|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dzień.
Ile kolczyków zamówiłaś?! 30 par? ![]() -------- Miałam dziś spr. z wosu, na który nic się nie uczyłam, bo miało go nie być. Napisałam sms-a do M. i mi napisała odpowiedzi.
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Heej
![]() Dostałam wyróżnienie z konkursu z ang haha nagrody full wypas, nie ma co ![]() Teraz idę z mamą do zoologicznego popatrzeć na jakiegoś jaszczura, którego tato chce kupić haha, powoli powoli i będę kolekcjonerem gadów. Ale w sumie to chciałabym takiego jaszczura (bo raczej nie jaszczurkę hehe). A wieczorem w końcu z Tż Kupiłam sobie dziś książkę Bridget Jones po angielsku za 2 zł, ciekawe czy się za to w ogóle wezmę Miłego piątku
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-03-26 o 14:03 |
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym gekonem to się już od dawna zbieram, tylko, że u mnie w mieście boję się kupować, wolałabym z prywatnej hodowli ![]() bo te z zoologicznego to są bardzo wystraszone. ![]() no i ja bym chciała jednego osobnika, a one w zoologicznym są nauczone żyć w grupkach, więc byłoby mu później pewnie ciężko
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co dostałaś?
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
uh no minęły mnie 4 wątki, tysiące Waszych problemówi i pogadanek, aż mi przykro, ze tak sie stalo, mogę sobie tutaj jeszcze zagladac?
![]() nawiasem, dla mnie idelnym rozwiązaniem byłyby egzaminy wstepne, tez mam znaomą która chce być lekarką ale ilość matur i ich poziom ją przerasta. Potem własnie mamy lekarzy, którzy za kase z łaski nas ratują a nie którzy robią to, bo to kochają.
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
a bo sobie lookałam różne kolczyki i tak znalazłam zestaw 30 kolczyków i zamówiłam.
przydadzą się, z resztą połowę siostra zgubi, także...
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
witam żbiczki
![]() ja dzisiaj mialam spr z pl,nie umialam nic,a nic... wszystko ze ściągi... i chyba poszlo dobrze... baba z ang oddala nam kartkówki...-pisaliśmy je wczoraj,myślalam,że na strzępy ją rozerwę! dostalam np. za 2 slówka po 0 punktów... bo napisalam inne niż w repetytorium(chodzilo o nadzorować i zatrudnić) po prostu dla mnie to jest absurd! zaczeliśmy się na nią drzeć i w ogóle takie tam(robily to nawet najspokojniejsze osoby w klasie...!) i z tego jak ona nam zaczęla to niby tlumaczyć,usprawiedliwiać się itp. wyszlo,że na maturze mamy użyć slówek które są w repetytorium,a nie żadnych innych,bo w tym momencie nam przerwą i tego nie zaliczą! dokladnie tak wyszlo z tego co ona powiedziala! myślalam,że urwę jej glowę i odgryzę nos(babka ma jakieś 28 lat ,w ogóle nie umie angielskiego-na lekcjach gdzie 80% zdaje rozsz. robimy porównanie pr. simple i continous... żal) niby po tych calych akcjach powiedziala,że sprawdzi to jeszcze raz... ale po prostu tak mi nerwy zszargala... nie dziwie się jak kurde na maturze wyskoczy się z jakimś implausible i menacing(niewiarygodny i groźny) a nie unbelieve i harmful to siedzący w komisji tacy kretyni jak ona tego nie zrozumieją... -mialam jej to powiedzieć -że wiem,dlaczego niby slowa w repetytorium są do matury.... ale w ostatniej chwili chlopak mnie zacząl uspokajać... bo kurde w jakąś furię poprostu wpadlam... masakra...
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
Heej ;*
Przepraszam Was za wczoraj. Nie powinnam była tak Wam smęcić Byłam dziś na dniu otwartym AGH i było suuuuuuuuper załapałam się na wycieczkę kierunku elektrotechnika, i pokazywali nam fantastyczne rzeczy [tu zaczyna się opis na poziomie intermediate, sorki, ale nie jestem w stanie tego opowiedzieć normalnie z pojęciami xd] najpierw weszliśmy do takiej pracowni, gdzie wytwarzają sztuczne pioruny, i walili nimi w makietę wioski. Znaczy wioski jak wioski - domek, kościółek, drzewa i taki długi metalowy szpikulec. Najpierw oczywiście walnęło w ten szpikulec, potem pan go zabrał i do nas żebyśmy zgadywali w co teraz walnie miałam nadzieję, że w kościółek, ale niestety walnęło w drzewo potem zabrali nas do takiej pracowni, gdzie było pełno jakichś sprzętów pomiarowych (nawet do EKG), i pokazali nam filmik z eksperymentem studenta. Gościu przyczepił sobie elektrody dookoła oczu, i ruchem gałek sterował laserem co najlepsze, na impulsy mózgowe laser reagował szybciej niż oko i przez to szybciej się poruszał. A potem puścili nam nagranie z termokamery (czy jakoś tak ) i koleś siedzący najbliżej tablicy nagle zobaczył na niej swój kontur i sobie machał sam do siebie ![]() Potem poszłam odprowadzić koleżankę na busa, i jak przechodziłyśmy koło przejścia dla pieszych, akurat trwał happening. Bo wiecie, pod AGH jest takie długie przejście z wysepką, i światło jest takie samo dla obu części. Z tymże kiedy próbujesz przejść na drugą stronę, w połowie wysepki zielone zaczyna już mrygać o_O i trzeba biec, żeby zdążyć. No i ludzie się wkurzają tym strasznie, i dziś w ramach protestu urządzili wyścigi po tych pasach żałuję teraz, że poszłam z Asią i sama nie pobiegłam, bo dawali dyplomy W ogóle kocham AGH idziesz sobie z budynku do budynku, a po drodze mijasz kawałek kolejki liniowej (w sensie jedna przykładowa kabina) z podpisem "WIMiR" (Wydział Inżynierii Mechanicznej i Robotyki). Kurczę, ale musi być z siebie dumny człowiek, który robi takie rzeczy I jak może się taka fantastyczna uczelnia nazywać Akademią Górniczo-Hutniczą?
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna ta uczelnia.
|
|
|
#1180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;***
Cytat:
Ja jednak chyba potrzebuję wiary w swoim życiu, tak mi lepiej. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18137910] u mnie wczoraj skończyły się rekolekcje. ksiądz który wygłaszał naukę okazał się szczery,mówił bez owijania w bawełnę,otwarcie. i to mi się podobało. i w sumie we mnie też się chyba coś złamało ![]() [/QUOTE] No widzisz, ja się bardzo cieszę, gdy widzę, że te rekolekcje mi coś dają, że to jest dobrze zorganizowane, że ktoś się postarał, żeby to nie było takie ględzenie 2-godzinne,tylko naprawdę ludzi zainteresowało. ![]() Cytat:
![]() --- Oczywiście połowy mi nie zacytowało. ktoś pisał, że podobała mu się bardzo Zbrodnia i Kara - mi też. No i mam laptopa. Rodzice poszli na ugodę - mama wzięła stacjonarny i internet mobilny, a my laptopa i stałe łącze (co nie zmienia faktu, że laptop należy do mamy zgodnie z aktem notarialnym..) Bo gdyby się nie dogadali, mama miałaby 2 komputery i co z tego, skoro nie miałaby internetu?.. Mama już dziś pojechała.. jest mi smutno, do tej pory znacznie lepiej to znosiłam. Ech. Jutro jadę zobaczyć to jej mieszkanie, do tej pory w nim nie byłam.. dopiero jak wróciłam dziś ze szkoły, dowiedziałam się,że dzisiaj już mama tam będzie spała, łóżko przewieźli dzisiaj, meble i rzeczy już wcześniej.. Jeśli chodzi o jakiś akcent pozytywny - dostałam 5 z wosu, z organizacji międzynarodowych. ... co nie zmienia faktu, że moje życie to aktualnie jeden wielki zakręt.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-26 o 18:22 |
|||
|
|
|
#1181 |
|
Konto usunięte
|
Yo! okna umyłam, zaraz wybieram się na pizzę. Kurczę, miałam się odchudzać
![]() Oczywiście tradycyjnie musiałam poprawić fryzurę po mojej fryzjerce i bardziej pocieniowałam sobie włosy
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
4 dni temu (!) chciałam przymierzyć swoją letnią sukienkę - taką dopasowaną,zapinaną z boku na zamek i co - nie dopięłam się! ale co się dziwić, jak moja normalna waga to 54-56 kg, a aktualnie ważę 59?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się jakoś.
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaw to na po maturze. Twój mózg potrzebuje teraz więcej energii niż zwykle, więc mu jej nie zabieraj. Jak chcesz trochę schudnąć to ćwicz, ale nie ograniczaj jedzenia. Ewentualnie słodycze można obciąć, ale jedz normalne posiłki.
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
dodam może, że matura sama w sobie jest odchudzaniem. Moja siostra strasznie schudła w tym czasie... stres.
|
#1187 |
|
♥
|
ale przecież można jeść duża a zdrowo. osobiście jak nie jem fast foodów i słodyczyi nie jem smażonych rzeczy to o wiele lepiej mi się uczy, mam więcej energii i większą ochotę na naukę
|
|
|
|
#1188 |
|
Rozeznanie
|
rozstałam się z Tżtem...
i czuję totalną pustkę. psychiczną też. zazwyczaj w złych chwilach wtapiałam się w książki, teraz nie mogę zdania przeczytać. masakra.. ;/ |
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi.
![]() ----------- Ktoś się bawi na klasowym mailu i ciągle zmienia kolory.
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale spokojnie, ja sie nie głodzę. Już raz w życiu sobie zrobiłam taki numer, nie powtórzę tego.
podchodzę do sprawy rozsądnie.Jeśli chodzi o fast foody - nie jem od ponad 2 lat (nie licząc lodów, tych McFlurry z Mc Donalds'a i bardzo sporadycznie pizzy),chipsów wcale, słodycze czasami (raz-dwa na tydzień?) Nawyki żywieniowe mam naprawdę przyzwoite, a gubi mnie.. pieczywo. i to w dodatku zazwyczaj razowe. ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-26 o 20:10 |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi :-( nie wiem jaki był powód i okoliczności, ale dasz sobie radę ;-* bądź dzielna! trzymaj się kochana! ja z moim ostatnio w ogóle się nie dogaduję ;-/ ale to beznadziejna bajka, eh.
|
|
#1192 |
|
Rozeznanie
|
od dawna było źle, ale teraz będzie tylko lepiej.
po spotkaniu z nim czuję się świetnie, duża ulga, wiem, że będzie lepiej ![]() kochane ;*** |
|
|
|
#1193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sam raz na wiosenne humorki i kaprysy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie byłam zobaczyć agamę brodatą, choć pod spodem był gekon lamparci, ale mi go było szkoda, bo miał takie malutkie terrarium i tylko trochę piasku w nim było jezu jak machał tymi łapkami, żeby stamtąd się wydostać, masakra. Niestety niektórzy ludzie kupują takie jaszczury bez żadnego pojęcia o nich, mój kolega miał kameleona taaakiego dużego, naprawdę był śliczny i co? pare miesięcy i zdechł ![]() No to kurcze, przecież wiadome że DŁUGOPISY ![]() No, ale żeby nie było to jeszcze jakąś książkę - nie mam pojęcia co to i po co , bo to chyba jakaś naukowa o historii angielskiego ![]() Cytat:
). I jak wybierasz się na AGH ? Cytat:
![]() Trzymaj się i myśl pozytywnie ![]() A ja już idę spać
|
|
|
#1195 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() widzę, że jestem tu dziś pierwsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super uczelnia, pewnie będzie Ci się tam bardzo podobało ![]() Cytat:
ja ![]() no w każdym razie nie na długo mi to starczyło. i się ZiK też podobała, dlatego mam w prezentacji, ale gruba dość jest, więc ją długo czytam (chce wszystko ze 2 razy do matury przeczytać/obejrzeć)A granica mi się podobała, ale nie poruszył mnie wątek miłosny, raczej te inne, np matki ![]() ojć, dasz radę, głupio to zabrzmi się "przywykniesz"... brawo za 5 ![]() Cytat:
bo ciągle siedziałam i jadłam coś ![]() Cytat:
to dobrze, że tak czujesz, tzn. że to dobra decyzja. Cytat:
jak wrócę z biologii to wam opowiem o nim, bo to ciekawy zwierzak a tych zwierzaków w sklepach zoo jest mi zawsze straszliwie szkoda, zyja tam w okropnych warunkach i w sumie to nie dziwię się, że szybko umierają długopisy |
||||||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Śniadanko wcinam. Krokiety ze szpinakiem. Smaczne. Cytat:
![]() ----------------- Marta, mam dla Ciebie fragment książki Lewińskiego. Zaznaczyłam sobie, żeby Ci napisać. ![]() "W rzeczywistości na fenotypowy efekt łysienia wpływa prawdopodobnie wiele czynników dziedzicznych i środowiskowych. Żeby jednak utrzymać się w nieco żartobliwym tonie - nie należy się tym zanadto przejmować - wiele kobiet uważa, że tacy mężczyźni są bardzo sexy." Kocham te książki. ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- http://demotywatory.pl/1301172/Boze-...dawaj-nam-sily ale fajny pieseczek. ![]() ---------- Wracam do książek. Miłego dnia.
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;*
a ja na śniadanie mam- parówki też lecę do książek, choć mega mi się nie chce.
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Ziemniaki.
A ja na śniadanie owsianka z bananem. bezmięsnie. I nie będę oryginalna, bo lecę do książek, zaraz zajrzę tylko jeszcze na Allegro.Edit: a, muszę się czymś z Wami podzielić ![]() ostatnio jak byłam na rekolekcjach w kościele, ksiądz na koniec mówi: no i oczywiście zapraszamy Was ponownie do Ł. (nazwa naszego miasta), bynajmniej do naszego kościoła. (bo ta gr. rekolekcyjna przyjechała do nas z Łodzi.) ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ewa i inne wosowiczki - tutaj, świetna stronka do wosu.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-27 o 11:09 |
|
|
|
#1199 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczynki ;***
Star co do używania słów których się nie zna, to ex był w tym mistrzem... ehh ![]() nie ma co Wam smucić, idę zająć się Gombrowiczem |
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na pewno za jakiś czas spojrzysz na to obiektywnie i powiesz,że to był dobry wybór. Ferdydurke czytasz?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

nawet ciężko mi to sobie wyobrazić.
wychodzi na to, że przysiądę nad tym dopiero po maturach, bo póki co... nie ogarniam.

jezu jak machał tymi łapkami, żeby stamtąd się wydostać, masakra.