|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Wrrr TŻ jest na wyjeździe firmowym. Miał siedzieć i pić z kolegami a okazuje się, że jest regularna impreza z zespołem na żywo i koleżanek więcej niż 2 jak wcześniej mówił.
A rolek wam dziewczynki zazdroszczę. Mnie nie udało posiąść ten wiedzy tajemnej. Obiłam sobie różne części ciała i tyle, a to chyba fajnie umieć jeździć. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-03-26 o 23:24 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
aleksandrettaa ja bym chyba wyszła z siebie. Muszę stanowczo się nauczyć cierpliwości i wyeliminować zazdrość
ale inna kwestia że smutno jak on się bawi a Ty sama siedzisz |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę smutno i nie lubię spać sama. Choć z drugiej strony to tragedii nie ma, tak często zostaje sama na weekend, że przywykłam.
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać. Dobranoc
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się Ciekawość mnie zżera, skąd ją znasz ![]() Cytat:
Zazdraszczam Wam wszystkim dobrego humoru Dziś miałam kryzys, a jutro nie będzie lepiej, bo będzie pogrzeb Taty P...
|
|
#2196 |
|
Rozeznanie
|
Carmi dziekuje za przepis
![]() Hawwa przytulam mocno Dzień dobry |
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
POlka co Ty robisz przy kompie o 5 rano w sobote?
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gwizdaczku pięęęęękny rower, można się w nim zakochać od pierwszego wejrzenia. Ja ogólnie uwielbiam miejskie rowery (Claris ), ale moim zdaniem tylko te holenderskie mają duszę :d
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Claris pierwszy wzór ecru ![]() Frezyjko ![]() Właśnie na taką czyjąś odpowiedź liczyłam: że nie mogę sobie i jemu dawać żadnych terminów,że muszę postępować tak jak mi mówi też serce,a nie ciągle tylko rozum i rozum. Problem w tym,że nie wiem co mi mówi to serce. A resztę napiszę w klubie.
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecę do klubu
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłam się rano z dziwnym uczuciem euforii, że TŻ przyjeżdża. Śniło mi się, że zadzwonił i powiedział, że niedługo u mnie będzie i że mnie kocha. Więc napisałam mu sms: "Przyjedziesz, czy mi się tylko śniło?" Najpierw przyszedł sms, że mi się tylko śniło, co prawie doprowadziło mnie do deprechy. Ale za chwilę odpisał, że tak, przyjeżdża ![]() Aleks, zazdrość by mnie po prostu zamęczyła w takiej sytuacji... Polka... co ty tak wcześnie robisz? spać nie możesz?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-03-27 o 09:19 |
|
|
|
#2203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
e-e... najfajniejszy jest najfajniejszej ![]() madziu, to supermiłego dnia! justyna, boska bryka! mmmm *_*a ja lecę pod prysznic, do sklepu i na rooooweeeer!!! mam nadzieję, że pogoda się nie schrzani papapapa, moje drogie Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-27 o 09:30 |
|||
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, nie no, dzwonił, ja odebrałam (z tego co napisał - nie pogadał sobie ze mną, bo pomruczałam tylko), powiedział mi co miał powiedzieć, ja spałam dalej i jak się obudziłam to tak no...
Naj, tak, twoje wszystko jest NAJfajniejsze Ok, ja uciekam się ubrać i sprzątać ![]() (
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć moje Wy lachony
![]() U Was też wieje wiatr jak szalony? Wczoraj w łóżku oglądałam różne gadżety na toys4boys i doszłam do pilota sterującego mężczyzną tego -> http://www.toys4boys.pl/Pilot-Steruj-Mezczyzna-item2334.html No i tam na dole strony jest pilot, którego można przetestować, więc jadę te wszystkie przyciski, aż tu nagle wydobywa się dźwięk: "Kochanie.. Kiedy nasz ślub?" A te moje bydlę się zaczęło śmiać i mówi, że mi by się takie coś przydało... Ehh a z jakiej paki?! Nigdy w życiu się go nie spytałam kiedy będzie nasz ślub... On chyba po prostu czyta w moich myślach
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spadam się szykować bo dziś sobota i z moim P. trochę pobędę, a wieczorem idę się trochę odstresować na parkiecie ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Swoją drogą zastanawiam się czasami kto te wszystkie gadżety wymyśla
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja to rozumiem bo jak mi się zdarzy pojechać w Bieszczady to mogę nie mieć telefonu, nie odzywać się do nikogo kto jest ze mną i po prostu delektować się widokami. Swoją drogą medeline... miło z jego strony, że przyjeżdża Ale cóż to się stało? Już się nacieszył górami?Co do rowerów dziewuszki... mi się abolutnie nie podobają, wolę "górskie", no w każdym razie z ramą ![]() Spałam dzisiaj w oleju kokosowym na głowie dobrze że zrobiłam turban z arafatki bo zostały na niej tłuste plamy (lepiej na tym niż na pościeli). Zmywałam go chyba ze 20 min bo szampon się nie chciał na nim pienić, no ale nie wiem jak efekty bo jeszcze mam mokrą czuprynę- a pewnie i tak po jednym użyciu nic nie widać ![]() Poza tym miałam dzisiaj tak pierońsko nieprzyjemny sen... Nie będę opisywać bo był obrzydliwy ale obudziłam się z jakimś takim wielkim poczuciem niesmaku, że nawet sobie nie wyobrażacie :/ Aaa... i coś fajnego Wam powiem. Tzn. dla mnie fajnego, ale żebyście się wczuły to nakreślę sytuację. [mój tato dostał od córki mojego brata ciotecznego ( ) pluszowego Alfa który stoi na takiej szafce w przedpokoju na piętrze]Mój pies jest strasznym dzieciuchem. Musi mieć mnóstwo zabawek, śpi trzymając w pysku albo zabawkę albo kawałek swojej kołdry (wszystkie inne posłania zjadał więc mama mu dała starą kołdrę). Jak ktoś jest z nim w domu to dostaje 1 albo 2 zabawki, bo przecież o to wszystko nogi można sobie poskręcać, a reszta jest schowana w tzw. gospodarczym. No i zawsze jak ktoś tam wchodzi to on się zakrada i kradnie jakąś jedną zabawkę i zanosi sobie na miejsce albo biega z nią po domu. Zwykle zostawał w domu z kagańcem na pysku, żeby nie robił demolki. No ale... stary pies odszedł, nie ma kto bronić domu i kota bo przecież w kagańcu niewiele zdziała. Więc od jakiegoś czasu zostaje w domu bez kagańca, ze wszystkimi swoimi zabawkami. I niby nie broi za bardzo. Niby, bo nikt go przecież wtedy nie widzi. Rodzice ustawlili kamerę żeby go podglądać. Okazało się że gania kota po domu trochę się bawi, trochę śpi i robi sobie wycieczki na górę (normalnie nie pozwalamy mu tam wchodzić i się do tego stosuje jak jesteśmy w domu). Wszystko ok.Wczoraj mama dzwoni, że przyszli z tatą z pracy a w koszyku u Boryska Alf siedzi. Oglądają nagranie. Borysek idzie na górę raz, drugi, trzeci i za czwartym schodzi z Alfem w pysku, kładzie go sobie w koszyku, kładzie na nim pysk i zasypia ![]() Słodkie ![]() ![]()
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-03-27 o 11:10 |
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
"zrób mi obiad" "zrób mi masaż" "idź do sklepu" "wynieś śmieci" "noś mnie na rączkach" "ożeń się ze mną" ![]() Ola, heh, no właśnie nie wiem. Tzn. powiedział, że niby pogoda może się popsuć (ale wczoraj mi wmawiał, że tam ma być ładnie) i stwierdzili, że pojadą po świętach. Z kolei ja, znając jego, twierdzę, że po prostu zaspali i nie wstali o 5, bądź im się nie chciało. Albo K. ma za dużo do nauki i jednak woli się pouczyć. W każdym razie, nie narzekam ![]() Jej, twój piesek jest cudowny Może i obślinia przynoszone zabawki ale jest supcio W ogóle taki superaśny, a teraz bardziej go polubiłam ![]() Notka na blogu: brak zaręczonych. Ech...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-03-27 o 11:11 |
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No powiem Ci że ja miałam już taką romantyczną wizję jego przyjazdu, tak mi przynajmniej przeszło coś przez myśl ale nie będę zdradzać bo się nakręcisz i co będzie? ![]() E tam obślinia... ale dinozaura Ci przyniósł |
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż za romantyzm z jego strony nie? P.S. Jaka romantyczność.... Jak ja mam współlokatorkę na weekend akurat Co do dinozaura... no tak, powinnam docenić, że ze mną chciał się podzielić i uznał mnie za swoją towarzyszkę zabaw Heh, jak mnie zaprosisz jeszcze to mu porzucam
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
jadę do ukochanego
![]() miłego weekendu
|
|
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zakochałam od 1 wejrzenia JAk przyjechaliśmyy do sklepu, to go nie było. Oglądałam inny i właśnie wtedy ten wystawili z serwisu. I już wiedziałam : ten i żaden inny ![]() Cytat:
tylko góral się nie do wszystkiego nadaje - nie posunę sobie na góralu w spódniczce na spotkanie z koleżankami A na tym tak. Natomiast na tym nie wybiorę się na wycieczkę leśną po piachu Dlatego uznałam, że potrzebuję dwóch ![]() co do psa - mój też śpi z maskotkami ![]() ![]() miał swoją ukochaną papużkę - nie usypiał bez niej. Zawsze była w jego kojcu z nim. Kładł na niej głowę i zasypiał - jak Twój Al pewnego dnia musiala mu czymś podpaść, bo ją rozszarpał na strzępy teraz preferuje kapcie.I maskotkę, którą dostałamw tym roku w pracy w paczce świątecznej - bałwanka Bałwanek biały był. Pies jest czarny. Teraz już nie przypomina bałwanka ![]() Swoją drogą świetny pomysł, żeby zostawić kamerę i zobaczyć co pies robi ![]() muszę wypróbować
|
|
#2214 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
A ja wybrałam kompromis między rowerem miejskim, a górskim - czyli kupiłam rower crossowy
![]() Na dużych kołach 28', ale opony semi-slicki, czyli po bokach gładkie (szybka jazda po asfalcie), ale z przodu bieżnik jak w teren - czyli fajna przyczepność w terenie ![]() Noo a resztę już przystosowałam bardziej do długich jazd wycieczkowych, czyli rogi, sakwy, mapnik i inne pierdołki ![]() kocham mój rowerek, muszę czym prędzej go sobie sprowadzić
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
To ja górala mam minimalistycznego: nie mam błotników, sakw, mapników - niczego co powoduje zwiększenie masy roweru albo tarcia
Mam tylko nóżkę Licznik prędkości i lampki. Świetnie się sprawdza w terenie właśnie. Jeżdżę nim w góry i po piachu właśnie często. Tam się sprawdza świetnie ![]() Ale zastanawiam się nad zmianą go, bo trochę geometria ramy mi nie pasuje.
|
#2216 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
często tak właśnie robiłam jak np. nie potrzebowałam tych rzeczy, bo do lasu jechałam, czy coś. Ale jak na wycieczkę za miasto z kumpelą z dzieckiem, to zawsze w pełnym oporządzeniu
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw oświadczyny http://pitupitu.tivi.pl/ogladaj_5791...e_konczy_.html potem do księdza,
http://pitupitu.tivi.pl/ogladaj_5791..._zaczyna_.html Teraz już wiecie jak się załatwia ślub. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-03-27 o 12:00 |
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażam sobie. Crossowy to fajowe rozwiązanie żeby mieć takie 2 w jednym
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W święta zapraszam ![]() Cytat:
więc mnie takie bezramowce nie kręcą. Ale jak to mówią- o gustach się nie dyskutuje ![]() Mój psiak jak był przyprowadzony do domu to dostał 2 maskotki takie duże bo piszczał w nocy (jak je dostał to przestał). Potem się nimi bawił... trochę poszarpał ale dalej je miał... A w końcu misiowi odgryzł głowę, wyjadł to co w niej było a następnie do pustej głowy puścił pawia
|
||
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
A to właśnie mój niuniek w wieku 10 tygodni
![]() Podchodzi facet do dziewczyny i pyta: - Przepraszam bardzo, czy nie zrobiłabyś mi loda? - No pan chyba zwariował! - Nie, nie. Momencik...Najpierw rzecz jasna pójdziemy na obiad do wytwornej restauracji. Potem do opery na przedstawienie. Następnie udamy się do mojego domu na kolację ze śniadaniem. Rano jak już się pani obudzi, zrobimy małe zakupy. Dom mam calkiem spory ale może się pani basen nie spodobać, więc może kupimy nowy. Później pójdziemy do salonu samochodowego po jakieś wspaniałe cztery kółka dla pani. Później jakieś kilka futerek z norek bądź szynszyli. A potem na przyklad do jubilera po powiedzmy... - Pfierfcionek! - podpowiada kobieta klęcząc przed mężczyzną... Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-03-27 o 12:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

ale inna kwestia że smutno jak on się bawi a Ty sama siedzisz 
Zgadza się
Ciekawość mnie zżera, skąd ją znasz 

Może i obślinia przynoszone zabawki ale jest supcio
teraz preferuje kapcie.I maskotkę, którą dostałamw tym roku w pracy w paczce świątecznej - bałwanka