|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
No taka jest prawda!
![]() Wogóle laseczki z Was wszystkich dziewczynki, mmmm! Ja wysłałam (chyba), nie wiem czy dobrze to zrobiłam
|
|
#4773 |
|
Wtajemniczenie
|
no i zrobiło nam sie kółko wzajemnej adoracji ;D
Ha, mówiłam wam już, że w weekend po świętach lecimy do Włoch z Misiem? Oglądać krzywą wieżę :P
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#4774 | |
|
Raczkowanie
|
Haha, taak, ale jak tu nie adorować takich lasek
![]() Cytat:
![]() Ahh i kupiłam prezent dla M. Jednak świeczki, ale takie „męskie” ![]() Jak się nie mogę doczekać jutra… Właśnie dobie smsujemy, i jak M wróci jutro późnym wieczorem to jeszcze mnie do kina zabiera
|
|
|
#4775 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pod wrażeniem. Powysyłaj mi wiecej z tym karabinem ![]() Cytat:
![]() alee wam zazdroszcze! Wlochy sa pieknee!! Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-03-25 o 22:10 |
||
|
|
|
#4776 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jestescie okropne
Tylko, ze ja nie mam u siebie zadnych normalnych fotek, a jesli juz to takie dosyc stare wiec moge zarzucic jakas fotka wlasnego wykonania heheh Teraz nawet nie przeczytalam dokladnie tych ponad 2 stroch, bo jestem na biegu, ale wyczailam Wasze konszachty TZ na chwile podrzucil mnie do domu i gdzies pojechal, ale ciezko okreslic ile potrwa ta "chwila" wiec moze zdaze nadrobic i byc bardziej na czasie
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no foremeczko nasza ..Twoje nóżki już wszystkie bardzo dobrze znamy.. czas na resztę
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-25 o 22:12 |
||
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
No no...to ja też się do zachwytów przyłączę i powiem, że fajne laski z Was
![]() ![]() A tak w ogóle to jakoś nie tak się czuję...strasznie boli mnie żołądek. Mam tak czasem jak coś zjem, ale to taki ból, że czasem ciężko jest mi oddychać nawet. I tak od 18 się męczyłam, aż dopiero teraz jak zjadłam sałatkę poczułam się lepiej troszkę... Miałam jeszcze pomęczyć moją pracę, bo chcę w sobotę oddać dla promotora coś, ale nie wiem czy dam radę dzisiaj, bo mnie tak boli ten brzuch...oddam 7 stron na początek, niech będzie, ze coś zrobiłam w ogóle. Tż powiedział dzisiaj dla swojego syna, że ma Kogoś. Mówi do mnie, że nie potrafił już przed Synem ukrywać, że się spotyka z kimś, więc powiedział mu. nie personalnie, ale że spotyka się z miłą, sympatyczną i wykształconą dziewczyną, młodszą od Niego. Młody ponoć nic na to nie powiedział...No małymi kroczkami zmierzamy chyba w dobrym kierunku...chciałabym już Go poznać i mieć to za sobą... ![]() A tak w ogóle to dobrej nocy Dziewczynki, udanego weekendu...ja wybywam do Krakwa na studia
|
|
|
|
#4779 |
|
Rozeznanie
|
Serpentine śliczny uśmiech
Widzę , że okularki nosisz , oj ja też powinnam ;/ Aivilo Włochy mmm super dziewczyny masakra jakaś , wysmarowałam się balsamem rozgrzewającym i myślałam , że umrę behind Anielice kojarzą mi się raczej z loczkami
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak czy siak ja chcę proste włosyyyy ![]() morenica - fajnie,że się wszystko posuwa i udanego weekendu w Krk ![]() a ja jutro idę do kina, tylko nie wiem jeszcze na co.
|
|
#4781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję... Do tego jeszcze bileciki na sobotnie koncert Myslovitz ![]() Teraz bym była bardzo chętna na spotkanie osobiście z Wami Kochane ![]() Chętnie popodróżuje sobie po Polsce ![]() Choćby tylko na soczek czy herbatkę
|
|
|
#4782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Formeka - wysyłaj co tam masz ![]() O nieee znow zazdroszcze! ja wlasnie wybieralam miedzy koncertem myslo a wyjsciem do kina na alicje. i wybralismy alicje. I bardzo podobal mi sie film ale i tak ubolewam ze nie poszlam na koncert teraz mi sie przypomnialo :P
Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-03-25 o 22:24 |
|
|
|
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
Morire, Serpentine dziekowac laseczki
Zaraz Wam siebie pokaze tylko musze najpierw zastanowic sie jak dodac zdjecie w tych wiadomosciach
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam
Mam nadzieję, że doszło. Niestety nie mam jakiegoś super aktualnego...ale ja tak bardzo się raczej nie zmieniam ![]() Ot...taka sobie Iw :P
|
|
|
|
#4786 |
|
Rozeznanie
|
Mam problem
w wiadomosciach prywatnych nie ma tego spinacza i nie mam pojecia jak dodac zdjecie. pomocy
|
#4787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grają w Zabrzu, ostatni koncert przed wejściem do studia. Ciekawe co teraz nagrają ![]() Ja ostatnio zrobiłam oblężenie kina... 5 seansów w 3 tygodnie A jutro kolejny...
|
|
|
#4788 |
|
Rozeznanie
|
morenica na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej
Super kochana A Ty co myślisz o spotkaniu ?
|
#4789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie juz pogubilam w tych fotkach
chyba od morenicy nie dostałam ; <za malo wczoraj spalam, oczka mi się kleją. malgoskagc, tzn nie strugałam sama drewien z pnia drzewa, ale sama skrobałam, bejcowałam, woskowałam i dopasowywałam ![]() mniej wiecej tak wygląda - http://img87.imageshack.us/img87/4474/kazimierz.jpg Na kałacha jest tylko jeden sposób, postarzyć, bo nowe, fabryczne kalachy wyglądają po prostu nienaturalnie i nieladnie ![]() Oczywiście, jest to replika, nie prawdziwa, ostra broń. Ech, a ja Włoch wlaśnie nie bardzo lubie, bo od dziecka tam bywam, mam rodzinę, uczyłam sie włoskiego,pracowałam tam - po prostu mi sie przejadło ; / Ale lecimy na weekend, bo moja mama wyszukała bardzo tanie połączenie lotnicze ( w dwie strony 130zł), a w Pizie nigdy nie byłam poza tym to bedzie taki pierwszy nasz wyjazd (nie do mnie na wieś albo do jego cioci), więc niewazne, ze Włochy, ważne, że razem ![]() Lecimy w piątek wieczor, wracamy w poniedzialek wieczor
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#4790 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez ich uwielbiam.
|
||
|
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my z kumpelami byłyśmy lepsze,bo do Barcelony leciałyśmy w 2 str za 80zł,hihi ![]() no no no foremka..takie nogi to było do przewidzenia,że reszta będzie podobna.. super laseczkajeszcze mi tu do kompletu brakuje nataluski,SugerFree i pewnie o kimś zapomniałam
|
|
#4792 |
|
Rozeznanie
|
No dobra, do kilku dziewczyn poleciali linki, wlasciwie to nie wiem kto w ogole chce mnie widziec
Jeszcze raz sorka, ze takie zdjecie, ale to najbardziej aktualne w tej chwili ![]() Behind dzieki za pomoc niieeee na tej fotce moje nogi wydaja sie grube i w ogole bleee, ale dziekuje
Edytowane przez foremka001 Czas edycji: 2010-03-25 o 22:43 |
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie co się dziwić,skoro taka babeczka fajna na nim![]() że coo?grube?! nie no ja zaraz padnę głową na klawiaturę a Tobie![]() ![]() czuję się osamotniona z tymi kręciołkami,hihi
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-25 o 22:46 |
|
|
|
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
foremka ja drapieżna ?
to przez te futro :P oo tak brakuje Pani nataluski i sugarfree
|
#4795 | ||
|
Raczkowanie
|
racja! normalnie szok!
Cytat:
Cytat:
i mag_a. I moze tez o kims jeszcze zapomnialam..? |
||
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
foremka
Jakie długie włoski , następna brunetka Ślicznie ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- no i nowa nasza agnjeska
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mag_a chwaliła się już swoją buźką Jeszcze jak dobrze pamiętam to wonderwall, kiedyś baobabka tu wpadała..teraz widzialam ją w innym wątku.
|
|
#4798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie widzialam zdjec mag_a (to chyba od Magda i nie wiem jak odmienic ten nick :P) dlatego dopisalam :P |
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Twoje kreciolki sa fajne pasuja Ci Cytat:
![]() Dziekuje Wloski dlugie i juz troche jestem nimi znudzona wiec nie wiem czy ich moze nie skroce za jakis czas.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

Poproszę o takie włoski i grzyweczki
Oglądać krzywą wieżę :P

TZ na chwile podrzucil mnie do domu i gdzies pojechal, ale ciezko okreslic ile potrwa ta "chwila"
wiec moze zdaze nadrobic i byc bardziej na czasie 

teraz mi sie przypomnialo :P
w wiadomosciach prywatnych nie ma tego spinacza