Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 19:18   #2641
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Asiu, to zamawiamy. Ile sztuk Ty byś chciała ?! Może jeszcze któraś z Dziewczyn ?
3 albo ewentualnie 4, bo zastanawiam się nad eye kabuki, ale nie jestem na niego zdecydowana, bo w tej roli świetnie mi się sprawdza pędzelek do różu Clinique.

Cytat:
Dzisiaj mam "dziki dzień" : fryzjer i poszukiwanie prezentu urodzinowego dla Przyjaciółki. Na "fryzjera" koncepcję mam, na prezent - żadnej. Telefonowałam wczoraj do innej znajomej, z pytaniem : co ona kupiła. Bezczelna jestem, a co . Ona już ma : czajnik bezprzewodowy z dodatkowym czajniczkiem do parzenia herbaty. A u mnie koncepcji nadal niet.

Pozdrawiam.
Jak ona czajnik, to Ty komplet filiżanek i jakąś herbatkę
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość

Asia aleś Ty ładne
a jaka figura
Dzięki Laseczko

Cytat:
co do mody to mi się nie podoba jak się ubieram
mnie się bardzo podoba jak ubiera się Serena i Blair z Plotkary, świetnych mają stylistów, ale albo w naszych sklepach sam "szajs" albo jak tak nie potrafię
Szajs niestety. A jak już coś fajnego, to drogie.

Cytat:
teraz tak odejdę od tematu... fajnie, żę przestałaś marzyc o rzeczach nieosiągalnych, ale z drugiej strony mnie to przeraza, czy jak będę prowadzic stateczne zycie to tez przestanę marzyc o rzeczach nieosiagalnych...?
To chyba nie tak, po prostu w miarę jak przybywa lat, marzenia nieco ewoluują, zaczyna się myśleć innymi kategoriami, zmieniają się priorytety. A marzyć można zawsze. Sama zobaczysz
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja też byłam u fryzjera dzisiaj i ŚCIĘŁAM włosy ! Teraz mam takie ledwo do ramion, ale bardzo dobrze się czuje

Dobra żartuje Ale obcięłam z 5cm Przynajmniej mam równe końcówki
Poka, poka!!!
Cytat:
proszę zabierzcie mnie z wiazu ban i juz
znowu sobie upatrzyłam flacika, korektor, próbki podkładów, primera i big wykonczeniówki pixie

a kasy nie ma

w ogóle mówiłam wam, ze tak chwaliłam olej tamanu i dzis rano stłukłam
ja się nie nadaję do szklanych buteleczek, wszysko tłukę
Jak chcesz to ja Ci dam bana
Pędzel z Pixie to pewnie to samo co z EDM, tylko naklejka inna.
A próbki zamów, jak już wykończysz te, co masz obecnie

Współczuję pecha z olejem

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:25   #2642
ImmortalLover
Zakorzenienie

Właśnie, pytałam Was czy nie widziałyście gdzieś sukienki na zamek z przodu?

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:35   #2643
Finlora
Zakorzenienie

Cześć Wam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Am zapomniałam Ci odpisać o drinku - zrobiłam
Tym razem już bez ajerkoniaku.
Proszę się teraz nie śmiać - jego data ważności to 22.11 ...... 2005
Tak to jest, jak się do barku nie zagląda

Przepraszam, ale zabiłaś mnie tą datą

Cytat:
PS. Dodałam zdjęcia.
W tym jedno z sesji gotyckiej, o której kiedyś tam była gadka - specjalnie dla Agi
Cudne! To ja więcej tych gotyckich poproszę
I przy okazji pójdę się zakopać, żeby nikt mnie nie oglądał

Cytat:
Aga - uroda nie zawsze najważniejsza jest . Chodzi o to "coś", o ... seksapil . A "Samantha" ma go w nadmiarze, aż się jej "uszami wylewa", no to i samce latały.
Ja wiem, wiem, że nie o urodę chodzi ale o seksapil ale mimo wszystko dla mnie Samantha była już trochę podstarzała i szczerze mówiąc bardziej mnie śmieszyło niż wkurzało to wdzięczenie się do wszystkiego co się rusza, zwłaszcza jak było o połowę od niej młodsze
No nie wiem, może to dlatego, że jak bym tak nie potrafiła?

Byłam dzisiaj w pracy, żeby oddać ten plan naprawczy i od samego początku żałowałam, że nie zostałam w domu
Dostałam z.j.e.b.y za plan, regionalna powiedziała, że pisząc coś takiego tylko się ośmieszam i że ona sobie zapisze, że widziała (żeby nie było, że nie dotrzymałam terminu) ale mam to poprawić, żeby nikt inny nie widział tego co tam napisałam. Dodam tylko, że tak naprawdę ten plan napisała mi "prawa ręka" szefowej, więc ja już nie wiem jak to ma być. Mam się zastanowić jutro i ewentualnie w sobotę i w poniedziałek przyjść do szefowej z gotowym poprawionym planem...
Powiedziała też, że jutro i w poniedziałek mam wypisywać oferty i dzwonić do klientów proponując im pożyczkę, mam być bardziej przekonująca itd, bleh... ja wiem, że to moja praca ale ja naprawdę nie potrafię wciskać ludziom takich rzeczy, nie wierzę w kredyty spłacane z nowych kredytów i tak w kółko - ten sam problem przewija się od samego początku jak zaczęłam tam pracować więc wygląda na to, że nie bardzo nadaję się do tej pracy (co stwierdziłam już dawno temu ale myślałam, że jakoś to będzie)
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:58   #2644
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Tzn?
Jak byłam młodsza to lubiłam chodzić do kościoła. Teraz po latach zmuszania przez księdza mam dość :/
Mam lekkie załamanie wiary, nie wiem czy wierzyć czy nie, poprostu

Cytat:
proszę zabierzcie mnie z wiazu ban i juz
znowu sobie upatrzyłam flacika, korektor, próbki podkładów, primera i big wykonczeniówki pixie

a kasy nie ma

Kurde, no to pech
I nie zamawiaj nic, ciesz się tym co masz
Ja dzisiaj zamówiłam na allegro mój filtr, więc wreszcie będę mogła zacząć kuracje od dermatologa Tak wiem, ze sobie pore znalazłam jak wiosna idzie

Cytat:
3 albo ewentualnie 4, bo zastanawiam się nad eye kabuki, ale nie jestem na niego zdecydowana, bo w tej roli świetnie mi się sprawdza pędzelek do różu Clinique.

Dzięki Laseczko

To chyba nie tak, po prostu w miarę jak przybywa lat, marzenia nieco ewoluują, zaczyna się myśleć innymi kategoriami, zmieniają się priorytety. A marzyć można zawsze. Sama zobaczysz

Poka, poka!!!

Pózniej, jak sobie strzele jakąś fote

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Ja wiem, wiem, że nie o urodę chodzi ale o seksapil ale mimo wszystko dla mnie Samantha była już trochę podstarzała i szczerze mówiąc bardziej mnie śmieszyło niż wkurzało to wdzięczenie się do wszystkiego co się rusza, zwłaszcza jak było o połowę od niej młodsze

Byłam dzisiaj w pracy, żeby oddać ten plan naprawczy i od samego początku żałowałam, że nie zostałam w domu
Dostałam z.j.e.b.y za plan, regionalna powiedziała, że pisząc coś takiego tylko się ośmieszam i że ona sobie zapisze, że widziała (żeby nie było, że nie dotrzymałam terminu) ale mam to poprawić, żeby nikt inny nie widział tego co tam napisałam. Dodam tylko, że tak naprawdę ten plan napisała mi "prawa ręka" szefowej, więc ja już nie wiem jak to ma być. Mam się zastanowić jutro i ewentualnie w sobotę i w poniedziałek przyjść do szefowej z gotowym poprawionym planem...
Powiedziała też, że jutro i w poniedziałek mam wypisywać oferty i dzwonić do klientów proponując im pożyczkę, mam być bardziej przekonująca itd, bleh... ja wiem, że to moja praca ale ja naprawdę nie potrafię wciskać ludziom takich rzeczy, nie wierzę w kredyty spłacane z nowych kredytów i tak w kółko - ten sam problem przewija się od samego początku jak zaczęłam tam pracować więc wygląda na to, że nie bardzo nadaję się do tej pracy (co stwierdziłam już dawno temu ale myślałam, że jakoś to będzie)
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:39   #2645
'Estelle'

Cytat:
Właśnie, pytałam Was czy nie widziałyście gdzieś sukienki na zamek z przodu?
Chyba na Allegro widziałam, ale nie pamiętam dokłądnie namiarów

BTW Lasencja - masz bardzo ciekawy typ urody
Cytat:
Cześć Wam

No wiem
Ale co poradzić , rzadko korzystam z tego zasobnika i tylko flachy nam przybywają i przybywają, a to rodzice jakiś liier podrzucą, a to se przywiezieny sami jakieś wynalazki, których potem i tak nikt nie pije, normalnie nie mam już gdzie tego trzymać

Cytat:
Aga, przywołuję Cię Laska do porządku
Poszukam tych gotyckich więcej, muszę tylko płyty znaleźć, bo na swom kompie to mam tylko jakieś resztki
Cytat:

Jeju, co za debilka
Współczuję Ci Aguś bardzo.
Może nikomu nie mów, ale szukaj pracy, akurat gdzieś coś trafisz, za co trzymam kciuki...
A jak nie, to mi dziecia popilnujesz
Cytat:
Wiesz, ja wierzę, ale nie w to, co tam se w Kościele wymyślają, nt. muzyki rockowej i innych newralgicznych tematów, mam własną intepretację na pewne kwestie i tyle .

Stary 2010-03-25, 20:45   #2646
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Laseczko

Poka, poka!!!

do mnie dotarł eye kabuki i cudny jest
kryje nim to czego nie kurywam dome mintem i koło nosa
plus jeszcze pod łuk brwiowy się nada i baze sypką

mnie nawet nic drogiego nie zauroczyło, ale co prawda w sklepach typu chanel nie byłam i się nie wybieram

pewnie zobaczę

z tym banem to zartowałam, bo zaraz jakis nalot moderatorek na mnie będzie, a ja taka krystaliczna nie jestem

to jest dokładnie ten sam pędzel, ale potrzebuję 2, bo nie mam czasu brac pędzli co 3 dni i pędzlaki do twarzy zbieram x2 x3
a próbki podkładów by się przydało bo muszę wkoncu znalezc firmę dla siebie

moze wezmę tego flacika z 3 próbkami to bedzie 35 zł, a tyle miec jeszcze będę

z bigiem wykonczeniówki dam sobie spokój
ale zielony korektor kusi, podobno super kryje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:45   #2647
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Wam

skoro ta praca Ci się nie podoba i czujesz się w niej źle to może zacznij rozglądać się za czyms innym? porozglądac się nie zaszkodzi
Cytat:

Kurde, no to pech
I nie zamawiaj nic, ciesz się tym co masz
Ja dzisiaj zamówiłam na allegro mój filtr, więc wreszcie będę mogła zacząć kuracje od dermatologa Tak wiem, ze sobie pore znalazłam jak wiosna idzie

