|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
A u mnie słonko świeci
![]() Też nie wiedziałam! Kurdeeee
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara
W Pzn ponuro, deszczowo i wietrznie ![]() No nic..miłego popołudnia życzę, zbieram się i w drogę (jak ja 'kocham' pks-y )Buziale
|
#4923 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale nie umiem sobie wyobrazic zeby tak calkiem bez zadnych cwiczen. musze zapytac jeszcze lekarza czy kazds forma sportu jest zabroniona. Ale pocieszam sie ze ta choroba nie wplynie w zaden sposob na moj zawod, w sensie ze bede mogla go wykonywac bez przeszkod. Dziękuje Wam bardzo za wsparcie Cytat:
Wlasnie to dzis? Ja myślałam, że niedzieli na poniedziałek. |
||||
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
No wlanie mi tez sie wydawalo,ze zmiana czasu to z niedzieli na poniedzialek.. ![]() Behind, ciesze sie,ze odnalazlas swoje przeznaczenie! ![]() Jestes mistrzynia na dyskotekowych parkietach, to dlaczego nie mialabys byc 'mistrzynia rur' bede trzymac za Ciebie kciuki, rozwijaj sie w tej branzy, albowiem ona nigdy nie zniknie z rynku i ceny sa niebanalne![]() A ja juz bylam na spacerku, co prawda troszke wymuszonym, bo na poczte musialam isc(Mag, wyczekuj w drzwiach przesylki ) i narazie jest slonecznie,ale dosc chlodno i bedzie padac skoro my sie wczoraj cieszylysmy z pieknej pogody, to aby rownowaga byla zachowana, to teraz niech Mag poodycha i przestanie przypominac chomiczka![]() malgoskagc, wyslalam Ci link. Kochana, a ta choroba jest nieuleczalna totalnie? Tak jak mag napisala, medycyna robi ogromne postepy i musisz byc dobrej mysli. To dla Ciebie szok, nie dziwie sie,ale z czasem bedzie lepiej. Zaadoptujesz sie w nowej sytuacji i popatrzysz na to pod innym katem... Morire, ja tez jakas taka lewa wstalam... a wszystko, kazde niepowodzenie tlumacze przesileniem wiosennym
|
#4925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja od kilku miesięcy borykam się z silnym zapaleniem stawów (na szczęście to nie RZS...) i też ostatnio miałam taki okres, że nie chciało mi się nawet z łóżka wychodzić a tylko ryczeć z bezsilności... Ale mimo że ból nie mija teraz czuje się silniejsza Zobaczysz, przyjdą lepsze dni, będziesz mogła się poruszać trochę, poćwiczyć. Daj sobie trochę czasu... Nie mają już co wymyślać...
|
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytajcie, znalazlam na innym watku
![]() "uwaga kawał kilku młodych ,podpitych mężczyzn chciało się zabawić w karnawale. weszli do lokalu,gdzie organizowany był bal przebierańców. podeszli do bufetu z myślą,że bedą przebrani za pijaków. z baru zauwazyli w rogu sali piękną ,pomalowaną na biało ,gołą kobietę. podeszli zaciekawieni ,aby spytac się co to za przebranie. kobieta rozłożyła nogi i stwierdziła ,że przebrała się za DZIURĘ W ZĘBIE
|
#4927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jest ten plus, że szybko została wykryta, bo jak czytałam historie (nawet tu na wizażu) to masakra. Cytat:
Współczuję Ci bardzo i też życze Ci powroty do zdrowia. A może Ci to minąć?Kochanie ja nie dostałam tego linku na pw wysyłałas?
|
||
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Tak kochana, na pv wyslalam. To wysle Ci jeszcze raz
A ja wierze w polepszenie Twojego stanu zdrowia
|
#4929 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A te ćwiczenia, o których pisałam, są najłagodniejszą formą zmuszania mięśni do pracy (bo napinasz je, siedząc, leżąc, stojąc nie robiąc z siebie ludzkiego wiatraka - może zapytaj, czy możesz je wykonywać )Powodzenia Cytat:
Mam nadzieję, że ten wymuszony spacer jednak był chociaz ciuteńko przyjemny ![]() A ja byłam na spacerze i nie kichnęłam ani razu ).Cytat:
Cytat:
).Aaaale leje! Masakra! A miałam iść wyrzucić Rude Zmory (konie) na wybieg. heh!
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
Mag, nie wierze.. 342 razy?! O matko! Alergicy maja przeKICHANE
Oj, mamy ladne i wartosciowe Dziewczyny na tym watku.. Ja sie tyle od Was ucze.. Wiele wnosicie do mojego zycia^^ a jak przegladam jakies plotkowe czy intymne(seks) i czytam niektore wypowiedzi, to rece mi opadaja... Wole sie ustrzegac od takich, bo wrecz mnie boli glupota ludzka. A spacerek oczywiscie,ze byl przyjemny!
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-27 o 15:56 |
|
|
|
#4931 |
|
Rozeznanie
|
kurdee jakoś nie mogę się zebrać w całość dziś . Nadal w szlafroku zapierdylam Umówiona z Misiem misiowatym jestem na 19 i jeszcze dwoma innymi parami , a te dwie babeczki spodziewają się dzidzi ah mag_a byłaś w palmiarni po tym remoncie ? bo szczerze ja nie i dziś mam zamiar ich tam wyciągnąć poproszę kopa w dupę na rozpęd
|
#4932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mag_a - wow! bidula się zamęczysz z ta alergią Morire - duuuży kopniak w tyłek ![]() A ja przed chwilą wróciłam do domku. Wchodzę, siadam w kuchni..a mama do mnie 'jakie Ty masz dziwne oczy..zakochałaś się czy co? Jakaś taka inna jesteś na twarzy..'
|
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
Morire!
![]() ![]() ![]() Behind, mama sie zna na rzeczy widze
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
o taaaak, Ona zawsze miała nosa w tych sprawach
![]() Właśnie K. napisał,że pewnie już wróciłam,ale taka pogoda więc ze spaceru nici. I pyta czy mam plany na wieczór (akurat mam,bo jadę do kumpeli,hehe
|
#4935 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co będzie dalej, to strach się bać Dziadek (myśliwy) kiedyś stwierdził (oczywiście żartem), że jako felerna jednostka jestem na odstrzał![]() Cytat:
Mam niezbyt przyjemne wspomnienia związane z palmiarnią (i bardzo przyjemne spod palmiarni -> ogólniak -> ) Ale słyszałam same pozytywne opninie![]() I uwaga: kop z półobrotu ( a la niezapomniany chuck ) ![]() Miłego wieczory, Słońce Cytat:
A jeszcze jak się ma takie niebieskie oczęta
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-27 o 17:30 |
|||
|
|
|
#4936 |
|
Zadomowienie
|
Ja to Wam zazdroszczę,że macie powodzenie u starszych mężczyzn...Ja to mam u młodszych,a chciałabym starszych...Dobra u starszych mam,ale erotomanów
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
Mag, wspolczuje Ci ,jako ze ja moge w okresie pylenia siedziec na łące, patrzec w niebo i cieszyc sie piekna pogoda..
.. i nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo Behind i Morire, milego wieczorku Ja zmykam na impreze z kolezanka. Jestem tak cholernie aspoleczna ostatnimi czasy,ze niech Pan Bog broni.. a przeciez musze szukac meza! Biometr musi byc dzis cholernie niekorzystny, bo czuje sie fatalnie. Z samopoczuciem kicha, mam ochote sobie poplakac, do tego doszly do mnie jakies poronione plotki,ze M to podrywacz, o czym juz z nim rozmawialam i cala rozmowe poswiecilismy na dyskusje o glupocie ludzkiej. Wszystko mnie "rwie", to reka, to ramie.. ehh, musze zapic smutki
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
UUU fajny wątek, zawsze lubiłam starszych facetów, zawsze się z takimi spotykałam, ale dziwnym trafem wyszłam za młodszego o 4 lata
ale nadal mnie krecą starsi panowie i nadal mam u takich powodzenie |
|
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi cały dzień przeleciał szybko byłyśmy z Julką na zakupach normalnie mała od dzieciństwa prawdziwa kobieta
Tyle jej rzeczy nakupiłyśmy, że potem M mówił, że nas tylko wypuścić z domu W ogóle cieszę się że mam z nią dobry kontakt, traktuje mnie jak członka jej rodziny. Dzisiaj przy obiedzie zapytała się ojca czy z nimi zamieszkam, bo ona strasznie lubi jak jej śniadania robię. Eh wie jak podziałać na moją próżność![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- A i jeszcze mam nutkę w której się po prostu zakochałam: http://www.youtube.com/watch?v=HBsMlRPPL98
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#4941 |
|
Rozeznanie
|
Besio To wspaniale , że od razu załapałyście taki kontakt i relację
Wstawać śpiochy Ja wczoraj jednak do palmiarni , ślicznie , tam palmy , kaktusy i wszystko i komary nawet hehbuzkiii kochane
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grunt to pozytywne myślenie Będzie dobrze!!! Wróciłam właśnie od M. Wczorajszy koncert rewelacja!!! Jak on się rusza.... ![]() Dziś jeszcze sobie trochę porozmawialiśmy, opowiedział mi o wczorajszym spotkaniu z żoną i tak mi się smutno zrobiło... Nie wiem co mam sobie myśleć o tym wszystkim...
|
|
|
#4943 |
|
Zadomowienie
|
Serpentine, a na jakim koncercie byliscie? No i jak ta rozmowa z zona? Doszli do jakis wnioskow? Jaka jest wogole roznica miedzy Wami? A z tym poprzednim M(?) masz kontakt? ... Ale pytan
![]() Besio,super ze zalapalas taki kontakt z Mała ![]() Kurcze, ja sie dopiero zwlekam z lozka... tzn mobilizujacy telefon od M mnie zwlekl Ciekawe gdzie Behind.. i czy przypadkiem nie zachaczyla o K, wracajac od kolezanki
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
O mamo dwa dni mnie nie było a tu tyle nowych wiadomości ^^
Ależ jestem zmęczona...
|
#4945 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żona miała mu się zdefiniować w końcu co dalej, co z mieszkaniem, rozwodem i wogóle. Ale jeszcze się "nie zastanowiła". M mówi, że on chce być w stu procentach pewien, że tego chce, że to definitywny koniec. I to mnie troche zabolało. Bo skoro chce się już z kimś spotykać, a wypadło akurat na mnie, że to mnie poznał, to myślałam, że poprzedni związek chce już definitywnie zakończyć i do tego dąży. A on jeszcze "myśli"... Rozumiem że to wszystko jest jeszcze świeże, że to Ona go zostawiła, no ale gdzie w tym wszystkim ja... Powiedział, że jest fajnie, że miło spędza ze mną czas, ale nie chce nic obiecywać, bo wpierw musi dojść do ładu z samym sobą. Boje się że Ona będzie próbowała do niego wrócić. M mówi że to niemożliwe, że za dużo złego zrobiła jemu i rodzinie, ale momentami sam się w tym pląta. Nie wiem, nie wiem co mam o tym myśleć. Strasznie fajnie mi z nim. Wiem, że potrzebny jest czas, ale boje się... M jest 15 lat starszy. Poprzedni to A. Mam z nim kontakt, rozmawiamy. W poniedziałek powiedziałam mu o M i nie wiem jak teraz będzie z naszymi relacjami, ale nadal chciałabym z nim rozmawiać. Czuje że go bardzo zraniłam... Trochę chaotycznie to wszystko opisałam, ale mam taki mętlik w głowie... Nie wiem co myśleć. Cytat:
|
|
|
#4946 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że z małą fajnie, że złapałam kontakt. Ale też przez to nie uniknęłam pytania M. czy kiedyś się do niego wprowadzę na które rzecz jasna nie chciałam odpowiadać.
Serpentine- zazdroszczę koncertu. eh .... Artur Rojek po prostu nie ma nic lepszego.....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#4947 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że tak się dogadujecie. Widzę,że Mała Cię uwielbia i bardzo dobrze![]() Cytat:
(nie-wcale nie jestem wścibska )Cytat:
mag_a - jak żyjesz? ![]() Cytat:
Na pewno będzie okCytat:
Cytat:
![]() Otóż tak..odpisałam mu wczoraj na tego jego smsa z pytaniem czy mam jakies plany na wieczór - napisałam o wypadzie do kumpeli. No i jestem w drodze na autobus, a tu kolejna wiadomośc..że to znaczy,że jestem dziś zajęta..i szkoda,bo on chciał się ze mną spotkać. A ja na to co ciekawego planował. A on,że w sumie nic konkretnego i czy znam jakieś przyjemne miejsce,gdzie moglibyśmy w sobotni wieczór spokojnie porozmawiać. Napisałam o jednym pubie,bo nic innego mi do glowy nie przychodziło. ( a w tym czasie już siedziałam u kumpeli) Na co on dzwoni - i się umowiliśmy w jednym miejscu o 21 - fajna godz. jak na pierwszą randkę,heh ![]() Jechałam do koleżanki na zaległe urodziny no i wypiłyśmy winko Więc o tej 21 to ja dopiero od niej wychodziłam szybko wysłałam smsa,że się chwilę spóźnie. On już szedł w moją stronę i się spotkaliśmy. Poszliśmy do jednego z pubów(powiedziałam żeby wybrał jakieś miejsce i tak właśnie było), całkiem fajny lokal, nigdy wczesniej tam nie byłam. No i od tej 21 zeszło nam prawie do...1 Mi się już zimno robiło więc mówię żeby się zbierać. Odprowadził mnie i tyle Było całkiem miło Ma takie ładne oczka..mm
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-28 o 15:51 |
||||||
|
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Serpentine, rzeczywiscie ciezka sprawa.. ale dlaczego On sie zastanawia? Skoro sie zastanawia, to nie chce od Niej odejsc? Nie bardzo go rozumiem. W takim razie po co sie spotyka z Toba.. Ty sie angazujesz coraz bardziej, co widac, wiec to tez nalezaloby wziac pod uwage.
Ja narazie nie mam zamiaru konczyc tej mojej histori z bajki,ale wlansie sie zastanawiam jak to bedzie.. tak bym chciala miec kontakt z M, bez wzgledu na to jak bedzie wygladac nasza relacja za 10 lat. Nie szkoda Ci tej znajomosc z A? Besio, nie chcesz z Nimi zamieszkac czy po prostu jest za wczesnie na podejmowanie takich decyzji? Rojek Behind, wiedzialam! a Ty! czyli pierwsza randka z K za Toba.. i motyle w brzuszku byly?A M mi nagadal jaki to piekny dzien, jak to On sie wspaniale czuje(bo gral w pilke), jak to szkoda zycia na spanie.. no i podzialal na mnie
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-28 o 16:01 |
|
|
|
#4949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego nie wiem kiedy ten czas tak nam zleciał..Zrobił na mnie pozytywne wrażenie,bo jest taki normalny..a nie jakiś maczo od siedmiu boleści Ale też 1 spotkanie to nie tak wiele,żeby coś więcej powiedzieć W każdym razie wieczór baaardzo udany![]() Poki co jestem ostrożna w jakimś większym angażowaniu się (chociaż to jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenia). A czy są motyle..no ogólnie komórkę mam non stop przy tyłku i czekam na jakiegoś smsa ![]() Cytat:
|
|
#4950 |
|
Zadomowienie
|
Behind, fakt- kolegow nigdy nie za wiele. A ja sie boje,ze bede musiala zrezygnowac z wszystkiego co nas laczy,zeby o Nim zapomniec. Nie wiem czy bede potrafila utrzymywac z Nim kontakt i nie myslec o Nim w aspekcie partnera. No ale nie ma co teraz myslec, poki co jest jak w bajce i niech tak zostanie
Swietnie,ze tak spontanicznie co wyszlo, bo rzeczywiscie-mniejszy stres. No i po winku bylas moja droga! To rozwijajcie sie w tej znajomosci A P milczy?
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-28 o 16:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

)
No i bedziemy Cie na raty odwiedzac, tak tak!

skoro my sie wczoraj cieszylysmy z pieknej pogody, to aby rownowaga byla zachowana, to teraz niech Mag poodycha i przestanie przypominac chomiczka
i też życze Ci powroty do zdrowia. A może Ci to minąć?

).

Dziadek (myśliwy) kiedyś stwierdził (oczywiście żartem), że jako felerna jednostka jestem na odstrzał
Mam niezbyt przyjemne wspomnienia związane z palmiarnią (i bardzo przyjemne spod palmiarni -> ogólniak ->
)