Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 14:50   #3571
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Remii wracaj szybko bo tu mało czasu a TY sie lenisz....

Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:03   #3572
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18171831]Remii wracaj szybko bo tu mało czasu a TY sie lenisz....

Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty [/QUOTE]

Widzę, że mamy porę obiadową na wizażu Ja właśnie gulasz robię Zaraz jeszcze kaszę muszę ugotować.
Uruchomiłam dziś mojego robota wieloczynnościowego (bo wczoraj tylko taka próba na sucho była) i jestem wniebowzięta Nienawidzę kroić cebuli, więc ją sru do robota wrzuciłam i w kilka sekund się sama posiekała I dorzuciłam do niej ogórasy i paprykę i też samo się posiekało Nie myślałam, że to możliwe, ale od dziś jeszcze bardziej polubiłam gotowanie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:36   #3573
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Kochana nie chce psuc twojej radosci z tego zakupu, ale miseczki ci odstaja. Pewnie standardowo popelniony blad przy doborze stanika za duzy obwod pod biustem i za mala miseczka. A ty sie juz mierzylas? http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A ja dziś zakupiłam biustonosz z silikonowymi paskami podtrzymującymi. Oglądałam różne w bieliźnianych sklepach i cena poniżej 120 zł nie schodziła. A tu dziś przechodzę przez H&M a tu co? staniki za 49,90 Przymierzyłam kilka i ostatecznie wygrałam najgładszy. Polecam zajrzeć, jeśli jeszcze nie macie Mam spory dekolt w suknie więc musiałbyc jak najniżej.
i oczywiście wklejam zdjęcia (Tż chciał dodać jeszcze zdjęcie bez ale go powstrzymałam)
Ellin zgadzam sie z Wodą, na fotce widac ze stanik nie pasuje Ale jest naprawde ladny.

Cytat:

Chwalilam i chwalic bede po wsze czasy, bo to co zrobili z moimi piersiatkami to na nobla zasluguje Biustonosz kupilam w Li Parie Warszawa-Zlote Tarasy, maja strone internetowa http://www.bieliznaliparie.pl/pl, ale radze isc do sklepu stacjonarnego, bo po pierwsze maja tam wiekszy wybor, a po drugie sama sobie jednak tak nie wymierzysz i nie dopasujesz, jak to brafitterka zrobi. Koszt co prawda okolo 150zl, ale ja sobie obiecalam, ze za kazdym razem jak bede w Warszawie to sobie kupie jeden uswiadomiony biustonosz, bo naprawde warto
150 zł za sam bra fitting? Czy to cena biustonosza? Tez bym sie tam wybrala ale chybna razie troche mi sie nie oplaca..
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jak wieje to moze tez Ci przewieje te chmury

pierwszy ale mysle, ze pierwszy i ostatni na szczescie udalo sie ja zmyc, ale trzeba bylo niezle szorowac

w ogole moja twarz chyba ma strasznie duze potrzeby nawilzania ostatnimi czasy, bo ten Humektan polecany przez Tancie juz musze w podwojnej ilosci nakladac zeby mi nawilzyl skore jak trzeba i chyba sie starzeje, bo nigdy nie musialam stosowac kremu do rak... a teraz jak ich nie posmaruje to sie robia mega suche na kostkach TZ mowi, ze to od podnoszenia sztangi i ze mu tez tak sie robi... ale ja cos zwiazku nie widze jak od podnoszenia sztangi moze wysychac skora
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

hmm w sumie pije bardzo duzo wody to nie powinno tak byc kosmetykow tez ostatnio nie zmianialam pomijajac maseczki i peelingi, bo tu lubie eksperymenty i sprawdzanie nowinek

moze rzeczywiscie skora sie przyzwyczaila i chce wiecej
ja wlasnie zawsze sie dziwilam, ze moja mama non stop smaruje rece kremem, podczas gdy ja w ogole nie czulam takiej potrzeby... no to teraz poczulam
tez uwielbiam balsamy, pomadki i blyszczyki do ust no i nie wyobrazam sobie zycia bez balsamu do ciala... jak sie nie posmaruje to np. jak sie schylam czuje jakby mi miala skora na plecach peknac i w dodatku swedzi i jest nieprzyjemnie dlatego u mnie balsam do ciala to podstawa

haha Czesio dostal kawalek piersi kurczaka i teraz biega z nia po domu, podrzuca, syczy i warczy pod nosem chyba mu sie wydaje, ze sobie upolowal
Tez mam sucha skore, na twarzy to po prostu jakas masakra, co drugi dzien robie jakas maseczke i jest lepiej. Moze kup witaminki?
Moja kotka ostatnio upolowala 1 w tym roku muche

Witajcie PMki, nie chce mi sie czytac 10 stron, przelecialam tylko ostatnie, chyba nic mnie nie ominelo?

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-03-27 o 15:37
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:37   #3574
Remmi
Rozeznanie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18171831]Remii wracaj szybko bo tu mało czasu a TY sie lenisz....

Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty [/QUOTE]

Ja Ci dam , ja się nie lenie. Tylko się kiszę
Właśnie myślę, że muszę etolkę kupić. Guska Ale jaką Ty w końcu wziełaś? Etolke pędzle czy ze sztucznych norek czy jeszcze inną??

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy porę obiadową na wizażu Ja właśnie gulasz robię Zaraz jeszcze kaszę muszę ugotować.
Uruchomiłam dziś mojego robota wieloczynnościowego (bo wczoraj tylko taka próba na sucho była) i jestem wniebowzięta Nienawidzę kroić cebuli, więc ją sru do robota wrzuciłam i w kilka sekund się sama posiekała I dorzuciłam do niej ogórasy i paprykę i też samo się posiekało Nie myślałam, że to możliwe, ale od dziś jeszcze bardziej polubiłam gotowanie

Nie róbcie mi smaka w szpitalach takie wstrętne żarcie dają, że masakra, jak wrócę do domu to będę gotować same smakowite rzeczy, muszę sobie odbić normalnie, bo wygłodzona jestem.
Stary 2010-03-27, 16:38   #3575
madmuazelle
BAN stały

Wróciłam/liśmy z miasta i jestem padnięta/zmęczona.

Zanim Was nadrobie opowiem Wam jak było.
Byliśmy Debenhams'sie i tż cik mierzył garniak,wyglądał fajniutko Tylko,że moje kochanie wybrało się na przymiarke w normalnych butach czarno złotych i zielonej koszuli. Nie wiem czemu nie przypilnowałam sie by dobrze się do przniarki ubrał. Także,musimy wybrać sie raz jeszcze i przypilnuje by ubrał białą koszule i prawidłowe buty.Podobały mu się też spinki jak góra skrzyni biegów. Potem zaszliśmy do salonu z sukniami,nie mierzyłam bo full ludzi,ale przymierzyłam sobie welon i stwierdziłam,że welonu nie będe mieć.

Zdjęcie garniaka poniżej,ale wiadomo na żywo wygląda lepiej.
Ok zaczynam nadrabiać.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-27 o 17:13
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 17:42   #3576
madmuazelle
BAN stały

Dobra nadrobiłam. Tż ze zmęczenia padł,więc moge z Wami posiedzieć.Tylko,że tu pustki,no ale cóż się dziwić jest weekend.
Stary 2010-03-27, 18:28   #3577
chilanes
Zakorzenienie

napisałam się, napisałam i.... mnie wywaliło!
Stary 2010-03-27, 18:51   #3578
mmmmmm
Zakorzenienie

Co tu taka cisza? Wszystkie wizażanki imprezują? Też miałam gdzieś wyjść ale przeziębienie mnie dopadło...
Stary 2010-03-27, 19:15   #3579
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Witajcie PMki, nie chce mi sie czytac 10 stron, przelecialam tylko ostatnie, chyba nic mnie nie ominelo?
Tytuł nowej części już mamy
Widzę (na suwaczku), że Twoja dzidzia rośnie jak na drożdżach Jak samopoczucie?

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Byliśmy Debenhams'sie i tż cik mierzył garniak,wyglądał fajniutko Tylko,że moje kochanie wybrało się na przymiarke w normalnych butach czarno złotych i zielonej koszuli. Nie wiem czemu nie przypilnowałam sie by dobrze się do przniarki ubrał. Także,musimy wybrać sie raz jeszcze i przypilnuje by ubrał białą koszule i prawidłowe buty.Podobały mu się też spinki jak góra skrzyni biegów. Potem zaszliśmy do salonu z sukniami,nie mierzyłam bo full ludzi,ale przymierzyłam sobie welon i stwierdziłam,że welonu nie będe mieć.

Ok zaczynam nadrabiać.
Musiał bosko wyglądać w tej zielonej koszuli do tego garniaka
Szkoda, że nie masz fotki na jakimś ludziu, bo tak to trudno ocenić na wieszaku, ale kolorek mi się podoba

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza? Wszystkie wizażanki imprezują? Też miałam gdzieś wyjść ale przeziębienie mnie dopadło...
Ja gotowałam drugi obiad - na jutro
Zaraz muszę TŻtowi kolacyjkę zrobić i utulić go do snu, bo wstaje jutro o 4 czyli tak jakby o 3
Pamiętajcie o zmianie czasu
Stary 2010-03-27, 19:21   #3580
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra nadrobiłam. Tż ze zmęczenia padł,więc moge z Wami posiedzieć.Tylko,że tu pustki,no ale cóż się dziwić jest weekend.

Cześć

Mad, zielona koszula i te buty do garniaka musiały wyglądać zjawiskowo

A my byliśmy właśnie rozglądać się za wódką, i chyba stanie na soplicy ...

Chyba muszę powiesić firankę,bo już trzeci dzień się za to zabiera ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:09   #3581
anesh_
Zakorzenienie

hej My dzisiaj wracamy do domku z naszej podróży "przedślubnej". Teraz czekamy w Wawie na lotnisku, bo opóźnili nam lot do Pzn. o 3 godziny... Masakra
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:14   #3582
chilanes
Zakorzenienie

My rozdaliśmy dziś kolejne zaproszenia, kilka wrzuciliśmy do skrzynki. Zostało do wręczenia osobiście 6 szt i 6 do wrzucenia do skrzynki (to w poniedziałek, bo mam je w domu).
Nudzi mnie trochę ten przestój w załatwianiu
Stary 2010-03-27, 20:23   #3583
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
My rozdaliśmy dziś kolejne zaproszenia, kilka wrzuciliśmy do skrzynki. Zostało do wręczenia osobiście 6 szt i 6 do wrzucenia do skrzynki (to w poniedziałek, bo mam je w domu).
To szybciutko się uwinęłaś My dopiero dzisiaj zamawiamy
Stary 2010-03-27, 20:39   #3584
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniastefanka Pokaż wiadomość
POMOCY!!! jaki bukiet do tej sukni i kamizelki (kolor gołębi)? Interesuje mnie kolor i kształt A podoba mi się ta wiązanka
ten bukiet pasuje, mógłby być np w różach lub czerwieniach
Cytat:
Napisane przez Anouk. Pokaż wiadomość
ja nosze 46 i mam ponad 180cm wzrostu wiec jak nosze ponczochy to sięgają mi nisko (za krótkie są ). Poza tym taka budowa - góra szczuplejsza a nogi jak wały przeciwpowodziowe wiec przy gołych udach czasem mam otarcia.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

pasy do pończoch (szczegolnie takie modelujace sylwetkę, niekoniecznie na występ w sypialni ) sa jak najbardziej w duzych rozmiarach. np. http://www.mada.pl/2248-r8-pas-do-po...itex-xara.html Przykrywa brzuszek i trzyma ponczochy.
A taki pod spodnice: http://www.mada.pl/859-r9-pas-mitex-ira.html
tylko troche drogie...
myślę, że spokojnie te, które kupuję by na Ciebie pasowały, na mnie są przydługie
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a jaki rozmiar ponczoch kupujesz? bo my podobne rozmiary nosimy chyba
kupuję 6 przez all, 5 się zsuwały
Cytat:
A ja dziś zakupiłam biustonosz z silikonowymi paskami podtrzymującymi. Oglądałam różne w bieliźnianych sklepach i cena poniżej 120 zł nie schodziła. A tu dziś przechodzę przez H&M a tu co? staniki za 49,90 Przymierzyłam kilka i ostatecznie wygrałam najgładszy. Polecam zajrzeć, jeśli jeszcze nie macie Mam spory dekolt w suknie więc musiałbyc jak najniżej.
i oczywiście wklejam zdjęcia (Tż chciał dodać jeszcze zdjęcie bez ale go powstrzymałam)
Załącznik 2981868

Załącznik 2981869

Załącznik 2981870
uważam, że ten stanik jest na Ciebie za duży w miskach, odstają i to bardzo wyraźnie
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
To szybciutko się uwinęłaś My dopiero dzisiaj zamawiamy
ja robiłam "własnymi ręcyma" zimą, jak nie było co robić w ciemne ponure popołudnia
Stary 2010-03-27, 20:58   #3585
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Ja Ci dam , ja się nie lenie. Tylko się kiszę
Właśnie myślę, że muszę etolkę kupić. Guska Ale jaką Ty w końcu wziełaś? Etolke pędzle czy ze sztucznych norek czy jeszcze inną??

Nie róbcie mi smaka w szpitalach takie wstrętne żarcie dają, że masakra, jak wrócę do domu to będę gotować same smakowite rzeczy, muszę sobie odbić normalnie, bo wygłodzona jestem.
Ja wziełam pędzle ecru, tylko guzik trzeba przeszyć dalej, a reszta jest OK.

Odbijesz w domku, ale będziesz zajadać ze smakiem
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:58   #3586
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
kupuję 6 przez all, 5 się zsuwały

uważam, że ten stanik jest na Ciebie za duży w miskach, odstają i to bardzo wyraźnie
dzięki za odpowiedz
ja jak kupie stanik to napweno wam nie pokaże same znawczynie w mordę jeża aż strach prezentację robic
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 21:46   #3587
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Kochana nie chce psuc twojej radosci z tego zakupu, ale miseczki ci odstaja. Pewnie standardowo popelniony blad przy doborze stanika za duzy obwod pod biustem i za mala miseczka. A ty sie juz mierzylas? http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
:
Być może na tym zdjęciu to tak wygląda ale nie odstają normalnie. Mierzyłam dla pewności rozmiar mniejszy i był za mały. I oczywiście większy dla porównania. Poruszałam się.poskakałam i trzyma się ok. Ten pasował najbardziej.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 21:50   #3588
Konto usunięte

Cytat:
Być może na tym zdjęciu to tak wygląda ale nie odstają normalnie. Mierzyłam dla pewności rozmiar mniejszy i był za mały. I oczywiście większy dla porównania. Poruszałam się.poskakałam i trzyma się ok. Ten pasował najbardziej.
a jeszcze do tego suknia Ci go dociśnie więc będzie OK
Stary 2010-03-27, 22:07   #3589
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
brawo ja jeszcze nawet zaproszeń nie mam

pochodziliśmy dzisiaj po sklepach i rzeczywiście jest w czym wybierać, ale stwierdziliśmy że to jeszcze za wcześnie kupować garniak, zwłaszcza że mój TŻ zawsze na wiosnę chudnie, więc stwierdziliśmy że poczekamy z zakupem gdzieś do maja, ale i tak fajnie było sobie pooglądać, choć byliśmy w kilku sklepach to TŻ towi szybko się odechciało dalszego chodzenia...

ehh dzisiaj w nocy krócej śpimy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:32   #3590
gospella
Wtajemniczenie

my wrócilismy z zapraszania
jutro znowu i prawie koniec
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 23:06   #3591
madmuazelle
BAN stały

Jestem,ale chwilowo.Także,wybaczcie ale cytować nie będe.

chilanes,gospella gratuluje rozdanych zaproszeń.

Co do garniaka-tż-ta,chętnie pokazałabym zdjęcie tż-ta w garniaku bo mu zrobiłam ,ale wiecie jak jest więc nie dam.
Jutro zamierzamy pojechać mierzyć raz jeszcze.Tż się napalił i stwierdził,że już by mógł kupić.Okaże się wszystko w praniu.

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Właśnie spojrzałam na suwaczek i dzisiaj mamy/mieliśmy równe 180 dni do ślubu.
Zmykam coś zjeść.

Czas edycji: 2010-03-27 o 23:05
Stary 2010-03-27, 23:22   #3592
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
150 zł za sam bra fitting? Czy to cena biustonosza? Tez bym sie tam wybrala ale chybna razie troche mi sie nie oplaca..
Nie, no co ty, to za stanik, brafitting jest darmowy

Cytat:
Wróciłam/liśmy z miasta i jestem padnięta/zmęczona.

Ok zaczynam nadrabiać.
Fajny garniaczek, chociaz ja lubie zupelnie gladkie, tzn. moj TZ musi znalezc bez zadnych paseczkow, prazkow itp, tak sobie zaplanowalam jego slubny strojMy w Debenhamsie mierzylismy piekny gladki czarny garnitur Ben Sherman, ale wpadl mi jeszcze w oko na stronie House of Fraser garnitur DKNY, wiec jutro pewnie znow pojdziemy pomierzyc. A ja jutro ide polowac na probki najjasniejszych dostepnych podkladow, bo najjasniejszy podklad jaki ma moja makijazystka jest moim zdaniem troszke za ciemny. Na celownik biore debenhams wlasnie.

Cytat:
dzięki za odpowiedz
ja jak kupie stanik to napweno wam nie pokaże same znawczynie w mordę jeża aż strach prezentację robic
Poka, poka, nie wstydz sie. Ja uroczyscie oswiadczam, ze jak przyjade do domu, to zrobie zdjecie w staniku i wam pokaze

Cytat:
Najwazniejsze, ze sie w nim dobrze czujesz, do zmierzenia sie u brafitterki jednak nadal goraco zachecam, bo widze, ze masz wieksze piersi od moich, a ja nosze miseczke E, wiec twoje to tak przynajmniej G powinno byc No i dodam, ze przed uswiadomieniem nosilam przewaznie 75B, a teraz 60E

Cytat:
No juz wypadaloby konczyc powoli, ja juz mam z glowy na szczescie
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 00:00   #3593
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Musiał bosko wyglądać w tej zielonej koszuli do tego garniaka
Szkoda, że nie masz fotki na jakimś ludziu, bo tak to trudno ocenić na wieszaku, ale kolorek mi się podoba
Mam na tż cie ten garniak,ale jest nie dokonca prawidlowo ubrany.Jesli będe mieć fotke tz-ta w garniaku ubranego ok,to najwyzej Wam potem pokaże.

Cytat:
Fajny garniaczek, chociaz ja lubie zupelnie gladkie, tzn. moj TZ musi znalezc bez zadnych paseczkow, prazkow itp, tak sobie zaplanowalam jego slubny strojMy w Debenhamsie mierzylismy piekny gladki czarny garnitur Ben Sherman, ale wpadl mi jeszcze w oko na stronie House of Fraser garnitur DKNY, wiec jutro pewnie znow pojdziemy pomierzyc. A ja jutro ide polowac na probki najjasniejszych dostepnych podkladow, bo najjasniejszy podklad jaki ma moja makijazystka jest moim zdaniem troszke za ciemny. Na celownik biore debenhams wlasnie.
Tez się wybierasz/cie do Debenham'sa to fajnie Ben Sherman oglądaliśmy garniaka,ale gdzie indziej.No widzisz,a u nas odwrotnie tż gladkiego nie chce choć mu pokazywałam takie w kolorze czarnym,czy szarym.Ten drugi zbyt dla niego się błyszczał. I tak w ogole,tż niezbyt jest przekonany do białego krawata/u,bo twierdzi,że zniknie z białą koszulą. A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał. Zdjęcie poniżej.

Czas edycji: 2010-03-28 o 00:26
Stary 2010-03-28, 00:29   #3594
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez się wybierasz/cie do Debenham'sa to fajnie Duży tam wybór garniaków,spinek,krawatów etc Ben Sherman oglądaliśmy garniaka,ale gdzie indziej.No widzisz,a u nas odwrotnie tż gladkiego nie chce choć mu pokazywałam takie w kolorze czarnym,czy szarym.Ten drugi zbyt dla niego się błyszczał. I tak w ogole,tż niezbyt jest przekonany do białego krawata/u,bo twierdzi,że zniknie z białą koszulą. A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał. Zdjęcie poniżej.
Ja akurat bardzo lubie biale krawaty do slubu i nie wydaje mi sie, zeby ginal na tle bialej koszuli, bo przeciez nie jest idealnie gladki i bawelniany, a z leciutkim wzorkiem, blyszczacy i jedwabny. Moze pokaz mu jakby to wygladalo w calosci i wtedy sie przekona.
A ja mam to szczescie, ze wizja TZa co do jego stroju zgadza sie z moja, tzn. ma byc zwykly czarny garnitur+biala koszula+czarny krawat, taki Bond po prostu
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 01:09   #3595
madmuazelle
BAN stały

wodo i tak zamierzam pokazac mu jak to w całości będzie wyglądało.Zresztą nie musi mieć biały krawat.Może przymierzyć z dwa biały i czarny by zobaczyć w którym uważa że mu lepiej.
A co do twego tż-ta,to jak na bonda przystało musi być ubrany jak J.B.
Ide spać.Dobranoc.
Stary 2010-03-28, 07:36   #3596
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jadę na uczelnię. Ciekawe ile dziś osób będzie (ostatnio u tego kolesia przyszło 5 osób z 50-osobowej grupy ).
Miłego dnia
Stary 2010-03-28, 09:12   #3597
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Tytuł nowej części już mamy
Widzę (na suwaczku), że Twoja dzidzia rośnie jak na drożdżach Jak samopoczucie?
A rosnie, brzuch tez rosnie Dzidzia wierci sie jak szalona Ja czuje sie dobrze, zrobilo sie cieplej i mam duzo energii
Cytat:
Nie, no co ty, to za stanik, brafitting jest darmowy
Ufff To na pewno sie tam kiedys wybiore

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 09:34   #3598
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
to gratulacje my moze po świetach sie zdecydujemy zapraszac

Mój tz stwierdzil, ze dopiero pojedzie sobie kupic strój miesiac przed weselem, bo sie boi , ze zgrubnie i on chyba bedzie frak kupowac, tylko, ze powiedzial, ze nie chce , zebym z nim jechala, bo mi sie nie bedzie podobalo to, co jemu w sumie suknię sama kupowałam, ale to nie dlatego, ze miałby krytykowac, tylko zeby bylo "surprise"

Edytowane przez dziewczyneczka89
Czas edycji: 2010-03-28 o 09:35
dziewczyneczka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 09:45   #3599
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Te pierwsze zaproszenia bardzo mi się podobają Ile one kosztują?Forum Wizaz.pl - Odpowiedź do istniejącego tematu
Zapodasz linka do all?
1.39
link: http://moda.allegro.pl/item969615951...uper_cena.html

Cytat:
a co to za robota konkretnie masz?
ja ostatnio ogladalam takie roboty, ale TZ stwierdzil, ze robot to tylko graci i ze on woli kupic sam blender

Cytat:
Tez mam sucha skore, na twarzy to po prostu jakas masakra, co drugi dzien robie jakas maseczke i jest lepiej. Moze kup witaminki?
Moja kotka ostatnio upolowala 1 w tym roku muche
juz biore codziennie Belisse w sumie efektow dzialania, ktore obiecuje producent nie widze, ale wierze, ze sa w niej te witaminki
ja jestem ciekawa czy moj 12-letni kiciu jeszcze cos przyniesie w tym sezonie czy juz refleks nie ten on jest cwaniak i sie wyspecjalizowal w polowaniu na rudziki

bylismy wczoraj na ognisku byla piekna gwiazdzista noc i nawet przestalo wiac, wiec bylo bosko mozna powiedziec, ze otwarcie sezonu zaliczone
a teraz ide polezec w wannie, bo w srodku nocy nie mialam sily nawet na prysznic, a czuje jak mi wlosy smierdza wedzonka

konkurs palm w Lipnicy chyba jednak sobie dzis odpuscimy wole poplywac na basenie i polezec w saunie a wieczorkiem idziemy do kina na "Wyspe tajemnic" podobno superowy... mam nadzieje
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 09:49   #3600
certina4
Wtajemniczenie

cześć, ale się dzisiaj nie wyspałam, do 1 nie mogłam zasnąć, potem ciągle się budziłam, a jeszcze musiałam stać po 7 starego czasu, bo jadę na zakupy z planem kupienia przejściowego płaszczyka.

Piękny dzień dzisiaj u nas aż chce się żyć

mój TŻ też mierzył wczoraj, różne kolory ( granat, czarny, grafit ) i we wszystkich pięknie wyglądał, ale stanie pewnie na graficie ( bardzo ciemnym ) albo czarnym ( niezbyt świecącym, ale także nie matowym ) no i jakaś srebrna kamizelka ( też już mniej więcej wiemy jaka ) i do tego fular i biała koszula z długim rękawem. Jeju mam nadzieję że lipiec nie będzie upalny, tylko ciepły bo TŻ chyba odpadnie w tylu ciuchach

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Lain polecam wyspę tajemnic wczoraj oglądaliśmy z TŻ trochę czasami przydługi ( zwłaszcza początek ) ale dobry film

też mam ochotę rozpocząć sezon grilowy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości