|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Madziu 69. strona
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
cześć
dołączam do wątku
|
|
|
|
#2044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na wizażu wygrałaś?Carmi a czytałaś artykuł Rain? Może cos tam znajdziesz? ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cześć W takim razie powiedz coś o sobie
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
więc...
![]() mam 24 latka i w planach czerwcowych bądź wrześniowych 2011 TEN dzien przygotowań jeszcze nie zaczeliśmy dokładnych przygotować. jeszcze tyyyyle czasu.....
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chodzi mi konkretnie o Apart/Yes - naprawdę już u wielu kobiet widziałam te same pierścionki i obrączki ![]() Chociaż pewnie wszędzie na jedno kopyto są TŻ mi pojechał właśnie.. Mówię mu o tym jubilerze że może być taniej itd. a on wie lepiej, no i: "słuchaj..ile razy kupowałaś taki pierścionek?" No i mi się dziwnie zrobiło. Bo fakt, był już zaręczony. No ale jakoś tak i tak dziwnie mi i trochę posmutniałam. |
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą klasyczne wzory są może oklepane, bo wiele kobiet takie ma ale "nie starzeją się". Klasyka jest zawsze modna i zawsze dobrze wygląda. I np. "jedyny" Kruka mnie się podoba. Jak wygram w totka to sobie kupię
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-03-26 o 14:46 |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Claris czytam Was, ale jakoś nie umiem się wbić U mnie tak sobie...Hawwa
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę na pocztę, podejście nr 2 (za pierwszym razem ponad 20 osób w kolejce a czynne 2 okienka). |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
pokasowało mi wielocytaty
to była tylko próba w pracy więc zobaczę czy oddzwoni że mnie chcą. Załapałam co i jak z tą kasą więc może będzie ok chociaż dziewczyny są jakieś dziwne i musiałabym podbić sanepid Jerome, jeżeli chcesz żeby była szczęśliwa to wiesz co zrobić... skoro z Tobą nie jest zadowolona to daj jej to szczęście bo ja kiepsko widzę związek, w którym po 3 latach jest wypalenie. Jeżeli jej nie pociągasz to kocha Cię jak brata. To ohydne być zmuszaną do seksu z bratem i nigdy się go nie pokocha tak żeby chcieć z nim żyć i mieć dzieci. Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-03-26 o 14:56 |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Biska
Co się dzieje?
|
#2052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam ![]() Ze spodniami ![]() ![]() Ja też Cytat:
-karty tarota Dolce&Gabbana (chociaż na mnie są tragicznie nietrwałe - ale może to indywidualnie moja sprawa) - zwłaszcza La Lune i L'Imperatrice - Gucci Envy Me (moje pierwsze "prawdziwe" perfumy - w prawdzie nie do końca moje, ale używałam ich na pierwszych spotkaniach z P. i mi się teraz cudnie kojarzą z naszymi początkami - a może Truth CK ? taki nie do końca świeżak i kompletnie nie cytrusy a jakoś dla mnie typowo letni ![]() - w Superpharm jest teraz promocja na Fragile EDT Gaultiera - cudne kwiaty - ja się zakochałam - typowo zielony jest Scent Issey Miyake - ale tu uprzedzam, że niektórzy plują na ten zapach, że jest bagienny - może Lola Marca Jacobsa kwiaty i herbata - przynajmniej dla mnie- Sunflowers Elisabeth Arden bardzo przystępny cenowo przy okazji ![]() A z takich nowości to może np. Eaudemoiselle Givenchy? Dla mnie prywatnie CUDO Jak mi coś wpadnie do głowy to napiszę ![]() Cytat:
Ja też już mam Pamplelune listonosz chyba się wystraszył, bo jak mnie nie było w domu to dostarczył przesyłkę mojemu ojcu. Jak dobrze nie musieć lecieć na pocztę Cudne cytruski z ziołami Witaj ![]()
|
||||
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wniosek: reklama w TV i na billboardach działa na podświadomość ![]() Ja to w ogóle miewam odjechane sny okołozaręczyowo-ślubne. Raz (już baaardzo dawno) śniło mi się, że się ubierałam do ślubu i z niewiadomych przyczyn w domu były do ubrania tylko bardzo grube czarne rajstopy. I obudziłam się taka wkurzona, że jak ja wyglądam w tej kiecce białej i takich czarnych "rajtuzach" ![]()
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Nocowałam dziś u Tż i jego brat wrócił w nocy pod delikatnym wpływem % i dzwonił do swojej koleżanki i opowiadał jej o naszym życiu. Usłyszałam, że jestem głupia i naiwna, że przyjęłam pierścionek po raz drugi... że nie mam własnego zdania tylko w ciemno lecę za Tż i takie tam...
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Rain dziękuję! Przetestuję zaproponowane przez Ciebie zapachy. Najbardziej mnie kusi ten nowy Givenchy i Fragile, ale z nazwy najbardziej podoba mi się DKNY Sweet Carmel wymieniony w artykule, który imo jest rewelacyjny
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
ja uważam że klasyka jest barrrdzo elegancka, sama chcę klasyczny z jednym oczkiem, najlepiej żółte złoto (oczywiście brylant)
i to nie wielkości ziarnka maku! (nie żebym była materialistką, po prostu śliczniej wyglądają jak cosik tam jest )
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale dobiło mnie, że w tej sytuacji to JA dostaje po dupie, to MNIE się obgaduje, to JA jestem dla wszystkich głupia, że wróciłam do niego. Nikt nie wspomina głupoty Tż... Nie lubię jak jest niezdrowa atmosfera, przecież mam być ich rodziną...
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wprost ujawniła bratu że słyszałam co o mnie mówił. No bo sorry, to nie Ty masz siedzieć cicho tylko on, niech zachowa swoje mądrości dla siebie. Ciekawe co Ci powie jak mu powiesz że Ci przykro
|
|
|
|
#2060 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli mogę coś powiedzieć, jego gadka wynika pewnie z tego że to jest jego brat wiec nie będzie gadał na niego tylko na (bądz co bądz) obcą osobę, absolutnie się nie przejmuj tym bardzie ze to było pod wpływem alko. 3maj się cieplutko!
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też bardzo ciekawią te jabłuszka DKNY. Z tego co wiem to mają być dostępne tylko w Douglasach, ale pewna nie jestem. W każdym razie w moim jeszcze ich nie ma - czekam z niecierpliwością ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
A Ty to olej, nie ma co sobie psuć pięknej wiosny przez czyjeś głupie teksty
|
|||
|
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio TŻ jak zwykle budził mnie telefonem i powiedział mi że jest śpiący a ja, nie kontaktując: to sobie dodaj na facebooku kogoś kto ma profilowe zdjęcie z poduszką... i zasnęłam |
||
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rain gratuluję! gwiazdeczko - pewnie nie możesz się doczekać i ten tydzień się dłuży i dłuży... ![]() emia - witaj! |
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On widocznie zazdrości swojemu bratu takiej wspaniałej narzeczonej
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() w ramach wszędobylskiej szczęśliwości napiszę Wam, że kocham wiosnę, lubego i zrzuciłam kilogram a przede mną i konkubentem megaromantyczny weekend Bisia, a weź nie słuchaj takich tekstów. Ważne jest, co Ty myślisz i czujesz. rain, gratuluję ja miałam tak samo, że jak się dowiedziałam o tym, że będę tu pracować, to choćby to miała być praktyka bezpłatna, bym poszła najważniejsze to zdobyć doświadczenie, jeśli można sobie na to pozwolić, oczywiście
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiedziałam Tż co słyszałam, przeprosił mnie za brata, podziękował, że przyjęłam pierścionek i wyprzytulał. Obiecał też z nim porozmawiać.
Właśnie brat Tż nie może sobie życia poukładać, ciągle nieszczęśliwie się zakochuje, ale czy to jest moja wina? Ja nikogo nie obgaduje, nie opowiadam takich rzeczy obcym ludziom A ja bym chciała jakiś zapaszek nawiązujący do zapachu świeżo skoszonej trawy ![]() U mnie taki wiatr wieje ze masakra Wyszłam na spacer i po powrocie włosów nie mogłam rozczesać ![]() Rain, gratki
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-03-26 o 15:21 |
|
|
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaspani też bredzą czasem. Ja kiedyś, po całonocnym dzierganiu projektu (byłam na nogach grubo ponad 30 godzin - co jest zdecydowanie wyczynem biorąc pod uwagę, że nie pijam wcale kawy), ledwie żywa wróciłam do domu z uczelni i walnęłam się spać tak jak stałam - tylko buty ściągnęłam Jak wielkie było moje zdziwienie kiedy mama po powrocie z pracy krztusząc się ze śmiechu pokazała mi smsa, którego wysłałam do niej o godzinie 14 - kiedy to spałam już od półtorej godziny. Brzmiał on następująco: "Zostw tutaj te planse" - dokładnie w takim zapisie. Do dziś nie wiem o jakie plansze mi chodziło Jestem genialna ![]() Czasami ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Tani, bo przy okazji promocji coś około 29 zł a bardzo zielony i trawiasty ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Dziękuję Ci |
||
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, Tż dostał kiedyś w prezencie perfumę z Oriflame i powiem szczerze, że chyba nie kupiłabym tam żadnej dla siebie
po 30 minutach czuć już było tylko mydłem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

czytam Was, ale jakoś nie umiem się wbić
U mnie tak sobie...

13.03.2008

Wyszłam na spacer i po powrocie włosów nie mogłam rozczesać