|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Typy - klepsydra, jabłko czy co?
a ja co jestem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niepotrzebnie podajesz niektóre wymiary, bo kości biodrowe, ani udo nad kolanem nic nie daje, czy brzuch. wystarczy talia, biust i biodra w najszerszym miejscu. a więc po wymiarach wstępnie byłabym za gruszką lub kręglem. jeśli tak nie lubisz swoich bioder to polecam dietę i ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- na wstępie jestem za kolumną. ale jak wymiary bez zdjęć nic nie dają, tak zdjęcia bez wymiarów też ![]() aaa, dziewczyny, jeśli możecie to piszcie, jakie macie miseczki stanika, bo to też jest pomocne w ocenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
juz pisze:
stanik 70C/D biodra 85cm ![]() biust 83cm talia 64cm ![]() udo w najgrubszym miejscu 53cm :/ do antoninneo: nie wiem czy kolumna, bo tyje tylko w pupie i udach ;P brzuszek zawsze jest plaski :/ w ogole wygladam jak chlopiec chyba na tych fotkach ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no czyli kolumna odpada, bo one mają stanik A/B. w biuście masz 83? ja mam 81 i noszę 75a/b... po zdjęciu nie do końca widać- masz szersze czy węższe ramiona od bioder? a może są takiej samej szerokości? jeśli tej samej szerokości to jesteś lizakiem, np. angelina jolie nim jest, więc masz powody do dumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
A mnie potrafi ktos zaklasyfikowac?
Wymiary: biust 80 cm talia 62 cm biodra 86 cm udo 47 cm rozmiar stanika 65B I zalaczam zdjecie. Edytowane przez ilonna9 Czas edycji: 2010-03-26 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Biodra w najszerszym miejscu były mierzone, są dość wąskie ale dupkę mam wystająca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Winter is coming
|
antoninne0216- podawanie samej miseczki nie ma sensu, ja na przykład jakbym napisała, że noszę FF (a polskie to jakieś H), to ktoś nieuświadomiony mógłby pomysleć, że cycki wożę na taczce przed sobą;D A mam wymiary 69/94 i jest to brytyjskie 30FF, którego odpowiednikiem jest mniej więcej polskie 65 H. Na modowym jest wątek o dobieraniu staników, radzę zajrzeć. Sama miseczka bez obwodu nic nie znaczy, bo jej wielkość jest różna przy różnych obwodach. 70 C/D bonbonki ma miseczki podobne wielkościowo do twoich 75 A/B, tylko obwód jest węższy, a miseczka głębsza. Tobie też bym radziła spróbować takiego rozmiaru. Podstawowym błędem kobiet jest to, że nie mierzą się pod biustem, a potem kupują za luźne staniki. Ale po szczegóły zapraszam do tego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605
![]() |
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() velika, przymierzałam C i wisi na mnie jak worek. bonbonka, wszyscy myślą, że klepsydry są zmysłowe, bo ktoś tak kiedyś powiedział, ale jakbyś zapytała facetów, jakie kobiety im się podobają- chodzi mi o jakieś gwiazdy, to wymienią same chudziny, z zaokrąglonym biustem i pupą. spójrz sobie na typowe klepsydry. chciałabyś mieć tak duży tyłek i krępe nogi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Ja mam wymiary 170-wzrost 98-w biuście 76-talia 96-biodra szersze ramiona od bioder jaki to typ figury? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Klepsydra? Moja kolezanka jest klepsydra i jest sliczniutka. Ta figura jest dla mnie idealem. A krepe nogi? Sama nie mam najlepszych, wiec zadna roznica
![]() To co jestem ta kolumna? A moze szczypiorkiem, albo H albo I albo papryka? Wie ktoś? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Typy Figur
Moim zdaniem klepsydra,ale to powinno sie podawac chyba obwod ramion też,nie?
