|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Cytat:
Kradne !. ______________________ Ciągle mówisz że mam iśc dalej przed siebie... A ja bym chciała krótki przystanek w twoim sercu...
a teraz patrz, bo właśnie biorę się w garść. Edytowane przez RozowaSkeyterka Czas edycji: 2010-03-27 o 12:09 |
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
dresowa, agg_18, _changime, CookieCrisp, hoe, latin - okradłam, mniaam.
![]() bezczelnie stałeś mi się powietrzem.
Serce już nie wali na Twój widok, tak jak kiedyś. Chowa się w kąciku i na chwilę przestaje bić. Co Ty mu, do diabła, zrobiłeś?
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
Czeka mnie walka . Daty na ścianach , które muszę zabić . Ciągłe i ponowne przemierzanie wszystkiego , co już odeszło i nie powróci . Pasmo zmartwień z tygodnia na tydzień . życiowy chaos nie tylko mnie dotyka . Cały miniony czas mnożony przez aktualną minutę . nieustanne cofanie wskazówek zegara. Chcę normalności , pragnę żyć normalnie , tak zwyczajnie lecz do tego potrzeba mi braku przeszłości .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-03-27 o 13:19 |
|
|
|
#3454 |
|
Konto usunięte
|
Love_HateYOU - i TY okradziona przez mnie.
![]() `-gdybyś był moim mężem, to zatrułabym Twoją herbatę.
-gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił.` `Faceci są jak pogoda-trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby ich zmienić` `Boję się prać moją bieliznę razem z bielizną mojego faceta... Bo jeśli przez przypadek jego plemnik połączy się z moją niezapłodnioną komórką, która w jakiś sposób znalazła się na mojej bieliźnie to co? -Lol. Teraz już wiem dlaczego w instrukcji obsługi mojej pralki ktoś kiedyś napisał, żeby przed jej uruchomieniem sprawdzić czy w bębnie nie ma dzieci.` |
|
|
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
Za co dontgivemenames dostała bana?
![]() Co dała mi ta miłość prócz kilku chwilowych stanów bezdechu?
Jej ciepło oplatało niczym bluszcz. Uzależniało. Uwielbiam wiosnę. Nawet jeśli obok mnie nie ma hipochondrycznego wieszaka, zwanego mężczyzną.
|
|
#3456 |
|
Rozeznanie
|
była miła dla wszystkich facetów, oprócz tych, których naprawdę lubiła. zagubiona w świecie gdzie sama stwarzam sobie problemy. przekonałam się, że serce nie ma pamięci wymiennej. I bądźmy tak radośnie, żałośnie niedorośli.
|
#3457 |
|
Rozeznanie
|
hihi kradnijcie!*** Jeśli sprawisz, że przez Ciebie będę rysowała serduszka na okładkach zeszytu.. już jestem Twoja. <3 “Wróciła do domu. Na nocnym stoliku postawiła dwa kieliszki i czerwone wino. "Napij się ze mną." – powiedziała, patrząc w uśpione niebo. - "Wypijmy za moją niespełnioną miłość".” " -Porozmawiasz ze mną.? -O czym? O tym jak żałujesz? Jak kochasz? Jak przepraszasz? Nie mogę. Mam alergię na kłamstwa" gdy dowiedział się, że kocham, deszcz obiecał, że już nigdy więcej, nie pozwoli, wzejść słońcu. masz, tutaj rachunek. - jaki rachunek do cholery?! - jak to jaki? ten za, 398 nieprzespanych nocy, 879 zużytych chusteczek, 6 litrów wypitego wina, 297 wypalonych papierosów, 12 zjedzonych tabliczek czekolady i 8 litrów pochłoniętych lodów. + 22% vat, za opuchnięte oczy i rozmazany tusz. 'wyczyściła, wszystkie podłogi w mieszkaniu, szczoteczką do zębów. przestała jeść, coraz częściej zapominała o oddychaniu. z tęsknoty, za czymś, czego tak naprawdę nigdy nie miała.' 'słowa 'kocham Cię' w wysyłanej do Ciebie wiadomości,
podkreślają mi się czerwoną kreską. nie wiedzieć dlaczego, uznawane, są za błąd .!'
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-03-27 o 12:45 |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek ;*
Jej głos przefrunął przez pokój jak zabłąkany motyl.
|
#3459 |
|
Konto usunięte
|
przyciąga mój wzrok, prowokuje do marzeń. coraz bardziej, coraz częściej.
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Love_HateYOU - a My kochamy Ciebie. < 3i dziękujędziękuję ! ![]() ____ czasem usiądę w pustym pokoju, włączę dobrą muzykę, zapalę świeczki, a wszystko to tylko po to, aby zacząć płakać. czasem lepiej wypłakać to, co boli.. nie raz, nie dwa, nie tysiąc a nawet milion. ważne żeby przeszło. już nie musisz być samotny, powiedz tylko jedno słowo. dużo za dużo o tobie... w mojej głowie . to przecież proste zapomnij się . miłość.zdrada.kara. wszystko razem . Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-27 o 13:04 |
|
|
|
#3461 |
|
Przyczajenie
|
-Widzisz jej łzy?
-Nie. -I właśnie na tym polega obojętność... ![]() |
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Tyś jest tym którego ciągle w myślach mam.
Wszyscy piep.rzą jakieś banialuki o miłości. Nadszedł czas by otworzyć serce. Już odpoczęło.
|
#3463 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp , Mrs Unfabulous , cobainowa , Magari 91 , Toogether93 , Little Ballerina - pokradłam sobie.
illuminatioon - nie zasługuję by być w takim gronie, a gdziee taam. ;x ale dziękuję, łośku. Love_HateYOU - o rajuu. nie wierzę. dziękuję bardzo. _Panna_Migotka_ - też zauważyłam.. i aż mi szczęka opadła. wszyscy jesteśmy pełni zakłamania.. Bóg mi wpisał w życie nieustającą tęsknotę. stopień trzeźwości umysłu nie należy do najmocniejszych punktów rubryczki z moim nazwiskiem ale za to mogę się pochwalić że pomimo braku logiki radze sobie całkiem nieźle z udawaniem osoby całkowicie zdrowej psychicznie.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-03-27 o 13:19 |
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
` Kumple wciąż mówią, że cię pogięło.
` Nigdy do mnie nie będziesz należeć. ` A Ty musisz wstać, bo jeśli tego nie zrobisz,to tylko spadniesz w dół. ` Bo mnie tam już nigdy nie będzie. Nigdy w Twoim sercu. ` Tak, Ty ciągle masz tą jedną drogę. By się stąd uwolnić.' ._._._._._._._._._._._._. _. Pozdrawiam kobitki! ;*** jestescie BoSkIe! <3
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Udaję , że Cię nie kocham , choć to i tak mi nie wychodzi.
' Gdybym stosowała się do wszystkich reguł, daleko bym nie zaszła.'
|
#3466 |
|
Przyczajenie
|
dresowa - niby to ban tymczasowy. Może wrócę do tamtego nicku. Aaaa. Słońce. Dziękuję. *;
Love_hateYOU - Dzięki najmilsza. Nie spodziewałabym się. ![]() Razem z prezerwatywą, pękło moje serce. Im dłużej na Ciebie patrzę, tym prędzej chcę wysłać sms'a o treści "GRAM". Gdybym mogła wybierać. Wybrałabym wolność. Sztuczna pamiątka po Tobie stoi na szafce i zbiera kurz. Wszystko o Tobie zapomniało. Nawet nie chce mi się jeść czekolady, gdy Cię nie ma.. Wraz z Tobą, czekam na samą siebie. Zagubiona sama w sobie, paranormalnie upośledzona od serca, zakochana Pani w obdartym swetrze..
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
The hour I first believed. | Godzina, w której jako pierwsza uwierzyłam.
I look good in love. | Dobrze wyglądam w miłości. You're the best man I'll ever know. | Lepszego od Ciebie nie poznam już. Pretty brown eyes, tears full of guilt, a heart full of pain and fear. | Ładne brązowe oczy, łzy pełne winy, serce pełne bólu i strachu. With every single tear drop, it's like another raindrop falls. | Z każdą pojedynczą łzą jest tak, jakby to był deszcz. Faded picture in a little gold locket, and she never takes it off. | Wyblakłe zdjęcie w małej, złotej ramce, a ona nigdy go nie zdjęła. illuminatioon znów stały ban ? ![]() dresowa dziękuję Mycha. <3
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
without_demur- Kradnij Skarbie
jak ja uwielbiam Twój podpis Love_HateYOU- miło 3martyna3,ruda wiewiora ______ Nie zakocham się, nie zakocham się, nie zakocham się, nie... Zakochałam się...
Wróciła wiosna. I miłość. Ona inna. Uczucia takie same. Tracę do siebie zaufanie. Złamałam kolejną przysięgę- zero Jego w moim życiu. A tak naprawdę wciąż o Nim myślę, nawet częściej. Bała się otworzyć oczu. Nie chciała Go stracić. Kto zgasił słońce w środku dnia? Tamtego dnia obiecał, że przyjdzie. Nie przyszedł. Do dziś nie przyszedł. Nawet nie zadzwonił. Czas odmierza czas; czas zabija życie. Czasami wolno. Czasami szybciej. Momentami boli, innym razem pieści. Krzyczy dumą i cichnie pustką. Milczenie.
|
#3469 |
|
Przyczajenie
|
Co Ty w sobie masz , że przyciągasz tak ? ;>
" Jaram sie Tobą jak palacze Holandią ... " Zabiorę Cię do miejsca którego nie ma na mapie . ;* `Wszystkie szare dni zmieniasz właśnie Ty...` ;*
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Stan pozornej śmierci.
I nie znałam siebie spokojnej tak...
|
#3471 |
|
Raczkowanie
|
Błyskawiczny pociąg zmysłów - to jeszcze nie ekstra pociąg miłości.
przeciąg trzaska złudzeniami. pamiętam Twoją twarz,tak jakby przez mgłę. Dusza ma złudzenie skrzydeł. Ono ją podtrzymuje jak ptaka. widzę wszystko przez różowe okulary. Tak jak Ty, prawda? ;* Śmiech jest najwierniejszym odbiciem duszy. To Ty, nie oni. Musisz osądzić mnie. Kilka moich i kilka nie moich. ![]()
|
#3472 |
|
Przyczajenie
|
Mój Ulubiony:
"Tkam marzenia...ceruje rzeczywistość...":rolleye s: |
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Toogether93 - i wzajemnie - _____________ Miała ochotę być niegrzeczna, niedobra i zła.. Świat może mieć barwy takie, jakich tylko zapragniemy.. napawam się milczeniem. Tak bardzo chciała umieć kochać, nauczyć się pocałunków i uśmiechów.. Chciała widzieć jak rano parzy kawę, czuć jej zapach na jego skórze.. Chciała, by podawał jej ją do łóżka i pamiętał jaką lubi. Chciała czuć jego ciepło i chciała, by był.. Szukała go przez sen w zakamarkach wyobraźni. Szukała jego twarzy i dłoni, próbowała usłyszeć jego głos. On wiedział, że uwielbiała słuchać męskiego głosu.. Spokojnego głosu. ...
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
I tak unikaliśmy się wzajemnie, widziałam w jego oczach żal, który potem prześladował mnie po nocach i
życzyłam sobie, żebym spaliła się w piekle za rany, które zadawałam mu każdego dnia. .♥
|
|
#3475 |
|
Rozeznanie
|
strzelam focha na świat. zamykam się w sobie.
biorę, plastikowy kubek, gorącego kakao, koc i idę się schować. p.s. to Ty, jesteś moim światem. ona otwiera okno na oścież, gdy pada deszcz. lubi kaloryczną colę. nie znosi, malować paznokci. uwielbia biegać boso po śniegu. ona jest niepowtarzalna. nie potrafiłeś, tego docenić Znów czekałam, patrzyłam na to cholerne zółte słoneczko na gg. a Ty znów milczałeś. Choć w sercu czuje przepełniający mnie ból i smutek, dalej się śmieję. niech każdy myśli, że jest dobrze.
|
|
#3476 |
|
Zadomowienie
|
Love_HateYOU
Bo ja tylko wyglądam na zadowoloną z życia. Szczęście kosztuje.
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Znam tę chęc, rzucenia telefonem
gdy patrzę na wyświetlacz i nie ma napisu "Wiadomosc od..." ej, ja chcę żebyś tylko powiedział mi w oczy żebym się odpier******, a nie cwaniakował przez sms'y. nie posiadasz wewnętrznej części ciała zwanej sercem
|
|
#3478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najlepsze na wypocenie tej chorej obsesji, tego popie***onego uzależnienia jest bieganie . długie i męczące. spróbuj . ______ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
|
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście jest jak lekkomyślna dziewczyna, która ci w oczy popatrzy, da całusa i leci dalej. Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. nazywamy je nadzieją. Sam na sam ze sobą. tak łatwiej jest. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-03-27 o 15:06 |
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
lubie, gdy patrzysz, jak ja patrze
ona potrzebowała go tak samo, jak on potrzebował jej Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać. Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach Nie potrafisz żyć bez człowieka, który Cię lubi, dla którego jesteś wart wielu zachodów, który dzieli z Tobą radość i ból, w sercu którego masz zapewnione trwałe miejsce. Bez człowieka, któremu możesz zaufać; człowieka, który się o Ciebie troszczy, człowieka, u którego jesteś zawsze serdecznie witany. takie oczy, ktorych nigdy nie zapomnisz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

dziękuję bardzo.