Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 07:06   #3001
jupik123456
Raczkowanie

Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ma któraś z was tiulową księżniczke????co myslicie o takim rodzaju sukien slubnych???
Ja myślę o takiej. Bardzo mi się podobają. Ale prześladują mnie też falbanki i mam "rozdwojenie jaźni".
jupik123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 07:39   #3002
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Swoją drogą bardziej niezdecydowanej Panny Młodej ode mnie chyba nie ma Najpierw chciałam kupić suknie poprzez allegro -1000zł super cena,ale naczytałam się różnych wątków na ten temat poświęconych i zrezygnowałam.A chciałam szyć suknie Maggie Sottero Sabelle albo Mona Lisa Royale(nawet watek założyłam ,któą wybrać ).Potem pochodziłam po salonach i już chciałam kupić Irys z salonu Farage za 3900.Obecnie po 2 miesiącach poszukiwań wczoraj kupiłam suknię używaną za 2700 White One 426.Raczej nie zmienię decyzji
Dobra jesteś . Najlepsze zawsze jest to, ze rzeczywistość jest zupełnie inna niż marzenia .

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
dla mnie zbyt strojna ta suknia jak na poprawiny, na wesele, bal to tak ale nie na poprawiny
Hmmm w sumie jeśli ktoś lubi to dlaczego nie to ona ma się czuć w tym wyjątkowo. Zupełnie nie wiem czemu poprawiny schodzą zupełnie na drugi plan??? Tzn. wiem czemu na pierwszym jest ślub i wesele (pierwszy dzień) ale ja w drugim dniu też chcialabym odbiegać trochę od gości strojem i wyróżniać się dlatego też założę coś w kolorze ecru może z dodatkiem złota i dość strojną chcę ale wygodną.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 08:45   #3003
jupik123456
Raczkowanie

Hmmm w sumie jeśli ktoś lubi to dlaczego nie to ona ma się czuć w tym wyjątkowo. Zupełnie nie wiem czemu poprawiny schodzą zupełnie na drugi plan??? Tzn. wiem czemu na pierwszym jest ślub i wesele (pierwszy dzień) ale ja w drugim dniu też chcialabym odbiegać trochę od gości strojem i wyróżniać się dlatego też założę coś w kolorze ecru może z dodatkiem złota i dość strojną chcę ale wygodną.[/QUOTE]

Też uważam że mimo wszystko że to poprawiny, to pani Młoda i Pan Młody powinni się wyróżniać, bo to jest ciąg dalszy ich wielkiego dnia. Oczywiście nie należy przesadzać, żeby nie przesłodzić i nie zrobić z siebie kukiełki.
Hehe ja sukienkę na poprawiny już mam. Większy problem z suknią ślubna
jupik123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:07   #3004
aniall
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny, ma któraś z was tiulową księżniczke????co myslicie o takim rodzaju sukien slubnych???
Himera, ja mam tiulową księżniczkę Mi się bardzo podobają, bardzo wygodna. Jak wybierałam swoją suknie ślubną to wiedziałam że albo tiul albo koronka, i padło na tiulu Zresztą Panie w salonach jak słyszały że mam dużo gość, to radziły żeby suknia była okazała bo zginę w tłumie i chyba mają troszkę racji Jagodka21 ma tą samą suknie (kilka stron dalej są zdjęcia), ja swoich jeszcze nie mam więc wkleję na modelce...
aniall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:53   #3005
Monitkaaa
Raczkowanie

No fakt panna młoda musi się wyróżniać z tłumu w końcu w tym dniu to ona jest najważniejsza I tego musimy się trzymać.
Monitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:58   #3006
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Himera, ja mam tiulową księżniczkę Mi się bardzo podobają, bardzo wygodna. Jak wybierałam swoją suknie ślubną to wiedziałam że albo tiul albo koronka, i padło na tiulu Zresztą Panie w salonach jak słyszały że mam dużo gość, to radziły żeby suknia była okazała bo zginę w tłumie i chyba mają troszkę racji Jagodka21 ma tą samą suknie (kilka stron dalej są zdjęcia), ja swoich jeszcze nie mam więc wkleję na modelce...

Podoba mi sie
Stary 2010-03-26, 11:17   #3007
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą bardziej niezdecydowanej Panny Młodej ode mnie chyba nie ma Najpierw chciałam kupić suknie poprzez allegro -1000zł super cena,ale naczytałam się różnych wątków na ten temat poświęconych i zrezygnowałam.A chciałam szyć suknie Maggie Sottero Sabelle albo Mona Lisa Royale(nawet watek założyłam ,któą wybrać ).Potem pochodziłam po salonach i już chciałam kupić Irys z salonu Farage za 3900.Obecnie po 2 miesiącach poszukiwań wczoraj kupiłam suknię używaną za 2700 White One 426.Raczej nie zmienię decyzji
No niezłe miałaś zawirowania z tą kiecką Ale gratuluję ostatecznego wyboru

Cytat:
Ja sama bym takiej nie wybrała, ale są dziewczyny które ślicznie w takich wyglądają Moja kuzynka jest bardzo chuda i wysoka i bosko wygląda właśnie w takiej księżniczkowatej sukni Ważne żeby poprzymieżać i przekonać się jak się w takiej wygląda
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 12:29   #3008
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Dobra jesteś . Najlepsze zawsze jest to, ze rzeczywistość jest zupełnie inna niż marzenia .

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Hmmm w sumie jeśli ktoś lubi to dlaczego nie to ona ma się czuć w tym wyjątkowo. Zupełnie nie wiem czemu poprawiny schodzą zupełnie na drugi plan??? Tzn. wiem czemu na pierwszym jest ślub i wesele (pierwszy dzień) ale ja w drugim dniu też chcialabym odbiegać trochę od gości strojem i wyróżniać się dlatego też założę coś w kolorze ecru może z dodatkiem złota i dość strojną chcę ale wygodną.
Cytat:
Napisane przez jupik123456 Pokaż wiadomość
Też uważam że mimo wszystko że to poprawiny, to pani Młoda i Pan Młody powinni się wyróżniać, bo to jest ciąg dalszy ich wielkiego dnia. Oczywiście nie należy przesadzać, żeby nie przesłodzić i nie zrobić z siebie kukiełki.
Hehe ja sukienkę na poprawiny już mam. Większy problem z suknią ślubna[/QUOTE]
Boze dziewczyny wyluzujcie, czy ja napisałam ze w poprawiny PM powinna ubrać golf, dresy czy worek po ziemniakach? wyraziłam swoje zdanie i jego sie bede trzymac. oczywiscie ze na poprawinach PM powinna wygladac elegancko, ale ta suknia dla mnie jest za zbyt strojna, bynajmiej ja bym takiej nie ubrała, tym bardziej ze na poprawiny kazdy juz przychodzi na luzie, dlatego ja tez preferuje skromniejsze sukienki i tyle w tym temacie
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 12:36   #3009
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 007alicyjka Pokaż wiadomość
To ja dorzucam swoja sukienke Mori Lee 2317, dół jest w kształcie litery A ale zdecydowanie lepiej wyglada z halka pod spodem, taka na 1-2 kola
przepiękna

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmen1984 Pokaż wiadomość
a o to moja suknia starszy model forever yours, do piero po przymierzeniu ja pokochalam
w takich sukniach dobrze wyglądają wysokie dziewczyny. Zakładki niestety obniżają optycznie niższe dziewczyny

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 15:37   #3010
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Jakoś nigdy nie miałam swojego wymarzonego modelu.Suknię starałam się teraz dopasowac do pogody.W wakacje lepiej bezie mi w lekkiej zwiewnej sukni.Poza tym na weselu duzo wiary będzie,także zrezygnowałam z sukni z kołami.No i takimi eliminacjami padło na white one.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Himera, ja mam tiulową księżniczkę Mi się bardzo podobają, bardzo wygodna
Fajne są tiulowe suknie.Leekie przede wszystkim.Tylko ,że łatwo je zniszczyć.Kolezanka miała tiulową.Wisi w szafie teraz suknia,bo strasznie zniszczyła na weselu..tańce itp

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 16:45   #3011
poloot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wizazanka lain ma te suknie, mi sie ona baaardzo podoba
też biorę ją pod uwagę

~~a w sobotę to i owszem mam gumowce z odrzutowcem... ~~
poloot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 17:00   #3012
6000ewka
Raczkowanie

A to moja)) 26 czerwca sie w niej zaprezentuje

Edytowane przez 6000ewka
Czas edycji: 2010-03-26 o 17:01 Powód: literowka
6000ewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 21:55   #3013
kasia_05
Rozeznanie

ewka przepiękna, uwielbiam takie

mam dość
kasia_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 23:44   #3014
lady22nn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 6000ewka Pokaż wiadomość
oj i mi sie twoja suknia tez strasznie podoba piekna taka delikatna
lady22nn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 01:07   #3015
mloda_2000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
ja mierzyłam ivory, ale zamowilam białą - nie widziałam jej
ale myśle że nie straci efektu, bo wszystkie elementy srebrne zostają bez zmian, mam taka nadzieję że na bieli będą bardziej się odbijac
Hej mafda, ja tez zastanawiam sie nad 5897 sweetheart. Czy dostalas ja juz w bieli? Tez sie zastanawiam, czy wybrac ivory czy biel. W sumie ten ivory jest dosc jasny i podoba mi sie. Ciekawa jestem jaki efekt jest w bieli? Czy te ozdoby nadal sie blyszcza? Na tej ivory mam w sumie wrazenie, ze one az za bardzo sie blyszcza na srebrno.
Dzieki

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
A oto moja Sweetheart 5897 kolor white. Ogólnie zmierzyłam 16 i ta była ostatnią.
Hej mafda. Czy mialas juz przymiarke twojej Sweetheart 5897? Jak wyglada biala? Ja tez sie nad nia zastanawiam, tyle ze nad kolorem ivory. Tyle tylko, ze bardzo te cekiny sie swieca, tak mi sie wydaje. Jakos za bardzo. Jakie byly twoje wrazenia tej sukienki w kolorze ivory? czy te cekinki cie nie porazaly?
Jestem ciekawa jak twoja suknia w bieli. Jak masz jakas fotke to przeslij prosze.
Pozdrawiam
Mloda_2000
mloda_2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:03   #3016
reniastefanka
Przyczajenie

Moja... A jaki kolor wiązanki wybrać do kamizelki w kolorze gołębim?
reniastefanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:53   #3017
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Napisane przez reniastefanka Pokaż wiadomość
Moja... A jaki kolor wiązanki wybrać do kamizelki w kolorze gołębim?
Może czerwone,bordowe róże?

Stary 2010-03-27, 15:53   #3018
007alicyjka
Raczkowanie

Cytat:
Może czerwone,bordowe róże?
mnie się najbardziej podoba ten drugi, sama sie zastanawiam nad bukietem bordo, tylko nie wiem czy same roze czy z czyms zmieszane
007alicyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 04:09   #3019
NiesfornaC
Raczkowanie

A oto moja suknia. Zdjęcia z pierwszej przymiarki
Wystąpię w niej za niecałe dwa miesiące
Stary 2010-03-28, 09:57   #3020
007alicyjka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NiesfornaC Pokaż wiadomość
bardzo ladnie dobrany fason do twojej figury, gratulacje!
Na ilu kołach masz pod spodem halke jesli mozna wiedziec?
007alicyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:34   #3021
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez koniczynkaaaa Pokaż wiadomość
Witam! Na dzień dzisiejszy to jest mój typ sukni.
Bardzo ładna suknia.Także mój typ.Tylko,że ja mam white one 426.Jaki jest Twój model?Równiez mam slub w sierpniu.

Stary 2010-03-28, 13:07   #3022
Monitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Góra mi się bardzo podoba, dół troche skromny.
Monitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:57   #3023
NiesfornaC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 007alicyjka Pokaż wiadomość
bardzo ladnie dobrany fason do twojej figury, gratulacje!
Na ilu kołach masz pod spodem halke jesli mozna wiedziec?
dziękuję
halka jest na 3 kołach

Cytat:
Napisane przez Monitkaaa Pokaż wiadomość
Góra mi się bardzo podoba, dół troche skromny.
na początku też tak myślałam, ale jakby dół był bardziej zdobiony to wg byłoby "za bogato"
na zdjęciu może nie dokładnie to widać, ale na dole jest obszyta koronką taką jak na gorsecie i po bokach tez ma trochę tej koronki.
Jak dla mnie jest idealna
Stary 2010-03-28, 21:37   #3024
aniall
Raczkowanie

Jagodka mam nareszcie moje zdjęcie w agnes 10229. Kilka dziewczyn na forum pisało o kolorowych butach, ja też o takich myślę, po pierwsze jak na razie żadne buciki ślubne mi się nie podobają, a po drugie pomyślałam sobie, że troszkę innego koloru ożywi ten cały biały strój i będzie oryginalnie. Co powiecie na taki zestaw, będzie to pasować do siebie?
Jagodka znalazłam gdzie można kupić suknie ślubne Benjamina Robertsa, ale nie wiem czy są tam bolerka:
1. http://www.slubne.wroclaw.pl/kontakt.html
2. salon MYSTIQUE w Warszawie
Ja postanowiłam, że bolerko uszyje sobie na wzór jego projektów. Muszę tylko rozejrzeć się za dobrą krawcową.
Doradźcie proszę jakąs biżuterie, myślałam o kryształkach svarowskiego ale już sama nie wiem...
aniall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:08   #3025
kfaska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 6000ewka Pokaż wiadomość
OOoMoja Kiecka) Mpoja będzie w sumie z tej odzyta tylko bez dopinanego trenu (z lekkim niedopinanym), bez marszczeń na biuście(starczy to co mam jeśli chodzi o "objętość"). I jeszcze dumam nad zmianą tych szleczek an zupełnie cieniutkie ramiączka, ale zobaczy się
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:17   #3026
poloot
Raczkowanie

Cytat:
Jagodka mam nareszcie moje zdjęcie w agnes 10229. Kilka dziewczyn na forum pisało o kolorowych butach, ja też o takich myślę, po pierwsze jak na razie żadne buciki ślubne mi się nie podobają, a po drugie pomyślałam sobie, że troszkę innego koloru ożywi ten cały biały strój i będzie oryginalnie. Co powiecie na taki zestaw, będzie to pasować do siebie?
Jagodka znalazłam gdzie można kupić suknie ślubne Benjamina Robertsa, ale nie wiem czy są tam bolerka:
Ja postanowiłam, że bolerko uszyje sobie na wzór jego projektów. Muszę tylko rozejrzeć się za dobrą krawcową.
Doradźcie proszę jakąs biżuterie, myślałam o kryształkach svarowskiego ale już sama nie wiem...

troszkę tak mi te buty tu nie pasują

~~a w sobotę to i owszem mam gumowce z odrzutowcem... ~~
poloot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:24   #3027
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Kilka dziewczyn na forum pisało o kolorowych butach, ja też o takich myślę, po pierwsze jak na razie żadne buciki ślubne mi się nie podobają, a po drugie pomyślałam sobie, że troszkę innego koloru ożywi ten cały biały strój i będzie oryginalnie. Co powiecie na taki zestaw, będzie to pasować do siebie?
...
może jeszcze kwiaty we włosach takie same jak w wiązance.Jak odłożysz wiązankę,to zostaną same kolorowe buty a tak będzie coś sie razem łączyło.albo welon z kolorową lamówką.

Stary 2010-03-29, 10:20   #3028
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
piekny gorset
Cytat:
aniall swietna wiazanke wybrałas, buty tez mi sie podobaja, uwielbiam takie oryginalne pomysły
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:35   #3029
Sophie84
Raczkowanie

GG do Sophie84

Dziewczyny co myślicie o tej sukni? jaki welon będzie pasował? z góry dzięki za wszelkie uwagi
Stary 2010-03-29, 13:33   #3030
kamila3003
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, piszę tu pierwszy raz i chciałabym prosić was o opinie na temat mojej sukienki. Jak ją przymierzałam strasznie mi się podobała dlatego ją zamówiłam, ale im bliżej do ślub tym z dnia na dzień coraz mniej mi się ona podoba Zawsze chciałam mieć suknie "księżniczkę" a w końcu ta mnie uwiodła:P I już mi głupie pomysły chodzą po głowie żeby ją przerabiać :/
kamila3003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości