Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 19:57   #3001
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Gimiks gratulacje

No kochane, liczymy na następne

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:04   #3002
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Więc tak... Może wszystko od początku...

Testu nie miałam w domu wiec zadzwoniłam do TZ-ta ze w drodze do domu ma mi kupić test. Przyjechał z pracy zjedliśmy obiad i jechaliśmy do mojego chrześniaka bo dzisiaj kończył 5 lat. Szybko pobiegłam do łazienki z testem i ... dziki pisk... Mam moje wymarzone II kreski!!! Choć ta jedna nie jest taka gruba ale jest. Dziewczyny moja radość nie ma granic. TŻ się ucieszył i w jego oczach zauważyłam łzy!!! Sorki za jakość ale fotka robiona z komórki...
Gratuluję!!!! Ale fajnie...
Dziewczyny, zobaczycie, będzie taki wysyp jak w grudniu

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Gimikis, ja byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam ten cień drugiej kreski. Myślałam, że to jakiś błąd, więc trzymałam jęzor za zębami. Ale kolejne wychodziły mocniejsze.
Właśnie przed chwilą zrobiłam następny, tak z ciekawości Mam dużo to mogę robić, nie No i, choć to nie z porannego moczu, druga kreska już jest tak samo wyraźna jak kontrolna, a do tego pojawiła się od razu (na poprzednie musiałam czekać ok.2 minut).
Od tamtej pory cały czas żyję jak na innej planecie. Wykonuję różne zwykłe czynności, ale myślami ciągle jestem w swoim brzuchu i co godzinę lecę oglądać testy (nie wyrzuciłam ich oczywiście)
Kretencja, ja do tej pory często oglądam moje dwa teściki

Pomidorka, ale o co chodzi z tymi oknami? U mnie i tak zawsze myje mąż, ale ja uwielbiam zawieszać świeże firanki i zasłonki i często je piorę, wczoraj w całym mieszkaniu zawiesiłam świeże. To chodzi o to podnoszenie rąk??

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2010-03-25 o 20:05
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:18   #3003
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Pomidora;18137018]Gimikis, gratulacje No to zaczął się wiosenny wysyp

Dziewczyny, napisałam wczoraj długiego posta i w momencie, kiedy go wysyłałam wyłączyli mi neta i dopiero teraz włączyli. A to ważny post, myślałam, że się załamię.
Jakie śliczne dzieciaczki
Stary 2010-03-25, 20:18   #3004
kretencja
Zakorzenienie

Lenka, przeczytałam w internecie, że podczas podnoszenia rąk rozluźniają się wiązadła w macicy czy coś w tym stylu i może to doprowadzić do poronienia. Pomijając fakt, że można od tego zasłabnąć i np. spaść z parapetu. To o to chodzi.
A ja właśnie sobie przypomniałam, że u nas w przedszkolu jest szkarlatyna i zaczęłam się bać. Ale chyba dzieciątku to nie zaszkodzi, bo ja chorowałam na tego typu choróbska, więc chyba mam przeciwciała?... Kurde, no, boję się, że mi gin da zwolnienie od razu i bezwzględnie zakaże pracować. Nie zrobię stażu kolejny rok z rzędu. I jak stracę tę pracę (a stracę najpewniej, bo jest na czas określony) to jako wieczna stażystka już nigdzie nowej nie będę mogła dostać

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:31   #3005
Pomidora
Zakorzenienie

Lenko, dobrze ci napisała Kretencja - chodzi o wiązadła. W późniejszej ciąży może dojść do odklejenia łożyska. Także w tym roku dla własnego zdrowia lepiej jak mąż będzie wieszał firanki

Kretencjo, ja zrobiłam staż po tym, jak rok pracowałam. Więc możesz spokojnie zrobić staż po dwóch latach pracy

Ewurka, maluchy świetne

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:49   #3006
kretencja
Zakorzenienie