Pózniej, jak sobie strzele jakąś fote

łatwo powiedziec

a jak ja nakładam filtr (iwostinu a on tłusty)
to mi makijaz szybciej spływa, swiece się i gorzej lezy, a jak kłade frakcje na suchą buźke to idelanie nie jest, ale juz lepiej...
jakos szkoda mi skóry na nakładanie samych minerałów

moze ta lirenka byłaby fajna...
ale mam całą tubke iwostinu
Stary 2010-03-25, 22:06   #2648
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem
Ale co poradzić , rzadko korzystam z tego zasobnika i tylko flachy nam przybywają i przybywają, a to rodzice jakiś liier podrzucą, a to se przywiezieny sami jakieś wynalazki, których potem i tak nikt nie pije, normalnie nie mam już gdzie tego trzymać
Wiesz co, wiedziona jakimś przeczuciem zajrzałam do mojego barku i wiesz co tam znalazłam?? Ajerkoniak, który mój brat miał na swoim weselu 5 lat temu
Czyli nie powinnam śmiać się z Ciebie tylko z siebie
Nawet mi się rozwarstwił

Cytat:
Aga, przywołuję Cię Laska do porządku
Poszukam tych gotyckich więcej, muszę tylko płyty znaleźć, bo na swom kompie to mam tylko jakieś resztki
To szukaj, szukaj bo ja chcę więcej

Cytat:
Jeju, co za debilka
Współczuję Ci Aguś bardzo.
Może nikomu nie mów, ale szukaj pracy, akurat gdzieś coś trafisz, za co trzymam kciuki...
A jak nie, to mi dziecia popilnujesz
Nikomu nie mówię i pracy szukam
A wiesz co mnie rozwaliło najbardziej? Ten uśmiech na ich ustach kiedy mi to wszystko mówiły, że one nie mówią tego, żeby mnie zdołować tylko to wszystko ma mnie zmotywować to intensywnej pracy itd itd. Szefowa nawet do mnie "Aguniu" mówiła
Oj, nie wiem czy bym się na nianię nadawała - nie mam cierpliwości do dzieci Jak Ci już kiedyś napisałam - mój instynkt macierzyński jeszcze nie wie, że istnieje - nie sądzę więc, żeby oddawanie małego dziecia pod moją opiekę było dobrym pomysłem

Cytat:
Wiesz, ja wierzę, ale nie w to, co tam se w Kościele wymyślają, nt. muzyki rockowej i innych newralgicznych tematów, mam własną intepretację na pewne kwestie i tyle .
Dokładnie
A propos absurdów dotyczących kościoła - mnie ostatnio rozwalił tekst z nauk przedmałżeńskich, że jeśli kobieta po ślubie nie ma dzieci to co miesiąc powinna się spowiadać ze zmarnowanego jajeczka

Cytat:
skoro ta praca Ci się nie podoba i czujesz się w niej źle to może zacznij rozglądać się za czyms innym? porozglądac się nie zaszkodzi
Rozglądam się
I niestety - na tyle wysłanych cv jeszcze nikt się nie odezwał a ostatnio jak przeglądam ogłoszenia o pracę to nie ma kompletnie nic czym mogłabym się zająć. Jest natomiast mnóstwo ogłoszeń, że szukają przedstawicieli handlowych - już wiem, że to nie dla mnie bo to praktycznie to samo co robię teraz czyli pozyskiwanie nowych klientów i wciskanie im różnych rzeczy
Jak nie znajdę nic innego to pewnie znowu w supermarkecie skończę, chociaż nawet tam coraz trudniej znaleźć pracę

Mam pytanie - pomyślałam, żeby nabyć sobie jakieś pędzelki do cieni, może będzie się lepiej nim malowało niż pacynką - możecie coś polecić? Tylko, żeby cena nie była jakaś wyrąbana w kosmos

Aha, uśmiałam się z siebie dzisiaj - wyszłam z pracy, poszłam po ulotkę do Natury (ale nie wchodziłam do środka, żeby nie kusić losu) a potem 2 razy tam szłam i 2 razy wracałam się w środku drogi - żadnych więcej cieni, żadnych pudrów, żadnych kosmetyków - trzeba pooszczędzać!

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-25 o 22:08
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 22:18   #2649
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wierze, ale tak częściowo jakby No poprostu ciężko mi w niektóre rzeczy uwierzyć i myśle, ze nie tylko mi

Cytat:
łatwo powiedziec

a jak ja nakładam filtr (iwostinu a on tłusty)
to mi makijaz szybciej spływa, swiece się i gorzej lezy, a jak kłade frakcje na suchą buźke to idelanie nie jest, ale juz lepiej...
jakos szkoda mi skóry na nakładanie samych minerałów

moze ta lirenka byłaby fajna...
ale mam całą tubke iwostinu
Ten lirene nie jest tłusty, nie świeci się, jak testowałam minerały to nie zauwazyłam zbytniej róznicy pomiedzy nim a zwykłym kremem. Z tym, ze troche bieli Jak już do mnie przyjdzie to wyśle Ci próbke i zobaczysz

Macie zdjęcie herów Ale i tak są podprostowane końcówki boje się jak będą wyglądać po umyciu, pewnie powywijane w kilka róznych stron Własciwie to juz sa po myciu ale boje sie spojrzec w lusterko
Stary 2010-03-25, 22:23   #2650
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, wiedziona jakimś przeczuciem zajrzałam do mojego barku i wiesz co tam znalazłam?? Ajerkoniak, który mój brat miał na swoim weselu 5 lat temu
Nawet mi się rozwarstwił

A wiesz co mnie rozwaliło najbardziej? Ten uśmiech na ich ustach kiedy mi to wszystko mówiły, że one nie mówią tego, żeby mnie zdołować tylko to wszystko ma mnie zmotywować to intensywnej pracy itd itd. Szefowa nawet do mnie "Aguniu" mówiła
Oj, nie wiem czy bym się na nianię nadawała - nie mam cierpliwości do dzieci Jak Ci już kiedyś napisałam - mój instynkt macierzyński jeszcze nie wie, że istnieje - nie sądzę więc, żeby oddawanie małego dziecia pod moją opiekę było dobrym pomysłem

Dokładnie
A propos absurdów dotyczących kościoła - mnie ostatnio rozwalił tekst z nauk przedmałżeńskich, że jeśli kobieta po ślubie nie ma dzieci to co miesiąc powinna się spowiadać ze zmarnowanego jajeczka

Rozglądam się
I niestety - na tyle wysłanych cv jeszcze nikt się nie odezwał a ostatnio jak przeglądam ogłoszenia o pracę to nie ma kompletnie nic czym mogłabym się zająć. Jest natomiast mnóstwo ogłoszeń, że szukają przedstawicieli handlowych - już wiem, że to nie dla mnie bo to praktycznie to samo co robię teraz czyli pozyskiwanie nowych klientów i wciskanie im różnych rzeczy
Jak nie znajdę nic innego to pewnie znowu w supermarkecie skończę, chociaż nawet tam coraz trudniej znaleźć pracę

Mam pytanie - pomyślałam, żeby nabyć sobie jakieś pędzelki do cieni, może będzie się lepiej nim malowało niż pacynką - możecie coś polecić? Tylko, żeby cena nie była jakaś wyrąbana w kosmos

Aha, uśmiałam się z siebie dzisiaj - wyszłam z pracy, poszłam po ulotkę do Natury (ale nie wchodziłam do środka, żeby nie kusić losu) a potem 2 razy tam szłam i 2 razy wracałam się w środku drogi - żadnych więcej cieni, żadnych pudrów, żadnych kosmetyków - trzeba pooszczędzać!
a co byś chciała robic
mój tata swego czasu był przedstawicielem, nawet długo, bo ok 5-6 lat, ale zrezygnował, powiedział, że nie chce mu się ciągle biegac za zamówieniami, że też sie starzeje i potrzebuje spokojnej pracy w której może się zestarzec
ale praca przedstawiciela ma swoje plusy zawsze mielismy wypasione samochody z klimatyzacja i innymi duperelami

to dołącz się do zamówienia Asi i Kasi z EDM super mają pedzelki do oczu
cena niecałe 15 zł

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Ja też wierze, ale tak częściowo jakby No poprostu ciężko mi w niektóre rzeczy uwierzyć i myśle, ze nie tylko mi

Ten lirene nie jest tłusty, nie świeci się, jak testowałam minerały to nie zauwazyłam zbytniej róznicy pomiedzy nim a zwykłym kremem. Z tym, ze troche bieli Jak już do mnie przyjdzie to wyśle Ci próbke i zobaczysz

Macie zdjęcie herów Ale i tak są podprostowane końcówki boje się jak będą wyglądać po umyciu, pewnie powywijane w kilka róznych stron Własciwie to juz sa po myciu ale boje sie spojrzec w lusterko
już mówilam śliczne te Twoje włosy

aa i testowałam bielende kasztana i bardzo fajny kremik
Stary 2010-03-25, 23:00   #2651
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
a co byś chciała robic
mój tata swego czasu był przedstawicielem, nawet długo, bo ok 5-6 lat, ale zrezygnował, powiedział, że nie chce mu się ciągle biegac za zamówieniami, że też sie starzeje i potrzebuje spokojnej pracy w której może się zestarzec
ale praca przedstawiciela ma swoje plusy zawsze mielismy wypasione samochody z klimatyzacja i innymi duperelami

to dołącz się do zamówienia Asi i Kasi z EDM super mają pedzelki do oczu
cena niecałe 15 zł

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

już mówilam śliczne te Twoje włosy

aa i testowałam bielende kasztana i bardzo fajny kremik
Dzięki, ale właśnie przejrzałam się w lusterku i przeżyłam szok Wyglądam jak jakaś dziuna w loczkach, bo mam przy twarzy powywijane włosy Coś mi sie wydaje, ze bede je prostować przy twarzy zanim nie odrosną, bo wyglądam jak kretyn Jednak za bardzo je pocieniowałam
Stary 2010-03-25, 23:54   #2652
'Estelle'

Cytat:
do mnie dotarł eye kabuki i cudny jest
kryje nim to czego nie kurywam dome mintem i koło nosa
plus jeszcze pod łuk brwiowy się nada i baze sypką
Wow, co za rekomendacja
Może się nawet skuszę

Cytat:
Nawet mi się rozwarstwił

U mnie najstarszym alkoholem w barku jest tequila, datowana na chrzest TŻ'ta , dostaliśmy ją po ślubie na rozpicie, ale jakoś okazji nie było i tak se czeka na lepsze czasy... albo na ślub potomków

Cytat:
Poszukam, tylko daj mi czas

A wiesz co mnie rozwaliło najbardziej? Ten uśmiech na ich ustach kiedy mi to wszystko mówiły, że one nie mówią tego, żeby mnie zdołować tylko to wszystko ma mnie zmotywować to intensywnej pracy itd itd. Szefowa nawet do mnie "Aguniu" mówiła [/quote]
Boshhhh co za larwy

Cytat:
Hehehehe, ja myślę, że dałabyś radę
Jak ja dałam, to nie ma bata

Stary 2010-03-25, 23:54   #2653
'Estelle'

Cytat:
Dokładnie
A facet z plemniczków
Co za #$^&*%%$, siedzą i znudów wymyślają, gdzie tu jeszcze się wściubić...
I jak tu nie być wybiórczym...
Cytat:
Rozglądam się

To zależy, jaki przedstawiciel.
Miałam kumpla, robił chyba w branży optycznej [ale pewna nie jestem] - nikogo nie musiał namawiać, tylko po prostu obsługiwał region pod kątem zamówień i miał od tego prowizję.
Inny mój znajomy, przedstawiciel hurtowni, to jeździł po sklepach i spisywał co się kończy na półkach, a potem dostarczał, więc w sumie też nikogo nie namawiał, tylko obsługiwał bieżące zamówienia.
Także niekoniecznie to zły pomysł.

Cytat:
No to EDM, jak Mirelka pisała.\
W Rossmannie są jeszcze takie w miarę, ale ograniczony wybór kształtów.

Cytat:
A ja polazłam do Rossmanna i kupiłam jeszcze paletkę
Jak odbierałam prezent dla Ali, to ją zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę mieć i polazłam tam drugi raz i kupiłam...
Jeszcze nietestowana.
Do tego jeszcze lecą do mnie 4 kolejne cienie mineralne z ebaya, bo strasznie mi się spodobały [widziałam u Kasi w zestawie], a że były pojedyńczo wystawiane, to nie mogłam się powstrzymać
Cytat:
Jaaakie cudne, gęste takie i podoba mi się ten szpic...

Stary 2010-03-26, 05:06   #2654
Heroldin
Zakorzenienie

Hejloł !

Dobry dzień wczoraj miałam, aż się boję ... Trochę forsy wydałam, ale dzień fajny. Jakoś tak dziwnie wszystko bez problemów poszło : i pan od schodów robotę zrobił, i jego "Kwiatuszek" hektary moje wygrabił, i prezent kupiłam, i z fryzjera zadowolona jestem, i kosmetyczkę z doskoku odwiedziłam. Boję się, żeby mi piątek tych "dobrodziejstw" z nawiązką in minus nie wyrównał !

Cytat:
teraz tak odejdę od tematu... fajnie, żę przestałaś marzyc o rzeczach nieosiągalnych, ale z drugiej strony mnie to przeraza, czy jak będę prowadzic stateczne zycie to tez przestanę marzyc o rzeczach nieosiagalnych...?
Coś Ty ! Marzę jeszcze o bardzo wielu rzeczach. Czym byłoby życie ludzkie bez marzeń ?! Lepszego dopingu do życia nie ma.
A "stateczne życie" wcale nie jest przeszkodą dla marzeń.

Cytat:
może chociaż włosy pokażesz? Zwłaszcza po fryzjerze, to już sie nie wykręcisz, że brzydkie
Teraz to dopiero nie ma czego pokazywać !
Ale co prawda, to prawda - z koloru i z fryzury jestem zadowolona. Nareszcie farba już prawie resztki chny pokryła, a fryzura - taki dłuższy "bob" {jakby "bob" mógł być "dłuższy }
Moje uwarunkowania genetyczne i rodzaj "moherów" nie pozwalają mi na noszenie zbyt długich włosów.

Cytat:
Ja też chciałabym cztery sztuki.

Cytat:
My celebrujemy picie {czytaj : żłopanie} herbaty i kawy w wielgachnych kubasach. Dla naszych spracowanych dłoni { } filiżanki takie jakieś malutkie i kruchutkie. Ale pomysł bardzo fajny. Wykorzystam przy najbliższej okazji. Mam w mieście takie sklep "herbaciany" i tam bardzo fajne okazy mają.

Cytat:
Byłam dzisiaj w pracy, żeby oddać ten plan naprawczy i od samego początku żałowałam, że nie zostałam w domu Dostałam z.j.e.b.y za plan, regionalna powiedziała, że pisząc coś takiego tylko się ośmieszam
A nie możesz jej tak "pod włos" podejść : pani jest taka doświadczona i tak dobrze się we wszystkim orientuje, a przede wszystkim - jest pani taka miła i uczynna. Może mogłaby mi pani, jako tej niedoświadczonej coś podpowiedzieć, ukierunkować.

Cytat:
Biedaczysko !
Nie pamiętam - zamawiałaś w "Mazidłach " ?! Oni mają właśnie takie paskudne, szklane opakowania. Z tego też powodu zamówiłam w nich jeden raz i już nigdy więcej.

Cytat:
"Religie" zostały stworzone wieki temu . Ludzie wówczas mieli inne postrzeganie świata i otaczających ich zjawisk. Wiele opowieści i zasad dla nas obecnie jest "nie do przełknięcia" i trzeba traktować je jako bajki, opowieści dla maluczkich. Ale tak jest w każdej "wierze", czy będzie to islam, buddyzm czy jeszcze co innego. Mnie chodzi o tzw. całokształt, a nie - bezkrytycznie w najdrobniejszych szczegółach. Np. jeszcze niespełna 1000 lat p.n.e "nasza" religia przyzwalała na wielożeństwo i instytucję nałożnic. A to, że wiele zasad i praw KK jest przestarzałe i nijak nie przystaje do współczesnego świata, to najświętsza prawda. Ale nadal, mimo tego, że nasze drogi dawno rozminęły się, twierdzę, że tzw. "kościół" nie uczy niczego złego, ani zdrożnego. Tak jak i założenia socjalizmu i komunizmu są piękne, ale ... utopijne. To sami ludzie je wypaczyli [/QUOTE]

Cytat:
Macie zdjęcie herów
W O W !!!

Cytat:

A co - nie zmarnowała ?! Prokreacja, Panie Dzieju ! Prokreacja !
Kto na rencistów i emerytów pracował będzie jak populacja spadnie ?!

Cytat:
Mam pytanie - pomyślałam, żeby nabyć sobie jakieś pędzelki do cieni

Koniecznie nabyć należy ! Przyłączaj się do naszych zakupów. Poprosimy ładnie Asię, to nam zamówi .

Cytat:
trzeba pooszczędzać!
Koniecznie ! Na weselisko !!!

Cytat:
właśnie przejrzałam się w lusterku i przeżyłam szok Wyglądam jak jakaś dziuna w loczkach, bo mam przy twarzy powywijane włosy Coś mi sie wydaje, ze bede je prostować przy twarzy zanim nie odrosną, bo wyglądam jak kretyn
Ty już przestań marudzić, bo ładnie wyglądasz. "Kretyn" wygląda całkiem inaczej ! Nie będę Ci więcej kadzić, bo wpadniesz w narcyzm . Dlaczego masz prostować ?! Loczki są takie kokieteryjne i urocze.

Dziewczyny, jak już pięknie ptaszki śpiewają i żurawie też już "grają" na swoich trąbkach. Takie poranki rekompensują z nawiązką wszelakie niedogodności życia na wsi. Ładny dzień się zapowiada ! Cholercia, od pracy się nie wykręcę. Specjalista od schodów nakazał mi je dzisiaj co najmniej trzy razy wodą porządnie polać, coby podłoże cementowe "związało się". Nie mogą to aniołki posikać ździebko ?!

Miłego dnia .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 13:39   #2655
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ale właśnie przejrzałam się w lusterku i przeżyłam szok Wyglądam jak jakaś dziuna w loczkach, bo mam przy twarzy powywijane włosy Coś mi sie wydaje, ze bede je prostować przy twarzy zanim nie odrosną, bo wyglądam jak kretyn Jednak za bardzo je pocieniowałam
ja prostuje grzywkę i kawałek przodu
a z tyłu mam tio moje siano

Cytat:
A facet z plemniczków
Co za #$^&*%%$, siedzą i znudów wymyślają, gdzie tu jeszcze się wściubić...
I jak tu nie być wybiórczym...

To zależy, jaki przedstawiciel.
Miałam kumpla, robił chyba w branży optycznej [ale pewna nie jestem] - nikogo nie musiał namawiać, tylko po prostu obsługiwał region pod kątem zamówień i miał od tego prowizję.
Inny mój znajomy, przedstawiciel hurtowni, to jeździł po sklepach i spisywał co się kończy na półkach, a potem dostarczał, więc w sumie też nikogo nie namawiał, tylko obsługiwał bieżące zamówienia.
Także niekoniecznie to zły pomysł.

No to EDM, jak Mirelka pisała.\
W Rossmannie są jeszcze takie w miarę, ale ograniczony wybór kształtów.

A ja polazłam do Rossmanna i kupiłam jeszcze paletkę
Jak odbierałam prezent dla Ali, to ją zobaczyłam i stwierdziłam, że muszę mieć i polazłam tam drugi raz i kupiłam...
Jeszcze nietestowana.
Do tego jeszcze lecą do mnie 4 kolejne cienie mineralne z ebaya, bo strasznie mi się spodobały [widziałam u Kasi w zestawie], a że były pojedyńczo wystawiane, to nie mogłam się powstrzymać

ja mam a raczej miałam jeden rosmanowski pędzelek, płaciłam za niego tyle co za EDM, czyli ok 15 zł i uzywac się go nie dalo

Cytat:
Hejloł !

Dobry dzień wczoraj miałam, aż się boję ... Trochę forsy wydałam, ale dzień fajny. Jakoś tak dziwnie wszystko bez problemów poszło : i pan od schodów robotę zrobił, i jego "Kwiatuszek" hektary moje wygrabił, i prezent kupiłam, i z fryzjera zadowolona jestem, i kosmetyczkę z doskoku odwiedziłam. Boję się, żeby mi piątek tych "dobrodziejstw" z nawiązką in minus nie wyrównał !

Coś Ty ! Marzę jeszcze o bardzo wielu rzeczach. Czym byłoby życie ludzkie bez marzeń ?! Lepszego dopingu do życia nie ma.
A "stateczne życie" wcale nie jest przeszkodą dla marzeń.

Teraz to dopiero nie ma czego pokazywać !
Ale co prawda, to prawda - z koloru i z fryzury jestem zadowolona. Nareszcie farba już prawie resztki chny pokryła, a fryzura - taki dłuższy "bob" {jakby "bob" mógł być "dłuższy }
Moje uwarunkowania genetyczne i rodzaj "moherów" nie pozwalają mi na noszenie zbyt długich włosów.

My celebrujemy picie {czytaj : żłopanie} herbaty i kawy w wielgachnych kubasach. Dla naszych spracowanych dłoni { } filiżanki takie jakieś malutkie i kruchutkie. Ale pomysł bardzo fajny. Wykorzystam przy najbliższej okazji. Mam w mieście takie sklep "herbaciany" i tam bardzo fajne okazy mają.

A nie możesz jej tak "pod włos" podejść : pani jest taka doświadczona i tak dobrze się we wszystkim orientuje, a przede wszystkim - jest pani taka miła i uczynna. Może mogłaby mi pani, jako tej niedoświadczonej coś podpowiedzieć, ukierunkować.

Biedaczysko !
Nie pamiętam - zamawiałaś w "Mazidłach " ?! Oni mają właśnie takie paskudne, szklane opakowania. Z tego też powodu zamówiłam w nich jeden raz i już nigdy więcej.

