Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy! - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 12:39   #4921
Serpentine
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
eh co za pogoda . No nawet nie wiedziałam , że zmieniamy czas
A u mnie słonko świeci

Też nie wiedziałam! Kurdeeee
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 12:44   #4922
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serpentine Pokaż wiadomość
A u mnie słonko świeci
Szczęściara W Pzn ponuro, deszczowo i wietrznie

No nic..miłego popołudnia życzę, zbieram się i w drogę (jak ja 'kocham' pks-y )
Buziale
Stary 2010-03-27, 12:48   #4923
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mag_a Pokaż wiadomość
malgoskagc nie martw się idą wakacje, zorganizujemy tutaj dyżury, zrobimy rozpiskę i nawet na raty, ale Ciebie poodwiedzamy myślę, że Dziewczyny będą za

Nie płacz Kochana, może w miarę upływu czasu Twój stan się polepszy, medycyna tez idzie do przodu, a poza tym są różne sposoby na utrzymanie formy - może coś spokojnego? callanetics, tai-chi? w przystosowanej do Twoich możliwości formie?
Główka do góry Kochana
Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
malgoskagc, mag ma racje.. z czasem bedzie lepiej,na pewno. Albo np joga.. kurde, nie wiem jak Ci pomoc No i bedziemy Cie na raty odwiedzac, tak tak!
Cytat:
Napisane przez mag_a Pokaż wiadomość
pobuszowałam troszkę po necie i znalazłam całe zestawy ćwiczeń izometrycznych (napinanie mięśni, bez ich rozciągania) - może to na początek, później joga, tai-chi Kochana, naprawdę nie może być aż tak źle, tylko początki są trudne
Tylko właśnie o to chodzi, że to jest choroba związana z mięsniami. Szybko się męczą i mimo leków, nie mogę się nadwyrężać, dzwigać, stresować. Zadnego basenu, roweru, hantli. Ja mam czasami problemy z rozebraniem sie do kąpieli, załozeniem butów czy związaniem wlosów. teraz mam leki juz na cale zycie. pomagaja, ale mimo to moga zdazyc sie lepsze i gorsze dni. Ja nie mogę nawet odkurzać, dorobic w wakacje np jako kelnerka itp. Muszę prowadzic oszczdny tryb zycia.
ale nie umiem sobie wyobrazic zeby tak calkiem bez zadnych cwiczen. musze zapytac jeszcze lekarza czy kazds forma sportu jest zabroniona.
Ale pocieszam sie ze ta choroba nie wplynie w zaden sposob na moj zawod, w sensie ze bede mogla go wykonywac bez przeszkod.
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie

Cytat:
Jestam dzis przytrzymana. Nie wiem o jaki link chodzi,ale ja tez chce
ja też nie wiem o jaki link chodzi..?

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
ej, jak to, dzis w nocy zmiana czasu?
Wlasnie to dzis? Ja myślałam, że niedzieli na poniedziałek.
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:12   #4924
nataluska175
Zadomowienie

Dzien dobry Dziewczynki

No wlanie mi tez sie wydawalo,ze zmiana czasu to z niedzieli na poniedzialek..

Behind, ciesze sie,ze odnalazlas swoje przeznaczenie!
Jestes mistrzynia na dyskotekowych parkietach, to dlaczego nie mialabys byc 'mistrzynia rur' bede trzymac za Ciebie kciuki, rozwijaj sie w tej branzy, albowiem ona nigdy nie zniknie z rynku i ceny sa niebanalne

A ja juz bylam na spacerku, co prawda troszke wymuszonym, bo na poczte musialam isc(Mag, wyczekuj w drzwiach przesylki) i narazie jest slonecznie,ale dosc chlodno i bedzie padac skoro my sie wczoraj cieszylysmy z pieknej pogody, to aby rownowaga byla zachowana, to teraz niech Mag poodycha i przestanie przypominac chomiczka

malgoskagc, wyslalam Ci link. Kochana, a ta choroba jest nieuleczalna totalnie? Tak jak mag napisala, medycyna robi ogromne postepy i musisz byc dobrej mysli. To dla Ciebie szok, nie dziwie sie,ale z czasem bedzie lepiej. Zaadoptujesz sie w nowej sytuacji i popatrzysz na to pod innym katem...

