Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 10:42   #1981
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
frezi to teraz znowu atakuj firmy swoimwypasionym CV
Aleks będzie dobrze. Uśmiech, proste plecy i do przodu! Lepsza taka praca niz żadna!
Ins kurcze nie daj się chorobie! Brałaś leki? Może napij się herbatki z miodem i cytryną?
ano pewnie! coś kiedyś musi się udać

pazurki mam zaraz do wieczora więc wrócę do Was dopiero około 19:30

nie piszcie za dużo bo nie wiem czy uda mi się wbić

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-03-26 o 10:46
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:44   #1982
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Skimos czy obrazisz się, jak pożyczę Twoje fotki musztardowych balerinek z kokardką? 38 okazało się być na mnie ciut za małe i muszę się ich pozbyć
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:52   #1983
skimos
Zakorzenienie

spoko mnie też trochę cisną ale tak mi się podobają że muszę je jakoś rozciągnąć

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:52   #1984
polka764
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

carmi może podeslesz mi przepisy na te wyczesane mufinki o których pisałaś, takie orginalne, jak bedziesz mieć troche czasu to mi podeslij na pw bardzo bym prosiła

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:57   #1985
carmelova
Zakorzenienie

poluś chodzi o marchewkowe?
skimos dziękuję
Stary 2010-03-26, 10:57   #1986
Claris
Zakorzenienie

Myję okna i włączyłam sobie radio i co leci? "Jestem położną z długoletnim stażem", laktacyd ale co najlepsze to wycięli żanet kaleta - nie ma ani na początku ani na końcu ciekawe dlaczego
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:01   #1987
Jerome
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Witaj Jereme chemia i pożadanie jest możliwa cały czas uwierz mi to zależy od obojga osób. Mi się wydaje tj dziewczyny napisały,że powinieneś być bardziej obojętny dla niej. Żeby to ona teraz się o Ciebie starała. U mnie kiedyś tak było ,że mój Tż zachowywał się jak Ty i ja miałam za dobrze,przestałam sie starać:/ i on sie zmienił na jakiś czas i do mnie doszło ,że tak nie można. Że związek to 2 osoby nie jedna i każda musi się starać. Trzymam
Mogłabyś opisać mi bardziej szczegółowo w jaki sposób zmienił się twój chłopak?

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

EDIT: Jerome jeśli wątpliwości są, to należy się nad ślubem zastanowić - ale wspólnie. Chociaż wg mnie jeśli zdecydowaliście się w pełni świadomie na ten krok, i SIĘ NAPRAWDĘ KOCHACIE, to ochota na sex przyjdzie, trzeba tylko podgrzać atmosferę.
Bardzo się zastanawiamy nad ślubem oboje.
Frustrujące jest to, że poza tym problemem nie mamy żadnych.

[QUOTE=Ilsa Lund;18140052]

ja jestem z moim TŻ ponad 2 lata i nadal pociąga mnie fizycznie. Na pewno po 20 latach tak mocno już nie będzie bo to naturalne będziemy słodkimi starcami z kotami, zagadanymi w rozmowach. I z każdym dniem kocham go coraz bardziej, nie wyobrażam sobie że miałby mi się odwidzieć jeżeli chcesz ratować związek to na pewno nie rozpieszczaniem swojej narzeczonej bo się do tego przyzwyczaiła i traktuje Cię jak mamusię, która musi się opiekować i być miła[COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że jestem w stanie zrozumieć spadek pociągu fizycznego po 10 latach. Ale jak kogoś po 3 partner nie pociąga to problem jest poważny jak dla mnie i trzeba się poważnie zastanowić czy brać ślub. Swoją drogą to patrzcie laski, jak niektórzy faceci szybko się deklarują. Jerome nie masz brata przypadkiem?
Nie mam brata - Jeśli chodzi o szybkie deklaracje, byłem wcześniej w 2 związkach, w których partnerki planowały narzeczeńśtwo, wspólny ślub itd. (mimo stażu związkowego <12mies) i rozmawialiśmy o tym sporo (mimo, że tak naprawdę wiedziałem, że to nie to, tylko nie chciałem ich ranić). Potem w pewnym momencie swojego życia znalazłem Ją i to była zupełnie inna bajka - byłem gotowy się zaręczyć po paru tygodniach, dla uszanowania konwenansów zwlekałem z tym 10miesiecy.

Tak na marginesie nie rozumiem, tych waszych facetów - jeżeli są pewni, że chcą za was wyjść to czemu nie chcą się zaręczyć? - Dla mnie zaręczyny to była ulga i relaks, potwierdzenie że mamy wspólne plany na przyszłość, że nie muszę już szukać innej partnerki życiowej i mogę zacząć realizować kolejne cele, bo ten najważniejszy już mam w połowie zrealizowany.

Cytat:
przykro mi,że to napiszę ale dla mnie ten związek nie będzie miał przyszłości. Nie chodzi o to,że seks jest najważniejszy ale jest WAŻNY. Bez niego tak naprawdę nie ma 100% związku moim zdaniem. Ja odebrałam jej wypowiedź tak jakby mówiła specjalnie,że już ją nie pociągasz żebyś Ty to skończył bo ona może myśli,że nie wytrzymałbyś tak na dłuższą mete...
Zastanawiamy się wspólnie nad tym, czy taki związek będzie miał przyszłość. Myślę, że doszliśmy do etapu, w którym już nie oszukujemy siebie nawzajem. Słowa były wypowiedziane w naprawdę smutny, szczery sposób - nie żeby zrobić mi krzywdę.

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć
No właśnie też mnie zastanawia,że 3 lata to niewiele. My po 4,5 dalej mieliśmy tę chemię i myślę,że mielibyśmy jeszcze dłuuuuugooooo.
"mielibyście"? - tutaj

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
kurcze.... usłyszeć coś takiego..... nie wiem co poradzić.... fizyczność w każdym związku (małżeńtwo ,narzeczeństwo...) jest bardzo ważna.... i owszem zdarza się, że ktoś nie potrzebuje bliskości, ale raczej rzadko trafią na siebie dwie takie osoby (bo Ty jej potrzebujesz prawda?)....

wiem, że po takich słowach czujesz się okropnie.... a im więcej będziesz tego słuchał tym większa stanie między Wami ściana.... to nie jest dobre, jeśli ona mówi, że nie pociągasz jej fizycznie

a podała powód o co chodzi? co konkretnie się zmieniło?

może fakt samego ślubu powoduje że Twoja kobieta siada na laurach, pewna stabilizacji i obojętna na Twoje potrzeby..... bo związek to jesteście WY.... a nie ona i jej pociąg do Ciebie... jeżeli ona zrozumie też Twoje potrzeby to będzie się starała żeby jednak Wasze pożycie (niebawem już małżeńskie) było doskonałe... i wprowadzi nowe rzeczy, nowe potrzeby (no chyba że ich nie ma.... - a to nie za dobrze)

nie tylko Ty masz się starać i jeszcze dostawać po głowie takimi słowami....

może trochę chaosu w mojej wypowiedzi, ale widzę w Tobie naprawdę fantastycznego gościa i widzę jak to przeżywasz.... i nie dziwię się bo ja też kiedyś usłyszałam, że nie jestem już tak atrakcyjna jak kiedyś, że nie pociągam partnera jak na początku... i wiesz co? nie jestem już z nim i teraz mam obok siebie osobę, która zawsze mówi mi że jest jej ze mną cudownie, a kiedy jest źle to staramy się OBOJE to naprawić i coś urozmaicić.... przykro mi... jeszcze raz życzę żeby wróciło to co Wam gdzieś uciekło...

a ślub??????? ...... w takiej sytuacji chwilowo bym odwołała.... może i strata pieniędzy, ael przed Tobą całe Twoje życie ( i nie daj Bóg żeby całe życie ze słowami "nie pociągasz mnie fizycznie jak kiedyś..... tak kocham Cię, ale....") musisz sam odpowiedzieć sobie na pytanie czy jesteś w stanie unieść taką sytuację....
Tak naprawdę jestem tylko maksymalnie sfrustrowany tą całą sytuacją.

Czy boli coś takiego usłyszeć - Tak boli. Czy bardzo? - nie bardzo, bo takich rzeczy nie mówi się na ogół wprost, za to czuje się je świetnie i przychodzą one z dłuższym czasem (pół roku) teraz nazwaliśmy to co się dzieje po imieniu i musimy się z tym zmierzyć.
Czy jestem zły na Nią - trochę, staram się nie być, bo logicznie myśląc nie mogę jej winić, że nie czuję do mnie żadnych iskier/emocji.
Jestem zmęczony, bardzo całą sytuacją - poza tą kwestią nasze życie wygląda naprawdę bardzo dobrze, może aż za dobrze i dlatego nie potrafi tego docenić.

Teraz załatwiamy tysiące formalności ślubnych, które tylko irytują, a nie cieszą.

Ale tak kocham Ją, jak nikogo nie będę kochał, ale obawiam się, że nie będzie szczęśliwa ze mną, przez co ja nie będę szczęśliwy również. Sytuacja patowa.
Jerome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:02   #1988
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ooo Ins, widzę, że założyłaś bloga Ale ja jestem spostrzegawcza. I Ty też Dukanujesz?? Kurcze, zamiast piec muffinki powinnam się wziąć za siebie, bo moja oponka dalej jest tam gdzie była...
noo założyłam, tylko przez chorobę obfocenie mojej kolekcji minerałów się opóźniło

Powiem Wam, że mam wrażenie, że jakoś objętościowo mnie mniej dzisiaj w wannie było może coś schudłam ?
Dzisiaj ostatni dzień pierwszej fazy, jutro już mogę warzywka
Stary 2010-03-26, 11:06   #1989
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Doberek Piękna dzisiaj pogoda Więc wykorzystam ją i pójdę obejrzeć płaszczyki w Orsayu, takie zielone A wcześniej do biblio, bo książkę muszę oddać... Dzisiaj zrobie gruszki w sosie waniliowym, bo koleżanka znowu wpadnie na jednego Housa A potem jak już pojedzie na kurs tańca, to zostanę sama ze współlokatorką. Wprawdzie zaprosiła mnie koleżanka z grupy na picie wódki (pierwszy raz! ), początkowo odmówiłam, ale teraz się sama zastanawiam, czy nie powinnam jednak iść...

Claris, widać, już się wstydzą Żanet

Jerome, nawet nie wiem co Ci doradzić... Wg mnie powinniście się zastanowić czy w ogóle brać ślub, bo to już teraz was męczy, a co będzie potem? Za rok dwa wasze seksualne życie umrze i co będzie następne...?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-03-26 o 11:13
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:10   #1990
polka764
Rozeznanie

carmi tak te o które sie woziły w koszyku rowera skad ty masz pomysły na takie pyszności, zazdraszczam talentu kulinarego- haaaaa wiem zgłoś sie do mam talent!!!
to czekam na pw z twoimi przepisami z gory bardo dziekuje

a mi sie spiewa od rana brodka- żoną małam być

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:12   #1991
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Co robiłaś w tym teatrze, że taka padnięta jesteś
uklturalniałam się wysilając mózg by wgryźć się w Gombrowicza dramat
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

A developer np. buduje dom/osiedle i potem sprzedaje mieszkanka
Też tak myślałam.Ale Zwies pewnie chodziło o developer informatyka, który zajmuje się tworzeniem i utzrymaniem aplikacji/systemów
Cytat:
Dziewczyny wiecie może czy pracując na umowę zlecenia ma się ubezpieczenie zdrowotne? Bo brak urlopów mogę przeżyć. No ale do lekarza to muszę mieć jak chodzić. A nie znam się na tych umowach i nie chcę się wpakować w coś głupiego.
ma się

Dzieńdobry

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Doberek Piękna dzisiaj pogoda Więc wykorzystam ją i pójdę obejrzeć płaszczyki w Orsayu, takie zielone A wcześniej do biblio, bo książkę muszę oddać... Dzisiaj zrobie gruszki w sosie waniliowym, bo koleżanka znowu wpadnie na jednego Housa A potem jak już pojedzie na kurs tańca, to zostanę sama ze współlokatorką. Wprawdzie zaprosiła mnie koleżanka z grupy na picie wódki (pierwszy raz! ), początkowo odmówiłam, ale teraz się sama zastanawiam, czy nie powinnam jednak iść...
też je oglądałam
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:12   #1992
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam mniam mniam
Ja bym gdzieś poszła dzisiaj... jakies piwko albo drink... Ehhh...Na wódkę nie bardzo.
Stary 2010-03-26, 11:19   #1993
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Mniam mniam mniam
Ja bym gdzieś poszła dzisiaj... jakies piwko albo drink... Ehhh...Na wódkę nie bardzo.
No właśnie zastanawiam się, czy nie iść z własnym prowiantem. Bo wódki mogę wypić góra 4 kieliszki i zaczynam odczuwać mój biedny scharatany żołądek, a drinki są smaczniejsze. Ech, akruat za tą co mnie zaprosiła to średnio przepadam, ale tak jakoś może fajnie byłoby troszkę pokazać siebie nie tylko Patrycji?

Gwizdak, i jak Ci się podobały?

Aaa... Jerome, jesteś pewny że ona darzy Cię szczerą miłością, a ślub, tak teraz irytujący, jest ze szczerości, a nie z wygody i tego, że jej z tobą za dobrze, żeby coś zmieniać?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-03-26, 11:22   #1994
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Gwizdak, i jak Ci się podobały?
No jakoś tak neutralnie, za to tż się nie podobały, więc nie kupiłam ale poszukuję płaszcza
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-26, 11:23   #1995
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Jerome, może to po prostu kwestia libido?
U nas jest na odwrót - to mój TŻ ma zdecydowanie mniejsze potrzeby i - dla przykładu powiem - w tym roku (czyli przez 3 miesiące ) kochaliśmy się dwa razy. Z początku mnie to frustrowalo, myślałam, że się nie podobam, dogryzałam i w ogóle. Ale cóż, no po prostu on ma takie libido, a ja jakoś przywykłam i ochłonęłam

Myślę, że dla Was najlepszym rozwiązaniem byłby seksuolog. Znajdźcie jakiegoś dobrego i się wybierzcie, bo z tego co widzę - kochacie się, chcecie być z sobą, tylko pojawiła się taka mała rysa na szkle. Może jej potrzeby znacznie zmalały? I sama to sobie tłumaczy tym, że przestałeś się jej podobać fizycznie? A niekoniecznie musi tak być...
Stary 2010-03-26, 11:29   #1996
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
No jakoś tak neutralnie, za to tż się nie podobały, więc nie kupiłam ale poszukuję płaszcza
Heh, no nie! Teraz będe patrzeć na nie krytycznie

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-03-26, 11:31   #1997
Ilsa Lund
Zakorzenienie

nie nadrobię was teraz ale dzwoniła pani z tej myjni, w której na zmianę siedzi się na kasie i na myjni jadę tam

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:31   #1998
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
uklturalniałam się wysilając mózg by wgryźć się w Gombrowicza dramat
Aaa, jak to był Gombrowicz to pełne prawo miałaś zmęczoną być
Cytat:
Też tak myślałam.Ale Zwies pewnie chodziło o developer informatyka, który zajmuje się tworzeniem i utzrymaniem aplikacji/systemów
Co nie zmienia faktu, że on też może ogłosić upadłość, spakować walizki i lecieć na Teneryfę
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:48   #1999
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas też "to" to dwójka W ogóle już któraś osoba, która też używa cyfr, jak powiedziałam tżtowi to nie mógł w to uwierzyć, bo on jest przekonany, ze oni z kolegą z liceum to jeszcze wymyślili jako pierwsi i byli tacy pewni, że tylko oni wiedzą o co chodzi. Naiwniaki
Hehe no to rzeczywiści naiwniaki Kurczę ja znam niezliczoną ilość osób, które tak mówią

Rain odpisał boss?
Stary 2010-03-26, 11:59   #2000
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
A mi nie zrobiłaś

Idź na wódkę idź ja bym poszła wczoraj miałam zaproszenie na panieński koleżanki z byłej grupy, ale najpierw nie mogłam, bo miałam mieć taniec, a potem jak już wiedziałam, że nie idziemy, to nie miałam nastroju przez tego bubka tżta. No i teraz żałuję, że nie poszłam, nigdy nie byłam wieczorze panieńskim. No byłam raz u siostry tżta, ale to ona sama organizowała grilla u siebie i się nie liczy, bo świadkowa była do kitu i nic nie zrobiła A ja pewnie nie będę miała takiego wieczoru

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

A ja mam mnóstwo wdzianek wiosennych tak jak i butów, więc niczego nie muszę szukać

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

rain własnie był u mnie listonosz i przyniósł nasz zapaszek kocie szczoszki, zaraz testuję
Stary 2010-03-26, 12:01   #2001
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie nadrobię was teraz ale dzwoniła pani z tej myjni, w której na zmianę siedzi się na kasie i na myjni jadę tam
i co? zatrudnia cie tam?
Stary 2010-03-26, 12:01   #2002
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, no nie! Teraz będe patrzeć na nie krytycznie
eeee tam, nie kieruj się spaczonym gustem infromatyka i jego dziewczyny szalonej dietetyczki

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Aaa, jak to był Gombrowicz to pełne prawo miałaś zmęczoną być

Co nie zmienia faktu, że on też może ogłosić upadłość, spakować walizki i lecieć na Teneryfę
nawet obowiązek

a to mu zawsze wolno developer też człowiek
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-26, 12:03   #2003
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]A ja mam mnóstwo wdzianek wiosennych tak jak i butów, więc niczego nie muszę szukać
Ale się chwali zazdraszczam, bo sama bezskutecznie szukam spodni - dziś uderzam w ostatnie miejsce, gdzie może uda mi się je kupić, a później to już nie wiem co dlaczego w tym durnym mieście nie ma nigdzie zwykłych, uczciwych czarnych rurek a jak są to w dwóch wariantach:
-albo są dobre rozmiarowo, ale nogawki są tak wąskie na dole, że musiałabym sobie pół łydek wykroić, żeby w nie wejść
-albo są dobre nogawki ale same spodnie to takie masakryczne biodrówki, że to już nawet nie są biodrówki tylko "łonówki:

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Rain odpisał boss?
Aaaale pamięta o mnie
Ano odpisał
nie są to może fantastyczne warunki, ale jak na pracę dorywczą i w dodatku taką, jaką będę robić z przyjemnością i co za tym idzie bez większego wysiłku to nie jest źle... na początek mi zaproponował 230 zł za te pierwsze 10 tekstów, 320 za 15. Wiem, że nie za dużo, ale to "na początek" a poza tym skoro teksty miałby by się znaleźć na serwisach "modowo-urodowych" to zawsze dla mnie jakaś promocja nazwiska i furtka do innych robótek także ja się na to zgodzę
Stary 2010-03-26, 12:05   #2004
Claris
Zakorzenienie

rain póki co wyczuwam intensywną cytrynę, coś jak zapach do kibla

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

rain super
Stary 2010-03-26, 12:11   #2005
_Remedios
Zadomowienie

ale dzisiaj piękny dzień

spacer obowiązkowy
Stary 2010-03-26, 12:11   #2006
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain póki co wyczuwam intensywną cytrynę, coś jak zapach do kibla
U mnie ta cytryna była bardziej ziołowa swojej odlewki jeszcze nie mam i pewnie dostanę najwcześniej jutro, bo mój pan listonosz nie ma w zwyczaju przynosić listów poleconych - zawsze tylko awiza zostawia
W końcu panie na poczcie się zaczną zastanawiać co ja szmugluję, bo ostatnio latam tam jak głupia w kółko
Cytat:
rain super
Stary 2010-03-26, 12:15   #2007
Claris
Zakorzenienie

rain ale przyjemny zapach, napewno nie będzie bolała po nim głowa i gdzie te kocie siuśki to ja nie wiem
Stary 2010-03-26, 12:17   #2008
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

EDIT: a ja miałam kiepski poranek. Zasypiałam sama, bo TŻ przy kompie, budzę się i to samo
ehh mógł z Tobą poleżeć w łóżeczku....te komputery to trzeba im spalić

Cytat:
Idę na 12 na rozmowę w sprawie pracy i tak bardzo mi się nie chce. Zwłaszcza, że praca to żaden szał a pewnie będą mnie maglować jakbym się starała o stanowisko prezesa.

Cytat:
Napisane przez Jerome Pokaż wiadomość
Mogłabyś opisać mi bardziej szczegółowo w jaki sposób zmienił się twój chłopak?
oczywiście Na początku był taki jak Ty czyli zabiegał ciągle o mnie, wszystko robił żeby mi było dobrze, zgadzał się na różne rzeczy tylko dlatego żeby sprawić mi przyjemność choć np on nie za bardzo tego chciał. No i po pewnym czasie ja już się przyzwyczaiłam do tego, zaczęłam mniej się starać bo on to robił jakby powiedzieć za 2 osoby. Zobojętniało mi to nasze spotykanie się. No i pewnego dnia on nagle zmienił się,był bardziej oschły,znalazł sobie różne zajęcia, czasami nie mógł się ze mną spotykać jak wcześniej i mi się jakaś czerwona lampka zapaliła w głowie i zobaczyłam jak to jest jak ta druga osoba się nie stara. Myślę, że mógłbyś spróbować tak się zachowywać. Albo tj któraś z dziewczyn napisała udajcie się do seksuologa jak to nie pomoże to ja nie widzę tego dobrze tym bardziej ,że planujecie ślub bez żadnej euforii

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

rain gratuluje

Claris pogodziliście się ??
Stary 2010-03-26, 12:19   #2009
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain ale przyjemny zapach, napewno nie będzie bolała po nim głowa i gdzie te kocie siuśki to ja nie wiem
Bo prawie wszystkie Aqua Allegorie są takie fajne, leciutkie, w sam raz na lato niuchnij sobie Tiare Mimosa jak gdzieś w perfumerii zauważysz - zdaje się, że ostatni zapach z tej serii - śliczne kwiatki, takie przezroczyste
Nie mam pojęcia skąd te siuśki dziewczyny na KWC wyciągnęły mam kota, więc mam porównanie i za Chiny nie widzę podobieństwa

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
rain gratuluje
Dziękuję
Stary 2010-03-26, 12:21   #2010
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

rain gratuluje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości