|
|
#1171 |
|
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Witam wszystkich
ja również dostałem dziś paczke z zamówienia piątkowego jednak sciereczki do naczyń kod.39979 dostalem innego koloru niż w katalogu. W żółto-niebieskie paski. Ciekawe co na to powie klientka
|
|
|
|
#1172 |
|
BAN stały
|
Ja dziś dostałem paczkę z piątku z okolicy 15. O sobotniej jest informacja, że będzie jutro.
Co do tego że mało czasu - ostatnio zapisana osoba na drugi dzień od dostania 4 katalogów marcowych zrobiła zamówienie na 101 punktów Nie wiem tylko, czy wszystko dla siebie (bo moje pierwsze zamówienie to było wyłącznie dla mnie), czy zebrała w pracy.
|
|
|
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
hm... teraz na stronce pisze że zamówienie można wstrzymać na dwie godziny od momentu wpisywania....
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mile zaskoczona, jutro przyjdą do mnie 3 paczki
w tym długo wyczekiwane przez wszystkich pokrywki
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-03-25 o 22:20 |
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Już wcześniej zadałam pytanie (ale nikt mi nie odpowiedział) jak Wy to robicie, ze motywujecie nowe osoby do współpracy z Wami? mi sie jeszcze nie udało a jestem w Better od lutego ;/
|
#1176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wciągłam chyba wszystkie swoje znajome z Ori i Avonu I wcale nie są dla mnie konkurencją, każda ma inne towarzystwo, inną pracę.Wymaga to trochę czasu i poświęcenia, ale warto. Szukajcie a znajdziecie
|
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 |
|
BAN stały
|
k.... i znowu to samo na stronie!!! Juz stracilam cierpliwośc!!!
Mi udalo mi sie zlapac wieszaczki lyzki-podstawki do ogrodu czekalam tylko na pojemniki na ubrania i zanim sie doczekalam to mi zamowinie przepadlo łacznie z produktami bo juz w brakach byly jak chcialam 2 raz sobie je wbic... Edytowane przez STARLA77 Czas edycji: 2010-03-26 o 10:02 |
|
|
|
#1179 |
|
BAN stały
|
w tej chwili serwer tak obciązony że nie idzie sie zalogowac.
Trudno rezygnuje ze starta dla firmy. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- To ma byc przyjemność zamawiania czy wyścig szczurów - kto pierwszy ten lepszy! W zeszłym roku tego nie było człowiek siadał w pierwszy dzień obowiązywania katalogu ,nie ważne czy rano ,popołudniu czy wieczorem ,wpisywał kody -WSZYSTKO BYŁO! |
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
kurde czy skoro PRZEKRECANA SZATKOWNICA DO CZOSNKU 57125 jest wyprzedana to nie ma w ogóle szans na złapanien jej?? może ma ktoś ich więcej i mógłby się podzielić??
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w zeszłym roku nie było tylu przedstawiciela, w tym miesiącu zapisało się lekko 3000 osób, więc musi chwila minąć zanim zaczną więcej rzeczy produkować i zamawiać...
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już w tym miesiącu nie składam zamówienia. Dodzwoniłam sie dziś do BOKu
|
|
#1183 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny jestem tutaj nowa
mam pytanie nie wiecie czasem na jakiej zasadzie rozlicza się firma Betterware z urzędem skarbowym?? jak osoby bezrobotne mogą zacząć pracę??
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego Betterware nie rozlicza się za Ciebie z US, ani Ty się z tej zniżki nie musisz rozliczać.
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
większość konsultantek/konsultantów nie rozlicza się z urzędem skarbowym, dopiero gdy zaczynają uzyskiwać konkretne dochody - zwłaszcza ze zbudowanej struktury - to zakładają działalność gospodarczą.
Może to naiwne pytanie, ale spróbuję: ma ktoś może do odsprzedania magnetyczny pas?
Edytowane przez iza70 Czas edycji: 2010-03-26 o 12:06 Powód: pyt |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 |
|
BAN stały
|
Co robicie w następującej sytuacji: w czwartek złożył u mnie ktoś zamówienie, ja mu dałem katalog na kwiecień. Zamówiłem to co chciał. Po wysłaniu zamówienia zauważyłem, ze jeden z zamówionych produktów, który w marcu kosztował 40 zl kosztuje w kwietniu 30.
Teoretycznie ten ktoś może powiedzieć, że nie chce, ja mam obowiązek oddać pieniądze. Ja wydam 10 zł na wysłanie zwrotu, a ten ktoś zamówi sobie to jeszcze raz w nowej cenie. Liczyć, że nie zrobi tak, zamówić w niższej a to liczyć że będzie później i ktoś zamówi w normalnej cenie, czy darować sobie zysk a zyskać sympatie klienta sprzedając po 30 zł??? I jeszcze jedno pytanie - co robicie, jak czegoś nie ma? Ja do tej pory zamawiałem w następnym katalogu i sprzedawałem po cenie z poprzedniego, ale teraz na samych 10 pokrywkach ochronnych stracę 30 zl, a jeszcze 9 pojemników na ubrania... :/ Czy jak już mówiłem - myśleć perspektywicznie i dbać o satysfakcję klienta? Edytowane przez Tarquin Czas edycji: 2010-03-26 o 12:26 |
|
|
|
#1187 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje za info
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
to zależy wszystko od wyczucia, zależy jaki klient, wiekszość rozumie, że są braki bo firma ma powodzenie i obiecuję że będę pamiętać przy następnej promocji, czasem sprzedaję bez zysku, ale to są niczęste przypadki, odsyłać czasem nie ma sensu, ale musisz to sobie przekalkulować, jeśli sprzedasz po cenie kwietniowej to ile stracisz zł? więcej niz koszt przesyłki?
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Myślicie że jest szansa jeszcze coś złapać?
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
moja przedstawicielka ok 7 złapała opaski korygujące postawę, a druga złapała podstawkę pod łyżkę i wieszaczki kuchenne
... ale nadal polujemy na kilka rzeczy.
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
Czyli na paski pewnie nie ma już szans. A pokrywę do smażenia z okładki lub rękawice do czesania futrzaków udało się komuś złapać?
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1196 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
ale ciężko je złapać ;/ cud, że w ogóle mi się udało
|
||
|
|
|
#1197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi się udało zpałać opaski też ok 7,00 rano ![]() I rękawice do futrzaków ok 10,00 ![]() Niestety ani pokrywek ochronnych ani długich łyżeczek mi się nie udało jak tydzień temu tak i teraz |
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś z Was chciałby odkupić pokrywki ochronne to proszę o PW
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Czy ktoś z Was orientuje się czy jutro ktoś będzie pracował w biurze Betterware ? Potrzebuję wysłać skan dowodu... |
|
|
|
#1199 |
|
Przyczajenie
|
jest ktoś może na tym forum z okolic Zakopanego lub Krakowa??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

ja również dostałem dziś paczke z zamówienia piątkowego jednak sciereczki do naczyń kod.39979 dostalem innego koloru niż w katalogu. W żółto-niebieskie paski. Ciekawe co na to powie klientka

w tym długo wyczekiwane przez wszystkich pokrywki