Morire
, ja tez jakas taka lewa wstalam... a wszystko, kazde niepowodzenie tlumacze przesileniem wiosennym

nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:49   #4925
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
Tylko właśnie o to chodzi, że to jest choroba związana z mięsniami. Szybko się męczą i mimo leków, nie mogę się nadwyrężać, dzwigać, stresować. Zadnego basenu, roweru, hantli. Ja mam czasami problemy z rozebraniem sie do kąpieli, załozeniem butów czy związaniem wlosów. teraz mam leki juz na cale zycie. pomagaja, ale mimo to moga zdazyc sie lepsze i gorsze dni. Ja nie mogę nawet odkurzać, dorobic w wakacje np jako kelnerka itp. Muszę prowadzic oszczdny tryb zycia.
ale nie umiem sobie wyobrazic zeby tak calkiem bez zadnych cwiczen. musze zapytac jeszcze lekarza czy kazds forma sportu jest zabroniona.
Ale pocieszam sie ze ta choroba nie wplynie w zaden sposob na moj zawod, w sensie ze bede mogla go wykonywac bez przeszkod.
Kochana życze powrotu do formy i mimo wszystko.... dużo uśmiechu!
Ja od kilku miesięcy borykam się z silnym zapaleniem stawów (na szczęście to nie RZS...) i też ostatnio miałam taki okres, że nie chciało mi się nawet z łóżka wychodzić a tylko ryczeć z bezsilności... Ale mimo że ból nie mija teraz czuje się silniejsza
Zobaczysz, przyjdą lepsze dni, będziesz mogła się poruszać trochę, poćwiczyć. Daj sobie trochę czasu...

Cytat:
Nie mają już co wymyślać...
Stary 2010-03-27, 13:57   #4926
nataluska175
Zadomowienie

Przeczytajcie, znalazlam na innym watku

"uwaga kawał
kilku młodych ,podpitych mężczyzn chciało się zabawić w karnawale.
weszli do lokalu,gdzie organizowany był bal przebierańców.
podeszli do bufetu z myślą,że bedą przebrani za pijaków.
z baru zauwazyli w rogu sali piękną ,pomalowaną na biało ,gołą kobietę.
podeszli zaciekawieni ,aby spytac się co to za przebranie.
kobieta rozłożyła nogi i stwierdziła ,że przebrała się za DZIURĘ W ZĘBIE "

Stary 2010-03-27, 14:34   #4927
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
malgoskagc. Kochana, a ta choroba jest nieuleczalna totalnie? Tak jak mag napisala, medycyna robi ogromne postepy i musisz byc dobrej mysli. To dla Ciebie szok, nie dziwie sie,ale z czasem bedzie lepiej. Zaadoptujesz sie w nowej sytuacji i popatrzysz na to pod innym katem...
jest nieuleczalna, choć czasami, ale bardzo rzadko dochodzi do polepszenia stanu.
U mnie jest ten plus, że szybko została wykryta, bo jak czytałam historie (nawet tu na wizażu) to masakra.

Cytat:
Ja od kilku miesięcy borykam się z silnym zapaleniem stawów (na szczęście to nie RZS...) i też ostatnio miałam taki okres, że nie chciało mi się nawet z łóżka wychodzić a tylko ryczeć z bezsilności... Ale mimo że ból nie mija teraz czuje się silniejsza
Zobaczysz, przyjdą lepsze dni, będziesz mogła się poruszać trochę, poćwiczyć. Daj sobie trochę czasu...
Dziękuję Staram się myśleć pozytywnie i wyszukiwać plusy
Współczuję Ci bardzo i też życze Ci powroty do zdrowia. A może Ci to minąć?

Cytat:
malgoskagc, wyslalam Ci link
Kochanie ja nie dostałam tego linku na pw wysyłałas?
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 14:53   #4928
nataluska175
Zadomowienie

Tak kochana, na pv wyslalam. To wysle Ci jeszcze raz
A ja wierze w polepszenie Twojego stanu zdrowia

Stary 2010-03-27, 15:25   #4929
mag_a
Raczkowanie

Cytat:

Wlasnie to dzis? Ja myślałam, że niedzieli na poniedziałek.
Najlepiej będzie, jak porozmawiasz z lekarzami, albo z osobami, które też na to chorują - na pewno coś Ci doradzą
A te ćwiczenia, o których pisałam, są najłagodniejszą formą zmuszania mięśni do pracy (bo napinasz je, siedząc, leżąc, stojąc nie robiąc z siebie ludzkiego wiatraka - może zapytaj, czy możesz je wykonywać)
Powodzenia

Cytat:
Dzien dobry Dziewczynki

No wlanie mi tez sie wydawalo,ze zmiana czasu to z niedzieli na poniedzialek..

Jestes mistrzynia na dyskotekowych parkietach, to dlaczego nie mialabys byc 'mistrzynia rur' bede trzymac za Ciebie kciuki, rozwijaj sie w tej branzy, albowiem ona nigdy nie zniknie z rynku i ceny sa niebanalne

A ja juz bylam na spacerku, co prawda troszke wymuszonym, bo na poczte musialam isc(Mag, wyczekuj w drzwiach przesylki) i narazie jest slonecznie,ale dosc chlodno i bedzie padac skoro my sie wczoraj cieszylysmy z pieknej pogody, to aby rownowaga byla zachowana, to teraz niech Mag poodycha i przestanie przypominac chomiczka

malgoskagc, wyslalam Ci link. Kochana, a ta choroba jest nieuleczalna totalnie? Tak jak mag napisala, medycyna robi ogromne postepy i musisz byc dobrej mysli. To dla Ciebie szok, nie dziwie sie,ale z czasem bedzie lepiej. Zaadoptujesz sie w nowej sytuacji i popatrzysz na to pod innym katem...

Morire
, ja tez jakas taka lewa wstalam... a wszystko, kazde niepowodzenie tlumacze przesileniem wiosennym
Wygooglałam dla pewności i tak, po północy przestawiamy zegarki o godzinę do przodu (rano zamiast 7 będziemy mieć 8).

Mam nadzieję, że ten wymuszony spacer jednak był chociaz ciuteńko przyjemny

A ja byłam na spacerze i nie kichnęłam ani razu wczoraj po 342 przestałam liczyć (koleżanka była ciekawa ile razy kichnę w dniu prawdziwej masakry).

Cytat:

Nie mają już co wymyślać...
Zdróweczka Kochana

Cytat:
Przeczytajcie, znalazlam na innym watku

"uwaga kawał
kilku młodych ,podpitych mężczyzn chciało się zabawić w karnawale.
weszli do lokalu,gdzie organizowany był bal przebierańców.
podeszli do bufetu z myślą,że bedą przebrani za pijaków.
z baru zauwazyli w rogu sali piękną ,pomalowaną na biało ,gołą kobietę.
podeszli zaciekawieni ,aby spytac się co to za przebranie.
kobieta rozłożyła nogi i stwierdziła ,że przebrała się za DZIURĘ W ZĘBIE "
bosh, naprawdę zaczynam wierzyć w to, że nasz wątek jest wyjątkowy, pełen fascynujących osobowości, Dziewczyn, które mają dużo mądrych rzeczy do powiedzenia (a na dodatek ładnych).

Aaaale leje! Masakra! A miałam iść wyrzucić Rude Zmory (konie) na wybieg. heh!
Stary 2010-03-27, 15:40   #4930
nataluska175
Zadomowienie

Mag, nie wierze.. 342 razy?! O matko! Alergicy maja przeKICHANE Strasznie to musi byc uciazliwe.. skoro juz teraz masz taki problem z alergia, to co bedzie za 2 msce, jak wszystko zacznie kwitnac?

Oj, mamy ladne i wartosciowe Dziewczyny na tym watku.. Ja sie tyle od Was ucze.. Wiele wnosicie do mojego zycia^^ a jak przegladam jakies plotkowe czy intymne(seks) i czytam niektore wypowiedzi, to rece mi opadaja... Wole sie ustrzegac od takich, bo wrecz mnie boli glupota ludzka.

A spacerek oczywiscie,ze byl przyjemny!

Edytowane przez nataluska175
Czas edycji: 2010-03-27 o 15:56
Stary 2010-03-27, 16:22   #4931
MorireAmore
Rozeznanie

kurdee jakoś nie mogę się zebrać w całość dziś . Nadal w szlafroku zapierdylam
Umówiona z Misiem misiowatym jestem na 19 i jeszcze dwoma innymi parami , a te dwie babeczki spodziewają się dzidzi ah

mag_a byłaś w palmiarni po tym remoncie ? bo szczerze ja nie i dziś mam zamiar ich tam wyciągnąć

poproszę kopa w dupę na rozpęd

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 16:42   #4932
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Wierzę,że uda Ci się z tym wszystkim normalnie żyć, mimo wszystko
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Dzieki, zawsze wiedziałam że we mnie wierzysz

mag_a - wow! bidula się zamęczysz z ta alergią

Morire - duuuży kopniak w tyłek

A ja przed chwilą wróciłam do domku. Wchodzę, siadam w kuchni..a mama do mnie 'jakie Ty masz dziwne oczy..zakochałaś się czy co? Jakaś taka inna jesteś na twarzy..'
Stary 2010-03-27, 16:54   #4933
nataluska175
Zadomowienie

Morire!

Behind, mama sie zna na rzeczy widze

Stary 2010-03-27, 17:24   #4934
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Behind, mama sie zna na rzeczy widze
o taaaak, Ona zawsze miała nosa w tych sprawach

Właśnie K. napisał,że pewnie już wróciłam,ale taka pogoda więc ze spaceru nici. I pyta czy mam plany na wieczór (akurat mam,bo jadę do kumpeli,hehe)
Stary 2010-03-27, 17:29   #4935
mag_a
Raczkowanie

Cytat:
Mag, nie wierze.. 342 razy?! O matko! Alergicy maja przeKICHANE Strasznie to musi byc uciazliwe.. skoro juz teraz masz taki problem z alergia, to co bedzie za 2 msce, jak wszystko zacznie kwitnac?

Oj, mamy ladne i wartosciowe Dziewczyny na tym watku.. Ja sie tyle od Was ucze.. Wiele wnosicie do mojego zycia^^ a jak przegladam jakies plotkowe czy intymne(seks) i czytam niektore wypowiedzi, to rece mi opadaja... Wole sie ustrzegac od takich, bo wrecz mnie boli glupota ludzka.

A spacerek oczywiscie,ze byl przyjemny!
Ano, mój rekord to coś ok 200 w godzinę (ale to była jazda konna, rozczyszczałam konia, później jazda na zapylonej ujeżdżalni, także i zdrowy by się skichał). No ale przyjemne, to to nie jest, zwłaszcza, że zdziera gardło i mam głos jak Marcin Daniec (skojarzenie kuzynki)
A co będzie dalej, to strach się bać Dziadek (myśliwy) kiedyś stwierdził (oczywiście żartem), że jako felerna jednostka jestem na odstrzał

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
kurdee jakoś nie mogę się zebrać w całość dziś . Nadal w szlafroku zapierdylam
Umówiona z Misiem misiowatym jestem na 19 i jeszcze dwoma innymi parami , a te dwie babeczki spodziewają się dzidzi ah

mag_a byłaś w palmiarni po tym remoncie ? bo szczerze ja nie i dziś mam zamiar ich tam wyciągnąć

poproszę kopa w dupę na rozpęd
Nie byłam - raz TŻ próbował mnie tam zaciągnąć, ale odmówiłam Mam niezbyt przyjemne wspomnienia związane z palmiarnią (i bardzo przyjemne spod palmiarni -> ogólniak -> ) Ale słyszałam same pozytywne opninie

I uwaga: kop z półobrotu ( a la niezapomniany chuck)
Miłego wieczory, Słońce

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Wierzę,że uda Ci się z tym wszystkim normalnie żyć, mimo wszystko

Dzieki, zawsze wiedziałam że we mnie wierzysz

mag_a - wow! bidula się zamęczysz z ta alergią

Morire - duuuży kopniak w tyłek

A ja przed chwilą wróciłam do domku. Wchodzę, siadam w kuchni..a mama do mnie 'jakie Ty masz dziwne oczy..zakochałaś się czy co? Jakaś taka inna jesteś na twarzy..'
Przed Mamą nic się nie ukryje A jeszcze jak się ma takie niebieskie oczęta

Edytowane przez mag_a
Czas edycji: 2010-03-27 o 17:30
mag_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 17:40   #4936
krooolewna
Zadomowienie

Ja to Wam zazdroszczę,że macie powodzenie u starszych mężczyzn...Ja to mam u młodszych,a chciałabym starszych...Dobra u starszych mam,ale erotomanów

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 17:50   #4937
behindblueeyes
Zakorzenienie

Miłego wieczoru Ja jadę odwiedzić połamaną koleżankę, może pozwoli mi podpisac się na gipsie
Stary 2010-03-27, 19:11   #4938
nataluska175
Zadomowienie

Mag, wspolczuje Ci ,jako ze ja moge w okresie pylenia siedziec na łące, patrzec w niebo i cieszyc sie piekna pogoda..
.. i nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo

Behind i Morire, milego wieczorku

Ja zmykam na impreze z kolezanka. Jestem tak cholernie aspoleczna ostatnimi czasy,ze niech Pan Bog broni.. a przeciez musze szukac meza!
Biometr musi byc dzis cholernie niekorzystny, bo czuje sie fatalnie. Z samopoczuciem kicha, mam ochote sobie poplakac, do tego doszly do mnie jakies poronione plotki,ze M to podrywacz, o czym juz z nim rozmawialam i cala rozmowe poswiecilismy na dyskusje o glupocie ludzkiej. Wszystko mnie "rwie", to reka, to ramie.. ehh, musze zapic smutki

Stary 2010-03-27, 19:15   #4939
ebena
Zadomowienie

UUU fajny wątek, zawsze lubiłam starszych facetów, zawsze się z takimi spotykałam, ale dziwnym trafem wyszłam za młodszego o 4 lata
ale nadal mnie krecą starsi panowie i nadal mam u takich powodzenie
ebena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:27   #4940
besio
Wtajemniczenie

A mi cały dzień przeleciał szybko byłyśmy z Julką na zakupach normalnie mała od dzieciństwa prawdziwa kobieta Tyle jej rzeczy nakupiłyśmy, że potem M mówił, że nas tylko wypuścić z domu W ogóle cieszę się że mam z nią dobry kontakt, traktuje mnie jak członka jej rodziny. Dzisiaj przy obiedzie zapytała się ojca czy z nimi zamieszkam, bo ona strasznie lubi jak jej śniadania robię. Eh wie jak podziałać na moją próżność

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

A i jeszcze mam nutkę w której się po prostu zakochałam: http://www.youtube.com/watch?v=HBsMlRPPL98
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 09:58   #4941
MorireAmore
Rozeznanie

Besio To wspaniale , że od razu załapałyście taki kontakt i relację

Wstawać śpiochy

Ja wczoraj jednak do palmiarni , ślicznie , tam palmy , kaktusy i wszystko i komary nawet heh
buzkiii kochane

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:13   #4942
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Staram się myśleć pozytywnie i wyszukiwać plusy
Współczuję Ci bardzo i też życze Ci powroty do zdrowia. A może Ci to minąć?
Niestety nie minie, można tylko zatrzymać na danym etapie by się dalej nie rozwijało. Dlatego teraz się szpikuje chemią i sterydami bleee.

Grunt to pozytywne myślenie
Będzie dobrze!!!

Wróciłam właśnie od M.
Wczorajszy koncert rewelacja!!! Później zabrał mnie na disco, gdzie didżejuje jego pracownik Jak on się rusza....

Dziś jeszcze sobie trochę porozmawialiśmy, opowiedział mi o wczorajszym spotkaniu z żoną i tak mi się smutno zrobiło... Nie wiem co mam sobie myśleć o tym wszystkim...
Stary 2010-03-28, 13:02   #4943
nataluska175
Zadomowienie

Serpentine, a na jakim koncercie byliscie? No i jak ta rozmowa z zona? Doszli do jakis wnioskow? Jaka jest wogole roznica miedzy Wami? A z tym poprzednim M(?) masz kontakt? ... Ale pytan

Besio,super ze zalapalas taki kontakt z Mała

Kurcze, ja sie dopiero zwlekam z lozka... tzn mobilizujacy telefon od M mnie zwlekl

Ciekawe gdzie Behind.. i czy przypadkiem nie zachaczyla o K, wracajac od kolezanki

Stary 2010-03-28, 13:51   #4944
Agnjeska
Zadomowienie

O mamo dwa dni mnie nie było a tu tyle nowych wiadomości ^^

Ależ jestem zmęczona...

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 14:25   #4945
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Serpentine, a na jakim koncercie byliscie? No i jak ta rozmowa z zona? Doszli do jakis wnioskow? Jaka jest wogole roznica miedzy Wami? A z tym poprzednim M(?) masz kontakt? ... Ale pytan
Byliśmy na Myslovitz.
Żona miała mu się zdefiniować w końcu co dalej, co z mieszkaniem, rozwodem i wogóle. Ale jeszcze się "nie zastanowiła". M mówi, że on chce być w stu procentach pewien, że tego chce, że to definitywny koniec. I to mnie troche zabolało. Bo skoro chce się już z kimś spotykać, a wypadło akurat na mnie, że to mnie poznał, to myślałam, że poprzedni związek chce już definitywnie zakończyć i do tego dąży. A on jeszcze "myśli"... Rozumiem że to wszystko jest jeszcze świeże, że to Ona go zostawiła, no ale gdzie w tym wszystkim ja... Powiedział, że jest fajnie, że miło spędza ze mną czas, ale nie chce nic obiecywać, bo wpierw musi dojść do ładu z samym sobą. Boje się że Ona będzie próbowała do niego wrócić. M mówi że to niemożliwe, że za dużo złego zrobiła jemu i rodzinie, ale momentami sam się w tym pląta.
Nie wiem, nie wiem co mam o tym myśleć. Strasznie fajnie mi z nim. Wiem, że potrzebny jest czas, ale boje się...

M jest 15 lat starszy.

Poprzedni to A. Mam z nim kontakt, rozmawiamy. W poniedziałek powiedziałam mu o M i nie wiem jak teraz będzie z naszymi relacjami, ale nadal chciałabym z nim rozmawiać. Czuje że go bardzo zraniłam...

Trochę chaotycznie to wszystko opisałam, ale mam taki mętlik w głowie... Nie wiem co myśleć.

Cytat:
Ciekawe gdzie Behind.. i czy przypadkiem nie zachaczyla o K, wracajac od kolezanki
Behind znów poszalała
Stary 2010-03-28, 15:12   #4946
besio
Wtajemniczenie

Wiem, że z małą fajnie, że złapałam kontakt. Ale też przez to nie uniknęłam pytania M. czy kiedyś się do niego wprowadzę na które rzecz jasna nie chciałam odpowiadać.

Serpentine- zazdroszczę koncertu. eh .... Artur Rojek po prostu nie ma nic lepszego.....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:49   #4947
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
A mi cały dzień przeleciał szybko byłyśmy z Julką na zakupach normalnie mała od dzieciństwa prawdziwa kobieta Tyle jej rzeczy nakupiłyśmy, że potem M mówił, że nas tylko wypuścić z domu W ogóle cieszę się że mam z nią dobry kontakt, traktuje mnie jak członka jej rodziny. Dzisiaj przy obiedzie zapytała się ojca czy z nimi zamieszkam, bo ona strasznie lubi jak jej śniadania robię. Eh wie jak podziałać na moją próżność
Ale milusio Super,że tak się dogadujecie. Widzę,że Mała Cię uwielbia i bardzo dobrze
Cytat:
Kurcze, ja sie dopiero zwlekam z lozka... tzn mobilizujacy telefon od M mnie zwlekl
A cóż ciekawego Ci powiedział, hihi (nie-wcale nie jestem wścibska )
Cytat:
Napisane przez Agnjeska
Ależ jestem zmęczona...
Co tam u Ciebie?

mag_a - jak żyjesz?
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Nie wiem, nie wiem co mam o tym myśleć. Strasznie fajnie mi z nim. Wiem, że potrzebny jest czas, ale boje się...
Tak jak piszesz - potrzeba czasu Dobrze,że jest wobec Ciebie fair i od razu nie obiecuje gruszek na wierzbie - doceń to Na pewno będzie ok
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Behind znów poszalała
Hah..nataluska skąd wiedziałaś

Otóż tak..odpisałam mu wczoraj na tego jego smsa z pytaniem czy mam jakies plany na wieczór - napisałam o wypadzie do kumpeli. No i jestem w drodze na autobus, a tu kolejna wiadomośc..że to znaczy,że jestem dziś zajęta..i szkoda,bo on chciał się ze mną spotkać. A ja na to co ciekawego planował. A on,że w sumie nic konkretnego i czy znam jakieś przyjemne miejsce,gdzie moglibyśmy w sobotni wieczór spokojnie porozmawiać. Napisałam o jednym pubie,bo nic innego mi do glowy nie przychodziło. ( a w tym czasie już siedziałam u kumpeli) Na co on dzwoni - i się umowiliśmy w jednym miejscu o 21 - fajna godz. jak na pierwszą randkę,heh
Jechałam do koleżanki na zaległe urodziny no i wypiłyśmy winko Więc o tej 21 to ja dopiero od niej wychodziłam szybko wysłałam smsa,że się chwilę spóźnie. On już szedł w moją stronę i się spotkaliśmy. Poszliśmy do jednego z pubów(powiedziałam żeby wybrał jakieś miejsce i tak właśnie było), całkiem fajny lokal, nigdy wczesniej tam nie byłam. No i od tej 21 zeszło nam prawie do...1 Mi się już zimno robiło więc mówię żeby się zbierać. Odprowadził mnie i tyle Było całkiem miło Ma takie ładne oczka..mm

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-03-28 o 15:51
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:56   #4948
nataluska175
Zadomowienie

Serpentine, rzeczywiscie ciezka sprawa.. ale dlaczego On sie zastanawia? Skoro sie zastanawia, to nie chce od Niej odejsc? Nie bardzo go rozumiem. W takim razie po co sie spotyka z Toba.. Ty sie angazujesz coraz bardziej, co widac, wiec to tez nalezaloby wziac pod uwage.

Ja narazie nie mam zamiaru konczyc tej mojej histori z bajki,ale wlansie sie zastanawiam jak to bedzie.. tak bym chciala miec kontakt z M, bez wzgledu na to jak bedzie wygladac nasza relacja za 10 lat.
Nie szkoda Ci tej znajomosc z A?

Besio, nie chcesz z Nimi zamieszkac czy po prostu jest za wczesnie na podejmowanie takich decyzji?

Rojek

Behind, wiedzialam! a Ty!
czyli pierwsza randka z K za Toba.. i motyle w brzuszku byly?
A M mi nagadal jaki to piekny dzien, jak to On sie wspaniale czuje(bo gral w pilke), jak to szkoda zycia na spanie.. no i podzialal na mnie

Czas edycji: 2010-03-28 o 16:01
Stary 2010-03-28, 16:08   #4949
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narazie nie mam zamiaru konczyc tej mojej histori z bajki,ale wlansie sie zastanawiam jak to bedzie.. tak bym chciala miec kontakt z M, bez wzgledu na to jak bedzie wygladac nasza relacja za 10 lat.
No i fajnie. Wiesz no..kolegów nigdy za wiele
Cytat:
Behind, wiedzialam! a Ty!
czyli pierwsza randka z K za Toba.. i motyle w brzuszku byly?
Można tak powiedzieć. Może dobrze,że nie wiedzialam wcześniej,bo bym się mega stresowała. A tak,to był większy luz. Fajnie się rozmawiało, jeden nadawał przez drugiego Dlatego nie wiem kiedy ten czas tak nam zleciał..
Zrobił na mnie pozytywne wrażenie,bo jest taki normalny..a nie jakiś maczo od siedmiu boleści Ale też 1 spotkanie to nie tak wiele,żeby coś więcej powiedzieć W każdym razie wieczór baaardzo udany
Poki co jestem ostrożna w jakimś większym angażowaniu się (chociaż to jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenia).
A czy są motyle..no ogólnie komórkę mam non stop przy tyłku i czekam na jakiegoś smsa więc chyba są
Cytat:
A M mi nagadal jaki to piekny dzien, jak to On sie wspaniale czuje(bo gral w pilke), jak to szkoda zycia na spanie.. no i podzialal na mnie
Ach tak..no to trudno się dziwić. Takie słowa i to od takiego faceta
Stary 2010-03-28, 16:26   #4950
nataluska175
Zadomowienie

Behind, fakt- kolegow nigdy nie za wiele. A ja sie boje,ze bede musiala zrezygnowac z wszystkiego co nas laczy,zeby o Nim zapomniec. Nie wiem czy bede potrafila utrzymywac z Nim kontakt i nie myslec o Nim w aspekcie partnera. No ale nie ma co teraz myslec, poki co jest jak w bajce i niech tak zostanie

Swietnie,ze tak spontanicznie co wyszlo, bo rzeczywiscie-mniejszy stres. No i po winku bylas moja droga!
To rozwijajcie sie w tej znajomosci

A P milczy?

Czas edycji: 2010-03-28 o 16:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości