Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 22:25   #3541
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Dzięki Lain mam nadzieję że uda się schudnąć z 4kg, za dużo nie mogę bo suknia kupiona w rozmiarze 40
A co do tej magisterki to chyba serio, bo z inną koleżanką sie spotkałam i też mówiła że tamta ostro pisze, no cóż z tego co pamiętam to ja też dosyć szybko pracę oddałam ( broniłam się pod koniec maja ) więc i mi pisanie w piątkowe wieczory nie było obce, ale potem za to miałam luz blus i pojechałam sobie wcześniej na wakacje

Ellin bardzo ładny biustonosz, tylko czy On tak powinien odstawać?

Gospella
bardzo mi się podoba Twoja biżu ślubna

Cześć Kasiu,
Cześć Kubusewa

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

a w ogóle to zapomniałam Wam napisać o zaproszeniach- pani przygotowała projekt ale stwierdziła że zrobilaby je w formacie DL a nie w kwadracie tak jak chciałam i że motywy motylkowe są dziecinne, ale jeszcze coś innego chce nam zaproponować więc za 2 tyg mam się odezwać po świętach i będziemy już podejmować ostateczne decyzje spodobało mi się też z taką parą młodą laserowo wycinane W DL - miodzio niewykluczone że ostatecznie na nie się zdecydujemy

a jutro idziemy z TŻ pooglądać jakieś garnitury ... no w końcu przygotowania nabierają jakiegoś tempa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 22:33   #3542
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
świetne kolczyki.Wpadły mi w oko.Myślicie,ze będą pasowały do takiej sukni?White one 426
myślę, że tak, one są dosyć małe, ale fajnie się ruszaja przy uchu. i o to mi chodziło właśnie
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dzięki Lain mam nadzieję że uda się schudnąć z 4kg, za dużo nie mogę bo suknia kupiona w rozmiarze 40
A co do tej magisterki to chyba serio, bo z inną koleżanką sie spotkałam i też mówiła że tamta ostro pisze, no cóż z tego co pamiętam to ja też dosyć szybko pracę oddałam ( broniłam się pod koniec maja ) więc i mi pisanie w piątkowe wieczory nie było obce, ale potem za to miałam luz blus i pojechałam sobie wcześniej na wakacje

Ellin bardzo ładny biustonosz, tylko czy On tak powinien odstawać?

Gospella bardzo mi się podoba Twoja biżu ślubna

Cześć Kasiu,
Cześć Kubusewa

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

a w ogóle to zapomniałam Wam napisać o zaproszeniach- pani przygotowała projekt ale stwierdziła że zrobilaby je w formacie DL a nie w kwadracie tak jak chciałam i że motywy motylkowe są dziecinne, ale jeszcze coś innego chce nam zaproponować więc za 2 tyg mam się odezwać po świętach i będziemy już podejmować ostateczne decyzje spodobało mi się też z taką parą młodą laserowo wycinane W DL - miodzio niewykluczone że ostatecznie na nie się zdecydujemy

a jutro idziemy z TŻ pooglądać jakieś garnitury ... no w końcu przygotowania nabierają jakiegoś tempa
dzięki za komplemet
super że ruszyło się
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 23:16   #3543
madmuazelle
BAN stały

Mam dylemat,czy zamawiać zaproszenia u kuzynki tż-tas w drukarni czy zamówić z allegro,bo zakochałam się w tych o to zaproszeniach http://www.allegro.pl/item968602920_...zawieszki.html

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-26 o 23:26
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 07:40   #3544
gosica502
Wtajemniczenie

Mad ładne te zaproszonka Tylko że ja słyszałam że gramatura powinna byc minimum około 250g a tu jest 220 i nie wiem czy za cienki ten papier nie będzie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:37   #3545
Samoa
Zakorzenienie

Hej Zostały nam tylko 84 dniW moim hotelu już są ceny ten rok - 165 zł od osoby.Musze jeszcze dopytac jak płacimy za obsługę - w sensie kamerzyści, fotograf, zespół. Podjedziemy tam w jakiś weekend jak skończymy urządzanie mieszkanka. No i musimy załatwić tort wreszcie i ciasta, ale to tylko kwestia podjechania do cukierni. Dobra, luknę na suwaczek i uciekam
Nono - 2 miesiące i 23 dni

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-03-27 o 08:39
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:01   #3546
reniastefanka
Przyczajenie

POMOCY!!! jaki bukiet do tej sukni i kamizelki (kolor gołębi)? Interesuje mnie kolor i kształt A podoba mi się ta wiązanka
reniastefanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:30   #3547
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A ja dziś zakupiłam biustonosz z silikonowymi paskami podtrzymującymi. Oglądałam różne w bieliźnianych sklepach i cena poniżej 120 zł nie schodziła. A tu dziś przechodzę przez H&M a tu co? staniki za 49,90 Przymierzyłam kilka i ostatecznie wygrałam najgładszy. Polecam zajrzeć, jeśli jeszcze nie macie Mam spory dekolt w suknie więc musiałbyc jak najniżej.
a on nie jest na Ciebie troche za duzy? wyglada jakby miski odstawaly
ja sobie w H&M nie kupie, bo niestety rozmiarowke tam maja kiepska i 65E-F ze swieca szukac...

Cytat:
mysle, ze jakbys zjechala rozmiarem do 38 to panie w salonie i tak bez problemu by Ci dopasowaly ta suknie zazwyczaj rozmiar zamawiaja orientacyjnie, a potem tak czy siak gdzieniegdzie trzeba naniesc wieksze lub mniejsze poprawki

ja mam tak, ze chocbym nie wiem ile miala rzeczy na glowie to piatkowy i sobotni wieczor jest zarezerwowany na jakies wyjscia zeby sie rozerwac, spotkac ze znajomymi itp. dlatego robie w tygodniu wszystko zeby sie wyrobic i miec te wieczory wolne
w koncu nie mozna sie dac zwariowac i czasem trzeba odetchnac higiena pracy

a ja mam syndrom poimprezowego kacowego poranka
poszlam spac po 4 i oczywiscie juz mi sie wiecej nie chce, bo czuje sie wyspana... a popoludniu pewnie bede taaaka senna a tu trzeba tango trenowac
mialo byc dzis ognicho, ale oczywiscie pogoda taka nijaka sie zrobila i conajwyzej na grillu w ogrodku sie skonczy

haha znajomi nas namawiaja na wycieczke jutro na konkurs palm w Lipnicy Murowanej w sumie to niedaleko... ale nie wiem czy mi sie chce zawsze zastanawialam sie po co Ci ludzie robia takie 'kilometrowe' i do tego brzydkie palmy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:11   #3548
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

ale u nas beznadziejnie szaro na dworze i chyba kropi deszcz... aż się nie chce wychylać głowy z domu, no ale chyba jednak wybierzemy się do jakiegoś centrum handlowego popatrzeć na te garnitury

Gospella mam pytanie czy Twój TŻ już kupił garnitur? jeśli można wiedzieć to gdzie? Słyszałam że dużo fajnych sklepów z bogatą ofertą jest w OLIMPIE?

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Mam dylemat,czy zamawiać zaproszenia u kuzynki tż-tas w drukarni czy zamówić z allegro,bo zakochałam się w tych o to zaproszeniach http://www.allegro.pl/item968602920_...zawieszki.html
bardzo ładne, proste i eleganckie, a cena szok, jeszcze nie widziałam takich ładnych w tak niskiej cenie
Cytat:
Napisane przez reniastefanka Pokaż wiadomość
POMOCY!!! jaki bukiet do tej sukni i kamizelki (kolor gołębi)? Interesuje mnie kolor i kształt A podoba mi się ta wiązanka
ten bukiet jak najbardziej pasuje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-03-27, 10:15   #3549
Martoolka87
Zakorzenienie

Dżem dobry

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18160375]Własnie chciałam to napisać Martoolka i jak siostrze pomaga? Dla mnie jedyny lek.[/QUOTE]

Ostatnio pomogło jej tylko na 2 godziny, a później znów ją zaczęło boleć. Nie wiem dlaczego

Cytat:
No i sobie odgapiłam od Ciebie i zapisałam w zakładkach

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Mad ładne te zaproszonka Tylko że ja słyszałam że gramatura powinna byc minimum około 250g a tu jest 220 i nie wiem czy za cienki ten papier nie będzie
Ooo... nawet nie zauważyłam Chociaż wydaje mi się, że 220 też będzie dobry... Muszę w jakimś papierniczym podpytać

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Hej Zostały nam tylko 84 dniNono - 2 miesiące i 23 dni
12 tygodni

U mnie dziś 19 tygodni

Cytat:
Jeśli ta wiązanka Ci się podoba, to według mnie może być, ale w innym kolorze, np. w różu albo fiolecie Kształt wiązanki powinien być też dobrany do wzrostu i figury.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja mam syndrom poimprezowego kacowego poranka
poszlam spac po 4 i oczywiscie juz mi sie wiecej nie chce, bo czuje sie wyspana... a popoludniu pewnie bede taaaka senna a tu trzeba tango trenowac
mialo byc dzis ognicho, ale oczywiscie pogoda taka nijaka sie zrobila i conajwyzej na grillu w ogrodku sie skonczy
Też nie mogę zwykle dospać po imprezie
A co do pogody, to u nas strasznie się popsuła, zrobiło się szaro i pada. No ale przynajmniej nie muszę okien myć
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:42   #3550
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A ja dziś zakupiłam biustonosz z silikonowymi paskami podtrzymującymi. Oglądałam różne w bieliźnianych sklepach i cena poniżej 120 zł nie schodziła. A tu dziś przechodzę przez H&M a tu co? staniki za 49,90 Przymierzyłam kilka i ostatecznie wygrałam najgładszy. Polecam zajrzeć, jeśli jeszcze nie macie Mam spory dekolt w suknie więc musiałbyc jak najniżej.
i oczywiście wklejam zdjęcia (Tż chciał dodać jeszcze zdjęcie bez ale go powstrzymałam)
Załącznik 2981868

Załącznik 2981869

Załącznik 2981870
Kochana nie chce psuc twojej radosci z tego zakupu, ale miseczki ci odstaja. Pewnie standardowo popelniony blad przy doborze stanika za duzy obwod pod biustem i za mala miseczka. A ty sie juz mierzylas? http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Cytat:
Zaproszenia ladne, chociaz dla mnie akurat jest to jeden z najmniej istotnych elementow wesela, wiec pewnie na twoim miejscu zrobilabym "ene due rike take" i w ten sposob wybrala

A u mnie dzis 49 dni, czyli 7 tygodni

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-03-27 o 10:44
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:59   #3551
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ostatnio pomogło jej tylko na 2 godziny, a później znów ją zaczęło boleć. Nie wiem dlaczego
Wiesz co mnie często dopada migrena jak na przykład wypiję wino wieczorem , a jak czerwone to już nasakra... i wtedy raz biorę taką dawkę w nocy jak już mi rozsadza głowę i trohę mniej boli i z czasem muszę wziąc drugą. Kiedyś mi jeszcze nurofen forte pomagał, i jak go długo nie biorę to pomaga. Ale wiem, że z głową to masakra....

Reniastefanka tez myslę jak Marttoolka, że mogłabys taki bukiecik ale jakimś kolorku zamówić, fiolet, róż, czerwień....

Ja zmieniłam wizję bukietu, miał być ten co wkleiłam z róż i storczyków podpatrzony od tancerki ale jednak stwierdziłam, że ubierzemy kościół w tulipany ecru to i bukiet z tulipanów ...ooo taki jak na załaczniku tylko kolor czerwony taki marchewkowy - ładny?

aaaa u mnie dziś równe 4 tygodnie....

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-03-27 o 11:03
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:03   #3552
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

sprzątanie mnie wzywa, a tak mi się chce, pewnie przez pogodę bo oczywiście się "załamała" i jest bleeeee

Woda powiedz mi jeszcze raz jak możesz, gdzie Ty kupowałaś ten swój ostatni biustonosz??? Bo coś mi się kojarzy, że tak obsługę chwaliłaś hm

Guśka śliczny ten Twój bukiet, bardzo mi się podobają taki żywe kolory

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:15   #3553
woda sodowa
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18167644]

Ja zmieniłam wizję bukietu, miał być ten co wkleiłam z róż i storczyków podpatrzony od tancerki ale jednak stwierdziłam, że ubierzemy kościół w tulipany ecru to i bukiet z tulipanów ...ooo taki jak na załaczniku tylko kolor czerwony taki marchewkowy - ładny?

aaaa u mnie dziś równe 4 tygodnie....[/QUOTE]Mi sie ten bukiet bardzo podoba, juz dawno na niego zwrocilam uwage, bo tulipany uwielbiam

