Krzywe nogi - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 13:16   #4261
Elladorea
Rozeznanie

Dot.: Krzywe nogi

Mabi W ogóle bym nie powiedziała, że masz krzywe nogi. Moim zdaniem są proste! Z takimi nogami nie powinnaś w ogóle wstydzić się noszenia rurek czy spódnic

Ja kupiłam sobie niedawno rurki Ale jeszcze ich nie założyłam ^^
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 13:41   #4262
mabi27
Wtajemniczenie

Elladorea, nie są jakie być powinny. Przeczytałam prawie cały wątek i widziałam nogi innych dziewczyn, niektóre naprawdę śliczne, inne mniej. moje to chyba tak pośrodku. Kiedyś mi koleżanka powiedziała: ale ty masz krzywe nogi... od tamtej pory koniec - zero krótkich spodenek, a w-f to była tragedia, jak ja się wstydziłam...

potem dodam jakieś zdjęcie w rurkach.

dzięki za odpowiedź.
mabi27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 20:02   #4263
ewewewela
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
opisze na tyle na ile potrafie
nalezalo stanąc ze zlaczonymi nogami, stopy razem ( wtracie cwiczenia, nie mozna ich rozlączać) nalezy mocno spiąć posladki , naprężyc nogi i tak jakby wykręcic kolana do zewnątrz, starac sie zeby cale nogi byly złączone od razu tak sie nie da ale z czasem mozna to wycwiczyc, latwiej bedzie zlaczac nogi (mnie to az na poczatku bolalo ), tylko nie mozna oszukiwac, stóp nie mozna rozdzielac. I tak trzeba robic przy kazdej nadarzajacej sie okazji. Ja to juz dostalam zboczenia i jak stoje na przystanku, albo gdziekolwiek to zlaczam nogi i cwicze
Mam nogi chude i (). własnie sobie wyprobowalam to cwiczenie, ale mi strzelilo w kolanie ałł bede to robic:d a noz widelec. bo z rurek, leginsow i krotkich spodenek nie mam zmiaru rezygnowac-chodze caly czas<szerokie pantalony precz;d>. noajgorzej widac ze sa krzywe jak ide.....;/
ewewewela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:25   #4264
refleks
Raczkowanie

mabi 27 czego Ty chcesz od swoich nog???????ja nie widze problemu.Pokazujesz nogi i masz je dalej pokazywac.Gratuluje Ci

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-03-27 o 08:29
refleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 08:52   #4265
joszua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mabi27 Pokaż wiadomość
To moje nogi. mam z ich powodu wielkie kompleksy. Tu wyszły na mniej krzywe, bo musiałam się pochylić robiąc to zdjęcie. Potem postaram się wstawić inne.

http://www.voila.pl/419/801fi/?1

Krzywe są bardzo? 28 lat z nimi przeżyłam i dopiero w zeszłe lato założyłam krótkie spodenki, pierwszy raz od ok. 13 roku życia, gdy to moje koleżanki mnie uświadomiły, jakie mam krzywe nogi...

Dziś mam rurki na sobie, ale idąc ulica myślę tylko o tym, że ludzie się na mnie gapią... ech, stara jestem, a tak się przejmuję..
sliczne proste nozki godne pozazdroszczenia
opalone bede wygladac jeszcze lepiej
joszua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 09:54   #4266
mabi27
Wtajemniczenie

rozumiem, ze trochę przesadzacie mówiąc, ze są sliczne i proste, ale dzięki. Słysząc to od obcych ludzi nie wypada nie wierzyć, czuję się podbudowana, serio! Opalę je i poćwiczę, bo mięśni nie mam nic a nic.

Pozdrawiam!
Stary 2010-03-27, 14:08   #4267
Vika 92
Raczkowanie

My narzekamy, a cą ludzie z takimi nogami: http://demotywatory.pl/347872/Bedzie-dobrze
Takie proste nogi byście chcialy?
Czasem sobie myślę, że i tak mam szczęście, bo moglo być gorzej... Gdyby tylko ludzie nie krytykowali mnie za to, co ode mnie nie zależy

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
rozumiem, ze trochę przesadzacie mówiąc, ze są sliczne i proste, ale dzięki. Słysząc to od obcych ludzi nie wypada nie wierzyć, czuję się podbudowana, serio! Opalę je i poćwiczę, bo mięśni nie mam nic a nic.

Pozdrawiam!
Mabi, ja bym takie chciala
Vika 92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 14:24   #4268
refleks
Raczkowanie

Vika92, pocieszenie w sam raz dla nas)
Stary 2010-03-27, 17:28   #4269
minus
Wtajemniczenie

GG do minus

Widzę, że się nie nudzicie
Któraś już mi tu chyba wspominała o butach za kolano... Nie wiem.
Ale co Wy na to ? http://www.twenga.pl/dir-Moda,Obuwie...zaki-za-kolano Któraś ma ? Nosiła ? Nosi ?
minus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 18:55   #4270
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Chcialam wstawic zdjecia to cos mi sie nie chce zaladowac...

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 18:58   #4271
minus
Wtajemniczenie

GG do minus

To wrzuć na coś i wklej linka

np. http://imageshack.us/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 19:06   #4272
Agaciok xD
Wtajemniczenie

tez sie strasznie dlugo laduje. Nie wiem co jest z moim kompem, kiedys jak wrzucalam fotki na wizaz to byly szybko...

Stary 2010-03-27, 19:32   #4273
Agaciok xD
Wtajemniczenie

.

Edytowane przez Agaciok xD
Czas edycji: 2010-08-30 o 14:00
Stary 2010-03-27, 19:34   #4274
Agaciok xD
Wtajemniczenie

wybaczcie ten duzy rozmiar zdjecia robione rano wiec nogi wygladaja troche gorzej niz ogolnie bo rano jeszcze wszystko jest takie nierozciagniete na ostatnim zdjeciu na sile zlaczam kolana

Stary 2010-03-27, 19:49   #4275
mabi27
Wtajemniczenie

Agaciok, czy mi się wydaje, czy Twoje są podobne do moich? (na poprzedniej stronie dodałam zdjęcie)?

Twoje ładniejsze... młodsze i szczuplejsze, zgrabne masz uda.
Stary 2010-03-27, 21:03   #4276
refleks
Raczkowanie

wiecie co? idzcie stad,nie powinno was tu byc.ja bym takich nog nie nazwala nigdy krzywymi...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez minus Pokaż wiadomość
Widzę, że się nie nudzicie
Któraś już mi tu chyba wspominała o butach za kolano... Nie wiem.
Ale co Wy na to ? http://www.twenga.pl/dir-Moda,Obuwie...zaki-za-kolano Któraś ma ? Nosiła ? Nosi ?
Ja kiedys zalozylam raz.rzeczywiscie tuszuja szpotawosc.Ale dla mnie wygladaja strasznie seksi i zwracaja uwage innych.Zle sie czulam widzac spojrzenia w strone moich nog.Polecam odwaznym)
Stary 2010-03-27, 21:58   #4277
Vika 92
Raczkowanie

Nie no, Agaciok, zalamalaś mnie Taką antyreklamę swoim nogom zrobilaś, że spodziewalam się wielkiego OOOOOOO, a tymczasem widzę ladne nogi
Vika 92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:14   #4278
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Agaciok, czy mi się wydaje, czy Twoje są podobne do moich? (na poprzedniej stronie dodałam zdjęcie)?

Twoje ładniejsze... młodsze i szczuplejsze, zgrabne masz uda.
Podobne oj tam, szczuple to ja mam tylko lydki. Ud nie lubie bo sa za grube w porownaniu do lydek wlasnie i nie pasuja do mojego wzrostu. U gory po wewnetrznej stronie mam taka galarete
Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
wiecie co? idzcie stad,nie powinno was tu byc.ja bym takich nog nie nazwala nigdy krzywymi...

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Ja kiedys zalozylam raz.rzeczywiscie tuszuja szpotawosc.Ale dla mnie wygladaja strasznie seksi i zwracaja uwage innych.Zle sie czulam widzac spojrzenia w strone moich nog.Polecam odwaznym)
na pewno dobrze wiesz ze kazdy chcialby byc idealny i dopatruje sie dziury w calym rzeczywiscie takie kozaki sa bardzo seksi ale ja lubie sie taka czuc, a zwlaszcza jak jeszcze cos mi zakrywa ta krzywizne

Cytat:
Napisane przez Vika 92 Pokaż wiadomość
Nie no, Agaciok, zalamalaś mnie Taką antyreklamę swoim nogom zrobilaś, że spodziewalam się wielkiego OOOOOOO, a tymczasem widzę ladne nogi
Dziekuje wiesz kolana to juz nawet polubilam-nie przeszkadza mi taki delikatny odstep miedzy nimi. Najgorsze sa lydki-one tak znieksztalcaja cale nogi

Stary 2010-03-28, 11:55   #4279
Dagmara_x3
Przyczajenie

Hej , ostatnio przegladałam stare zdjecia i zauważyłam że w wieku 5 lat wcale nie mialam takich krzywych nóg nie byly one idealne ale bez problemu łączyłam je w kolanach teraz to nie możliwe. Jak myslicie czemu mi sie ta krzywizna zrobila i czy jeszcze kiedys bede miala proste nogi ?
Dagmara_x3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 12:26   #4280
refleks
Raczkowanie

no w wieku 6 lat,nawet majac 10 jeszcze mialam nogi calkiem w porządku.jednak od 15 roku juz widac bylo skrzywienie.z jakiegos powodu nie rozciaga sie jedna strona,nastepuje mocny przykurcz i kosc chce rosnac a jest hamowana tym przykurczem,wiec odgina sie w strone ktora nie jest blokowana.Jesli bedziesz cwiczyc nogi,rozciagniesz na sile ten przykurcz to nozki mozesz miec proste.Zalezy jeszcze czy rosniesz,bo jesli ten etap juz minął moze byc problem
Stary 2010-03-29, 14:37   #4281
Samanta79
Przyczajenie

Witam wszystkich, już od barrrdzo dawna mam kompleksy na punkcie swoich nóg. Są krzywe jak cholercia i nawet nie wiem jaki to rodzaj krzywizny... W spódniczkach ani w spodenkach nie chodzę. Czasami tylko w sklepie przymierzam spódniczki bo ładnie wyglądają na wieszakach.. no ale po przymiarce tracą swój urok z powodu moich krzywych nóg. Jestem zrozpaczona Pozdrawiam!
Samanta79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 15:37   #4282
karolaaa1902
Przyczajenie

a moze jestes chuda i tak wyglądają na krzywe nabierz troche cialka i wtedy będzie elegancko
karolaaa1902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 17:02   #4283
Samanta79
Przyczajenie

Z tym u mnie jest problem chuda to jestem ale to dotyczy górnych części ciała a nóżki nieco grube i krzywe, ech Jakoś tak chyba w podstawówce uświadomiłąm sobie że coś jest z nimi nie teges.. a tu niedługo latooooooo
Samanta79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 17:20   #4284
Elladorea
Rozeznanie

Właśnie, zbliża się lato, kolejne bez spódnicy

Agaciok, tak często się tu udzielasz, że myślałam, że Twoje nogi są nie wiadomo jakie... a Ty masz całkiem niezłe te nóżki! Kolanka są proste, łydki trochę idą na zewnątrz, ale to na serio malutka krzywizna...

Dziewczyny, mam pytanie: czy z krzywymi nogami można ćwiczyć jogę? Ja ćwiczyłam, ale teraz nie jestem pewna, jest tam trochę ćwiczeń np. z siadem w pozycji kwiatu lotosu, to chyba źle robi na nogi O?
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 19:10   #4285
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elladorea Pokaż wiadomość
Właśnie, zbliża się lato, kolejne bez spódnicy

Agaciok, tak często się tu udzielasz, że myślałam, że Twoje nogi są nie wiadomo jakie... a Ty masz całkiem niezłe te nóżki! Kolanka są proste, łydki trochę idą na zewnątrz, ale to na serio malutka krzywizna...

Dziewczyny, mam pytanie: czy z krzywymi nogami można ćwiczyć jogę? Ja ćwiczyłam, ale teraz nie jestem pewna, jest tam trochę ćwiczeń np. z siadem w pozycji kwiatu lotosu, to chyba źle robi na nogi O?
Pisalam kiedys ze moja wada nie jest jakas tragiczna ale fakt nogi moglyby byc gdyby nie te lydki, one sa po prostu koszmarneale cwicze i mam nadzieje ze to pomoze moze za jakis miesiac wstawie zdjecie 'PO'

Stary 2010-03-29, 20:36   #4286
minus
Wtajemniczenie

GG do minus

Wszystkie jesteście z miasta ? Do ortopedy chodzicie prywatnie ?
Bo ja jestem ze wsi i mam z tym duży problem. Muszę iść do miejscowego ośrodka, lekarz da ma skierowanie gdzieś (jeśli wgl uzna to za konieczne!) i dopiero jeśli ten również uzna to za konieczne da mi skierowanie do ortopedy. Super co ? Żeby nie było tak miło to do tego ortopedy mam taaak daleko.
A na takie wyjazdówki od lekarza do lekarza i jeszcze jakby prywatnie... to mnie nie stać.
Stary 2010-03-29, 21:08   #4287
Dagmara_x3
Przyczajenie

Udało się której z was poprawić wygląd nóg , ale z takich typowych "O"a nie z lekkiej krzywicy . ja cwicze ponad tydzien i nadal nawet na sile nie moge zlaczyc kolan juz nie wiem co robic mam straszne te nogi..
Dagmara_x3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 21:12   #4288
minus
Wtajemniczenie

GG do minus

Bo ćwiczenia nie pomagają osobom powyżej 10 roku życia ? Nie jestem złośliwa, skąd. Ale po co się męczyć ? Idź do ortopedy to Ci powie.
Stary 2010-03-29, 21:49   #4289
refleks
Raczkowanie

ja 2o lat spedzilam na wsi.I mysle ze tam rodzice nie zawracali sobie glowy lekarzami,bo dziecko mialo skrzywienie Za to ja teraz jak widze ze dziecko kolezanki ma krzywe nozki to jej taki wyklad zapodaje na wlasnym przykladzie ze w koncu ida z dzieckiem do ortopedy.Dla kogos kto ma zgrabne nogi,nie wydaje sie to dramatem.Mowia ze lubia spodnie....(bo nie jest to lubienie z przymusu i wiedza ze kiedy zechca moga zalozyc cos krotszego)
Stary 2010-03-30, 13:40   #4290
Amillka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elladorea Pokaż wiadomość
Kwiat lotosu...To ćwiczenie omijaj jeśli masz nogi typu O.
Amillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości