|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 90210-serial pełen modowych inspiracji
Genialny wątek!! przejrzalam caluteńki, zdjęcie po zdjęciu
![]() Nakręciłam się na zakupy i już mam megaduzo pomysłów co kupić ![]() Serial jest świetny, ciężko sie oderwać i nie oglądac :P pozazdrościć im pogody, u nas kiepsko za oknem Fajnie by było chodzic nimi do szkoły
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
spoilery Najlepsze dopiero przed nami->
AnnaLynne McCord zapowiadała już, że finał sezonu dla Naomi będzie okropny. E! Online porozmawiało z Shenae Grimes i zdradziła ona trochę więcej o tym odcinku. ''Finał jest tak szokujący, że nigdy nie domyślilibyście się, co się wydarzy. Jeśli coś powiem, zdradzę sekret. Nie chcę tego zniszczyć, bo to najlepszy odcinek jaki zrobiliśmy [...] Spowodowałam wypadek, z którego uciekłam, więc pewnie sądzicie, że nie może być już gorzej, jednak to wydarzenie zmieni życie każdego, kiedy wrócimy w następnym sezonie.'' - Więcej Jaspera ''Jestem chora, kiedy widzę jego i Annie razem, jak każdy inny'' - opowiada Shenae i śmieje się, kiedy zostaje zapytana o to, czy zobaczymy kiedyś koniec Jaspera. ''On nie jest dla mnie dobry. Ma on zły wpływ. Manipuluje ją i szantażuje. Mam nadzieję, że Annie wkrótce wydobrzeje.'' Niestety, to nie koniec. Jasper jeszcze długo będzie ciążył Annie, jego szalone zapędy mogą zatrzymać się dopiero wówczas, gdy... ktoś zginie. Jedyne, co można powiedzieć jest to, że Annie jest gotowa przyznać się do przestępstwa, które od dawna nie daje jej spokoju. Jasper jednak będzie starał się powstrzymać ją od tego. - Jessica Lowndes będzie śpiewać Postać Jessiki Lowndes, Adrianna, przechodziła ostatnio załamanie, co sprawiło, iż nie była to już tak ciekawa postać jak w pierwszym sezonie. Jednak teraz Ade znowu podbije nasze serca i uszy. W nadchodzących odcinkach będziemy mieli okazję usłyszeć jej wokal. To jej nowa miłość, Gia, przekonała ją, aby podzieliła się swoim darem ze światem lub przynajmniej z West Beverly Hills High. Ale uwaga, nie wszystko będzie takie piękne, jak początkowo wygląda. Okazuje się, że jedna z dziewczyn z zespołu spotyka się z Navidem i Adrianna przekona się, że nie ma jeszcze takiego podejścia do Navida, jak myślała. Pomocna może się okazać Gia z jej deklaracją miłości do Ade. Zaś nową dziewczyną Navida ma być podobno osoba, którą już wiele razy widzieliśmy w 90210, jednak nie jako kogoś z głównych bohaterów. Póki co, wiadomo, że wkrótce Navid zaprzyjaźni się z Lilą, dziewczyną z Blaze. (Chyba, że to ta sama osoba?). - To nie wszystko! Silver i Teddy zaczną od zabawy w "ja nie wierzę Tobie, Ty nie wierzysz mi", ostatecznie jednak odnajdą się i zrobią krok do przodu. Ivy będzie się wtrącała w związek Naomi i Liama, ale na razie, przynajmniej w kilku najbliższych odcinkach, są oni bezpieczni. Ryan zaś będzie pił, pił i... pił. Mama Dixona dołączy do rodziny Wilsonów na kilka dni i wprowadzi w zakłopotanie Debbie, obok której pojawi się inny mężczyzna. A Dixon będzie starał się za wszelką cenę być bliżej swojej biologicznej matki, co zaczyna wyglądać już na uzależnienie. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Kristin z E! Online o szykującym się trójkącie w "90210". "Słyszałam, że Dixon i Ivy pójdą na niby na randkę, aby wywołać zazdrość u Liama, ale Dixon wkrótce też będzie coś do niej czuł." Figura ta może mieć nawet więcej niż trzy wierzchołki, bowiem, jak donoszą spoilery, Liam będzie powracał do Naomi, z Liamem może mieć też coś wspólnego Annie, która to znowu jest w sidłach Jaspera. Edytowane przez Iwoncia8711 Czas edycji: 2010-03-22 o 21:53 |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie ile ma byc odcinkow w tym sezonie ?
co do spoilera juz nie moge doczekac sie finalowej sceny o kotrej wspomina Shenae Grimes.. |
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie mogę się doczekać aż je wszystkie zobaczę ;] szukałam na torentach ale jeszcze nie widzę nic nowego ehh ![]() zapowiada się ciekawie ;p
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
nie wie ktoś gdzie można obejrzeć 15 odcinek z napisami?
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Ja już ściągnęłam odcinek,ale nie mam napisów ,dlatego przyłączam się do prośby
![]() Bardzooo chciałabym móc już dzisiaj go obejrzeć ![]()
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
Jak fajnie że jest już kolejny odcinek
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
nie żartuj! daj linka do 15 odcinak
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
to może ja dorzucę coś od siebie odnośnie 15 odcinka:
-> Silver przyznała się, że nie ufala Teddemu - ok, ale czemu on zrobił wielce focha skoro i tak polazł do tej klientki.. niby chciał jej to wyjaśnić ale wydaje mi się, że coś go tam ciągneło jednak w ostateczności sumienie wygrało.. a mógł jej powiedzieć, że jest zajęty choćby przez telefon to szpiegowanie przez Gię (?) miało być zabawne a było takie średnie![]() Mam nadzieję, że bedzię więcej Silv.. Pamiętacie, że w 1 sezonie prowadziła bloga i miała ambicje, żeby zostać reżyserką? Gdzie to się podziało? ![]() Navid z przymusu ruszył na przód. Nie wyczuwam chemii między nim a tą nową, ale mają wspólne tematy ![]() To przesłuchanie Ade do zespołu.. na maxa sztuczne hehe Annie zaczynam coraz bardziej lubić, a tak mnie wcześniej wkurzała ![]() Brak Liama i Naomi? Możliwe, że postanowili skupić się na innych wątkach, jednak widocznie kiedy jest u nich super to nie są pokazywani A szkoda!
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana daj linka do 15 odcinka ;d czuję się wypalona gdy nie obejrzę kolejnego odcinka;p
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny są już napisy do 15stego odcinka
http://www.megaupload.com/?d=93UGGSBY Z samym odcinkiem nie pomoge bo ja ściagałam z Cho mika
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
http://seriale.ath.cx/ogladaj/
nowy odcinek, pl
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam ;] dosłownie czadzik ;p
ehh ta Anie ma się z tym Jasperem . . . tragiczna dosłownie tragiczna jest ta cała sytuacja.. Kiedyś miałam sytuację, że chłopakowi się podobałam ale nie dałam mu szans i też mnie śledził gdzie nie byłam to i on. Nawet w kontrolował mnie czy w domu jestem i przynosił mi po 3 róże.. ehh... dla tych co nie znaleźli odcinka: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/3973-90210-2...-napisypl.html P.S. od samego początku wiedziałam, że ta dziewczyna Gia (chyba) zakochała się w Adrannie ;p
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-03-26 o 22:11 |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Adriana ładnie śpiewa
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie szpiegowanie przez Gie bylo malo zabawne...
ta dziewczyna (nie wiem jak ma na imie) totalnie nie pasuje do Navida, on takie ciasteczko ona nieladna i totalnie zeswirowana. A pamietacie ze w pierwszych odcinkach Navid wiazał plany z Annie ?![]() mam nadzeje ze Silver bedzie z Tedyym ładna z nich para .. nic juz nie zostalo z tej niezaleznej, szalonej, chodzacej swoimi sciezkami Silver z 1 sezonu. Adrianna- ma piekny glos i to jest zreczywiscie jej glos a nie jakis podkladany. widzialam filmik w ktorym Jessica Lowndes spiewa na jakims meczu ![]() + nowe fotki Jessicy/ Adrianny Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2010-03-27 o 12:42 |
|
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dopiero zabieram się za 15 odcinek.
![]() ...jak myślicie, ta scena przy obiedzie z mamą Dixon'a była dosyć smutna, on nakręcony chciał zwrócić choćby odrobinę jej uwagi na siebie, a ona tylko jadła. A i mam nadzieję, że ten instruktor tych zajęć na które chodzi Debbie nie będzie jakąś znaczącą postacią w jej życiu. Dlaczego Silv przyznała się Teddy'emu że wysłała Gię do szpiegowania? Mogła to zostawić tak jak było.
|
|
#647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Parę nowych Ta sukienka i buty
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
A to nawet nie wiem
Pamiętam, że w odcinkach z początku 2 sezonu miała czarne.Ale jedno jest pewne: ma krótsze trochę W serialowych odcinkach jeszcze nie
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze niektore fotki juz byly, ale dlaczegoby ich sobie nie przypomniec?
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
...
|
|
|
|
|
#652 |
|
AGA :)
|
Jak oni teraz ubierają Annie
i te włosy! :/ za to Ade Jestem na 13stym odc. jeszcze chwila i się z Wami zrównam
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Ag4-ale Ci dobrze,że masz co oglądać
![]() Ja co tydzień z niecierpliwością wyczekuję nowego odcinka,a jest to bardzo męczące ![]() Muszę przyznać,ze moim zdaniem Silver zdecydowanie lepiej wyglądała w dłuższych włosach ![]() Annie też nie potrzebnie obcięła. A Adrianna przyznaję-wymiata ![]() Dodaję kilka fotek ![]() A tak wogóle to jestem za tym żeby Ad zeszła się z Navidem. Mam nadzieje,że ona nie zostanie nagle lesbijką ![]() Zauważcie jak na 6 fotce Liam wodzi wzrokiem za Annie-ciekawe co oni znowu kombinują
Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2010-03-29 o 14:10 |
|
|
|
|
#654 |
|
|
wiola póki co mam, szkoda że na iitv można oglądać tylko 75 min dziennie. Oglądam więc jeden odcinek tylko.
Chciałam zdążyć nadrobić wszystko zanim mi się zacznie sesja, żebym mogła się uczyć ze spokojnym sumieniem
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem chyba jedyną, której Silver podoba się bardziej w krótkim bobie
Annie wygląda okropnie, jak by była zaniedbana. W drugiej serii ma bardzo "mysi" wizerunek, w sumie...to taki pasujący do Jaspera. A Jasper - jest okropny, po prostu odrażajacy. Bardzo kibicuję Ade i Navidowi, widać, że nadal o sobie myślą.
|
|
#656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No tak,inaczej ciężko byłoby skupić się na nauce
|
|
|
|
#657 |
|
|
Dokładnie
Juz jestem na bieżąco jeszcze GG i mogę zabierać się za naukę z czystym sumieniem :P
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
tego zdjecia chyba jeszcze tu nie było
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zarąbiste
|
|
|
|
#660 |
|
|
wiola trochę inny
mimoże moim zdaniem zaczyna już wiać nudą.Nie mogę z tego, że silver się przyznała do śledzenia Teddiego. a Jasper nie mogę go znieść
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Fajnie by było chodzic nimi do szkoły

to szpiegowanie przez Gię (?) miało być zabawne a było takie średnie

i te włosy! :/