|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smug nie pozostawia, jest taki delikatnie różowy, cukiereczkowy taki. Po pomalowaniu dwa razy nie kryje całkowicie, widać biały pasek paznokcia. Ogólnie bardzo szybko schnie, ładnie się prezentuje, super błyszczy i nie ma smug
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aqua , Glycerin , Alcohol Denat , Thiodipropionic Acid , Peg-40 Hydrogenated Castor Oil , PPH-26- Buteth-26 , Sodium Hydroxide , Sodium PCA , Methylparaben , Parfum ,Glycolic Acid , Sodium Citrate , Citric Acid , Camellia Sinensis Extract Używam aktualnie tego toniku i pomimo , że staram się unikać toników z alkoholem ten nie jest bardzo mocny. Ładnie wygładza i napina buzię , nie powoduje pieczenia ani przesuszenia ( a nie mam tłustej cery ). Jest łagodniejszy w działaniu niż żel do mycia twarzy z tej samej serii Biała Herbata, który mi strasznie ściągał i wysuszał twarz. |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie złożyłam zamówienie z katalogu 7 - na ponad 600 zł dzięki wam pamiętałam o zestawie podróżnym ![]() zamówiłam też to coś za zamówienie pow. 1000 zł w poprzednim katalogu - tylko nie wiem co to jest ![]() z kolorówki miałam bez naciągania zamówienie na 99,50 czyli łapię się już na torbę - zebrę;p i akurat mam 4 zestawy bestsellerów za 14,90![]() ![]() czyli ogólnie mówiąc wszyscy zadowoleni będą ![]() aaa i jestem z siebie dumna bo wzięłam tylko mydełko w płynie bo się kończy w domku
Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2010-03-25 o 22:52 |
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nieźle się obłowiłaś
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dokładnie
a jaka radość będzie koło wtorku - jak przyjedzie paczucha
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a słuchajcie, w poniedziałek mam spotkanie z liderką, która mam nadzieje zostanie moją liderką
![]() Czy zamówienie będę mogła złożyć już we wtorek czy jest jakiś okres kiedy nie można zamawiać? I drugie pytanie: wiem że katalogi są wydawane raz na 3 tygodnie, ale powiedzcie mi jak to wypada? W poniedziałki czy jak? I kiedy zacznie obowiązywać K5? |
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
katalog 5 obowiązuje od dziś, a nowe katalogi otrzymujesz w paczce, jak sobie oczywiście zamówisz |
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zależy jaki masz okręg, bo są różne terminy składania zamówień, np ja mam dzień wysyłkowy A i zamówienie wysyłam tylko w czwartki.
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi!
![]() A jak jest z tym terminem katalogów? Kiedy wchodzą nowe? |
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
składam dziś zamówienie z katalogu 5, paczka przychodzi mi we wtorek i mam w niej katalog 6
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone światłeko przy:
- PIERSCIONEK NIXIE ROZM. 16,5 - WYKRECAN. BL/UST PLUM - KOLOROWY BALS.PIELGN. USTA - BLYSZCZ /UST VARYING VIOLET - BLYSZCZ /UST ADAPTING APRIC. - LAKIER/PAZN. ADAPTING APRICO - SZM.NABL. BERRY WINE. Czerwone światełko przy: - WYKRECAN. BL/UST CORAL |
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
Co robicie żeby mieć takie ogromne zamówienie ?
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o czas od kiedy do kiedy trwają katalogi to wszystko sprawdzasz w strefie konsultantki w zakładce harmonogram Jak będziesz miała już swój numer personalny to zarejestruj się na http://www.avon.com.pl w strefie konsultantki...---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- No trzeba mieć dużo klientów
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-26 o 00:51 Powód: lit |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje Gratulacje!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze klientka bedzie zadowolona. prosila o kryjacy róż i z poczatku chciala pastel pink ale jej doradzilam. Widzialam gdzies zdjecia i wyglada jakby paznokiec pomalowac rozowym korektorem. wiec zamowie ballerine
|
|
|
|
|
#3977 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czerwone światełko przy: 68189 - PORTFEL ELLEN BRAZOWY - z internetowej, ale dostanę ![]() żółte przy: 34249 - KREM REWITALIZUJ.NA DZIEN - z netto, ale dostanę alternatywny ![]() 30429 TORBA MAJA - nadal brak 2 z zamówienia wcześniejszego, będę dzisiaj reklamację pisać, bo już mi się to nie podoba zupełnie, tymbardziej, że obie klientki zamówiły te zestawy Maja i do czego mają je doczepić, do wirtualnej |
||||
|
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Prezenty za płatność kartą kredytową Avon na 250 zł:
w kat. 5 - w katalogu 6 płyn do kąpieli Kids, w 6 - w kat. 7 masło do ciała po opalaniu ![]() Może kogoś zainteresuje ta informacja ![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Emza, co Ty na to? |
|
|
|
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
czy posiada ktos zelowa kredke do oczu z nowego katalogu?
jak sie sprawuje? |
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
myszka1706 za 1000zł w katalogu 04 jest nowy krem anew, który jest w demo do 07 i jako nowość w 08
![]() z tego co kojarzę to Ty jesteś prognozujący prawda? ktoś zamówił u Ciebie ten ręcznik?
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
Ja mialam przy portfelu ellen zielone światełko, przykremie przeciw oznakom fotostarzenia, kremie do mycia twarzy marokańska róża, biżuterii Marika i wykręcanym błyszczyku z wyprzedazowych stron też wszedzie zielone
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Rozeznanie
|
Czy może ktoś wrzucić na katalogowy zdjęcie PORTFELA ELLEN ?
![]() Szczególnie interesuje mnie środek
|
|
|
|
#3986 |
|
Konto usunięte
|
dalej w strefie jest stara oferta na produkty avon club
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj dostałam takiego meila Szanowna Pani/Szanowny Panie, Informujemy, że nastąpiła zmiana w sposobie realizacji dostawy nagrody w Konkursie 'Mini za Mega' w postaci zegarka Devi. Nagroda ta zostanie dołączona do najbliższego Państwa zamówienia z Katalogu, realizowanego po 25 marca. Z pozdrowieniami, Obsługa Klienta |
|
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam do Avonu w sprawie tego kuferka z przyrządami przy zakupach pow.250 zł - mają dołączać w następnym katalogu, dlatego jest napisane "weryfikacja" i same zera...
|
|
|
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie jestem konsultantką, ale już zbieram zamówienia
![]() I jest problem, klientka chciałaby jakąś maseczkę z serii planet spa, która była w saszetkach. Ale w ostatnich katalogach nie widziałam. Czy któraś z Was ma może katalog w którym jest ta maseczka , żebym miała jej numer katalogowy? I jeśli tak to w którym katalogu one są?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

potrzebuje ładnie kryjącego różowego ale żeby nie był w stylu pastel czy viva pink. Może balerina? Ładnie wyglada i nie pozostawia smug?
czyli łapię się już na torbę - zebrę;p i akurat mam 4 zestawy bestsellerów za 14,90
to nieźle się obłowiłaś

.