|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Pracowity dzień dziś. Miałam rozmowę kwalifikacyjną. Jutro do 20:30 mają dzwonić. Jeśli nie zadzwonią - wybrali kogoś innego
Tak bym chciała żeby się udało! ![]() Widzę nalot Warszawiaków A z Wrocławia nikogo ![]() tymi 6weidera mnie nie dołujcie, bo mojemu brzuchowi już nic nie pomoże
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
innuendo witaj
![]() gdzie wszyscy ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
a jak Ci rozmowa poszła?eh 6W... ciężko mi się wsiąść za siebie
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się zbieram żeby zadzwonić do mojego szefa czy przyjmie mnie z powrotem
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tam zawsze rozmowy przechodziłam bardzo pozytywnie
Odkąd jestem w Wawie(sierpień) już chyba kilka razy zmieniałam robotę ![]() Pierw pracowałam jako doradca finansowy, potem hostessa, potem na telefonie, byłam w Orifflem czy jak to się zwie na hali produkcyjnej, byłam opiekunką do dziecka , teraz jestem stylistką i siedzę jeszcze przy 1 stoisku w centrum handlowym. Ogólnie oprócz tego miałam pracować także na 1 stoisku z biżuterią, w ING, w Netii, kilka dni temu zadzwonili do mnie czy chcę pracować na recepcji Ogólnie cieszę się, że robota się mnie trzyma.
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To Ty wszechstronna jesteś
|
|
|
#757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdzie miałaś rozmowę?W ogóle dzisiaj miałam jakiś komunikacyjny horror wszystko co możliwe mi się pospóźniało, uciekło albo nie przyjechało a jak łaskawie przybyło to po przejechaniu 2 przystanków sie zepsuło
|
|
|
|
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
tak, aktualnie mieszkam w Warszawie, a jestem z Dolnego Śląska, więc w sumie tak jakby także z Wrocławia
.nalot warszawiaków, bo wydaje mi się, że w dużym mieście jakoś trudniej o bliższe znajomości. przynajmniej ja mam z tym kłopot, bo wszyscy zajęci swoimi własnymi sprawami .
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie jeśli chodzi o siedzeniu przy stoiskach w centrach to prace taka znalazłaś z ogloszenia czy jak? bo mnie to tez interesuje jako dodatek
|
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przez całe 12 h czytam książki, gazety , siedzę na necie
|
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
ja mam za sobą niańczenie dzieci i prowadzenie obcego domu za granicą, i powiem tak... nigdy więcej, to nie dla mnie
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się samemu chce uśmiechać jak się widzi gdy ktoś się uśmiecha ![]() no właśnie, gdzie? Ja dzisiaj tylko zajrzałam kilka razy, żeby poczytać dla relaxu i żeby później nie mieć zaległości ![]() Miałam dziś mega pracowity dzień i padam na pyszczek.. Zakupy dzisiaj nie wypaliły, mam nadzieję, że jutro się wybiorę, bo na dworze +15 a ja śmigam w kozakach Zmykam malować pazurki, mam nadzieję, że nie usnę i nie obudzę się z przyklejonymi do pościeli
|
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rano pomaluje pazury
Mam zamiar odwiedzic na chwile arkadie i na chwile zlote tarasy, zobaczymy jak bedzie z czasem i z sila, bo raczej sie nie wyspie
|
|
|
|
|
#764 |
|
Rozeznanie
|
też zajrzę do Arkadii, muszę w końcu zakupić jakieś wiosenne buty na obcasie, bo w moich cichobiegach nie czuję się seksownie. jestem wysoka, a teraz wszystkie dziewczyny wyższe ode mnie, tak być nie może
. no, i nie mogę doczekać się Wyspy Tajemnic, lecę dzisiaj o 11, bo później będą pewnie wielkie tłumy. I kusi mnie jeszcze "Mistyfikacja".
