|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
nie jest aż taki stary
![]() Zdrówko dla Kai i Nikiego ![]() Pieknie jest! |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
dzień dobry
![]() 100lat dla naszych solenizantów ![]() ![]() zanka a kiedy oddawałaś PITa że masz już zwrot? ![]()
#1203 |
Zakorzenienie
|
oddawałam 1.03
patrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=1wy8m...layer_embedded ![]() ![]() ![]()
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
Zanka nawet na to nie wchodziłam... po wczorajszych wiadomościach w TV odechciało mi się...
Podjęłam dzisiaj decyzję że za kilka lat jak wyjdziemy na prostą będę chciała adoptować jakąś dziewczynkę, może jedno dziecko z miliarda porzuconych będzie miało kochającą rodzinę myślę że mój D nie będzie miał nic przeciwko bo sam kiedyś o tym wspomniał. My już po spacerku. Rano wstałał coś o 5.15. Wstawiłam pranie rozwiesiłam, ogarnęłam akwarium (jedyne 270L), potem śniadanko spacerek, zaliczyliśmy boisko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wcale nie jestem zmęczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ta piosenka 'Home' to byla jedyna, ktora slyszalam wczesniej idac na koncert. Planuje sobie od mamy plytki odegrac i bede fanka ![]() NIKOS I KAJUSIA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
już ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() kupiłam dzisiaj bluzkę w tesco za 11,50 zł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
Ja się pochwalę że na FB w konkursie Rimmela wygrałam błyszczyk
![]() Tak poza tym coś źle się czuję :/ wypiłam capuccino i mnie zemdliło :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisalam wam kiedys o znajomej bratanku, w wieku 6 miesiecy tak nim niania 'potrzepala', dostal ataku padaczki (nie mial wczesniej), potem byl w spiaczce przez pare dni i stracil wzrok przez wylew do siatkowki obu oczek) nadal ma co jakis czas operacje, biedactwo. Tu jest na jego temat Ojciec jego pisal w blogu, ze podczas rozprawy widzial, ze nie tylko zalamal sie swiat rodziny Noah (synka) ale tej niani - jej 13 letnia coreczka slyszala, o co byla oskarzona i jak zeznawala, co zrobila temu dziecku. Pomyslcie sobie, dowiedziec sie, ze matka byla zdolna do czegos takiego. Nie mowiac o innej amerykanskiej matce, ktora w zeszlym roku odgryzla swojemu 3 tygodniowemu synkowi stopki i wyjadla mozg... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny proszę Was nie piszcie o tym na forum tylko na priv...
![]() Ja tej podłości wobec dzieci nie potrafię zrozumieć a mam zbyt słabe nerwy i zbyt mocno na tym punkcie jestem wrażliwa że ciągle ryczę jak o takich sytuacjach słyszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym wypadku zdaje sie heroina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Zmieniając temat.
Miałyście kiedyś styczność z algami morskimi albo grzybkiem tybetańskim? |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
W kosmetykach tak (z algami napewno)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NIKOŚ a raczej chyba już Nikodem ![]() sto latek dużo zdrówka i kasiory ![]() ps. w sprawie filmu czy wyjadania m.... zapier...........dziw.... ...to za mało ja na miejscu rodziców nie poszłabym z tym na policję ![]() załatwiłabym sprawę na miejscu!!! ![]() z milszych wieści, na roczku stawili się wszyscy, było tak dennie że aż przykro, ale ja ma się dziwną bratową przygłupiego szwagra ![]() na szczęście Kajka dostała masę prezentów i nimi się zajęła i nie zauważyła ![]() ![]() lepiej robić imprezy tylko w "naszym" gronie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
ło matko! zapomniałam i ja
![]() ![]() gabi - a czemu aż tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
gabriella ważne że Kaja szczęśliwa
![]() Spice kurcze teraz mam ciągle przed oczami tę kobietę i m... dziecka mi się to w glowie nie mieści... Do poprzedniego tematu już nie wracam. Dostałam od rodziców tego grzybka i zasnatanwiam się czy on ma faktycznie takie działanie jakie opisują zielarze albo lekarze medycyny naturalnej. Z algami miałam styczność jeszcze w LO ale nie umiałam tego pić bo nie smakowało mi to. Grzybka hoduje się na mleku i smakuje jak kefir (w zasadzie to jest kefir bo mleko przez 24h fermentuje tyle że naturalnie anie nie przy pomocy ulepszaczy czy chemii). Dałam nawet małemu skosztować to aż się rozpłakał że nie chciałam mu więcej dać ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Idę jeszcze obsiać wyspę i do łóżka bo padam z nóg ![]() Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
nie kumam z tym grzybkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
nie slyszalam o grzybku
![]() Milego weekendu dziewczeta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
witam z rana
Ala źle nie, ale cóż jak zamiast gadać "ogólnie" niektórzy goście szepczą między sobą to cóż. Spodziewałam się jednak bo podobnie na chrzcinach było, więc zaskoczona nie jestem. Jak to moja mama mówi, to już ostatnia była taka impreza więc .... mam gdzieś. ale prezenciki były w miarę, tylko Mąż zawiedziony bo mamusia najpierw się nagadała co to nie kupi a potem .... potem klaps (jak zawsze). szkoda mi Męża bo ona go tak zawsze robi w h... a on zawsze i tak jej wierzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
hej
Gabi wielka szkoda, że impreza sie nie udała tak jak byście chcieli, ale najwazniejsze że solenizantka dobrze się bawiła ![]() tez nie lubie jak wklejacie jakies okropienstwa o dzieciach ![]() Cassie gratuluje wygrania konkursu ![]() Zanka ale szybko Ci kase zwrócili ![]() Powklejam zdjęcia z wczorajszego spacerku, a tu bonus u nas w nocy padał deszcz, a jaka pogoda u Was? ![]()
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
W nocy była niezła wichura... spać nie szło. monix cudne fotki! Ja za to mam pecha na całego. Dokładnie rok temu dostałam od męża w prezencie nowy telefon Motorola V8 no i dzisiaj rano zapomniałam jej sprzątnąć ze stolika nocnego i Xavi zaczął się nią bawić. Podbiegłam i mu jązabrałam. Chciałam zadzwonić otwieram klapkę a ona z jednej strony urwana ![]() Dobrze że jest jeszcze rok na gwarancji ale co mi z tego jak takich uszkodzeń nie obejmuje. Kurtka ale mam pecha... Wyszperałam z zabawek dzieci mój panieński tlefon Sagem, dziadek ale działa... chociaż tyle dopóki mój D nie wróci i nie pojedziemy do serwisu go oddać (jestem bez auta jak go nie ma) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
monix0 fotki rewelacyjne, Dawidek taki duży już a Ty ślicznie wyglądasz ![]() cassie no masz pecha, mam nadzieję, że telefon naprawią nam się blender spalił ostatnio, oddaliśmy na gwarancję, oddali nam nowy, ale czekaliśmy ponad miesiąc a moje dziecko po tej szczepionce zrobiło się jakieś dziwne, spać nie może w nocy, budzi się z płaczem, no i dziś wstał po 6.00, ledwo żywa jestem, ale poszedł teraz spać
#1226 |
Zakorzenienie
|
Zanka nie strasz, że po szczepieniu z dziećmi jest jeszcze gorzej....Najlepszy wstał o 4... tak jak wczoraj zresztą...co widać na fotkach, wyglądam jak zombie
![]() Cassie...jak naprawisz w ich serwisie to gwarancji nie stracisz przynajmniej, mam nadzieje że naprawa będzie tania.Moja mama ma samsunga z jakies 9 lat-działa bez zarzutu i wygląda jak nowy, ja w tym czasie juz miałam chyba z 8 telefonów ![]() za kompementy ![]() podejrzewam się, że Tuna( albo to była Anya) miała racje, wyspię się jak Dawidek skończy 18 lat ![]()
#1227 |
Zakorzenienie
|
monix0 każde dziecko inaczej przechodzi szczepienie, po ok. 10 dniach może się pojawić gorączka, wysypka... moje dziecko spać nie może, nie wiem czemu, a tak ładnie już spał
nowych zębów nie widać, więc pewnie nie one są powodem nocnych pobudek wczoraj po 23.00 obudził się i płakał strasznie, przyszłam do niego a on rzucił się mi na szyję, położyłam się z nim na łóżku i go tuliłam, głaskałam i uspokajałam, biedaczek tak mnie za szyję trzymał jak nigdy, jakieś koszmary ma albo coś go boli nie wiem
#1228 |
Zakorzenienie
|
Zanka biedny Filipek:-( ciekawe co mu jest....cokolwiek to jest, oby szybko mu przeszło!
#1229 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() monix - fotki cudne ![]() ![]() ![]() cassie - oj pech z tym telefonem naprawdę ![]() ![]() ![]() ![]() zanka -własnie nie strasz ![]() a u nas ok. 5 rano straszny wiatr (zresztą do tej pory straszliwie wieje) i deszcze duży...dobrze, że się obudziłam bo okno w kuchni było uchylone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Zatęskniłam za Wizazem, ale cigle czasu brak. Cytat:
![]() Gabi moc buziaków dla Kajeczki i wszystkiego co najlepsze ![]() Pochwal się prezentami. Poszukuje fajnego prezentu na roczek dla Ewy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.