|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
heh.. jak na zawołanie dostałam meila z nr przesyłki
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej! Ponawiam!!
![]() Dziękuje za odpowiedzi na moje pytania, zwłaszcza że odpowiadacie naprawdę w ekspresowym tempie! ![]() Nurtuje mnie jedno pytanie, czy jeśli będę chciała, to mogę zawsze jeździć do sklepu po kosmetyki, obojętnie z jaką kwotą? Wiem, że różnica jest taka że na fakturę mam odroczony termin płatności , a w sklepie od razu za gotówkę muszę brać towar. Ktoś mi kiedyś mówił, że żeby móc kupować w sklepie to muszę spełniać jakieś warunki w poprzednich fakturach i tego szczerze mówiąc nie rozumiem. |
|
|
|
#4083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie Majki nie dotrą jeszcze w tym zamówieniu, ale dopinki już tak
Innych braków brak
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawiązując do Twojego posta wkleję tu info ze strefy konsultantki bo chyba nikt tego nie zrobił wcześniej Już teraz przesyłka kurierska - 9,90 zł dla wszystkich zamówień elektronicznych! Koszt opłaty kurierskiej 9,90 zł niezależnie od wielkości zamówienia. Od katalogu 02/2010 zamówienia kurierskie złożone do godz. 11.00 przez: Internet, Avon Non Stop lub Avon Sms dostarczamy już następnego dnia roboczego pod wskazany przez Ciebie adres. Teraz dodatkowo, wprowadzamy jednakowy koszt opłaty kurierskiej 9,90 zł niezależnie od wielkości danego zamówienia. Wykorzystuj szybką dostawę kurierska zawsze, kiedy Twoi Klienci nie chcą czekać na zamówione produkty. |
|
|
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
HELP!!!
![]() Mam problem...wysłałam wczoraj regularne zamówienie na termin I katalogu 5 ... dziś obudziła się jedna klientka i chciałam je edytować... Wszystko okej dało się tylko że jak wejdę w historie zamówień tam wyskoczyło że ta paczka mi przyjdzie na II termin :| co jest ?? co robić? przecież ono jeszcze nie zostało pobrana do realizacji więc czemu się tak zrobiło ? ![]() Co teraz?? |
|
|
|
#4088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
sprawdziłam, ale nie da się wybrać kropki z I terminem
Co zrobić?Edit: Dostawa regularna - termin I - Ten rodzaj dostawy jest niedostępny Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2010-03-27 o 09:30 |
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Rozeznanie
|
Składania zamówienia to do wczoraj,
a dostawa 1 kwietnia. |
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
no to nie możesz edytować jak do wczoraj. W harmonogramie masz napisane że 26 tak? To jeszcze wczoraj byś mogła ale dziś już nie. Dlatego przeszło Ci na II termin. Ale jesli jest jak mowisz - ze nie mialaś pobrane do realizacji *być moze wieczorem zamawialas?*, to w poniedziałek z rana zadzwoń do AVONU i przedstaw sytuacje i mysle ze da sie to załatwić.
|
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
to jak miałas do wczoraj składanie zamówienia to juz bedzie ci brało na II termin bo pierwszy juz jest niedostepny,jedynie ze zadzwonisz do Avonu i domówisz telefonicznie i powiesz zeby ci dorzucili do paczki na I termin
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Ponawiam moje wczorajsze pytanie moze ktos mi odpowie wkoncu. |
|
|
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu ;/;/ Jak zadzwonię w pon. z samego rana to mam nadzieję że jakoś da radę to załatwić?
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
no ostatecznie mozesz jeszcze zaznaczyc na COK i wtedy bedziesz miala na 1wszy termin
|
#4096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
to jeszcze jest opcja ze kuriera sobie zamówisz albo tak napisała wcześniej koleżanka ZADZWOŃ Z SAMEGO RANA MAJĄ OD 8:00 I PRZEDSTAW SPRAWĘ
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- powróżę się ale nie dostałam ODP czy któraś z was była na WARSZTATACH MAKIJAŻU i zaqpiła sobie tą fajną walizeczkę na kosmetyki ? jak tak to bardzo bym prosiła o FOTO
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak nie da rady zmienić na I termin w pon. to będę jeszcze wtedy mogła zmienić na Kuriera?
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
baty dla mnie, w moim szybkim nadrabianiu postów, musiałam przeoczyć Nawet na to nie wpadłam, ponieważ do tej pory zawsze jak miałam coś zafakturowane, to przychodziło...Hmm... Dobrze, że jest to forum, bo od avonu, to się człowiek nie dowie Miłej soboty ![]() Jeszcze jedno, proszę o nie linczowanie, nawet jeśli mi się należy Szukałam, nie znalazłam...pewnie źle szukałam napiszecie ale... czy wyjątkowa oferta z antycellulitowymi kuracjami w kat.05 podlega upustowi?
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-03-27 o 09:50 |
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
no na mój gust to raczej ani w sobotę ani w niedzielę nie robią faktur jak coś to w poniedziałek ok 12 się za to zabierają więc myślę że jak załatwisz to o ok 8:00 to będziesz miała możliwość przełączyć na kuriera
|
#4101 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo z samego rana się zdenerwowałam ![]() W ciągu mojej 7-letniej "kariery" nie miałam jeszcze nigdy takiego problemu.. A widziałyście że teraz każda przesyłka kurierska kosztuje 9,90 ?
|
||
|
|
|
#4102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
Strasznie przepraszam,bo jestem głupia po prostu,ale chodziło mi o katalog 4 (ten co obowiązywał do środy),jaki jest numer wody toaletowej i na ktorej stronie ta za 49,90 incadessence. Strasznie przepraszam za pomylke i prosze o odp.
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strona 57, incandessence 50 ml za 49,90 03400
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
str 57 kod 03400 cena kup 1 za 49,90 i wybierz drugi za 37,00
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a tak tu rozmawiacie o tych odliczeniach 15%, 25%, itd.
A czy mogłybyście mi napisać jakie korzyści oprócz tych ww rabatów ma konsultantka? Czy są na przykład jakieś katalogi, które dostaje tylko konsultantka? Albo czy są jakieś artykuły w danych katalogach, których np zamawiając ileś sztuk ma się jakiś dodatkowy rabat albo prezent albo coś takiego? Wiem, że moje pytania są dla Was pewnie śmieszne, ale dla laika którym na razie jestem to nurtujące pytania... |
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 demowki 3 konkursy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

baty dla mnie, w moim szybkim nadrabianiu postów, musiałam przeoczyć

Szukałam, nie znalazłam...pewnie źle szukałam napiszecie