Wiem, niby wiem, Pomidorko, ale strasznie by było szkoda, jakby mi przepadł, jak tylko 2 miesiące zostały... No, zobaczymy, co lekarz powie. Żeby zaliczyć staż muszę dopracować do końca maja i nie mieć zwolnienia dłuższego niż miesiąc na raz, no i jeszcze parę hospitacji zaliczyć. Może da się np. iść na dwa tyg. na zwolnienie i dwa do pracy i w tym czasie ostro nadrabiać formalności. A w maju tak samo... Moje dwa tygodnie pracy to tylko 4 dni, bo to pół etatu, więc może coś się da wykombinować... A może można przedłużyć staż? Żebym np. mogła pierwszy trymestr być na zwolnieniu (czyli właśnie do końca maja), a wrócić do pracy w wakacje, w drugim trymestrze, gdy już jest bezpieczniej?... Muszę o tym poszukać w necie...

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Znalazłam, da się Jeśli nieobecność spowodowana chorobą, urlopem innym niż wypoczynkowy lub zwolnieniem z obowiązku pracy trwa nieprzerwanie dłużej niż miesiąc (ale nie dłużej niż rok!), staż może zostać przedłużony o ten czas. Tyle że nie wiem, czy L4 od gina w związku z niesprzyjającymi warunkami pracy zostanie potraktowane jako choroba

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-25, 21:09   #3007
BordAna
Zadomowienie

hehe.. no to mamy niezły wysyp...
gratuluje następnej przyszłej mamusi
moj mąż aż zaciera ręce i mówi żw może będę tą kolejną

poki co to ja nic nie mówię, nie cchę zapeszać

co do mieszkanka to jak narazie to w naszym "domku" jak narazie dach kładą, bedziemy mieli mieszkanie na 2 piętrze.. najbardziej oświetlone :P
firma ma ostateczny termin do oddania kluczy na marzec 2010, ale chodzą pogłoski iż odbiory mają być nawet we wrześniu!!!
szybko idzie im ta budowa:P
co drugi dzień chodizmy z TŻtem na spacer i "kontrolujemy" postępy

jest czym zyć
i całkiem inaczej się mi mieszka teraz u teściów...
nie mówie że ejst mi tu okropnie ale za bardzo nie dogaduję się z teściową.. a po co się męczyć...
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 22:04   #3008
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dziewczyny 2 dni mnie nie było a tu taki nowości

Kretencja i Gimikis : jupi: GRATULACJE klask i: krechy jak się patrzy !!!

Kretencja ja wiedziałam że te słabe kreseczki to nie urojenia

Pomidora widziałam zdjęcie brzusia .... śliczny....

Tity domek jest bombowy, bardzo mi się podoba tylko bardzo duży, szkoda że nie ma takiego w wersje troszkę skromniejszej tak ok 150 m pow użytkowej

juz mamy 2 grudniowe mamuśki....... szkoda bo mogłam być trzecia

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-03-25 o 22:05
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 23:10   #3009
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Lenko, dobrze ci napisała Kretencja - chodzi o wiązadła. W późniejszej ciąży może dojść do odklejenia łożyska. Także w tym roku dla własnego zdrowia lepiej jak mąż będzie wieszał firanki
Już widzę, jakby wyglądały
No nic, jedna mi została do powieszenia, zobaczymy jak mu to wyjdzie

Dzięki za wyjaśnienia, bo bym tak dalej śmigała po parapetach.......
Stary 2010-03-26, 00:39   #3010
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

no prose nie bylo mnie tutaj kilka dni i takie wiesci :0
KRETANCJA,GIMIKIS GRATULACJE KOCHANE DBAJCIE O SIEBIE TERAZ I O MALENSTWA
no widze ze ruszylo sie w koncu na watku trzymam kciuki za wszytskie was kochane i obym jutro przeczytala ze nastepne zafasolkowaly
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 07:16   #3011
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Tity domek jest bombowy, bardzo mi się podoba tylko bardzo duży, szkoda że nie ma takiego w wersje troszkę skromniejszej tak ok 150 m pow użytkowej

juz mamy 2 grudniowe mamuśki....... szkoda bo mogłam być trzecia
Dziękuję. No spory jest, ale jak się jest w środku to wydaje się normalny, a nie jak hala Dopiero jak stanęły wszystkie ściany i jest strop to można się odnaleźć, wcześniej w ogóle.
Będziesz mamusią szybciej niż Ci się wydaje Zobaczysz.
Ja jutro albo pojutrze mam termin @. Wczoraj plamienie było malutkie, ale brzuch boli, zobaczymy jak dzisiaj będzie.
BordAna no to jeszcze troszkę i będziecie mieć własne M. Już nie długo. Do marca szybko zleci Możliwe, że się razem będziemy przeprowadzać
Dziewczyny w ciąży, chłopów gońcie do roboty, a nie same śmigacie z oknami i firankami Niech się panowie trochę pogimnastykują

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 07:44   #3012
gimikis
Rozeznanie

A ja przed wczoraj zawieszałam u teściowej firany na 5 oknach. Bo ma kłopoty z unoszeniem rak do góry. Mam nadzieje ten fakt nie wpłynie negatywnie na mnie a raczej nas...

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 07:51   #3013
kretencja
Zakorzenienie

Hej.
Jestem bardzo niewyspana i... rozżalona, po wczorajszej rozmowie z mężem...
Powiedziałam mu, że nie mogę myć okien i że się boję łózko odsuwać od ściany od ścielenia. A on... żebym nie robiła z siebie kaleki Że się boi, do jakich granic dojdzie ta moja "niesprawność". I że jakbym nie robiła tych testów tak wcześnie, to bym jeszcze nie wiedziała, pewnie bym myła okna i nic by się nie stało. Powiedziałam mu, jak mi przykro, że tak mówi. Ustaliliśmy, że w tym tygodniu damy spokój z takimi rozmowami, bo ja oczekuję wsparcia i zrozumienia dla nowego stanu i obaw, które mnie dręczą, a on ma naprawdę koszmarny tydzień. Praktycznie od kiedy we wtorek poszedł do pracy to do tej pory pracuje non-stop, chodzi już na rzęsach...
Myślę, że w końcu jakoś się dogadamy w tej kwestii, ale wczoraj było nieprzyjemnie.
Myślę, że to prawda, że facet dopiero zaczyna rozumieć powagę sytuacji, jak dziecko... jest na świecie. Ciąża partnerki, zwłaszcza niewidoczna, jest dla niego kompletnie teoretycznym i abstrakcyjnym zjawiskiem... No i do tego mój mąż jest z tych, co uważają, że ciąża to KOMPLETNIE normalny stan i że - może poza skokami na bungee - można robić WSZYSTKO...
Ech...

A dziewczyny, jeszcze mam pytanie co do tego podnoszenia rąk - co z suszeniem włosów? Jak suszę moje kłaczki na szczotkę to mam ręce uniesione przez jakieś 15 minut, teraz sobie to uświadomiłam. Co mam z tym zrobić wobec tego?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 08:06   #3014
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Hej.
Jestem bardzo niewyspana i... rozżalona, po wczorajszej rozmowie z mężem...
Powiedziałam mu, że nie mogę myć okien i że się boję łózko odsuwać od ściany od ścielenia. A on... żebym nie robiła z siebie kaleki Że się boi, do jakich granic dojdzie ta moja "niesprawność". I że jakbym nie robiła tych testów tak wcześnie, to bym jeszcze nie wiedziała, pewnie bym myła okna i nic by się nie stało. Powiedziałam mu, jak mi przykro, że tak mówi. Ustaliliśmy, że w tym tygodniu damy spokój z takimi rozmowami, bo ja oczekuję wsparcia i zrozumienia dla nowego stanu i obaw, które mnie dręczą, a on ma naprawdę koszmarny tydzień. Praktycznie od kiedy we wtorek poszedł do pracy to do tej pory pracuje non-stop, chodzi już na rzęsach...
Myślę, że w końcu jakoś się dogadamy w tej kwestii, ale wczoraj było nieprzyjemnie.
Myślę, że to prawda, że facet dopiero zaczyna rozumieć powagę sytuacji, jak dziecko... jest na świecie. Ciąża partnerki, zwłaszcza niewidoczna, jest dla niego kompletnie teoretycznym i abstrakcyjnym zjawiskiem... No i do tego mój mąż jest z tych, co uważają, że ciąża to KOMPLETNIE normalny stan i że - może poza skokami na bungee - można robić WSZYSTKO...
Ech...

A dziewczyny, jeszcze mam pytanie co do tego podnoszenia rąk - co z suszeniem włosów? Jak suszę moje kłaczki na szczotkę to mam ręce uniesione przez jakieś 15 minut, teraz sobie to uświadomiłam. Co mam z tym zrobić wobec tego?
Kretencja myślę ze poniekąd Twój TŻ ma racje ale nie do końca.
Ja osobiście uważam że ciąża to nie choroba i można wiele rzeczy robić. Ale np. czynności związane z dźwiganiem lub dużym użyciem siły bym absolutnie wykreśliła z moich obowiązków. Wiem że pierwsze mc są bardzo ważne i trzeba na siebie uważac. A propo odsuwanie łóżka też musisz dużo sil w to włożyć , zaprzeć się a w środku wszystko się napina. Myślę że mój TŻ bedzie dla mnie wyrozumiały.
A tak odbiegajac od tematu jak kozalam TŻ wczoraj test to się ucieszyl ale bał się mnie dotknąc gdziekolwiek. A jak wskoczylam na niego to powiedział "Uważaj, nie tak gwałtownie"...

Stary 2010-03-26, 08:10   #3015
kretencja
Zakorzenienie

Ja się zgadzam, że ciąża to nie choroba i będę się starała funkcjonować normalnie, o ile lekarz nie będzie widział przeciwwskazań do zwykłej aktywności. Ale to są pierwsze dni, jestem zdezorientowana, zaniepokojona, podekscytowana, jeszcze nie umiem wyczuć, co jest OK, a czego jednak lepiej unikać. I jak to kobieta - marzę o tym, żeby być traktowaną jak księżniczka Szczególnie teraz. Chociaż trochę.
A mój mąż jest taki przyziemny

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 08:11   #3016
gimikis
Rozeznanie

Myślę że to suszenie włosów nie powinno zaszkodzić. Tak samo jak były przesady ze kobieta w ciąży nie powinna myc głowy... Dla mnie to już było śmieszne.Fakt że ciało kobiety jest obciążone dodatkowo ale nie powinnismy popadać w paranoje.
Dziewczyny powiedzcie mi idąc do giną po świętach mówić mu że test ciążowy wyszedł pozytywnie czy nie??

A która by nie chciała być traktowana jak księżniczka

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-03-26 o 08:14
Stary 2010-03-26, 08:12   #3017
kretencja
Zakorzenienie

Oczywiście, że mówić Dlaczego się zastanawiasz?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 08:21   #3018
gimikis
Rozeznanie

Niektóre kobiety nie mówią nic. Ja też uważam że lepiej powiedzieć.

Martwię się tylko tym że ja jestem bez pracy i utrzymujemy się tylko z wypłaty TŻ. Boże dlaczego zawsze jest tak pod górke. Ehhh. Mam nadzieje że jakoś damy rade...

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Z tej radości na widok II kreseczek wyliczyłam sobie już termin porodu heheheh Wyszło mi na 24.12
Wiem że lepiej narazie nie zapeszać ale to takie emocje...

Stary 2010-03-26, 08:27   #3019
kretencja
Zakorzenienie

Gimikis, piękny prezent na gwiazdkę Mnie wyszło wcześniej, pierwsza połowa grudnia, choć nie wiem, czy ciąża nie jest starsza. Okaże się na pierwszym USG pewnie.
Nas też głównie utrzymuje mąż, ja z mojego pół etatu trochę się "dokładam", spłacamy kredyty. No i niestety mam umowę na czas określony, więc zostanie mi ona przedłużona pewnie tylko do terminu porodu. Też się boję jak damy radę, ale staram się pozytywnie nastawiać. Nic nie dzieje się bez powodu, ktoś na górze to wszystko zaplanował i na pewno jakoś się ułoży.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 08:58   #3020
gimikis
Rozeznanie

Trzeba będzie mocniej zacisnąć pasa. Ale dla takiego maleństwa to zrobi się wszystko.
Mamusia - to brzmi dumnie

Teraz tylko czekać na wizytę u gina.

Dziewczyny brać się ostro do roboty

Stary 2010-03-26, 09:01   #3021
kretencja
Zakorzenienie

A ja oglądam na youtube filmiki, gdzie kobiety mówią swoim bliskim o ciąży i ryczę jak bóbr Coś mnie leciutko kłuje w podbrzuszu, może dzidziuś daje mi znać, że wszystko będzie dobrze Wiem, że on jeszcze nie ma mózgu, nie rusza się itp., ale przyjemnie tak sobie pomyśleć, że mam z nim jakiś kontakt

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 09:11   #3022
gimikis
Rozeznanie

Ja już wczoraj patrzyłam na allegro na wyprawkę dla dzieci.
Jednak czlowiek nie może sie opanować
Od tygodnia chodzę ciągle nie wyspana. Może to był taki pierwszy objaw. O 20 musiałam już leżeć w łóżku. Coś się poprzestawiało...

Stary 2010-03-26, 09:16   #3023
lindsley
Zakorzenienie

Hej dziewczynki... Tak Was czytam i sobie przypominam jak to było na początku - zagubienie co można a czego nie... Co do Tz-ów to mój zabraniał mi pić kawę (którą piję dla smaku tylko 1 dziennie) a nie widział też nic w jakimś wysiłku... Dopiero jak brzuszek zaczął być widoczny a ja wprost mu mówię, że nie mogę tego czy tamtego albo po prostu coś mnie męczy to mnie wyręcza... Ale okna nie umył jeszcze, firankę próbował zawiesić ale ja nerwus wzięłam mu ją z rąk i sama powiesiłam, bo prędzej czy później i tak bym po nim poprawiała, bo nie mogłabym już dłużej na nią patrzeć. Ale odcierpiałam swoje przez następne dni...Nie warto... Też mam brudne okna, już za jedno nawet chciałam się zabrać ale zaczął mi 2 dni temu brzuszek twardnieć i sobie odpuściłam... Także jak przez te 8m-cy będziecie miały gorszy widok przez okno świat się nie zawali, da się przeżyć...
Kretencja może jak masz jakąś książkę to czytaj mężowi fragmenty w których jest coś na ten temat... Mój nic nie wiedział o ciąży i wierzył we wszystko co mu mówiłam ale z lenistwa wolał, żeby coś leżało jak spadnie niż żeby mnie wyręczyć i podnieść... Trochę awantur na ten temat było, może minimalnie się polepszyło ale jak księżniczki to na pewno mnie nie traktuje

A i włosy suszę normalnie jak przed ciążą... Trochę to bardziej męczące, ostatnio siadam sobie na taborecie bo nie mam tyle siły, żeby stać

Cytat:
Martwię się tylko tym że ja jestem bez pracy i utrzymujemy się tylko z wypłaty TŻ. Boże dlaczego zawsze jest tak pod górke. Ehhh. Mam nadzieje że jakoś damy rade...
Szukaj pracy dalej... Ja znalazłam ok 9tc. Trochę wyrzuty sumienia miałam ale przynajmniej przez rok mam wypłatę (prawie najniższa więc nie kokosy) ale miałam za co kupić wyprawkę, przymierzamy się do nowej pralki a jak dobrze pójdzie to może się jeszcze auto (z grata na lepszego grata) zmieni w tym roku...

I fajna data porodu....

Dziś tak pięknie, że nie wytrzymałam i już piorę pościele i mam zamiar wreszcie w ogródku suszyć Tylko w obliczu tego co napisałam na początku jak ja mam powiesić to na linkach

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 09:27   #3024
gimikis
Rozeznanie

Ja marze o tym żeby jakaś prace dostać. Chociaż po to żeby na wyprawkę uzbierać.

Stary 2010-03-26, 09:31   #3025
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Ja marze o tym żeby jakaś prace dostać. Chociaż po to żeby na wyprawkę uzbierać.
szukaj szukaj, mnie się trafiło jak ślepej kurze ziarno... Papiery składałam do tej firmy w maju, facet pamiętał mnie z rozmowy a zadzwonił we wrześniu bo się poprzedniczka nie sprawdziła A też już miałam wizje jak to nam ciężko będzie...

Michaś
Stary 2010-03-26, 09:46   #3026
aldii
Zakorzenienie

Sloneczko ojoj przykro mi bardzo w nastepnym cyklu sie uda
Pomidorko wspolczuje porcelanowych rozmow,mnie to na szczescie ominelo
Awenturyn jak sie czujesz ?
Anessko widze,ze u Ciebie jak kiedys u Lindsley jak zle to zle,a jak sie sypia dobre wiadomosci, to jedna za druga A tak przy okazji to uwielbiam rzeczy Hilfigera - zwlaszcza jeansy
Abz za karte ciazy i delikatnie gratuluje synusia
Tity,Scio,BordAna to teraz czas na wasze II
Ollliwko ale masz pieknego avka
Jasiulku to straszne Jak ja rodzilam,to tez byla dziewczyna po cc w 26tc dzieciatko tez zmarlo,ale mialo potworne wady genetyczne
Scio wielgachne
BordAna To kiedy wsiadasz w SKM i wpadasz na spacerek z mala LU ? Gratuluje zakupu mieszkanka i zazdroszcze
Mlm gratuluje coreczki
Gimikis GRATULUJE !

Nadrabiam,nadrabiam i siedze jak na szpilkach czekajac momentu,czy u Kretencji sa II czy nie

Kretencja te zolte tulipany mnie rozczulily no i kochana GRATULUJE z calego serducha :roz a: Piekne II krechy No i wykrakalam,ze masz sie przenosic na nasz mamusiowy

Tak czytam i czytam,ale albo cos przegapilam,albo nie widze Weruczka ?! Co z nia ?!
Stary 2010-03-26, 10:03   #3027
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam,ale albo cos przegapilam,albo nie widze Weruczka ?! Co z nia ?!
Znów będzie trzeba przywołać ją do porządku... Mi nie odmówi
A może goni siostrę i maltretuje Tz-a?

Już jedno pranie wisi, następne się pierze... Jak ja bym chciała, żeby taka pogoda już została

Michaś
Stary 2010-03-26, 10:04   #3028
kretencja
Zakorzenienie

Aldii, ale mnie tu dobrze Po co się mam przenosić
Siedzę sobie przy otwartym lufciku (dla wentylacji dobrej) i maluję pazurki u stóp. Czego jak czego, ale malowania paznokci nie odpuszczę (dopóki widzę stopy )
Miałam dziś iść porozmawiać z panią dyrektor integracyjnego gimnazjum koło nas, zanieść CV. Ona zna moją Mamę i Mama coś tam jej podszepnęła niedawno. Niestety jak zadzwoniłam, żeby potwierdzić, okazało się, że pani dyrektor bardzo źle się czuje i właśnie zaraz wychodzi do lekarza. Ale powiedziała, że wie o co chodzi, będzie mnie pamiętać i żebym po prostu CV podrzuciła. Szanse są marne, bo to oświata - wiadomo - umowy podpisuje się pod koniec sierpnia, jak wszystko dobrze pójdzie (ODPUKAĆ!) to wtedy będę już pod koniec 2 trymestru, ale mój mąż słusznie mówi - lepiej złożyć. Kto wie, co się wydarzy... Więc zaniosę pewnie jeszcze dziś.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 10:08   #3029
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Hejka. Dawno dawno temu udzielałam sie na tym wątku był dla mnie szczęsliwy bo ''zaskoczyłam'' w pierwszym cyklu Teraz weszłam tutaj by powiedziec ze Wiktoria jest juz na swiecie (21.03.2010 4190g 57 cm)
Wszystkim zafasolkowanym duzo zdrowia, a starającym się powodzenia (aby ten wątek był dla was tak szczęsliwy jak dla mnie )

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:11   #3030
kretencja
Zakorzenienie

Mysia Ogromne gratulacje!!!

Dziewczyny, a ja właśnie maluję te paznokcie u nóg i tak sobie myślę, że to nie tylko kwestia widzenia stóp. Nie wiem jak Wy, ale ja nie umiem inaczej pomalować (czy opiłować), niż podciągając nogę wysoko, kolano mając praktycznie pod brodą... To się chyba bardzo szybko robi niemożliwe

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości