Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 12:23   #1981
Chooo
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez annula22 Pokaż wiadomość
dziewczyny widzialam wczesniej ze byla mowa o kotletach sojowych ze sobie gotujecie. to mam pytanie? skoro soi nie mozna to te kotleciki mozna? bo w sumie lubie je ale myslalam ze zabronione wiec jak mozna to super by bylo ksiazke czytalam ale nic tam o tym nie widzialam -albo zapomnialam
Jedni nie jedzą, a drudzy tak.
Patrząc na skład to moje mają
50g białka
26g węglowodanów
1,5 tłuszczu

Decyzja należy do Ciebie
Stary 2010-03-27, 12:26   #1982
baskinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
... a kiedyś to było forum wsparcia...szok
poczytaj jej wredne i wyniosłe wypowiedzi to zrozumiesz

Cytat:
Napisane przez Chooo Pokaż wiadomość
Z łososiem powiadasz?
Chyba się skuszę i po basenie zjem
Po znalazłam z pomidorem i ogórkiem, albo dziewczyny mówią rzodkiewka, szczypiorek - mam PW, ale jakoś do mnie nie przemawia..
Ale łosoś masz na myśli np:

???

Chyba z tego co się orientuję (ale w cenach ryb nie za bardzo, bo u mnie tylko karpia, mintaja i pangę się je ) to łosoś drogi. Hm?
tak, ten łosoś - owszem ten firmowy normalnie tani nie jest, ale znalazłam w Careffour "ścinki łososia wędzonego na zimno z koprem" pakowane próżniowo +/- 200g za 19,95 za kg - paczka wychodzi ok. 5 zł - nie były w ladzie z przetworami rybnymi tylko w lodówce obok świeżych ryb - nie zawsze go mają, ale jak już jest to biorę hurtem
skoro w moim C4 są to w innych myślę, że też powinny być
widziałam tez takiego tańszego w Auchanie i w Tesco więc bez problemu - w tym moim to nie są takie idealne cieniutkie plasterki jak w tych droższych, tylko właśnie ścinki - ale do pasty czy sałatki są idealne, bo i tak je drobno siekam

a do naleśników biorę kostkę sera chudego, paczkę łososia, koperek świeży lub suszony (dużo) i pieprz - z solą ostrożnie bo łoś już słonawy jest
najlepiej jeść jak naleśnik jeszcze ciepły - jakoś na zimno mi to nie smakuje - jak wystygnie to lekko podgrzewam w mikrofali

śliczne torebki z rabatem
użyj kodu 6be2a50b i kup torebkę 5% taniej

baskinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 12:28   #1983
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

ja polecam łososia z Biedronki - kupowałam jak jeszcze nie dietowałam się
jakieś 8-10zł duuuuża paka - jak ktoś lubi łososia, oczywiście bo porcja podwójna, jakieś 150-200g

(nie będąc na diecie uwielbiałam makaron z pomidorami suszonymi i łososiem )
Stary 2010-03-27, 12:34   #1984
Chooo
Rozeznanie

Myślę o zakupie takich przekąsek:
1.http://allegro.pl/item963477289_rybk...kilku_piw.html
2.http://allegro.pl/item963468860_kalm...delikates.html
3.http://allegro.pl/item969218715_krew...zone_15_g.html
4.http://allegro.pl/item974253906_pysz..._volgense.html

Co Wy na to?
Składy wzorowe
ok. 50g białka
tłuszcz jakieś 5,5 max

Fajne do pracy i na uczelnię zamiast jogurtów i placków.
Stary 2010-03-27, 12:37   #1985
LadyHoneyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
ale to cukier jest... czysty
czysty napewno nie, ale słodkie to to jest

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dziwne jakieś te aromaty. Kto je w ogóle robi? Jest jakiś producent na etykiecie?
etykietki widać na zdjęciu w aukcji nie ma żadnego producenta ani składu. Jeśli komuś na tym zależy przecież może napisać do sprzedawcy.
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 12:38   #1986
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Alez piekne slonce Az chce sie zyc

Ide sobie zrobic obiadek Ale bedzie pysznie

Emilia 3000 mnie tez zmylila troche ta 3 lista, w sensie produktow dozwolonych ale tez i po sobie widze, ze im mniej ich jem tym szybciej waga spada. Kakao chyba ogranicze do raz w tygodniu Ale to ciezkie bedzie

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 12:59   #1987
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
ja robilam krokiety - nalesniki berlianinki - na patelni 20 cm - wyszlo mi 6 szt - bo robilam grubsze niz zwykle, normalnie wychodzi 8 szt - dalam 1,5 lyzki mielonych otrębow, bez skrobi

farsz z pieczarek z cebulką - obtoczylam w jajku i w pozostalych otrebach - ale chyba lepsze wyszlyby z tych z mleka w proszku Wiolki
probowałam robić te naleśniki, ale czułam w nich same jajko, jak omlet smakowały bardziej. Ale bede musiała coś pokombinować z nimi
Stary 2010-03-27, 12:59   #1988
Emila3000
Zakorzenienie

dzisiaj mam nerwy nadszarpniete jak nie wiem i jutro drzwi zamykam i nikogo nie wpuszczam
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:00   #1989
eliza40
Zakorzenienie

Emilia 25 mam nadzieję,że zareagujesz na to jak zostałaś obrażona i napiszesz do moderatora .
Stary 2010-03-27, 13:01   #1990
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
probowałam robić te naleśniki, ale czułam w nich same jajko, jak omlet smakowały bardziej. Ale bede musiała coś pokombinować z nimi
mi te Wiolkowe nie smakowaly - tez jak omlet, ale w tych krokietach wlasnie takiego jajka brakowalo - bo te otreby duzo jajka nie zatrzymaly na nalesnikach
no chyba ze jtos chce krokiety bez panierki
Stary 2010-03-27, 13:03   #1991
baskinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Emilia 25 mam nadzieję,że zareagujesz na to jak zostałaś obrażona i napiszesz do moderatora .

może też ja napiszę, co?

śliczne torebki z rabatem
użyj kodu 6be2a50b i kup torebkę 5% taniej

baskinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:04   #1992
Mariolcia =P
Zakorzenienie

to ide smazyc, bo tz juz pojadl hehe najwyzej pekne a co tam co do kotletow, to ja juz nie wiem, jadlam 2 razy i jakos zyje tez powinnam ograniczyc kakao, ale nie zanosi sie;D

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:07   #1993
YettaV
Raczkowanie

Cytat:
wiesz moze i blad zrobilam, ale kierowalam sie pierwszym postem gdzie aspartam jest dopiero na 3 liscie. W pierwszej ksiazce faktycznie pisalo, i tak robilam uderzeniowke, ale wiadomo kazdy moze robic sobie diete jak chce
ogolnie stwierdzilam ze lepiej mniej niz wiecej, a bez tej coli te 3-4 dni uderzeniowki da sie przezyc. przepraszam wszystkie swiezynki
znasz cala ksiazke dukana na pamiec dzieki za wytlumaczenie i przypomnienie korlat tez chyba zostala zmylona pierwszym postem gdzie jak byk pisze ze slodzik na bazie spartamu dopiero na 2 fazie i to w ograniczonej ilosci

a co do tej skrobi, to robilam takie nalesniki gdzie pisalo ze skrobia musi byc, ja jej nie dalam i wyszly super, wiec nie sa obowiazkowe i napewno nawet jak waga ladnie spada jakos super potrzebne do zycia,
kazdy robi jak chce, 3 liste ma i moze sobie dowoli wybierac te nasze bomby kaloryczne

widze ze juz bardzo ladnie schudlas
He, he Złośliwiec Ci się włączył? Nie, nie znam książki na pamięć, ale jeśli mam jakieś watpliwości, to do niej zaglądam.
I nie sądzę, że każdy może sobie robić dietę jak chce - skoro zdecydował się na stosowanie diety Dukana, to powinien stosować się do jej zasad. My to wiemy, ale "nowe" są pełne wątpliwości, więc sądzę, że powinnyśmy im rzetelnie odpowiadać na pytania, żeby się na samym początku przygody z Dukanem nie pogubiły.

A w ogóle, to Ty niezła gaduła jesteś - bez złośliwości piszę

A, i dzięki za Nooo, trochę mnie ubyło
III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg
Mój cel - 55 kg - osiągnięty
Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"!

Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą
...ale to jest zmienne
YettaV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:13   #1994
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YettaV Pokaż wiadomość
He, he Złośliwiec Ci się włączył? Nie, nie znam książki na pamięć, ale jeśli mam jakieś watpliwości, to do niej zaglądam.
I nie sądzę, że każdy może sobie robić dietę jak chce - skoro zdecydował się na stosowanie diety Dukana, to powinien stosować się do jej zasad. My to wiemy, ale "nowe" są pełne wątpliwości, więc sądzę, że powinnyśmy im rzetelnie odpowiadać na pytania, żeby się na samym początku przygody z Dukanem nie pogubiły.

A w ogóle, to Ty niezła gaduła jesteś - bez złośliwości piszę

A, i dzięki za Nooo, trochę mnie ubyło
hehe nie zlosliwiec, chociaz troche dzisiaj juz mi nerwy powoli puszczaly, ale jeszcze sie trzymam.... chociaz w domu tez nie mam za wesolo, eh
mi moja ksiazeczke zagubiono - tzn bratowa pozyczyla i juz nie odzyskalam, ale wielokrotnie ja przeczytalam i przeszlam z nia diete w zeszlym roku, wiec prawie na pamiec znam... i strasznie zaczynaja mnie zmylac te fanaberie z 2 ksiazki

nie wiesz skąd Wiolka ten aspartam na tą 3 liste wrzucila, bo chyba nie bez powodu? napewno go sobie zakoduje i niech swiezynki sobie colą dogadzaja i tym rakotworczym aspartamen, na zdrwowie, a co
Stary 2010-03-27, 13:17   #1995
aggie30
Raczkowanie

Dzień dobry późnym popołudniem
Nie było mnie przez chwilkę ale już wracam z maciupkim spadkiem -0,5 po PW.Teraz znowy 5 dni Pp i jakoś musze dać rade, chociaż pocieszeniem jest że na święta wypadają mi PW Zatem NA PEWNO zrobię tą pysznie wyglądającą roladkę ze szpinakiem i łososiem(nie pamiętam kogo to niestety).Serniczek Megi oraz Murzynka.

Cytat:
zmielilam 2 paczki otrebow, jeszcze minute a blender wyzionąłby ducha
HEhe ja też mielę moje-lubię gładziutkie naleśniczki albo lacuszki. zresztą miałam dosyć mycia blendera na przemian po nutelli.
Cytat:
dzisiaj mam nerwy nadszarpniete jak nie wiem i jutro drzwi zamykam i nikogo nie wpuszczam
Nic nie mów-ja siedzę na budowie w pokoiku gdzie za ścianą moja męża tnie i kręci regipsy!!! wariactwo!!! i jak tu się uczyć?

Cytat:
Napisane przez baskinka Pokaż wiadomość
tak, ten łosoś - owszem ten firmowy normalnie tani nie jest, ale znalazłam w Careffour "ścinki łososia wędzonego na zimno z koprem" pakowane próżniowo
a do naleśników biorę kostkę sera chudego, paczkę łososia, koperek świeży lub suszony (dużo) i pieprz - z solą ostrożnie bo łoś już słonawy jest
najlepiej jeść jak naleśnik jeszcze ciepły - jakoś na zimno mi to nie smakuje - jak wystygnie to lekko podgrzewam w mikrofali
Tutaj masz rację taniej kupować tego łososia w skrawkach-ja swojego kupuję w realu i powiem że wygląda bardzo ładnie.
znakomicie wychodzi pasta z takiego łososia z serkiem zmielone.wypróbuję twój przepis.
aggie30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:23   #1996
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

Witam wszystkich w sobotnie popłudnie,
nie udzielałam sie zbyt aktywnie przez ostanie dni ale podczytywałam was troche. przed swietami nie mam za bardzo na to czasu. juz prawie wszystkie okna pomyłam.
widze ze wczorajszy dzien był łaskawy dla wielu z nas. duze spadki chyba były.
U mnie także wczoraj waga nareszcie drgnęła o całe 0,8kg.ale byłam szczesliwa. z piec razy stawałam na wage i sprawdzałam czy sie nie pomyliła, bo moja waga to wazy jak chce, no ale cały czas było tyle samo.. dziś spadek o kolejne 0,2kg
no i gdyby nie fakt ze ostnio waga skakała w ta i spowrotem i wreszcie staneła na 68,2 to dzis pewnie zobaczyłabym 66z przodu a tak narazie jeszcze 67,2kg
ale i tak sie strasznie ciesze

Cytat:
Ja nikogo nie namawiam do chipsów...
I tak samo pytałam o różnicę między płatkami a otrębami a nie.
A zobacz sobie to mleko w sklepie. Nawet po przyrządzeniu ma mniej tłuszczu i węglowodanów niż 0% jak już tak musisz do tego tematu wracać.
I nigdy nie mówiłam, że można go jeść wiadrami.
Nie wkładaj mi nie moich słów do buzi, bo obie nie życzę.
I wcale nie robię zamieszania, bo na razie mi zwrócono uwagę może z 3-5 razy, a o Tobie koleżanki prawie wszystkie się wypowiedziały, że się wymądrzasz i sprawiasz wrażenie co-to-nie-Ty.

Dyskusję z Tobą, zresztą jałową uważam za zamkniętą.
nie wszystkie nie wszytskie bo ja nie. i jesli dobrze pamietam to chyba jedna dziewczyna tu powiedziała cos takiego do Emili i to po tym ja ona smiała twierdzic ze jeszcze nie zgrzeszyła.I co to takie nie prawdopodobne? ja tez jestem ponad miesac na diecie i nie zgrzeszyłam i tez jestem co to naie ja??? Pewnie jestem Emile darze sympatia wiec prosze nie wypowiadaj sie w imieniu innych.
a jesli chodzi o to mleko to juz ci pisałm wczesniej że bzdury wypisywałaś bo usilnie twierdziłaś że wartosci podane na opakowani dotycza mleka w stanie surowym a w rzeczywistosci jak BYK jest napisane wartosci odzwywcze przyrządzonego produktu.no wiec to tyle co do tego tematu

Cytat:
Kto mi podpowie z czym by tu zjeść chudy twaróg?
Nienawidzę twarogu, ale mam go z 5 kostek i wypadałoby to pomału zjeść...

Coś szybkiego i dobrego?
sernik sobie zrób albo z rzodkiewka i szczypiorem
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno

Edytowane przez 23blaszka
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:29
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:29   #1997
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggie30 Pokaż wiadomość
Dzień dobry późnym popołudniem
Nie było mnie przez chwilkę ale już wracam z maciupkim spadkiem -0,5 po PW.Teraz znowy 5 dni Pp i jakoś musze dać rade, chociaż pocieszeniem jest że na święta wypadają mi PW Zatem NA PEWNO zrobię tą pysznie wyglądającą roladkę ze szpinakiem i łososiem(nie pamiętam kogo to niestety).Serniczek Megi oraz Murzynka.

Nic nie mów-ja siedzę na budowie w pokoiku gdzie za ścianą moja męża tnie i kręci regipsy!!! wariactwo!!! i jak tu się uczyć?

Tutaj masz rację taniej kupować tego łososia w skrawkach-ja swojego kupuję w realu i powiem że wygląda bardzo ładnie.
znakomicie wychodzi pasta z takiego łososia z serkiem zmielone.wypróbuję twój przepis.
jaki maciupki spadek - pol kg, to prawe tygodniowy limit wyrobilas
u ciebie chociaz cos sie posuwa do przodu, ja czekam juz 4 miesiace na dodtakowe szafki do kuchni i nic nie wskazuje na to ze mi sie pojawia

a ja polecam pstraga z biedronki - tez takigo pakowanego i nie trzeba sie babrac w tych osciach
Stary 2010-03-27, 13:33   #1998
aggie30
Raczkowanie

ah jeszcze moja spowiedź: grzech 1 główny-przez 3 dni pod rząd NUTELKA!!! ale był @ i miałam ciągoty... zatem teraz detox przez 5 dni. Próbuję iść 5/5 ale jak nie dam rydy to ide na 3/3.
no i przeholowałam z otrębami-porcelanka częściej niż na herbatce przeczyszczającej hehe
Stary 2010-03-27, 13:34   #1999
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w sobotnie popłudnie,
nie udzielałam sie zbyt aktywnie przez ostanie dni ale podczytywałam was troche. przed swietami nie mam za bardzo na to czasu. juz prawie wszystkie okna pomyłam.
widze ze wczorajszy dzien był łaskawy dla wielu z nas. duze spadki chyba były.
U mnie także wczoraj waga nareszcie drgnęła o całe 0,8kg.ale byłam szczesliwa. z piec razy stawałam na wage i sprawdzałam czy sie nie pomyliła, bo moja waga to wazy jak chce, no ale cały czas było tyle samo.. dziś spadek o kolejne 0,2kg
no i gdyby nie fakt ze ostnio waga skakała w ta i spowrotem i wreszcie staneła na 68,2 to dzis pewnie zobaczyłabym 66z przodu a tak narazie jeszcze 67,2kg
ale i tak sie strasznie ciesze

nie wszystkie nie wszytskie bo ja nie. i jesli dobrze pamietam to chyba jedna dziewczyna tu powiedziała cos takiego do Emili i to po tym ja ona smiała twierdzic ze jeszcze nie zgrzeszyła.I co to takie nie prawdopodobne? ja tez jestem ponad miesac na diecie i nie zgrzeszyłam i tez jestem co to naie ja??? Pewnie jestem Emile darze sympatia wiec prosze nie wypowiadaj sie w imieniu innych.
a jesli chodzi o to mleko to juz ci pisałm wczesniej że bzdury wypisywałaś bo usilnie twierdziłaś że wartosci podane na opakowani dotycza mleka w stanie surowym a w rzeczywistosci jak BYK jest napisane wartosci odzwywcze przyrządzonego produktu.no wiec to tyle co do tego tematu

sernik sobie zrób albo z rzodkiewka i szczypiorem
wiosna przyszla to razem ze sniegiem topnieje nam sadelko w tym tygodniu bo chyba wiekszosc z nas po dluzszych zastojach wreszcie cos schudla

i tylko powiem tyle -

barszcz sie gotuje, a ja lazienke wysprzatalam i troche werandy
a na kuchnie sie obrazam i nawet jej palcem nie tkne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:35   #2000
becia78
Raczkowanie

GG do becia78 Send a message via Skype™ to becia78

[QUOTE=Chooo;18170481]Myślę o zakupie takich przekąsek:
1.http://allegro.pl/item963477289_rybk...kilku_piw.html
2.http://allegro.pl/item963468860_kalm...delikates.html
3.http://allegro.pl/item969218715_krew...zone_15_g.html
4.http://allegro.pl/item974253906_pysz..._volgense.html

też to oglądałam ale jakoś na razie odpuściłam
Stary 2010-03-27, 13:36   #2001
Mariolcia =P
Zakorzenienie

ale pycha te nalesniki wyprobowalam juz wszystkie przepisy i te mi najlepiej wychodza i smakuja wyszlo mi 7
blaszka nie chodzilo o to, ze jak ona smie twierdzic, ze nie zgrzeszyla ale mniejsza o to

Edytowane przez Mariolcia =P
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:45
Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:37   #2002
angel001
Zakorzenienie

[QUOTE=becia78;18171544]tez nam nimi się zastanawiam, tylko ciekawa jestem czy mi zasmakują ale widzę, ze niektórzy kupują nawet po pare opakowan.
Stary 2010-03-27, 13:37   #2003
aggie30
Raczkowanie

Cytat:
u ciebie chociaz cos sie posuwa do przodu, ja czekam juz 4 miesiace na dodtakowe szafki do kuchni i nic nie wskazuje na to ze mi sie pojawia

a ja polecam pstraga z biedronki - tez takigo pakowanego i nie trzeba sie babrac w tych osciach
a ja ani podłóg, ani szafek wszystko w rozgardiaszu...to już drugie święta na kartonach na budowie-strasznie to męczące i ten wszechobecny pył i kurz! yyyyh offtopuję
kurcze byłam dziś w biedronie ale z głowy mi ten łosoś wypłynął...
Stary 2010-03-27, 13:37   #2004
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
och, to Ty jesteś tą jędzą, co kazała mi zakładać własny wątek? strasznie się cieszę, że waga Ci stoi a nawet rośnie
ja jem jak jadłam i mi spada stale
Przegięłaś dziewczyno. Cieszyć się nieszczęściem innych to niezbyt fajnie, a pisać o tym publicznie to kompromitujące.
Emilia nie przejmuj się.
Stary 2010-03-27, 13:38   #2005
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
ah jeszcze moja spowiedź: grzech 1 główny-przez 3 dni pod rząd NUTELKA!!! ale był @ i miałam ciągoty... zatem teraz detox przez 5 dni. Próbuję iść 5/5 ale jak nie dam rydy to ide na 3/3.
no i przeholowałam z otrębami-porcelanka częściej niż na herbatce przeczyszczającej hehe
to ja Cie ani nie rozgrzesze ani batow nie dam, bo nie zaslozylas no niestety, nutleka jest dozwolona zwlaszcza przed okresem
hehe widze kolejna chce sie wcisnac do klubu Passkud, ale nie ma tak dobrze, trzeba sobie zasluzyc
a otrebow nie mozna przedawkowac - hehe bo do kibla mozna nie doleciec
Stary 2010-03-27, 13:40   #2006
aggie30
Raczkowanie

te kalmary wyglądają ciekawie. mam b ciekawy przepis na nie. najpierw kupię jednak mrożone i przetestuję, relację zdam później.
Stary 2010-03-27, 13:42   #2007
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
a ja ani podłóg, ani szafek wszystko w rozgardiaszu...to już drugie święta na kartonach na budowie-strasznie to męczące i ten wszechobecny pył i kurz! yyyyh offtopuję
kurcze byłam dziś w biedronie ale z głowy mi ten łosoś wypłynął...
u mnie tez nie wszystko gotowe i tez juz 2 lata... i nawet jakbysmy chcieli to sie nie przeskoczy, przez takich czerepów co w nosie (zeby sie inaczej nie wyrazic) maja innych ludzi a ja juz zaliczylam potluczony talez w zeszlym tygodniu bo mi szklanka na glowe poleciala i uderzyla o talerz ktory stal na blacie i wczoraj sloik sie potlukl i tylko roboty o 3 w nocy sobie narobilam, bo i kuchnia i salon do odkurzenia, konczego tego offtopa, wygadalam sie juz dziewczyną na innym forum, wyplakam mezowi i oswiadczylam ze imprezy jutro zadnej nie ma i nikogo nie wpuszczam

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:46
Stary 2010-03-27, 13:44   #2008
YettaV
Raczkowanie

Cytat:
poczytaj jej wredne i wyniosłe wypowiedzi to zrozumiesz
Jakoś nie zauważyłam, żeby wypowiedzi Emilii takie były. Po prostu zwróciła Ci uwagę. Natomiast dzisiaj - przyznaj - to Ty jesteś wredna...

Cytat:

może też ja napiszę, co?
Jestes pewna, że masz powód?

Cytat:
hehe nie zlosliwiec, chociaz troche dzisiaj juz mi nerwy powoli puszczaly, ale jeszcze sie trzymam.... chociaz w domu tez nie mam za wesolo, eh

nie wiesz skąd Wiolka ten aspartam na tą 3 liste wrzucila, bo chyba nie bez powodu? napewno go sobie zakoduje i niech swiezynki sobie colą dogadzaja i tym rakotworczym aspartamen, na zdrwowie, a co
Z pewnością nie bez powodu, Wiolqn wie więcej o tej diecie, niż my wszystkie razem wzięte. Szkoda, że już tu nie zagląda Ale książka też daje nam wiedzę o diecie. Właśnie wyczytałam w nowej książce (strona 36), że aspartam jest dozwolony bez ograniczeń!
I chyba powinnam zmienić nicka na "Czytelnik"

Cytat:
Też polecam! Jest pyszny!
III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg
Mój cel - 55 kg - osiągnięty
Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"!

Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą
...ale to jest zmienne

Edytowane przez YettaV
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:58
YettaV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:45   #2009
Chooo
Rozeznanie

[QUOTE=angel001;18171573]
Cytat:
Napisane przez becia78 Pokaż wiadomość

tez nam nimi się zastanawiam, tylko ciekawa jestem czy mi zasmakują ale widzę, ze niektórzy kupują nawet po pare opakowan.
Ja kupiłam 2 tych:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963477289

i 2 klamarów, bo uwielbiam:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963473465
Stary 2010-03-27, 13:46   #2010
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

Cytat:
wiosna przyszla to razem ze sniegiem topnieje nam sadelko w tym tygodniu bo chyba wiekszosc z nas po dluzszych zastojach wreszcie cos schudla

i tylko powiem tyle -

barszcz sie gotuje, a ja lazienke wysprzątałam i troche werandy
a na kuchnie sie obrazam i nawet jej palcem nie tkne
wiesz cos w tym jest bo wydaje mi sie ze ta piekna pogoda bardziej mobilizuje nas do wiekszego wysiłku i spacerów, ja od tygodnia tylko na dworze spedzam , spacerki z dziecmi itd.porządki na podwórku i w domu przed swietam. ale nie ma co gadac mam nadzieje ze waga mi nie skoczy znów w góre. dzis warzywka i tak do konca weekendu zobaczymy co bedzie w poniedziałek
dzis robiłam dzieciom nalesniki takie prawdziwe z dzemem truskawkowym alez mi slinka leciała hehe lae nie dałam sie. . na swieta obiecałam mezowi murzynka i to ciasto shrek i bede musiała sie niezle zaprzec zeby nie spróbować bo jeszcze nigdy nie go nie jadłam. ale mam nadzieje ze moja silna wola i spadajaca waga zrobia swoje.
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości