Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 23:21   #2191
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Wrrr TŻ jest na wyjeździe firmowym. Miał siedzieć i pić z kolegami a okazuje się, że jest regularna impreza z zespołem na żywo i koleżanek więcej niż 2 jak wcześniej mówił.

A rolek wam dziewczynki zazdroszczę. Mnie nie udało posiąść ten wiedzy tajemnej. Obiłam sobie różne części ciała i tyle, a to chyba fajnie umieć jeździć.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-03-26 o 23:24
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 23:23   #2192
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

aleksandrettaa ja bym chyba wyszła z siebie. Muszę stanowczo się nauczyć cierpliwości i wyeliminować zazdrość ale inna kwestia że smutno jak on się bawi a Ty sama siedzisz

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 23:25   #2193
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
aleksandrettaa ja bym chyba wyszła z siebie. Muszę stanowczo się nauczyć cierpliwości i wyeliminować zazdrość ale inna kwestia że smutno jak on się bawi a Ty sama siedzisz
Trochę smutno i nie lubię spać sama. Choć z drugiej strony to tragedii nie ma, tak często zostaje sama na weekend, że przywykłam.

Stary 2010-03-27, 00:06   #2194
raingirl
Zakorzenienie

Uciekam spać. Dobranoc
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 00:09   #2195
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
czy ta dziewczyna ma na imię Agata i 3 miesiące temu wyszła za mąż
Zgadza się Ciekawość mnie zżera, skąd ją znasz

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a który wzór z tych wklejonych przeze mnie? Pierwszy chyba, co?
Mnie się bardziej podoba pierwszy, kolor ecru.

Zazdraszczam Wam wszystkim dobrego humoru Dziś miałam kryzys, a jutro nie będzie lepiej, bo będzie pogrzeb Taty P...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 05:36   #2196
polka764
Rozeznanie

Arrow Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Carmi dziekuje za przepis

Hawwa przytulam mocno

Dzień dobry

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 07:34   #2197
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Carmi dziekuje za przepis

Hawwa przytulam mocno

Dzień dobry
POlka co Ty robisz przy kompie o 5 rano w sobote?

Stary 2010-03-27, 07:55   #2198
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry

Gwizdaczku
pięęęęękny rower, można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia. Ja ogólnie uwielbiam miejskie rowery (Claris ), ale moim zdaniem tylko te holenderskie mają duszę :d
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:18   #2199
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

Claris pierwszy wzór ecru

Frezyjko
Właśnie na taką czyjąś odpowiedź liczyłam:
że nie mogę sobie i jemu dawać żadnych terminów,że muszę postępować tak jak mi mówi też serce,a nie ciągle tylko rozum i rozum.
Problem w tym,że nie wiem co mi mówi to serce.

A resztę napiszę w klubie.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:25   #2200
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Zgadza się Ciekawość mnie zżera, skąd ją znasz

Mnie się bardziej podoba pierwszy, kolor ecru.

Zazdraszczam Wam wszystkim dobrego humoru Dziś miałam kryzys, a jutro nie będzie lepiej, bo będzie pogrzeb Taty P...
Chodziliśmy razem do liceum
kiwi10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:45   #2201
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć

Claris pierwszy wzór ecru

Frezyjko
Właśnie na taką czyjąś odpowiedź liczyłam:
że nie mogę sobie i jemu dawać żadnych terminów,że muszę postępować tak jak mi mówi też serce,a nie ciągle tylko rozum i rozum.
Problem w tym,że nie wiem co mi mówi to serce.

A resztę napiszę w klubie.

lecę do klubu
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:15   #2202
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jaki dzisiaj piękny, (choć pochmurny) dzień
Obudziłam się rano z dziwnym uczuciem euforii, że TŻ przyjeżdża. Śniło mi się, że zadzwonił i powiedział, że niedługo u mnie będzie i że mnie kocha. Więc napisałam mu sms: "Przyjedziesz, czy mi się tylko śniło?" Najpierw przyszedł sms, że mi się tylko śniło, co prawie doprowadziło mnie do deprechy. Ale za chwilę odpisał, że tak, przyjeżdża I dzwonił, tylko ja jeszcze spałam

Aleks, zazdrość by mnie po prostu zamęczyła w takiej sytuacji...

Polka... co ty tak wcześnie robisz? spać nie możesz?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-03-27 o 09:19
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:29   #2203
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
oł jeeeeeaaaa
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie quiz "kim będziesz w przyszłości" na facebooku i oto mój wynik: Jestes zyciowym nieudacznikiem. W niczym nie jestes specjalnie dobry, zyjesz na koszt rodzicow i ciagniesz od nich tyle kasy ile sie da.Jednak to nie bedzie trwac wiecznie! Skonczysz jako jeden z wielu czekajacych w kolejce po zasilek, ktory wydasz w calosci na chlanie i papierosy. Nie masz sily przebicia i nie masz szans na rynku pracy z takim nastawieniem. Wez sie za siebie leniu, bo zostaniesz zulem dworcowym!
A chciałam sobie humor poprawić.
a ja mam Ci przypomnieć, co mi w tarocie wychodzi? według niego powinnam być już mężatką z 3 razy przynajmniej... więc takie rzeczy się na opak tłumaczy
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
KUPIŁAAAAAM
gratuluję faaaajny
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Byliśmy oglądać zaproszenia i na żywo też mi się podobały Poczekam jeszcze na inne zamówione próbki, ale chyba się na nie zdecydujemy. Wybór między dwoma wzorami no i dwa kolory, ale chyba wezmę ecrue
mnie się 1. wzorek bardziej podoba
Cytat:
nie wierzę, gdyż mój jest najfajniejszy
e-e... najfajniejszy jest najfajniejszej

madziu, to supermiłego dnia!

justyna, boska bryka! mmmm *_*

a ja lecę pod prysznic, do sklepu i na rooooweeeer!!!
mam nadzieję, że pogoda się nie schrzani

papapapa, moje drogie

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-03-27 o 09:30
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:30   #2204
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jaki dzisiaj piękny, (choć pochmurny) dzień
Obudziłam się rano z dziwnym uczuciem euforii, że TŻ przyjeżdża. Śniło mi się, że zadzwonił i powiedział, że niedługo u mnie będzie i że mnie kocha. Więc napisałam mu sms: "Przyjedziesz, czy mi się tylko śniło?" Najpierw przyszedł sms, że mi się tylko śniło, co prawie doprowadziło mnie do deprechy. Ale za chwilę odpisał, że tak, przyjeżdża I dzwonił, tylko ja jeszcze spałam

Aleks, zazdrość by mnie po prostu zamęczyła w takiej sytuacji...

Polka... co ty tak wcześnie robisz? spać nie możesz?
Nie ma to jak prorocze sny

Stary 2010-03-27, 09:38   #2205
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie ma to jak prorocze sny
Heh, nie no, dzwonił, ja odebrałam (z tego co napisał - nie pogadał sobie ze mną, bo pomruczałam tylko), powiedział mi co miał powiedzieć, ja spałam dalej i jak się obudziłam to tak no...

Naj, tak, twoje wszystko jest NAJfajniejsze

Ok, ja uciekam się ubrać i sprzątać

()

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-03-27, 10:00   #2206
pagka
Wtajemniczenie

Cześć moje Wy lachony

U Was też wieje wiatr jak szalony?

Wczoraj w łóżku oglądałam różne gadżety na toys4boys i doszłam do pilota sterującego mężczyzną tego -> http://www.toys4boys.pl/Pilot-Steruj-Mezczyzna-item2334.html
No i tam na dole strony jest pilot, którego można przetestować, więc jadę te wszystkie przyciski, aż tu nagle wydobywa się dźwięk: "Kochanie.. Kiedy nasz ślub?" A te moje bydlę się zaczęło śmiać i mówi, że mi by się takie coś przydało... Ehh a z jakiej paki?! Nigdy w życiu się go nie spytałam kiedy będzie nasz ślub... On chyba po prostu czyta w moich myślach
Stary 2010-03-27, 10:04   #2207
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry
Spadam się szykować bo dziś sobota i z moim P. trochę pobędę, a wieczorem idę się trochę odstresować na parkiecie

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Cześć moje Wy lachony

U Was też wieje wiatr jak szalony?

Wczoraj w łóżku oglądałam różne gadżety na toys4boys i doszłam do pilota sterującego mężczyzną tego -> http://www.toys4boys.pl/Pilot-Steruj-Mezczyzna-item2334.html
No i tam na dole strony jest pilot, którego można przetestować, więc jadę te wszystkie przyciski, aż tu nagle wydobywa się dźwięk: "Kochanie.. Kiedy nasz ślub?" A te moje bydlę się zaczęło śmiać i mówi, że mi by się takie coś przydało... Ehh a z jakiej paki?! Nigdy w życiu się go nie spytałam kiedy będzie nasz ślub... On chyba po prostu czyta w moich myślach
Tak patrzę, że tam jest też opcja "pooglądajmy pierścionki", czy wręcz mniej subtelne "kup mi pierścionek"
Swoją drogą zastanawiam się czasami kto te wszystkie gadżety wymyśla
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:03   #2208
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
kopa mu zasadź jak go zobaczysz;D co to znaczy,że o Tobie nie myśli ojojoj ja bym była zła jakby mój Tż mi tak powiedział to Ty też zrob sobie wolne od myślenia o nim i schowaj tel
No nie przesadzajmy, przecież nie siedzi w tych górach tygodniami tylko raz na jakiś czas. Chyba ma prawo trochę pomyśleć o sobie a nie ciągle o Magdzie...
Tak mi się przynajmniej wydaje.
Ja to rozumiem bo jak mi się zdarzy pojechać w Bieszczady to mogę nie mieć telefonu, nie odzywać się do nikogo kto jest ze mną i po prostu delektować się widokami.

Swoją drogą medeline... miło z jego strony, że przyjeżdża Ale cóż to się stało? Już się nacieszył górami?

Co do rowerów dziewuszki... mi się abolutnie nie podobają, wolę "górskie", no w każdym razie z ramą

Spałam dzisiaj w oleju kokosowym na głowie dobrze że zrobiłam turban z arafatki bo zostały na niej tłuste plamy (lepiej na tym niż na pościeli). Zmywałam go chyba ze 20 min bo szampon się nie chciał na nim pienić, no ale nie wiem jak efekty bo jeszcze mam mokrą czuprynę- a pewnie i tak po jednym użyciu nic nie widać

Poza tym miałam dzisiaj tak pierońsko nieprzyjemny sen... Nie będę opisywać bo był obrzydliwy ale obudziłam się z jakimś takim wielkim poczuciem niesmaku, że nawet sobie nie wyobrażacie :/

Aaa... i coś fajnego Wam powiem. Tzn. dla mnie fajnego, ale żebyście się wczuły to nakreślę sytuację.
[mój tato dostał od córki mojego brata ciotecznego () pluszowego Alfa który stoi na takiej szafce w przedpokoju na piętrze]
Mój pies jest strasznym dzieciuchem. Musi mieć mnóstwo zabawek, śpi trzymając w pysku albo zabawkę albo kawałek swojej kołdry (wszystkie inne posłania zjadał więc mama mu dała starą kołdrę). Jak ktoś jest z nim w domu to dostaje 1 albo 2 zabawki, bo przecież o to wszystko nogi można sobie poskręcać, a reszta jest schowana w tzw. gospodarczym. No i zawsze jak ktoś tam wchodzi to on się zakrada i kradnie jakąś jedną zabawkę i zanosi sobie na miejsce albo biega z nią po domu.
Zwykle zostawał w domu z kagańcem na pysku, żeby nie robił demolki. No ale... stary pies odszedł, nie ma kto bronić domu i kota bo przecież w kagańcu niewiele zdziała. Więc od jakiegoś czasu zostaje w domu bez kagańca, ze wszystkimi swoimi zabawkami. I niby nie broi za bardzo. Niby, bo nikt go przecież wtedy nie widzi. Rodzice ustawlili kamerę żeby go podglądać. Okazało się że gania kota po domu trochę się bawi, trochę śpi i robi sobie wycieczki na górę (normalnie nie pozwalamy mu tam wchodzić i się do tego stosuje jak jesteśmy w domu). Wszystko ok.
Wczoraj mama dzwoni, że przyszli z tatą z pracy a w koszyku u Boryska Alf siedzi. Oglądają nagranie. Borysek idzie na górę raz, drugi, trzeci i za czwartym schodzi z Alfem w pysku, kładzie go sobie w koszyku, kładzie na nim pysk i zasypia
Słodkie

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-03-27 o 11:10
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:04   #2209
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Pilot do mężczyzn? Ja bym wciskala
"zrób mi obiad"
"zrób mi masaż"
"idź do sklepu"
"wynieś śmieci"
"noś mnie na rączkach"
"ożeń się ze mną"

Ola, heh, no właśnie nie wiem. Tzn. powiedział, że niby pogoda może się popsuć (ale wczoraj mi wmawiał, że tam ma być ładnie) i stwierdzili, że pojadą po świętach. Z kolei ja, znając jego, twierdzę, że po prostu zaspali i nie wstali o 5, bądź im się nie chciało. Albo K. ma za dużo do nauki i jednak woli się pouczyć. W każdym razie, nie narzekam
Jej, twój piesek jest cudowny Może i obślinia przynoszone zabawki ale jest supcio W ogóle taki superaśny, a teraz bardziej go polubiłam

Notka na blogu: brak zaręczonych. Ech...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-03-27 o 11:11
Stary 2010-03-27, 11:13   #2210
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Pilot do mężczyzn? Ja bym wciskala
"zrób mi obiad"
"zrób mi masaż"
"idź do sklepu"
"wynieś śmieci"
"noś mnie na rączkach"
"ożeń się ze mną"

Ola, heh, no właśnie nie wiem. Tzn. powiedział, że niby pogoda może się popsuć (ale wczoraj mi wmawiał, że tam ma być ładnie) i stwierdzili, że pojadą po świętach. Z kolei ja, znając jego, twierdzę, że po prostu zaspali i nie wstali o 5, bądź im się nie chciało. Albo K. ma za dużo do nauki i jednak woli się pouczyć. W każdym razie, nie narzekam
Jej, twój piesek jest cudowny Może i obślinia przynoszone zabawki ale jest supcio W ogóle taki superaśny, a teraz bardziej go polubiłam
Magda, jakbyś to wciskała to on by zakupił pilot do sterowania kobietą i wciskał "zamilcz kobieto"
No powiem Ci że ja miałam już taką romantyczną wizję jego przyjazdu, tak mi przynajmniej przeszło coś przez myśl ale nie będę zdradzać bo się nakręcisz i co będzie?

E tam obślinia... ale dinozaura Ci przyniósł
Stary 2010-03-27, 11:19   #2211
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Magda, jakbyś to wciskała to on by zakupił pilot do sterowania kobietą i wciskał "zamilcz kobieto"
No powiem Ci że ja miałam już taką romantyczną wizję jego przyjazdu, tak mi przynajmniej przeszło coś przez myśl ale nie będę zdradzać bo się nakręcisz i co będzie?