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Klepsydra powinna miec chyba ramiona rownowazace biodra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
a ramiona obwód 99 cm ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
ehhh te tyyyłki nasze;/........ ćwiczysz coś ? na bioderka , czy jakąś dietkę stosujesz , ja z racji wielkiego tygodnia nie jem słodyczy ![]() ![]() Wesołych Świat ![]() Edytowane przez Sabinka85 Czas edycji: 2010-04-04 o 17:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po Świętach zaczynasz???? to może dołączę do ciebie będzie nam raźniej ... co Ty na to ? . ja będę ćwiczyć 8 minute buns .... z skakanki tez bym korzystała gdyby mnie kolana nie bolały ;/- a słyszałam ze jest bardzo dobra .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
A JA JAKI MAM KSZTAŁT FIGURY,PROSZĘ POMÓŻCIE wzrost: 163cm
waga: 54kg biust: 91cm talia: 63cm biodra na wysokości kości biodrowych 80cm w najszerszym miejscu w biodrach ok 5mc od kroku 90cm ramiona; około 80cm I już sama nie wiem ! mam dość masywne uda a wąska jetem w kościach biodrowych przez co mam problem z dopasowaniem spodni dodaje fotki dla ułatwienia rozpoznania typu figury .PISZCIE Edytowane przez julia2222 Czas edycji: 2010-04-05 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120483 to tutaj. acha,cwiczenia te co 2-gi dzien plas aeroby w dni wolne od silowych cwiczonek ![]()
Uzależniona od Wizażu ![]() ![]() Staram się spełnić marzenia...za długo odkładane ![]() Edytowane przez guniaaa Czas edycji: 2010-04-05 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Konto usunięte
|
Zawsze myslałam że jestem klepsydrą, ale teraz zaczynam w to wątpić
![]() biust: 85 talia: 61 brzuch: 72 biodra: 91 ramiona (jeżeli dobrze zmierzyłam): 90 i dość masywne nogi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Przyczajenie
|
Sehmet
myślę że jak załączyła byś jakąś fotkę łatwiej by było rozpoznać Ale mi się wydaje,że jesteś klepsydrą ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A ja jestem klepsydrą ? moje fotki i wymiary są trzy posty w górę ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- tu jest wszystko ładnie opisane http://pretty.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240554 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko jaki to może być typ figury: mały biust, ramiona szersze od bioder, wystający brzuszek w dolnej partii, płaskie pośladki, długie i chude nogi(wzrost 171/172) ? Z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Sorki za post pod postem ale chciiałam dodać zdjęcie moego brzucha na ktorym tłuszczyk odkłada się w dolnej części ( u góry ma nawet wystające żebra)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
1-KOLUMNA
"Z moim kształtem zawsze jestem bezpieczna" Opis: Zawsze byłaś wyższa od rówieśników. Masz problem z dopasowaniem ubrania: nie wystarczająco długie rękawy płaszcza, za krótkie spodnie... Musisz iść na kompromis. Sylwetka: -ramiona takiej samej szerokości jak biodra -średnie wcięcie w talii -długie nogi -średni biust (B) ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- 2-LIZAK "W młodości rosłaś i rosłaś, ale nauczyłaś sie z tym żyć" Opis: Twoja figura jest charakterystyczną sylwetką dla gwizdy. Duże piersi i długie nogi są kobiecą wersją ferrari.. ![]() Sylwetka: -wąskie ramiona takiej samej szerokości jak biodra -średnie wcięcie w talii -długie nogi -duży biust (C-D) ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- 3-ROŻEK "Mój kształt przypomina ciało młodego chłopca. Trudno mi odkryć w sobie kobietę" Opis: W młodości byłaś chłopczycą- wspinałaś się po drzewach i dzieliłaś ubrania z bratem.. ![]() Odwieczny problem z dopasowaniem spodni nie jest Ci obcy-idealne w talii są za szerokie w biodrach. Coś na pocieszenie- ta "atletyczna" budowa świetnie sprawdza sie na wybiegach mody. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -minimalne wcięcie w talii -szczupłe nogi -mały, średni biust (A-B) ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- 4-KIELICH "Mam duży biust, ale ludzie zachwycają się moim nogami" Opis: Szerokie ramiona, duży biust i szlachetny brzuszek przeważają nad wąskimi biodrami i szczupłymi nogami. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -minimalne wcięcie w talii -szczupłe nogi -duży biust (C-D) ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- 5-CEGŁA "Wiem,że mam jakiś kształt, ale nie wiem, jak go odkryć" Opis: Wyglądasz na silną i pełną energii. Nie czujesz się kobieco. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -brak talii -średni brzuszek -płaskie pośladki -nogi:krępe uda, krępe łydki -najczęściej biust B-C (zależny od masy ciała) ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- 6-JABŁKO "Mój brzuch decyduje, w co mam się ubrać" Opis: Jabłko z definicji jest okrągłe. Masz ciało, do którego chce sie przytulić,ale ciężko je ubrać. Sylwetka: -brzuszek większy niż piersi (brak talii) -średni biust (B-C) -płaskie pośladki -szczupłe nogi ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- 7-DZWONEK "Moja pupa jest szersza niż ramiona. Nie mogę znaleźć odpowiedniej sukienki" Opis: Jesteś drobną kobietką z przyjemnym, okrągłym dołem. Sylwetka: -wąskie ramiona -mały biust (A-B) -mały brzuszek -małe wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- 8-GRUSZKA "Czuję się najbardziej niekomfortowo w kostiumie kąpielowym," z powodu przysadzistych nóg i obfitych bioder Opis: Gruszki mogą być szczupłe, ale zawsze dół będzie przeważał. Sylwetka: -wąskie ramiona -mały biust (A-B) -płaski brzuszek -wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi (krótkie) ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- 9-KRĘGIEL "Mój top jest kobiecy i gustowny, ale nienawidzę swoich pośladków i ud" Opis: Nie jesteś gruszką, bo masz większy biust i nie masz krótkich nóg. Sylwetka: -szczupłe ramiona -średni biust (B-C) -płaski brzuszek -wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- 10-WIOLONCZELA "Czegokolwiek nie założę, zawsze czuję się wielka" Opis: Podstawową rzeczą, którą musisz się nauczyć, to wyprostowana sylwetka. Całe życie myślałaś, że jesteś gruszką, ale nic z niej nie masz. Twój dół jest bardziej obfity, ale zbalansowany szerokimi ramionami i dużym biustem. Sylwetka: -duży biust (C-D-E), ale jeśli jesteś bardzo szczupła to może być tez b -średnie wcięcie w talii -szerokie biodra i szeroka pupa -masywne uda -szczupłe łydki - ramiona trochę szersze od bioder ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- 11-WAZA "Ludzie uważają moją figurę za seksowną, ale ja czasem czują się nieatrakcyjna " Opis: Twoje ciało jest bardzo kobiece, dlatego musisz uważać. aby zbytnio nie uwydatniać swojej seksualności. Sylwetka: -duży biust (C-D) -średnie wcięcie w talii -średnie biodra, równoważące piersi -szczupłe, smukłe nogi ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- 12-KLEPSYDRA "Moje piersi decydują o moim ubraniu" Opis: Jesteś stworzona dla mężczyzn, ale nie dla ubrań.. ![]() Często mylona z wazą. Masz jednak większe wcięcie w talii i bardziej przysadziste biodra. Sylwetka: -duży biust (D-E) -bardzo duże wcięcie w talii -duże, szerokie biodra -krępe uda -szczupłe łydki -ramiona równoważą biodra klepsydra Salma Hayek ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- aniusiaczek92 myślę że jesteś ROŻKIEM Edytowane przez julia2222 Czas edycji: 2010-04-05 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
No właśnie to jest najgorsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, moze mi podpowiecie... czytam o tych typach figur i czytam i zupelnie nie wiem do ktorego ja sie klasyfikuje ??? mam drobne ramiona weższe od bioder, maly biust, wieczny problem z boczkami i wystajacym brzuszkiem (pytania czy jestem w ciazy to norma ) wystajacy tylek i dlugi zgrabne nogi ?? dodam ze mam ok 173 wzrostu i waze jakies 56-57 kg ? z gory bardzo dziekuje za odpowiedz na nurtujace mnie pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.