"Religie" zostały stworzone wieki temu . Ludzie wówczas mieli inne postrzeganie świata i otaczających ich zjawisk. Wiele opowieści i zasad dla nas obecnie jest "nie do przełknięcia" i trzeba traktować je jako bajki, opowieści dla maluczkich. Ale tak jest w każdej "wierze", czy będzie to islam, buddyzm czy jeszcze co innego. Mnie chodzi o tzw. całokształt, a nie - bezkrytycznie w najdrobniejszych szczegółach. Np. jeszcze niespełna 1000 lat p.n.e "nasza" religia przyzwalała na wielożeństwo i instytucję nałożnic. A to, że wiele zasad i praw KK jest przestarzałe i nijak nie przystaje do współczesnego świata, to najświętsza prawda. Ale nadal, mimo tego, że nasze drogi dawno rozminęły się, twierdzę, że tzw. "kościół" nie uczy niczego złego, ani zdrożnego. Tak jak i założenia socjalizmu i komunizmu są piękne, ale ... utopijne. To sami ludzie je wypaczyli

W O W !!!

A co - nie zmarnowała ?! Prokreacja, Panie Dzieju ! Prokreacja !
Kto na rencistów i emerytów pracował będzie jak populacja spadnie ?!

Koniecznie nabyć należy ! Przyłączaj się do naszych zakupów. Poprosimy ładnie Asię, to nam zamówi .

Koniecznie ! Na weselisko !!!

Ty już przestań marudzić, bo ładnie wyglądasz. "Kretyn" wygląda całkiem inaczej ! Nie będę Ci więcej kadzić, bo wpadniesz w narcyzm . Dlaczego masz prostować ?! Loczki są takie kokieteryjne i urocze.

Dziewczyny, jak już pięknie ptaszki śpiewają i żurawie też już "grają" na swoich trąbkach. Takie poranki rekompensują z nawiązką wszelakie niedogodności życia na wsi. Ładny dzień się zapowiada ! Cholercia, od pracy się nie wykręcę. Specjalista od schodów nakazał mi je dzisiaj co najmniej trzy razy wodą porządnie polać, coby podłoże cementowe "związało się". Nie mogą to aniołki posikać ździebko ?!

Miłego dnia .[/QUOTE]no to miło dzien spędziłaś, jak szalec to szalec

nie, zamawiałam z naturalisa

no i jzu w domu, nie chciało mi się siedziec w taką pogode w szkole

ale poprawiłam dzisiaj biologie, bo wczoraj godzine ślęczełam nad zadaniem i dostałam 5, bo oprocz tego wszystko mi w głowie zostało
nie kumam niektórych ludzi czemu mają zadania i siedzą cicho ja jak robię to raz a porządnie, zgłaszam się dostaje dobrą ocene i potem juz zadan nie robię
jeszcze TI mi zostało do poprawienia
nawet moja mama mówi, ze mam ładne oceny
nawet mi na tych ocenach nie zalezy, a jak na mnie i poziom mojego LO są ok
Stary 2010-03-26, 15:39   #2656
Mirelkaaa
Zakorzenienie

miałam dzisiaj dobry chumor i podczas przesypywania rozsypałam całego sampla koalin soft bronze
niby tylko sampelek, ale będę musiała nowy kupic
i przy okazji zasypałam siebie i pokój
dlaczego ja jestem taką niezdaraą
Stary 2010-03-26, 16:48   #2657
ImmortalLover
Zakorzenienie

Estelle ja? ;o
Niby nic - o matko... jak ja bym chciała mieć takie włosy ;(
Mirelka <głaszcze> tak jak i ja, masz szczęscie do pecha...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-26, 18:10   #2658
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ale szpic to tylko po wyprostowaniu tak wyraznie widać

Cytat:
Ty już przestań marudzić, bo ładnie wyglądasz. "Kretyn" wygląda całkiem inaczej ! Nie będę Ci więcej kadzić, bo wpadniesz w narcyzm . Dlaczego masz prostować ?! Loczki są takie kokieteryjne i urocze
Ty mnie jeszcze nie widzialaś w fryzurze zaraz po obudzeniu I tak dzisiaj podprostowałam, ale tylko dwa pasemka przy twarzy Dla usprawiedliwienia dodam, ze kupiłam olej kokosowy i dzisiaj chyba zamierzam sie olejowac

Cytat:
ja prostuje grzywkę i kawałek przodu
a z tyłu mam tio moje siano

ale poprawiłam dzisiaj biologie, bo wczoraj godzine ślęczełam nad zadaniem i dostałam 5, bo oprocz tego wszystko mi w głowie zostało
nie kumam niektórych ludzi czemu mają zadania i siedzą cicho ja jak robię to raz a porządnie, zgłaszam się dostaje dobrą ocene i potem juz zadan nie robię
jeszcze TI mi zostało do poprawienia
nawet moja mama mówi, ze mam ładne oceny
nawet mi na tych ocenach nie zalezy, a jak na mnie i poziom mojego LO są ok
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal W lusterku widzisz tylko przód, a tyłu nie to po co prostować

U mnie we wtorek wywiadówka i już się boje

Cytat:
miałam dzisiaj dobry chumor i podczas przesypywania rozsypałam całego sampla koalin soft bronze
Mi też wszystko z łap leci, ale często sie zdarza tak, ze jakos udaje mi sie to złapac Ile razy minerały by mi spadły z parapetu to nie licze nawet ale i tak raz mi sie rozsypało troche champagne to potem wszystko się swieciło

Cytat:
Estelle ja? ;o
No mówie Ci ze urosną niedługo Zresztą już Ci przecież dałam, to czego narzekasz
Stary 2010-03-26, 18:55   #2659
ImmortalLover
Zakorzenienie

zapomniałam ; o słabą mam pamięć, wybacz

Stary 2010-03-26, 19:12   #2660
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
zapomniałam ; o słabą mam pamięć, wybacz
No żeby to mi było ostatni raz

Właśnie sie naolejowałam kokosem, z tym, ze to olej rafinowany, bo nic nie pachnie. On też będzie działal na włosy tak dobrze jak taki normalny? Bo nie chciało mi sie juz szukać tego co zwykle kupuje, zresztą tamten jest droższy, teraz to już pewnie ze 13zł będą wołać za mały słoiczek, bo za każdym razem jak po niego chodze to drożeje
Stary 2010-03-26, 19:32   #2661
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ale szpic to tylko po wyprostowaniu tak wyraznie widać

Ty mnie jeszcze nie widzialaś w fryzurze zaraz po obudzeniu I tak dzisiaj podprostowałam, ale tylko dwa pasemka przy twarzy Dla usprawiedliwienia dodam, ze kupiłam olej kokosowy i dzisiaj chyba zamierzam sie olejowac

Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal W lusterku widzisz tylko przód, a tyłu nie to po co prostować

U mnie we wtorek wywiadówka i już się boje

Mi też wszystko z łap leci, ale często sie zdarza tak, ze jakos udaje mi sie to złapac Ile razy minerały by mi spadły z parapetu to nie licze nawet ale i tak raz mi sie rozsypało troche champagne to potem wszystko się swieciło

No mówie Ci ze urosną niedługo Zresztą już Ci przecież dałam, to czego narzekasz
a wiesz jak ja rano wyglądam
az głupio ze znajomymi gdzies jechać
ale to chyba kazda kobieta albo prawie kazda tak ma

dokładnie jak mi się cos u siebie nie podoba to lepiej na to nie patrzec

a ja juz 3 rozsypałam

Cytat:
Estelle ja? ;o
ja juz się niczego nie dotykam
zawsze mi te minerałki spadają, ale najczęściej zamknięte są a tak
Stary 2010-03-26, 22:05   #2662
'Estelle'

Cytat:
Hejloł !

Cytat:
No, to już się powoli zestawik zbiera
Aga? Iza? Które dla Was?
Ktoś jeszcze?
Cytat:

Miłego dnia .

Cytat:
j
Super , gratuluję
Cytat:

Mi niedawno odrobinę ciemnego cienia na jasny dywan 'skapło'.
Masakra, wciągnęłam odkurzaczem, to się jeszcze gorzej rozmazało
Musiałam miejscowo przepierać, żeby zeszło.

Stary 2010-03-27, 12:06   #2663
niby nic
Zakorzenienie

Dzień dobry

Sprzedałam wczoraj podkład na allegro i książke to juz mam kase na nowe minerały tzn teoretycznie, bo sa na koncie siostry, a zanim ona mi je wyplaci to troche minie

A dzisiaj znalazłam u siebie baze joko Ale jeszcze nie kupiłam :p

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:07
Stary 2010-03-27, 12:49   #2664
'Estelle'

Cytat:
Dzień dobry

Sprzedałam wczoraj podkład na allegro i książke to juz mam kase na nowe minerały tzn teoretycznie, bo sa na koncie siostry, a zanim ona mi je wyplaci to troche minie

A dzisiaj znalazłam u siebie baze joko Ale jeszcze nie kupiłam :p
To kupuj , żeby nie wykupili szał jest na nią na wizażu, sprawdź opinie
Gratuluję sprzedaży

Stary 2010-03-27, 12:51   #2665
niby nic
Zakorzenienie

Wiem właśnie ale nie miałam juz dzisiaj kasy, w pon pójde, może nie wykupią
Stary 2010-03-27, 12:56   #2666
ImmortalLover
Zakorzenienie

ja muszę sobie naolejować włosy właśnie... Tylko nie wiem jak to jest, bo jakoś lepsze efekty widziałam po oleju z pestek winogron i rycynie niż po kokosie ;o
w drogerii dopadłam półki z maskami, odżywaki etc do włosów, ale się powstrzymałam najpierw muszę wykorzystać to co mam w domu
Karolino - zapamiętam i nie będę więcej jojczeć

Stary 2010-03-27, 13:20   #2667
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja muszę sobie naolejować włosy właśnie... Tylko nie wiem jak to jest, bo jakoś lepsze efekty widziałam po oleju z pestek winogron i rycynie niż po kokosie ;o
w drogerii dopadłam półki z maskami, odżywaki etc do włosów, ale się powstrzymałam najpierw muszę wykorzystać to co mam w domu
Karolino - zapamiętam i nie będę więcej jojczeć
Na każdego działa co innego
Ja właśnie skromnie bardzo z odżywkami, mam tylko jedną Ale wystarcza w zupełności Jeszcze musze jakiś jedwab dorwać
Stary 2010-03-27, 13:30   #2668
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mnie się już w ogóle zapomina ich stosotwać ;o
Przed 8nastką muszę coś zrobić z tymi kudłami, ale nie wiem czy mi czasu starczy :/

Stary 2010-03-27, 13:33   #2669
'Estelle'

Cytat:
Ja właśnie skromnie bardzo z odżywkami, mam tylko jedną Ale wystarcza w zupełności Jeszcze musze jakiś jedwab dorwać
A mi zostały do zużycia tylko 3 maski , w tym jedna już jest w połowie opakowania i... 7 sprayów do włosów .
Muszę zużyć maski, zanim opitolę sie na krótko

Stary 2010-03-27, 13:40   #2670
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się już w ogóle zapomina ich stosotwać ;o
Przed 8nastką muszę coś zrobić z tymi kudłami, ale nie wiem czy mi czasu starczy :/
Odżywek? Nie wstyd Ci?

Cytat:
A mi zostały do zużycia tylko 3 maski , w tym jedna już jest w połowie opakowania i... 7 sprayów do włosów .
Muszę zużyć maski, zanim opitolę sie na krótko
Tylko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości