| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-27, 11:46 | #1 | 
| Wtajemniczenie |   Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki. Na pewno masz coś u siebie :)

Moja wish lista - za te rzeczy oddam wiele, ale kusić można wszystkim   - kurtka skórzana - najlepiej eko z cienkiej skóry (mam na wymianę czarną eko ramoneskę) - pilne! - rurki - bez cekinów itp! (czarne/szare/ciemniejsze odcienie jeansu) - rybaczki do kolana (jeansowe / z materiału) - szorty (jeansowe / z materiału) - alladynki (czarne!) - botki, szpilki (r 37!) - kardigany (różne kolory) - sweterki - nietoperze - tuniki - bluzy - T-shirty z nadrukiem - bluzki z długim / krótkim rękawem / topy - kamizelka (czarna/szara/jeansowa) - paski na talię - leginsy / czarne rajstopy - sukienka na wesele / chrzciny - pilne! - torebka mieszcząca a4 - etui na LG SHINE - nowych zabawek dla małej dziewczynki lub chłopca 4 latka *ciuszki w rozmiarze S/M, buty 37/38 
				__________________ Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... | 
|     |   | 
|  2010-03-27, 12:06 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki.  Na pewno masz coś u siebi

ja mam rurki, + jeszcze jedna pare poza watkiem

__________________ Szafa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=657721 | 
|     |   | 
|  2010-03-27, 13:23 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Rurek, kardiganów, butów, sukienki, bluzek, torebki.  Na pewno masz coś u siebi

u mnie rurki,czarny długi kardigan,nietoperze,legin  sy.

| 
|     |   | 
|  2010-03-27, 13:44 | #6 | 
| BAN stały | 

ja mam: - kurtka skórzana - najlepiej eko z cienkiej skóry (mam na wymianę czarną eko ramoneskę) - pilne! - rurki - bez cekinów itp! (czarne/szare/ciemniejsze odcienie jeansu) - rybaczki do kolana (jeansowe / z materiału) - tuniki - bluzy - T-shirty z nadrukiem - bluzki z długim / krótkim rękawem / topy - paski na talię | 
|     |   | 
|  2010-03-27, 15:18 | #8 | 
| Zadomowienie | 

u mnie rurki, legginsy, szorty

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=753923 ciuszki | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.