|
|
#765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w ogóle to mam płytkę paznokciową koloru żółtego, w niektórych miejscach i muszę je pomalować całe. Z czego to dziadostwo? Cytat:
A z czego to wynika? Bo o ile dobrze zapamiętałam, to jesteś z Sosnowca, tak? Ja studiuję w Dąbrowie, także odrobinę kojarzę te rejony.A co się dzieje z kselokss? Już 2 dzień cię tutaj nie widać.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2010-03-26 o 09:33 |
|||
|
|
|
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
witam
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej nawet nie miałam pojęcia od czego to, ale jak robiłam paznokcie na studniówkę to zostałam uświadomiona i dostałam za to burę od kosmetyczki i od palenia się robią też żółte nie wiem z czego to się jeszcze może robić
|
|
|
|
|
|
#769 | ||
|
Rozeznanie
|
heeeeej
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Tak tak, ja wiem ze was zaniedbalam Juz sie to nie powtorzy a poza tym to podgladnelam sobie co Ty robisz wczoraj i bylas w sql wiec i tak bym Cie nie dala rady namierzyc ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- ja tez bym chetnie zajrzala mnie wpuscic do jakiegos wielkiego centrum handlowego to sie czuje jakbym znowu Dzien Dziecka obchodzila ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Pewno wyzsze ale jaki kierunek?---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- niech sie usmiechaja Ci co maja proste zeby i co chwila borowanie takie sa slabe
|
|
|
#770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn mam dopiero 20 lat<lol>
|
|
|
|
|
|
#771 |
|
Rozeznanie
|
to bylo dobre ![]() Czyli zrobilas sobie przerwe tak?
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
hej laski,troche mnie nie było a widze ze zapomniałyscie o mnie
Witam NOWE DZIEWCZYNY! /Miło was poznac i poczytac o Was,czym zajmujecie sie na codzien. Ja becnie jestem na ślasku u siostry,musiałam przyjechac na kilka dni,juz nie moge sie doczekac az wróce do domu bo juz mi teskno za moim TŻ!! U mnie nudaa,wiosna sie wkoncu zaczeła ![]() miłego wieczorku zycze! |
|
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uciekłam trochę szybciej z zajęć, bo normalnie kończą mi się za 40 minut. I byłabym dopiero po 22 w domu, ale chcę załatwić jeszcze jedną sprawę z koleżanką ![]() Ogólnie to jestem wściekła, bo mówiłam dziś mamie, że pożyczam jutro auto do szkoły. Popołudniu jest grill i chciałam na niego zdążyć. A ja dojeżdżam na zajęcia około 1,5h w jedną stronę autobusami lub/i tramwajami. Weszłam do domu, a mama oznajmia mi, że nie dostanę tego samochodu, bo mój brat go potrzebuje, bo jedzie na trening. On ma trening na 13, a ja zajęcia na 8,30. Ale to małe piwo. Na trening zajedzie sobie jednym trawajem, spod bloku w 10minut. A ja w jakieś 1,5 godziny autobusem. Nie ma to jak sprawiedliwość. I tylko raz poprosiłam o samochód i zapewne ostatni. Wolę polegać na tż. Irytuje mnie ta sytuacja, bo jak ja mam zajęcia to ZAWSZE jeżdzę autobusami, a mój brat samochodem. W dodatku on dostaje 400zł na benzynę miesięcznie, a ja dostaję 40zł na bilet miesięczny, który kosztuje 56zł Dodam, że studiujemy w jednej szkole. Musiałam się wyżalić tutaj, bo nie mam komu, a tż już chyba nie umie tego sam znieść i wścieka się gorzej ode mnie.
|
|
|
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w święta jade na Mazury z moim![]() a w Tbgu jaka wiosna cięzko było dziś w cienkiej kurteczce wytrzymać, tak ciepło
|
|
|
#775 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurde wiem jak to jest prosic sie o auto ja mam tak samo w domu :/ wole poprosic o to tż niz sie w domu prosic o to zeby mi go dali :/ Cytat:
na śląsku wiosna,od 2 dni smigam w krótkim rekawku bo masakra upał jak dla mnie ale jak zobaczyłam przy słoncu jaka ja blada jestem to zgrozo :/ wracam we wtorek,tzn we wtorek na ranem bede juz w tbg bo jeszcze siostre z katowic z lotniska biore a tez nie miała o której lot sobie wybrac tylko o oo:50 :/ no to fajnie bedziesz miała z tz jak na mazury wyjeżdzacie tylko pozazdroscic
|
||
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() 4 godziny śmigałam dziś po sklepach (Dw. Wileński, Wola Park), no i jestem nawet zadowolona z łowów - buty, jeansy, pasek - dobre i to ![]() A tak poza tym.. jadąc dziś z TŻ zatrzymała nas policja (za prędkość), 100zł w plecy i 4 punkty (mogło być gorzej )Jeszcze ciekawostka z dzisiejszego dnia.. oblałam colą jakiegoś gościa w KFC (oczywiście niechcący ) ale fakt, że głupio mi się zrobiło, ehh ![]() Cytat:
Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-03-26 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#777 |
|
BAN stały
|
Witam kochane!
![]() i witam kogo nie witalam, znikłam na troszkę ale niestety mam teraz tyle na głowie, że masakra. Szczególnie po tym pogrzebie bo mój tż ma się nie najlepiej ![]() Życzę dobrej nocki bo dziś był kolejny zabiegany dzień. |
|
|
|
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
hej
i musze sie wygadać: jak już wcześniej pisałam przyjaźnie się z exem i tak samo gadaliśmy przed moją praca że może dzisiaj do mnie wpadnie. I tak okolo 20 napisał że jak nie mam ludzi (pracuje w pubie) to za 30-40min będzie no to się ucieszyłam, bo już prawie zasypialam na krześle, że będzie się do kogo odezwać. No ale 3 min później zadzwonił że jednak nie przyjdzie bo dostał smsa od naszej wspólnej kolezanki z propozycją piwa, która nie odzywała się prawie 2lata mimo wspólnych zajęć i na moje pytanie że chyba coś tu jest lekko nie w porzadku odparł: wole spotkac sie z kims kogo nie widziałem dawno niż z Tobą. no i się wściekłam i rzuciłam słuchawką. Poczułam się jak popychadło, że gdy tylko pojawi sie lepsza alternatywa to można mnie olać Dziewczyny przsadzam?
|
|
|
|
|
#779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcale nie przesadzasz! Wiesz co ja myśle? Zachował się jak ostatni prostacki palant! Wiesz co bym zrobiła? Foch, osobiscie to bym go olala juz calkiem, mowiac przedtem ze moze mnie cmoknac. Piszesz, że się przyjaźnisz, ale co to za przyjaźn skoro on Ci powiedział, że woli się spotkać z kimś kogo dawno nie widzial niż z Toba. Przyjaciele tak nie mowia. Maskara... zasluzyl na ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#780 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ty tez masz tak ze usmiechajac sie nie pokazujesz ich? bo mi juz znajomi mowia ze jak sie smieje to wygladam jak chomik :P---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
1- wasza "wspolna znajoma" a gdzie zaproszenie dla Ciebie? co to juz sie we troje spotkac nie mozna? 2- nie widzialam zeby Cie zapytal o pozwolenie na spotkanie z jakas dziewczyna sam na sam a moim zdaniem powinien ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() co do zebow to masakra jakas, niby krzywe i potrzebny aparat ale jak sie widzi te plomby to sie czlowiek zastanawia czy warto
"You touch my mind in special pleaces..." Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-27 o 09:19 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

Tak bym chciała żeby się udało! 
A z Wrocławia nikogo 

...60.8
....56.....55

.