|
|
#2641 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Laseczko Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pędzel z Pixie to pewnie to samo co z EDM, tylko naklejka inna. A próbki zamów, jak już wykończysz te, co masz obecnie Współczuję pecha z olejem
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, pytałam Was czy nie widziałyście gdzieś sukienki na zamek z przodu?
|
#2643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Cytat:
Przepraszam, ale zabiłaś mnie tą datą ![]() Cytat:
![]() I przy okazji pójdę się zakopać, żeby nikt mnie nie oglądał ![]() Cytat:
No nie wiem, może to dlatego, że jak bym tak nie potrafiła? ![]() Byłam dzisiaj w pracy, żeby oddać ten plan naprawczy i od samego początku żałowałam, że nie zostałam w domu ![]() Dostałam z.j.e.b.y za plan, regionalna powiedziała, że pisząc coś takiego tylko się ośmieszam i że ona sobie zapisze, że widziała (żeby nie było, że nie dotrzymałam terminu) ale mam to poprawić, żeby nikt inny nie widział tego co tam napisałam. Dodam tylko, że tak naprawdę ten plan napisała mi "prawa ręka" szefowej, więc ja już nie wiem jak to ma być. Mam się zastanowić jutro i ewentualnie w sobotę i w poniedziałek przyjść do szefowej z gotowym poprawionym planem... Powiedziała też, że jutro i w poniedziałek mam wypisywać oferty i dzwonić do klientów proponując im pożyczkę, mam być bardziej przekonująca itd, bleh... ja wiem, że to moja praca ale ja naprawdę nie potrafię wciskać ludziom takich rzeczy, nie wierzę w kredyty spłacane z nowych kredytów i tak w kółko - ten sam problem przewija się od samego początku jak zaczęłam tam pracować więc wygląda na to, że nie bardzo nadaję się do tej pracy (co stwierdziłam już dawno temu ale myślałam, że jakoś to będzie)
|
|||
|
|
|
#2644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I nie zamawiaj nic, ciesz się tym co masz ![]() Ja dzisiaj zamówiłam na allegro mój filtr, więc wreszcie będę mogła zacząć kuracje od dermatologa Tak wiem, ze sobie pore znalazłam jak wiosna idzieCytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2645 | |||
|
|
Cytat:
![]() BTW Lasencja - masz bardzo ciekawy typ urody No wiem Ale co poradzić , rzadko korzystam z tego zasobnika i tylko flachy nam przybywają i przybywają, a to rodzice jakiś liier podrzucą, a to se przywiezieny sami jakieś wynalazki, których potem i tak nikt nie pije, normalnie nie mam już gdzie tego trzymać ![]() Cytat:
![]() Poszukam tych gotyckich więcej, muszę tylko płyty znaleźć, bo na swom kompie to mam tylko jakieś resztki ![]() Cytat:
![]() Współczuję Ci Aguś bardzo. Może nikomu nie mów, ale szukaj pracy, akurat gdzieś coś trafisz, za co trzymam kciuki... A jak nie, to mi dziecia popilnujesz ![]() Wiesz, ja wierzę, ale nie w to, co tam se w Kościele wymyślają, nt. muzyki rockowej i innych newralgicznych tematów, mam własną intepretację na pewne kwestie i tyle .
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kryje nim to czego nie kurywam dome mintem i koło nosa plus jeszcze pod łuk brwiowy się nada i baze sypką ![]() mnie nawet nic drogiego nie zauroczyło, ale co prawda w sklepach typu chanel nie byłam i się nie wybieram ![]() pewnie zobaczę ![]() z tym banem to zartowałam, bo zaraz jakis nalot moderatorek na mnie będzie, a ja taka krystaliczna nie jestem ![]() to jest dokładnie ten sam pędzel, ale potrzebuję 2, bo nie mam czasu brac pędzli co 3 dni i pędzlaki do twarzy zbieram x2 x3![]() a próbki podkładów by się przydało bo muszę wkoncu znalezc firmę dla siebie ![]() moze wezmę tego flacika z 3 próbkami to bedzie 35 zł, a tyle miec jeszcze będę ![]() z bigiem wykonczeniówki dam sobie spokój ale zielony korektor kusi, podobno super kryje
|
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak ja nakładam filtr (iwostinu a on tłusty) to mi makijaz szybciej spływa, swiece się i gorzej lezy, a jak kłade frakcje na suchą buźke to idelanie nie jest, ale juz lepiej... jakos szkoda mi skóry na nakładanie samych minerałów ![]() moze ta lirenka byłaby fajna... ale mam całą tubke iwostinu
|
||
|
|
|
#2648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie powinnam śmiać się z Ciebie tylko z siebie Nawet mi się rozwarstwił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz co mnie rozwaliło najbardziej? Ten uśmiech na ich ustach kiedy mi to wszystko mówiły, że one nie mówią tego, żeby mnie zdołować tylko to wszystko ma mnie zmotywować to intensywnej pracy itd itd. Szefowa nawet do mnie "Aguniu" mówiła Oj, nie wiem czy bym się na nianię nadawała - nie mam cierpliwości do dzieci Jak Ci już kiedyś napisałam - mój instynkt macierzyński jeszcze nie wie, że istnieje - nie sądzę więc, żeby oddawanie małego dziecia pod moją opiekę było dobrym pomysłem ![]() Cytat:
![]() A propos absurdów dotyczących kościoła - mnie ostatnio rozwalił tekst z nauk przedmałżeńskich, że jeśli kobieta po ślubie nie ma dzieci to co miesiąc powinna się spowiadać ze zmarnowanego jajeczka Cytat:
I niestety - na tyle wysłanych cv jeszcze nikt się nie odezwał a ostatnio jak przeglądam ogłoszenia o pracę to nie ma kompletnie nic czym mogłabym się zająć. Jest natomiast mnóstwo ogłoszeń, że szukają przedstawicieli handlowych - już wiem, że to nie dla mnie bo to praktycznie to samo co robię teraz czyli pozyskiwanie nowych klientów i wciskanie im różnych rzeczy Jak nie znajdę nic innego to pewnie znowu w supermarkecie skończę, chociaż nawet tam coraz trudniej znaleźć pracę ![]() Mam pytanie - pomyślałam, żeby nabyć sobie jakieś pędzelki do cieni, może będzie się lepiej nim malowało niż pacynką - możecie coś polecić? Tylko, żeby cena nie była jakaś wyrąbana w kosmos ![]() Aha, uśmiałam się z siebie dzisiaj - wyszłam z pracy, poszłam po ulotkę do Natury (ale nie wchodziłam do środka, żeby nie kusić losu) a potem 2 razy tam szłam i 2 razy wracałam się w środku drogi - żadnych więcej cieni, żadnych pudrów, żadnych kosmetyków - trzeba pooszczędzać! Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-25 o 22:08 |
|||||
|
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No poprostu ciężko mi w niektóre rzeczy uwierzyć i myśle, ze nie tylko miCytat:
Jak już do mnie przyjdzie to wyśle Ci próbke i zobaczysz![]() Macie zdjęcie herów Ale i tak są podprostowane końcówki boje się jak będą wyglądać po umyciu, pewnie powywijane w kilka róznych stron
|
||
|
|
|
#2650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tata swego czasu był przedstawicielem, nawet długo, bo ok 5-6 lat, ale zrezygnował, powiedział, że nie chce mu się ciągle biegac za zamówieniami, że też sie starzeje i potrzebuje spokojnej pracy w której może się zestarzec ale praca przedstawiciela ma swoje plusy zawsze mielismy wypasione samochody z klimatyzacja i innymi duperelami ![]() to dołącz się do zamówienia Asi i Kasi z EDM super mają pedzelki do oczu![]() cena niecałe 15 zł ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
aa i testowałam bielende kasztana i bardzo fajny kremik
|
||
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądam jak jakaś dziuna w loczkach, bo mam przy twarzy powywijane włosy Coś mi sie wydaje, ze bede je prostować przy twarzy zanim nie odrosną, bo wyglądam jak kretyn Jednak za bardzo je pocieniowałam
|
|
|
|
|
#2652 | |||
|
|
Cytat:
![]() Może się nawet skuszę Cytat:
![]() U mnie najstarszym alkoholem w barku jest tequila, datowana na chrzest TŻ'ta i tak se czeka na lepsze czasy... albo na ślub potomków ![]() Poszukam, tylko daj mi czas ![]() Nikomu nie mówię i pracy szukam A wiesz co mnie rozwaliło najbardziej? Ten uśmiech na ich ustach kiedy mi to wszystko mówiły, że one nie mówią tego, żeby mnie zdołować tylko to wszystko ma mnie zmotywować to intensywnej pracy itd itd. Szefowa nawet do mnie "Aguniu" mówiła Boshhhh co za larwy ![]() Cytat:
Jak ja dałam, to nie ma bata
|
|
|
#2653 | |||||
|
|
Cytat:
Co za #$^&*%%$, siedzą i znudów wymyślają, gdzie tu jeszcze się wściubić... I jak tu nie być wybiórczym... Cytat:
To zależy, jaki przedstawiciel. Miałam kumpla, robił chyba w branży optycznej [ale pewna nie jestem] - nikogo nie musiał namawiać, tylko po prostu obsługiwał region pod kątem zamówień i miał od tego prowizję. Inny mój znajomy, przedstawiciel hurtowni, to jeździł po sklepach i spisywał co się kończy na półkach, a potem dostarczał, więc w sumie też nikogo nie namawiał, tylko obsługiwał bieżące zamówienia. Także niekoniecznie to zły pomysł. Cytat:
W Rossmannie są jeszcze takie w miarę, ale ograniczony wybór kształtów. Cytat:
Jak odbierałam prezent dla Ali, to ją zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę mieć Jeszcze nietestowana. Do tego jeszcze lecą do mnie 4 kolejne cienie mineralne z ebaya, bo strasznie mi się spodobały [widziałam u Kasi w zestawie], a że były pojedyńczo wystawiane, to nie mogłam się powstrzymać Cytat:
i podoba mi się ten szpic...
|
|
|
#2654 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejloł !
Dobry dzień wczoraj miałam, aż się boję ... Trochę forsy wydałam, ale dzień fajny. Jakoś tak dziwnie wszystko bez problemów poszło : i pan od schodów robotę zrobił, i jego "Kwiatuszek" hektary moje wygrabił, i prezent kupiłam, i z fryzjera zadowolona jestem, i kosmetyczkę z doskoku odwiedziłam. Boję się, żeby mi piątek tych "dobrodziejstw" z nawiązką in minus nie wyrównał ! Cytat:
A "stateczne życie" wcale nie jest przeszkodą dla marzeń. Cytat:
Ale co prawda, to prawda - z koloru i z fryzury jestem zadowolona. Nareszcie farba już prawie resztki chny pokryła, a fryzura - taki dłuższy "bob" {jakby "bob" mógł być "dłuższy }Moje uwarunkowania genetyczne i rodzaj "moherów" nie pozwalają mi na noszenie zbyt długich włosów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie pamiętam - zamawiałaś w "Mazidłach " ?! Oni mają właśnie takie paskudne, szklane opakowania. Z tego też powodu zamówiłam w nich jeden raz i już nigdy więcej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co - nie zmarnowała ?! Prokreacja, Panie Dzieju ! Prokreacja !Kto na rencistów i emerytów pracował będzie jak populacja spadnie ?! Cytat:
Koniecznie nabyć należy ! Przyłączaj się do naszych zakupów. Poprosimy ładnie Asię, to nam zamówi . Cytat:
Cytat:
! Nie będę Ci więcej kadzić, bo wpadniesz w narcyzm . Dlaczego masz prostować ?! Loczki są takie kokieteryjne i urocze. Dziewczyny, jak już pięknie ptaszki śpiewają i żurawie też już "grają" na swoich trąbkach. Takie poranki rekompensują z nawiązką wszelakie niedogodności życia na wsi. Ładny dzień się zapowiada ! Cholercia, od pracy się nie wykręcę. Specjalista od schodów nakazał mi je dzisiaj co najmniej trzy razy wodą porządnie polać, coby podłoże cementowe "związało się". Nie mogą to aniołki posikać ździebko ?! Miłego dnia |
||||||||||||
|
|
|
#2655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tyłu mam tio moje siano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W O W !!! A co - nie zmarnowała ?! Prokreacja, Panie Dzieju ! Prokreacja !Kto na rencistów i emerytów pracował będzie jak populacja spadnie ?! Koniecznie nabyć należy ! Przyłączaj się do naszych zakupów. Poprosimy ładnie Asię, to nam zamówi . Koniecznie ! Na weselisko !!! Ty już przestań marudzić, bo ładnie wyglądasz. "Kretyn" wygląda całkiem inaczej ! Nie będę Ci więcej kadzić, bo wpadniesz w narcyzm . Dlaczego masz prostować ?! Loczki są takie kokieteryjne i urocze. Dziewczyny, jak już pięknie ptaszki śpiewają i żurawie też już "grają" na swoich trąbkach. Takie poranki rekompensują z nawiązką wszelakie niedogodności życia na wsi. Ładny dzień się zapowiada ! Cholercia, od pracy się nie wykręcę. Specjalista od schodów nakazał mi je dzisiaj co najmniej trzy razy wodą porządnie polać, coby podłoże cementowe "związało się". Nie mogą to aniołki posikać ździebko ?! Miłego dnia ![]() nie, zamawiałam z naturalisa no i jzu w domu, nie chciało mi się siedziec w taką pogode w szkole ![]() ale poprawiłam dzisiaj biologie, bo wczoraj godzine ślęczełam nad zadaniem i dostałam 5, bo oprocz tego wszystko mi w głowie zostało ![]() nie kumam niektórych ludzi czemu mają zadania i siedzą cicho ja jak robię to raz a porządnie, zgłaszam się dostaje dobrą ocene i potem juz zadan nie robię![]() jeszcze TI mi zostało do poprawienia ![]() nawet moja mama mówi, ze mam ładne oceny ![]() nawet mi na tych ocenach nie zalezy, a jak na mnie i poziom mojego LO są ok
|
|||
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
miałam dzisiaj dobry chumor i podczas przesypywania rozsypałam całego sampla koalin soft bronze
niby tylko sampelek, ale będę musiała nowy kupic ![]() i przy okazji zasypałam siebie i pokój dlaczego ja jestem taką niezdaraą |
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle ja? ;o
Niby nic - o matko... jak ja bym chciała mieć takie włosy ;( Mirelka <głaszcze> tak jak i ja, masz szczęscie do pecha...
|
#2658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ale szpic to tylko po wyprostowaniu tak wyraznie widać![]() Cytat:
I tak dzisiaj podprostowałam, ale tylko dwa pasemka przy twarzy Dla usprawiedliwienia dodam, ze kupiłam olej kokosowy i dzisiaj chyba zamierzam sie olejowac ![]() Cytat:
W lusterku widzisz tylko przód, a tyłu nie to po co prostować ![]() U mnie we wtorek wywiadówka i już się boje![]() Cytat:
Ile razy minerały by mi spadły z parapetu to nie licze nawet ale i tak raz mi sie rozsypało troche champagne to potem wszystko się swieciło ![]() Cytat:
Zresztą już Ci przecież dałam, to czego narzekasz
|
||||
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam ; o słabą mam pamięć, wybacz
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
No żeby to mi było ostatni raz
![]() Właśnie sie naolejowałam kokosem, z tym, ze to olej rafinowany, bo nic nie pachnie. On też będzie działal na włosy tak dobrze jak taki normalny? Bo nie chciało mi sie juz szukać tego co zwykle kupuje, zresztą tamten jest droższy, teraz to już pewnie ze 13zł będą wołać za mały słoiczek, bo za każdym razem jak po niego chodze to drożeje
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az głupio ze znajomymi gdzies jechać ![]() ale to chyba kazda kobieta albo prawie kazda tak ma ![]() dokładnie jak mi się cos u siebie nie podoba to lepiej na to nie patrzec ![]() a ja juz 3 rozsypałam ![]() Cytat:
zawsze mi te minerałki spadają, ale najczęściej zamknięte są a tak
|
||
|
|
|
#2662 | ||||
|
|
Cytat:
![]() No, to już się powoli zestawik zbiera ![]() Aga? Iza? Które dla Was? Ktoś jeszcze? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi niedawno odrobinę ciemnego cienia na jasny dywan 'skapło'. Masakra, wciągnęłam odkurzaczem, to się jeszcze gorzej rozmazało Musiałam miejscowo przepierać, żeby zeszło.
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sprzedałam wczoraj podkład na allegro i książke to juz mam kase na nowe minerały tzn teoretycznie, bo sa na koncie siostry, a zanim ona mi je wyplaci to troche minie ![]() A dzisiaj znalazłam u siebie baze joko Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-27 o 12:07 |
|
|
|
#2664 | |
|
|
Cytat:
szał jest na nią na wizażu, sprawdź opinie ![]() Gratuluję sprzedaży
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem właśnie
ale nie miałam juz dzisiaj kasy, w pon pójde, może nie wykupią
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę sobie naolejować włosy właśnie... Tylko nie wiem jak to jest, bo jakoś lepsze efekty widziałam po oleju z pestek winogron i rycynie niż po kokosie ;o
w drogerii dopadłam półki z maskami, odżywaki etc do włosów, ale się powstrzymałam najpierw muszę wykorzystać to co mam w domu ![]() Karolino - zapamiętam i nie będę więcej jojczeć
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie skromnie bardzo z odżywkami, mam tylko jedną Ale wystarcza w zupełności Jeszcze musze jakiś jedwab dorwać
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się już w ogóle zapomina ich stosotwać ;o
Przed 8nastką muszę coś zrobić z tymi kudłami, ale nie wiem czy mi czasu starczy :/
|
#2669 | |
|
|
Cytat:
Muszę zużyć maski, zanim opitolę sie na krótko
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Teraz mam takie ledwo do ramion, ale bardzo dobrze się czuje

Tak wiem, ze sobie pore znalazłam jak wiosna idzie

i podoba mi się ten szpic...
U mnie we wtorek wywiadówka i już się boje