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Woda powiedz mi jeszcze raz jak możesz, gdzie Ty kupowałaś ten swój ostatni biustonosz??? Bo coś mi się kojarzy, że tak obsługę chwaliłaś hm
Chwalilam i chwalic bede po wsze czasy, bo to co zrobili z moimi piersiatkami to na nobla zasluguje Biustonosz kupilam w Li Parie Warszawa-Zlote Tarasy, maja strone internetowa http://www.bieliznaliparie.pl/pl, ale radze isc do sklepu stacjonarnego, bo po pierwsze maja tam wiekszy wybor, a po drugie sama sobie jednak tak nie wymierzysz i nie dopasujesz, jak to brafitterka zrobi. Koszt co prawda okolo 150zl, ale ja sobie obiecalam, ze za kazdym razem jak bede w Warszawie to sobie kupie jeden uswiadomiony biustonosz, bo naprawde warto
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 11:23   #3554
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A co do pogody, to u nas strasznie się popsuła, zrobiło się szaro i pada. No ale przynajmniej nie muszę okien myć
e to u mnie nawet nie jest zle wieje wiatr i przewialo te czarne chmury. teraz to nawet slonce swieci
o tak
Załącznik 2982532
(to czarne w rogu to nie chmura tylko kawalek okna )

[/QUOTE]

no i super - slub na wiosne to i bukiet wiosenny ja bardzo lubie tulipanki ostatnio kupowalismy mamie TZa na imieniny i dostala takie ciemnorozowe z bialymi koncowkami - sliczne

my mielismy dzis kontynuowac wynoszenie gratow do piwnicy z mieszkanka, ale chyba nie bedziemy ryzykowac jazdy samochodem do godzin popoludniowych dobrze, ze jeszcze duzo czasu na to mamy. nie ten weekend to inny

zmywalam sobie wlasnie z twarzy maseczke do cery naczynkowej i mi cholerstwo zafarbowalo twarz na rozowo musialam niezle sie naszorowac zeby to zeszlo
Stary 2010-03-27, 11:30   #3555
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Chwalilam i chwalic bede po wsze czasy, bo to co zrobili z moimi piersiatkami to na nobla zasluguje Biustonosz kupilam w Li Parie Warszawa-Zlote Tarasy, maja strone internetowa http://www.bieliznaliparie.pl/pl, ale radze isc do sklepu stacjonarnego, bo po pierwsze maja tam wiekszy wybor, a po drugie sama sobie jednak tak nie wymierzysz i nie dopasujesz, jak to brafitterka zrobi. Koszt co prawda okolo 150zl, ale ja sobie obiecalam, ze za kazdym razem jak bede w Warszawie to sobie kupie jeden uswiadomiony biustonosz, bo naprawde warto
oki dziękuje tak mi się coś wydawało, że to w Złotych było

Cytat:
e to u mnie nawet nie jest zle wieje wiatr i przewialo te czarne chmury. teraz to nawet slonce swieci
o tak
Załącznik 2982532
masz zakaz wstawiania takich łądnych zdjęć
u mnie szaro, buro i wieje strasznie

Cytat:
zmywalam sobie wlasnie z twarzy maseczke do cery naczynkowej i mi cholerstwo zafarbowalo twarz na rozowo musialam niezle sie naszorowac zeby to zeszlo

o rany a pierwszy raz jej używałaś??? bo chyba nie powinno tak być

Stary 2010-03-27, 11:36   #3556
reniastefanka
Przyczajenie

Jestem szczupła, mam 170cm wzrostu, włosy w kolorze bardzo ciemny blond i jasną karnację Myślałam nad bukiecikiem w kolorze różu, ale taki chłodny róż co o tym myślicie??
Stary 2010-03-27, 11:38   #3557
lain
Zakorzenienie

Cytat:
masz zakaz wstawiania takich łądnych zdjęć
u mnie szaro, buro i wieje strasznie

o rany a pierwszy raz jej używałaś??? bo chyba nie powinno tak być
jak wieje to moze tez Ci przewieje te chmury

pierwszy ale mysle, ze pierwszy i ostatni na szczescie udalo sie ja zmyc, ale trzeba bylo niezle szorowac

w ogole moja twarz chyba ma strasznie duze potrzeby nawilzania ostatnimi czasy, bo ten Humektan polecany przez Tancie juz musze w podwojnej ilosci nakladac zeby mi nawilzyl skore jak trzeba i chyba sie starzeje, bo nigdy nie musialam stosowac kremu do rak... a teraz jak ich nie posmaruje to sie robia mega suche na kostkach TZ mowi, ze to od podnoszenia sztangi i ze mu tez tak sie robi... ale ja cos zwiazku nie widze jak od podnoszenia sztangi moze wysychac skora
Stary 2010-03-27, 11:50   #3558
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A u mnie dzis 49 dni, czyli 7 tygodni
Ale malutko

aaaa u mnie dziś równe 4 tygodnie....[/QUOTE]