E tam obślinia... ale dinozaura Ci przyniósł
Heh, jednak nie pojechali, bo K. ma 3 kolokwia w tym tygodniu i woli się pouczyć. Cóż za romantyzm z jego strony nie?
P.S. Jaka romantyczność.... Jak ja mam współlokatorkę na weekend akurat

Co do dinozaura... no tak, powinnam docenić, że ze mną chciał się podzielić i uznał mnie za swoją towarzyszkę zabaw Heh, jak mnie zaprosisz jeszcze to mu porzucam

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-03-27, 11:24   #2212
frezyjka85
Zakorzenienie

jadę do ukochanego

miłego weekendu
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:27   #2213
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gwizdaczku
pięęęęękny rower, można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia. Ja ogólnie uwielbiam miejskie rowery (Claris ), ale moim zdaniem tylko te holenderskie mają duszę :d
nooo ja się zakochałam od 1 wejrzenia JAk przyjechaliśmyy do sklepu, to go nie było. Oglądałam inny i właśnie wtedy ten wystawili z serwisu. I już wiedziałam : ten i żaden inny
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Co do rowerów dziewuszki... mi się abolutnie nie podobają, wolę "górskie", no w każdym razie z ramą
a górala to ja już mam tylko góral się nie do wszystkiego nadaje - nie posunę sobie na góralu w spódniczce na spotkanie z koleżankami A na tym tak. Natomiast na tym nie wybiorę się na wycieczkę leśną po piachu Dlatego uznałam, że potrzebuję dwóch

co do psa - mój też śpi z maskotkami miał swoją ukochaną papużkę - nie usypiał bez niej. Zawsze była w jego kojcu z nim. Kładł na niej głowę i zasypiał - jak Twój Al pewnego dnia musiala mu czymś podpaść, bo ją rozszarpał na strzępy teraz preferuje kapcie.I maskotkę, którą dostałamw tym roku w pracy w paczce świątecznej - bałwanka Bałwanek biały był. Pies jest czarny. Teraz już nie przypomina bałwanka
Swoją drogą świetny pomysł, żeby zostawić kamerę i zobaczyć co pies robi muszę wypróbować
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:39   #2214
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja wybrałam kompromis między rowerem miejskim, a górskim - czyli kupiłam rower crossowy
Na dużych kołach 28', ale opony semi-slicki, czyli po bokach gładkie (szybka jazda po asfalcie), ale z przodu bieżnik jak w teren - czyli fajna przyczepność w terenie

Noo a resztę już przystosowałam bardziej do długich jazd wycieczkowych, czyli rogi, sakwy, mapnik i inne pierdołki

kocham mój rowerek, muszę czym prędzej go sobie sprowadzić
Stary 2010-03-27, 11:47   #2215
Gwizdak
Zakorzenienie

To ja górala mam minimalistycznego: nie mam błotników, sakw, mapników - niczego co powoduje zwiększenie masy roweru albo tarcia Mam tylko nóżkę Licznik prędkości i lampki. Świetnie się sprawdza w terenie właśnie. Jeżdżę nim w góry i po piachu właśnie często. Tam się sprawdza świetnie Ale zastanawiam się nad zmianą go, bo trochę geometria ramy mi nie pasuje.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-27, 11:57   #2216
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
To ja górala mam minimalistycznego: nie mam błotników, sakw, mapników - niczego co powoduje zwiększenie masy roweru albo tarcia Mam tylko nóżkę Licznik prędkości i lampki. Świetnie się sprawdza w terenie właśnie. Jeżdżę nim w góry i po piachu właśnie często. Tam się sprawdza świetnie Ale zastanawiam się nad zmianą go, bo trochę geometria ramy mi nie pasuje.
U mnie zdjęcie sakw i błotników to jest robota na 5 minut często tak właśnie robiłam jak np. nie potrzebowałam tych rzeczy, bo do lasu jechałam, czy coś. Ale jak na wycieczkę za miasto z kumpelą z dzieckiem, to zawsze w pełnym oporządzeniu
Stary 2010-03-27, 11:58   #2217
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Najpierw oświadczyny http://pitupitu.tivi.pl/ogladaj_5791...e_konczy_.html potem do księdza,
http://pitupitu.tivi.pl/ogladaj_5791..._zaczyna_.html Teraz już wiecie jak się załatwia ślub.

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:00
Stary 2010-03-27, 12:01   #2218
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
U mnie zdjęcie sakw i błotników to jest robota na 5 minut często tak właśnie robiłam jak np. nie potrzebowałam tych rzeczy, bo do lasu jechałam, czy coś. Ale jak na wycieczkę za miasto z kumpelą z dzieckiem, to zawsze w pełnym oporządzeniu
hehe wyobrażam sobie. Crossowy to fajowe rozwiązanie żeby mieć takie 2 w jednym
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-27, 12:05   #2219
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, jednak nie pojechali, bo K. ma 3 kolokwia w tym tygodniu i woli się pouczyć. Cóż za romantyzm z jego strony nie?
P.S. Jaka romantyczność.... Jak ja mam współlokatorkę na weekend akurat

Co do dinozaura... no tak, powinnam docenić, że ze mną chciał się podzielić i uznał mnie za swoją towarzyszkę zabaw Heh, jak mnie zaprosisz jeszcze to mu porzucam
Oj.... ja myslałam o innej romantyczności... :P

W święta zapraszam
Cytat:
a górala to ja już mam tylko góral się nie do wszystkiego nadaje - nie posunę sobie na góralu w spódniczce na spotkanie z koleżankami A na tym tak. Natomiast na tym nie wybiorę się na wycieczkę leśną po piachu Dlatego uznałam, że potrzebuję dwóch

co do psa - mój też śpi z maskotkami miał swoją ukochaną papużkę - nie usypiał bez niej. Zawsze była w jego kojcu z nim. Kładł na niej głowę i zasypiał - jak Twój Al pewnego dnia musiala mu czymś podpaść, bo ją rozszarpał na strzępy teraz preferuje kapcie.I maskotkę, którą dostałamw tym roku w pracy w paczce świątecznej - bałwanka Bałwanek biały był. Pies jest czarny. Teraz już nie przypomina bałwanka
Swoją drogą świetny pomysł, żeby zostawić kamerę i zobaczyć co pies robi muszę wypróbować
No niby racja, ja po prostu nie lubię w spódnicy wsiadać na rower więc mnie takie bezramowce nie kręcą. Ale jak to mówią- o gustach się nie dyskutuje

Mój psiak jak był przyprowadzony do domu to dostał 2 maskotki takie duże bo piszczał w nocy (jak je dostał to przestał). Potem się nimi bawił... trochę poszarpał ale dalej je miał... A w końcu misiowi odgryzł głowę, wyjadł to co w niej było a następnie do pustej głowy puścił pawia
Stary 2010-03-27, 12:06   #2220
OlkaR
Zakorzenienie

A to właśnie mój niuniek w wieku 10 tygodni

Podchodzi facet do dziewczyny i pyta:
- Przepraszam bardzo, czy nie zrobiłabyś mi loda?
- No pan chyba zwariował!
- Nie, nie. Momencik...Najpierw rzecz jasna pójdziemy na obiad do wytwornej restauracji. Potem do opery na przedstawienie. Następnie udamy się do mojego domu na kolację ze śniadaniem. Rano jak już się pani obudzi, zrobimy małe zakupy. Dom mam calkiem spory ale może się pani basen nie spodobać, więc może kupimy nowy. Później pójdziemy do salonu samochodowego po jakieś wspaniałe cztery kółka dla pani. Później jakieś kilka futerek z norek bądź szynszyli. A potem na przyklad do jubilera po powiedzmy...
- Pfierfcionek! - podpowiada kobieta klęcząc przed mężczyzną...

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości