|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
I ja witam w ten przecudny wiosenny poranek
![]() Pogoda przeboska, aż się żyć chce Wczoraj byłam w Poznaniu, przy okazji obiegłam kilka sklepików Mogę się pochwalić, że kupiłam sobie nowe okularki słoneczne Te kupione rok temu były tak wąski, że po dojechaniu w nich do pracy strasznie bolała mnie głowa Poza tym łaziłam troszkę za sukienką na poprawiny, ale jak na razie jeszcze nic ciekawego nie znalazłam. Znalazłam za to fajną bluzkę w haemie o bardzo przystępnej cenie bo aż za 29,90 Grzechem było by jej nie wziąć No i znalazłam super boskie buty na koturnie w Stradi Oczywiście też je od razu kupiłam ![]() Dzisiaj czeka mnie przegląd auta jeszcze. Wczoraj pojechałam z Piotrkiem na przegląd, ale była kolejka więc facet podbił mi dowód, ale przyjechać kazał dzisiaj. No i jadę popołudniu sprawdzić, co i jak z tym moim autkiem ![]() Poza tym dzisiaj pracuję w domu
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Sama sobie zazdroszczę, bo byłam wczoraj tak zmęczona, że nie wiem, jakbym się podniosła rano z wyra
Szefowa stwierdziła, że dzisiaj przyjeżdżać nie muszę, chyba dlatego, że wczoraj pojechałam do tego Poznania Pracować niestety będę, ale ta perspektywa, że już mam weekend uskrzydla
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam już wstępne projekty biżuterii. Co o niej sądzicie? |
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alka, biżuteria jest piękna ![]() Dziewczyny wiecie jakie jaja Siedzę sobie przy otwartym oknie i słucham własnie piosenek religijnych
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszkę się "ureligijnisz" przed ślubem kościelnym |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli znasz Alka ten ból z pieśniami religijnymi Koło mojego domu chcą wybudować kościół, bo jak na razie jest tam stare cmentarzysko i właśnie na jego miejscu ma on stanąć. Śmiejemy się z Piotrkiem, że na mszę nie będziemy musieli już chodzić, wystarczy, że otworzymy okno w pokoju
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam w necie zdjęcie mojej sukni na modelce
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Alka, kurcze sukienka jest piękna
![]() Biżuteria, którą wybrałaś będzie pasować idealnie!!!
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia będzie biała
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
Byłam się wykąpać i teraz zabiorę się za pracę Chociaż najpierw muszę sobie zrobić kawulca i cosik zjeść ![]() Sukienka jest naprawdę śliczna Mi się zawsze marzyła ecru, jednak krawcowa stwierdziła, że do mojej urody pasuje biała Postawiłam jednak na swoim i jest ecru, ale kolorek jest tak delikatny, że wygląda naprawdę pięknie
|
#3282 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Biorę
Tylko który naszyjnik? Bardziej się skłaniam do pierwszego, bo jest taki delikatniejszy i lepiej pasuje, bo kolczyki są duże. Z kolei ten drugi tworzy komplet, bo to ta sama kompozycja
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zadomowienie
|
prześliczna!!
przy niej moja ![]() nie no żartuję-nie zmienię przecież na inną 2,5 miesiąca przed ślubem choć koleżanka mówiła,że tak zrobię ![]() w sensie,że jak wisi w szafie już tyle czasu, to do slubu na pewno zmienię zdanie.... właśnie zadzwoniłam do krawcowej i idę jutro na 14!! ale się cieszę ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() jak napisałaś,że są dwa różne, to dopiero zauważyłam-2 jest bardziej oryginalny-mnie się podoba
|
||
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz zdjęcie?
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Dzisiaj jest u nas tak ciepło że poszłam do pracy w krótkim rękawku ![]() oczywiście mam z sobą sweterek w razie czego ![]() Alu mi osobiście bardziej podoba się drugi A sukienka jest faktycznie piękna ![]() Ani ja też mam ecru, a raczej ivory, w białych nie czułam się za dobrze..:P
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Agula Wreszcie się zaczynają pojawiać kolejne osoby na tym forum ![]() Powiem szczerze, ze nie pamiętam, jaką masz sukienkę. Wrzuć koniecznie jakieś foto Więc jutro masz przymiarkę Wiesz, że aparacik w torebce to podstawa? Pracować mi się baaardzo nie chce, ale coż, trzeba potłumaczyć niektórw rzeczy, żeby na weekend mieć mniej ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Pogoda naprawdę jest boska, od rana wietrzę mieszkanie i nawet kiedy weszłam do pokoju po kąpieli to nie było mi zimno Wczoraj zobaczyłam pierwsze pączki kwiatów, więc wiosna na całego Też się nie czułam w białej sukience. I niestety nie mogę się zgodzić z krawcową, że to niby mój kolor
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny co do sukienek na drugi dzień to rozmawiałam z ciocią TŻ i teraz się nie opłaca kupować bo nie ma jeszcze sukienek zrobionych z materiałów typowo na lato najlepiej w połowie kwietnia bo zaczyna się sezon komunii i zaczynają się pojawiać nowe projekty teraz jeszcze sprzedają to co zalega w magazynach z sylwestra i jakieś tam przejściowe na kwietniowe wesela także ja się nie napalam jeszcze .
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Mój budynek jest po drugiej stronie ulicy. Z piątego piętra mam piękny widok na calutki cmentarz |
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
Alu-wklejałam juz zdjęcia-ale tylko poglądowe
![]() wiem Aniu, że aparat to podstawa,ale nie wiem co krawcowa zrobiła i nie wiem czy będzie co pstrykać-mam nadzieję,że tak ![]() Kasiu-mi 1,5 roku temu mama kupiła taką letnią, lnianą srebrzystą w kwiatki-na poprawiny w sam raz ![]() ze dwa razy miałam na sobie,ale co tam-nie chcę kupować kolejnej, bo już mam 3 zestawy "obowiązkowe" w których chodziłam na wesela-a na ślub kumpeli jako świadkowa uszyłam sobie nową-granatową,a R. zabronił mi ją zakładać na własne poprawiny ![]() Chyba,że coś mnie tak cos zachwyci,że po prostu będę musiała mieć!
|
|
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowałam się na taki jaśniutki ecru, bo wiem, że w bieli bym się zupełnie nie czuła. Zresztą przed ślubem zafunduję sobie kilka wizyt w solarium, żeby skóra nabrała jakiegoś delikatnie brązowego odcienia, więc z sukienką się napewno nie zleję Cytat:
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy poprawin, ale i tak przydałaby mi się jakaś ładna, lekka, zwiewna sukienka. i też zacznę jej szukać tak w maju /jak będę miała czas oczywiście
/
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomozcie, licze na was, mialam wybrana suknie koronkowe A, wklejam ponizje, jednak od zawsze marzylam o tiulowej sukni ala ksiezniczka, oczywiscie nie az taaaakiej wielkiej ale zeby byla tiulowa, jednak moja figura mi na to nie pozwolila, szerokie biodra itp. moja suknie zadatkowalam w sierpniu, a od tego czasu troszke mnie ubylo, wczoraj tak calkiem przypadkiem przechodzilam obok salonu i zobaczylam piekna tiulowa suknie, tiul brokatowy ladnie sie mieniacy, gora w serduszko do tego wyszywana perelkami, poprosilam sprzedawczynie czy moge przymierzyc, tak sobie pomyslalam ze i tak nie bede miec takiej to chociaz zobacze jak by to wygladalo na mnie, i kurde jak mnie ubrala w to cudo wyszlam na podest to dostalam takiego banana, taka radosc, i i sama do siebie na glos mowie tak to jest TO, pieknie eksponuje talie , tiul jest zwiewny, o dziwo nawet zmiescilam sie w 38, zakochalam sie w niej i poczulam cos co w tamtej juz mojej zadatkowanej nie czulam, i teraz tak dalam na koronkowa 500 zl zadatku, mialam doplacic jeszcze 1800, a ta tiulowa kosztuje wlasnie 1800- z przeceny bo normalnie 2500, takze nic bym nie tracila, bo i tak zakladalam ze zaplacic musze jeszcze 1800 zl, dziewczyny wklejam wam zdjecia koronkowej ze mna i tiulowej przyblizonej do tej co mierzylam(na zdjeciu jest z jakas kokarda, ktorej w tej tiulowej nie ma) ale bedziecie mialy poglad jak mniej wiecej wyglada, poradzcie mi co mam zrobic, prosze,czy spelniac swoje marzenia, czy juz niczego nie ruszac , dobra dziewczyny mam jakies bledy ladowania, wiec na razie nici ze zdjec, masakra, a tak chcialam zebyscie mi pomogly
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
pochwalę się,że z okazji wiosny
zamowiłam do mieszkanka naszego firany (na razie były tylko rolety,ale tak jakoś pusto-choć nie chciałam wcześniej niczego oprócz rolet. powód jest jeszcze taki,że balkon mamy nad przejazdem na 1piętrze,więc każdy się gapi- na szczęście od strony podwórka okna, nie od ulicy)http://www.swiat-firan.pl/28,firana-pawi-ogon.html - te do sypialni, kolor ecru, lamówka złocistożółta (14) http://www.swiat-firan.pl/301,panel-kwiaty.html do salonu-jasne ecru (c) |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu zdecydowałaś się odezwać Zapraszamy do wspolnej rozmowy ![]() Co do zdjęc to spróbuj jeszcze raz wkleić, tak jak pisała Agnieszka, bo jak na razie nic nie widzimy ![]() Cytat:
Jak na razie to moja mama zakupiła przepiękne do salonu
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Mogę się pochwalić, że kupiłam sobie nowe okularki słoneczne
Poza tym łaziłam troszkę za sukienką na poprawiny, ale jak na razie jeszcze nic ciekawego nie znalazłam. Znalazłam za to fajną bluzkę w haemie o bardzo przystępnej cenie bo aż za 29,90
Grzechem było by jej nie wziąć 

Bardziej się skłaniam do pierwszego, bo jest taki delikatniejszy i lepiej pasuje, bo kolczyki są duże. Z kolei ten drugi tworzy komplet, bo to ta sama kompozycja