Bukiet bardzo ładny
Ojej... u Ciebie to już w ogóle na suwaczku malutko zostało

Cytat:
sprzątanie mnie wzywa, a tak mi się chce, pewnie przez pogodę bo oczywiście się "załamała" i jest bleeeee
Spojrzałam na emotkę i oczywiście też sobie ziewnęłam

Cytat:
o tak
Załącznik 2982532

Jakaś kara musi być za to, że nas tu katujesz zdjęciami ze słońcem, jak u nas tak szaro-buro i pada

Cytat:
Jestem szczupła, mam 170cm wzrostu, włosy w kolorze bardzo ciemny blond i jasną karnację Myślałam nad bukiecikiem w kolorze różu, ale taki chłodny róż co o tym myślicie??
Bardzo dobry pomysł

Cytat:
w ogole moja twarz chyba ma strasznie duze potrzeby nawilzania ostatnimi czasy, bo ten Humektan polecany przez Tancie juz musze w podwojnej ilosci nakladac zeby mi nawilzyl skore jak trzeba i chyba sie starzeje, bo nigdy nie musialam stosowac kremu do rak... a teraz jak ich nie posmaruje to sie robia mega suche na kostkach TZ mowi, ze to od podnoszenia sztangi i ze mu tez tak sie robi... ale ja cos zwiazku nie widze jak od podnoszenia sztangi moze wysychac skora
Może się po tej diecie tak wysuszyłaś Albo od jakiegoś kosmetyku
Ja po stosowaniu hektolitrów toników oczyszczających mam suchą skórę na twarzy, ale stosuję zwykły krem nivea (wiem, że dla niektórych to katowanie twarzy, ale mi akurat służy) i jest git
Stary 2010-03-27, 12:00   #3559
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

pierwszy ale mysle, ze pierwszy i ostatni na szczescie udalo sie ja zmyc, ale trzeba bylo niezle szorowac

jeśli chodzi o humetan, to po jakimś czasie ( mi już w trakcie pierwszego opakowania ) skóra się do niego przyzwyczaja i jedna warstwa nie wystarcza....

ja też mam problem z suchym ciałem, tylko że od wieków uzywam kremu do rąk i szczerze nie wyobrażam sobie życia bez niego no i bez balsamu do ust

zazdroszczę Ci tego słoneczka.

Bukiet z tulipanów prześliczny

dobra idę bo nie wyjdę z domu...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-03-27, 12:04   #3560
madmuazelle
BAN stały

Cześć PM-ki

Ja tylko na chwile,nadrobiłam ale potem Wam poodpisuje.Tak w skrocie,ciesze się że te zaproszenia Wam się podobają,mówisz gosiu że papier może być za cienki.hm...mam jeszcze inne,bo akurat wątpie by drukarnia kuzynki zrobila nam takie zaproszenia.

Ok zmykam coś zjeśc i zmykam z tż-tem na miacho. Własnie mi tu podczytuje co pisze i czyta.-buźka kochanie.
Stary 2010-03-27, 12:19   #3561
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś kara musi być za to, że nas tu katujesz zdjęciami ze słońcem, jak u nas tak szaro-buro i pada

Cytat:
Ja po stosowaniu hektolitrów toników oczyszczających mam suchą skórę na twarzy, ale stosuję zwykły krem nivea (wiem, że dla niektórych to katowanie twarzy, ale mi akurat służy) i jest git
hmm w sumie pije bardzo duzo wody to nie powinno tak byc kosmetykow tez ostatnio nie zmianialam pomijajac maseczki i peelingi, bo tu lubie eksperymenty i sprawdzanie nowinek

Cytat:
jeśli chodzi o humetan, to po jakimś czasie ( mi już w trakcie pierwszego opakowania ) skóra się do niego przyzwyczaja i jedna warstwa nie wystarcza....

ja też mam problem z suchym ciałem, tylko że od wieków uzywam kremu do rąk i szczerze nie wyobrażam sobie życia bez niego no i bez balsamu do ust

zazdroszczę Ci tego słoneczka.
moze rzeczywiscie skora sie przyzwyczaila i chce wiecej
ja wlasnie zawsze sie dziwilam, ze moja mama non stop smaruje rece kremem, podczas gdy ja w ogole nie czulam takiej potrzeby... no to teraz poczulam
tez uwielbiam balsamy, pomadki i blyszczyki do ust no i nie wyobrazam sobie zycia bez balsamu do ciala... jak sie nie posmaruje to np. jak sie schylam czuje jakby mi miala skora na plecach peknac i w dodatku swedzi i jest nieprzyjemnie dlatego u mnie balsam do ciala to podstawa

Cytat:
Ja tylko na chwile,nadrobiłam ale potem Wam poodpisuje.Tak w skrocie,ciesze się że te zaproszenia Wam się podobają,mówisz gosiu że papier może być za cienki.hm...mam jeszcze inne,bo akurat wątpie by drukarnia kuzynki zrobila nam takie zaproszenia.
jesli chodzi o niedrogie a ladne zaproszenia to ostatnio frima ktora mi robi zaproszenia wystawila na all za 1.39 cos takiego
http://images45.fotosik.pl/232/38574e6cc1fbb23d.jpg
http://images46.fotosik.pl/251/4b0b634e42da6ca6.jpg
http://images47.fotosik.pl/231/db483e98cd1a9488.jpg

w kategorii niedrogich zaproszen te mi sie bardzo podobaja nie wiem jaka jest gramatura papieru, ale podejrzewam, ze 246, bo chyba wszystkie swoje zaproszenia robia na takim papierze
to taki cynk jakby ktoras szukala tanich zaproszen

haha Czesio dostal kawalek piersi kurczaka i teraz biega z nia po domu, podrzuca, syczy i warczy pod nosem chyba mu sie wydaje, ze sobie upolowal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:26
Stary 2010-03-27, 12:30   #3562
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
oby ale na razie nic nas to nie wskazuję

Cytat:
o rany
dla mnie to nie do przyjęcia, nie wyobrażam sobie życia bez kremu do rąk w pracy, w domu wszędzie mi towarzyszy
ale ja mam taką skórę, że jak nie posmaruje to jest taka dziwna

Cytat:
to ja tez go używam odkąd pamiętam
oczywiście od czasu do czasu stosuje też inne, ale i tak zawsze nivea leży na półce

Cytat:
tez uwielbiam balsamy, pomadki i blyszczyki do ust no i nie wyobrazam sobie zycia bez balsamu do ciala... jak sie nie posmaruje to np. jak sie schylam czuje jakby mi miala skora na plecach peknac i w dodatku swedzi i jest nieprzyjemnie dlatego u mnie balsam do ciala to podstawa
hehe to ja mam tak samo, od razu po kąpieli balsam inaczej bym chyba zdarła z siebie cała skórę

Cytat:
haha Czesio dostal kawalek piersi kurczaka i teraz biega z nia po domu, podrzuca, syczy i warczy pod nosem chyba mu sie wydaje, ze sobie upolowal

Stary 2010-03-27, 12:36   #3563
Remmi
Rozeznanie

Czeeść

Życie jest pełne niespodzianek Wczoraj miałam być w domu, a tu co, pojechałam z jednego szpitala do drugiego i w drugim szpitali mnie zatrzymali na oddział ale dostałm pokój jednosobowy dla vipów, więc źle nie jest Ale chcę do domu, od poniedziałku w domku nie byłam i mi tęskno..
Poza tym 4 tygodnie do ślubu, a ja kibluję w szpitalach Teraz każdy dzień na wagę złota bo to trzeba porządki robić, pozałatwiać resztę spraw... heh
I wyszło dziś, że mam świetne wyniki badań ale i tak do jutra jeszcze muszę tu zostać. A ja chcę do domku do mojego TŻta i w ogóle.. niecierpię szpitali i żarcie obrzydliwe podają

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18167644]Wiesz co mnie często dopada migrena jak na przykład wypiję wino wieczorem , a jak czerwone to już nasakra... i wtedy raz biorę taką dawkę w nocy jak już mi rozsadza głowę i trohę mniej boli i z czasem muszę wziąc drugą. Kiedyś mi jeszcze nurofen forte pomagał, i jak go długo nie biorę to pomaga. Ale wiem, że z głową to masakra....

Reniastefanka tez myslę jak Marttoolka, że mogłabys taki bukiecik ale jakimś kolorku zamówić, fiolet, róż, czerwień....

aaaa u mnie dziś równe 4 tygodnie....[/QUOTE]

Bukiecik super, ja będę miała mniej więcej coś takiego, ale tulipany moje będą w kolorze pomarańczowym z "żyłkami" zielonymi. Butonierka też będzie z pomarańczowego tulipanka. Natomiast świadkowa będzie miała bukiecik z kremowych tulipanów, na samochodzie dekoracja z kremowych tulipanów, na stołach też będą kremowe tulipany
Natomiast w kościele dekoracja będzie z białych róż - przy ołtarzu, pod kolumnami z kremowyh mieczników a do ławek będą przyczepione kremowe/białe lilie.
Stary 2010-03-27, 12:55   #3564
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez che mieć taki bukiecik, ale chyba różowy, albo fioletowy też jest boski wiec pasuje Ci . Kształt też ok jestesmy tego samego wzrostu
Stary 2010-03-27, 12:59   #3565
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
jesli chodzi o niedrogie a ladne zaproszenia to ostatnio frima ktora mi robi zaproszenia wystawila na all za 1.39 cos takiego
http://images45.fotosik.pl/232/38574e6cc1fbb23d.jpg
http://images46.fotosik.pl/251/4b0b634e42da6ca6.jpg
http://images47.fotosik.pl/231/db483e98cd1a9488.jpg

Te pierwsze zaproszenia bardzo mi się podobają Ile one kosztują?
Zapodasz linka do all?

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Życie jest pełne niespodzianek Wczoraj miałam być w domu, a tu co, pojechałam z jednego szpitala do drugiego i w drugim szpitali mnie zatrzymali na oddział ale dostałm pokój jednosobowy dla vipów, więc źle nie jest Ale chcę do domu, od poniedziałku w domku nie byłam i mi tęskno..
Poza tym 4 tygodnie do ślubu, a ja kibluję w szpitalach Teraz każdy dzień na wagę złota bo to trzeba porządki robić, pozałatwiać resztę spraw... heh
I wyszło dziś, że mam świetne wyniki badań ale i tak do jutra jeszcze muszę tu zostać. A ja chcę do domku do mojego TŻta i w ogóle.. niecierpię szpitali i żarcie obrzydliwe podają
Najważniejsze, że wyniki są dobre Odpoczywaj i zbieraj siły na tą bieganinę, która się zacznie jak wyjdziesz ze szpitala Jeszcze będziesz marzyć o tym, żeby choć jeden dzień poleżeć bezkarnie w łóżeczku
Stary 2010-03-27, 13:03   #3566
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Czeeść

I wyszło dziś, że mam świetne wyniki badań ale i tak do jutra jeszcze muszę tu zostać. A ja chcę do domku do mojego TŻta i w ogóle.. niecierpię szpitali i żarcie obrzydliwe podają.
wspólczuje Ci tego siedzenia w szpitalu ...ale dobrze, ze wyniki świetne wyszły
Stary 2010-03-27, 13:10   #3567
Remmi
Rozeznanie

Szukam w necie biżu.. ale wolałabym na oczy jakieś wybrać, a nie z netu, ale nie wiem gdzie w mojej okolicy znajdę takie jakie chcę

Jeju, jak dobrze, że mam lapka z netem, zanudziłabym się w tym szpitalu na maksa. Już czytanie książki mnie znudziło
Stary 2010-03-27, 13:18   #3568
reniastefanka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja tez che mieć taki bukiecik, ale chyba różowy, albo fioletowy też jest boski wiec pasuje Ci . Kształt też ok jestesmy tego samego wzrostu
Jak widać mamy też podobne gusta
Stary 2010-03-27, 13:26   #3569
madmuazelle
BAN stały

Jestem jeszcze w domu.Tż mi odleciał/śpi/zasnął. Ja jeszcze musze iśc włosy wyprostować.

lain,sliczne zaproszenia i musze coś ci napisać na PW.

Remmi,współczuje pobytu w szpitalu.No,ale dobrze że wyniki są ok.

Zaraz Was poczytam i zmykam.
Stary 2010-03-27, 14:10   #3570
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak widać mamy też podobne gusta
no i w dodatku jestesmy blondynkami ( tylko, ze ja farbowana troche )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości