|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
coś kiedyś musi się udać pazurki mam zaraz do wieczora więc wrócę do Was dopiero około 19:30 ![]() nie piszcie za dużo bo nie wiem czy uda mi się wbić
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-03-26 o 10:46 |
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Skimos czy obrazisz się, jak pożyczę Twoje fotki musztardowych balerinek z kokardką? 38 okazało się być na mnie ciut za małe i muszę się ich pozbyć
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
mnie też trochę cisną ale tak mi się podobają że muszę je jakoś rozciągnąć |
|
|
|
#1984 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
carmi może podeslesz mi przepisy na te wyczesane mufinki o których pisałaś, takie orginalne, jak bedziesz mieć troche czasu to mi podeslij na pw bardzo bym prosiła
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
poluś chodzi o marchewkowe?
skimos dziękuję
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Myję okna i włączyłam sobie radio i co leci? "Jestem położną z długoletnim stażem", laktacyd
ale co najlepsze to wycięli żanet kaleta - nie ma ani na początku ani na końcu
|
|
|
|
#1987 | ||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Frustrujące jest to, że poza tym problemem nie mamy żadnych. [QUOTE=Ilsa Lund;18140052] ![]() ja jestem z moim TŻ ponad 2 lata i nadal pociąga mnie fizycznie. Na pewno po 20 latach tak mocno już nie będzie bo to naturalne będziemy słodkimi starcami z kotami, zagadanymi w rozmowach. I z każdym dniem kocham go coraz bardziej, nie wyobrażam sobie że miałby mi się odwidzieć jeżeli chcesz ratować związek to na pewno nie rozpieszczaniem swojej narzeczonej bo się do tego przyzwyczaiła i traktuje Cię jak mamusię, która musi się opiekować i być miła[COLOR="Silver"]Cytat:
Tak na marginesie nie rozumiem, tych waszych facetów - jeżeli są pewni, że chcą za was wyjść to czemu nie chcą się zaręczyć? - Dla mnie zaręczyny to była ulga i relaks, potwierdzenie że mamy wspólne plany na przyszłość, że nie muszę już szukać innej partnerki życiowej i mogę zacząć realizować kolejne cele, bo ten najważniejszy już mam w połowie zrealizowany. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy boli coś takiego usłyszeć - Tak boli. Czy bardzo? - nie bardzo, bo takich rzeczy nie mówi się na ogół wprost, za to czuje się je świetnie i przychodzą one z dłuższym czasem (pół roku) teraz nazwaliśmy to co się dzieje po imieniu i musimy się z tym zmierzyć. Czy jestem zły na Nią - trochę, staram się nie być, bo logicznie myśląc nie mogę jej winić, że nie czuję do mnie żadnych iskier/emocji. Jestem zmęczony, bardzo całą sytuacją - poza tą kwestią nasze życie wygląda naprawdę bardzo dobrze, może aż za dobrze i dlatego nie potrafi tego docenić. Teraz załatwiamy tysiące formalności ślubnych, które tylko irytują, a nie cieszą. Ale tak kocham Ją, jak nikogo nie będę kochał, ale obawiam się, że nie będzie szczęśliwa ze mną, przez co ja nie będę szczęśliwy również. Sytuacja patowa. |
||||||
|
|
|
#1988 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Powiem Wam, że mam wrażenie, że jakoś objętościowo mnie mniej dzisiaj w wannie było Dzisiaj ostatni dzień pierwszej fazy, jutro już mogę warzywka
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Piękna dzisiaj pogoda Więc wykorzystam ją i pójdę obejrzeć płaszczyki w Orsayu, takie zielone A wcześniej do biblio, bo książkę muszę oddać... Dzisiaj zrobie gruszki w sosie waniliowym, bo koleżanka znowu wpadnie na jednego Housa A potem jak już pojedzie na kurs tańca, to zostanę sama ze współlokatorką. Wprawdzie zaprosiła mnie koleżanka z grupy na picie wódki (pierwszy raz! ), początkowo odmówiłam, ale teraz się sama zastanawiam, czy nie powinnam jednak iść...Claris, widać, już się wstydzą Żanet Jerome, nawet nie wiem co Ci doradzić... Wg mnie powinniście się zastanowić czy w ogóle brać ślub, bo to już teraz was męczy, a co będzie potem? Za rok dwa wasze seksualne życie umrze i co będzie następne...?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-03-26 o 11:13 |
|
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
carmi tak te o które sie woziły w koszyku rowera
skad ty masz pomysły na takie pyszności, zazdraszczam talentu kulinarego- haaaaa wiem zgłoś sie do mam talent!!!![]() to czekam na pw z twoimi przepisami z gory bardo dziekujea mi sie spiewa od rana brodka- żoną małam być |
|
|
|
#1991 | ||
|
Zakorzenienie
|
uklturalniałam się wysilając mózg by wgryźć się w Gombrowicza dramat
![]() Też tak myślałam.Ale Zwies pewnie chodziło o developer informatyka, który zajmuje się tworzeniem i utzrymaniem aplikacji/systemów ![]() Cytat:
![]() Dzieńdobry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym gdzieś poszła dzisiaj... jakies piwko albo drink... Ehhh...Na wódkę nie bardzo. |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdak, i jak Ci się podobały? ![]() Aaa... Jerome, jesteś pewny że ona darzy Cię szczerą miłością, a ślub, tak teraz irytujący, jest ze szczerości, a nie z wygody i tego, że jej z tobą za dobrze, żeby coś zmieniać?
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
No jakoś tak neutralnie, za to tż się nie podobały, więc nie kupiłam
ale poszukuję płaszcza
|
#1995 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Jerome, może to po prostu kwestia libido?
U nas jest na odwrót - to mój TŻ ma zdecydowanie mniejsze potrzeby i - dla przykładu powiem - w tym roku (czyli przez 3 miesiące Myślę, że dla Was najlepszym rozwiązaniem byłby seksuolog. Znajdźcie jakiegoś dobrego i się wybierzcie, bo z tego co widzę - kochacie się, chcecie być z sobą, tylko pojawiła się taka mała rysa na szkle. Może jej potrzeby znacznie zmalały? I sama to sobie tłumaczy tym, że przestałeś się jej podobać fizycznie? A niekoniecznie musi tak być...
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobię was teraz ale dzwoniła pani z tej myjni, w której na zmianę siedzi się na kasie i na myjni
jadę tam
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, jak to był Gombrowicz to pełne prawo miałaś zmęczoną być
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę ja znam niezliczoną ilość osób, które tak mówią ![]() Rain odpisał boss?
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź na wódkę idź ja bym poszła wczoraj miałam zaproszenie na panieński koleżanki z byłej grupy, ale najpierw nie mogłam, bo miałam mieć taniec, a potem jak już wiedziałam, że nie idziemy, to nie miałam nastroju przez tego bubka tżta. No i teraz żałuję, że nie poszłam, nigdy nie byłam wieczorze panieńskim. No byłam raz u siostry tżta, ale to ona sama organizowała grilla u siebie i się nie liczy, bo świadkowa była do kitu i nic nie zrobiła A ja pewnie nie będę miała takiego wieczoru ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- A ja mam mnóstwo wdzianek wiosennych tak jak i butów, więc niczego nie muszę szukać ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- rain własnie był u mnie listonosz i przyniósł nasz zapaszek kocie szczoszki, zaraz testuję
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
i co? zatrudnia cie tam?
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam, nie kieruj się spaczonym gustem infromatyka i jego dziewczyny szalonej dietetyczki
![]() Cytat:
![]() a to mu zawsze wolno developer też człowiek
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-albo są dobre rozmiarowo, ale nogawki są tak wąskie na dole, że musiałabym sobie pół łydek wykroić, żeby w nie wejść -albo są dobre nogawki ale same spodnie to takie masakryczne biodrówki, że to już nawet nie są biodrówki tylko "łonówki: Aaaale pamięta o mnie ![]() Ano odpisał ![]() nie są to może fantastyczne warunki, ale jak na pracę dorywczą i w dodatku taką, jaką będę robić z przyjemnością i co za tym idzie bez większego wysiłku to nie jest źle... na początek mi zaproponował 230 zł za te pierwsze 10 tekstów, 320 za 15. Wiem, że nie za dużo, ale to "na początek" a poza tym skoro teksty miałby by się znaleźć na serwisach "modowo-urodowych" to zawsze dla mnie jakaś promocja nazwiska i furtka do innych robótek także ja się na to zgodzę
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
rain póki co wyczuwam intensywną cytrynę, coś jak zapach do kibla
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- rain super
|
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
ale dzisiaj piękny dzień
![]() spacer obowiązkowy
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ta cytryna była bardziej ziołowa
![]() W końcu panie na poczcie się zaczną zastanawiać co ja szmugluję, bo ostatnio latam tam jak głupia w kółko ![]()
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
rain ale przyjemny zapach, napewno nie będzie bolała po nim głowa
i gdzie te kocie siuśki to ja nie wiem |
|
|
|
#2008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na początku był taki jak Ty czyli zabiegał ciągle o mnie, wszystko robił żeby mi było dobrze, zgadzał się na różne rzeczy tylko dlatego żeby sprawić mi przyjemność choć np on nie za bardzo tego chciał. No i po pewnym czasie ja już się przyzwyczaiłam do tego, zaczęłam mniej się starać bo on to robił jakby powiedzieć za 2 osoby. Zobojętniało mi to nasze spotykanie się. No i pewnego dnia on nagle zmienił się,był bardziej oschły,znalazł sobie różne zajęcia, czasami nie mógł się ze mną spotykać jak wcześniej i mi się jakaś czerwona lampka zapaliła w głowie i zobaczyłam jak to jest jak ta druga osoba się nie stara. Myślę, że mógłbyś spróbować tak się zachowywać. Albo tj któraś z dziewczyn napisała udajcie się do seksuologa jak to nie pomoże to ja nie widzę tego dobrze tym bardziej ,że planujecie ślub bez żadnej euforii ![]() Cytat:
![]() rain gratuluje ![]() Claris pogodziliście się ??
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia skąd te siuśki dziewczyny na KWC wyciągnęły mam kota, więc mam porównanie i za Chiny nie widzę podobieństwa ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
rain gratuluje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

coś kiedyś musi się udać

), początkowo odmówiłam, ale teraz się sama zastanawiam, czy nie powinnam jednak iść...