|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki!!! Minerały, pędzle, pielęgnacja naturalna, Max factor, Iwostin,
Witaj
Mam jeszcze La Roche Posay Effaclar- łagody żel oczyszczający 50 ml, data 06.2011, nieużywany! AVON - Wiciokrzew i limonka- balsam 125 ml, 3x użyty, świeży. Clinique- Blended Face Powder- puder wykańczający sypki- odsypka Daj znać
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-03-14 o 09:55 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dziś postanowiłam jeszcze raz przetestować prasowańce, bo mam już wątpliwości czy nawet dwóch sztuk nie będę musiała dać na wymiankę. A tak w ogóle to jestem tylko na minerałkach
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki!!! Minerały, pędzle, pielęgnacja naturalna, Max factor, Iwostin,
To trudno, nic więcej nie mam...chyba ,że jeszcze Lauress Radiant Neutral Elemental lub Etheral, albo odsypka Lauress Ultimate Finish Light- puder sypki wykańczający
![]() Jak NIE, to popytam w wymiankowym Daj znaka ![]() PS. a czemu myślisz o wystawieniu aż dwóch sztuk? |
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Póki co mam wiele pudrów do przetestowania i kolejnym w kolejce chciałabym żeby byl Sof Focus z EGM albo Pixie.Mam 3 prasowańce z czego jeden wersja wcześniejsza - i ten kolor jest dla mnie OK, a te dwa nowe: Fairly Light i Golden fair nie do końca mi pasują kolorystycznie, ale jeszcze je potestuje bo dziś na pół twarzy nałożyłam jeden, a na drugie pół drugi i już sama nie wiem. Jeden za różowy drugi za żółty troszkę. Może jeszcze spróbuje zmieszać te kolory może coś sensownego wyjdzie, więc ogłoś na wymiance mineralnej że szukasz prasowanca i jak coś to bierz i się mną nie przejmuj
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- EDM, Light (formuła intensive) - 2 sample joppa - Light #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Everyday Minerals: - EDM, Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną)
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym się z Tobą zmaienić..zależy mi....ale rozumiem...
Jak coś, to pisz , proszę... Ale Ty masz z czego wybierać i jeszcze wybrzydzasz Tyle prasowańców
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-03-14 o 19:59 |
|
|
|
|
#218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że Fairly Light mniej mi pasuje ale dziś mój Mąż mi namieszał i powiedział że jest on OK, a Golden fair jest za żółty. Więc ja już zgłupiałam. Odezwę się jak będę pewna, że chcę się pozbyć któregoś z prasowańców . Najmocniej Cię przepraszam, że tak mieszam.
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
Ale szalejesz Napisałam w wątku, ale pewnie nici z tego..Chyba liczę na Ciebie i Fairly Light ![]() Buziaki!! |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
Podobają mi się u ciebie niektóre minerały
|
|
|
#221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaką date ważności ma twój Cetaphil i kiedy go zaczęłaś używać. Jakie kolory ma paletka EDM Resort czy korektor Morning ma odklejoną folię (chociaż właśnie miałam zamiar kupić inny żółty korektor, więc nie wiem czy bym chciała Morninga na zapas..) To pudełeczko Mixing Jar tez jest na wymiankę? Czy puder Kaolin ma folię ochronną? A co byś u mnie widziała? Nie masz czegoś z mojej wish?
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Cetaphil otworzyłam tej zimy, jego data ważności to 09/2011
Parasail: Matte, pale pink; Late Checkout: Soft pearl light pink; Kayak: Rosy brown; Spelunk: Russet brown - to są kolory paletki Co do Morninga to jest bez folii zabezpieczającej i użyłam go raz, tylko pozwól, że do jutra się zastanowię czy chcę go wymienić, bo wprawdzie go wstawiłam do wątku, ale naszły mnie jakieś wątpliwości ![]() Kaolin jest bez folii, jedynie z gąbeczką, pudełeczko w którym jest chcę wymienić z całą zawartością. U ciebie podoba mi się: - Perfect (formuła intensive) - big nieużywany Champange (0,5ml) All Spice (0,5ml) Perfect (1 sampel) - EDM, Linen (formuła semi matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Soft Butter Peach (formuła intensive) - 1 sampel - EDM, Linen (formuła semi matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) I napisz mi w jakiej kategorii jest cień Nutmeg?
|
|
|
#223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż dwa cienie z tej paletki mam więc sama nie wiem.. A co masz w Mixing Jar? Nutmeg jest matowy.
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
W Puff Jar mam Kaolin Sunlight.
No nic, to zastanów się czy byłabyś na coś chętna i daj znać. Pozdrawiam
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi nie wpadło w oko. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
coś za: EDM, Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) , Mint (1 sampel) oraz odsypki małe różów Nick Nack , Best Friend ,Bouquet
|
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, pozdrawiam.
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Max Factor, False Lash Effect Mascara (Tusz wydłużająco - pogrubiający)-czarny, nowy, nieużywany
|
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, pozdrawiam.
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
Jestem zainteresowana wszystkim z everyday minerals zapraszam do mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18048245 |
|
|
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, pozdrawiam.
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
nadal podoba mi się pędzel, nic innego nie znalazłam
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, zapraszam do nowego wątku
A poza tym, to może za LHK zainteresuje Cię pędzel do podkładu Lumiere kilka razy użyty? + coś |
|
|
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za pędzel niestety nie oddam
, bo własnie zaczęłam używać nowy tusz MF, więc na zapas nie wezmę tuszu za pędzel, pozdrawiam![]() Cytat:
, pozdrawiam
|
|
|
#239 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś za: - Iwostin, Krem intensywnie nawilżający SPF 20 EDM, Light (formuła intensive) - 2 sample nieużywane (zaklejone oryginalną folią ochronną) - EDM, Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Light(formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 70% - Ivory (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 60% - Light #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Linen (formuła semi matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Mint (1 sampel) Golden Fair (wyjdą 2 sample) - EDM, Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") p- EDM, Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") ? ![]() |
|
|
|
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
- mini zestaw Normaderm - zużycie pokazane na zdjęciu poniżej
- Olive Fair(formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 50% Golden Fair (wyjdą 2 sample) Olive Fair (fiolka 1,5 ml) - pędzel Long Handled Kabuki cos u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Mam jeszcze