|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Majowe Panny Młode
Cytat:
|
|
|
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochaniutkie. Popsuł mi się komp
i niestety jestem odcięta od świata. Dziś mam rezerwowy ale niestety muszę go jutro oddać. Ajli- zazdroszczę (oczywiście pozytywnie) samochodu. BOSKI!!!!!! Poza tym przestraszyłam się dziś zostały tylko 1 miesiąc 2 tygodnie i 2 dni !! A ja nie mam butów- wybieram się po nie do łodzi to Ptaka tak jak TY mgosiekm. mAM nadzieję, że coś znajdę, poza tym brak sukienki na poprawiny i takie tam pierdułki. Robiłam sobie próby makijażu po tym trochę nieudanym w salonie i zostanę chyba przy fiolecie. Ja mam ten problem, że na co dzień maluje się w różnych kolorach więc jako takiego efektu nie będzie widać, oprócz rzęs oczywiście. |
|
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Hehe Khadhija, ja na ten bukiet zareagowałam tak samo.. aż sobie zbliżenie zrobiłam, no zupełnie nie w moim guście.. tak mi się skojarzyły z szuwarami i ze znanym Jozinem z Bażin
![]() Przepraszam Cię Ajli.. nie mogę go sobie też wyobrazic w takiej 'pełniejszej 'wersji o jakiej piszesz..Za to suknia czadowa, a auto Ty jesteś pewna co do tych kwiatków?? A co do tabletek, to zupełnie nie ma za co Danaaadee Ja je ciągle i w koło podaję i przepisuję, więc dla mnei to oczywiste ile i co i jak.. No i życzę powodzenia z fryzurką próbną.. aparat weź ze sobą, co byś fotkę dodała..
|
|
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
Ajli a dlaczego taki wybór bukietu?Suknie masz śliczną,bordowe dodatki będą cudowne(też stawiam na ten kolor;mam go w sukni,zaproszeniach,na sali, kwiata we włosach
)ale bukietu Twego nie mogę sobie wyobrazić...może to będzie super w pełnej wersji, ale teraz to kojarzy mi się z koperkiem
|
#2015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A że uparta jestem jak osioł to raczej nikt mnie nie przegada Mnie za serce ujął...pierwotnie sama chciałam iść na łąkę Ale spokojnie, zajmie się niem dobra florystka więc jeśli tylko coś nie będzie do czegoś pasować to ona to złagodzi w odpowiedni sposób Każda z nas najpiękniej będzie wyglądała z tym i w tym w czym się dobrze czuje bo tylko wtedy będzie uśmiechnięta i zadowolona Myślę, że z tym się ze mną zgodzicie "Czy jestem pewna???" hehehehe...to i tak łagodniej niż wspomniana świadkowa zareagowała...ale ja jestem pewna![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- z koperkiem....hahahah...no rozbawiłyście mnie na całego A tak na poważnie to chciałam coś takiego romantycznego i łąkowego...jestem bardziej taka gdzieś tam wewnątrz niż klasyczna i elegancka, raczej roztrzepana jak te trawy, szalona i nieodpowiedzialna jak zieleń kolor naiwniaków ślepo wierzących w szczęście mimo wszystko
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha dobra jesteś.. w sumie masz rację
![]() .. mnie się też takie łąkowe podobają.. ale ja to raczej bym na taki bukiet ze wszystkich kolorów łąkowych stawiała.. a że ani mi się nie chce, ani do suknie nie pasi.. to bedzie jedna różyczka pewnie i tyla ![]() Ale Ajli, teraz to Cię przechrzcimy na -Szuwarkową panienkę;p;p Bijcie mnie, bo mam prezentację robić a jeszcze nie skończona grrr |
|
|
|
#2017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() : )
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
Też mam co robić i też marnuję czas...ale chyba zamiast roboty udam się do łóżka
Skoro teraz jesteśmy na etapie szuwarków to aż się boję co będzie jak Wam pokażę fryzury...może się skończyć na niewolnicy Isaurze Dobrej nocki majowe panienki
|
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=anagat;18070699]Hahaha dobra jesteś.. w sumie masz rację
![]() .. mnie się też takie łąkowe podobają.. ale ja to raczej bym na taki bukiet ze wszystkich kolorów łąkowych stawiała.. a że ani mi się nie chce, ani do suknie nie pasi.. to bedzie jedna różyczka pewnie i tyla ![]() Ale Ajli, teraz to Cię przechrzcimy na -Szuwarkową panienkę;p;p Mnie do tego bukietu pasowałaby sukienka w stylu Zosi z "Pana Tadeusza" Jakoś tak mi się skojarzyło Wtedy już zupełnie byłaby "Szuwarkowa panienka" Jednak muszę przyznać, że pomysł na bukiet naprawdę oryginalny.
|
|
|
|
#2020 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nimesil jest super także na bóle menstruacyjne. Naprawdę działa. |
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
a tu taka cisza
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
CIsza jak makiem zasiał..
Echh ja się tak starałam o tych lekach przeciwbólowych.. i dalej głupoty piszecie.. Nimesil -nimesulid- to nie żadne połączenie paracetamolu z czymś.. No i dalej , że coś jest mocne , albo słabe.. To że coś działa, nie znaczy , że jest mocne.. znaczy że jest skuteczne i wystarcza na ból , który macie. KONIEC o lekach, bo ja się tylko wkurzam. A dosyć mam stresów w życiu i w pracy. Może mi któraś napisać, jak to jest z kościołem? Można zażyczyć sobie tylko nabożeństwo, bez mszy na ślub? Poza tym mam dziś wolne i muszę dokończyć moją prezentację na jutro .. brrr |
|
|
|
#2023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja rozmawialam z kuzynka, ze chce zalozyc woalke, na co ona, ze ona marzyla o kapeluszu, ale jednak nie zalozyla i zebym ja tez tej woalki nie zakladala, na co ja jej: wiesz niektorzy spelniaja swoje marzenia, inni nie, a ja jestem z tych pierwszych
|
||
|
|
|
#2024 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
U mnie już pojawia się niecodzienny stres Do ceromonii zostało dokładnie: 37 dni, 6 godzin i 30 minut - co daje: 894,5 h W poniedziałek miałam pierwsza miarę, następna 10 kwietnia i chyba na tym będzie koniec. Brakuje mi/nam: - łańcuszka - pończoszek ![]() - solarium - sukienki i bucików na drugi dzień - figurki na torcik, a myslim o : http://www.allegro.pl/item952320045.html - podziękowań dla gości - alkoholu - w następnym tygodniu już kupujemy! i wiele innych o których zapomniałam, brrrrr. |
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Ehh laski byłam na spowiedzi pierwszej... było bardzo miło, ksiądz młody, dużo mówił i dużo pytał. Kto pyta nie błądzi, a ja byłam szczera. Tak szczera ze nie dostałam rozgrzeszenia
A to dlatego że mieszkam z narzeczonym ![]() Najważniejsze jednak, że podpisał mi kartkę ![]() Ale nauczkę mam, na następną spowiedź pójdę i nie przyznam się ze nie mam rozgrzeszenia i oczywiście nie powiem, że mieszkamy razem. Ehh bądź tu szczery ![]() A najśmieszniejsze jest to, że tż dostał rozgrzeszenie mimo, że ksiądz widział, że taka sama kartka, pytał go też kiedy ślub i pominął pytanie o mieszkanie razem, a mnie kurde spytał!! A pytał o: - seks przedmałżeński - Alkohol, papierosy, narkotyki (czy się nadużywało) - o modlitwę - o uczestnictwo w mszach (czy w niedz czy tylko od święta) - o antykoncepcję jaką stosowałam - czy przerwałam ciążę - czy nakłaniałam kogoś do popełnienia zbrodni - czy swoim postępowaniem poważnie komuś zagroziłam I na koniec zapytał czy wyprowadzę się od narzeczonego na ten miesiąc, na co ja zgodnie z prawdą, że chyba go Bóg opuścił (że nie ), powiedział, że rozumie dałby mi rozgrzeszenie ale to byłoby sprzeczne z zasadami kościoła i jego sumieniem, ale karteczke podpisze bo jest mi to potrzebne![]() ruda2112 ja do solarium już 2gi tydzień biegam (znaczy raz w tygodniu) i już widać efekty opalania, najpierw byłam 2 razy po 5 minut, potem 7 minut - mam ciemną karnację więc szybko mnie bierze. Pończoszki już mam a podwiązki to nawet 2 jedna pożyczona a druga nowa błękitna, ale ta pożyczona to taka zciuchrana że fuj :| koleżanka mi wcisnęła to gupio było powiedzieć, że nie wezmę ![]() anagat tak my mamy ślub bez mszy - czyli ok. 40 minut.
Edytowane przez mgosiekm Czas edycji: 2010-03-25 o 11:18 |
|
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Mgosiekm, ale się naśmialiśmy z TŻ z Twojej spowiedzi.. o jaaaaa...
Ja mam założenie, że jedyne do czego się przyznam, to mieszkanie razem.. no i no baaaardzo żałuję , że tacy słabi jesteśmi i z tym sexem se nie radzimy, no i nieee nigdy z nikim wcześniej ![]() A co to jest ANTYKONCEPCJA???:confused : Alkohol?? .. a Karmi się liczy;p;p ![]() Mam nadzieję,że na jakiegoś debila trafię... bo aż tak wkręcać nie umiem.. I z góry przepraszam wszystkie religijne , wierzące osoby.. Najlepsze pytanie było o tym nakłanianiu do zbrodni... co on miał na myśli???????? O jaa.. jak to dobrze, że mnie ten cyrk tylko raz czeka.. ufff A podwiązkę -brudaskę wyrzuć! U mnie okazało się , że nie robią nabożeństw ślubnych ..i jest msza i koniec.. ale trwa tyle co nabożeństwo.. Ja teraz od solarki odpoczywam, dostałam taką zarąbistą oprychę, że nadal (po 1.5 tyg.) mam problem z otwarciem buzi;/ Więc ani basen, ani solara.. Żresztą ja słabo się opalam, tzn. nigdy na czerwono, ale mam swój jasno żółty odcień i to wsio.. Już prawie mam swoje maximum. |
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
hej. i właściwie co, jak nie dostałaś rozgrzeszenia to może nie powinnaś brać ślubu, bo chyba do komunii też nie wolno Ci iść? Jak to teraz bo nie rozumiem.
|
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
No to zamarłam...ja bym się chyba pokłóciła z tym księdzem, czasem nie umiem ugryźć się w język
Ksiądz, u którego spisywaliśmy protokół powiedział nam tak: jeśli razem mieszkamy to dlatego żeby mieć czyste sumienie mamy iść tylko do jednej spowiedzi, przed samym ślubem. Tak żeby było uczciwie, że nie idziemy raz a potem świadomie grzeszymy. Uważam to za zdrowe podejście.
|
|
|
|
#2029 |
|
Raczkowanie
|
no ciekawe. my zamierzamy iść przed świętami, ciekawe co powie. Znając mnie i moje poglądy lepiej niech da mi rozgrzeszenie, bo ...
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, oczywiscie te 2 spowiedzi sa problematyczne, chyba ze ktos postanowi pomiędzy jedną spowiedzią a drugą żyć w celibacie nas też czeka spowiedź, w ogóle to jestem zmęczona, po ciężkim dniu od 5.30 przed kompem, potem szkolenie i w ogóle ciężki koniec tygodnia nas czeka w ogóle jakoś mnie te przygotowania nie cieszą, może dlatego, że zbliża się czas płacenia
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Echh dokładnie, mnie też czas płacenia przeraża
![]() A euro w dół leci.. w dół leci... buuu A na koncie coraz mniej i mniej. Mieszkanie przed ślubem uważane jest za grzech , bo stanowi POKUSĘ... Ale powiem wam , że mam znajomą , która też majówką będzie.. MIeszka ze swoim TŻ od roku.. i jest DZIEWICĄ... ja pierdzielę, dla mnie w sumie to z jednej strony szacun, a z drugiej patologia- sama nie mogę się zdecydować.. No bo , gdyby taka osoba jak np. ja, która bez sexu to długo nie może.. sobie w celibacie postanowiła przez rok żyć.. to naprawdę-poświęcenie, wyrzeczenie i silna wola.. Ale jak ktoś nigdy, przenigdy.. to chyba coś nie tak z jego pociągiem sexualnym??? Serio za głupia na to jestem. Gospella-trzymaj się jesteśmy z Tobą.. już niedługo WEEKEND ![]() P.S. u mnie jakiś kłotliwy czas ostatnio.. niestety
|
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a ja juz z calkiem innej beczki ... mam problem z podziekowaniami dla rodzicow , nie wiemy jak je zrobic poniewaz jedno z nas nie chce dziekowac jednemu z rodzicow , to dluza i zagmatwana historia. Nie mamy pomyslu jak to zrobic, aby pozostali rodzice nie poczuli sie przez nas pokrzywdzeni . Czy znacie jakis inny sposob na podziekowania zeby jakos w miare normalnie to wygladalo. Nie chcemy na pewno tanczyc wszyscy w kółeczku ...pomóżcie
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
Ahsa Tak racja, jesli nie dostalam rozgrzeszenia to nie powinnam isc do komunii ani teoretycznie nie moge wziac slubu (bo mam nieczysta dusze) ale to kwestia na szczescie duszy - nie widac jej na zewnatrz - wiem to straszne ale wazne jest dla mnie, ze papiór mi podpisał
![]() anagat seks nie jest ciezkim grzechem - bo moj tż się przyznał i luz. Najgorsze jest mieszkanie razem, bo tak jak napisalas jest to POKUSA do popelniania grzechu. A poza tym, to u mnie tez klotliwie i starsznie mnie to wkurza.. Ajli zgadza sie, mnie powiedzial to samo, ze kartke mi podpisze, ale zebym poszla na 3 dni przed slubem do ksiedza i powiedziala, ze rozgrzeszenia nie dostalam i wtedy mnie rozgrzeszy, poniewaz JEST SZANSA ze przez 2-3 dni nie pogrzeszymy ![]() I wczoraj na solarce se dupsko zjarałam - 8 minut a dawalo czadu ze uhuhu :\ editt007 u mnie w naszym imieniu dziekowac bedzie zespol, tzn chcemy tak to ustawic, bo ja sie wstydze piosenka cudownych rodzicow mam pewnie bo to standard na kazdym weselu na ktorym bylam i 2 kosze kwiatow dla kazdych (tzn jeden kosz na parę rodziców). A i szczerze nie mam checi zbytnio zeby sie wysilac bardziej.... ehhh w zeszlym roku bylam na 3 weselach i na kazdym bylo ze teraz panstwo mlodzi w podziece dla rodzicow dedykuja piosenke i po piosenke kwiaty wreczane przez mlodych dla rodzicow![]() A propos seksu slyszalyscie o czym takim jak Białe Małżeństwa? To dopiero jest głupota... (nie obrażając jednostek wyznających ten rodzaj pożycia)
Edytowane przez mgosiekm Czas edycji: 2010-03-26 o 08:03 |
|
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
Ten kłótliwy czas, to chyba taki standard im bliżej ślubu i wesela. Ja niestety mam to samo :/
Co do spowiedzi, to też jestem w stresie. Nie wiem jak to będzie. W sumie, to chyba mam nadzieję że nie zapyta o to czy mieszkamy razem, bo jak zapyta, to chyba nie będę miała sumienia żeby skłamać... Ogólnie to trochę bez sensu jest. Ksiądz nie daje rozgrzeszenia, ale podpisuje kartkę.W związku z czym zezwala aby zawrzeć związek małżeński "w grzechu" (no bez bez rozgrzeszenia). Jedno przeczy drugiemu jak dla mnie. Nad podziękowaniami jeszcze się dokładnie nie zastanawialiśmy, ale na pewno będzie "cudownych rodziców mam" A czy my powiemy kilka słów czy zespół, to jeszcze nie zdecydowaliśmy.I chciałam się Wam pochwalić, bo dziś byłam na pierwszej przymiarce sukni Będzie jeszcze tylko zwężana, bo się okazało że schudłam :| Ja jakoś tego nie widzę... I jeszcze pytanie do Was mam - czy to bolerko pasuje do tej sukni? (tylko to co mam na sobie jest oczywiście za duże), czy lepiej szukać jakiegoś koronkowego?
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Niesforna, ślicznie
![]() Ty szczuplutka jesteś Bardzo ładnie leży sukienka i w ogóle śliczna jest. Mi to bolerko pasuje, ale do niej równie dobrze chyba by koronkowe pasowało, przymierz w salonie i zobacz w którym lepiej Jedno ale- czy to bolerko ma na pewno odcień sukienki?? Ja mogę mieć coś nei tak w ustawieniach ekranu, ale u mnie to jakby dwa odcienie bieli?? A tak to same achh i ochh No i kto Ci będzie te wszystkie guziczki zapinał.. hahaMgosiekm- sex może nei ciężki, ale główny- nie cudzołóż;p.. i nie spalaj tyłeczka !!! A kłotliwie jest:/ grrrr Danaaade.. jak głowa??? P.S. nie chudnę NIC..grrr.. może dlatego jestem taka kłótliwa?? No i @ mi się kończy.. i znowu zaczęłam tabsy( po 3 mies. przerwy).. więc na spowiedzi będzie ściemnianie.. ale ja tak nienawidzę mieć okres , że masakra.. Miłego weekendu wszystkim życzę..idę oglądać film, pod masakrycznym tytułem- Ulice we krwi
|
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
anagat dziękuję
![]() jeśli chodzi o odcień bolerka to jest to ta sama biel, tylko tak światło pada na zdjęciu bo słońce świeciło :P pozapinać to będzie komu, tylko nie wiem czy potem TŻowi zechce się odpinać ![]() ja teraz dodatkowo zaczęłam się stresować @ tablety przestałam brać kilka miesięcy temu, @ jest terminowo i powinna się skończyć przed 22 maja, ale co będzie jak coś się przesunie :|przecież samo skorzystanie z toalety to muszę brać ze sobą ze dwie osoby do trzymania kiecki, a jak będzie @ to katastrofa :|
|
#2037 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sukienka ładna bardzo, bolerko-hm może własnie koronkowe, no i to coś z tyłu mi się nie podoba
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
to coś czyli co ?
|
#2039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

i niestety jestem odcięta od świata. Dziś mam rezerwowy ale niestety muszę go jutro oddać. 

Dobrej nocki majowe panienki