|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Remii wracaj szybko bo tu mało czasu
Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18171831]Remii wracaj szybko bo tu mało czasu
Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty Widzę, że mamy porę obiadową na wizażu Ja właśnie gulasz robię Zaraz jeszcze kaszę muszę ugotować. Uruchomiłam dziś mojego robota wieloczynnościowego (bo wczoraj tylko taka próba na sucho była) i jestem wniebowzięta Nienawidzę kroić cebuli, więc ją sru do robota wrzuciłam i w kilka sekund się sama posiekała |
|
|
|
#3573 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja kotka ostatnio upolowala 1 w tym roku muche ![]() Witajcie PMki, nie chce mi sie czytac 10 stron, przelecialam tylko ostatnie, chyba nic mnie nie ominelo?
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-27 o 15:37 |
|||||
|
|
|
#3574 | |
|
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18171831]Remii wracaj szybko bo tu mało czasu
Ja własnie zrobiłam kapustkę młodą, idę wstawić ziemniaczki i usmazyć kotletki schabowe - TŻ wniebowzięty Ja Ci dam ![]() Właśnie myślę, że muszę etolkę kupić. Guska Ale jaką Ty w końcu wziełaś? Etolke pędzle czy ze sztucznych norek czy jeszcze inną?? Cytat:
Nie róbcie mi smaka
|
|
#3575 |
|
BAN stały
|
Wróciłam/liśmy z miasta i jestem padnięta/zmęczona.
![]() Zanim Was nadrobie opowiem Wam jak było. ![]() Byliśmy Debenhams'sie i tż cik mierzył garniak,wyglądał fajniutko Także,musimy wybrać sie raz jeszcze i przypilnuje by ubrał białą koszule i prawidłowe buty.Podobały mu się też spinki jak góra skrzyni biegów. ![]() Zdjęcie garniaka poniżej,ale wiadomo na żywo wygląda lepiej. ![]() Ok zaczynam nadrabiać.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-27 o 17:13 |
|
|
|
#3576 |
|
BAN stały
|
Dobra nadrobiłam.
Tż ze zmęczenia padł,więc moge z Wami posiedzieć.Tylko,że tu pustki,no ale cóż się dziwić jest weekend.
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam się, napisałam i.... mnie wywaliło!
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza? Wszystkie wizażanki imprezują? Też miałam gdzieś wyjść ale przeziębienie mnie dopadło...
|
#3579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę (na suwaczku), że Twoja dzidzia rośnie jak na drożdżach Jak samopoczucie?Cytat:
Szkoda, że nie masz fotki na jakimś ludziu, bo tak to trudno ocenić na wieszaku, ale kolorek mi się podoba ![]() Cytat:
Zaraz muszę TŻtowi kolacyjkę zrobić i utulić go do snu, bo wstaje jutro o 4 czyli tak jakby o 3 ![]() Pamiętajcie o zmianie czasu
|
|||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ![]() Mad, zielona koszula i te buty do garniaka musiały wyglądać zjawiskowo A my byliśmy właśnie rozglądać się za wódką, i chyba stanie na soplicy ... Chyba muszę powiesić firankę,bo już trzeci dzień się za to zabiera ... |
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
hej
My dzisiaj wracamy do domku z naszej podróży "przedślubnej". Teraz czekamy w Wawie na lotnisku, bo opóźnili nam lot do Pzn. o 3 godziny... Masakra
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
My rozdaliśmy dziś kolejne zaproszenia, kilka wrzuciliśmy do skrzynki. Zostało do wręczenia osobiście 6 szt i 6 do wrzucenia do skrzynki (to w poniedziałek, bo mam je w domu).
Nudzi mnie trochę ten przestój w załatwianiu
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dopiero dzisiaj zamawiamy
|
|
#3584 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja robiłam "własnymi ręcyma" zimą, jak nie było co robić w ciemne ponure popołudnia
|
|
#3585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Odbijesz w domku, ale będziesz zajadać ze smakiem ![]()
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak kupie stanik to napweno wam nie pokaże same znawczynie w mordę jeża aż strach prezentację robic
|
|
#3587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze nawet zaproszeń nie mam![]() pochodziliśmy dzisiaj po sklepach i rzeczywiście jest w czym wybierać, ale stwierdziliśmy że to jeszcze za wcześnie kupować garniak, zwłaszcza że mój TŻ zawsze na wiosnę chudnie, więc stwierdziliśmy że poczekamy z zakupem gdzieś do maja, ale i tak fajnie było sobie pooglądać, choć byliśmy w kilku sklepach to TŻ towi szybko się odechciało dalszego chodzenia... ehh dzisiaj w nocy krócej śpimy |
|
|
|
|
#3590 |
|
Wtajemniczenie
|
my wrócilismy z zapraszania
![]() jutro znowu i prawie koniec
|
#3591 |
|
BAN stały
|
Jestem,ale chwilowo.Także,wybaczcie
ale cytować nie będe. chilanes,gospella gratuluje rozdanych zaproszeń. ![]() Co do garniaka-tż-ta,chętnie pokazałabym zdjęcie tż-ta w garniaku bo mu zrobiłam Jutro zamierzamy pojechać mierzyć raz jeszcze.Tż się napalił i stwierdził,że już by mógł kupić.Okaże się wszystko w praniu. ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Właśnie spojrzałam na suwaczek i dzisiaj mamy/mieliśmy równe 180 dni do ślubu. ![]() Zmykam coś zjeść. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-27 o 23:05 |
|
|
|
#3592 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No juz wypadaloby konczyc powoli, ja juz mam z glowy na szczescie |
||||
|
|
|
#3593 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ben Sherman oglądaliśmy garniaka,ale gdzie indziej.No widzisz,a u nas odwrotnie tż gladkiego nie chce choć mu pokazywałam takie w kolorze czarnym,czy szarym.Ten drugi zbyt dla niego się błyszczał. I tak w ogole,tż niezbyt jest przekonany do białego krawata/u,bo twierdzi,że zniknie z białą koszulą. A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał. Zdjęcie poniżej.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-28 o 00:26 |
||
|
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja mam to szczescie, ze wizja TZa co do jego stroju zgadza sie z moja, tzn. ma byc zwykly czarny garnitur+biala koszula+czarny krawat, taki Bond po prostu
|
|
|
|
|
#3595 |
|
BAN stały
|
wodo i tak zamierzam pokazac mu jak to w całości będzie wyglądało.Zresztą nie musi mieć biały krawat.Może przymierzyć z dwa biały i czarny by zobaczyć w którym uważa że mu lepiej.
A co do twego tż-ta,to jak na bonda przystało musi być ubrany jak J.B. ![]() Ide spać.Dobranoc.
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jadę na uczelnię. Ciekawe ile dziś osób będzie (ostatnio u tego kolesia przyszło 5 osób z 50-osobowej grupy Miłego dnia
|
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzidzia wierci sie jak szalona Ja czuje sie dobrze, zrobilo sie cieplej i mam duzo energii ![]() Ufff To na pewno sie tam kiedys wybiore
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
to gratulacje
my moze po świetach sie zdecydujemy zapraszac Mój tz stwierdzil, ze dopiero pojedzie sobie kupic strój miesiac przed weselem, bo sie boi , ze zgrubnie i on chyba bedzie frak kupowac, tylko, ze powiedzial, ze nie chce , zebym z nim jechala, bo mi sie nie bedzie podobalo to, co jemu
Mąż i żona They lived happily ever after ... Edytowane przez dziewczyneczka89 Czas edycji: 2010-03-28 o 09:35 |
|
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
![]() link: http://moda.allegro.pl/item969615951...uper_cena.html ![]() Cytat:
ja ostatnio ogladalam takie roboty, ale TZ stwierdzil, ze robot to tylko graci i ze on woli kupic sam blender ![]() Cytat:
w sumie efektow dzialania, ktore obiecuje producent nie widze, ale wierze, ze sa w niej te witaminki ![]() ja jestem ciekawa czy moj 12-letni kiciu jeszcze cos przyniesie w tym sezonie czy juz refleks nie ten on jest cwaniak i sie wyspecjalizowal w polowaniu na rudziki ![]() bylismy wczoraj na ognisku a teraz ide polezec w wannie, bo w srodku nocy nie mialam sily nawet na prysznic, a czuje jak mi wlosy smierdza wedzonka konkurs palm w Lipnicy chyba jednak sobie dzis odpuscimy wole poplywac na basenie i polezec w saunie a wieczorkiem idziemy do kina na "Wyspe tajemnic" podobno superowy... mam nadzieje
|
|||
|
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, ale się dzisiaj nie wyspałam, do 1 nie mogłam zasnąć, potem ciągle się budziłam, a jeszcze musiałam stać po 7 starego czasu, bo jadę na zakupy z planem kupienia przejściowego płaszczyka.
Piękny dzień dzisiaj u nas mój TŻ też mierzył wczoraj, różne kolory ( granat, czarny, grafit ) i we wszystkich pięknie wyglądał, ale stanie pewnie na graficie ( bardzo ciemnym ) albo czarnym ( niezbyt świecącym, ale także nie matowym ) no i jakaś srebrna kamizelka ( też już mniej więcej wiemy jaka ) i do tego fular i biała koszula z długim rękawem. Jeju mam nadzieję że lipiec nie będzie upalny, tylko ciepły bo TŻ chyba odpadnie w tylu ciuchach ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Lain polecam wyspę tajemnic wczoraj oglądaliśmy z TŻ trochę czasami przydługi ( zwłaszcza początek ) ale dobry filmteż mam ochotę rozpocząć sezon grilowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Ja właśnie gulasz robię
Zaraz jeszcze kaszę muszę ugotować. 
Mam spory dekolt w suknie więc musiałbyc jak najniżej.
)
i chyba sie starzeje, bo nigdy nie musialam stosowac kremu do rak... a teraz jak ich nie posmaruje to sie robia mega suche na kostkach
kosmetykow tez ostatnio nie zmianialam pomijajac maseczki i peelingi, bo tu lubie eksperymenty i sprawdzanie nowinek
i w dodatku swedzi i jest nieprzyjemnie

My dopiero dzisiaj zamawiamy
jaki bukiet do tej sukni i kamizelki (kolor gołębi)? Interesuje mnie kolor i kształt A podoba mi się ta wiązanka
wiec jak nosze ponczochy to sięgają mi nisko (za krótkie są
wiec przy gołych udach czasem mam otarcia.
A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał.