|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Kurczę. Czemu fajne piosenki lecą zawsze, gdy człowiek ma wysiąść z samochodu? Więcej nas dzieli niż łączy, a i tak jesteśmy razem. Przypadek? Hej kochany! Dziś w prezencie ofiarowuję całą siebie, skusisz się? dreams_x33 - skarbek, skarbek. ![]() without_demur - na zdrowie. ![]() Love_HateYOU - oj, nie bądź już taka skromna kochanie. i kradnij ile zechcesz. ![]() dresowa - ja Ciebie też uwielbiam. <3 Ilovromance - Ty mnie? Mam nadzieję, że sprostam oczekiwaniom i będzie tak nadal.
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
nie chciała nic oprócz bycia przy nim . kochała go bardziej niż sobie zdawała z tego sprawę . on mówił, że ją kocha i że mu zalezy, każdy w nich wierzył . chciał byc z nią tak bardzo ale miał powody ku temu by zrezygnowac z niej, pięknej... bał się reakcji ludzi, ona też - rodziców, i znajomych zawsze tak miała.teraz zlewała na to i byłaby w stanie nawet go nie ukrywac przed rodzicami tak bardzo kochała . ona, próbowała zapomniec i nie pisac do niego, nie dawac znaku zycia, nie pisac z nim co ją tak bardzo uzależniło . On - próbował zapomniec o niej, ignorowac jej wiadomosci i byc dla niej zimny i chamski. wymyslali rozne historie przekazujac je przez znajomych do drugiej osoby, zeby oddalic siebie nawzajem. kłamał, nie znosiła tego. ona uciekała w słodycze, smutne piosenki... i starała się , z całych sił, starała się nie uciekac w najgorsze, n o ż y c z k i . nie mogła, nie chciała. chociaż wiedziala że wtedy wyrzuci złosc z siebie gdy nie mogła krzyczec . a potem bedzie płacz, i żal do siebie samej czemu to zrobiła . on uciekał w nałogi, których nienawidziła z całych sił. tytoń zniszczył mu mózg i odebrał serce, nie mógł myślec tak jak kiedyś kiedy nie liczyło się dla niego zdanie kolegów, co zrobi. próbowała przemowic mu do rozsądku co było tylko zamkniętym kołem, i powtarzaniem się bez sensu. nawzajem unikali swoich spojrzeń w szkole, chociaż próbując się unikac coraz częściej wpadali na siebie. gdy był w grupie , na boisku . potrafiła usiasc, zapomniec o grze, o całym świecie i patrzec się tylko na niego . jak na swoją biegającą śliczną laleczkę, którą pragnie jak lalke barbii z dzieciństwa . tak niedostępną chociaż tak bliską .. Miała chęc morderstwa swego serca, bo nie mogła zabic jego. on żył, żył bez serca . nic nie było tak, jak miało byc... ;cccc
[ podoba mi sie, z życia wzięte. ]
|
|
#3573 |
|
Rozeznanie
|
marikab kradnij ile chcesz
![]() *** 'ręce trzęsły się jej tak bardzo, że nie była w stanie utrzymać kubka z herbatą. podstawowe czynności, stały się dla niej niemożliwymi do wykonania.' Chciałabym Ci tyle powiedzieć, ale przy Tobie zapominam jak brzmią litery. Powiedziałam sobie, że jeśli dzisiaj spadnie deszcz to znaczy, że nigdy mnie nie pokochasz. Doszłam do wniosku, że życie naprawdę lubi się mną bawić, gdy zaczął padać śnieg... 'Wystarczy że poznasz kogoś nowego i zapomnisz o tym że kogoś kochasz? A czy gdy poznajesz smak truskawek to zapominasz o smaku malin ? Dobranoc słoneczka ;*
|
|
#3574 |
|
Rozeznanie
|
_changime- miło mi słoneczko
Niereformowana , hoe , without_demur- ; o Zajuumałaaaaam Opisos: Teraz nawet z miłości nie umiera się tak samo... Wychodzisz, ze sklepu w prawej ręce masz czerwoną Warkę a w lewej Tymbark jabłko-mięta i mówisz, że jestem słodka ![]() My own blue-eyes cocobear : ] /Mój własny niebieskooki czekoladowy miś Chodź tu do cholery ! ![]() Dyshumoryzacja ... -.- Droga przyjaciółko! Na początku mojego listu pozdrawiam Cię serdecznie, ze świadomością, że nie muszę, przecież każdy czasem za Tobą tęskni. Piszę aby zadaĆ Ci bardzo ważne pytanie: Gdzie się podziałaś? Pamiętam, że były czasy, kiedy nie opuszczałaś mnie nie tylko od świtu do zmierzchu, byłaś przy mnie nawet, kiedy spałam. Z Tobą wędrówka ciemną ulicą była bardziej ekscytująca, niż jakakolwiek gra komputerowa, każdy znaleziony klucz krył za sobą wielkie skarby i przygody. Jak byłaś obok plama benzyny była miejscem, do którego spada tęcza. Jeszcze raz pytam:gdzie jesteś moja przyjaciółko sprzed lat ? Teraz kolory nie są tak soczyste a sny tak kolorowe; wszystko wydaje się takie matowe i bezy wyrazu. Tęsknię za Tobą moja dziecięco wyobraźnio ! Brakuje mi czasów, kiedy wszystko było większe i ciekawsze... Mam nadzieję, że wrócisz do mnie a w oczach zabłyszczą jeszcze te diamenciki sprzed kilku lat. A ja wtedy znów poczuję, że umiem unosiĆ się 30 cm nad ziemią... Karolina Przepraszam, że takie długieee... i za to, że tak rzadko tu jestem <3
|
#3575 |
|
Przyczajenie
|
I tak trzymaj .! x3
Zgadnij KotQ co mam w środku .!? Bo tylko wariaci są coś warci .! ![]() Twarzą w Twarz .? a może usta w usta .? Chill out ; d - spotka Cię dziś coś miłego .!! -ciekawe niby co .!? Ona go pragnie .! a On ją unika .!: ( Bo, żeby coś zdobyć musisz o to walczyć .! Mów co myślisz .! szanuje tylko takich ludzi .! Poproszę tego pana .! tego z górnej półki .! Zawsze, ale to zawsze ryzykuj .! Uśmiechnij się a będzie dobrze .! nawet bardzo dobrze .! |
|
|
|
#3576 |
|
Raczkowanie
|
-płaczesz ?
-nie. po prostu obierałam cebulę . wczoraj też . i przedwczoraj . i tydzień temu tak samo ..
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - z życia wzięte i jakie smutne ;((
Siedzę na parapecie, wymachuję nogami
i zastanawiam się kim dla Ciebie jestem. To co najpiękniejsze jest w nas, a nie na zewnątrz. Słońce świeci, jest uśmiech na twarzy... lecz dobry chłopak mi się marzy. Nie będzie to wielka rzecz jeśli ode mnie odejdziesz. Choć tak bardzo pewnie to odczuję... będę tak bardzo tęsknić... tak mocno. Nie rozumiesz mojego milczenia, więc nie zrozumiesz też moich słów.
|
#3578 |
|
Przyczajenie
|
Marikab - Po to tu jesteśmy wszystkie, najukochańszo. ;*
Would you run, and never look back?/ Czy pobiegłabyś i nigdy nie spojrzała wstecz ? Would you cry, if you saw me crying?/ Czy płakałabyś widząc mnie we łzach ? Would you tremble, if I touched your lips?/ Czy zadrżałabyś, gdybym dotknął Twych ust ? You can take my breath away../Możesz zabrać mój oddech.. Oh, I just wanna to hold you../Chcę Cię tylko przytulić.. (Enrique Iglesias - Hero). ^^^^^^^^^^^ Nie patrz w dół, ani w tył.. Liczy się tylko przyszłość. Mogę dotknąć Twych ust mymi wargami. Chcesz? Chłopcze.. To że masz kasę, nie znaczy, że przyzwoita dziewczyna na Ciebie poleci. - Daj mi to, czego nigdy nie miałam.. - Mózg? Zgubiłam swoją nadzieję, wylałam herbatę, pogniotłam ciastka, ubrudziłam sweter, przepaliłam fajkę, wypiłam jedną kolejkę. Wszystko w ciągu 20 sekund. A Ty mówisz, że żyję normalnie. Dwa kilometry nad niebem, chmury są z bitej śmietany, a słońce z biszkoptu.
dzisiaj, to jutro o które martwiliśmy się wczoraj. ADAM. ♥ Edytowane przez horny Czas edycji: 2010-03-28 o 09:17 |
|
|
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję kochanki moje <3
horny <3 toogether93 ![]() kamisha blondii69 ![]() Mrs Unfabulous <3 gdy pytają mnie co u Ciebie, tak strasznie ciężko mi przyznać, że nie wiem.
hard core w duszy w bani meksyk. jeśli umrę z rana to na pewno na zawał. w nocy umieram rano schodzę po dwa piwa. ![]() trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać.
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
Również proszę o przywrócenie naszej dontgivemenames. ________________ W szafie szukała przepisu na idealną miłość.
Zaglądam do Twojej duszy przez okno. Jesteś wszystkim, czym myślałam, że nigdy nie będziesz. Nic, tylko niebieskie niebo tak daleko jak mogę zobaczyć. |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Ejvon - wydaje mi sie nawet, jestem pewna że to jest naprawde.
; cc ..
Nie chciała nic oprócz bycia przy nim. Ciężko zniosła złamane serce, nikt nie potrafił już jej pomóc. [...] jeśli chcesz to, ja to zrobię. wyprowadzka. [?] :/
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
W każdej minucie. Każdego dnia.
No ones ever had all of me, or made me feel so beautiful and sexy. | Nikt nigdy nie poznał mnie tak do końca, ani nie sprawił, że czułam się piękna i seksowna. Body and soul - I'm giving it all. I'm giving myself over to you now. | Ciało i duszę - daję Ci to wszystko. Oddaję Ci się cała już dziś. I don't wanna be without you anymore. | Nigdy więcej nie chcę żyć bez Ciebie. For the first time, I can stand in front of someone. Finally. | Już od pierwszych chwil, czuję, że mogę na kimś polegać. Nareszcie. I'm begging to give it over to you. | Z całych sił pragnę dać Ci siebie dziś. horny dzięęęęęękuję !
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
moje dzidzie <3.
wolność ma zapach benzyny.
kiedy niebo spada nam na głowę. cel istnieje, ale nie ma drogi. moje życie mój syf. jestem nielegalną morderczynią Twojego czasu. jesteś bananowym doktorem, leczysz moje zmysły. piekło w samym środku raju. czasem w miłości potrzebny jest spryt, a nie talent. żonglerem słów jesteś. mistrzyni w : `zgwałcę Cię`. Bóg mnie stworzył, życie wychowało. pokażę Ci raj, pokaże Ci zło.
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje kociaki za pochwały,bo jakieś mi mignęły Myślę,że miłość nie jest ślepa... miłość po prostu jest daltonistką.Cholerną daltonistką,w dodatku nie dowidzi na jedno oko. Żaden powód do płaczu,powiadasz ? To niech Cię facet zbajeruję,wyzna miłość,a na drugi dzień,kiedy przyłapiesz go w łóżku z blond barbie z dużym biustem wykrzyczy 'To nie tak'. Powodzenia w oblewaniu tego szampanem. Koniec skarbie,już Cię nie potrzebuję.Nie mam zamiaru przez całe życie być pie.przoną grzeczną dziewczynką. - Wiesz co jest najzabawniejsze ? Nie znasz mnie i nie chcesz poznać. - Ależ znam ! Twoje ulubione kwiaty to czerwone róże. - Nieprawda. Znasz tylko mnie z tego,co ja okazuję.,powinieneś zajrzeć w głąb mojej duszy.Tak naprawdę,mam słabość do białych róż. Żegnaj na zawsze... - Mieliśmy się pobrać ! Nie uciekaj ! - Wybacz,już nie wierzę w przeznaczenie.Mapą będzie mi serce i gwiazdy.Nie kocham Cię. To moje terytorium skarbie,ale jak zasłużysz ... to słodko i namiętnie kopnę Cię w du.pe .
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - kiedyś było w ogóle inaczej. teraz to tylko ładna skórka się liczy... no i żeby sobie siary nie robić przed kolegami ;//
"wyprowadzka"???? "Bez szczęśliwego dzieciństwa całe życie jest kalekie."
Wybacz, że się powtarzam ale to już ostatni raz... Kocham Cię. Ona i On. Bardziej odlegli od siebie niż Ziemia od Słońca. - Zakochani są wśród nas... - Samotni też!
|
#3586 |
|
Rozeznanie
|
Możesz ją nawet kochać.. Mnie to już nie obchodzi..
Nie wiesz, jakie to uczucie wciąż czekać.. Nic, naprawdę nic nie pomoże, jeśli ty nie pomożesz dziś miłości.. Gdzie chcesz odrzucić marzenia..? Wmawiaj sobie, tłumacz, że jest inaczej, że będzie dobrze.. Trwam.. Bez względu na ból.. Spróbuj powiedzieć to, nim uwierzysz, że nie warto mówić kocham.. ;* |
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
'I czuję się w tej chwili, w tej sekundzie jak szczęście mnie rozpiera i przepełnia każdą komórkę mojego ciała.'
'Obiecałam sobie cieszyć się zawsze wraz ze wschodem słońca, każdego ranka na nowo. Dostrzegać przyszłość, ale nigdy nie poświęcać dla niej teraźniejszości. Przyjmować miłość, ilekroć spotkam ją na swej drodze, i przenigdy nie odkładać niczego, co może mnie uradować.' ______________________ coś tam spróbowałam stworzyć - proszę o wyrozumiałość ![]() kocham matematykę.cały czas wypisuję znak mniejszości i trójkę. <3 budzę się rano , czuję Twój zapach w mojej pościeli. jeszcze wczoraj miałam Cię przy sobie, byłeś tylko dla mnie, mogłam cieszyć się każdą cząstką Twego ciała, czuć Twój oddech na sobie. Znów napełniłeś mnie tą nic nieznaczącą dla Ciebie nadzieją. Poraz kolejny Ci zaufałam i poraz kolejny popełniłam błąd. perfidnie kłamiesz mówiąc, że nadal jesteś taki jak dawniej. wiosenna depresja. to możliwie tylko w moim przypadku Twoje usta mają smak marcepanu <3 pomimo wszystkich Twoich kłamstw nie potrafię przestać Cię kochac. i przez to właśńie tak bardzo siebie nienawidzę. przyłapałeś mnie na uwielbianiu Ciebie.
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
Przyszedł melanż i powiedział chodź zapij te smutki, na chwile chociaż będzie Ci lepiej. Kradnę ! < 3 Tak naprawdę nigdy się nie dowiesz , czy po drugiej stronie siedzi anioł a nie człowiek < 3 Nigdy nie ufaj kobiecie , której złamano serce < /3 Co Ty ku.rwa wiesz o uzależnieniu , przecież żaden z nich nie zaczynał od helu .
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
niektórych rzeczy nie da się ogarnąć, niektóre sprawy są na czarno..
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Każdy facet to narcyz, myśli tylko o sobie.
.... tragikomedia... I dał się jej usidlić <3 Z miłością jest jak z alkoholem czy papierosami, uzależnia. Głowa z bólu pęka mi... Serce znów złamałam Ci... Słucham jak przepraszasz, że wczoraj chciałeś rzucić mnie. (zasłyszane) -Gdzie byłeś kiedy chciałam odebrać sobie życie? -.... -Nic nie powiesz? -Kochanie, chciałem zrobić to samo... Troszkę nie wyszło...
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Teraz już każda sprzeczka, czy problem będzie niewinną igraszką, w porównaniu z tym co nas spotkało.
Bo kochałam go, bardziej niż cokolwiek innego na tym chorym świecie. Bo był mój. Tylko mój.
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
|
Ja również przyłączam się do akcji przywrócenia naszej dontgivemenames!
________________ I wszyscy powtarzają: "takie jest życie" i nikt nie pamięta, że życie jest takie, jakie sami zbudujemy. Cholernie się boję. Boję się tego co będzie za dwa lata, albo i dłużej. Boję się, że zapomnę jakim był cudownym człowiekiem. Że zapomnę, ile dla mnie znaczył. Zapomnę, co to znaczy kochać i znów miłość to będzie mi takie obce uczucie.. jestem obiciem w lustrze , bez nadziei bez szans. To zawsze przychodzi tak zupełnie niespodziewanie. Wmawiasz sobie, że na pewno się nie zakochasz i orientujesz się nagle, że wpadłaś po uszy i chyba już za późno.
|
#3593 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie wiesz jak powiedzieć, że nie kochasz mnie już.
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Milczała , a na jej twarzy malował się zastygły , zimny uśmiech .
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
without_demur & latin - Niby to tylko tymczasowy, ale za co? Ona chyba się do tej kłótni nie włączała. Napisałam już do admina i czekam...
CaMa - słońce, nigdy nie zapomnimy <3 Głos ciepły i rozsądny.
Chrapowaty nieco, ale cudowny. A on był, jak poranna rosa. Równie stały, jak nieuchwytny. Niezmiennie zmienna.
|
|
#3596 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój obecny opis: "Lustro odpowiedź zna, kim jest moje drugie ja.
"
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
keeendy – zajumawywnęłam ^^
hoe – ślicznie zabrałam ![]() Opisos: Ona i on. Kuur.wa jakie to banalne… Redbull, mocna kawa i papieros – właśnie tak budzę moje serce… Ogólnie rzecz biorąc szczęśliwa. ![]() A na tapecie zdjęcie Jego nagiej klaty ![]() Niech powrócą czasy smoków, książąt i rycerzy. Nie, nie ze względu na facetów, oni zawsze byli tacy sami. Ale kiecki były fajne... ![]() Inny: 'Mamo?! Mamo?! Dlaczego rękawy mojej bluzki wiążesz mi na plecach?!
|
#3598 |
|
Zadomowienie
|
Drift, Little Ballerina, Plotkaraaa,
styrana, nydee, kamisha, Primadonna, Kama2704, abunee, papergirl, kee, panna_miodowa, ciiri, letes, Miluuu, DorotaComa, CukrowaPanna, 12 Stonka, agattee, Frizz, Lougess, Paajkaa, powinnam, dontlookdown, Kissable, carmenkaa, boundlessly, Toogether93, Domiiniisiia, daciaaaaaa. NAJWSPANIALSZE NA ZAWSZE. ________________ Dlaczego niebo jest niebieskie? Nowy dzień, nowy dzień.. Dotyk twoich rąk budzi mnie. Proszę, zostańmy tak, czas niech zabije strach.. waniliowy pył. Każdy sen, ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar.. A z takiego budzimy się z krzykiem. Kiedy czujesz, że musisz się na chwilę wycofać, robisz to bez zastanowienia. Nabierzesz siły, wrócisz kiedyś, ale dzisiaj, teraz postanawiasz zrobić krok w tył dla dobra własnego i ludzkiego.. ...
|
|
#3599 |
|
Zadomowienie
|
' Bełkot słów niepotrzebnych.
'między krzykiem rozpaczy a zobojetnieniem. 'szukam Cię w zamkniętych powiekach, wilgotnych od łez. 'Zamykała co dzień marzenia i serce na klucz. 'wracam do Ciebie myślami. 'motywowała samą siebie do zmierzenia się z przeciwnościami losu. 'na zmianę kasujemy wszystko związane ze sobą. 'nie zamierzałam zakochać się w Tobie, poprostu tak wyszło. Wiesz jak to jest , kiedy ukochna osoba mija Cię bez słowa?
wiesz jak to jest, kiedy chcesz spojrzeć pewnej osobie w oczy, a nie możesz, bo po paru sekundach, musisz odwrócić się, kryjąc łzy? wiesz jak to jest, kiedy w rozmowie łamie Ci się głos? wiesz, jak to jest, kiedy tracisz oddech, bo patrzysz na niego, a z jego zachowania wnioskujesz, że jemu już nie zależy? wiesz jak to jest, kiedy wracając do domu, masz płacz na końcu nosa? wiesz jak to jest, kiedy kładziesz się spać z nadzieją, że może wreszcie szloch nie będzie Ci przeszkadzał w zasypianiu? wiesz jak to jest, kiedy wstajesz rano i masz świadomość tego, że kolejny dzień będzie powtórką poprzedniego? nie wiesz? to proszę nie mów mi o tym, że czas leczy rany... ![]()
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedyś wierzyłam w wielkie słowa, w Twoje uczucie, a teraz nawet nie wierze kiedy powiesz,że chciałbyś wiedzieć co u mnie słychać. nie rozumiem Cię, Boże. aż taki jesteś zajęty, że wokół mnie nic nie ratujesz, a wszystko się piepr.zy? nie czuję się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa, i tego nie mogę dłużej znieść. mogę żyć. ale nie mogę pisać. nie mogę czytać. nie mogę spać. nie mam do czego wstawać. rozumiesz? i znów zmieniasz status na "niewidoczny" gdy mnie zauważasz. daj spokój, już zrozumiałam. przeżyjmy więcej, nie jesteśmy przecież rodzeństwem
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.