała ze on nigdy już z nią nie zatańczy. Czasami boję sie siebie...sztucznego uśmiechu zatopionego na wystraszonej twarzy. Szła okrężną drogą by móc ujrzeć go choć sekunde. I znów jego pastelowy uśmiech by nie zapomniała jak jest zakazany. Adaś <3 |
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
jarasz się tym, że mnie ranisz?
hurtowo łamię serca. tak bez wyrzutów sumienia, powiedziec co naprawde o Tobie myślę . a ja już powoli zaczęłam się zakochiwac </3 tsaa . wiosna, trzeba się zakochac i te sprawy.. jeśli uważasz , że byłabym w stanie zakochac się akurat w Tobie - napisz ;]] i żyli długo, nieszczęśliwie. happy and? nie w tej bajce . powracam. ;]]
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
martiska- mm , miłoo < 3
![]() ______ Życie to chwila, małe ziarnko piasku na wyboistej drodze ku wieczności . Człowiek to tylko kropla przeznaczenia w pustym naczyniu po nieśmiertelności . Piotr Drozdowski Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony . Władysław Grzeszczyk — Parada paradoksów ![]()
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam sznurek w ręce, łzy do oczu napłynęły, dusza uleciała, drzwi do niebios się zamknęły,
Zraniona dusza, krew leci z moich powiek nie zawinił Bóg tu zawinił tylko człowiek...
|
#3286 |
|
BAN stały
|
no i oficjalnie dzisiaj się pojawim . moge już oficjalnie . bez żadnych banów dziękuje moderatorowi no więc IhateU się kłana wam talenciary moje . kłania się i to nisko . nie da się bez was żyć normalnie marikaib .dziękuje . ![]() znajdujesz się ode mnie o jakieś 10 . 20 metrów w tył . a ja pomimo tego . że nie mam oczów z tyłu głowy czuje Cię . wyczuwam Twoją obecność w pobliżu . a Ty mi chcesz wmówić . że nie jesteśmy sobie pisani ? błądzę wzrokiem wsród tłumu naiwnie wierząc w to że nasze oczy się powtórnie spotkają . Ty nie szukasz miłości Ty po prostu szukasz dobrego punktu zaczepienia i czystej satysfakcji z zazdrości kumpli . narysowałam czerwone serduszko z Twoimi inicjałami . i bez chwili wahania wzięłam czarna kredkę i przekreśliłam je . widzisz . zapominam o Tobie . . |
|
|
|
#3287 |
|
Przyczajenie
|
wiem że nie znosicie próśb . ale to dość ważne . więc potraktujcie może to jak pomysł na napisanie opisów ;P
szukałam już o tym ale nie znalazłam .. potrzebuję czegoś na temat miłości platonicznej . mogą być opisy teksty... ja nie umiem tego tak ładnie układać w słowa jak wy ![]() z góry dzięki ![]() wiosna wróciły ptaki .. wspomnienia tamtej razem z nimi .
między nami nigdy nic nie było .. |
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy patrzysz mi gleboko w oczy - masz mnie
Poczuć wiatr, na twarzy strach - przez chwilę wolnym być I wiem, że każdy ból pomaga wznosić mój własny mur Resztki słów, szary pył, kartki z zeszytu na wietrze, rozerwane sny... Lepiej zapomnij, pozwól zapomnieć... lepiej daj mi następną szansę... – Czym jest rzeczywistość? – Tym, czym powinna być zdaniem większości. Niekoniecznie tym, co najlepsze ani najbardziej logiczne, ale tym, co dopowiada zbiorowemu żądaniu.
|
|
#3289 |
|
Raczkowanie
|
; )
jestem inną kobietą nocą
i nie pytaj dlaczego nie miewam majtek i jest git kiedy inni to widzą , lubię hardcore ? tak ja lubię hardcore ! ![]() Przeciwieństwa przyciągają Ona z książką przy herbacie, nie myśli o mercedesach . Zmarnowałeś dwie szanse trzeciej nigdy nie dostaniesz ! Jestem Twoim grzechem i wściekłością Twoim szaleństwem i wątpliwością . Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-03-25 o 21:57 |
|
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
witam panie po krótkiej przerwie ;* . coś się tutaj trochę cicho zrobiło
![]() dreams_x33 ![]() _______ popatrz na mnie ostatni raz. zobacz co straciłeś lub na co zmarnowałeś czas. po prostu od urodzenia jestem chora na lenia.. wszystko co robię, robię tak od niechcenia! ![]() wtulona w poduszkę, z myślami błądzącymi we śnie, szukam chwili szczęścia.. ' przeżyć to, wspomnieć ' <3 ______ mało wiem. brak weny ![]()
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ; )
****de rzuć te fajki i żyj !
Chce wykrzyczec Ci na całe miasto jak bardzo Cię kocham i uderzyc tak mocno jak tylko mogę. Jaram się tobą chociaż wcale nie palę.
Umrzec na twoich oczach i w ostatniej chwili powiedziec Ci że to twoja wina, że to twoja miłosc mnie zniszczyła. . . jest źle, źle, źle, źle. p r z e s t r z e n n a . tam jest MOST.
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
' tak często Cię widzę, choć tak rzadko spotykam; smaku Twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. '
|
#3293 |
|
Marudziara
|
na rozdrożu przystanął
z wrzodem na intelekcie -Wyrosły między nami słowa- Wykiełkowała atmosfera, -Ciśnienie rozwaliło serca! Głowa w -parasol- uzbrojona Racje utknęły - w ślepych sękach
|
#3294 |
|
Rozeznanie
|
'Nie mogła zasnąć, trzymała w ręku telefon,
ciągle odblokowywała klawiaturę - a nóż, może jest sms, może nie było słychać dźwięku... Rano wstawała półprzytomna, szukała kogoś w tłumie ludzi, choć wiedziała, że tam, go nie ma.. żyła nadzieją, że może.. może dziś, może właśnie w tym tłumie.. że może.. Bagatelizowała wszystkie inne sprawy, tylko dla tej jednej, chociaż doskonale wiedziała ,że jest ona pozbawiona sensu.' *** 'wiedziała , że już nic nie zrobi .. nie zatrzyma go choćby nawet bardzo chciała... mówił, że już jej nie chce i gdy jej serce przeszywało się na pół, jedno miała opanowane perfekcyjnie.. udawanie obojętności'.. *** 'nie zobaczysz jej w centrum imprezy, jej piekny uśmiech nie będzie się wyróżniał tak byś mógł go zobaczyć, nie spotkasz jej na bankietach, wielkich balach.. ona ma swój swiat juz sie nie stara byś ją zauważył.. pięknieje w samotności dla siebie.. ale kiedyś zobaczysz ją przypadkiem będzie ulotna jak chwila.. lecz ta chwila będzie najpiękniejszą jaką widziałeś lecz ona przeminie... juz sie przy Tobie nie zatrzyma...'
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
_changime
miło mi że mnie okradłas------------------------------------- Płakałam...tak znowu przez niego. I nawet jeśli skleisz moje serce klejem glue to i tak będzie widać na nim ryse. Uśmiecham sie...do swoich myśli. Staneła nad pomostem i zastanawiała sie nad tym co by było gdyby umarła. Adaś <3 |
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, przepraszam, przepraszam! Nie było mnie strasznie długo... Ale brakuje mi czasu dosłownie na wszystko.. Od czasu do czasu oczywiście tu zaglądałam. Mam nadzieję, że jeszcze któreś z Was mnie pamiętają. Oczywiście ja o moich ulubienicach nigdy nie zapomnę, choć niektóre już nie piszą, to i tak wszystkie kocham, a co!
<3dziś tylko kilka, jutro spróbuję wygospodarować czas: jednen uśmiech ponad wszystko czy ktoś tu jeszcze pier.dolnie ze szczęścia? a obiecywali, że będzie łatwiej koniuszkami palców próbuję kreślić na szyi kształt Twoich ust.. <3!
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2010-03-25 o 23:29 |
|
|
|
#3297 |
|
Gość
|
hm, witam po bardzo długiej nieobecności. Mam nadzieję że jeszcze ktoś mnie pamięta..
i pare moich wymysłów: Dodałeś nowe zdjęcia na nk masz coraz weselsze oczy gdy jesteś przy niej. Widać już o mnie zapomniałeś. Stałam się dla Ciebie nikim jakbym była powietrzem, którym nawet nie chcesz oddychać... Przyjełam już do wiadomości że nie odpisujesz mi na sms`y ani nie odbierasz telefonu, ale dlaczego tak cholernie ranisz wzrokiem gdy przechodzę obok Ciebie chodnikiem.. Twoje niebieskie oczy, które wciąż prześladują mnie w snach po których już nigdy nie chce zasnąć... Nigdy nie wiadomo co spotka nas jutro, jaki będzie bieg wydarzeń. Może spotkamy się po raz drugi i siebie nie zauważymy, poznamy się od nowa albo nie będziemy chcieli ze sobą rozmawiać, ale czy ma to jakiekolwiek znaczenie ważne żeby żyć dzisiejszym dniem, czasu nie można cofnąć ani przyśpieszyć... |
|
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
. . . zielona butelka z napisem LECH.
Leszek Kocham Cię ; ** ! ;D
|
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
wiosenna miłość.
.niechciane zachcianki. świat brudnych emocji.
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
latin, latin, latin ! ;**
IIHHAATT - witam ponownie. ) masz szczęście że wróciłaś ! ;D ![]() `to love story, upalne wieczory, miłosne przygody
![]() `Słońce od rana zagląda w moje okno. Ciekawe czy gdzieś na świecie ludzie mokną? `Mówię i mam wszystko co ze chcę, on mi to dał. <3 `Ty mi dajesz to, co chcę kotku ; * `Widzę te różnice miedzy mną a tobą. Muszą być te różnice żeby być sobą. `Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach Mam ją tylko dla ciebie, całe serce dla ciebie mam Wszystko dla ciebie, jak wiele, może nawet nie wiesz. `Szczerze? że masz piękny uśmiech i piękne oczy I co cię trzyma przy mnie? Lepiej by ci było z dala. `Nikt nam nie ukradnie szczęścia, naszych marzeń. `Nie pamiętam twojej twarzy, zapominam ciebie. `Twe najlepsze chwile kradnę, nie kumam siebie. `Mam dla ciebie mały prezent, znów mam cię w sercu. `Znów nie śpię po nocach, marzę o szczęściu . / Płomień81
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

dziękuje moderatorowi